עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by BarM,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם ממש צריך את לנצל אבל עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.:(bf3 אני אשחק גם,אבל אני אגמור את המשחק ולא אשחק יותר אז לא צריך לדאוג שהמפרט יריץ אותו על אולטרה אלא רק על HIGH) BL2, BO2 ,SPEC OPS THE LINE, FIFA 13 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  2. שלום חברים, אני מחפש מחשב פשוט לשימוש ביתי (סרטים, מוזיקה ואינטרנט) ומעט להקלטות אודיו (ללא מסך). בנוסף עדיף מחשב שקט יחסית שכן הוא ממקום בסלון. כרטיס הקול שברשותי הוא Lexicon Omega http://www.lexiconpro.com//en-US/products/omega אשמח מאוד להשתמש כמה שיותר ברכיבים מהמחשב הישן (גם בגלל מיחזור וגם כדי שאוכל להשקיע יותר בריכיבים אחרים) המפרט של המחשב הישן (כבן 5 שנים) הוא: זיכרון - kingston 2 gb DDR2 800MHZ http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/PartsInfo.asp?LinkBack=&ktcpartno=KVR800D2N6/2G&root הרדיסק - 250GB של segagate חיבור sata3. ספק : super cilent ezcool 300w atx 300 jsp - sacket 775 אשמח גם למידע מעמיק או להפניות לגבי דרישות מיוחדות כשעובדים עם ע…

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  3. Started by nadavt,

LENOVO G560 vs Toshiba Satellite L655-11U אהלן חברים האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: באג או איבורי מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): ארץ תקציב: עד 4000+- יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 200 שקל יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: שנתיים חברת המחשב הניד המועדפת: לונבו טושיבה HP מערכת הפעלה רצויה: WIN7 כונן קשיח מועדף: 320 משקל הנייד המועדף: עד 3 וחצי קג גודל הצג: 15.6 זמן סוללה רצוי:3 שעות צבע המחשב הרצוי: לא לבן אפשרויות נוספות במחשב: אני מתחיל ללמוד השנה באוניברסיטה ,כאמור אני צריך מחשב עם ביצועים נחמדים , כמובן לכתיבת עבודות צפיה בסרטים באיכות HD שיעבדו בצורה חלקה. מעבר לכך !המחשב הביתי שליי ממנו אני כותב הודעה זו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. דילמה ענקית וקשה בין שני מחשבים! הראשון ASUS EEE PC 1000HE Intel Atom N280 1GB DDR2 10Inch 160GB Black השני ACER Aspire One D150 10.1 Intel N270 1.68Ghz 160GB 1GB Blue הבעיה היא כזו: השוני בין שני המעבדים: http://www.yugatech.com/blog/personal-computing/intel-atom-n270-vs-atom-n280/ השוני בין כרטיסי הגרפיקה: ACER: GMA X3100 ASUS: GMA 950 את פרטים השונים בין הכרטיסים ניתן לראות כאן: http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html אני ראיתי הרבה סירטונים בyoutube שמראים אנשים שונים משחקים בכל מיני משחקים בASUS אבל אני לא מוצא סרטונים על הACER בנוסף ראיתי שהרבה אנשים משמיצים את הבנייה של הACER בעיקרון אני רוצה לבחור את המחשב שיכול להרי…

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  5. Started by prince2,

קודם כול הם אמינים ? מה היתרונות והחסרונות שלהם? הבנתי שהם זולים יחסית למתחרים אבל דווקא נורא חזקים איך הם בקשר למשחקים? ותוכנות גרפיקה? ומה ההבדל חוץ מבמחיר בין HP Pavilion dv6-3070ej WR754EA ל HP Pavilion dv6-3120ej XE041EA שתיהם אותו מפרט רק אחד יותר יקר השני יותר זול http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=125050 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=4824 זה לינקים למפרטים

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  6. Started by ween1,

מצורף מפרט של כ 5700 ש"ח ואני מעוניין להורידו ל 5000 ש"ח (אם אפשר...). לתמונה שמצורפת יש להוסיף 1500 ש"ח לכרטיס ATI RADEON AIW 9600. המחשב ישמש בעיקר למולטימדייה (DVD, טלויזייה והמרת סרטים) ויישומיים משרדיים. פתוח להצעות בנוגע לכל החלקים (חוץ מכרטיס המסך). אני רוצה שכל החלקים יהיו "פירמות" ולא ג'נריים. תודה. משום מה אני לא מצליח להוסיף תמונה. אז המפרט: לוח אם: 800 ש"ח giga byte 8ik1100 מעבד: 1100 ש"ח אינטל, פנטיום 4 2.8GHZ 800MHZ HT מארז: 700 ש"ח THERMALTAKE HIGHEST XASER III VM2000A ספק: 330 ש"ח THEMALTAKE TT420APD 2 FAN דיסק קשיח: 650 ש"ח WD 120GB SERIAL ATA 8MB BUFFER זכרון: 585 ש"ח KINGSTON 512MB PC3200

7. Started by yuvalraz,

מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עמדת מתכנת + תוכנות כבדות, ללא צורך בגרפיקה מידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). IDE / jetbrains, XAMMP servers, multiple browsers. שימוש תדיר עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 לא מתוכנן אוברקלוק האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? העדפה לזיגזג מכיוון שכבר קניתי שם בעבר המפרט הבא הוצע לי בזיגזג במחיר 4000 (כולל מע"מ) מעבד Intel Core i5-3470 Tray קירור Arctic Freez…

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  8. Started by guyluz11,

שלום שמי גיא אני רוצה לקנות מחשב נייח חדש ואשמח אם תוכלו לבנות לי מפרט שיתאים לצרכים שלי. אני עוסק בעיקר במוזיקה ומשתמש בתוכנות כגון cubase, ableton , offic. 500gb יספיק לי למחשב, מערכת הפעלה של windows אני אתקין בנפרד. התקציב שיש בבעלותי הוא עד 2500 מומלץ 2000. תודה מראש גיא

9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לאיזור ה-5,000 ש"ח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1,000 2. מה שימושי המחשב? תוכנות Adobe (ריבוי שכבות), פיתוח ושימושי ביתיים כגון גלישה, אופיס, מוזיקה וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. Photoshop, Illustrator, Indesign, Visual studio 2012 - שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בכלל לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. // -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב. 2 מסכים של 23" Full-HD (צריך גרטיס מסך תומך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות, לא גיימינג 3. האם יש …

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  10. שלום לכולם... הייתי רוצה לשמוע הצעות לגבי מחשב נייה שתם ממליצים בתקציב של 5000 ש"ח פחות ו יות. היעוד: הפעלת משחקי מחשב חדשיים - מתקמד בקול אוף דיוטי בלאק אופס cod:bo הכוון הוא מעבד i5 וכאטיס מסך שיהי חזק יותר מה 450se nvidia שיש לי .... אני לא מבין בחומרה של מחשבים ניידים לכן... אשמח לעזרתם.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. שלום אח שלי מעוניין לקנות מחשב נייד הוא סטודנט הוא צריך מחשב נייד טוב עם מסך 15 אינץ לפחות שיהיה מחשב מהיר... משחקים לא צריך משו רציני שיפעיל נגיד סימ סיטי זה מה שהוא אוהב... תודה מראש=] צריך גם שסוללה תהיה חזקה לאורך זמן וגיגה זכרון ועדיפות למעבדים כפולי ליבה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  12. Started by alanir,

מחפש מפרט לשימוש כללי. גלישה באינטרנט + הורדות (יוטרנט) + אופיס + דואר אלקטרוני (אואטלוק). המחשב דלוק כל הזמן לכן אני מניח שצריך קירור טוב וספק כוח טוב. תודה. עמית 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, יוטורנט, אופיס, אימיילים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - יוטרנט ואופיס כל הזמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  13. אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודה עם תמונות, מחשב שפוטו שופ יעבוד ולא יקרטע (לא לעריכה כבדה ) ולעבוד אם תוכנות אחרות קלות להוספת אפקטים וכו'..פוטו פריים וכדומה המחשב מייועד להדפסת תמונות באירועים..(מגנטים באירועים) איזה המלצות יש ומה עדיף לקנות נייד רגיל או נט בוק ראיתי שהמחירים לא בשמיים מה ההבדלים בינהים גדולים כלכך? מה עדייף לעיסוק שלי ? להוסיף עוד 700 שח ולא לחשוש מכלום? 2500 שח מחשב נייד רגיל מ.נייד T4200/2Gb/160G/15W/VB Lenovo G530 (444635U) BT - 1800 (צריך להוסיף עוד 1 גיגה זיכרון) נט בוק מחשב נייד N270/1G/160G/10W לבן Acer Aspire One Atom/XPH

14. היי חברים, המחשב הזקן החליט שהוא עושה בעיות ואנחנו נוטשים אותו לטובת אחד צעיר. אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב "חזק, מהיר, ושישרוד כמה שנים טובות", כהגדרת הקונים... חשבתי לכיוון של מעבדי i3 או i5. הסתכלתי באתר של KSP וראיתי שכל המחשבים(הזולים) באים ללא צורב, מה הסיבה? . ושאלה קטנה - עד כמה קריטי יהיה ההבדל בין ספק/קירור/מארז ג'נריים למותגים??? אז בגדול זה הכיוון: - מעבד טוב וחזק(i3/i5). - זיכרון מספק (4/8GB). - צורב מינימאלי. - שיהיה שקט (חשוב). - שיהיה מצוייד בחיבורים קידמיים. - אין צורך ברטיס מסך. - אין צורך בציוד הקפי בכלל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150. …

15. Started by GaTor120,

הנייד של HP COMPAQ NX9010 יש לו בעיה מוזרה עם המקלדת כשאני לוחץ על כל מני מקשים זה פותח לי אפליקציות אחרות,לדוגמא אם אני לוחץ על האות U אז זה פותח את הזכוכית מגדלת,אם אני לוחץ על האות M זה זה ממזער חלונות ועוד ועוד... בהתחלה חשבתי שזה וירוס אז הרצתי כל מני תוכנות אנטי רוגלות וזה לא פתר את הבעיה, שמתי מקלדת USB וזה גם אותו דבר עם מקלדת אחרת,שמתי את הביוס לברירת מחדל וגם לא הסתדר בסוף החלטתי לפרמט ולהפתעתי גם אחרי הפירמוט זה עם אותה תופעה,איך אני יוצא מזה? אשמח לפיתרון תודה רבה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  16. Started by Naama Ziv,

שלום, אני סטודנטית לאמנות ואני מחפשת לקנות מחשב נייד חדש. אני מחפשת משהו שיידע לסחוב פרימייר אך לא יותר מזה. אני לא משתמשת באיליסטרייטר,פוטושופ ותוכנות אחרות. הסתכלתי על הכתבה באתר של איך לבחור מחשב לתוכנות גרפיקה אך המחשבים שהוצעו שם כבדים מדי.(סביב ה2.5 ק"ג) N550JV ו-N551JK של חברת אסוס. IdeaPad Y510P ,Y50-70 ו-Z510 של חברתלנובו. Satellite P70 ו-P50 של חברת טושיבה תקציב עד 5000. האם קיים משהו כזה?כבר הלכתי לאיבוד וממש אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by LIOR1994,

אז ככה השימושים העיקריים שלי הם הורדות וצפייה בסרטים,משחקים בקושי ואם כבר משחקי ספורט אני מתכוון לרכוש מסך סמסונג 2253 22 אינץ המפרט שהציעו לי: מארז-SILVERSTONE דגם SST-PSO1B-W מעבד-ליבה משולשת AM2 8450X3 לוח אם-GIGABYTE GA-MA78GM S2H דיסק קשיח-SEAGATE 360GB SATA II זיכרון פנימי-GEIL ULTRA 2048MB DDR II צורב-LG X22 SATA DVD כרטיס מסך-PCLE NVIDIA GEFORCE 9400GT 512MB אני מתכוון להגדיל את הדיסק הקשיח ל-500 ומתכוון להגדיל את הזיכרון ל-4 גיגה מה דעתכם על המפרט?

18. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד בתקציב של 3000 פחות או יותר (חריגה של כמה מאות שקלים היא אפשרית). אני עדיין לא יודע אם יהיה לי כדאי להזמין מארה"ב, אבל אם זה זה יצא משתלם אז זו אכן אופציה. מטרות המחשב הן משרדיות, ובנוסף צפייה בסרטים ב 720p. אין צורך במשחקים כלל. חשוב שהוא יהיה מהיר ויוכל להריץ תוכנות כבדות יחסית. גודל המסך שאני מעוניין בו הוא 15". מומלץ שיהיה קל כמובן, אבל זה לא באמת משנה. בקשר לסוללה, כמה שיותר, יותר טוב. גודל הכונן הקשיח המינימלי שאני צריך הוא 320GB, אין לי באמת צורך ביותר ואני לא רוצה סתם לייקר. תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  19. האם כדאי לקנות מסך עם רזולוציית 1440×3440 כשכרטיס המסך שלי במחשב הוא RTX2060?

20. שלום, קיבלתי הצעות לשלושה מחשבים ניידים. השימוש הוא שימוש משרדי עבור סטודנט. האפשרויות הן dell vostro 1500 (עם מעבד core 2 duo t5470) dell inspiron 6400 1702 (עם מעבד core duo t2450) hp nx530 gh 638aa (עם מעבד core duo t2050) רציתי לדעת גם לגבי משפחות המעבדים - יש הבדלים גדולים בין core duo לבין core 2 duo? מאתר אינטל לגבי המעבדים: T5470 65 nm 2 MB L2 1.6 GHz 800 MHz - core 2 duo T2450 65 nm 2 MB L2 2.0 GHz 533 MHz - core duo T2050 65 nm 2 MB L2 1.6 GHz 533 MHz - core duo איך העוצמה שלהם אחד ביחס לשני?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  21. Started by amirtim,

חבובים , קודם כלפרגון קל, אין על הפורום הזה , זה כבר פעם שלישית שאני עובר דרכו לפני רכישה וכל פעם מבסוט מחדש! תודה לכם על כל מה שאתם עושים! כמו כן, אז אני רק שאלה בבקשה - אני באילת, מתכנן לקנות dell vostro 5481 אני מחפש בעקרון מחשב שישמש אותי למקסימום פיפא ולהרבה תכנות וחומרה עם Fpga ונטפליקס. השאלה שלי היא לגבי הכרטיס מסך - mx130. האם הוא מספיק ? האם יש משהו בksp (ספציפית) שהוא יותר טוב ? אולי לנובו עם אחריות מורחבת? המלצה זריזה לפני מחר?? תודה רבה לכל העוזרים מראש!!!

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  22. Started by FatalZero,

בעיקר למוזיקה ולאינטרנט ושאר משימות פשוטות - לא הולך לשחק עליו משהו יותר כבר ממשחקי דפדפן וגם זה נדיר. רמקולים מקלדת עכבר לא צריך, מסך שהיה 22 שחור. חשוב מאוד מאוד שהיה שקט עד חרישי. תודה.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  23. אני משדרג וצריך קצת עזרה. אני צריך מעבד, זיכרון, כרטיס מסך ולוח-אם בסה"כ 2500 ש"ח. אני רוצה מעבד 3000 של AMD ו 1G זיכרון. תודה מראש על העזרה. אני אשמח לשמוע המלצות.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  24. עיקר המחשב הוא לשימוש ביתי משמע - משחקים (מדי פעם מה שיוצא), גלישה באינטרנט, צורכי משרד וכו. המפרט שהרכבתי עד כה לא כולל מארז... אני אשמח אם תמליצו על משהו. ורציתי לדעת אם כדי להחליף את המאוורר של המעבד במשהו טוב יותר. אם אתם מחליפים משהו מהחומרה אני אשמח אם תציינו למה. תודה. והנה המפרט: Core™2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB ‏945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E‎ GIGABYTE 1GB TwinMOS DDR II 667 ‏7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E‎ GIGABYTE ‏160GB 7200RPM, 8MB, SATA II‎ WD ‏PIONEER DVR-111D DVD±RW‎ ‏Liberty ELT400AWT 400W‎ Enermax בנוסף אני אשמח אם תמליצו לי על חנויות (אני גרה באיזור ירושלים)

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה על שרטוטים כבדים ב- Autocad 2020. השרטוטים הם דו מימד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בין 1-10 אז 7. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז כמה שיותר קטן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.