ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
שלום קהילה! אני מעוניין במפרט לגיימינג כבד עד 2500 ש"ח. בידיי יש כבר 2 סטיקים זכרונות HyperX 4GB DDR3-1600 וכרטיס מסך 570GTX DCII יש להשלים למחשב שיתאים לכ.מסך והזכרונות בתקציב הנתון, תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 רק אם באמת קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. L4D2 Portal 2 GTA4 ונוספים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
חדש ומשומש Intel Pentium 4, 2666 MHz Asus P4S533-MX NVIDIA Geforce 6600GT with AGP8X 128 MB [Zalman VF700-Cu] DIMM1: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM DIMM2: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM WDC WD800JB-00ETA0 (74 GB, IDE) WDC WD800BB-00CAA1 (74 GB, IDE) HL-DT-ST GCE-8526B 52x/32x/52x CD-RW כולל מסך Preview 17
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני מחפשת מחשב שנועד לתכנות (matlab , visual c, vhdl וכו') חשוב לי מעבד חזק (אם אפשר 4 ליבות), גודל זיכרון קשיח - צריכה 120 GB מוכנה לשקול מעבר אם תוספת המחיר לא גדולה כרטיס מסך- המחשב לא מיועד למשחקים כבדים אלא לסרט מדי פעם ומשחקים פה ושם (בקיצור לא מחפש כרטיס יקר-אבל גם לא משהו גרוע) מערכת הפעלה windows xp - כולל התקנה RAM- לחות 2 GB צורב, לוח אם וכו' מסך- חשוב לי שיהיה מסך טוב - לא מבריק מדי כי יש תאורה על המסך ואחרי שעובדים על מסך לבן מבריק מדי יש כאבי ראש. מקלדת, עכבר ורמקולים - אם אני גבולית במחיר אני יוותר על רמקולים אם אפשר גם המלצה לחנות באזור המרכז (גוש דן) תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כי שמעתי בטלוויזיה שמחשב נייד מוציא הרבה קרינה מסוכנת.. ולכן רציתי לשאול מהי רמת הקרינה של מחשב נייד בכללי ואם זה מסוכן? חשוב לדעת בגלל שאני לפני קנייה של מחשב תודה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין בבניית מחשבים, אני צריך את עזרתכם בבניית מחשב 5500 ש"ח עם עדיפות לכרטיס מסך טוב, אני לא צריך הארדיסק מיוחד (80-120 גיגה יספיק), זהו בעקרון... מקווה שתעזרו אלון
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי הרכבתי מפרט מחשב גיימינג כבד ורציתי לבדוק עם הוא טוב עם לא תגידו מה לשפר טוב אז זה המפרט מעבד: 980 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 6500 Skylake 3.2Ghz S1151 לוח אם: 410 ₪ - * חדש במלאי * - MSI B150M PRO-VDH S1151 זכרון: 499 ₪ - * מבצע * - 16GB (2x8GB) Hynix DDR4 2133Mhz כרטיס מסך: 3490 ₪ - * מבצע עם משחק * - Gigabyte GTX980Ti G1 GAMING 1190Mhz 6GB DDR5 דיסק קשיח: 390 ₪ - * מבצע * - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty כונן אופטי: 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24SCO באנדל (מארז + ספק): 529 ₪ - * מבצע * - Antec VSP-5000 + FSP HYPER 600W 85 Plus BUNDLE קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2 מסך מחשב: 1395 ₪ - D…
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
לכבוד השנה החדשה, ובעיקר לכבוד השנה המסתיימת, כתבי האתר התייצבו לבחור את מוצרי השנה שלהם בתחום המחשבים והחומרה לשנת 2015 השנה מסתיימת – וכך גם הסיכום המשולש שלנו, עם המוצרים המובילים והחדשניים ביותר לפי דעתו של כתב החדשות והעורך הראשי באתר, אלכס שפירו. כרטיסי ליבות ה-Fiji של AMD: לא משתלם, אבל מהפכני אי שם באמצע שנת 2015, כשהיא בעיצומו של רצף הפסדים ועם נחיתות טכנולוגית משמעותית אל מול NVIDIA, כנראה שלא יותר מדי אנשים האמינו של-AMD יש סיכוי כלשהו לעשות קאמבק בעולם הליבות הגראפיות. ולמרות זאת, במפתחת הוותיקה מסאניוייל החליטו לאסוף את כל המשאבים והיכולות שנותרו אצלם, וללכת על כל הקופה עם כרטיסים בארכיטקטורה מודרנית ומשופרת, ועם זכרון חדשני ומהפכני שפותח חלון …
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
דחוף הצעה עבור חבר שרוצה לסגור כבר דיל ביום א' הקרוב באייבורי. אני לא אכנס למפרט שהוא קיבל שם אך אומר שמדובר בסדר גודל של 3100 ש"ח ( ללא המסך ) המחשב בעיקרו יהיה עבור עבודות גרפיקה ( פוטושופ וכו' ) אז חשוב שהמחשב יוכל לעמוד בזה. ( כולל עכבר מקלדת ). תודה לעוזרים אודה רק אם תוכלו גם לציין את שם החנות ממנה תובא ההצעה.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש דבר אחד שאני לא מבין בכל העסק של קניית מחשב חדש והוא המארז.. איך המארז בעצם משפיע על היכולת של המחשב \ )(קראתי בתגובות הקודמות שחשוב שהוא יהיה גדול) אז למה בעצם? אם אני אקנה מארז זול איך הוא ישפיע על המחשב שאני אקנה?
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום אני עומדת לקנות את המק בוק פרו החדש (מסך רטינה) בלינק הבא http://store.apple.com/us/configure/MC976LL/A? אשמח אם תוכלו לייעץ לי האם מחשב כזה צפוי להספיק ולעמוד בדרישות של סטודנטית לארכיטקטורה ב-5 שנים הקרובות? כמו כן, למיטב הבנתי בשנה הראשונה אין צורך ביכולות מיוחדות מהמחשב ולכן האם רצוי לחכות שנה עם הקנייה? כרגע ארכוש אותו מארה"ב אך לא ברור אם תהיה לי האפשרות לעשות זאת גם בשנה הבאה. המחיר של המחשב הוא 2,800$ (להשוואה בארץ הוא עולה 15,000 שקל) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית פשוטה (תוכנות כמו blender,movie maker ודברים פשוטים כאלה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מקסימום just cause 3 או gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920…
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לעוזרים, לפני שנה קניתי כאן מחשב בעזרתכם ועכשיו אני צריך עוד אחד מחיר המטרה הוא 7000 כאן הגעתי לקצת יותר, זה המקסימום הדרישות מהמחשב הם בעיקר ביצועי CPU - לצורך SOLIDWORKS ברמת חשיבות שנייה- גודל הזכרון (בכבודה עם קבצים גדולים) ומהירות שמירת קבצים וכן חשיבות נמוכה יותר לחבילת ADOBE- עבודה עם הGPU של הכרטיס מסך כמה שאלות: האם המחיר סביר? האם כדאי לפצל את הרכישה? האם הרכיבים שבחרתי עובדים זה עם זה טוב? האם יש רכיבים שלא ימוקסמו במפרט הזה וכדאי לקחת רכיב זול יותר? האם הלוח אם והמעבד הספציפיים עובדים טוב יחד האם יש צורך בקירור אחר או בספק אחר האם לי כאדם לא מקצועי בחומרה כדאי לקבל את המחשב מומהר ובגדול כל העברה של השקעה מרכיב אחד לאחר שתשפר את המפרט יום ט…
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב נייד מסוג HP Probook 450 G0 שרכשתי לפני כשנתיים. לעתים די קרובות ה TouchPad פשוט קופא כזה, העכבר נתקע איפשהו במסך, ולא זז. זה נמשך בערך 5-10 שניות כל פעם. חשוב לציין - המחשב רץ כרגיל, הוא לא נתקע, נגיד במהלך שהעכבר תקוע אני יכול ללחוץ לזוז עם המקלדת, הוא ללחוץ קליק ימני/שמאלי בכפתורים. אבל להזיז את העכבר אני לא יכול. ניסיתי לפרמט את המחשב, להחליף מערכת הפעלה, לעדכן דרייברים.. הכל.. מה אפשר לעשות? אני לא רוצה להגיע למצב שאני מוסר את המחשב לתיקון, כבר שלחתי הרבה מוצרים לתיקון שחזרו דפוקים יותר. (יש לי עדיין אחריות עליו) מה עושים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אז ככה - ברשותי מארז S-VIKING מבית THERMALTAKE , שבו כידוע שני מאווררים מאוד רועשים של 120 מ"מ....הרעש שעומד בחדר שלי די חזק,ואני כבר מתחיל לקבל כאבי ראש מזה. היה לי קירור טוב למעבד - קירור מים של THERMALTAKE , אבל המשאבה שבמערכת נדפקה שלוש פעמים,אז וויתרתי על התענוג (החזרתי לחנות עם צעקות,וקיבלתי החזר של סכום + הוצאתי מהם קירור SONIC TOWER עם מאוורר 13 מ"מ). הבקשה שלי היא כזאת - אנא המליצו לי על מארז עם קירור טוב (רצוי 3-4 מאווררים),שלא יהיה MIDTOWER, ושיהיה שקט - מאוד חשוב השקט... :-) ספק כוח יש - TRUE POWER 450 של THERMALTAKE... חשבתי על לקחת את ה-S-ARMOR של THERMALTAKE , אבל אשמח לשמוע עוד המלצות שלכם... הסכום שעומד לרשותי הוא עד 1000 ש"ח....
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לתפריט הסוללה יש לי Battery #1 85% Battery#2 not present מה זה אומר ? יש מקום לשתי סוללות ? אם כך היכן ? מעולם לא ראיתי זאת... תודה על התשובה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי הרבה חשיבות ושאלות וקריאה בפורום, בניתי מפרט זה, מה אתם חושבים? מעבד Q9300 לוח אם ASUS P5E זיכרון 2*2 גיבה 800MHZ G.SKILL או מהירות 10000MHZ באותו מחיר אבל אני צריך לבדוק WD 320G 16MB ANTEC SONTA 3 כרטיס מסך 9800GTX GIGABYTE או 8800GTS G92, תלוי במלאי מאיפה שאני יזמין. סה"כ: 5500 ש"ח 9800 ו~5200 עם ה8800. תודה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום - אני צריך בבקשה מפרט למשחב משחקים בסכום הנ"ל - המחשב מיועד למשחקים - ללא OC דרישות בסיסיות : 4 גיגה זכרון , כרטיס מסך חזק , בקשר למעבד של אינטל אני לא יודע את ההבדל של המחירים בין הכפול - למרובע - האם יש הרבה הבדל(מחיר\ביצועים ?! ) כמובן שאני יעדיף את ה-4 ליבות - אשמח לדעות ולהמלצות בנושא רשמתי 3000 גג - אבל אם זה יצא 3200-3300 וזה הבדל חשוב ומשעמותי אז זה גם בסדר אני חושב שזה יהיה נכון לקנות מ KSP כי הם מאוד זולים ( לא? ) ? ת תודה רבה מראש !!!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך המחשב שלי? ומה אני צריך לשפר או להחליף? מערכת הפעלה MS Windows 7 Professional 64-bit SP1 יע"מ Intel Pentium E5200 @ 2.50GHz 40 °C Wolfdale 45nm טכנולוגית RAM 4.00 GB בודד-ערוץ DDR3 @ 399MHz (6-6-6-15) לוח אם Gigabyte Technology Co., Ltd. G41MT-S2PT (Socket 775) 38 °C גרפיקה LM725 (1280x1024@75Hz) 2047MBGeForce GT 440 (Gigabyte) 36 °C כוננים קשיחים 149GB Western Digital WDC WD1600AAJS-00WAA0 ATA Device (SATA) 41 °C 298GB Seagate ST3320613AS ATA Device (SATA) 42 °C כוננים אופטיים HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 ATA Device שמע Realtek High Definition Audio
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב עד 2000 שקל ללא כרטיס מסך (יש לי POINT OF VIEW GeForce GT220 1024MB SDDR3 חדש) המחשב ישומש לצפיה בתכני HD ולשחק במשחקים(לא בשימוש תדיר) אין לי צורך בציוד הקיפי, אני צריך מפרט שקט בסביבות בסלום בין 7-8 אני לא ישתמש באוברקלאוק במחשב. אני לא צריך את המערכת הפעלה אני רוצה שירכיבו לי את המחשב בחנות ואני ירכיב את כרטיס המסך בבית. אני יכול לרכוש מחשב רק באיזור ירושלים, מעדיף תשלום במזומן. אין לי תוכניות בעתיד לשדרג את המפרט. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה לקניית מחשב נייד מארה"ב לסטודנט. * מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) 90% מהזמן, צפיה בסרטים לפעמים * גודל המסך?14-15.6 * משקל רצוי?פחות מ2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?כן ארוך נחשב 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יצאת וידיאו דיגטלית(hdmi\dvi\displayport אחת מאולו) * בלוטות? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 320GB * כונן CD/DVD? צורב? לא ממש משנה אם יש או אין. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני צריך שיהיה אחיות זמינה בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?אם אפשרי,(אם לא אז אני יתקין לבד) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
PSU: Silverstone SST-ST45NF: 960 ¤. CPU cooler: Scythe Orochi SCORC-1000 CPU Cooler: 365 ¤. CPU: Intel Core 2 Duo E8500: 988 ¤. Motherboard: GIGABYTE GA-EP45T-DS3: 673 ¤. Memory: OCZ DDR3 Platinum 4096MB (2GBx2): 450 ¤. Graphic card: Gigabyte nVIDIA GeForce 9600GT 1GB PCIe: 745 ¤. Hard drive: Western Digital Caviar Green 1000GB WD10EADS: 555 ¤. PC remote: Microsoft Remote Control: 196 ¤. PC case: ~200 ¤ Sum 5132 ¤ . ככה הקירור של המעבד יהיה פסיבי, הספק יהיה פסיבי והמערז יהיה פתוח לחלוטין לאוורר, לכן לא חשוב סוג המארז... אבל אם יש למשהו המלצה למארז שוכב זול שייתן השאלה שלי האם זה יעבוד?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות כבדות. (הרצת VMWARE עם כמה מערכות הפעלה פועלות במקביל ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חיבור 2 מסכי 19" במקביל אולי בעתיד אחבר 2 מסכי 24" או חיבור של שלושה מסכים שתיים 19" וטלוויזיה בHD בגודל 40" ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שתיים 12…
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מבקש את עזרתם במפרט למחשב עבודה. בשבוע האחרון שמעתי עצות רבות וקצת אבדתי... 1. מה התקציב המקסימאלי? - 9000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכה גרפית, עריכה וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -- פרנסה - Adobe Photoshop / Illustrator / After Effects / premiere -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך 27 1920x1080 -לאילו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מעבדי אינטל P4 2.66Ghz, s775, 2x1MB Cache, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP זכרונות DDR II 667 1GB Twinmos דיסקים קשיחים Western Digital 80GB 7200 8MB WD800JB כרטיסי מסך Galaxy FX5500 256MB TV, DVI, AGP כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD Recorders Sony 52x32x52 (Kit) מארזים 8023 Gamer 450W, 12cm Fan, LCD מקלדות Logitech Logitech Internet Pro White (Rus) עכברים Microsoft Microsoft Basic Optical Mouse מסכים Chi Mei CMV 743A 17'' LCD 8ms מחירון עבודות במעבדה Assembly - Computer (New Compon.) מחיר 3605 ¤ מה אתם אומרים? מפרט לאדריכלית לעבודה בA…
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-