עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by lilshtig,

שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד... מה אתם אומרים על המפרט הבא: toshiba satellite L500-13t סוג: Intel® Core2 Duo Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T6500 BUS SPEED: 800 MHz מסך גודל המסך: 15.6 " רזולוציה: 1366X768 כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon HD 4570 זכרון כרטיס מסך (UP TO): 512 MB מסך: HD מסך רחב- WIDE: כלול זכרון נפח: 4096 MB הרכב: (4096MB (2048MB X 2 מהירות: 800 MHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 8192 MB כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון: 320 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA נתוני שמע/מצלמה כרטיס קול: Toshiba Bass Enhanced Sound Sy…

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  2. Started by ariel20059,

שלום, קניתי מחשב נייד של טושיבה שבא עם מערכת הפעלה ויסטה באנגלית הורדתי חבילת עברית וניסיתי להתקין והוא לא נתן לי למישוה יש מושג איך אני מסדר את זה ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by Gex,

איזה מחשב לדעתכם יותר טוב זה http://img158.imageshack.us/img158/7411/infotmskg9.jpg או זה עם שדרוג הכרטיס מסך ל8800 ומסך ל19'' 2ms http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879

• 10 תגובות
    • 673 צפיות
  4. Started by wooper,

היי אני מעונין בנייד טוב וחזק לא חובה כרטיס מסך חזק .יותר חשוב לי הביצועים של המחשב מהצגת משחקים חשבתי על זה http://www.skypc.co.il/pl_product~PSAG9E-00800SH3~14~0.htm אשמח לשמוע הצעות כמובן יותר טובות תודה

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  5. אני רוצה אתרים כמו KSP לדוגמה ואם תוכלו לפרט למה הם טובים זה יהיה מצוין! לגבי הבקשה השנייה.. אני מחפש אתרים כמו HWzone שמספקים ביקורת על חומרה באופן עדכני על מנת שאוכל לקרוא מעט על המוצרים שאקנה בקרוב.. לדוגמה PCPLUS תודה מראש על כל עזרה! טומי

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  6. יש לי compaq presario CQ60 כרגע היתקנתי עליו ווינדוס 7 ויש לי 2 בעיות במחשב האחת היא הגלגלת המובנת כדי לגלול בדפים לא מגיבה והמיקרופון גם לא מגיב יש איזה תוכנות בסיסיות של המחשב שאני צריך להתקין כדי ששני הדברים האלה יעבדו כמו שצריך בנוסף אם אני רוצה סתם להיכנס למצלמה של המחשב ולצלם משהו איך אני עושה את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  7. קנית מחשב MSI EX300 להלן המפרט: http://ivory.co.il/product.asp?productid=2928&CatCode=315 הוספתי עוד שני ג'יגה זיכרון .. איזה ווינדוס כדאי כדי שישתמש ב 4 ג'יגה זיכרון?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  8. Started by izik147,

יש את המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=17529 יש בו 32 גיגה של ssd ועליו יש את המערכת אפעלה windows 8 העם ניתן למחוק את ה8 מהssd והתקין בימקום 7 ??

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  9. Started by yochze,

שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד בסביבות ה-5000 ש"ח. המחשב מיועד לפוטושופ (לא משהו מיוחד מדי), מסמכים, אינטרנט, סרטים וכד' מסך 14.1" עדיף.. אם אפשר להמליץ גם על מחשבי PC וגם על MAC לגבי המק, למרות שככל הנראה תהיה חריגה מהתקציב, אשמח לשמוע ביקורות על המערכת ולמה היא עדיפה? או ההפך..

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מפרט לשימושים הבאים: 1. אינטרנט 2. סרטים (יתכן בעתיד גם HD וכולי) 3. מוזיקה (חשוב, וגם שיהיה מספיק מקום לאכסון!) 4. תוכנות נוספות כמו פוטושופ ללא גיימינג, ללא מקלדת ועכבר. עם מסך, עדיף איכותי 19 או 20 בשלב זה אני בעדיפות למפרטי אינטל ולא AMD, אבל נראה בהמשך אשמח לעזרתכם, בפעם הקודמת זה נגמר במחשב שקניתי לפי המלצה מפה ואני ממש מרוצה. תודה ניר עריכה: בניתי את המפרט הכי טוב שיכלתי לחשוב עליו (בלי להתפרע וללא מסך) ב TMS: אני יודע שזה מפרט גיימינג טוב אבל המחשב אמור להחזיק כמה שנים וזו שקונה רוצה להשקיע קטגוריות מוצרים מחיר כמות יצרן Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Retail ¤1185 1 יצרן Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-675 CL4-4-4-12…

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by erez1977,

מתכנן לבנות האקינטוש לצורכי עיבוד תמונה ועריכת סרטים. נא חוות דעתכם לרכיבים ולעלויות. אשמח להמלצות גם על חנויות שנותנות יותר תשלומים... מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪849 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪199 לוח אם: Gigabyte Z68X-UD3H-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪781 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 - מחיר: ₪422 ספק כוח: Thermaltake 550W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 - מחיר: ₪304 זיכרון: Corsair 8GB Kit 4GBX2 DDR3-1600 CL8 כמות: 1 - מחיר: ₪439 קשיח למחשב שולחנ…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, קריאת מסמסכים, שיחות וידאו בסקייפ וזהו בגדול (זה לפנסיונרית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרום ואופיס בעיקר. שימוש בינוני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ישומש למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש להם מסך סטנדרטי, אם זה חשוב אני אצייך בהמשך. בכל מקרה עדיף שתיהיה הכנה…

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by cold fire,

מה ההבדל בין x1400 לx1450 כי אני חפשתי אבל לא מצאתי...

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  14. שלום לכולם! כבר הרבה זמן שאני מחכה לקנות מחשב וכל הזמן אומרים לי לחכות לעוד ועוד השקות וכבר עברה חצי שנה בכל מקרה עכשיו החלטתי שאני רוצה לרכוש השבוע מחשב. אני גיימר שעושה סירטונים ליוטיוב ועורך תמונות/סירטונים באדובי עד עכשיו הייתי עם מחשב נייד שכבר לא עומד בכל העריכות.. אשמח אם תעזרו לי לבנות מחשב חזק שיוכל לעמוד בכל מה שאעשה. אני גם צריך לקנות מסך אז אם יש איזה משהו מומלץ אשמח לשמוע! אני מכוון לתקציב של 5-8 אלף שקל תודה על העזרה חברים!! זה מה שאני בניתי בנתיים https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=210303

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  15. המפרט: מעבד AMD Phenom II X4 920 2.8Ghz 8MB זכרון 2GB DDR2 1066Mhz דיסק קשיח 500GB SATA2 7200rpm צורב DVD תוצרת NEC/SONY לוח אם EliteGroup A790GXM-A כרטיס מסך משולב בלוח אם ATI Radeon HD3300 כרטיס מסך נוסף (לא משולב) Club3D ATI Radeon HD4850 512MB מארז Raidmax Ninja Blackdraft Blue-LED ספק כוח Raidmax Recom 550W True אחריות 3 שנים על כל הרכיבים חוץ מהספק שהוא שנה ועל ה-DVD שזה שנתיים. בעלות כוללת של 2250 ש"ח האם מבחינת עלות-תועלת זה משתלם ?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  16. Started by Cereal Killer,

אהלן, ברשותי דל E6400, אחת מרגליות הגומי שמודבקות בבסיסו הלכה לי לאיבוד, הייתי רוצה להזמין סט רגליות כזה, היכן אני יכול למצוא? (לא מצאתי ב EBAY) תודהל

17. Started by dancer,

שלום, יש לי מחשב נייד של lg וכאשר אני מחבר התקן של pcmcia אני מקבל את השגיאה הבאה בהתקן : standard openHCD usb host controller This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12). ניסתי להוריד את ההתקנה של ההתקן והתקין מחדש ולא עזר. עשיתי את כל הידכונים של windows ועדיין לא עזר. מה ניתן לעשות חוץ מלשנות resources של ההתקן,כי משום מה ה-windows לא נותן לי את האופציה של שינוי resources ? אנא מכל מי שניתקל בבעיה והצליח לפתור אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by royymmm,

מהו התקציב המרבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ 1000 למחשב מתי מתוכננת רכישת המחשב? מיידי מה השימושים במחשב? (ציינו בפירוט מה תעשו עם המחשב, אילו תוכנות/משחקים תפעילו וכו'): לעבודה משרדית בעיקר מהו נפח איחסון שתרצו בכונן הקשיח ובSSD? שיהיה דיי מקום ולא יתקע .. הערות: שיבוא עם מסך 24 אינץ לפחות

19. שלום לכולם, חבר שלי מהעבודה רוצה לרכוש מחשב לבן שלו. הבן שלו בכתה א והוא רוצה מחשב שישמש אותו לפחות לשלוש שנים עד אשר יהיה גיימר כבד. הפלטפורה אותה הוא רוצה היא רק intel. בנוסף אם אפשר שתהיה אפשרות שדרוג לכרטיס מסך בעתיד (נניח עוד שנה) התקציב הוא בין 1500 ל2000 ש"ח. ללא ציוד הקפי. המחשב ישמש גם את האבא להריץ VS . תודה רבה לכולם.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by SciFi7,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2.5K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים (כבדים, כמה שאפשר),עבודה משרדית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.שום דבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותיזיכרון ודיסק קשיח 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא 7. האם אתם צריכים …

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  21. לא מתוכנן OC כרטיס מסך שיהיה כי כדאי לקנייה בתקופה הזאת והכי טוב כרגע.( בעל יציאת DVI לעתיד שיהיה לי מסך נורמלי...) אין צורך בצורב DVD ( כבר יש ) אין צורך במסך מעוניין בכרטיס קול טוב עם רמקולים ( העדפה ל5.1 ) עכבר Logitch mx518 ( אני יקנה 130 שקל מנועהקומפ) תודה לכם

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  22. אהלן, רוצה את המלצתכם למחשב לשימוש ביתי + משחקים בינוניים. תקציב עד 2400 ש"ח. התקציב קשיח ואין אפשרות לחרוג ממנו. אין צורך במסך. אין צורך במערכת הפעלה. יש צורך בציוד הקפי פשוט (מקלדת עכבר ורמקולים). התקציב כן צריך לכלול הרכבה. חשוב- רק לא ספק כח גנרי. עדיף מחשב שקט אבל לא הכרחי. בסולם של 1-10 אני מדרג את זה 5. מיקום החנות - רחובות או ראשלצ. ת"א גם אפשרי בעדיפות יותר נמוכה. תודה

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  23. לצערי התקציב קוצץ בכ - 1300 ש"ח עקב הוצאה בלתי צפוייה להלן המפרט : דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10680 מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9715 זכרונות: DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9214 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8118 כרטיסי מסך: Sapphire HD 5670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E htt…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  24. Started by com,

אהלן. לאחר כמה שנים עם אותו מחשב, הגיע הזמן להחליף. צריך רק מחשב בלי ציוד היקפי. בעיקר לגלישה באנטרנט, מוזיקה, עיבוד תמלילים. בעתיד הלא רחוק גם יתחבר לLCD פול HD, ככה שכדאי שהמחשב יוכל להריץ סרטים כאלה בלי להתעייף באמצע (האם ללוחות המשולבים יש יציאת HDMI?) לא יהיה שום אוברקלוקינג למחשב, לא יהיה שום מודינג למחשב, ואני צריך מארז שחור, לא גדול, ואם אפשר שקט (אפשר להחליף מאוררים לכאלו יותר איכותיים שעושים מעט רעש) משחקים בשלב הזה לא ישוחקו על המחשב.. עוד שאלה - איך הסאונד של הכרטיסי קול המובנים על הלוחות היום? אני לא צריך שום פוקנציה מתקדמת, אלה רק שהממירים של הכרטיס (DIGITAL ANLOAG CONVENTOR) יהיה טובים והסאונד יהיה סביר וטוב, כי יש מערכת סטאריו שמחוברת למחשב לא זקוק לאפשרוי…

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  25. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב ואני צריך את עזרתכם. התקציב הוא 6.5k עם חריגה של 500 שקל מקסימום, ללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. אני מבקש שבתקציב יכנס גם מסך 24" טוב (לא חייב להיות מאותה חנות של המחשב, אני יכול לקנות אותו בנפרד) יש לי העדפה למעבד מרובע ליבות כי אני גם מתעסק עם תוכנות שמנצלות את זה, אבל רוב המחשב הוא למשחקים. יש לי גם כמה שאלות: 1. האם עדיף לקנות לוח וספק תומכים CF ולקנות כרטיס יחיד עכשיו ובעתיד לשדרג, או לקנות מעכשיו כבר כרטיס יותר חזק? 2. אני אישית לא יודע לעשות OC למעבד אבל אני מכיר מישהו שיודע, אבל האם זה כדאי והאם זה באמת יתן בוסט רציני לביצועים? תודה רבה מראש לכל העוזרים (:

• 9 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים