עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קודם כל אתם יכולים להציע לי מפרטים שיעבדו חלק עם משחקים כמו NFS:Pro Street בתקציב של 2-2.5K ?? דבר שני: מישהו מכיר חנות זולה וטובה שנמצאת באיזור פ"ת?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  2. Started by ggg123,

מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb קירור למעבד: THERMALTAKE BIGTYPHOON לוח אם: Asus P5B Deluxe זיכרון: GEIL 2048MB 1*2GB PC2-5300 667MHz DDR2 Dual Channel CL4 דיסק קשיח: Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS כ. מסך: Sapphire Radeon X1950XT 256MB PCIe קירור לכ. מסך: ZALMAN VF-900 ללא LED צורב DVD: DVD±RW X16 LG GSA-H10A מארז: ? ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W רציתי לשאול האם ה X1950XT 256 הוא הכרטיס הטוב ביותר שאפשר להשיג במחירו (1700 ש"ח בערך) ואיזה מארז טוב יותר: COMPUCASE 6920B BLACK/BLUE FULL ATX NO PSU Poseidon GA-XA1CAוGigabyte Triton GZ-XX1CAוGigabyte תודה

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות סטודנטיאליות בסיסיות : אופיס וכו'. בנוסף לצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ssd 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עם win10. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. כל מי שרוצה לשאול שאלות ולקבל תשובות מקצועיות על תיקון מחשבים ניידים ברמת רכיב ,כרטיסי מסך,טעינה וכו, אשמח. החלפת רכיבי BGA על הלוח הוא עסק מסובך מאד וללא ידע נסיןו וציוד לא יהיה ניתן לבצע את הלוח.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by nivf,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, לימודים, משחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מסך מגע * משקל רצוי? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard.…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by Jook,

בוקר טוב, אני נמצא לפני קניית מחשב חדש וראיתי את הדגם הנל. נותרתי מעט מבולבל בגלל מחירים ומבצעים שונים מאד על הדגם הספציפי הזה. כל המבצעים המדוברים הם על מחשב מוחדש מאותו ספק - YYY deal. לינק לדיל: https://www.wallashops.co.il/Mobile/Main#!/app/product/7TIF5F695F מדובר במחשב מוחדש ולא מחודש - מתחייבים שלא נעשה בו שימוש - האם מישהו יכול להרחיב בנושא? האם הגיוני שמדובר במחשב זול בלמעלה מ 1500 שקל לעומת המקבילה החדשה לחלוטין דרך היבואן הרשמי? המחשב המוחדש הוא הדגם שציינתי בכותרת לעומת הדגם מהיבואן הרשמי שהוא asus zenbook ux370ua-c4201t - האם יודעים להרחיב בנוגע להבדלים (באמזון מוכרים את הדגם מהכותרת שציינתי)? בנוסף,…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם צריך עזרה בבניית מפרט למחשב עפ"י נתונים אלו בתקציב של עד 3800: 1.שימושי המחשב:משחקים בינוניים,ריבוי משימות(תוכנות שיתוף,גלישה,אופיס וכו'). 2.דגש על לוח אם ומעבד,ופחות על כרטיס מסך! 3.שיכלול מסך Lcd 8ms ומטה. 4.אם אפשר להוסיף אופציה חלופית לחלקים העיקריים,במידה ולא יהיו זמינים בחנות. 5.לא מתכנן o.c וצריך מקלדת,כבבר וכו' תודה מראש

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  8. שלום וברכה, אפשר בבקשה לקבל מפרט שיתאים לגלישה באינטרנט, ולעבודה מהירה וחלקה(מעבד מהדור החדש) עם כרטיס מסך טוב(לא חייב משהו מטורף העיקר שיהיה מספק לעבודות משרדיות) עד 2000 ש"ח. המפרט השני אם אפשר מעבד יותר חזק ומהיר עם כרטיס מסך שיתאים למשחקים אבל שוב לא צריך את הכי טוב, אלא משהו טוב+ יספק אותי, עד 3000 ש"ח. שני המפרטים כמובן לא כולל מסך. תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הי לכולם ראשית תודה לעוזרים אני מחפש להרכיב מחושב נייח לאישתי לעבודות גרפיקה היא משתמשת בתוכנות כמו sketchup עם vray לרינדור ו-lumion גם לרינדור ולנוף בנוסף יש את תכנות אוטודסק כמו רויט ואוטוקאד אני רוצה שירוץ מהר וחלק ושיהיה הארדיסק אמין לשמירת קבצים ומספיק גדול

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מתחיל השנה ללמוד הנדסה ואני צריך מחשב ללימודים/בית. כמו שהבנתי הגיעו כבר המחשבים עם המעבדי Haswell והמחירים של המחשבים מהדור הקודם ירדו מאט, לא תהייה ירידה נוספת צפוייה (תקנו אותי אם אני טועה) מצאתי 3 מחשבים שהם בטווח המחירים שלי (עד 3500 שקל) כרגע הבחירה שלי נוטה לכיוון ה HP בגלל המפרט שלו אבל הדאגה שלי היא בגלל השם שיצא לניידים שלהם שהם מתחממים מאוד יחסית לאחרים. נכון שזה תלוי דגם, אז איך אני יכול לדעת יותר על הדגם הזה? ומה אתם חושבים? [TABLE=class: grid, width: 650] [TR] [TD][/TD] [TD]Samsung Ativ Book 2[/TD] [TD]Dell Vestro 3560[/TD] [TD]HP Pavilion 15-E057EJ[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]i5-3230M[/TD] [TD]i5-3230M[/TD] [TD]i5-3230M[/TD] [/TR] [TR] [TD]זיכרון …

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by Menahemd,

1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?במידה ויש הצדקה,500-700. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 איצנ',לא סגור כרגע על רזולציה,אני מאמין שאני ישחק ב1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by KillerB,

שלום, בעזרת המפרטים שמצויינים באתר וחיפוש באינטרנט נראה לי שאני אלך על המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 קירור :Thermaltake V1 לוח: Gigabyte GA-P35-DS3 זיכרון: 2048 Dual Channel kit 2 X1024MB של CROSAIR כ. מסך: GeForce 8800 GTS 320MB 320bit ALBATRON ספק: 400W DUAL RAIL Enermax Power Supply E400AWT לא ציינתי (עכבר, מקלדת, HDD ו DVD-RW) כי כבר קניתי לפני כמה ימים ההתלבטות שנשארה לי היא לגבי מארז ומסך וכרטיס קול: מה שאני לקחתי ברגע בתור מסך: L1970HR 19'' LCD 2ms DVI‎ של LG (הוא נראה לי בסדר אבל אשמח לשמוע חוות דעת) לגבי מארז הציעו במפרטים את ה- Compucase 6A19 Black אבל הוא לא מראה משהו... פה אני אשמח לשדרג. לגבי כ. קול - אני לא יודע אם לקנות או לא... מה דעתכם ??? אשמ…

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by ItoDz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, מעט משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך, מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 - לא קריטי במיוחד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא 10. האם חשוב לש…

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  14. Started by Pro modder,

האם זה משמעותי למחשב בעל חומרה חזקה במיוחד המיועד למשחקים?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Murmur,

שלום, אני מחפש מחשב 15" לשימושים אופיס ואינטרנט פשוטים (בעיקר כתיבה בוורד), עם מסך מאט. חשבתי על Dell Vostro, ואני למעשה מתלבט בין השניים האלה: Vostro 500 עם ליבה יחידה ופלטפורמה ישנה http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-500.htm Vostro 1510 עם ליבה כפולה ומונטבינה http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1510.htm ההבדל במחיר הוא 1100 שקל לטובת החד ליבתי. אשמח לעצתכם באשר לשאלה האם שווה לי ההפרש במחיר: א. משיקולי ביצועים לשימושים שהזכרתי ב. משיקולי איכות ותמורה לכסף - האם איכות ההרכבה שונה, המסך, או כל עניין חשוב אחר. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Logitech Pilot Optical Mouse 66 עכבר Logitech Classic Keyboard 73 מקלדת ThermalRight Ultra-120 Extreme 286 קירור LG GH20N x 20 Black 109 צורב Cooler Master 690 Black + SeaSonic M12II 500 Watt 790 מארז+ספק Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Tray 781 מעבד PALIT ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI 796 כרטיס מסך Corsair 2GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL4 DHX 285 זיכרון WD 640GB 7200RPM 16MB SATA2 400 דיסק קשיח Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 CHIPSET 499 לוח אם 4085 ש"ח בינתים קניתי 2 GB כשהמחירים יפלו ואני יצטרך אני יוסיף עוד 2 איך המפרט?? החלקים ניקנו נ www.rsm.co.il אחלה חנות לדעתי.......

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עוד 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA IV,MINECRAFT,BIOSHOCK -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין…

18. Started by liraney,

1.התקציב שלי הוא 7500 2.מטרת המחשב שלי היא למשחקים כבדים שיפעלו על ההגדרות הכי גבוהות כמו batman arkham asylum וגם לסרטי HD 3.אין צורך בציוד הקפי 4.אין צורך במקלדת עכבר מסך וצורב 5.אין לי מפרט חלקי 6. 6-5 7.לא 8.לא 9.FOX PC 10.חיבור HDMI בכרטיס מסך וCOAXIAL בכרטיס קול שימו לב למארז שזה חשוב ולהרבה אנשים קורס המחשב כי המחשב מתחמם מידי... ושאלה מה יותר מתאים לי למשחקים, מעבד Core i7 או Core 2 Duo ? ולגבי הספק אני לא בטוח כמה וואט צריך למפרט זה....תודה לעוזרים... מעבדים Intel Core i7 Processor i7-920 (D0) 2.66GHz 8MB LGA1366 BOX ₪1571 לוחות אם GIGABYTE GA-EX58-UD3R Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 ₪1086 מארזים CoolerMaster CM HAF 932 ₪550 ספקי כח Co…

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  19. שלום אני מחפש מחשב נייד לאחותי. התקציב הוא כ-3000 ש"ח. המחשב מיועד לשימושים בסיסיים ביותר, כגון: אינטרנט, סרטים, אופיס ועוד. גודל המסך כ-15.6אינץ'. עדיפות לחנות באיזור פ"ת והמרכז ראיתי את המחשב הזה איך הוא http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5110-2310m.htm או שיש עדיפות למשהו אחר ולמה הוא עולה 2810 עם מערכת הפעלה (אבל מערכת הפעלה אני מתקין לבד) אז יוצא פחות 155 ש"ח סה"כ 2655. תודה מראש חברים! נ.ב איזה חברה נחשבת בניידים ליותר טובה DELL או לנובו?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by asafmanor,

אני רואה המון המלצות בפורום על הדגם הנ"ל. עם זאת הייתי רוצה אותו (בתצורת כרטיס מסך טוב + i5) עם מסך יותר קטן. יש חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  21. Started by A.Iniesta,

אני רוצה מחשב טוב שיחזיק להרבה זמן. בטריה שלא נגמרת אחרי שעתיים משחק. ושיריץ היטב משחקים עתירי גרפיקה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Rona B,

היי אני טסה עוד יומיים לארצות הברית לשבוע ומעוניינת לרכוש thinkpad. הסיבה העיקרית לרכישת הנייד הספציפי הזה הוא שעוד לא מצאתי לפטופ עם מקלדת נורמלית ש"קל" לכתוב עליה בקצב מהיר. קניתי לפני ארבע שנים לנובו y 40 80 שהיה מושלם (גודל 14, I7, SSD, 16 GB, כרטיס מסך יעודי NVIDIA) - אבל המקלדת שלו זוועה וכמעט אי אפשר לכתוב עליה - אלמלא המקלדת - המחשב היה מושלם לצרכים שלי. לכן החלטתי לקנות מחשב נוסף, וכנראה ש THINKPAD היחיד שיענה על המקלדת הטובה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 1300-1800 דולר. כמובן שאין סיבה להוציא סתם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש אינטנסי…

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by Alon_Solo,

המחשב הנייד שלי כבר הפך לדינוזאור ואני מעוניין לרכוש מחשב נייח חדש התקציב שלי הוא עד 3,000 ש"ח (לא כולל מסך וציוד היקפי) אך אני לא רוצה להוציא כסף מיותר על דברים שאני לא באמת צריך. ניסיתי להרכיב מחשב בעצמי אבל העיניינים הסתבכו מאוד מאז שקניתי את ה-Pentium MMX 200Mhz שלי... לכן אני פונה לעזרתכם, אלו שנשארו עם האצבע על הדופק ולא נשארו כמוני בימים שהיה מארז אחד, ספק כוח אחד וקירור בכלל לא היה בלקסיקון. להלן השימושים שאני עתיד לעשות במחשב: * אופיס, אינטרנט (אלחוטי), מוסיקה, סרטים, משחקים קלים עד בינוניים מינוס. בעיקר סרטים, מוסיקה ואופיס. * ציוד היקפי - יש לי כבר ציוד מצויין. חשוב לי רק יציאה קואקסלית בקרטיס קול בשביל להיתחבר לרסיבר. * עיצוב, קירור ושקט - העיצוב לא חשוב עבורי…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, אני מחפש מחשב נייד, בגדלים הסטנדרטים (סביב 15.7'' פחות או יותר), שישמש אותי לתוכנות גרפיקה כבדות (כמו פוטושופ - האחרון שיצא) ועריכת סרטונים. תקציב- עד 4000 תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  25. Started by Sweet_Tooth,

אני לא צריך מסך, צורב או כל ציוד היקפי כל שהוא רק מארז ובתוכו את המינימום שאני יכול להתקין עליו מערכת הפעלה

• 9 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים