ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
לחברות ולחברים שלום, קיבלתי הצעת מחיר על Toshiba Tecra R10-10s בגובה של 7,000 ש"ח. לגבי השימוש במחשב, הוא הרבה מעבר לדרישות שלי, אבל המעבד מצא חן בעיני וגם המשקל (פחות מ-2 ק"ג). הבעיה היא שהמחיר קצת גבוה עבורי. הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת על המחשב הנ"ל(אם מישהו מכיר) והאם יש מחשבים עם אותו מעבד (SP9300) או מעבדים מאותה סידרה במחיר נמוך יותר? כמו כן, מתי אתם חושבים שהמחיר על המחשב ירד? כי אם זה עניין של כמה חודשים אני יכול להמתין...
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אוקי יש לי בעיה יש לי מפרט ואני לא יודע עדיין איזה לוח אם לקנות ואיזה קירור.(מה שאני לא כותב למשל ספק מארז וכל מיני יש לי כבר) מעבדq6600 כרטיס מסך xt2900 זיכרון Memory Corsair Dominator Dual DDR2 Kit 2Gb (2x1024MB) 1066Mhz XMS2-8500, 5-5-5-15, E.P.P., matched Dominator with DHX, TWIN2X2048-8500C5 לוח אם אני לא יודע עדיין איזה לקנות וגם איזה קירור..?
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, הבנתי שהאפליקציה הזאת מבצעת גיבוי של הדיסק ל- partition נפרד. שם גם מאוחסן דיסק ה- recovery. כרגע מותקן לי XP ואני רוצה להתקין Vista ב- partition נפרד ולהשתמש ב- dual boot. האם R&R תדע לגבות את 2 המחיצות או שהיא מגבה רק מחיצה אחת?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 אפשרויות: (המחשבים הם של dell) 1.מעבד : Intel® Core Duo Processor T2400 ??1.83 GHz כרטיס מסך : Integrated Intel® Media Accelerator 950 Graphics upto 224MB shared system memory זיכרון : 1024MB DDR2 533Mhz Memory מחיר:6285 ש"ח 2.מעבד : Intel® Core Duo Processor T2500 2.0GHz כרטיס מסך : ATI® RADEON® X1400 256MB DDR, PCIe X16 זיכרון : 512MB DDR2 533Mhz Memory 1X512 מחיר:6839 ש"ח שאר המחשב זהה. השימוש הוא בעיקר תוכנות ofice ואינטרנט. אולי גם סרטים.
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם. ראיתי שהמחירים ממש ברצפה.... אני מחפש מחשב לעבודה (OFFICE OUTLOOK) ולסרטים. עדיף עם לוח אם של אסוס. אם מישהו מכיר מציאות במקומות מסויימים אני אשמח לשמוע.
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
ייעודו של המחשב הוא משחקים בינוניים-כבדים, סרטים, אינטרנט... המסך הנוכחי הוא 19 אינץ', לא מתוכנן OC, ויש חשיבות לשקט יחסי. המפרט גובש בעיקר תוך היעזרות במדור המפרטים המומלצים וקריאה בפורום, ועל כך תודה לכולכם. מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Box ¤650 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤489 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤286 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502IJ זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 Reaper ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2405K כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ¤587 כמו…
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
היי אנשים, אדם מבוגר צריך מחשב חדש, הוא משתמש בו לגלישה באינטרנט בלבד. רצוי מסך גדול וברור, זמן תגובה מהיר, ואיכות חומרים גבוהה, ופעולה שקטה (לא מאוורר רועש). אחריות 3 שנים עדיפה. תקציב בין 3000 ל-4000 ש"ח. כאמור סוג מעבד (כול עוד זה לא ATOM), נפח אחסון, כרטיס מסך - לא כזה עקרוני. גם משקל לא כזה עקרוני כי הוא לא באמת מזיז אותו. מערכת הפעלה גם לא עקרוני, אם כי נחמד אם יהיה דרייברים ל-XP. יותר חשוב משטח עכבר נוח, מסך קריא (לא נראה לי שחשוב שיהיה מט, הוא בד"כ בכיוון נגדי לחלון), איוורור שקט ושלא יתפרק אחרי שנה. מה הולך היום? מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב שישמש אישה מבוגרת, כך שדגש גדול על נוחות: מסך גדול יחסית, מקלדת נוחה, מקשים גדולים. דגש נוסף: אמינות, אחריות. *. מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס *. גודל המסך: 15.4" ומעלה *. משקל: לא קריטי *. זמן סוללה: ממוצע ומעלה *. רצוי דגם שאפשר לקנות לו docking station *. רצוי מסך מהפחות רגישים להשתקפויות התקציב עד 3500, אך ניתן לפרוץ אותו במעט אם יביא לעליה משמעותית בסעיף הנוחות. בנוסף, מחפש המלצה על חנויות שבהן אפשר לראות את הדגמים לפני הקנייה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=17181 http://ksp.co.il/?uin=16113 אם יש משהו יותר משתלם באזור ה2000 ש"ח אשמח להמלצה, אין צורך במערכת הפעלה, המחשב מיועד לגלישה בלבד לאדם מבוגר וצריך לסחוב כמה שנים טובות תודה
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
אהלן, המחשב הנוכחי איתי מהבר מצווה, כבר 5 וחצי שנים. הגיע הזמן להשתדרג. עכשיו, אני נשאר נאמן לרמקולים ולמסך שהם לא שיא הטכנולוגיה אבל אני מרוצה מהם. אז מה אני מנסה להגיד כאן? עם משחקי מחשב הפסקתי מזמן. כל מה שאני צריך מהמחשב זה לראות בו את הסדרות שלי, לגלוש באינטרנט ובו זמנית להיות במסנג'ר בלי שייתקע (כמו שקורה בהווה) מעוניין במעבד של AMD ו.. 2GB, נראה לי שזה הכרחי לא? ואני כנראה שהולך לרכוש את המחשב או מKSP או מIVORY. כאן אתם נכנסים לתמונה. איזה מבין המפרטים הבאים מומלץ? זה שבאייבורי: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1297&CatCode=3 או זה שבKSP.. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems אוח, לא מצליח להכניס קישור שלהם, קיצר מחשבים במבצע > מערכות מח…
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יציבות המערכת ויכולותיה בתחום ריבוי משימות קריטיות. ה"דוקטרינה" האישית שלי דוגלת בשימת דגש על אמצעי קלט\פלט איכותיים (6K למחשב שלא מיועד למשחקים\דחיסת וידאו אמורים לספק זאת בקלות יחסית, לפי מיטב הערכתי) ודיסק קשיח מהיר במיוחד, גם אם על חשבון נפח, שכן זהו צוואר הבקבוק העיקרי.
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם הנושא מתאים לפה, אם לא אז מצטער מראש ואם אפשר להעבירו לפורום רלוונטי אודה על כך. קוראים לי תום, והמחשב השולחני שלי גוסס. מדובר במחשב יחסית ישן (אצלי בקירוב כבר כ6שנים - אם אפילו לא יותר) ולא מזמן אני מנסה להדליק אותו ורושם לי Disk Error, press alt+ctrl+del כבר היתה לי תקלה דומה ולבסוף החלפתי הארדדיסק וגם ספק על הדרך ועכשיו זה קורה שוב - אני חושד בהארדדיסק הנוסף (בהתחלה היו 3 HDD במחשב, זרקתי את התקול והתקנתי את המע' הפעלה על אחד הנותרים - ככה שכרגע יש 2 HDD במארז) כרגע אני מפעיל את המחשב בצורה קצת עילגת ע"י קיבוע כלשהו של הHDD לחיבור שלו, ניתוקים מסויימים וניתוח מעקפים שלם ביצעתי בו רק בשביל לנסות לגבות את רוב הדברים לפני פירמוט. עכשיו צריך את העזרה ש…
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
[table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪953 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪55 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI[/td][td] 1 [/td][td] ₪448 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]באנדל Bitfenix Survivor Core + Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש[/td][td] 1 [/td][td] ₪530 [/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]Kingston 4GB 1600[/td][td] 2 [/td][td] ₪120 [/td][/tr][tr][td]קשיח למחשב שולחני[/td][td]Toshiba 1TB 3.5" SATA …
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני אשמח אם תתנו לי המלצה למחשב בסביבות ה- 4,000 ש"ח (נסו לא לחרוג). חובה שיהיה במחשב: 1GB זיכרון פנימי 160 GB חיצוני כרטיס קול ב-700 ש"ח כרטיס מסך- 7600 GS של ג'יגבייט. צריך מעבד כפול (AMD עדיף). ספק כוח חזק. לא כולל מקדלת, לא כולל מסך, לא כולל רמקולים, לא כולל עכבר וכו'. שימוש במחשב: משחקים ומולטימדיה. גל. נ.ב: אבקש את שם החנות+כתובת אתר אינטרנט, ואם אפשר, אשמח לקבל חוות דעת.
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
. מה התקציב?3500 ~ ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים חדשים וכבדים, וכמובן OFFICE ו אינטרנט וכו... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב חשוב, אבל לא מאוד, השקט יותר חשוב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא צריך מערכת הפעלה, אבל כן הרכבה ו OC מהחנות 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב, שיהיה שקט מאוד 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? כנראה שכן, (אני עדיין לא מאוד מבין בזה) עדיף מהחנות עצמה 11. במפרט למשחקים - …
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פירקתי את לוח המקשים ממחשב נייד כדיי לנקות את המקשים. אחר כך שמתי אותם לייבוש והפעלתי מעליהם מנורת הלוגן שיתייבשו מהר יותר ל 2 מהמקשים (? ה) היה חם מדיי והם התעקמו בצורה מעוותת איך ניתן להחזיר אותם לצורה המקורית ? )אני חושב אל לחמם ולנסות לסדר כשהם קצת רכים) הבעיה היא שהחומר הזה (פוליסטירן ?) מתעוות בהתאם למתיחות הפנימית שלו בכל נקודה שבה הוא מספיק חם או האם ניתן להשיג 2 מקשים ל dell inspiron 1300 במחיר נמוך (נמוך יותר מלוח מקשים חדש)
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
היי ושלום לכולם... אני חדש כאן בפורם והבנתי שכאן אוכל להתייעץ עם המומחים אני זקוקה ל-3 מחשבים ללא מסכים לעסק למטרות שונות 1.מחשב ראשון מיועד אך ורק למצלמות אבטחה בעסק חשוב שלוח האם יהיה בעל ציפ של אינטל כי רוב כרטיסי DVR עובדים טוב רק עם ציפ של אינטל. 2.מחשב שני מיועד בעיקר לקופה אך גם לגלישה באינטרנט עריכת מסמכים והרצת אפליקציות קלות 3.מחשב שלישי מיועד בעיקר כדי להציג סרטונים על גבי פלאזמה בגודל של 42" והרצת משחקי מחשב. אשמח לקבל מכם מגון של מפרטים מתאימים למחשבים. בנסוך אשמח לקבל מס המצלות לגבי מס' רכיבים 1.היכן כדאי לרכוש XP לעסק 2 היכן כדאי לרכוש OFFICE לעסק 3 על איזה מסך LCD בגודל 17" אתם ממליצים למטרת הצגת אונליין של מצלמות האבטחה. 4.על איזה מסך LCD בגודל 1…
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל. בידיוק כל הדוגמאות. ממשחקים ועד עריכת וידאו/הקלטת סאונד. דוגמאות למשחקים: overwatch, wicher3 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך במקלדת עכבר ומסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 למען הקלטות או צפייה במדיה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מח…
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
באמצע ששיחקתי משחק יחסית כבד (fallout 3) על הנייד פתאום המסך כבה, ותוך זמן קצר גם שאר המכלולים בו, הוא מסרב להידלק... אני מניח שהוא לא יעבוד יותר, לנצל את האחריות הבין לאומית?
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אילו מחשבים עד 6.5K בעלי מצלמה מובנת? ראיתי שיש MSI שיש להם מצלמות מובנות. אתם מכירים עוד?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
עריכה !!!!!!! שלום לכולם יש לי התלבטות קשהההה בין שתי ההצעות הבאות : AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Venice Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 Leadtek Geforce PX6800 256Mb Retail PCI-Express SLI AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Venice Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 Sapphire ATI Radeon X800 Pro PCIe 256MB ViVo אני יודע שב 6800 אפשר לעשות סופט מוד ולהגיע לרמה של 6800 GT בייחוד משום שיש לכרטיס 256 מגה זכרון כמו לGT ויש עוד פלוס אחד בכרטיס,פיקסל שיידר3 לכן אני מבולבל :s05: עכשיו פה יש עוד התלבטות בין שני לוחות אם שעולים בדיוק אותו דבר הראשון הוא : Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 והשני הוא: MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 Soc…
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב שתהייה לו אפשורות לשלושה מסכים, שניים בו זמנית והשלישי בלחיצת עכבר (לא ניתוק כבלים או חיבור מפצלים). כמו כן על הלוח להכיל חיבור ל-5.1 (רמקולים), כרטיס רשת של GB. ריבוי משימות זה חשוב. SSD של 120GB. אין צורך בציוד היקפי או מארז. צריך ספק, כי שלי ישן. המחשב לא ישמש למשחקים בכלל, אך עם זאת לתכנות כן. תכנות בסיסי של מתמטיקאי. (התוכנות של המתמטיקה קצת כבדות לי על הנייד שיש בו I3 עם 4GB זיכרון, אבל זה סבבה). לא צריך משהו מפציץ, אני מודע לכך שהתקציב מוגבל. תודה (מקווה שרשמתי את ההודעה כמו שצריך, אם לא תגידו לי שאשנה)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (חייל) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 250 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?המון סרטים באיכות full HD וגם אינטרנט בעיקר, גם עבודה משרדית, חשוב מאוד שזה יהיה מחשב אמין שיחזיק לי כמה שנים טובות (עד האוניברסיטה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב מחשב ניד ב-3000 ש"ח לכל היותר עם כרטיס גרפי טוב ומעבד דואל קור 2.2 ומלעה המישקל המקסימלי (הרצוי) 2.0 KG ומטה חובה כונן דיסקים וסוללה לשעתיים פלוס עם יש אז גם usb לא חובה 2 אבל שיהיה תודה לעוזרים שחר פארן
-
- 9 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אוקי, מפרט אחד הוא בעל: E6300 כרטיס מסך OB 2GB ראם (מחולקים ל2 קיטים - 1GB ועוד 1GB) ספק חזק מפרט שני הוא בעל: E6400@3.2GHZ כרטיס מסך 450GTS 4GB ראם (מחולקים ל2 קיטים - 2GB ועוד 2GB) ספק חזק עד כה, המחשב הראשון שימש כמחשב משני, והמחשב השני שימש כמחשב ראשי, גם לי (שימוש ראשי:משחקים) וגם לאבא שלי (שימוש ראשי:פוטושופ) לאחר ריבים רבים, החלטנו לשנות את המצב ולהפוך את 2 המחשבים לראשיים, אחד ראשי לגרפיקה, ואחד ראשי למשחקים. למיטב הבנתי, המחשב למשחקים יקבל את העדיפות לכרטיס המסך החזק יותר, ולמעבד החזק יותר. כך שאת המפרט הראשון שרשמתי לעיל,יקבל אבא שלי, ואת המפרט השני, אני אקבל. המפרט השני שאני אקבל, סך הכל אין מה לשפר בו. אך במפרט הראשון שמעתה ישמש לעריכת פוטושופ נצטרך לשדרג מעט…
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-