עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, המחשב אינו מיועד ל OC. רק מעט למשחקים, יותר חשוב לי ביצועים לא גרפיים והתאמה עתידית לויסטה. בכלל נושא הנדסת המערכת, כלומר התאמה בין הרכיבים.... תוכלו לעזור לי? זה המחשב שהיה לי בראש ועליו קיבלתי הצעת מחיר. יש לכם הצעות לשיפורים לפני שאני חותם מחר? וזה המפרט: מעבד - intel core 2 duo e6320 1.86 ghz לוח אם - abit ab9 p965 זיכרון - ocz 2GB kit ddr2 800MHz pc2-6400 special ops edition dual channel cl 5-5-5-12 כ. מסך - leadtek winfst px8400gs tdh 256mb pci-e דיסק קשיח -WD 160gb 7200rpm sata II צורב דיוידי - samsung sh-s183aX18 sata black מארז + ספק - compucase 6c28 true 300watt קירור מעבד - artic coolig freezer 7 pro מקלדת + עכבר - microsoft wireless optical desktop 10…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by teapot,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לצרכי גרפיקה (בעיקר דו מימד אבל עם אפשרות להתרחב לתלת מימד ולוידאו) כרגע התוכנות שבשימוש הן Flash, Photoshop ו Illustrator והמחשב צריך להיות מסוגל להריץ אותם במקביל בלי בעיה, כמו שצויין, התקציב גמיש בין 4 ל6 אלף שקל. אפשר להוציא עד 6, אבל אם זה מיותר אז לא חייבים ;-) תודה רבה

• 11 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by most,

אני צריך שתציעו לי הצעות למפרט לעריכות וידאו ברמה קלה עד בינונית. התקציב הוא 2K עם חריגה של עד 300 שקל במקרה וזה באמת שווה את זה. לא צריך חלקים היקפיים או צורב.

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by msx,

שלום אני צריך מפרט למחשב בתקציב 6000 שקל כולל מסך 19' אינץ' אם אופצייה לחריגה אני צריך מחשב חזק למשחקים כמו CRYSIS,UNREAL 3, BIOSHOCK,GEARS OF WAR שיפעיל על הגדרות גבוהות חלק חשוב לי שיהיה מעבד מרובע ליבה , כרטיס מסך חזק אם אפשר 8800 GTS , וקירור טוב וגם אם אפשר המלצה מאיפה לקנות את המחשב אני חשבתי K.S.P TMS SKYPC מה דעתכם עליהם על מי אתם ממליצים אפילו אם זה לא ברשימה ואיך השירות והאחריות? עוד דבר קטן האם כדי לחכות לזמן הקרוב לקנות מחשב או שכדי עכשיו? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  5. Started by DDgeva,

התקציב שלי מאוד גמיש. אני צריך מפרט למשחקים ולעריכת סרטים (הכי חשוב) - מה שאומר שאני צריך מעבד חזק. חשבתי על מפרט בעצמי, אני אשמח אם תוכלו לכתוב את דעתכם עליו, להציע רכיבים שונים ועוד. יש לי כמה התלבטויות בקשר לרכיבים אז מי שיעזור לי להחליט אני ממש אודה לו. הדבר הכי חשוב לי במפרט זה שהוא יוכל לרנדר בזמן אמת סרט שאני עורך.. כי היום הפנטיום 4 3.0 GHZ שלי לא עומד במשימה.. בעיקרון לא חשוב לי זמן הרינדור, הרבה יותר חשוב לי שהמעבד יוכל להראות לי בPREVIEW את הסירטון חלק.. ואני עורך ברזולוציות נמוכות אז זו לא אמורה להיות בעיה. יש לי כמה שאלות אז אני אכתוב שאלה על כל רכיב.. Processor - Intel Q6600 / Intel E6750 - אני צריך לדעת אם הE6750 יספיק לצרכי העריכה שלי.. אם הוא יוכל להציג P…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום רב, אני כרגע נמצא בארה"ב, והגעתי למסקנה שאם אני לא אחזיר מפה חלקים, אני אצא ממש פראייר מכיוון שהכל פה בזיל הזול (בהשוואה לארץ). ברצוני לשדרג זכרונות ואולי גם מעבד וכרטיס מסך, אני לא בטוח. כרגע יש לי את החלקים הבאים: Gigabyte GA-965P-DS3P Intel 965P LGA775 Motherboard Intel Core2 Duo 1.86GHz 4MB E6320 Corsair VS512MB533D2 512MB DDR-II 533 Albatron 7600GT 256MB 128Bit PCI-e מה אתם אומרים? יש מחירים סבירים לשדרוגים? המעבד והכרטיס מסך פחות חשובים, חשוב לי יותר הזכרון ראם (כי הוא הכי זול לשדרג). אבל הייתי שמח אם הייתם מוצאים את כל החלקים הנ"ל במחירים סבירים (פחות מ500 דולר לכל פריט).

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  7. אני סטודנטית לארכיטקטורה וזקוקה למחשב נייד שיכול לעמוד בשימוש בתוכנות גרפיקה יחסית כבדות (אוטוקד, ויז, סקאצ'אפ, פוטושופ וכו'). אני צריכה חוות דעת לגבי המחשב הזה (בלינק) http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=18173 ובמה אפשר לקצץ מאחר והמחיר קצת יקר לי.. (חשבתי בהתחלה בכיוון ה5500 אבל בגלל הכרטיס מסך שהוא חיוני המחיר די יקר) תודה! טל :s05:

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  8. Started by Avi313,

שלומות, אני כרגע נמצא בארה"ב ומחפש להחזיר מחשב נייד. אני סטודנט ומוכן להשקיע בסביבות ה1000 דולר במחשב (עם אפשרות להוסיף עוד כמה דולרים אם צריך). שימושים עיקריים הם אופיס ואינטרנט. אני גם צופה הרבה בסרטים, משתמש בתכנות הורדה, ומשחק פה ושם במשחקים. בעיקרון אני צריך All-around laptop. המשקל מאוד עקרוני. חשוב לי שהוא באמת יהיה נייד וקל, ולא מסורבל וכבד. זמן הסוללה דיי עקרוני, אבל אני לא צריך שיעבוד לי לשעות ארוכות ללא מטען. מאוד חשוב שיהיה לי יציאת TV-Out או S-Video או משהו דומה שיוכל לחבר אותי לטלויזיה. גודל מינימלי של כונן קשיח- לפחות 80GB צורב דיוידי יכול להיות נחמד, למרות שאני מאמין שרוב המחשבים היום באים עם צורב דיוידי. אני מניח שנדרש אחריות בינלאומית מכיוון שאני…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by os777,

המחשב מיועד למשחקים בתקציב של 3.5K ל4K מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤961 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6550 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R ¤676 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39213 כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB ¤346 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AVJS זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤700 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2SOE800URB2GK כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe ¤880 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28570 צורב Sony Nec - Optiarc AD5170A X18 DVD ¤147 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OAD5170AB מארז כולל ספק JSP-TECH N-100E 400W ¤187 http://skypc.co.il/product.asp?pid=N-100E סה"כ מחיר לכל …

10. שימו לב, המפרטים הם למשחקים - אבל אני גם מתכנת... אלו שני מפרטים שאני מתלבט בניהם: הראשון הוא עם מעבד AMD והשני INTEL ושניהם 64 ביט אז מה אתם תגידו על זה, חשוב לי לשמוע את דעתכם.. (את זצורב אני לא צריך כי יש לי כבר) הבעיה היא שאני לא מצליח להחליט איזה מעבד טוב ותר וגם אני לא מכיר את לוחות האם שמתוארות שם ואני לא מצליח למצוא את מידע עליהם.. הייתי רוצה למצוא לוח אם שיש לו 3 יציאות PCI לפחות ואחד מיוחד לכרטיס מסך של NVIDIA ב 1700 ש"ח (או שזה PCI-E?) שיהיה מתאים ל2 סוגי מעבדים - גם אינטל וגם AMD (למרות שזה לא כל כך חשוב לי) ותמיכה ל 64 ביט 4 יציאות לזיכרון DDR2 עם כמה שיותר חיבורים לדיסקים קשיחים SATA II ו ATA רגיל יציאה PCI-E כמה שיותר יציאות USB (כמובן שכולל את כרטיס קול מ…

• 53 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. Started by Ic3 CuB3,

שלום לכולם אני זקוק להמלצה למחשב נייד בתקציב של עד 5500 ש"ח ללא חריגה. המחשב חייב לכלול מצלמה ומיקרופון מובנים. המחשב ישמש לעבודה רגילה ולא טובענית בכלל, אינטרנט אופיס וכו'. איך המחשב הזה ?? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5455&perur=4 אשמח לקבל המלצות או דעות , תודה !!

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  12. שלום לכולם.. שאלתי לפני חודש בערך, ובהחלט עזרו לי, והרכיבו לי מפרט מבוסס מעבד של AMD.. אך כמה דברים השתנו מאז, ואני מבקש המלצה נוספת.... 1. לאחר חקירה קצרה בנושא הפרמייר, הבנתי שמעדיפים לעבוד איתם עם מעבדי אינטל (מסיבה כלשהיא), וגם באתר שלהם הם ממליצים על מעבדי אינטל -> לכן אני מבקש.. אם אפשר.. מפרט מבוסס אינטל. 2. מההמלצה של של אדובי.. : Adobe recommended graphics card for GPU-accelerated playback ומהאתר של סוליד וורקס. : A certified OpenGL workstation graphics card and driver. הדרישות שלהם לא אומרות לי הרבה... אבל אני מנחש שאני צריך כרטיס מסך שעונה על שניהם.... 3. זיכרון - אני רוצה לפחות 1G, עדיף כבר 2G.. 4. לגבי לוח אם, הבעיה היחידה שלי היא שיש לי כרגע היא שיש …

• 13 תגובות
    • 903 צפיות
  13. Started by desheh,

http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 חוץ מהספק כח והמארז, שיכולים להיות ג'נריים, למה לעזעזאל המחשב הזה כ"כ זול?!

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. ציוד בסיסי וזול למחשב בסיסי וזול יש הצעות ?

15. עדיפות לכרטיס מסך 8800GTS 320MB

16. שלום,אני צריך מפרט לילד קטן ואיש מבוגר ששניהם צריכים את המחשב רק לאינטרנט ומשחקים הכי פשוטים שיש ב 1500 שקל בלי מסך. חשוב שבמחשב יהיה מעבד טוב והרבה זיכרון. ו מ KSP תודה

17. התקציב לי הוא 1500 שקל חריגה אפשרית בעוד איזה 100 200 300 מקסימום אני זקוק למחשב בשביל מערכת הפעלה רשת אחלוטית ..פוטו שופ ווארד גלישה באינטרנאט . ומרחב עבודה ... אפשרי ?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  18. מחשב לגיימינג אינטרנט סרטים בניסיון השקעה לטווח ארוך (הלוואי שיחזיק 2-3 שנים) מעבד: Q6600 (נקנה) זכרונות: DOMINATOR CORSAIR CL4 800MHZ (נקנה) הארד דיסק: BARACUDA 7200.10 500GB (נקנה) לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DSR3R (נקנה) עכשיו מה שנשאר...כדאי לוותר על משהו (האמת שתיכננתי על מחשב של 5K וקצת השתוללתי בדרך) כדאי להחליף פה משהו? : כרטיס מסך: BFG 8800GTS OC2 320MB מארז: P182 ANTEC CPU COOLER: סוניק טאואר ספק: OCZ STEALTH EXTREME 600W צורב DVD: לייטאון LH20A1H מה אתם אומרים, הגזמתי קצת, לא?

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  19. Started by hypernia,

שלום אני צריך מפרט ב2500 שקל בלי הארד דיסק וצורב המחשב יהיה מיועד למשחקים.. תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 856 צפיות
  20. Started by shugon,

טוב תקציב בערך 4000 שקל, למטרות משחקים כבדים (מצפה להריץ את רוב המשחקים שיוצאים היום על הגדרות גבוהות וחלק), צריך רק מחשב לא עכבר מקלדת וכו'... אה ויש העדפה גדולה לכרטיס מסך של Nvidia.

21. Started by saarshai,

ובכן, המחשב שלי תומך עד 4 ג'יגה והחלטתי ש... למה לא, בעצם. אבל 2X2 של 667 עולה הון לא קטן, וגם יש מחסור בארץ. תהיתי האם עדיף לי ללכת על 2X2 של 533 או שההבדל משמעותי וכדאי להמתין. אז בעצם ההתלבטות היא: 2X2 של 533 או 1X2 של 667 (כמובן שבהתחשב בתקציב, אם ההבדל בביצועים הוא קטן) בנוסף... זיכרון איכותי יכול לקבל המהרה קלה, ולכן אני מניח שגם אם אני רוכש 533, הוא יהיה מסוגל להגיע ל-577, למשל. השאלה היא האם ניתן לשנות את ההגדרות של הזיכרון כדי שהמחשב "יחשוב" שהוא זיכרון יותר מהיר... וכך לעשות לו OC קטן. מדובר ב-T4215 של פוג'יטסו, אגב. דעות? המלצות? תשובות? תודה.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  22. * מעבד E6400 (אחריות לעוד כשנתיים) * לוח אם אסוס P5WDH * קירור SCYTHE NINJA PLUS * זכרון GSKILL 2GB 800MHZ CL4 (אחריות לכל החיים) * כרטיס מסך C3D X1800XT 256MB (אחריות לעוד כשנתיים) * קירור לכרטיס מסך Accelero X2 * מארז ANTEC P180 * ספק כח ENERMAX LIBERTY 400W מה דעתך?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  23. Started by HardCore,

שלום, אני בקרוב הולך לקנות מחשב חדש ... כעיקרון הולך להיות לי בין 5000-6000 ש"ח... אני צריך מחשב טוב שיוכל להריץ משחקים חדשים,ומחשב חזק וטוב לקידוד וידאו,שיהיה מעבד חזק וגם קירור למחשב למעבד ולכרטיס מסך.. והנה אתר שמצאתי ברשת שאפשר לעשות דרכו מפרט: http://skypc.co.il/BuildItems.asp?page=187 עריכה:שכחתי להוסיף גם ציוד היקפי מסך אני לא צריך..מערכת הפעלה אני גם לא צריך שתכללו כי בחנות שאני קונה אני רק מוסיף כסף והם מתקינים לי מערכת הפעלה של ווינדווס.. בברכה, י.א

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום לכולם, אחרי לא מעט זמן של צפיה בפורום, קריאת מפרטים שונים, עצות של אנשים, על הדגמים השונים, וקבלת העצה שהיתה כאן להמתין כמה חודשים הרכבתי סוף כל סוף מפרט. אני אשתדל להגדיר כמה שיותר טוב מה אני מחפש: המפרט הוא גם למשחקים וגם לשימוש כללי במחשב - אינטרנט, מסמכים, תוכנות שיתוף לסוגיהן וכולי, המחשב פועל 24/7. בחרתי רכיבים עם הסתכלות גם לעכשיו וגם לאפשרות שדרוג בעתיד הלא מיידי (DDR3, QUAD או 45NM אפילו, GTX כשאתעשר, מה שיגיע) מיידית לא מתוכנן OC אבל מעונין באפשרות. יש לי מסך SAMSUNG 960BF, אני די מרוצה ממנו ולא ממש שוקל להחליף אותו בקרוב. יש לי ATP3 שהם אדירים, אבל בהינתן כסף בעתיד אני שוקל מערכת יותר רצינית (הלוח תומך). ציוד הקפי אחר אני אחפש בנפרד או שאעביר מהמח…

• 14 תגובות
    • 958 צפיות
  25. Started by h_yoav,

יש לי כרגע במחשב 1gb ראם ובויסטה עם אימיול קצת קשה לו לפעמים אני רוצה להוסיף עוד זכרון לפי מה שכתוב המחשב תומך עד2 ג'יגה אז חשבתי לקנות שתי סטיקים של 1 ג'יגה אבל אני חושב אולי עוד מעט יהיו תוכנות שידרשו יותר אז רציתי לדעת שאם נגיד אני קונה עכשיו סטיק אחד של 2 ג'יגה ועוד שנה עוד אחד זה יעבוד עם 4 ג'יגה או שהוא יפעיל רק סטיק אחד? תודה יואב

• 8 תגובות
    • 957 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.