עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by andrey66,

שלום לכולם, אני מעוניין לשתרג את המחשב שלי, הצורך העיקרי שלי הוא עבודה בתלת מימד, מעבד כמה שיותר חזק אני מעוניין לשתרג את המעבד, לוח אם וזיכרון וכמובן מאורר למעבד, ספק יש לי 650W של קרוסאיר, מארז של גיגבייט שקט שאני מרוצה ממנו ודיסק קשיח אחד טרה שמספיק לי כרגע הכרטיס מסך שלי הוא GTX460 שגם מספק אותי כרגע, לא חובב משחקים למעט SMITE דבר נוסף המארז שיש לי הוא פול טאוור אני לא יודע אם זה חשוב או לא [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cart…

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  2. Started by IG,

הי, אני שוקל אפשרות לקנות מחשב חדש, למשחקים, עם מסך LCD לא יותר מ-19'' (אפילו 17 יספיק) אני מעוניין בשני HDD של 160GB (או של 200GB אם ההפרש לא גדול) לוח אם עם צ'יפסט יציב שתומך בOC (אין צורך בקרור מיוחד... אויר פשוט יחסית יספיק... לא מתכוון לשבור שיאים) זיכרון של 2 גיגה לפחות... מארז, ספק, כ. מסך וזהו. עכשו, המחשב לא דחוף לי עכשו, וכנראה שאנ לא אקנה משהו בחודשיים הקרובים, אז רציתי גם לדעת אם יש משהו חדש (סדרה חדשה לגמרי של מעבדים\ סוקטים חדשים, לדוגמא) ששווה להמתין בשבילו מעבר לחודשיים... תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  3. היי אני מחפש מחשב נייד להורים שלי. בעיקר גלישה באינטרנט, עריכת מסמכים, אולי משחק קטן או שניים (לא משהו אמיתי, סטייל ZOMA). בגדול מה שחשוב זה גודל מסך 15.6 (ורזולוציה נורמאלית), 6+ RAM, דיסק קשיח 750GB+ (עדיף 7200RPM) וכמובן חיי סוללה סבירים (נניח 3-4 שעות עבודה רגילה בלי חיבור לשקע). התקציב הוא סביב ה3.3K. עלה באופציות המחשב הבא: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=26110&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap אחרי קריאה קצרה (מאוד קצרה) ראיתי שחיי הסוללה שלו לא מדהימים. אם יש למישהו המלצה על מחשב (או על המחשב שרשמתי פה) אשמח לעדכון תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ofirs1,

מחפש מחשב ניייד לשימוש לדיג'יי.. פשוט שיהיה בו את כל השירים שלי ואני יוכל להשתמש בו רק לעבודה אני מוכן להשקיע עד 1500 ש"ח מחשב שיעבוד טובב ומחשב שיהיה טוב לצרכיי תודה רבה לעוזרים =]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. המחשב שלי כבר ישן לא מריץ כלום אני בקרוב מחליף אותו. תקציב 8000 אני רוצה מחשב שיריץ לי משחקים בלי בעיה כל משחק מעבד i7 רצוי עם הכרטיס זיכרון החדש DDR4 מארז שיתאים למחשב רצוי של CollerMastaer ולגבי הקירור אני מתלבט עם להאשים קירור נוזלי זה טוב או לא ? עם כרטיס מסך חזק ועם אפשר עזרה בלהתאים לכרטיס מסך מסך טוב המסך בלי שום קשר ל 8000 זה בנפרד אני כבר יקנה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  6. Started by sfzlaw,

שלום רב, אני מחפש מפרט טוב למחשב בייתי במחיר סביר (עד 2,000 ש"ח) עם מעבד מסדרת i. צריך רק מחשב ללא ציוד היקפי או מסך. המחשב הוא לשימוש בייתי, לגלישה, אופיס והורדת סרטים. (עדיף עם מערכת הפעלה) תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  7. צריך מפרט למחשב שיפעיל משחקים ברמה הכי גבוהה יחסית לתקציב...תודה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  8. Started by Rbix,

שלום לכולם, אשמח בבקשה לכונן DVD חיצוני שישמש גם כצורב למחשב נייד. אני ממש לא מבין בדגמים שיש בשוק וחשוב שיהיה זול ואמין. תודה

9. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, אינטרנט, הצגת מצגות, סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6, לא משנה. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות, בגדול עד 2.5 נראה לי סביר, אבל פחות זה יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביר. כל עוד זה לא קצר בצורה הזויה, זה שיקול פחות חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI זה כבר סטנדרט... * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף שיהיה SSD או לפחות SSH * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, רק שתהיה אחריות איכותית בארץ ולא א…

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  10. זה המפרט שעשיתי אבל אני צריך לרדת מהמחיר שלו למשהו בסביבות ה 3000-3500 המחשב משמש לגרפיקה אינטרנט וסתם פעולות בסיסיות וללא צורך במשחקים, לא צריך מסך , לא יהיה oc , בקיצור מחשב לגרפיקה ולא משנה מאיזו חברה, והמחשב עובד על מסך 19 Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Box, יחידות 1 ₪1037 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2016 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪119 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-P55-USB3 P55 CHIPSET Socket 1156, יחידות 1 ₪640 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1591 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪546 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1943 Sam…

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  11. דבר ראשון אחרי שאני די הרבה זמן כאן באתר ורק קורא את התגובות והביקורות רציתי להודות לכם והרבה וגם תודה על כל האינפורמציה !!! סוף סוף גם אני קונה מחשב חדש והעיקרו יהיה הפיכת הסרטים מהמצלמה הדיגטלית לערוך אותם ולDVD +יציאות DV למצלמה ווהעיסוקו הנוסף יהיה כרגיל לבית הממוצע - אופיס, קצת משחקים בעיקר לילדים ואינטרנט . קצת הצלכתם לבלבל אותי עם כל התגובות מה עדיף אינטל החדש או AMD הבעיה הכואבת כאן היא התקציב כרגע יש 4000ש"ח אבל - השאלה שנשאלת עקב ירידת המחירים האם לקנות במחיר הזה רק את ה"קופסא" ולהשתמש במסך הישן ובעתיד לקנות מסך LCD או גם לקנות מסך .... תודה מראש קובי

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  12. Started by curdi1,

האם זה נכון שמעבד n270 לא יכול לתמוך ב 2G זכרון? בשביל זה צריך n280 לפחות או n450 ?

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  13. Started by shahar9261,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסרטים והורדתם, גלישה באינטרנט ושימושים סטודניטאלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שליטה מרחוק במחשב האוניברסיטה העברית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט. אני לא צריך ציוד היקפי. בעקרון התקציב הוא עד 2500 שקל אבל אם אפשר בפחות כסף אני אשמח -הדרישות הן לא בשמיים אחרי הכל. תודה למגיבים.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  15. אני מתכנן שדרוג של המחשב מחתיכת הפח שיושבת לי מתחת לשולחן כבר 4 שנים (סלרון 400MHZ, לוח אם לא ידוע) למשהו טיפה יותר סביר. אני מתכנן להשאיר מהתצורה הישנה את הרכיבים הבאים: HD WD 60GB 7200RPM ATA 100 CD-ROM סטנדרטי (לא זוכר מה המפרט שלו, ואני לא ליד המחשב) מסך (MAG 17'' CRT שטוח) עכבר המטרה היא לא לעבור את ה 3000 ש"ח בינתיים התסכלתי רק באתר של KSP והכנתי משם מפרט כללי שמבוסס על עצות מחברים ותובנות אישיות (מאוד מינימליות ובנאליות, אני חייב לציין). המחירים גם הם של KSP, וברור לי שתמיד אפשר למצוא ביותר זול AMD Athlon XP Barton 2500+ 512k 333 מחיר: 550 ש"ח לוח אם ABIT NF7 מחיר: 390 ש"ח Kingston 256MB DDR 400 x 2 …

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  16. Started by itaim,

1 Intel Pentium 4 2.8GHz E Prescott 1MB 800MHz BOX 1,157 ש"ח 1 ABIT IC7 Intel 875P 724 ש"ח 1 OCZ 1024MB (2x512) DDR-RAM 3500 Performance Series Dual Channel Kit 1,438 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8M SATA 495 ש"ח 1 Sapphire Radeon 9800 Pro 128MB Bulk 1,546 ש"ח 1 Toshiba 16x48 OEM 197 ש"ח 1 Supertalent Aluminium CA-601UFs Silver 505 ש"ח 1 Thermaltake TT420APD 2-fan APFC 375 ש"ח כל זה יוצא 6437 התקציב הוא 6000 במה כדאי להתפשר או להוריד? המחשב אמור להיות משחקים כבדים מאוד (DOOM3 HL2 וכל השאר),OC, וכל שאר הדברים אני מאמין שמחשב מספיק חזק למשחקים יצליח להסתדר גם איתם (סרטים, אינטרנט וכו')

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  17. הזמנתי את המפרט אתמול, מחר עוד אפשר לעשות שינויים, ככה שאם יש לכם רעיונות, אשמח... שימושים: כללי + משחקים כרגע יש מסך של 17 דגש על שקט OC - אולי של החנות מעבדים AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ TRAY ¤1104 Scythe ZIPANG CPU Cooler 172.00 ¤ http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1919 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤439 מארזים CoolerMaster Sileo 500 + SeaSonic SP SS-500ET PSU ¤650 זיכרונות A-DATA 4GB (2x2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme ¤299 ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe 550.00 ¤ http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2173 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ ¤75 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤3289 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤319…

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  18. Started by Ori ZEE7,

קניתי בהמלצת הפורום מחשב מבוסס G860 וB75 בלי כרטיס מסך אני מעוניין לרכוש מסך טלויזיה 40 אינצ' כנראה ולחברו למחשב לצפייה בסרטים בFHD רציתי לוודא שלא אמורה להיות בעיה

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  19. אהלן, אני טס לתקופה ממושכת ואני רוצה לקנות איזה נייד שיהיה לי שם... השימוש שלו זה בעיקר אינטרנט\סרטים\מוזיקה ומשחקים(אני לא מצפה שיפעלו כמו בנייח חדש מן הסתם אבל בכל זאת שיעלו בצורה סבירה)... לכן אני מעדיף כרטיס מסך קצת יותר רציני... התקציב כמו שכתבתי בכותרת הוא באיזור ה6K פחות או יותר עם אפשרות לחריגה קלה אם זה באמת יצדיק את התוספת... ראיתי 2 דגמים שנראו לי יכולים להתאים: http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati-120g.htm http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3102&scat=339&tcat= כמו כן המשקל לא גורם מכריע וכנ"ל לגבי הסוללה... אין לי כוונה להשתמש בו יותר מדי בנסיעות או להעביר אותו יותר מכמה מטרים בין הסלון לחדר שינה... תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  20. Started by orenhaker,

שלום לכולם אני מחפש כבר הרבה זמן מחשב ב 2000 ש"ח להורים שלי , אומנם יש המון אופציות במחירים הללו אבל עדיין אני מתלבט אם לקנות מחשב מוכן כבר הוא לבנות לבד. אחד ההתלבטויות שלי זה אם לחפש חיבורי SATA או PCI רגיל כמו כן גם מעבד רגיל או דו"אל אל נא תשכחו זהו מחשב לשימוש ביתי+תוכנות פשוטות ואינטרנט אנא עיזרו למצוא משהו אטרקטיבי

21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6600 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד על Full HD 60 FPS בלי מאמץ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך ציוד הקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מחשב חדש לגמרי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב שקט אבל שיהיה בגבול הסביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן, בעתיד ובינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה א…

22. שלום רב, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים/פיתוח/עבודה מרחוק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - PES/FIFA/NBA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בתחילה ישן 17" ולפי הצורך ישודרג ל 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות (בכפוף למשחקים הנ"ל) 3. האם יש צו…

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  23. בוקר טוב...קיבלתי מחשב נייד במתנה של ASUS DUO T2370 עם 2 גיגה ראם זכרון ודיסק קשיח 160 גיגה על המחשב כתוב Pro 50 Series והדיסק כתוב עליו F5 NOTEBOOK SERIES עכשיו התקינו לי בחו"ל ווינדוס ויסטה ואני לא כל כך אוהב אותו אני הולך להתקין לי WINDOWS XP עכשיו קיבלתי דיסקים עם דרייברים של המחשב אבל כתוב עליהם הכל this disc supports windows vista 32-bit only עכשיו כשאני ירצה להתקין דרייברים על WINDOWS XP מאיפה אני אמור להשיג את הדרייברים בשבילהם ? או שיהיה אפשר להשתמש עם הדיסק הזה גם ב XP עכשיו מצאתי אתר של הדרייברים אבל למטה כתוב OS Compatibility Windows Vista * Windows XP driver is not available תראו : http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=2106&l1=5&…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. של מי משלושת החברות האלה שירות ומימוש אחריות הכי טובים Asus Dell Hp Toshiba

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  25. Started by CHINA AIRLINES,

יש לי רשימה של כמה חלקים אני צריך את המחשב למשחקים קלים לא גיימר כבד . אבל בעיקר לעבודה משרדית אינטרנט ושיתוף קבצים מעבד 5300 או 6300 ? לוח אם מתלבט בין GIGABYTE GA-EG41MF-US2H לבין ASUS P5QPL-VM EPU כרטיס מסך פשוט אני צריך 300 שקל פלוס מינוס , בפנדה מחשבים המליצו לי על SAPPHIRE HD4650 1G D2 HDMI איך המארז הזה של GIGABYTE ? Settoo 1000 הוא ממש זול נראה יפה סביבות 300 שקל . יש לי אפשרות ללכת על AMD מעבד ATHLON 2 דגם : 240 או סמפרון 140 עם 1 מגה קש' 1 אבל זה ליבה אחת ? http://www.skypc.co.il/pl_product~AMD140~60~0.htm ולוח GIGABYTE GA-M85M-US2H אין משהו זול יותר , יש 740G אבל זה לוח ז"ל דרך אגב ראיתי שיש לספק שלי ספקי כח של OCZ איך הם ? איכותיים ? OCZ400MXSP-EU עם מאוור…

• 1 תגובה
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.