ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב? 5000~ 2. מטרות המחשב? בעיקר משחקים קצת מוזיקה וסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? עכבר טוב למשחקי רשת בעיקר, חשבתי על הMX518 משו כזה, או על הG5, מה דעתכם ?? 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? עדיפות לAMD (כי זה מה שיש לי עכשיו) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא, זה לא חשוב לי בכלל, העיקר שיהיה מארז נוח וקריר ככל האפשר לפי התקציב, לא להשקיע יותר מדי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? כרטיס קול איכותי (כגול אודיג'י 2) חובה HD 160 (שיה…
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מחשב שיתאים לאינטרנט,עבודה משרדית ןAUTOCAD חשוב שיהיה שקט יחסית המחשב יחובר למסך 19''
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
OK אז ככה, אם אתם שואלים איך יש לי כזה הרבה כסך למחשב התשובה שלי פשוטה יום הולדת 14+15 =מחשב לא בקשתי כלום ליום הולדת 14 ולא 15 (15 עוד לא הגיע) לכן אני יכול להרשות לעצמי מחשב חזק(מאוד!!!) OK לחלק המעשי יותר אני יכול פחות או יותר להרכיב מערכת בעצמי אבל השאלה הגדולה היא האם לחכות או לקנות עכשיו בסוף החודש אמורים להגיע לארץ לוחות אם של 780i ובסוף החודש הבא יוצא הכרטיס הראשון מסדרת 9000 של nVIDIA לכן אני בדילמה (ואי כמה זמן לא השתמשתי במילה הזאת חחחח....) למפרט.... המפרט צריך לכלול כרטיסי מסך כי אני הולך לעשות SLI משהוא מסדרת 8800 את ליבת הQ6600 של אינטל כול הציוד ההקפי כולל מערכת קירור מים (מומלץ Thermaltake Kandalf LCS) מסך אין צורך ממשי ברמקולים מכיון שאני משתמש יותר בא…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה, אז ככה אני צריך מפרט בינוני לא סופר דופר, עבודה ביתית כמובן אינטרנט סרטים ומשרדי, וקצת משחקים ככה שיהיה כרטיס סבבה משהו סטייל 6600GT לא יודע מה תבחרו הקאצ' : מסך דק 17" חובה תודה רבה ! אהה כולל הכל כן אביזרים מקלדות וזה..
-
- 13 תגובות
- 805 צפיות
-
-
צריך "מחשב" ב 1000 שח שלא יכלול מסך, ציוד היקיפי או שום כונן ואם אפשר לסדר לי שני מפרטים אחד מבוסס INTEL והשני AMD אהיה אסיר תודה!! בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכל המגיבים ותודה אני מחפש מחשב שמיועד למשחקים בעיקר,מחפש כרטיס מסך חזק לא highend משהו פחות אבל מתקרב שיתאים למפרט ולתקציב, לא מבצע OC, שני ג'יגה זכרון מחברה ידועה כמו G.skill ,geil,kingston,ocz, ספק כח טוב antec או enermax . המארז שיוכל לאכלס 3-5 מאווררים כי אני מתכוון לקרר קצת,בנוסף קירור טוב למעבד.הקירור לא נועד ל oc רק לחיי מדף יותר ארוכים. יש לי מסך של samsung 19 כרטיס קול מצויין וציוד הקפי.אז לכן לא להכניס את זה לתקציב. חוץ מזה אני גר בפ"ת לגבי המשלוח. אם צריך לחכות לירידת מחירים או משהו כזה תכתבו פה כי סה"כ אני מחפש לקנות עד סוף אפריל. אם שחכתי משהו אז תגידו לי ואני אערוך.. בכל אופן תודה רבה לכל מי שיענה.
-
- 11 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש לקבל חוות דעת ותודה מראש. המחשב מיועד למשחקים, ללא OC. (התקציב נע בין 5K ל 5.5K). מעבד: Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Stepping G0 שאלה 1) האם צריךלהחליף את הקירור או שזה מספיק ועל איזה קירור אתם ממליצים (אני חשבתי יותר בכיוון של ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro PWN). שאלה 2) האם זה נכון שיש גרסה יותר חדשה מ - Stepping G0 הנמצאת בחנויות בארץ? לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L דיסק קשיח: WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID שאלה 3) האם זה נכון שגרסת ה -RAID גורמת לכפילות מידע? והאם יש הבדל מבחינת ביצועים לגריסת AAKS המצדיק את הפרשי המחירים? כרטיס מסך: ASUS GEFORCE 8800GT 512MB PCI-E צורב DVD: ASUS DRW-2014BLT DVD-RW X20 LIGHTSCRIBE SATA Retail מארז: AN…
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחדש לשירים ומשחקים וחשוב שיהיה שקט מאוד! יש לי כרטיס מסך אז לא צריך להוסיף למפרט 7600gt שמספק אותי איך המפרט: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים ANTEC SONATA III 500W SONATA3 ¤ 781 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 122 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 316 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 443 1 צורבים LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 179 1 מקלדות LOGITECH Media Keyboard ¤ 96 1 רמקולים LOGITECH Z-5500 ¤ 2619 1 הרכבת מ…
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום אני רוצה מחשב מיני נייד לגלישה באינטרנט ולסרטים בחוץ (בתי קפה, בבסיס) חשוב יותר: ניידות אחריות בטרייה משקל גודל מסך גודל מקלדת מראה חשוב פחות: משחקים (לא מתכוון להתקין משהו שיצא אחרי 2002) מצלמה (לא צריך) כל מיני שטויות כמו טביעת אצבע תוכנות נפח אחסון חיבורים מאד אהבתי את הסדרה של MSI WIND. מה מומלץ משם? יש אחריות בארץ?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מחשב htpc, שיריץ את boxee על לינוקס, ויתחבר לטלויזיית lcd 42" full Hd (1920x1080) lg60fr כרגע אני מחכה לion של נוידיה, שאמור להיות מאוד זול, ולתמוך ב 1080p. הייתי מעוניין לדעת מה המפרט הזול ביותר שיכול לתפקד כhtpc. (ולכן אין תקציב, אני לא יודע מה הטווח). דגשים (לפי סדר חשיבות): 1. מחיר. 2. שקט. 3. upscaling (גם בתוכנה). 4. תמיכה בלינוקס. (כך שלא צריך רשיון למערכת הפעלה). 5. גודל (קטן ככל האפשר). 6. אין צורך ביכולות הקלטה, אבל הייתי מעוניין לדעת כמה זה עולה. 7. אין צורך באלחוט - יש יציאת ethernet ליד הטלוויזיה. 8. יש מקלדת + עכבר אלחוטיים microsoft wireless 1000. אם יש משהו יעודי וזול, אשמח לדעת. תודה רבה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מבקש את עזרתכם בהרכבת מחשב עם מפרט מינימאלי ודרישות קצת מיוחדות: 1. תקציב: 800-1000 ש"ח. 2. כל הדברים שיהיו On Board - ללא כרטיסים נפרדים (כמו כרטיס גרפיקה/קול). 3. לוח אם מיניאטורי ככל שניתן + מארז קטן תואם (ככל שהמחשב יהיה יותר קטן כך יותר טוב). 4. נדרש מעבד כפול ליבה (גם אם "החלש" ביותר). 5. כרגע רק 2 GB זיכרון פנימי. 6. דיסק קשיח יחיד של של 250GB. 7. כונן DVD רגיל ללא צורב. 8. שיהיה שקט. 9. ללא מערכת הפעלה. 10. ללא מסך/עכבר ומקלדת/רמקולים. על המחשב תותקן תוכנה מאוד ספציפית שתופעל מרחוק (תוכנת שרת) שתשמש רק משתמש אחד (אותי) ולכן הדרישות המעט "מוזרות" - למחשב לא יהיו שימושים נוספים.
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני צריך המלצה למחשב מינימאלי לאופיס\אינטרנט על XP, הדילמה הגדולה שלי היא לגבי המעבד והלוח, נראה לי שעדיף AMD בתקציב הזה. כמו כן מארז עם ספק איכותי עד כמה שאפשר בתקציב הנ"ל (כאמור ללא כרטיס מסך וארד-דיסק, ילקח מהמחשב הקודם) תודה
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור עם בניה של מפרט מינימליסטי לקולנוע ביתי. אני צריך מערכת שתתחבר לטלויזיה ותריץ סרטים בצורה חלקה וטובה ולא יותר מזה. משהו בעלות הכי נמוכה שאפשר בלי להתפשר על התוצאות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
דרוש מפרט (לא בשבילי) עד 2500 שקל בעיקר לוח,מעבד,כרטיס מסך, מארז בעיקר לא מדובר במשחקים פעולה וכאלה אלא משחקי מרוץ וכאלה
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
דרוש מחשב שיחליף את הפנטיום 3 העתיק ששבק חיים. :'( המחשב ישמש כמחשב שלישי לשימושי אינטרנט, מוזיקה ואופיס. רעיונות מרכזיים: - לוח אם מתקדם (עם אפשרות לשדרוגים עתידייים). - ספק ומארז איכותיים. - מעבד חלוש (כרגע לא צריך יותר) אולי סלרון ? - לא צריך כרטיס מסך. - זיכרון 1GB ? 2GB ? - אפשרות להוספה עתידית - קישוריות בכל דרך (BT,WIFI,USB וכו'). - HD/DVD וציוד היקפי סטנדרטי. מסך- רחב ? מרובע ? 19/22 ? :s05: איך מכניסים את כל החבילה הזו למחיר של עד 200,0 ש"ח ?
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב בסיסי + מסך רק לאינטרנט ומיילים ושיחזיק מעמד, אני לא נותן תקציב כי אין לי, זה אמור להיות המינימום ההכרחי. ועוד מחשב לעבודה עם VS 2010 או יותר חדש אם יש, התקציב פה הוא כ3500 למחשב ללא מסך, בעקרון אם המחירים ירדו בחודשיים שלושה הקרובים אולי אוכל לחכות עם זה. תודה מראש לעוזרים! נ.ב. יש צפי לירידת המחירים של הHD? לפחות השערה?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אני מחפש להרכיב את המחשב הכי מינימלי שיריץ וינדוס וסרטי full hd בסלון שיהיה שקט והכי קטן שאפשר (הכי קרוב למיימדים של לפטופ למשל....) שיחיל יציאת HD ו אופטית אין צורך בכונן אופטי והרד דיסק גדול רק שיכיל מערכת הפעלה לא יהיה לו שום שימוש מעבר להרצת סרטים שיעבדו חלק בלי תקיעות כמובן
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מה דעתכם? Forsa GeForce 9800GT 512MB GDDR3 PCIe 485.00 ₪ Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Box 384.00 ₪ Gigabyte GA-G31M-ES2C G31 CHIPSET 241.00 ₪ Kingston 2GB DDR2 800Mhz CL6 195.00 ₪ CompuCase 6K31 Black 157.00 ₪ SeaSonic SS-350ET 350Watt 185.00 ₪ 1,647.00 ₪ סך הכל מוצרים
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L מעבד E5400 כולל מאוורר זיכרון Crucial DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB צורב Sony Optiarc AD-7240S X24 SATA Black DVD מארז כולל ספק HEC 6C28 Silver 300W -------------------- מחיר כולל: 1295 ש"ח (אני מקווה שהספק מספיק טוב)
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
ברצוני להרכיב מחשב לסלון מחלקי מחשב מאוד ישנים מהמחשב הישן שלי הדרישות שלי מהמחשב זה לראות סרטים ולשמוע מוזיקה בלבד אני לא רוצה להקליט שידורים רק לראות סרטים באיכות כמה שיותר טובה בלי קפיצות והפרעות היתי רוצה לדעת מה הציוד המינימלי שיכול לספק לי את הצרכים ציוד הכוונה היא למעבד, זיכרון וכרטיס מסך הציוד שחשבתי עלו זה: מעבד P2 400Mhz זיכרון 128mb sdram כרטיס מסך GF2 32mb AGP + TVout הציוד הנ"ל יעמוד בדרישות שלי?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
https://tms.co.il/builds/276433 גם אם ניקח קירור אוויר ( המערכת לא נותנת אותו בזמן הרכבת מפרט ) כמו זה - https://tms.co.il/nhd15 המחיר עבור מערכת מינימלית יוצא 7350 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אבקש עזרתכם בהרכבת מפרט מינימליסטי ישומים קלים כאופיס וכדו' אציין שאין צורך בנפח איחסון כלל מעוניין בSSD בלבד (גם 60GB יספיק) תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בדיסק קשיח מכני 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב, 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מער…
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכותרת מספקת את רוב המידע- לא נדרש כל דגש על עיצוב חיצוני או מניעת רעש. אני יודע שאפשר להסתפק בלוח אם בסיסי וכרטיס מסך פשוט. HD יוכל להיות של 1/2T. חשבתי על מעבד כפול ליבה של אינטל - השאלה היא איזה עדיף? גודל מסך: 19 תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום מחפש לטובת חבר טוב מפרט ב 4000 שקל (וזה כבר מחיר מתוח , התחלנו ב-3000) , כולל מסך וציוד היקפי (מקלדת, עכבר) - אין צורך ברמקולים. לשימוש מתון בעיקר גלישה, צפיה בסרטים, הורדות , לא GAMING (למרות שיהיה נחמד להריץ משחק טוב פה ושם, בהחלט) ובהחלט לא לאוברקלוק. כמה שיותר חזק בסטוק בהתאם למחיר בבקשה. אם אפשר מבוסס VENICE 3000 , אם לא אז לא, לפי המלצתכם. תודה
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב שהכותרת מספרת הכל אבל אולי נוסיף בכל זאת המחשב מיועד למשחקים, ולמרות שאני לא צריך שכל המשחקים ירוץ על דרישות מקס', יש חשיבות לכך שמשחקים ירוצו ולאורך זמן, והכוונה לאורך זמן כוללת בתוכה אפשרות לשדרוג בעתיד(תוספת זיכרון למשל) המחשב יושב בחדר שישנים בו, אז לגבי השקט זה עקרוני שלא ירעיש יתר על המידה(כמה זה יתר על המידה? לא יודע סומך עליכם שתבינו ;D) בציוד ההקפי אני זקוק לעוד עצה, כעיקרון אני צריך מקלדת ועכבר חדשים, התלבטתי אם לקנות נייידים, כמה זה כדאי? כמה הם יציבים במשחקים וכדומה?(לצורך ההקפי אני מוכן לחרוג ב100-200 מהתקציב) תודה לכל העוזרים :yelclap:
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-