ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של אסוס, עם כרטיס מסך לא מובנה של ניבידיה ג'יפורס 310M 1G, בנוסף יש למחשב כרטיס מסך מובנה INTEL HD, משום מה המחשב מזהה רק את הכרטיס מסך מובנה, גם ב EVEREST לא הצלחתי למצוא איזכור לכרטיס מסך הלא מובנה, הוא מראה שם רק את ה INTEL HD, מה אפשר לעשות? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם צפויה ירידה במחירים של מעבדי AMD ו/או חומרה נוספת בקרוב? ואם כן, עד כמה היא משמעותית? (אם בכלל) תודה
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
השאלה בקצרה תקציב- 1000-1500. ניתן לחריגה עד 3K, אבל רצוי בגיזרת ה1K (בעיקר כיון שאינני רואה סיבה טובה להשקיע יותר מהנדרש לצרכיי, כאשר המוצר פג תוקף במקרה הטוב אחרי כ-5 שנים) שימוש- אופיס (99% וורד, בעתיד הקרוב תיתכן נגיסה לטובת פאוור פוינט, ועדיין הוורד יהיה מרכזי מאוד), PDF, אינטרנט (מרובה כרטיסיות). בשעות הפנאי ישמש גם לצפייה בסרטים אך האיכות פחות חשובה כאן, העיקר המהירות. דרישות מרכזיות- מהירות: התעוררות מהירה, ותגובה מהירה בשלב העירנות. יתרונות לנוחות: בהקלדה, בזמן סוללה, בחימום. יד שניה- אפשרי. שאר התוספות- לא ממש מעלות ולא מורידות (משקל, מסך מגע, חיבורים ועוד) האופציות שבחנתי לאחרונה: thinkpad t410- קסם לי הנוחות (שיש לה מועדון מעריצים) והעובדה שזה דגם שיועד במ…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתנצל מראש על אי התרגום HP Pavilion Slimline s5213w Desktop, 2.2 GHz Sempron LE-1250, 4GB,320GB, DVD+RW, GeForce 6150se, HD audio, Keyboard, Mouse, Microsoft Windows 7 Home Premium, Refurbished - NY646AAR#ABA Tech Specs Product number: NY646AA Base processor:Sempron LE-1250 (S) 2.2 GHz (45W) 1600 MT/s (mega transfers/second) Socket AM2 Chipset:GeForce 6150SE nForce 430 Motherboard: Manufacturer: Pegatron Motherboard Name: M2N68-LA HP/Compaq motherboard name: Narra5-GL6 Power supply: 220W (100V-240V) Hard drive: 320 GB SATA 3G (3.0 Gb/sec) 7200 rpm SuperMulti DVD Burner with LightScribe Technology drive: Interface: SATA Dat…
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אהלן קיבלתי בפורום מפרטים מפרט למחשב נייח לגרפיקאים, יש אפשרות שמישהו פה יוכל לעזור לי עם נייד?... אני כעקרון צריכה מחשב נייד בעל אותן יכולות בדיוק של המחשב הנייח שהורכב לי, ואין מגבלת תקציב. קודם כל, למען הפרוטוקול... עונה על השאלות הבסיסיות: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות - המון אינטרנט ואופיס, עריכה גרפית שיוצאת לדפוס - 2D, 3D, ועריכה קלה מאוד של סרטים (למשל הוספת/שינוי פסקול, חיתוך קטעים וכד') * גודל המסך: 15" או יותר (גודל המסך באמת לא מאוד חשוב כיוון שתהיה גם תחנת עגינה) * משקל רצוי: לא מאוד חשוב, המחשב כנראה ישאר במשרד רוב הזמן * זמן סוללה: רצוי זמן סוללה של שלוש שעות ויותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: ESATA, HDMI, USB3 * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כו…
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤954 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤508 כמות:1 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤331 כמות:1 זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL5 ¤162 כמות:2 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe ¤716 כמות:1 מארז כולל ספק Enermax Chakra ECA3052 BLUE Liberty 400W ¤714 כמות:1 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב ¤79 כמות:1 סה"כ מחיר לכל המוצרים: 3626¤ למשחקים .. לא בהכרך כבדים.. ללא ציוד היקפי..
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הכותרת אומרת בערך הכל, עדיף שזה יהיה זכרון 2GB. בתודה מראש עידן
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם ידוע אם asus g73 יכלול את הכרטיס nvidia geforce gtx 480m אם כן,ידוע מתי יצא וכמה יעלה? אם לא,אתם יודעים אם יצא\מתי יצא דגם של asus אם nvidia geforce gtx 480m תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מיועד לעיבוד וידאו ועריכת וידאו.. תודה רבה לכל מי שעוזר סליחה : טעיתי בהקשת המחיר חשוב שיהיה פיירוייר... 1גיגה ראם גם חיוני מאוד והרבה מקום אחסון תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש 2 מחשבים - בסביבות 1500 ש"ח כל אחד - אפשר גם פחות. השימושים: תוכנות אופיס. שמיעת מוסיקה (MP3). לראות סרטים (בעיקר DIVX, לפעמים DVD). למחשב הראשון אני מחבר רמקולים של ALTEC למחשב - הייתי רוצה אולי, אם זה משנה, כרטיס קול קצת יותר איכותי ממה שיש על הלוח - רק אם זה באמת משפיע על איכות הצליל. למחשב השני אני צריך כרטיס מסך שיתמוך במשחקי מחשב - לא High End - משהו ל-FIFA 2007 ודומיו.
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
ללא ציוד הקפי וללא מסך יש לי מסך סמסונג 19 אינצ'
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
ראיתי את הנייד הזה: https://goo.gl/Z251wb לפי המעבד((i7-5500U), יש כרטיס גרפי שמגיע עם המעבד: HD Graphics 5500 בנוסף, במפרט של המחשב רואים שיש גם כרטיס מסך של nוידיה: geforce gt 820m. למה בעצם? בהנחה שממילא שני הכרטיסים לא חזקים במיוחד, למה הוסיפו את כרטיס המסך של nvidia, כאשר(אני מניח) לולא הכרטיס הזה, המחשב היה יכול להיות זול יותר ולתפקד נורמלי כמו שאר המחשבים שמגיעים עם כרטיס גרפי מובנה של אינטל וללא תוספת של כרטיס חיצוני.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
1. התקציב המקסימאלי הוא 4,200 ש"ח, כולל עכבר חוטי ניתן לנצל את כל התקציב, אך כמובן שאשמח לחסוך. אני מעריך שניתן לחרוג ב100-200 ש"ח, לא מעבר. 2. שימושי המחשב: בעיקר ללימודים, לראות סרטים, ושיוכל להריץ משחקים: TF2 Call of Duty: Black Ops Mass Effect 3 FarCry 3 Serious Sam: BFE GTA V מסך 15.6 ומעלה 1920X1080 הגדרות בינוניות ומעלה 3. ציוד היקפי: עכבר גיימינג (חוטי בלבד) עם לחצנים בצד (ולא בלמעלה) 4. "האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?" סיבכתם אותי עם השלילה.. לכלול הכל בבקשה 5. מבחינת רעש: אני מניח ש4 ומטה..שלא יהיה ר-ו-ע-ש, אבל אין צורך באיזה חמקן של הצבא האמריקאי 6. לא מתוכנן OC …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות למחשבים הניידים המומולצים ביותר כיום בתקציב של $1000 מארה"ב צרכים: רצוי מחשב בקטגורית משקל בינוני (עד-2.5 ק"ג בערך) כמו גם אחריות בינלאומית. ביצועים/תמורה ביחס למחיר הטובים ביותר. השימושים יהיו די רגילים; מולטיטסקינג, צפיה בסרטים, אינטרנט וכו' שיהיה חזק מספיק בשביל להזרים סרטי HD ברשת האלחוטית. (אני משתמש ב-PMS ל-PS3) לפי הידוע לי ישנם אתרים של קופונים שמקנים הנחות ברכישה מהרשת. אשמח לקבל כאלו ואם ידוע לכם על קופון כזה במחשב שהומלץ/שאתם ממליצים עליו אשמח לקבל אותו. תודה רבה, yosside
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
לא מצאתי את זה ברשימת מפרטי המחשב. אני לא רוצה להשתולל עם הכסף, אז נגיד שהסכום הוא משהו עד 5,000 ש'ח כולל מסך. האם זה אפשרי ביכלל בסכום כזה להרכיב תחנת עבודה סבירה? ועוד דבר שחשוב לי... בגלל שהתחלתי "לפזול" ללינוקס, אז חשוב לי שהרכיבים יתאימו. כמו כן המחשב יהיה מחשב שני בבית אז בטח צריך חיבור רשת. תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מהכותרת משתמע שאני לא זקוק למערכת חזקה במיוחד, אבל שתהיה סבירה במסגרת המחיר. בנוסף לכך צריך עכבר, מקלדת ומסך lcd. תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור :]
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו, לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? MMORPG, FPS, rise of the tomb raider BF1 וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח וכונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תשמעו (תקראו) אני קראתי את המפרט של המחשב הכי יקר במפרטים שיש לגיימרים שעולה 12115 שקלים חדשים. אני קראתי וזה מחשב ממש פצץ!!!!!!!!!!!!!! אני גם רוצה לקנות לי אחד כזה אבל אני לא כל כך "מומחה" בחנויות של מחשבים ועוד יותר אני לא יודע איפה אפשר להשיג אחד כמו שכתבתם במפרטים. אם תוכלו בבקשה לעזור לי למצו חנות שמוכרת כאלו מחשבים אני מאוד אודה לכם! בתודה: LEVINGIANT
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום! אני מתעניין בקניית מחשב HP ENVY 14 דגם 1195, כמה לדעתכם מחשב כזה אמור לעלות? התכנון שלי הוא לקנות מחשב כזה ביד 2 במצב טוב.. להלן כמה פרטים נוספים עך הדגם: Intel® Core i7 CPU Q 720 @ 1.60GHz, 1600 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor(s) תודה!
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי לכולם אני כבר חודש חושב על מפרט למחשב אבל כל פעם אני מתלבט זה עדיף או זה עדיף וגם מאיזה חנות לקנות פשוט :s05: אני רואה שהמפרט הזה די טוב אפילו יותר. מעבד: [..] INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ₪876 לוח אם: [..] ASUS P5Q PRO ₪808 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD4770 512MB GDDR5 - GV-R477D5-512H-B - RETAIL ₪586 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ₪286 צורב: [..] LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ₪126 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 4-4-4-15 - REAPER HPC : OCZ2RPR800C44GK - זמין במלאי ₪310 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU - זמין במלאי ₪385 ספק כוח: [..] COOLERMASTER EXTREME POWE…
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הגיע אלי EDGE 11 חדש עם מעבד I3 ויש לי מספר שאלות. הסוללה מראה 98% כשהחשמל מחובר ולא מגיע ל100%. מה הסיבה ? זה נורמלי? מה זה הRERSCUE & RECOVERY של לנובו? כדאי להשתמש בזה ? איזה POWER PLAN להגדיר ? כרגע מוגדר משהו בשם ENERGY SAVER. יש גם אחד אחר בשם POWER SAVER, מה יתן יותר שעות סוללה כשלא מחובר לחשמל?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוח אם בתקציב של עד 700 ש"ח למעבד CORE 2 DOU מעדיף שיהיה תוצרת ASUS או INTEL. חשוב שיכלול כרטיס מסך מובנה, יתרון יהיה ללוח עם יציאת FIREWIRE (חשוב לי אך לא קריטי אם לא יהיה). וכמובן כל הדברים הסטנדרטיים כגון PCI-E, SATA 2 וכו' כמו כן הציעו לי לוח אם תוצרת אינטל שנקרא SHREWSBURY בבדיקה באינטרנט לא מצאתי עליו שום פרטים, האם הוא טוב? תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
המחשב השלישי שאני צריך כבר השבוע... הפעם לסבתא של חברה שלי מחשב נייד אין דרישות מיוחדות בעיקר גלישה באינטרנט וכתיבה. כלומר הוא רוב הזמן יהיה נייח כך שמשקל לא הכי חשוב בעולם אבל כמובן אני לא רוצה משהו שיצטרכו להיות סבל בשביל להרים אותו. חשוב מאוד שיהיה אמין . טווח מחירים 6000-7000 תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם לבן דוד שלי יש מחשב נייד של HP- DV6000 הדגם עצמו של המחשב 6413ej שהגיע עם VISTA לאחר פורמט והתקנה של XP החלק הקידמי של הנייד ואיפה שמחברים את האוזניות והמיקרופון לא עובד באתר של HP אין אפילו דרייברים ל XP עבור הדגם הזה לאחר חיפוש מעמיק מצאתי את רוב הדרייבירם של הדגם בGOOGLE אבל רק את זה חסר לי למישהו יש רעיון איך למצוא דרייברים לחלק הזה ? או לפחות איך נקרא החלק הזה באנגלית?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב נייד התקציב שלי עד 6,000 שקל חשוב לי שהגודל יהיה 13 אינצ' שהמחשב יהיה חזק ומהיר הוא ישמש בעיקר לסרטים משחקים שיהיה לו FHD עכשיו חשוב לי שהסוללה שלו תהיה גם חזקה ושלא תגמר תוך 4 שעות למרות שאני יודע שככל שהחומרה חזקה יותר המחשב אוכל יותר אני קונה בארץ ,כונן לא חובה חשוב שיהיה לו גם זכרון לפחות 300 ג'יגה ויציאת HDMI בנתיים הדגם הזה הכי נראה לי http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9722 אם תאכלו להמליץ על משו אחר אני יותר מאשמח תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-