עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מחפש נייד שיתן לי הכול (מקווה שיש דבר כזה) אני רוצה נייד עם הרבה זכרון (4GB) מעבד חזק, מסך שיהיה גדול לא אכפת לי איזה... אם אפשר שיהיה טאבלט (כדאי בכלל? איך הטאץ בניידים אפשרי שהוא יחליף לוח ציור?) תודה.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  2. שלום לכם, מחפש תחליף ראוי לכל השימושים, בעיקר לעבודה בסביבת האינטרנט, אני מעוניין במסך גדול אך לא מחייב, מתלבט בין שתי הענקיות, דל ולנובו, הסתובבתי קצת באתר של אייבורי לצורך השוואות, אשמח לקבל תגובותיכם,

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  3. Started by sanne,

זה המפרט הראשון שאני בונה אז אני לא כל כך מבין בזה =\ המפרט הוא בתקציב גבוה (25-30 אלף ש"ח לא כולל: מסך מקלדת עכבר ורמקולים) מיועד בעיקר לעריכת מוזיקה ומשחקים כמו קאונטר סטרייק הלף לייף 2 וכ'ו אני יודע שחלק מהחלקים אני יכול להחליף בחלקים פחות יקרים אבל אני משום שיש לי את התקציב הזה אני מעדיף לקבל כמה שיותר תמורה בשבילו... אם תוכלו בבקשה לתת לי עצות איך אפשר לשפר/להוסיף/להחליף חלקים בשביל שהמחשב יהיה יותר מהר חזק וכ'ו.. תודה זה המפרט:: CPU : AMD Socket 939 Athlon 64 FX-55, 1MB L2 Cache, 64-bit Processor - OEM M-Board : ASUS "A8V Deluxe" VIA K8T800 Pro Chipset Motherboard For AMD Socket 939 CPU -RETAIL Memory : 2x Mushkin Dual Pack 240-Pin 2GB(1GBx2) DDR2 PC2-4200, Model …

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by iyehuda,

כרגע היא בארץ הציעו לה את המחשב הזה : http://www.youfindit.ca/apple/notebooks/1020564126 ב999 דולר קנדי או את זה : http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=MC506LL&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he ב 850 דולר קנדי או שאתם ממליצים משהו אחר לגמרי , אני פשוט ממש לא מבין בזה

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  5. רוצה להחליף את הטרנטה שלי, AMD A10-7850k, במעבד AMD חדש. בניתי מפרט על בסיס הצעה של פלונטר (בתחתית) . אבקש המלצות/הארות/ושאר ירקות. תודה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500~ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ביתי, סרטים, מוזיקה כולל הקלטה ועריכה עם כרטיס קול חיצוני, משחקים 1080p מדורות קודמים AC ORIGINS. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעו…

6. Started by BlinD2k3,

אני צריך מפרט למחשב ללא מסך ב5K למשחקים שדורשים גרפיקה גבוהה כגון CounterStrike Source, WorldOfWarcraft וכדומה.

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  7. המפרט מKSP: מעבד E8400 לוח אם ASUS P5KPL-CM זכרונות 2GB של TRANCEND ספק 450W CORSAIR ו3 מאווררים של AC ---סך הכל 1635 שקל--- מה לשפר? אם יש לכם הצעות תנסו לא לעבור את ה1800 שקל.

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  8. Started by rico,

שלום לכולם, אני מבקש ממי שיכול להציע שידרוג למפרט מחשב קיים, המחשב אותו אני רוצה לשדרג הוא משנת 2005. התקציב עד אליו אני מבקש להגיעו הוא מ- 1000 עד 1500 ש"ח (מפרט למשחקים). מפרט המחשב הינו- מעבד: +AMD Athlon 64 Processor 3000 קיבולת: 1800 MHz זיכרון: 2048 =512x4 קיבולת: 200 MHz כרטיס מסך: RADEON X800GT הערות לשדרוג המפרט- האם אני אוכל להחליף כרטיס זיכרון אחד מה- 4, שלא בקיבולת של 512 ? נניח אחד של 1 GB ? ושהכרטיס מסך יתאים למעבד בבקשה, שיהיה כמה שיותר טוב. אם צריך לפרט יותר בדרך כולשהי, רק תכתבו. מה שאני רוצה הוא שהמחשב לפחות יוכל להריץ את המשחק Cod6: Modern WarFare 2 . הערה לבקשר למשחק- משום מה, את המשחק Cod4: ModernWarFare הצליח להריץ, אך את המשחק Cod5: World At War לא…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by iguy2,

הרכבתי מפרט למחשב גיימינג כבד כולל מסך עם חריגה של 300 שקל השימושים העיקריים יהיו לגיימינג של BF4 WATCH DOGS על הגדרות של אולטרה אני מצרף גם את הטופס שבנעוץ בכל מקרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 WATCH DOGS GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  10. Started by lior5725,

שלום ברצוני לרכוש כרטיס מסך חזק ורציתי לשאול אני שם את העין כבר הרבה זמן על GTX 570 OVERCLOCK אבל אני לא מבין כל כך ורציתי לדעת האם זהו כרטיס הכי טוב במחירים האלו והאם עדיף של NVIDIA או של GIGABYTE כי לפי מה שבדקתי זה נראה עם אותם מאפיינים ובכל זאת נבידיה יקר יותר. והאם במחיר כזה מטורף יש משהו יותר טוב או שעדיף כרטיס אחר בכלל. תודה

11. Started by panic1992,

שלום לכולם, לאחרונה התחלתי לחפש מחשב נייד, ולאחר מחקר קצר הצלחתי למצוא 5 מחשבים ניידים באתר KSP שמתאימים לצרכים שלי. הבעיה היא שההבדלים בניהם לפי המפרט נמצאים מעבר להבנה הטכנולוגית שלי ורציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי לבחור במחשב הטוב ביותר. אין צורך להתייחס למחירים כי הם כולם בתקציב שלי, ומבחינת הדברים החשובים (מעבד, זכרון, גודל מסך וכו') הם בדיוק מה שאני מחפשת. הבעיה שלי היא עם דברים כמו למשל מאיץ גרפי, כרטיס רשת וחלק מהחיבורים וקוראי הכרטיסים כי אני לא מבינה על מה הם מדברים אבל כן הייתי רוצה להנות מהייתרונות שלהם. יש לציין שדברים שהייתי מעדיפה לקבל מהמחשב שלי הם איכות טובה בעת צפייה בסרטים, אפשרות לחיבור המחשב למסך הטלוויזיה (לא חובה אבל עדיף), חיי בטריה ארוכים ושיקלוט …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, 1000 מקסימום 2. מה שימושי המחשב: ישמש לכתיבה בOneNote עם עט מגע א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הטאבלט ישמש אותי מידי יום בבית ספר לסיכומים (במקום מחברת) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יהיה נחמד אם אפשר, אבל ממש לא הכרחי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win8 pro (לא חובה א…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. היי. ברשותי נייד בן שנתיים, שלאחרונה נראה כי צריך להחליף לו סוללה. הנורה של הסוללה מהבהבת לי , וזה לאחר שהורדתי את בהירות המסך ועשיתי את שלל ה"טריקים" שצריך כדי לא לאמץ אותה. אני עובד עם הנייד אך ורק בחיבור לחשמל, ולכן לא מוצא את הטעם בלהחליף את הסוללה. השאלה שלי היא האם אי החלפה עלולה לגרום לנזק עתידי כלשהו, למרות שהמחשב עובד נטו בחיבור לחשמל. תודה לעונים!

14. Started by MaC_MaN,

אני מעוניין במחשב נייד חזק שיוכל להריץ Windows 7 (64bit) + 3VMs עליו, התקציב הוא נע בין 5K-7K, מסך 15.4 לפחות משקל לא רלוונטי כל כך, סוללה שתחזיק לפחות 5 שעות מינימום, כונן קשיח 120 SSD, בלוטות? לא משנה. יציאות מיוחדות HDMI/dvi,Esata (למרות שלא קריטי) האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש לכם משהו להמליץ? חשוב לי שגם האחריות עליו תהיה של מישהו אמין ומוכר. תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Samnet,

Intel Core i5-450M CPU (2.40GHz; dure-core with Hyperthreading) 4GB of DDR3-1066 RAM 14" LCD (1366x768 resolution) Intel GMA HD Graphics (Arrandale) 640GB (5400RPM) WD Scorpio Blue WD6400BEVT 802.11b/g/n Wi-Fi 8x DVD±RW/CD-RW optical drive 0.3 Megapixel Webcam VGA and HDMI Outputs USB 2.0 x 2; USB 3.0 x 1 RJ-45 (Ethernet 10/100) Headphone / Mic Input Jacks SD / MMC / SDHC / / MS / MS Pro Multimedia Card Reader Stereo Speakers Intel Wireless Display (TV adapter not included) 'Chiclet' Keyboard Gesture-Enabled Elan Multi-Touch Trackpad 4.73 Pounds (with 8-cell battery installed) Removable 8-Cell (5600mAh) Li-ion Battery "Up To 5.5 Hours" Claimed Batter…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. השאלה שלי בעמוד 2 בהודעה האחרונה, תודה. שלום, אני עומד לרכוש מחשב חדש בתקציב של 4,000 ש"ח . אני אקנה את המחשב מחנות באיזור השרון- אני גר בכפר סבא. ברצוני להתייעץ איתכם לגבי המפרט שלו-ההעדפות שלי לגביו הן: -"עמיד" לכמה שנים (בערך כ5,-שניתן יהיה לשדרגו והוא לא יגיב בזחילה) אני מעדיף athlon 64 אבל פתוח גם לאינטל אם הם עדיפים -שקט -העדפה לsff -צפייה בסרטים -יציאת טלויזיה בכרטיס מסך. -האזנה למוזיקה קיבלתי הצעת מחיר מחנות בעירי שמפעילה את האתר com4u.co.il : מחיר ליח` כמות מוצר קטגוריה מק"ט 1,052.13 1,052.13 1 מעבד AMD Athlon 64 3000 BOX מעבדים AMD 133336661 589.92 589.92 1 לוח אם מדגם EP-8KDA3J מבית EPOX לוחות אם עבור AMD EP-8KDA3J 498.70 498.70 1 זכרון מבית TWINMOS בג…

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by xZiPeR,

שלום, אבא שלי רוצה לקנות מחשב חדשהואני רוצה שתבנו לי מפרט בבקשה. הוא ישתמש במחשב לצורכי עבודה משרדית (מסמכי WORD, אימיילים וגלישה באינטרנט), תוכנות ניווט (NeviGuidev ודומיה) והוא רוצה גם לראות טלוויזיה איתו. לא מתוכננים משחקים (אולי משחקי FLASH מקסימום) ולא OC, גראפיקה (אולי עריכת תמונות בסיסית) או כל דבר אחר ... חשוב שהמחשב יספיק לזמן ארוך ככל האפשר. התקציב לכל המחשב כולל מקלדת, עכבר ורמקולים הוא כ3000 ש"ח. בנוסף אשמח אם תמצאו לי גם מסך אשר יתאים למערכת (הוא רוצה 19" דק), המחיר שלו הוא בנוסף למחשב עצמו. הוא רוצה לקנות את המחשב עוד השבוע אז זה דיי דחוף. בתודה רבה, אור

• 11 תגובות
    • 912 צפיות
  18. האם אני יכול להוסיף עוד כונן קשיח לאחד הקיים (מדובר בכונני 2.5''), או שאני חייב להחליף אותו? ראיתי סרטון שמדגים הוספת קשיח ל 4510s, ושני הדגמים נראים אותו דבר מבחוץ, אבל רציתי לשאול ליתר בטחון.

19. יש לי תקציב של 8000 שקל ואני רוצה לקנות מחשב חדש (לא כולל מסך) שיכלול בתוכו RADEON 9700 תרכיבו לי מחשב מצוין בבקשה!

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. Started by mmmbbb,

אני מחפש מחשב נייח למטרות עבודה..המחשב לא מיועד לגיימינג או עבודה אינטנסיבית עם גרפיקה ברמה גבוהה (פה ושם פוטושופ) מצד שני אני כן רוצה לראות סרטי מדי פעם ולא רוצה שהוא יתחיל לזייף עם HD התקציב יכול להגיע עד 3000 כשאיפה(איך לא..) למשוך מטה לכיוון ה2500 עד כמה שאפשר.. הנה מפרט ראשוני שהורכב שסה"כ גמיש לשינויים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪938 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪116 לוח אם: Gigabyte GA-PH67-DS3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪475 מארז: Gigabyte Triton 180 + Seasonic S12II-430W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪492 ק…

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  21. אהלן.. ברצוני לרכוש מחשב נייד עד 6000 ש"ח. השימושים הם בעיקר לגיימניג , תכנות , סרטים ועבודה משרדית. גודל מסך: 17.3 משקל: לא הכי קריטי. שמתי עין על - Asus N750JK N750JK-T4045H מה שקצת ביעס אותי שהוא מגיע עם 4X2 gb זיכרון , רציתי 8X2 (אין חריצים פנויים). יש ברשותי samsung 840 evo ssd 250gb- שאחבר למחשב. למשהו יש הצעות אחרות ??? או המלצות על מחשב זה או אחר??

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by marulia,

שלום לכולם אני רוצה להרכיב מחשב חזק , מהיר ועם מספיק מקום לסרטים ( לא מדובר במחשב גיימינג ) יש לציין כי זה הולך להיות HTPC ( מדיה סנטר ) תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה מחובר ל TV שלי ולעבוד 24/7 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42 TV -לאילו הגדרות…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by IdL,

אהלן חבר'ה, אשמח אם תעזרו לי פה בהרכבת מפרט. המטרה: שמיעת mp3 והקלטות ביתיות (בסיסי ביותר) אז ככה: אני יודע שהתקציב דחוק. זה מה שיש. אני מאמין שאפשר להרכיב מחשב במחיר הזה. מה לא צריך: מקלדת, כרטיס קול, עכבר, מסך. מה כן צריך: מארז, לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך (כולל DVI), הרדיסק. אני לא מוכן בשום פנים באופן לקנות סמפרון. אך ורק סלרון. בבקשה לא לשכנע אותי אחרת. כמה דגשים: המחשב יהיה מבוסס סלרון, כרטיס מסך הכי בסיסי מצידי (אפילו Onboard - רק שיכלול DVI), חבל להשקיע בספק, מארז, לוח אם איכותי כי אין כוונה לאוברקלוק. וכמובן הרדיסק גדול שיכיל את מאגר ה-mp3 האינסופי שלי ;D - לפחות 120 מגה. אז מה אתם אומרים? אפשרי? תודה!

24. Started by k_700,

שלום מחר אני עושה את ההזמנה אחרי הרבה זמן, והרבה עזרה מהפורום הזה. אז בשעה טובה זה המפרט, בעקרון הוא מיועד למשחקים, OC בעתיד, ומערכת SLI שאולי תהיה בעתיד. הלוח לא סליי כי קיבלתי אותו מחו"ל ליום הולדת ובעתיד אני מקסימום יקנה לוח סלי חדש. SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz 590 ¤ 1 WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII 585 ¤ 1 Point Of View Geforce 7800GT 256MB PCI-E 1970 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 300 ¤ 1 כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1 Sunbeam Transformer BLACK 400 ¤ 1 Antec TruePower 2 550W SLI READY 640 ¤ 1 CREATIVE SBS 240 70 ¤ 1 ADVICE ECOM 700VA 450 ¤ 1 THERMALTAKE BIGTYPHOON 250 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 5495 מחיר כל תשלום: 5330.15 מחיר סופי: 5330.15 …

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  25. קודם כל, אני מחכה לינואר, עד שיצא המעבד Q9450. הבעיה היא שעד שאני כבר מוציא כ"כ הרבה כסף על מחשב, לא כדאי לי לחכות עד שתצא הסדרה החדשה של ה-GeForce? הבעיה היא שאני מתגייס במרץ, ואני מת כבר לקנות את המחשב. אז אולי לקנות את המחשב במלואו אך עם כרטיס מסך כדוגמת GF7300 רק לחודש-חודשיים? כמו כן, אני לא סגור על הקירור של המעבד. כמה שכותבים עליו שהוא טוב, קשה לי להאמין שב-100 ש"ח ועם צלע קירור כל כך קטנה אפשר להביס את הZalman 9000 וה-MaxOrb וה-BigTyphoon של Thermaltake. הנה המפרט: Chassis: Thermaltake Kandalf VA9003BWS (25cm Fan) PSU:Enermax Liberty 620W Motherboard:DFI LANParty UT X38-T3R CPU:Intel Core 2 Quad Q9450 CPU Cooler:Arctic Cooling Freezer 7 Pro + החלפה למשחה תרמית A…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים