ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
http://www.tigerdirect.com/applications/category/category_slc.asp?CatId=2511 אני לא כל כך מבין בניידים אז הייתי שמח אם תעזרו לי קצת. איזה מבין המחשבים הניידים (הראשון והשני) טוב יותר? הראשון או השני? אני יודע שלראשון יש 2GB של זכרון אבל אולי עדיף על השני מבחינה מסויימת... בעקרון אני צריך נייד בטווח ה2500 ש"ח שאני אוכל לראות בו סרטים, לשמוע מוזיקה, אולי לשחק משהו פה ושם (במשחקים לא כבדים במיוחד כמוCRYSIS וכאלה..חחח..סתם..משחקים לא כבדים...נורמלים....מקווה שהבנתם..) אבל בעיקר לשימושים של כמה תוכנות בו זמנית וכל השאר אז אם יש לכם הצעות יותר טובות, תשתפו אותי
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - לימודי אדריכל , autocad א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - autocad - לימודים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ירוצו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1,280 x 1,024 true color video display adapter 128 MB or greater, Pixel Shader 3.0 or greater, Microsoft®…
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
צריך הצעות לשיפור, אם יש. בקשר למסך LCD - חשוב לי שהכתב לא יהיה מרוח/מטושטש. איך המסך שבמפרט? תודה
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני בדקתי באתר Buy2usa מחירים של רכיבים כולל משלוח ומצאתי הפרשים גדולים מול חנויות בישראל..יש כאן איזשהו קאץ' או בעיות עם אחריות?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
טוב אז אני צריך... הארד דיסק 250. קירור למעבד(מתוכנן OC). צורב DVD. ספק כוח. לוח אם.INTAL אני מבקש שלא תשאירו לי כסף, ותנצלו את הכול.., וגם אל תחרגו.. תודה
-
- 10 תגובות
- 649 צפיות
-
-
המפרט יכלול:מעבד,לוח אם,כרטיס מסך,זיכרון 512,הארדיסק 40GB אין צורך במסך המחשב בעיקר למשחקים אם אפשר שהמפרט יהיה מ-LogicPC תודה
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, צפיה בסרטים * גודל המסך? עד 15" * רזולוציית המסך? כמה שיותר * משקל רצוי? 2 קילו +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB + 128SSD * כונן אופטי? לא חייב * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - חשוב שהמחשב יהיה קל ודק. את המחשב אני קונה בארה"ב
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
רציתי לשאול אותכם על מפרט של לוח אם , מעבד אי אם די 64 (939) וזיכרון 512 די די אר 400 ומארז תקציב 1900 שקל המטרה משחקים תודה
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
האם אני צריך משהו מיוחד? מה לקנות ? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
http://www.ctm.co.il/product.asp?id=739 http://www.mds.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=33&subcatid=394&prodid=3202 http://www.tzur-pc.co.il/productcart/pc/viewPrd.asp?idcategory=224&idproduct=1541 http://www.p1000.co.il/P1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=Laptop_And_Accessories&AuctionId=3519089
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
SU4100 2GB 250GB ”13.3 תוצרת LENOVO דגם IdeaPad U350 2963-ERG הצרכים שלי הם: אינטרנט - אופיס - נייד קל ונוח - זמן סוללה ארוך ואולי מידיי פעם אימיול
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב חדש, התקציב שלי הוא משהו כמו 3000 ש"ח והמטרה של המחשבים היא בעיקר למשחקים,הורדות,סרטים וגלישה באינטרנט. אין לי צורך בציוד הקיפי. אני צריך מפרט מלא, אין ברשותי שום חלק שלו. הקירור במחשב חשוב לי, היופי של המארז עצמו פחות, העיקר שיפעל טוב. אם אפשר בבקשה הצעה למחשב INTEL וAMD, או למה שעדיף, אני פשוט לא מבין בזה וחלק אומרים לי שAMD עדיף ואחרים שINTEL עדיף. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤400 1 לוחות אם Gigabyte M61SME-S2 AM2 GM61SMES2 ¤308 1 מארזים Foxconn TLA436 Tube FSP350W ¤251 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤360 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II WD2500JS ¤376 1 צורבים LG H44NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤163 1 המחשב מיועד למשחקים לא כבדים , אינטרנט אופיס. וחוץ מזה בדוגמא הנ"ל מה לא יעבוד עליו לדעתכם? יש משהו שאתם חושבים שלא יעבוד עליו? תודה.
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
טוב אני משחק cs 1.6 אז אני לא צריך dule core אני מעדיף ליבת san diago amd מעדיף הכנה לsli בלי מסך בלי ציוד הקפי אני צריך רק 80 gb
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מתכוון למעבדים, לוחות, כרטיסי מסך? מישהו יודע?
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מפרט סופי, אחרי כול כך הרבה שינויים,עוד שבוע-שבועעים אני מזמין את החלקים.. Intel Q6600 Retail - G0 Stepping SLACR BLITZ FORMULA INTEL P35 HD Corsair DHX XMS2 Dominator 2048MB DDR2 1066Mhz Memory with Dominator Airflow Fan CORSAIR 520HX SEAGATE 250GB 16MB SATA II 7200 Barracuda7200.10 Evga8600GT Thermaltake Tsunami +window Thermalright Ultra-120 Extreme+ SILVERSTONE FM123 120mm LG LCD 19" L1970HR LOGITECH EX110 Arctic Cooling MX-2 אם יש לכם דעות,הערות.. הם יתקבלו בשמחה חוץ מהלוח אם שכולם כבר אמרו לי שהוא לא שווה את המחיר
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
היי, תעזרו לי בבקשה לבנות מפרט למחשב שיתאים למשחקים עד 4 אלף שקל בלי מסך, מקלדת, עכבר רמקולים בלי צורב תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
למשחקים לא בעיקר אבל בין לבין ,ללא ציוד הקיפי (המארז ישונה כנראה ) , 5000 ש"ח ניתן לחריגה עד 100 ש"ח הינה המפרט שבניתי לעצמי: שאלות הן כאלה , האם עדיף זיכרונות אחרים?, והאם הלוח והפ'יצרים שלו והכל עדיפים על זה של ABIT הדגם של האולטרה שזול גם ב200 ש"ח או שכדאי לוח של אינפיניטי או משהו כזה ,תודה לעוזרים *נ.ב עדיפות חלקים מ KSP בלבד, תודה.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום, מפרט ב5000 כשאין צורך בהארד דיסק, מסך, צורב DVD או CD.... מטרה: משחקים, מולטימדיה.
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
המפרט הוא לכל הדברים שציינתי למעלה. כשאני אומר משחקים אני ממש לא מתכוון ל-F.E.A.R אלא מקסימום פיפא 2006 אם ממש בא לי להשתולל. המפרט חייב לכלול מסך LCD 17 אינץ' וצורב DVD רצוי של NEC. כרטיס קול ורשת יכולים להיות מובנים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מזמין לפטופ של ג'יגהבייט santarosa 566n t7300 2.0ghz 800mhz 2gb 667mhz 8400 mgs מכיוון שכנראה יהיה קשה מאוד להיפטר משני הצ'יפים של הזיכרון בעתיד חשבתי על לשדרג היום כבר את הזיכרון ל-4 ג'יגה האם יש צידוק לעשות זאת? אני בינתיים עובד על XP ואם יש צורך יעבור ל server 2003 אני מתעסק בסאונד מקצועי וגם משתעשע בעריכה תלת מימדית.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם.. הגעתי להחלטה שאני צריך מחשב נייד יש לי תקציב של 4.5 אלף ו.. חשוב לי שיהיה כמה שיותר חזק מבחינת מעבד וזיכרון.. אבל גם כרטיס מסך חייב להיות טוב כי פעם בכמה זמן אני מחליט שבא לי לשחק פתאום וזה בלאגן אם אני לא יכול חח.. מקום בהארדיסק לא קריטי לי כלכך.. ראיתי שני מחשבים שנראים לי רלוונטים.. הייתי רוצה חוות דעת ואולי יש אופציות טובות יותר.. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=9434 וזה השני.. סורי על הוצאת העיניים פשוט אי אפשר להעתיק לינק מהאתר של KSP http://imageshack.us/photo/my-images/713/54334.jpg/ שמתי לב ב2 המחשבים לכל מיני שטויות שאני לא לגמרי סגור מה הם אומרות.. למשל באסוס כתוב בזיכרון של הכרטיס מסך VRAM, מה זה אומר? זה הקטע הזה שהכרט…
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
* מטרות המחשב- לימודים, גלישה באינטרנט, צפייה בסדרות וסרטים * גודל המסך? סביבות 14"-15", לא ברזל * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות שעתיים על ביצועים גבוהים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל מינימאלי 200 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? כן וכן * כונן Bluray? לא יודע מה זה (: * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ב-5 שנים האחרונות הייתי עם מחשב של לנובו. הרעיש כמו טרקטור. גם מחשבים של לנובו של חברים הרעישו. אשמח למחשב לא מרעיש במיוחד של חברה אמינה. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אוקיי. אני צריך מפרט מחשב למשחקים בשביל חבר שלי. הוא תקוע עם גרוטאה שאני לא יפרט אותה כאן משום שהיא עלולה לגרום למשהו דום לב. הוא לא צריך מסך, או ציוד הקפי. HARD DISK של 80GB לא יותר. עזרתכם בבקשה. לתשומת לבכם, המחשב צריך להחזיק הרבה הרבה זמן אז אל תציעו כרטיסי מסך כגון 1950 או GF7XXX הרזולוציה המקסימלית:1024X768
-
- 10 תגובות
- 649 צפיות
-