עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המפרט מתבסס ברובו על אחד מהמדור מפרטים מומלצים כאן. athlon II X3 450 coolerMaster 120mm AC freezer 7pro rev.2 Gigabyte GA-Ma78LMT WD 500gb 7200 Sony Nec ad7260s gainward GeForce GT 430 1gb ddr3 Huntkey Hespers h403 kingston 2x2gb cl9 1333mhz [סה"כ 2150] יש משהו שהייתם משנים בו לטובת איכות יותר טוב או התאמה מוצלחת יותר בין הרכיבים? [ניתן לחרוג טיפה מהסכום אבל לא להתפרע] תודה

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  2. המפרט הוא למחשב מהיר לא ממש למשחקים וזהו.... מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 9146 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB (P/S Not Inc) Case 241.00 ¤ 1 241 ¤ 1 9415 Intel Pentium D 3.0GHz 2X2M Cache 925 Dual Core 800MHz 775 Box CPU 900.00 ¤ 1 900 ¤ 2 8252 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 259.00 ¤ 1 259 ¤ 3 1222 Microsoft K4900124 Multimedia Keyboard 90.00 ¤ 1 90 ¤ 4 6596 Gigabyte GA-8I915PLG Intel 915PL Bulk Motherboard 455.00 ¤ 1 455 ¤ 5 7550 Twinmos 512MB DDR-II DDR 533 Memory 307.00 ¤ 2 614 ¤ 6 8820 17'' Proview CQ-729DG (8ms) + Speakers DVI LCD Monitor 1064.00 ¤ 1 1064 ¤ 7 6955 Logitech Wheel White Optical USB OEM Mouse 67.00 ¤ 1 67 …

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  3. Started by bermangroup,

יש לי מחשב נייד של DELL מדגם STUDIO 1555 ואני רוצה להתקין עליו בשבוע הבא חלונות 7. (אני מתכוון להתקין עליו את חלונות 7 בגירסת: "Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x86.OEM.DVD-BIE" ,ששמעתי שהיא הכי מומלצת ובכלל טובה לניידים). אז השאלה שלי היא כזאת: האם יהיו לי את כל הדרייברים שאני צריך בכדי להישתמש בכל האפליקציות שבמחשב. *לפי מה שאמרו לי מספר אנשים ששאלתי אותם,חלונות 7 מעדכנת ומתקינה את כל הדרייברים הנחוצים למחשב בזמן ההתקנה של הווינדאוז,ובנוסף לכך במקרה שחסר איזה דריבר או שאין באפשרות הווינדאוז למצוא ולהתקין לי אותו, אני יוכל לקחת את הדיסק של הדרייברים שקיבלתי עם המחשב (כאמור הדרייברים הם של vista home premium) ולהתקין אותם בחלונות 7 והמחשב אכן יתקין לי אותם בלי שום בעיה. - האם…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום, אני מחפש לפטופ לשימושים קלים - בעיקר אופיס ואינטרנט. חשבתי על I5 דור 8 עם 8G זיכרון ודיסק 256 SSD. התקציב שלי בסביבות 2500. לפני כחודש כשהתחלתי לחפש לא מצאתי משהו מתאים בפחות מ-2800 ש"ח כולל מערכת הפעלה. בסוף השבוע בדקתי שוב ומצאתי 3 אופציות - אחת ל-"מוחדש" - מחשב נייד 15.6" Dell דגם 5570 Inspiron מעבד Core i5-8250U דור 8 זיכרון 8GB דיסק קשיח 256GB SSD ב- 2,300 ש"ח: https://www.wallashops.co.il/%D7%9E%...5/pi7ti23de90d והשנייה למחשב חדש של ASUS - X507UA - ב-2,388 ש"ח https://www.winprice.co.il/product/%...ff=Zap&aff_a=1 בנוסף ראיתי הצעה מעניינת עם I3 - אני לא בטוח אם זה מספקי טוב לי - Dell Inspiron 15 3583 IN-RD33-11380 ב- 2,122 …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by BlueBlood,

טוב אני קונה בקרוב מחשב חדש... הרכבתי כבר כמה הצעות ואניה רוצה לדעת כמה השצעות שתיתנו לי: אז ככה: מחשב ב 6000 שקל (אפשר לחרוג בטיפטיפה) עם מסך וציוד הקיפי שימוש: משחקים כבדים... (חייב להיות DUAL 2 CORE ו חייב כרטיס מסך חזק)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yotam360,

מתכנן לשדרג את המחשב שלי בגלל שהוא כבר לא סוחב משחק בצורה חלקה. השידרוג יכלול החלפה של הלוח אם, מעבד, הארד דיסק, וזכרונות. השידרוג נועד למשחקים וגם קצת OC. תודה מראש! אני מתכוון לקנות אותו או בפנדה מחשבים או בנועה מחשבים

• 12 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by Snir Weitzman,

היי אני מחפש מחשב נייד שיהיה לי טוב לעריכת ווידאו (לתוכנות כמו Premire Pro, After Effects, Sony Vegas) ולעיצוב גרפי למרות שאני מתעסק בזה כרגע פחות כמו פוטושופ ואילוסטרייטור. אלה השימושים העיקריים, בנוסף לזה אולי אעשה בו שימוש לגיימינג קל יחסית כמו PES ו- FIFA אבל זה בגדר בונוס נקרא לזה. בכל אופן כרגע מצאתי 2 מחשבים שאני שוקל לקנות זה האחד: Lenovo Legion Y540-15IRH 81SX00D7IV https://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&changeSnif&uin=66252 וזה השני: Lenovo Legion Y540-17IRH 81Q40065IV https://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&changeSnif&uin=66750 הם בעקרון זהים אבל ההפרש ביניהם הוא בגלל הRAM שבראשון יש 16…

• 23 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by go_basil,

חברי הפורום היקרים, אני מחפש מחשב בתקציב של עד 4000 ש"ח, לצרכים משרדיים בלבד. קיבלתי הצעת מחיר למחשב טושיבה מדגם a200 1m4 3699 ב 12 תשלומים או 3850 ב 24 תשלומים. המחירים יחסית זולים, מאחר והדגם קרוב לסיום חייו, וכנראה לא יחודש (כך נמסר לי). מפרש המחשב כולל: שנתיים אחריות מעבד dual core t2130 זיכרון 1 ג"ב כונן קשיח 120 ג"ב מתאם מסך GMS945 צורב DVD מערכת הפעלה ויסטה פרמיום האם לדעכת מפרט המחשב מספיק לצורכי משרד. החולשה היחידה של המחשב היא המעבד שאינו core dou או core2dou אלא dualcore, מעין גירסה של pentium d למחשבים ניידים. האם לדעתעם המפרט של המחשב יוכל להריץ את מערכת ההפעלה בצרה טובה? והאם מחשבי טושיבה אמינים ? תודה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  9. Started by natgun0,

לפני חודש קניתי מחשב שהיה די בזבוז כסף אבל נאלצתי למכור אותו בשביל הכסף. עברתי פה בין הודעה להודעה אבל לא מצאתי משהו שאני מחפש,אז אני צריך מפרט של מחשב גיימינג שבמחיר יכלל גם מסך . 1. מה התקציב המקסימאלי? 4800. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים(nfs,call of duty,gta iv),גלישה בכרום . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ביז'ו המוס,

שלום. אני מחפש לפטופ טוב ללימודים. הדרישות שלי הם: שיהיה קל יחסית,שיהיה אם כמה שיותר שעות בטריה, עדיף אם 512 מגה בייט. התקציב שלי דיי גמיש ואני מחפש משהו טוב שילווה אותי עד סוף יב' (אני בי') ואולי גם אחריי זה. נראה לי מעדיף סנטרינו או AMD מובייל, תלוי למי יש יותר שעות בטריה ותאמת מה אתם חושבים על APPLE powerbook לדרישות שלי? אני לא הולך לשחק על המחשב בכלל ונראה שאפשר להכניס את הלפטופ הזה גם כאפשרות.. אז מה אתם אומרים? תודה מראש אור

11. במקום חלק מהרכיבים במיפרט עד 2500 למישחקים הציעו לי את הרכיבים הבאים: לוח אם MSI-K8MM-V כ-מסך MSI NX6600LE TD256E PCI-E מה דעתכם? האם רכיבים אלה טובים? תודה ali baba

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by blacklfag,

נכון להיום אני לא משתמש במחשב לשום דבר חוץ מאינטרנט וסרטים. אבל חשוב לי שאני אוכל לשדרג אותו בעתיד כדי שאני אוכל להשתמש בו גם למשחקים. עוד דברים שאני צריך: -מקלדת ועכבר אלחוטיים, כי השולחן מחשב שלי הוא גם השולחן עבודה/כתיבה. -דיסק קשיח גדול (לסרטים, מוזיקה). ראיתי את המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/view/122/ אם הכרטיס מסך מובנה זה אומר שאי אפשר בעתיד לשדרג אותו? ואם אפשר גם המלצה לחנות.

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  13. Started by Gliding,

שלום, אני רוצה לרכוש מחשב מאתר DELL ולייבא אותו באמצעות חברה מתווכת. קראתי את הסטיקי וכמה הודעות פה בפורום, ועדיין נותרו לי מספר שאלות: 1. האם מישהו מכיר את GLOBALSHOP וייבא דרכם מחשב? האם הם חברה אמינה שאפשר לסמוך עליה? 2. האם קיימות עוד חברות, מומלצות ומוכרות יותר? 3. איזו אחריות עליי לרכוש באתר כך שתהיה תקפה גם בארץ? 4. האם ניתן לרכוש הרחבת אחריות (גם כיסוי וגם שנים) דרך דל ישראל? 5. המס היחיד המוטל בארץ על מחשב ניד הוא המע"מ, או שעליי לצפות למיסים מונפצים נוספים? אני בטוח שיש שאלות רבות אחרות ואשמח אם אנשים שכבר ייבאו מחשב יוכלו לענות ולתאר את התהליך ואת המקומות שעליי לצפות בהם בעיות תודה רבה מראש לעונים

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  14. Started by Yuval Tina,

שלום, אני מתעסק בצילום ועריכת תמונות סטילס (כרגע לא ווידיאו). בעיקר עובד עם תוכנת לייטרום. מחפש לפטופ במחיר שפוי אך עם כרטיס מסך חזק ומסך טוב שיאפשרו עריכה בפרטים הקטנים וצפייה בתמונות בצבעים ורזולוציה מדוייקתת. תודה, יובל

15. המחשב זה בשביל ידידה שלי... התקציב: 2500 ¤. תשלום במזומן. חריגה מהתקציב: ניתן לחרוג ב-100 ¤ אבל רק אם זה ממש ממש שווה את החריגה! אבל עדיף שלא לחרוג. מטרות המחשב: עבודות משרדיות, קצת משחקים לא ממש כבדים...(בערך ברמה של פיפא 09 מבחינת דרישות מערכת), אינטרנט, מוזיקה וסרטים/סדרות. ציוד היקפי: לא צריך! האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צריך הכל. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, לא ממש... האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? ברור שרצוי שהמחשב יהיה קריר עד כמה שאפשר...ולגבי העיצוב שלא יהיה מחשב מכוער חח... האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך הרכבה. לא צריך מערכת הפעלה והתקנה. האם יש צרכים מיוחדי…

• 13 תגובות
    • 922 צפיות
  16. Started by Dipon,

היי אנשים, רציתי להתחדש אחרי המון זמן במחשב שאוכל להריץ את כל המשחקים שאני רוצה תודה רבה לכל מי שעוזר לי עם המפרט. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 6500 שח ואני גם רוצה להוסיף מקלדת ומסך בכסף. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כל זאנר המשחקים בין קל-בינוני-כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך,מקלדת ואם יש אוזניות מומלצות גם אפשר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא קיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב …

17. שלום לכולם, אשמח להמלצה/הצעת מחיר למפרט מחשב העונה על הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 7000 ש"ח (אבל גמיש) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כל עוד מדובר ביחס מחיר:תמורה אופטימלי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כל עוד מדובר על ניצול מקסימלי של יחס:תמורה, אפשר לחרוג עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אתרים ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). דרמיויבר, פוטושופ, תוכנות עריכת וידאו, לצורכי פרנסה ושעות פנאי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה …

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  18. שלום, אני בן 16, ולא רוצה לעשות טעויות בקניית מחשב גיימינג חדש 🙂 השאלה שלי היא כזאת ואשמח שתעזרו לי! למעבד i5600kf, שעומד לעבור מתישהו מן הסתם overclocking עדיף לשים קירור- noctua nhd15 או קירור Master Liquid ML240RS RGB Liquid CPU Cooler ? תודה לעוזרים, דעתכם חשובה לי!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. אז ככה: כרטיס מסך יש (8600GT) כונן קשיח יש (Hitachi 500g) וצורב DVD יש גם כל מה שאני צריך בתקציב זהו: מעבד, לוח-אם, זיכרון פנימי, מארז+ספק וכנראה קירור למעבד. 2g לזיכרון פנימי מספיק ואין צורך ביותר זה בערך המפרט שעלה לי בראש עד עכשיו: Intel Core 2 Quad Q6600 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Gigabyte GA-EP43-DS3L Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 ANTEC SONATA II 450W יש מקום לשיפור? הQ6600 דרך אגב אני מעדיף כמעבד מתוך מבט אל העתיד (כן כן המשקפיים התלת-ממדיות ב-IMAX רב שימושיות ) וגם קצת בלי קשר, הדיסק הקשיח שכבר יש לי איכותי? בתודה מראש, קובי

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  20. שלום לכולם, מאחר והנייח של ההורים שלי כנראה החזיר את נשמתו לבורא, החלטתי להרוג שתי ציפורים במכה ולרכוש להם נייד. הוא ישמש מרבית הזמן לעבודה של גלישה באינטרנט וקצת עבודה על מסמכים, ומדיי פעם גם לצפייה בסרטים על ידי חיבור לטלוויזיה בסלון. הסיבה שאני מעדיף נייד ולא נייח + סטרימר היא שזה הרבה יותר קל להורים שלי שהכל יהיה עם אותו המחשב ולא צריך ללמוד להשתמש בעוד מכשיר (סטרימר). בנוסף, אני מניח שאבא שלי ישמח שתהייה לו הגמישות לקחת את המחשב איתו מדיי פעם כשהוא צריך להעביר פרזנטציות. כאמור הדרישות הן דיי בסיסיות מבחינת הביצועים, עם זאת יש כמה דברים חשובים אחרים. מבחינת גודל מסך, אבא שלי מעדיף משהו כמו ה-studio15 שלי, אז 15" זו הבחירה. דבר נוסף שחשוב מאוד הוא האמינות של המחשב והאח…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, מעדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וצפיה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, מקלדת מכנית 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין חשיבות לגודל, שלא יהיה מלא בלדים. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…

22. אוקיי שלום לכולם, אז כל שנותר לי הוא לגבש את המפרט הסופי, גיבשתי אותו כבר בעיקרון רק נשאר לי להתייעץ איתכם. AMD Athlon 64 3200 Venice BW-E6 Socket 939 Tray מחיר 960 Albatron K8NF4X nForce 4X Socket 939 Motherboard מחיר 490 Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200 Memory Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200 Memory מחיר 600 ש"ח שניהם. פה יש לי התלבטות בין Kingston ל- Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory דעתכם בנושא תכריע. Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 מחיר 60 ש"ח ?Sapphire Radeon X800GTO PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card מחיר 1240 Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3,5` FDD מחיר 55 ש"ח NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW מחיר 265 ש"ח Samsung 160GB 72…

• 14 תגובות
    • 872 צפיות
  23. Started by Vincent,

אני מחפש נייד 14.1 אינץ'. מה שאני יעשה עם המחשב זה תכנות, בלי משחקים כבדים או משהו שדורש גרפיקה כבדה. אני רוצה שהוא יהיה קל לנשיאה יומיומית בתיק גב, ובגלל זה אני מחפש 14.1 אתם חושבים שזה יהיה קטן מדי לכתיבת קוד תכנות (VISUAL STUDIO) ? מה אתם אומרים על זה? Latitude D531 זה בדיוק בתקציב... http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d531-120gb.htm יש גם: http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=212&keySearch= http://www.skypc.co.il/pl_product~5572ZWLMI~14~0.htm אני גם מעדיף (אבל לא חייב) שיהיה עם מסך לא מבריק, שלא יהיו השתקפויות. יש לכם המלצות? יש מישהו עם ניסיון בניידים בגודל הזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  24. טוב תראו אני רואה מלא מחשבים ניידים טובים למשחקים אבל.... תמיד חושב שלא כדי אז פניתי לפורום הזה בשביל שתעזרו לי לבחור מחשב שיש בו 2.3 GHz+ הכי טוב מעל 2.6 כרטיס מסך טוב שהיה 15.6 אנץ לפחות שונא מסכים קטנים... 500 GB (7200 RPM) ו4 GB RAM בקיצור שהיה טוב ויחזיק מלא זמן מחשב עמיד להרבה משחקים כמו CRYSIS 2,HomeFront וכאלה יש לי עד לחודש הבאה ב10 יום המשכורת להחליט

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  25. Started by בתיה גולן,

הי צריכה מחשב למפעל , עד 2000 ש"ח מערכת הפעלה WIN10 חיבור לתוכנות משרד office 10 מערכות Scada חיבור ל WIFI ומערכת רשת מקומית לפחות 4 USB front & REAR - + חיבור למצלמה, מקלדת ,רמקול גודל נורמלי יכול לעבוד עם מערכות ענן SAP , CRM ומערכת גרפית

• 0 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים