עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מצד אחד אני מעונין במעבד 4 ליבות ו-OC ל-3GHZ (נראה לי OC מתון יחסית) אבל תנאי האבק אצלי (קומת קרקע) די בעיתיים ולכן אני צריך מארז איכותי ומאווררים שיאפשר ניקוי מסננים. גם מאוורר שאפשר להתקין בו חתיכה גזורה של שקית של שואב אבק יתקבל בברכה אבל צריך לקחת בחשבון שמסנן כזה מוריד את יעילות האוורור וזאת רק תלך ותרד עד שאנקה את המסנן. אני מעדיף להתפשר על רעש מאשר על אמינות! ולכן לא להתבייש לגבי מספר המאווררים או גודלם עפ"י שיקול הממליץ. כדאי לקחת בחשבון ספק גדול יותר מהנדרש (נראה לי 520W יתן תשתית טובה ל-2 דיסקים ונושא האוורור ולמקרה וארצה תוספות חומרה) כי ככל שמתקרבים למקסימום ההספק גם החום עולה - אני מעדיף ללכת על בטוח. אם אני טועה, אשמח לקבל תיקון בנושא. יש לקחת בחשבון שאיני ס…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  2. מטרות המחשב: עבודה משרדית, בעיקר בבית (הסיבה שזה לא מחשב נייח עדיין לא ברורה לי לגמרי, אבל הפסקתי להתווכח) גודל המסך: 15-17.5 אינץ' משקל רצוי: לא משנה (לא מתוכנן לצאת מהבית כמעט) האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא. כמעט תמיד יהיה מחובר לחשמל האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא בלוטות': אין צורך (אבל לא מפריע) גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB, אבל ההפרש במחיר לא משמעותי עדיף יותר כונן CD/DVD/צורב: צורב DVD כונן bluray: אין צורך האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא, אבל חשוב שתהיה אחריות טובה בארץ האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן. xp אם עדיין אפשר להשיג, או win7 האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא, רק שתהיה אחריות אמינה בארץ דרישות נוספות: מקלדת גדולה ונוחה (עם numpad בצד ימין) מ…

3. Started by izikd,

אהלן, אחרי שהלך לי המחשב שהיה מחובר לטלויזיה ושימש לצפיית סרטים וסדרות (מבוסס על הסדרות הישנות של הספרון, סביבות ה1.7GHZ) אני מעוניין במחשב שהשימוש שלו הוא נטו להיות מחובר לטלויזיה ולעבוד לי דרך השלט. התקציב הוא סביבות ה1000 עד 1500, עם נטיה לכמה שפחות. אני באמת חושב שאם הסתדרתי עם מחשב שהיה תחילה Athlon XP 1.6GHZ (אחרי זה שודרג מחוסר ברירה), אז אין סיבה שאני אצטרך לקפוץ עכשיו מעבר לתקציב הזה. מה שאני צריך במפרט זה ככה: 1. מעבד 2. לוח אם 3. זכרון 4. כרטיס מסך עם SVIDEO (עדיפות למובנה בלוח, בתנאי שיעשה את העבודה) 5. דיסק קשיח 5. מארז קטן וקומפקטי. אם ניתן אני מעדיף שהלוח יהיה יותר קטן מATX ובהתאמה גם המארז, כמה שיותר קטן. (האם יש על מה לדבר על מחשבי Barebone למינהם? בתקציב…

4. אני מעוניין לחבר את הנייד לטלויזיה רגילה ברשותי כבל Stereo Plug -S-VHS (7 Pin) \3XRCA Plug וזה מה שהמוכר אמר לי שצריך למחשב מתחבר ה 7 PIN כראוי ועוד כבל כמו של רמקולים לטלויזיה מתחברים הכבלים האדום צהוב לבן שאני מעביר ל AV1 בטלויזיה רק שומעים את מה שאני מפעיל במחשב אך לא רואים שאני משחק בהגדרות של הכרטיס מסך למאית שניה רואים מה קורה במחשב על מסך הטלויזיה ואז חוזר למסך כחול no signal אני ממש אובד עצות וזקוק לעזרה ניסתי לחפש בגוגל תשובה אך לא מצאתי תודה לכל מי שיעזור שי

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  5. אהלן חברים, אשמח לחוות דעת בנוגע לשדרוג מחשב ע"י הSETUP הבא בתקציב של 4.5 אלף ש"ח. המפרט נבנה באתר של זיגזאג2000. תודה! Intel Core I7 930 2.8 GHz 45nm 8mb - BOX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12421 מחיר: 1,489*ש"ח ASUS P6T Deluxe V2 (X58) i7 Nehalem - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10112 מחיר: 1,544*ש"ח OCZ Reaper DDR3 TRIPLE CHANNEL 6GB 1600MHZ 7-7-7-24 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12370 מחיר: 1,150*ש"ח COOLERMASTER V8 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9734 כמות: 1 מחיר: 290*ש"ח התקנת מעבד+זכרון וקריאת POST (למערכת שנרכשת כחלקים)…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  6. שלום לכולם מצאתי דיל טוב למחשב שרציתי ולצערי בארץ נמכר במחיר מטורף.. רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון בהזמנות דרך אתרי המשלוחים מבחינת שירות, זמן משלוח, מיסים שנלקחים בארץ דמי שחרור וכדומה תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  7. אני מבקש שתעשו לי מפרט למחשב למשחקים בלבד תודה רבה

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by nicksaf,

אני במצוקה רצינית,מחפש מפרט כבר הרבה מאד זמן. הבעיה היא שאין לי כך כך נסיון. אני מעוניין במחשב חזק למשחקים,שיוכל להריץ משחקים חדשניים כגון: CRYSIS,CALL OF DUTY4 וכו' אני מעוניין שישרת אותי לכמה שנים טובת. המארז רצוי שיהיה מרווח עם הרבה מקום ובעל מערכת קירור טובה. הדברים שאני לא צריך הם: מסך צורב רמקולים כרטיס קול וכל האביזרים הנלווים אני חשבתי על חלק מהדברים: Proccesor: intel core 2 duo: E6700-750 socket 775 http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=884351&familyID=1&culture=en-US Video card: Gigabyte/Asus: Geforce 8800 GT Memory: Kingston/Corsair 2048 800mhz בבקשה מכם תגידו לי אם זה טוב ואם לא אז איזה חלקים צריך. אני ממש לא יודע איזה לוח אם לקנות,זה הב…

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by kip,

היי, מבקש עזרתכם בבניית מפרט ו/או פתרון הבעיה בישן. מיועד לגלישה, אופיס וגם קצת משחקים. מתכנן להוסיף כרטיס מסך בשלב מאוחר יותר, אולי יד 2, מה דעתכם ניתן להשיג? כרגע יש לי מחשב שעושה בעיות, המפרט בצד. או שהוא קופא או שבהדלקה מחפש IDE ואז רושם MEMMORY CONTROLER NA. מעבדה טובה באזור קריית אונו? שווה להתעסק? כרגע עם AMD ומרוצה אבל לא חובה. מסך CRT שאני לא מתכנן להחליף כרגע, אני מרוצה וגם מעדיף להשקיע בסימילאק.... אין כל כך מה לסחוב מהישן לחדש למעט צורב וזה כבר לא כסף. אולי הכרטיס מסך... מעדיף חנות באזור קרית אונו או אפשרי בקריות (ביאליק, מוצקין). לא OC, ספק סביר, כרטיס מסך ONBOARD עם יכולת להוסיף כרטיס אח"כ עדיף, לא חובה. עדיף 4 סלוטים ל RAM. כמו בלוח שלי... משחק…

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  10. יש לי מחשב נייד מסדרת טושיבה a300 20-f. עם מערכת הפעלה וינדוס ויסטה מובנה ומחיצה שניתן כל פעם לחזור למחשב חדש. הבעיה היא שהתקנתי ווינדוס 7 במחשב והכל היה בסדר עד לזה שרציתי לחזור חזרה למערכת ההפעלה הקודמת. ולא יכולתי כי הrecovery disk היה של וינדוס 7 ולא המובנה של המחשב. בקיצור היה נדמה לחי שנמחק לי מערכת ההפעלה ולכן התשמתי בשני דיסקי הrecovery disk של טושיבה שעשיתי בעצמי כדי שאם יהיה בעיה אוכל לחזור ללא בעיה. הבעיה היא שהוא לא הצליח לעלות כל מיני קבצי בוטים למיניהם ועוד כל מיני הן בדיסק השני והן בדיסק הראשון ולכן נתקעתי עם מסך שכתוב עליו miss bootmgr. חשבתי אולי ללכת למפעילת טושיבה שלהלן מחקתי את המחיצה עם ההתנה מחדש במחשבים ניידים אך השאלה היא אם יעשו כן ויתקינו לי מחדש…

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  11. אז ככה , אחרי המלצות רבות שלכם הלכתי על כרטיס מסך מסוג : Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail מעבד - מה אתם חושבים על זה ? מוגזם מדי ? Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B לוח אם - שוב , האם מוגזם מדי ? משהו אחר מומלץ שיחסוך בעלויות ולא יוריד מהביצועים ? Asus P5K הארד דיסק : WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS וזיכרון פנימי : Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 ביחד זה יוצא 4200 - לא כולל מארז וספק כוח . ועוד שאלה חשובה מאוד , מה דעתכם על החנות - TMS ? מישהו התנסה ? איך השירות ? אני מעוניין לקנות את המחשב שם מחר . תודה .

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  12. ככה, קניתי לא מזמן נייד (חודשיים) - HP dv5-1060ej בגדול אני מאוד מרוצה ממנו למרות שהוא שמן, קצת כבד וגדול מדי... הוא בסה"כ אחלה נייד.. באמת יש לי עליו Windows 7 שבואו נגיד ש"נפל ממשאית" או משהו בסגנון אם אתם מבינים למה אני מתכוון. הבעיה היא שאני לומד באוניברסיטה (תל אביב) אני נתקל בתופעה ממש מרגיזה, אני עם המחשב המפלצתי שלי מתקשה לקלוט את הסיגנל של הWIFI בעוד שכל מיני נטבוקים ב1.90 ש"ח גולשים במהירות שיא באינטרנט.. חלק גדול מהזמן אני בכלל לא מצליח להתחבר השאלה שלי אם יש איזה תוכנה, או בכלל משהו שאפשר לעשות באופן כללי בשביל לחזק את הקליטה של הסיגנלים של הWIFI... אני מאוד מודה למי שיעזור לי בקטע הזה.. תודה :yelclap: :yelclap: :yelclap:

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  13. מעבד-AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket 939 דיסק קשיח-DiamondMax 10 250GB Maxtor צורב dvd פנימי nec 16X nd3350 זיכרון-samsung ddr2 1024mb 667mhz cl3 כרטיס מסך-Leadtek nVIDIA GeForce PX7800GT 256MB ספק-Antec TruePower 2 430W

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by 8parker8,

(מחיר מקסימלי!!!!) כולל מסך ושאר הציוד ההיקפי(מקלדת,עכבר,רמקולים סבירים+). אני רוצה מחשב שיהיה מהיר ושקט,עם מסך איכותי(לפחות 19 אינץ',HD עדיף). מארז איכותי עם מערכות קירור(עדיף). בעיקר למשחקים וסרטים. שיתמוך בהתקנה של VISTA. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  15. Started by LIDORC2000,

שלום, כבר כמה זמן אני מתכנן קנייה של כל רכיבי המחשב בחדש שלי מאמזון בבלאק פריידי הקרוב. סיימתי להרכיב לי את הרשימה אך אשמח אם מישהו פה שקצת מבין ייתן לי חוות דעת או בעיות שיש במחשב. המחשב יהיה מיועד לגיימינג (משחקים) ברמות הגבוהות ביותר. המפרט: תודה לעוזרים 😧😀

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  16. Started by adu,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד לאחותי, בערך עד 4500. השימוש העיקרי יהיה סתם אינטרנט, מסנג'ר ודומיהם, אבל אני רוצה שהוא יוכל להריץ גם משחקים כמו NFS בצורה סבירה, לא יותר מזה. מצאתי את זה, מחשב נייד של Acer http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8179 ואת המחשב הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7590&perur=2&t=1&c=339 יש למישהו דעה? מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by OranRoer,

אהלן,יש לי תקציב של 600 דולר למחשב חדש,אני מביא אותו מארצות הברית (לא משנה לי מאיזה חנות) גודל מסך 13-15.6 דיסק מעל 500 עדיפות ל750+ חשוב לי שיהיה לו מעבד חזק (אם אפשר לדחוף לו I7 זה יהיה מעולה-אבל מעדיף I5 עם כרטיס מסך נורמלי ולא המובנה של אינטל) המחשב בעיקרון לעבודה משרדית ולסרטים אבל אני רוצה שתהיה לו האפשרות להריץ משחקים על איכות סבירה למקרה שארצה. אשמח להמלצה ולינקים למחשבים מחנויות בארהב. תודה רבה רבה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  18. המחשב ישמש לשימושים בסיסיים, אינטרנט, סרטים, עבודות OFFICE. אשמח לקבל המלצה למחשב שיתאים לצרכים אלו, אם יש אפשרות יהיה לשחק במחשב במשחקים בסיסיים זה יהיה נהדר. יש לתת חשיבות לביצועיי סוללה, כמה שיותר זמן עבודה יותר טוב, אני מצפה שזה יגיע ל 3-4 שעות עבודה רצופות ללא הטענה. אשמח לקבל 4 ג'יגה זיכרון מערכת הפעלה Win7 אם יש אפשרות לקבל יציאת HDMI אני מאוד אשמח, אם אין לפחות שתהיה אופציה לחבר למסך טלוויזיה. מעדיף דגם של חברת DELL אבל אפשר להתגמש על מחשב מסוג של HP או Lenovo, אבל עדיפות הכי גבוהה ל DELL חובה שלוש שנים אחריות. אם יש משהו מתאים שחורג מהתקציב בעד 500 ש"ח אפשרי לשקול אותו, אז אנא ציינו גם את זה, בכל מקרה לנסות לא לחרוג מהתקציב. תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  19. Price list updated 03-12-2006 מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB 1330 1 1330 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 790 1 790 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB Corsair 670 1 670 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 680 1 680 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 410 1 410 צורבים? DVD Recorders Price Units Total LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 185 1 185 מארזים? Price Units Total Thermaltake Soprano VB1000BWS 460 1 460 מסכים? SAMSUNG Price Units Total 740BF 17'' LCD 2ms DVI 1350 1 1350 …

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by etai,

שלום לכם חברים,אני צריך עזרה קטנה.. אבא שלי מתכנן לקנות מחשב שיהיה בעיקרון של אחיי הקטנים אבל גם בשבילו אז ככה שהוא יהיה דיי חזק לעבודה עם משחקים וגם מהיר בשביל לעבוד עם תוכנות.. התקציב זה עד 3500 שקל משהו כזה לא כולל מסך... מקווה שתעזרו כי אני לא יכול לעזור לו כ"כ משום שאני לא מבין בהרכבת מפרטים.הוא רוצה מעבד טוב עם כרטיס מסך שיסחוב וזיכרון טוב.. תודה רבה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by haim1440,

שלום אני צריך מפרט חזק בעיקר למשחקים הכי כבדים ולסרטים... אני מתלבט בין amd ל intel.... ועוד שאלה איזה חנות אתם ממליצים לקנות? תודה לכל מי שעוזר.[br]פורסם בתאריך: 14.07.2007 בשעה 23:42:26 מה אתם אומרים על המפרט הזה: מעבדי ‏AMD‏ כמות מחיר סה"כ Athlon 64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 670 670 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ ASUS כמות מחיר סה"כ M2N-E AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E 1 535 535 זכרונות‏ DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS 2 215 430 כרטיסי מסך‏ eVGA כמות מחיר סה"כ 8800GTS 320MB Superclocked GDDR3, HDTV ,2xDVI, PCI-E 1 1670 1670 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 310 310 צורבים‏ Pioneer כמו…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by galh_5,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1510 מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  23. האם יש משהו שמשתווה אליו במחיר דומה, לא יותר.!. ומה לגבי הדגם עצמו? איך הוא? זמן סוללה וכדומה? תודה.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  24. Started by flesh2,

חבר שלי צריך מפרט עד 4000 למשחקים שצריך לכלול את הדברים הבאים: 1) חייב להיות אינטל. אבא שלו לא מוכן אחרת, אין מה לדבר. 2) צריך צורב DVD. הוא רוצה לקנות מחר ויידע אותי ברגע האחרון על מפרט של אייבורי אז אני מקווה שתספיקו להציע לי משהו יותר טוב להביא לו

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי לעבודה עם הרבה טאבים וחלונות פתוחים בו זמנית + שימוש ב autoCad, inventor א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יומיומי ב autoCad, inventor. חשוב שיעבדו ללא תקלות! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג בכלל. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.