ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
המחשב משמש לשמושים כללים קצת משחקים ו פוטושופ המרת וידאו DVD ל AVI המפרט הזה טוב? מה אפשר לשפר בלי לחרוג יותר מדי מ4000 מעבד Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB לוח אם GIGABYTE P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זיכרון 2GB OCZ Platinum Series Dual Channel כ.מסך GIGABYTE 8800GT 256MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E דיסק קשיח Seagate320GB 7200RPM, 16MB, SATA II מארז JSPTech T-688B HTPC Black 400W cd dvd לא צריך
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש משרדי. עיינתי ומצאתי את ה- "מפרט מינימלי לשימוש משרדי, עלות סביב ה 1400 שקלים" כמפרט המתאים היותר עבורי. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133215§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 אני מתעתד לרכוש את המחשב ב ksp ובעודי מנסה להרכיב את המפרט המומלץ, נתקלתי בחלקים שאינם קיימים בחברת Ksp. אשמח אם תציעו לי מפרט המבוסס על המפרט המדובר עם החלפת החלקים שאינם מצויים ב Ksp בחלקים הקיימים. יש לציין כי עלות המערכת לא תעלה על 1300 ש"ח. המקומות שאני יכול לקצץ זה ב HD (גם 320 GB זה סבבה), מעבד או כל דבר אחר שתמצאו לנכון. תודה מראש, יגאל
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מצאתי בחנות PC365 את המחשב הזה: מעבד: Intel Celeron M420 1.60GHz RAM) זיכרון פעיל: 512MB כונן: צורב DVD-Dual RW double layer דיסק קשיח: 60GB מסך: 14.1" WXGA LCD Optical Drive כרטיס מסך: Intel Graphics Accelerator 950 כרטיס קול: כולל זוג רמקולים ומיקרופון מודם מובנה: מובנה פנימי 56K רשת: 10/100/1000 Ethernet רשת אלחוטית: Wireless LAN 802.11b/g יציאות:VGA, 3*USB 2.0, Sound סוללה: 6-Cell Li-ion battery מערכת הפעלה: WIN XP Home משקל: 2.4 אחריות: שנה לשמימושי אקסל אקסס, אופיס בעיקר.. המחיר 3431... המסך Wide האם זה כזה קריטי כשהשימושים הם בעיקר עבודה משרדית? תודה מראש. בראל.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
קודם כל שלום אני מחפש מחשב מKSP כי זה ממש מתחת לבית שלי ואין לי בעיה איתם יש לי כבר מחשב אחד שלהם והוא עובד סבבה לגמרי אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כמו PES 2010 נגיד שייצא בקרוב פחות או יותר על MED-HIGH ומשחקי ספורט בעיקר.. שיהיה מעבד טוב עם קירור טוב אני מעדיף על בסיס INTEL אבל אם אתם חושבים ש AMD יותר יתאים פה אז אין בעיה אם אפשר גם כונן קשיח גדול לא יודע בערך כמה יש אם יש משהו יותר מ500 והוא במחיר סביר אז למה לא כמה שיותר יותר טוב כל עוד המחיר טוב ובלי ציוד היקפי תודה מראש לעוזריםם!! נ.ב שהכרטיס מסך יהיה תומך HDMI + HDTV שוב תודה
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המפרט הזה? מעבד Amd Athlon 64BIT 3000+ Venice Core 755 שקל לוח אם GigaByte K8NMF-9 (s939, nf4, PCI-E, SATA, 1394) gigabyte 429 שקל זכרון TwinMos DDR 400 Mhz 512Mb 236 שקל כרטיס מסך GIL 6600 256Mb PCI-Express 506 שקל דיסק קשיח Hitachi 80Gb 7200 rpm SATA_II 300 שקל צורב+קורא דיוידי Lite-On Combo DVD X 16 CDR-W 48X32X48 145 שקל מסך Mag 19" 996PFS 824 שקל כונן דיסקטים Sony 1.44 43 שקל עכבר אופטי+מקלדת+רמקולים 90 שקל מארז USB + ספק 500W 142 שקל הרכבת חבילה 168 שקל סך הכל 3638 שקל
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מטרות המחשב: לימודים. אופיס, אינטרנט, מוזיקה. גודל המסך:15 אינץ'. משקל רצוי: עדיף לכיוון הקל. האם נדרש זמן סוללה ארוך: כמה שיותר (בגבולות האפשריים). האם יש צורך ביציאות מיוחדות:לא. בלוטות':אין צורך (אבל לא מפריע). גודל מינימלי של כונן קשיח אין צורך ביותר מ 250GB. כונן CD/DVD/צורב: צורב DVD. כונן bluray:אין צורך. האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא, אבל חשוב שתהיה אחריות טובה בארץ. האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן. win 7. אם יש אפשרות גם אופיס. אבל לא על חשבון התקציב. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא, רק שתהיה אחריות אמינה בארץ. רצוי להוסיף גם תיק גב.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש לאחי מחשב שיוכל להריץ את כל המשחקים על HIGH (יש לו מסך 22 רזולוציה 1680X1050). ישמש לעבודה משרדית , תוכנות,משחקים ברמה טובה , סרטים ועוד ... אני מאמין ש3.3-5K יספיקו נכון ? אני אישית קניתי לפני שנה וחצי קניתי מחשב עם E8400+HD4870 והכל עובד לי חלק עד היום , בכל מקרה אשמח אם תתנו לי המלצה אני צריך לקנות את זה ביום ראשון. אם מישהו יכול להסביר לי אם כדאי לי ללכת על C2D אועל AMD X4 ולהסביר לי למה אני אודה לו מאוד , כי לא הייתי פה בשנה האחרונה ואשמח להתעדכן קצת בנושא... ואגב אני קניתי ב FOXPC , אשמח אם תתנו לי מפרט בחנות שלא תפשוט רגל עוד שנה ... ואם צריך לחרוג קצת בכסף רק תגידו , כמובן שרק אם זה באמת קריטי. אני מתכנן לקנות מחר תמחשב או גג ביום ראשון. תודה רבה חב…
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שאלה המחשב הישן שלי כבר התחיל לעשות בעיות ובוא נגיד ככה אני לא מבין במחשבים בכלל תכנאי מחשבים שבנה לי את המחשב הקודם נתן לי מפרט למחשב חדש ... הוא אומר שזה מחשב טוב ומעבדים טובים וחדשים בתאכלס אני לא משתמש כל כך במחשב בתוכנות משחקים וכו אז אני צריך שתגידו לי עם המפרט טוב והמחיר שלו סביר[br]פורסם בתאריך: 11.01.2010 בשעה 21:51:46 מי שלא רואה את כל המפרט כולו להיכנס לקישור הבאhttp://i46.tinypic.com/300b75u.jpg תודה
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ש"ח לערך, גמיש מעט 2. מה שימושי המחשב? בעיקר משחקים לילד בן 14 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש כונן קשיח 2 TB נדרש כונן SSD למערכת ההפעלה בלבד 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מקסימום רוחב מארז 20 ס"מ 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות בלבד, אין צורך במערכת הפעלה או בתוכנות נ…
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
הי! חבר שמבין המליץ לי על הפורום, אשמח אם תוכלו לעזור לי 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני עובד בעריכה על בסיס יום יומי כפרילנסר, השימושים שלי נעים מעיבוד תמונה ב-Lightroom לעריכה ״כבדה״ ב-Premiere ו-After Effects. בעריכה, מדובר לרוב על פרוייקטים גדולים וכבדים, כאשר הממוצע הוא כ-20 דקות של וידאו הכולל תיקוני וצבעים ולעיתים תוספות כאלו ואחרות מ-After Effects. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לתקופה של חצי שנה לערך לשדרג את המחשב בקטנה, רק עד שאני ממש אצטרך להחליפו, אני מעוניין לדעת עם כרטיס מסך 6850 יעשה צ"ב ממש ממשי עם מעבד AMD PHENOM X4 QUAD CORE 9550 2.2GHz, פשוט כי חבל לי כרגע להחליף כי מתיי שאני משחק היום זה כבר בקונסולוה לא מחשב. ועם עושה צ"ב ניתן לסגור אותו עם OC? שווה בכלל לשדרג? והכי חשוב - יריץ BF3?!?!??
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
השידרוג כולל: 4000-5000 ש"ח כרטיס מסך מעבד לוח אם זיכרונות (4GB) קירור כונן קשיח
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהודעה המקורית חיפשתי מחשב חזק לתיכנות, ההודעה מצורפת, קיבלתי את המפרט שרשום למטה, רק שמאז גם עבר קצת זמן וגם נוספו שתי שאלות 1. DIABLO3 הולך לצאת מה שאומר שהמחשב חייב להריץ אותו 2. האם תוכנות עריכת וידאו ותלת מימד ירוצו על המפרט הזה Adobe® After Effects® ,Adobe® Premiere® Pro, Maya 3dMax נוספו לתקציב עוד 1000 שח ועכשיו הוא 4000 שח מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤922 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤450 מארז: Tagan Monolize II 250mm Side Fan Black Rubber Coating כמות: 1 - מחיר: ¤261 קירור למארז: Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36…
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לפני שאתחיל זו הפעם הראשונה שאני קונה מחשב לפי מפרט מתוכנן במקום פשוט לקנות אחד מורכב, עברתי הרבה זמן וכאבי ראש בנסיון לבחור מה אני רוצה וללמוד מה כל רכיב במחשב מהוה וככל שלמדתי יותר ככה רציתי לדעת פחות. יש לי הרבה דרישות ושאלות אבל אני יודע בערך מה אני רוצה ואני מקווה להזמין אותו בימים הקרובים(חיכיתי מספיק זמן). אני ישן באותו חדר שהמחשב נמצא לכן יש עדיפות למפרט שקט אבל גם משהו שישרוד את הקיץ בלי שאצתרך לפתוח אותו ולשים מאורר ענקי לידו. אני כנראה אעשה oc אבל לא משהו חזק כי אין לי נסיון עם זה . כרגע יש לי מסך crt ישן והייתי רוצה להשיג את ה dell2407wfp-hc ובגלל הרולוציה שלו 1900 על 1200 בחרתי את כרטיס המסך G92 במקום 8800gt אני כנראה משיג vista (לא כלול במפרט) ותהייתי איזו…
-
- 9 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב לפתח אפליקציות בעיקר בעולם של ה .net מה שאומר visual studio הכבדה + התקנה של ה orcas ופיתוח ב WPF המחשב הולך להריץ 1 . visual sudio 2005 + ms sql 2005 2 . התקנות של BLEND ( WPF( 3 . אני נכנס בקרוב גם לעולם של ruby אז שיריץ טוב Notepad , לא סתם שיצליח לעמוד גם במעבר לתוכנות יותר כבדות 4. אני מעדיף מערכת הפעלה 2003 אבל XP ו VISTA אפשריים. דרישות חובה: 1. זכרון 2 GB איכותי 2. דיסק קשיח 320 SATA II יש לי אכבר חד בבית ואני רוצה RAID 3. לוח אם בן ז##ה משהוא איכותי שאני יכול בעתיד לשדרג למעבר יותר חזק. 4. מעבד לא סופי אבל כזה עם 4MB CAHCE ומצטער רק INTEL INSIDE 5. כרטיס מסך לא היסטרי אבל שיהיה מהסדרה 8 אבל לא המכוחניים אלא אחד שאני אשדרג בעתיד. 6. ס…
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
האופציות שיש לי הם hec compucase ci- 6a21 שנועה מחשבים מפרסמת אותו עם ספק 300 ואט או A-Top AT818 Gaming Case 350Watt אני מצטער שאני שואל הרבה שאלות אבל אני מת לבנות את המחשב כבר אבל אני תקוע אם המארז והכרטיס מסך לגבי החלטות
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי חברים מחר אני קונה מעבד E8400 ורציתי לדעת איזה קירור הכי טוב לי עד 220 שקל. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? בינתיים הכנתי את זה.. יש מצב אני אקח את המפרט הזה.. http://up35.siz.co.il/up2/zuiznjy0zgdv.bmp אני קצת חושש מהזכרונות , כי זה ניראלי לא איכותיים למרות שאמרו לי שהם בסדר גמור. אני לא מתכוון לעשות OC. בכל מקרה, פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא 5600 גג!!! כולל מסך. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שא…
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום חברים. איזה כבוד, תמיד רציתי לפתוח דיון שכזה. וכיוון שכבר הענקתי לעצמי את התואר, אכנס ישר לפרטים: בהנחה שיש לי את כרטיס המסך XFX 8800 GTS 640MB או eVGA 8800 GTS 640MB, איזה מפרט הכי מומלץ בכ-3,000 ש"ח? אשמח אם לא תחרגו הרבה ממנו, כיוון שהוא כבר חורג בטיפה מהתקציב, אבל אם זה קריטי אתפשר. המטרות של המחשב הן בעיקר פיתוח, גיימינג (אני לא יורד מהרזולוציה המקסימלית) וצפיה בסרטים. המסך שלי הוא LG L204WT 20', ואני רץ איתו על רזולוציה רחבה של כ-1680 x 1050 . אין צורך בשום ציוד היקפי מעבר למחשב עצמו. לא ממש משנה לי איך המחשב יראה, רק כמובן לא להגזים, משהו מודרני יספיק. אין לי מושג מה נושא הקירור משנה, כל מה שאני רוצה זה שהבסיס יעבוד כמו שצריך לעבוד, כיוון שאני לא מתכנן OC …
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות נייד שהשימושים העיקריים שלו יהיו גלישה באינטרנט, קצת MATLAB וצפיה בסרטים שאני מוריד. MKV 1080. את המחשב אני מייעד לחבר לטלויזיה. התקציב הוא עד 4000. תודה, אמיר
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש פה מאמר עם עשר ההמלצות- וזה בדיוק מה שאתם צריכים: החל מניהול עוצמת הקול, דרך ארגון האפליקציות במכשיר וכלה בהשתקה במקרי חירום – הכל כבר כאן. http://www.mysay.co.il/articles/ShowArticle.aspx?articlePI=aaaicg לי זה ממש עזר.. בהצלחה!
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש המכיל 1) intel i5 750 box 2) Gigabyte GA-P55-US3L או לחילופין ה UD3L לא סגור על זה עדין, (חשוב שיהיה Parallel port הישן לחיבור קיטים של רכיבי FPGA) 3) זיכרון Corsair 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 4) כרטיס מסך GigaByte Gforce 9400 GT 1GB 5ׂ מארז Thermaktake WING RS 201 או המלצה אחרת שלכם 6) ספק כוח FSP Epsilon 80PLUS 450W או הcorsair 450W או המלצה אחרת חשוב לציין!! כרגע התקציב שיש לי הוא 3200 - 3300 כלומר לא יהיה לי כסף להרד דיסק חדש ולכן אקח את הישן שלי שהוא 8M WD 160GB SATA1 ובנוסף כי המחשב נועד לעבודות שוטפות ותוכנות חישוביות כמו MATLAB וכו' עבודה עם מספר תוכנות כבדות במקביל, ועבודה מול 2 מסכי סמסונג FULL HD שכרגע פעילים אצלי עם מעבד ה…
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
לפני כשבוע רכשתי מחשב נייד של חברת DELL מדגם XPS M1530 ובו דיסק קשיח בנפח של 120GB 5400rpm. את המחשב אני אקבל בעוד כשבוע - שבועיים, אבל רציתי לדעת אם אני אוכל להחליף את הדיסק הקשיח שקניתי באחד אחר בעל אותו נפח, אך מהיר יותר (7200rpm)? אם כן איפה עושים זאת? חשוב לציין כי המחשב נקנה בארה"ב. תודה מראש, יגאל
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אם אפשר לקבל שני המלצות אחת שנוטה ל1500 ואחת שנוטה ל2500 זה יהיה מעולה בעקרון מחשב לשימוש משרדי ואינטרנט רגיל אבל אחד שיוכל להריץ את ויסטה הום פרימיום (גם אם במחיר של לקנות גיגה זכרון עכשיו ולהוסיף עוד גיגה עוד כמה חודשים) עדיפות גדולה מאוד לחנות KSP בתודה רבה מראש כמובן לא כולל מסך
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להחליף את המחשב שלי שקיים לי היום שהוא amd 3000+ אם לוח של גיגביט זיכרון 2 גיגה והרדיסק 160 * 2 כרטיס מסך 6600 le היום אני רוצה לקנות מחשב מבלי לפרק מהמחשב הקיים כלום בתקציב של 4000 ש"ח כולל מסך של ויוסוניק מחשב שיסחוב משחקים חדשים ויעבוד עם וידאו עריכה כמו שצריך תודה לכול העוזרים אבי
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-