ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,365 דיונים בפורום זה
-
שלום מחפש מחשב נייד עד 4000 ש"ח לסבא שלי. שימוש : וורד, אינטרנט , SKYPE, מוזיקה , סרטים אם אפשר חנות מומלצת באזור חיפה והקריות. תודה רבה לכל עוזר.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
האם הנייד הזה מסוגל להריץ סרטים בHD ? אפילו 720P היה יכול להיות נחמד אם אני יחבר אותו לטלויזיה יש לו 4 ג'יגה ראם ומעבד T3200 2gh הוא עכשיו גם עם ווינדאוס ויסטה (ככה קניתי אותו) יכול להיות שזה מפריע לביצועים בגלל שידוע שזאת מערכת דורשנית?? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב dell vostro 1015, כאשר המחשב מיועד להיות חצי מהזמן בחו"ל, ספציפית בתאילנד (יכול להיות חצי שנה ברצף למשל). אני נוטה דווקא לדגם הזה מכיוון שהוא יחסית זול למחשבים שבאים עם שלוש שנות אחריות בינ"ל (לעומת לנובו או HP למשל). השאלה שלי היא האם יש איזה משהו שצריך לדעת או לקחת בחשבון לפני שקונים מחשב כזה בקשר לאחריות בינ"ל. מעולם לא הייתי במצב שאולי אצטרך לממש אחריות בחו"ל, לכן אין לי נסיון בזה ואני לא יודע על מה להסתכל או לבדוק. אם יש מישהו שיש לו נסיון עם הדברים האלה אני אשמח לכל הערה/הארה שתוכלו לתת לי.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
זה המפרט, אני מקווה שאני לא שוכח כלום: מעבד: Intel® Pentium® Dual CPU E2180 @ 2.00GHz (2 CPUs), ~2.0GHz זכרון ראם: Kingston 2 GB DDR2 (אם צריך עוד פרטים אז אוסיף,פשוט אני לא בטוח מה רלוונטי לרשום) לוח אם: גיגה-בייט דגם: GA-73PVM-S2H כרטיס מסך: (מובנה בלוח האם) GeForce 7100 / nForce 630i Chipse מארז+ספק-בכל מקרה אשדרג.. אני חושב שאלה הנתונים הרלוונטים,אני רוצה להיות מסוגל להריץ את כל המשחקים החדשים,ולראות סרטי HD (מחובר לLCD) *בקשר לכרטיס מסך-האם יש לי אפשרות להוסיף כ.מסך על זה שכבר יש לי מובנה בלוח אם,והאם זה יכול להיות כל כ.מסך? השאלה שלי היא עם מפרט כזה יש לאן להתקדם ברמה מספיק טובה,או שעדיף כבר לקנות מחשב חדש לגמרי ? **בקשר לתקציב-אני מתלבט אם כדאי לי לקנות מחשב חדש ל…
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
הנה המפרט מ מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪929 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪537 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪400 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Mushkin DDR3 3072MB (1024MBx3) 1600Mhz CL 9-9-9-24 Blackline ₪347 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=998658 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1400 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5850G1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ₪135 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22L מארז ללא ספק Antec Three Hundr…
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן, אני חייל דל אמצעים עם שאיפות. אשמח לקבל המלצה לשילוש עבור משחקים ועריכת תמונות ב Capture NX של ניקון. בנוסף, חשוב מאוד שיהיה ללוח חיבור PCI Express x1 עבור כרטיס קול Xonar Essence. התקציב: 2000 ש"ח. המפרט הנוכחי: Athlon 64 3200+ S939 DFI nForce 4 Ultra-D G.Skill 2X1gb PC4000 HZ Gigabyte 8800GTS 512MB Viewonic VP930 תודה, עמית
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
המפרט: מעבד AMD Phenom II X4 920 2.8Ghz 8MB זכרון 2GB DDR2 1066Mhz דיסק קשיח 500GB SATA2 7200rpm צורב DVD תוצרת NEC/SONY לוח אם EliteGroup A790GXM-A כרטיס מסך משולב בלוח אם ATI Radeon HD3300 כרטיס מסך נוסף (לא משולב) Club3D ATI Radeon HD4850 512MB מארז Raidmax Ninja Blackdraft Blue-LED ספק כוח Raidmax Recom 550W True אחריות 3 שנים על כל הרכיבים חוץ מהספק שהוא שנה ועל ה-DVD שזה שנתיים. בעלות כוללת של 2250 ש"ח האם מבחינת עלות-תועלת זה משתלם ?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכם תקציב עד 3000 ש"ח הנייד ישמש לגלישה , כתיבת מאמרים, בניית מצגות בעיקר אשמח אם תמליצו על מחשב שיחזיק מעמד תק' ארוכה ושזמן העבודה יהיה ממושך, לפחות 4-5 שעות עבודה ברצף. מה דעתכם על Dell Inspiron שכחתי את מס' הדגם או שיש אחד כזה?? מה עם סמסונג r530 ?נמסר לי מנציג חברה שיש להם מבצע והוא עולה 3000 ש"ח עם 3 שנים אחריות. לא ממש מבינה במחשבים ולא יודעת מה חשוב ועל מה לשים לב.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד לצרכים לימודיים כך שזמן הסוללה שלו תחזיק כמה שיותר. (5-6 שעות) המחשב חייב להיות כמה שיותר נייד ולכן המסך חייב להיות 13.3. בנוסף לכל אני זקוק למחשב שיריץ MODERN WARFARE 2. לא דרישות מקסימליות אך שיריץ הכל על מינימום בצורה חלקה. כמו שכבר כתבתי בכותרת תקציב של 4500 אך אם אין חייה כזו אז אני יכול לזלוג עד ל5000 אך רצוי שלא. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
כי שמעתי בטלוויזיה שמחשב נייד מוציא הרבה קרינה מסוכנת.. ולכן רציתי לשאול מהי רמת הקרינה של מחשב נייד בכללי ואם זה מסוכן? חשוב לדעת בגלל שאני לפני קנייה של מחשב תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום, אני מעונין בהמלצה למפרט מחשב עבור קרוב משפחה מחיפה שצריך מחשב פשוט יחסית לשימוש ביתי רגיל - אינטרנט,אופיס וזהו בערך. חשוב מחשב אמין עם רכיבים באיכות טובה שיחזיק מעמד כמה שנים. אין צורך בציוד היקפי. ניתן לנצל את מלוא התקציב, חריגה עד 200 ש"ח. אין שום כוונה לבצע אוברקלוק, וגם רמת השקט לא חשובה במיוחד (המחשב נמצא בחדר נפרד בבית שלא ישנים בו). אין צורך במ"ה, יש צורך בהרכבה בחנות. העדפה היא לרכישה של המחשב באזור חיפה, שמעתי על נעה מחשבים שהם חנות מצוינת, אבל אם יש מקום אחר אמין אז בכיף. אין חשיבות לאופק שדרוג, שיעשה את העבודה שלו כמה שנים ואז יוחלף במחשב חדש. תודה מראש, עמי.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
SU4100 2GB 250GB ”13.3 תוצרת LENOVO דגם IdeaPad U350 2963-ERG הצרכים שלי הם: אינטרנט - אופיס - נייד קל ונוח - זמן סוללה ארוך ואולי מידיי פעם אימיול
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
1) התקציב המשוער הוא לכל היותר 2500 שקל. התכנון לקנות את המחשב ב-Ebay אנגליה כיוון שאני טס לבקר דודים בצרפת. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפייה בסרטים וכתיבת קוד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא כך כל מבין בזה מעריך שגודל ממוצע בערך 15-16 אינץ. אין לי שמץ מה ההבדל בין מבריק למאט. * רזולוציית המסך? גם לא כל כך מבין בזה, מעריך שרזולוציה סטנדרטית שיהיה ניתן לראות סרטים ולעבוד בצורה נורמלית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? רצוי לא כבד במיוחד, ישמש ללימודים ולכן עדיפות למשקל קליל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי זמן סוללה ארוך, ממוצע לדעתי 8 שעות יכול להיות מעולה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת HD * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונ…
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
היי אשמח ממש לעזרה.. אני קצת אבוד עם כל מה שמציעים ואומרים כל המוכרים. אולי מישהו עם פחות אינטרסים יוכל להציע מה כדאי. אשמח להצעה של דגמים ספציפיים, אבל גם יעזור לי אם תכתבו מה צריך לדרוש- כי באמת אין לי מושג (RAM, זיכרון, סוג סוללה וכו'). המון תודה מראש! * מטרות המחשב? לימודים, סרטים, תכנות (מאטלב) * גודל המסך? 14/15.6 אינץ'.האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? לא משנה כל כך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא קריטי, כמובן שעדיף קל אבל לא ע"ח תכונות אחרות.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביבות ארבע שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? המינימום הוא 500GB, רצוי אפיל…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (שתיהיה אפשרות להריץ משחקים קלים, לא יותר מזה), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (קצת פוטושופ), צרכים בסיסיים של סטודנט למדעי המחשב * גודל המסך? 15.6 לא מבריק * משקל רצוי? אזור ה2 קילו ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות שעתיים * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני מאוד רוצה SSD, יש מצב להכניס את זה בתקציב שלי? * כונן אופטי? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא קריטי * אחריות? 3 שנים תודה רבה וצום קל
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, AC4, COD GHOST -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים באיכות גבוהה 1080p fhd, bluray * גודל המסך? 14"-15.6" * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עכבר מולטיטאצ (אם יש) * משקל רצוי?2 קילו +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 שעות +- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB + 128SSD * כונן אופטי? לא חייב * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם כבר אמרתי, המחשב יקנה בארה"ב, תקציב גמיש, חשוב שהמחשב יהיה קל ודק. אני מחפש מחשב חזק, שיחזיק כמה שנים.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש טעות במפרט למחשב לקולנוע ביתי עד 4500: במארז של NMEDIA נכנס רק MATX כאשר לוח האם של DFI הוא קצת יותר גדול 9.6 על 10.4 כאשר MATX חייב להיות 9.6 על 9.6 אני הייתי הולך על הלוח של אסוס M2NPV-VM שהוא מתאים בגודל ויש לו את כל התכונות של הDFI
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
מעבד ולוח אם מהדור החדש, 1 גיגה זכרון אשמח לכלול בתקציב גם מאוורר איכותי אבל לא חייב המחשב ישמש גם למעט גרפיקה אבל זה שולי
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 6000-6500 . הרד דיסק של 120 לפחות. זיכרון 667mhz 1,024 MB DDR2 לפחות . מסך או 15 או יותר. Bluetooth wifi כרטיס מסך ממוצע+ קורא כרטסים (עדיפות ל-сf ו-sd) כרטיס קול סביר+ ויציאות. מקווה שלא חרגתי מהתקציב שלי. ועכשיו לשאלות: איזה חברה עדיפה? ואם כדאי לשקול לפנות לכיוון apple? ואיזה מעבד כדאי לרכוש הדאו או הדאו 2? תודה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
רציתי לשאול, כמה אמור לעלות היום מחשב(בלי מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים, צורב), לצרכים בסיסיים? לא למשחקים כל כך, הצורך היחידי שיהיה מהיר.
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום , לחבר שלי יש מחשב ישן ואני רוצה להחליף לו את הלוח אם , מעבד , וכרטיס מסך הוא בעיקר משחק קאונטר סטרייק אבל ירצה להריץ גם משחקים הכי חדישים כיום . יש לו זכרון mb 256 (בעתיד הוא ירצה להוסיף זכרון) , הרד דיקס 80 gb , לוח אם אני רוצה של gigabyte בלבד . 64 ביט מעבד לא יתאים פה כי זה מעט כסף . אז או amd או פנטיום 4 כרטיס מסך רצוי שיהיה הכי חזק שאפשר כיוון שהמחשב בעיקר למשחקים. אני חשבתי על : AMD Sempron (S754) 2600+ *Palermo* 64bit 1600MHz , 128Kb 1600MHz HTB - BOX- 3Y Warranty Socket 754 nForce410 NVIDIA 6100 OB Albatron KM51G-754 (VGA, Micro.ATX לא מצאתי לוח של ג'יגה בייט מתאים . PCX - GeForce 6600 (300/550) 128MB DDR 128bit 8-Pipes - Gainward Ultra/1760 - 3Y Warrant…
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לידידה שלי, הדברים שחשובים לי הם: זיכרון- 512 דיסק קשיח- 80 גיגה ומעלה צורב די וי די מעבד- אני ממליץ לה על amd אבל היא רוצה רק אינטל אז אם תתנו לי מפרט פעם עם האפשרות הראשונה ופעם השניה זה יהיה הכי טוב... מסך- lcd 17 אינץ... לא נראה לי שמשנה כמה מיליסקנד כי היא לא ממש גיימרית או משהו... ו... זהו, תודה על כל עזרה.. דרך אגב , כמה שיצא יותר זול זה יותר טוב כמובן אבל תביאו מפרט סביר... שיהיה משהו עד 4000 בערך... תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
מחפש מפרט עד 4,500 ש"ח למשחקים,גרפיקה (בעיקר) ואינטרנט, אני לא יכול לחרוג מהמחיר (אפשרי בכמה שקלים), כולל הכל (מסך, מקלדת, רמקולים, הכל..).
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
למשחקים לא בעיקר אבל בין לבין ,ללא ציוד הקיפי (המארז ישונה כנראה ) , 5000 ש"ח ניתן לחריגה עד 100 ש"ח הינה המפרט שבניתי לעצמי: שאלות הן כאלה , האם עדיף זיכרונות אחרים?, והאם הלוח והפ'יצרים שלו והכל עדיפים על זה של ABIT הדגם של האולטרה שזול גם ב200 ש"ח או שכדאי לוח של אינפיניטי או משהו כזה ,תודה לעוזרים *נ.ב עדיפות חלקים מ KSP בלבד, תודה.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-