ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
המפרט: מארז Thermaltake Core V31 ספק כוח Seasonic 750W +80gold קירור נוזלי Thermaltake perforner 3.0 זכרון 8GB Kingston דיסק SSD 240GB Corsair כרטיס מסך Gigabyte GTX 980 Windforce מעבד I5 4440 3.1ghz לוח ציפסט h81 תאורת לד לבן של 4 מאווררי Corsair המחשב יד 2 המעבד אצלו 3 שנים והלוח גם. זכרונות ושאר החלקים שנתיים +/- המחיר 2900 . השאלה שלי אם המחיר שווה בשבילי הדרישות שלי מהמחשב זה לשחק GTA V BF1 וכו' מסך FHD הגדרות גבוהות אם אפשר גם להעריך כמה מערכת כזאת חדשה עולה לדעת כמה חסכתי
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אם אני קונה מחשב נייד של יצרן כלשהו, האם כל יצרן יאפשר לי לקנות בנוסף למחשב, גם מאוורר ספייר למעבד? הסיבה שאני רוצה לקנות אחד כבר על ההתחלה, היא כדי שלא יקרה מצב שאחרי כמה שנים המאוורר נדפק, ואז לא אוכל למצוא מאוורר שבדיוק מתאים לצורה הפנימית של המחשב(כי הרי כל דגם של מחשב נייד מיוצר בצורה קצת אחרת, בניגוד למחשבי Desktop שם יש סטנדרטים של גודל וצורה), לכן עדיף שיהיה לי מאוורר אחד נוסף מראש, ולא אחרי כמה שנים להתחיל לחפש או לשלם מחיר מופקע. אודה לכם אם אתם יודעים האם כל יצרן של מחשב נייד מאפשר לקנות חלק כזה ספייר. (ספציפית אני שוקל את Dell, אבל יש סיכוי גם ל-Acer או ל-Samsung) תודה רבה card
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום חברים. אני עם חבר מנסים לבנות כאן מחשב לעבודה ומאוד אשמח לעזרתכם. מחשב חדש לגמרי ועם תקציב של כ 15,000ש"ח (+/-) עיקר השימושים הם סקצאפ 2017 +vray 3.4 (ותוכנות עיבוד של אדובי ואוטוקאד) זה מפרט שכרגע בנינו פחות או יותר. השאלה העיקרית שלי כאן זה כרטיס מסך, האם עדיף 1080TI או QUADRO או עוד משהו.... Intel Core I9 2066 7900X 3.3GHz - 4.5GHz 10Core 13.75M 140W Watercooling 2x140mm Corsair H110i DDR4 16G (8Gx2) 3000 Corsair Dominator Platinum CL15 2066 X299 Asus X299-A Pime SSD PCIe Gen3 256GB WD Black MLC Nvidia Titan X 12GB 650W Platinum FSP AURUM 92+ Fractal ATX Define R4 Silent White Mic…
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ב-2500 אני רוצה כרטיס מסך radeon 9600 אבל איזה לוח אם לקחת ומעבד כאילו כדי שאחרי זה אני יוכל לשדרג
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250-100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, אילוסטרייטור, web crawling, עבודה עם קבצי נתונים גדולים מאוד, עבודה עם המון טאבים פתוחים ותוכנות רצות במקביל ברקע, כמו כן צפייה בסרטים הורדות וכו'... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג בסיסי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, בקרוב אני טס לארה"ב והחלטתי להביא משם כרטיס מסך, מעבד, ולוח אם (כי זה הרבה יותר זול). את שאר החלקים אני רוצה לקנות בארץ. לכן הבקשה שלי קצת מאתגרת. אני צריך שעם תקציב בשקלים תכללו גם מחיר של שלושת הרכיבים הנ"ל בדולרים. www.amazon.com פה יש כל מוצר אפשרי בעולם ומחירים אפשר לקחת משם. נגיד לפי שער דולר של 3.7 להמיר לשקלים ושייכנס במפרט הכולל, שבו כל שאר המחירים לרכיבים והציוד יכולים להיות מהחנות שאתם בדר"כ בונים בה את המפרט מהארץ. הפורמט שלכם: 1. מה התקציב? 4500 ש"ח, בלי שום ציוד היקפי. אם חייבים לחרוג - לפחות שיהיה שווה את זה (לדעתכם), ולא בהרבה. 2. מטרות המחשב? בעיקר משחקים ושימוש סטנדרטי 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך שום ציוד היקפי. 4. האם יש דבר ספציפ…
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה למפרט בתקציב של עד 2500 ש"ח (לא כולל מסך) לילדות שלי שלומדות בבי"ס יסודי. מספר נקודות להמלצה: (1) יש לי דיסק קשיח באחריות אז המפרט לא צריך לכלול דיסק. (2) אפשר שיהיה כרטיס מסך כלול בלוח האם אבל משהו שקצת יותר טוב ממה שמספקים בלוחות המבוססים צ'יפסט של אינטל. (3) יציאת esata לדיסק גיבוי חיצוני שיש לי. (4) מיועד להריץ Windows 7. (5) זיכרון 4GB. (6) חשוב מאוד שיהיה מארז שקט וקירור שקט למעבד. תודה, אהוד
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
https://ksp.co.il/t/qoYO65 https://ksp.co.il/t/12QkGh https://ksp.co.il/t/RkK7x4 המחשבים האלה מיועדים בעיקר לישומים משרד כגון אופיס אינטרנט מידי פעם לסרטים לילדים עם יש למשהוא משהוא להציע השמח לקבל כל דעה הקנייה תתבצע בKSP שזה יותר קרוב לבית תודה לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שבוע טוב לכם אני מעוניין שתיבנו לי מחשב ב1000 שקל ללא מארז וללא צורב וכרטיס מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד FL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IWINFINITY_M660SE22&v=1 קודם כל איך החברה? מזה אומר המערכת קירור? האם כדי להרחיב ל 3 שנים? עריכה: בטעות יצא לי כאן תעבירו לניידים.
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
טוב חברה אני כותב את המילים הללו בתסכול רב מאוד ברשותי מחשב Dell מסוג Insprion N3010 אני משתמש בו בעיקר לצורך מולטימדיה בזמן שירותי הצבאי, אך היום קרה משהו מאוד מתסכל,פרצו לי לחדר בבסיס עשו לי בלאגן למזלי הם לא גנבו לי את הנייד אך הם הפילו אותו על הרצפה , כתוצאה מכך ניזוק הפאנל שלו, כמובן ביצעתי בדיקות בחומרה באמצעות Pc Checkup שמגיע עם הדרייברים של המחשב. המחשב דיי חדש נקנה לפני 8 חודשים עם אחריות של 3-שנים וכרגע אני מתלבט אם להתקשר לדל ולבקש לפתוח תקלה על המחשב. הקטע הוא שאני ממש מפחד שאחריות לא כוללת את הפנאל. השאלה שלי היא האם מניסיונכם יש אחריות גם על פנאל שבור לא שרוט שבור שבור !!. בנוסף אני רוצה שהם יעבירו עליו בדיקה לראות שכל הרכיבים לא ניזוקו פיזית. מה אתם ממליצ…
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ומתאפשרת חריגה במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית והרבה תוכנות גרפיות שירוצו במקביל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא ידוע 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא ידוע 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? Windows 10 והרכבת מחשב בחנות 8. האם…
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אשמח לייעוץ. בחירה די קשה, יש בינהם פער של 30-20FPS ב1080P. אבל אני משחק בד''כ ב2K כי יש לי מסך שתומך. אני לא ממש יודע את ההבדלים בינהם ב2K כי לא ראיתי בנצ'מארק כזה. ואשמח להמלצה של חנות מנסיון. (חוץ מ-TMS) הם לא עונים בכלל. דעתכם? תודה
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
*כותרת* מפרט 1: Socket S939 BOX AMD 4600 athlon 64 X2 Gibabyte GA-K8N51PVMT-9 Radeon X1950 PRO PCI-E Gecube 2GB RAM DDR1 TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin450 WDC WD800JB-00FA0 8MB BUFFER ATA100 WDC WD 800BB 00FJA0 2 MB BUFFER ATA 100 Nec7170A AC FREEZR 64 PRO Multimedia Talcomp בסה"כ 2600 מפרט 2: מעבד AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box ¤600 לוח אם GIGABYTE GA-MA69G-S3H ¤434 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤418 זיכרון SAMSUNG DDR2 1024MBX2 667Mhz CL5 ¤134X2 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe ¤791 צורב SAMSUNG SH-S183L X18 DVD ¤180 מארז כולל ספק HEC 6A19 400W ¤386 בסה"כ 3077 מה טוב יותר בשביל משחקים כבדים? (מי שה…
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת עד 3 מכונות ורטואליות במקביל עם תוכנות עיבוד מידע ושרתי DB. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר , DB Oracle, SQL Server, Informatica, Microstrategy, Obiee ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23" -לאילו הג…
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים הלך לי המחשב הנייד שלי של הטושיבה החלטתי הפעם לקנות או DELL או ASUS ואף אחד לא באמת יכול להגיד לי מה עדיף. אני רוצה לקנות מחשב עד 3500 ש"ח 15.6 מסך. אולי תוכלו להמליץ לי על המחשבים ואיזו חברה עדיפה. אני עושה תואר שני והעיקר עבודה שלי במחשב זה לרשום עבודות או שימוש במטלאב וכמו כל בן אדם זאת גלישה באינטרנט הורדה וצפיה בסרטים. אשמח מאוד להמלצות ממך, תודה, אנה
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב גיימינג חדש בתקציב 5000-6000 שח. חיפשתי פה בפורום וראיתי מפרטים כאלה של etal, ושיניתי בהתאם למה שזמין ב KSP (מעדיף אותם או רשת שפרוסה בכל הארץ כמוהם) וגם בהתאם למה שקראתי שמומלץ ברשת. לא כתוב באתר של KSP שהקירור למעבד מתאים לתושבת 1700 אבל באתר של Arctic כתוב שכן... קראתי שהלוח אם 660M של MSI יותר טוב מזה של ASUS וGIGABYTE. אשמח לשמוע את דעתכם. [img]https://img.ksp.co.il/allimg/lrg16014.jpg[/img] [b][color=#0000BF]הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel[/color] [/b] מעבד אינטל: [url=https://ksp.co.il/?uin=193164]מעבד אינטל Intel Core i5 12400F 2.50Ghz 18MB Cache s1700 - Tray[/url] 1 מאוורר למעבד: [url=https://ksp.co.il/?uin=94229]…
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, המחשב הקודם שלי נפח את נשמתו לבסוף (8600K&1070), מחפש מחשב חדש לשנים הבאות. התקציב הוא בסביבות 5K לא כולל כרטיס מסך, כונני אחסון ואולי גם מארז. אני מתלבט כרגע בין פלטפורמה מבוססת AMD 7700X או 13600K, הפלטפורמה של AMD תתן לי אפשרות אולי לשדרג בעתיד במחיר מינימלי לעומת intel מצד שני לא בטוח שאני באמת אשדרג את המחשב אם אני אקבל ביצועים מספקים ב 3 שנים הבאות, כמו כן אני חושש מחוסר התאמה לשימושים נוספים מעבר לגיימניג בפלטפורמה מבוססת AMD. לגבי כרטיס מסך, לאור המצב אני מתלבט בין 4080 אם אצליח להשיג אותו מתחת ל 5K או 3080 אם אצליח להשיג ב 2K+ (יד 2) או לחכות עוד ל 7900XTX... 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת …
-
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
- 1 follower
-
-
האם המפרט הזה שווה את הכסף תודה מראש לעוזרים אם יש את אותו דבר יותר זול אז תביאו כתובות תודההה ¤1,489 1 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1,713 1 לוח אם ASUS Striker Extreme ¤1,200 4 זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB 800Mhz CL5 ארבע יחידות כל אחת 300 ¤3,278 1 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTX 768MB PCIe ¤588 1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤156 1 צורב Sony Nec - Optiarc AD5170A X18 DVD ¤377 1 מארז ללא ספק Enermax Chakra ECA3052 SILVER ¤550 1 ספק כח HEC Cougar 600W ¤107 1 כרטיס קול Creative Sound Blaster 5.1 ¤100 2 מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm ¤131 1 קרור לכרטיס מסך Zalman Vga Cooler VF700-AlCu Led ¤73 1 מקלדת Logite…
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד לצבא השימושים יהיו אינטרנט, סרטים וקצת משחקים אני יודע שנייד זה לא ממש למשחקים אבל אני בכל זאת רוצה קצת לשחק משחקים לא כבדים מאד (MW2) התקציב שלי הוא 3000-4000 יש את הנטבוק 1201N של אסוס שאומרים שהוא לא רע אבל זה בכל זאת רק נטבוק ואני מעדיף נייד אמיתי אני לא מבין בניידים בכלל ואין לי מושג מה לקנות אם מישהו מבין ויכול לעזור אני אשמח זה די דחוף כי אני חוזר עוד כמה ימים לבסיס ואני רוצה להספיק לקנות
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
[h=1]היי חבריה[/h]מחשב מיועד לאינטרנט ו-HD ללא מערכת הפעלה במחיר של 1500-1600 ש"ח זה מתאים ואיך איכות לנובו? תודה נתונים: גודל מסך: 15.6 דיסק קשיח: 500GB SATA III זיכרון: 4GB DDRIII 1600MHz חיבור סאונד: אודיו+מיקרופון 3.5MM חיבורי וידאו: HDMI, VGA חיבורים: 1XUSB 2.0, 2XUSB 3.0, חיבור רשת RJ45 כרטיס גרפי: Intel HD Graphics 4000 מהירות זיכרון: 1600Mhz מעבד: Intel Core i3-3110M 3M Cache, 2.40 GHz מערכת הפעלה: FREE DOS משקל: 2.5 ק"ג כולל סוללה נפח זיכרון: 4096MB סוג זיכרון: DDRIII סוג מסך: מסכי LED רמקולים מובנים: רמקולים סטריאו 2.0 שפות במקלדת: עברית, אנגלית
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לאחר דיונים והמלצות וגם קצת... הרבה זמן הזמנתי היום מחשב חדש מ KSP , מעבד I5 2500K מאוור skyhe katana 3 לוח אם אסוס P8Z68-V זיכרון 8 גיגה G SKILL SNIPER 1600MHZ HD 1 TERA SEAGATE 7200 SATA3 FRACTAL DESIGN ARC MID TOWER צורב LG מחכה כבר לאסוף באמצע השבוע ב"ה. שבת שלום לחברי הפורום !
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3.COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם י…
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-