ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
היי, המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט + צפיה בסרטי 720P. משחקים קלים (אולי) ברזולוציה של 1024X768 כמו כן, אם אפשר מארז קטן ושקט, המחשב יהיה בחדר שינה.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לפני יומיים פרסמתי פה בקשה להמלצת מחשב נייד ובעזרת Chevy קניתי את הacer 5750 . עושה רושם של אחלה מחשב..עונה לכל צרכיי. היום התקנתי עליו את הדמו של PES12 (המשחק אגב רץ מצויין) ושמתי לב לבעיה מוזרה..כאשר אני לוחץ על רצף הכפתורים למעלה+שמאלה+ האות ד' (מסירה במשחק לכיוון אלכסון) הכפתור ד' לא מגיב..כאשר אני מנסה את אותה פעולה בדיוק עם צד ימין הכל עובד מצוין..אמרתי אולי זה בעיה במשחק, יצאתי לווינדוס וניסיתי לרשום סתם בגוגל את האות ד כאשר אני לוחץ על הכפתורים למעלה ושמאלה והוא לא מגיב..כאשר אני לוחץ ימינה ולמעלה הוא כן מגיב ורושם לי את האות ד'.. אולי זה משהו בהגדרות? צריך לציין שזאת פעם ראשונה שברשותי לפטופ. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב כולל ציוד היקפי ומסך ולרשותי 4500 שח - אני לא רוצה להשאיר שקל מהתקציב והדרישה היחידה שלי היא שהמחשב יהיה אופטימלי מאיזה בחינה? אז ככה - אני בסה"כ משתמש באופיס, גלישה, משחקים קלים וסרטים על גבי פלזמה חיצונית או המסך הנ"ל לא מענייין אותי אוברקלוק והשקט לא כזה קריטי לי אני חושב לקנות את המחשב מ קיי.אס.פי שוב - דרישתי היחידה היא לא להשאיר שקל מהתקציב אך גם לא לחרוג תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט לשימושים משרדיים בעיקר, אינטרנט אופיס וכו' המפרט יכלול הכל מסך , מק', עכבר , רמקולים כרטיס רשת אלחוטי.... וכו' תודה
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שניתן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר תוכנות כמו Fl Studio, Cubase, Pro Tools וכל מני Vsts למינהם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכ…
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!1500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1550 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1280X1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?MW2;Crysis;Metro 2033 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב …
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
האם יש הגנה על ה HD מתזוזות בכל הניידים, או רק אצל חלק מהיצרנים? אצל מי ידוע שיש הגנה כזו?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
דברים שחשובים: מסך 15 LED CDROM זמן סוללה. מעבר לזה, לא ממש משנה תודה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
מחשב לגיימינג קליל עד בינוני+שלאינטרנט+מוסיקה+סרטים תקציב עד 2000 ש"ח - ללא ציוד היקפי מה דעתכם על המפרט הבא? AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪368 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2278 MSI 760GM-P33 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪259 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2616 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Sapphire ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 DIRT3 כולל משחק DIRT3 מתנה, יחידות 1 ₪649 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2176 Kingston Hyper X Blu 2GB DDR3 1600Mhz CL9, יחידות 2 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2223 צורב Sony / …
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב שיהיה למטרת מולטימדיה, אינטרנט, בקטנה משחקים. התקציב הוא עד 3000 שקלים. אני צריך רק את המחשב בלי מסך מקלדת עכבר .... רק מחשב ! אני חייב מקום אחסון גדול לפחות 160GB... ושלא תהיה בעיית אי תעימות ספק כל העניים הזה של ה-20\24 פינים... תודה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי,אני מחפש מחשב ניידב מחיר של עד 6.5k מקסימום עם עדיפות לפחות. המחשב חייב להיות מקסימום 1.3 קילו עם עדיפות לפחות וחייב לכלול צורב dvd.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב של דייל דגם 5150 שאני מחבר את המטען,נדלקות לי רק 2 נוריות של הבטריה בכתום,ונורית שניה של הדלקה בירוק אבל אין תמונה.. והמחשב לא נדלק לי מה יכול להיות הבעיה.. יש תמונה :
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כרגע לא יודע מחיר מדוייק ...הרכבתי את המחשב לפי הצעות שלכם..מיועד למשחקים ולOC אבל לא מטורף כי אני לא כל כך מבין בזה...ואם יש הצעות לשיפור אני ישמח..ומה עדיף מבין המעבדים חשבתי דווקא להתפשר על מעבד טיפה יותר חלש כמו ה 7400 ולעשות לו OC -Core 2 quad E8200\core 2 duo 8400 1066Mhz, s775 -GIGABYTE P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E, HDAudio -2GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC (1Gx2) -nVidia GeForce 9800GTX + HDTV -har disk 7200 RPM, 16MB, SATA II - לא חשוב כרגע הנפח אני יקח את הכי זול מבחינת נפח כנראה של WD -Arctic Cooling Alpine 7 Pro (s775) לא חשוב לי מארז -משהו פשוט אני יסתדר Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin DVD RW SATA II
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אוקיי אני ממונה להרכבת מפרט למחשבי בית ספר חחחח.. קונים סך הכל 40 מחשבים ב2.5 כל אחד. לעבודה בית ספרית חחח... ועוד שתי מחשבי HTPC לחדרי צפייה ב3k לאחד. תודה
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מחפש מחשב קשוח, עדיפות לאינטל. ללא OC גם למשחקים, אמנם זה לא הדבר הכי חשוב. 1 טרה -הארדיסק. ואת השאר אני מקווה לשמוע את דעתכם המקצועית. תודה, רועי.
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכם. המטרה שלי היא להרכיב מחשב שיוכל להריץ תוכנות שדורשות זכרון ומשאבים רבים ויעבוד בצורה המהירה ביותר. אני רוצה שתהיה לי אפשרות להריץ לדוגמא Visual Studio 2005 נוסף ל Photoshop תוכנות נוספות ואף תוכנות שיתוף בבת אחת כן שהם יעבדו בקצב מאוד מהיר. כעיקרון אני צריך מחשב "סוס". עכשיו התקציב שרשמתי פה הוא 3000 אבל אני מבקש שאם אתם רואים משהו שהוא פשוט מתבקש אל תהססו ותכתבו אותו גם במידה והתקציב יחרוג ויגיע ל 3600. עכשיו אני לא אידיוט, ואני בעיקר רוצה את חוות דעתם של המומחים פה. אני כמובן לא דורש מחשב עם הכל ב 3000 שקל. כרגע יש לי כרטיס מסך Radeon 9800 pro אני לא ממש מעוניין להחליף אותו כי אני לא זקוק למחשב בשביל משחקים ולכן אני אסתפק בו ולכן אני צריך לוחם אם שתומך ב A…
-
- 9 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כמו שנאמר בכותרת,ובחנות קרובה לכרמיאל(חיפה והסביבה) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
האם ספק הכוח של הRAIDMAX NINJA יהיה טוב למפרט הזה: Matherboard-Gigabyte GA-965P-DS3 CPU - CORE 2 DUO E6300 1.86mhz MEMORY-1Gb KIT (512 X2) 800mhz Geil 169$ CASE-RAIDMAX NINJA Western Digital 250Gb 16MB NEC 5170A BLACK (+DVD-RAM X12) X18 VGA - Saphire ATI RADEON X1900XT 256 mb ddr3 VIVO Retail Dual DVI
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה שאני מחבר את המחשב נייד שלי (studio xps 1645) לטלוויזיה שלי בעזרת כבל HDMI אז שאני רואה סרטים בין אם זה דרך הVLC או המדייה פלייר שומעים ברקע רעשים לא נעימים וזה משגע אותי.. עכשיו הבעיה לא בטלויזיה כי זה עושה לי את זה ב3 טלויזיות שונות. אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב LENOVO G550 עם INTEL CORE 2 DOU T6400 (אם אני זוכר נכון). לאחר ששמתי לב שהמחשב מבצע REBOOT באופן עקבי אחרי שאני מפעיל את INTERNET EXPLORER החלטתי לבדוק את העניין. ההימור הראשוני היה שזה באג באקספלורר אבל חיפוש מהיר ב GOOGLE לא הצביע על קיומו של באג כזה. ההימור הבא היה בעיית התחממות אז התכבדתי והורדתי את HWMonitor ולהפתעתי הרבה גיליתי שהמעבד קופץ לטמפרטורה מדאיגה של 75 מעלות בזמן גלישה באינטרנט ומגיע עד 88 מעלות אם משלבים את זה עם קצת סקייפ ומסנג'ר. יש לציין שאני דואג לפתוח את המחשב כל חודשיים בערך כדי להוציא את האבק שהצטבר במאוורר ובצלעות הקירור. נשאלת השאלה: 1. למה הוא מתנהג אליי ככה? 2. האם מישהו חווה בעיה דומה עם מחשבים מהסדרה הזאת? 3…
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני רוצה מהמחשב : - עבודה מהירה : תגובתיות וזמן עלייה של התוכנות, קימפולים ודברים כאלה - שקט (מוחלט ! אני יושן ליד המחשב הזה) - המחשב מריץ לינוקס ושולחן עבודה KDE - המחשב לא משמש למשחקי מחשב - אני רוצה לקנות דברים שיהיה להם אורך חיים ארוך - המחשב לא באובר קלוק מפרט : CPU : Intel P4-478 1.7GHz MB : MSI MS-6547 V2 RAM : 1 * 256M 400MHz DDR Kingston PSU : Enermax 370W CPU Cooling : Intel generic Graphics : Voodoo3 Ethernet : Realtek 8139C אני הולך לשדרג : - כונן קשיח חדש (ATA מקבילי 80G) - להוסיף זכרון - להחליף קירור של המעבד כונן קשיח : - כמה קאץ' ? - איזה חברה הטובה ביותר מבחינת : שקט ביצועים אמינות (בנפרד) ? זכרון : - כמה כדיי שיהיה בסהכ ? - איזה חברה ? (זה …
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי, אני מחפש נייד שיוכל לסחוב תוכנות כבדות (תיכנות + DB מקומי + בדיקות אוטומטיות), אבל שגם יוכל להריץ משחקים די חדשים, אם כי לאו דווקא בהגדרות הכי גבוהות. אני מתבלט בין שילוב של T7700 עם כ.מ. 8400GS לשילוב של T7300 עם כ.מ. 8600GT. שתי האופציות עם 2GB זיכרון. שני השילובים יוצאים סביב ה-7500 ש"ח. שילוב של T7700 עם 8600GT עולה היום הרבה יותר מדי עבורי. ל-T7700 קפיצה גבוהה בביצועים לסוגי האפליקציות שאני אצטרך להריץ, ולכן אני נוטה לכיוונו. השאלה היא האם ה-8400GS יוכל להריץ משחקים חדשים בהגדרות נמוכות יחסית?
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
Gigabyte 965P-S3 Rev 1.0 2 סטיקים של 1 גיגה 667Mhz. שני כוננים SATA 2 160GB האלה החלקים שכבר ברשותי ונקנו לפני מספר חודשים בטיול של אבא לסין. החלקים שאני מתכוון לקנות כרגע הם: מעבד Q6600 במחיר 1541 כרטיס מסך 8800GTS 640MB במחיר 2036 מארז Enermax Chakra ECA3052 במחיר 391 ספק Enermax Noisetaker 420W במחיר 374 ועוד חלק חשוב זה מסך Dell 2407WFP השאלה שלי היא דבר ראשון האם יש חלקים שאתם חושבים שצריך לשדרג במפרט הזה באופן מהותי מדובר במחשב למשחקים בעיקר וכמובן אינטרנט סרטים HD וכל השאר. ודבר שני האם כל השילוב הזה של ספק כרטיס מסך מעבד ומסך. יעבדו כמו שצריך. ואיפה לדעתכם צפוי להיות צוואר הבקבוק של המערכת. דבר שלישי לגבי המחירים אם למישהו יש השגות בנושא. מוזמן להעיר. לצורך הגי…
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות 13 אינץ שישמש למטרות לימודים אבל שלא יהיה חלש בארץ המינימום לכזה מחשב הוא כ3200 שקל יש לי קרוב משפחה שעוד כמה שבועות מגיע לארץ מארה"ב , ואני יכול להזמין אליו מחשב שיביא לי מאיפה כדאי להזמין ?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אפשר בבקשה להרכיב לי מחשב ביתי עד 4000 שקל (אם אפשר מחנויות זולות כמו KSP - כי אני מקבל ממי שהולך למכור לי את המחשב מחירים זולים במחירים של KSP פחות או יותר ככה שזה יתן לי את האינדיקציה הכי טובה לגבי מחיר ) בכל מקרה מטרות השימוש של המחשב הן ביתיות ממוצעות. זאת אומרת... סרטים, מוזיקה, משחקי מחשב (לא גיימר! אבל שאם בעוד שנה יוצא איזה משחק מגניב אז שיוכל לרוץ ברמה סבירה+), אינטרנט וקצת פוטושופ ועריכת סרטים ברמה נורא נורא חובבנית! בלי ציוד היקפי - מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים חלקי המחשב: מארז, לוח אם, מעבד, כרטיס מסך, כ.קול, צורב, HD, זכרון. זהו פחות או יותר תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-