עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nadaviz,

אני רוצה לשדרג את המחשב (סוף סוף) אבל חושב לשמר חלק ניכר ממה שיש לי היום במערכת מה שבטוח צריך זה מעבד, לוח אם ומארז ועל השאר אפשר להתווכח המחשב הנוכחי: D820 על 945 --->אני נשבע שזה מריץ COD5!!! 3G DDR2 667 מארז בלאי כרטיס מסך 7900GS כרטיס קול X-fi Platinum Arctic freezer pro 7 Enermax Liberty 400W HD: 160GB, 250GB, 500GB 1. מה התקציב? לא מעוניין לעבור את ה-4K אבל מוכן להשתכנע תמיד 2. מטרות המחשב? משחקים, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, יצירת מוזיקה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? נחזור לזה בסוף... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? מעבד של אינטל, כאילו דה? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם…

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  2. שלום, יש כמה רכיבים שאני לא סגור עליהם, המחשב בגדול מיועד לקולנוע בייתי ותוכנות אודיו עם אופציה לאוברקלוק. אשמח לעצות, דיעות ותיקונים. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤954 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R ¤639 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39218 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤546 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זכרון (אין לסקייפיסי אך הוספתי במחיר הכולל את האחר) OCZ DDR2 800MHZ ReaperX HPC Enhanced Bandwidth 4GB Dual Channel CL 4-4-3-15 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9411, גם אם אני לא אתקין 64 ביט עדיף 3+ על 2, והטימינג חזק גם כן. כרטיס מסך, מתלבט מה לקחת, …

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לקנות רב תכליתי מחוזק, אבל אני רואה שהמפרט באתר הוא עוד מעט בן 4 חודשים. האם אפשר לקבל מפרט מעודכן ? תודה יוסי

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by zoyaniv,

משום מה אני מנסה להתקין ומייד עם התחלת ההתקנה האקספלורר קורס וההתקנה מפסיקה דל E6400 ויסטה 32 ביט עם SP1

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  5. Started by ashkenazone,

אהלן, המשפחה שלי היתה רוצה מחשב נוסף שאני לא אחבל להם בו ;D ולכן אני צריך שילוש (מעבד, לוח אם, זכרונות) + ספק לצרכים משרדיים במחיר זול ככל האפשר עם פשרות. צרכים מיוחדים: כרטיס מסך מובנה אני חשבתי על מע' מבוססת סמפרון 754 2600 או 2800 512MB זיכרון עם אחריות לכל החיים - אני לא מבקש יותר [מדובר במחשב לאימייל וורד, אפשר לומד בלבד] Asrock K8NF4G או משו בסגנון. HEC 300ART סה"כ 1200 שקל בלמיר. ויש לי חנות שקרובה אלי שאני מכיר שתיתן לי מחירים עדיפים, לדוגמא בין 1000-1200 אני מתאר לעצמי. חוות דעת?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by קובי 1980,

אני מאוד מעוניין לרכוש לי נייד חדש בקרוב (שיהיה לי קצת כסף).רוב הסיכויים שזה יהיה מסדרת R של THINKPAD (המחירים שלהם מוגזמים,אבל הכי איכותיים). מעניין אם המחרים של סדרת ה60 ירדו לאחר שנכנסים ה61. השאלה שלי,האם בזמן הקרוב מתכננים בלנובו לבטל את החטיבה הנ"ל של המחשבים הניידים. אין מצב שאני ארצה לקנות לנובו. נכון הם הייצרנים בתאחלס אבל לדעתי ההבדל בין הthinkpad למחשבים של לנובו גדולים. תדה מראש

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  7. אחרי הרבה התייעצויות והמלצות, יש לי מפרט. אני מקווה שהוא בסדר. סתכלו על המפרט ותגידו לי אם הוא טוב: (*הגדרת טוב: מפרט חזק שאוכל להריץ איתו תוכניות אינטרנט ואופיס ללא הגבלה, שאוכל לשחק איתו משחקים בסיסיים (גיימינג ממש בינוני), ושה3000 ש"ח שאני משקיע על המחשב ימוּצוּ על הצד הטוב ביותר). זה המפרט:

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  8. שלום אני מקווה שהחלטתי כראוי לפתוח דיון זה כאן, ולא 2 דיונים נפרדים משום ששני הדיונים יהיו קשורים אחד לשני.. אני רוצה המלצה לדוד שלי כרגע יש ברשותו לוח אם של אינטל תומך AGP 4X וכרטיס מסך GF4, בנוסף לסטיק אחד של 512 זכרון הוא מעוניין לשדרג קצת ללוח אם תומך AGP 8X וכרטיס מסך סביר, ואם יישאר כסף אז עוד 512 זכרון הוא משחק בעיקר במשחקי ספורט, Fifa, PES6, סדרת NFS וכדומה התקציב הוא בין 1500 ל 1700 ללוח אם AGP8X ולכרטיס מסך סביר, אך אם יישאר קצת כסף עוד סטיק של זכרון אני לא בטוח בדגם אך אבדוק ואראה כמה סטיק כזה נוסף עולה, בטח לא יקר המעבד שברשותו הוא אינטל 2.4GHZ תודה על ההצעות.

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  9. בכותרת בלי מסך, למטרת גיימינג, עם הביצועים הכי גבוהים במחיר הזה והחידושים הטכנולוגים. בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  10. שלום, אני סטודנט להנדסת חשמל, מחפש לקנות מחשב - בסיסי בעיקרון, ורצוי לא כבד. שישמש אותי בתואר. אין מגבלות מחיר ואין דרישות פסיכיות שהוא צריך לעמוד בהן, פרט לזה שאני רוצה שהוא ישרוד איתי את כל התואר בלי שאצטרך להחליף,זמן סוללה סביר ומסך 14 עכשיו בשבוע הבא טס מישהו לארהב והוא יכול להביא לי מחשב. קודם כל, האם שווה לי לחכות ליולי שהבנתי מהכתבות שלכם שצריך לצאת דור חדש של מעבדים חסכוניים יותר או שזה לא משמעותי ואז חשבתי על: 1. http://www.bestbuy.com/site/Lenovo---IdeaPad-Ultrabook-14%26%2334%3B-Laptop---8GB-Memory---1TB-Hard-Drive---Graphite-Gray/7900163.p?id=1218862009516&skuId=7900163 הבעייה עם הדגם הזה שאין אחריות בארץ 2. DELL כלשהו.. לא מבין את ההבדלים בין הדגמים אבל א…

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  11. רציתי לדעת איך המפרט שאני מתכוון לקנות (גם ביחס למחיר שלו). התקציב הוא המחיר של המפרט הזה (4450 ש"ח) בתוספת חריגה של עד 250 ש"ח, כולל המסך. חוץ ממסך 22" אני רוצה גם צורב DVD, רמקולים (לפחות 2.1), מקלדת ועכבר (לא צריך אלחוטיים). מטרות: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים וסדרות, הורדות, ומשחקים (כבדים עד לרמה של crysis), אבל גם קלים יותר (כמו CoD4:Modern Warfare). הנה המפרט שהציעו לי: מפרט המחשב: מארז: SilverStone דלת צד שקופה דגם SST-PS01B-W מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 לוח אם: Gigabyte P35-DS3L צ'יפסט אינטל P35 כ. קול 7.1 כ. רשת 10/100/1000 דיסק קשיח: 500GB SATA II 7200 RPM 32MB תוצרת Seagate זיכרון פנימי: 2048MB (2GB) DDR II 800MHz (תוצרת kingstone) צורב: …

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by Blaxtorm,

משתמש בכל תוכנות העריכה הקיימות.. הבנתי שאתם תותחים פה...!!! מחשב רצוי 16GB ראם... טווח כספי - 3000 ש"ח אפשר לזלוג עד 3500 גג!

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  13. 1) במידה והוא עדיין לא נמכר, מתי ישיקו אותו ? 2) מה החומרה שלו +/- 3) מה הצפי של התמחור שלו ? g0vner_x3

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  14. Started by Tal1997,

יש לי מחשב נייד Lenovo G560. לאחרונה, יש עליו הצטברות גדולה של אבק. איך אפשר (אם אפשר) לעצור או להפחית את הצטברות האבק? עם מה עליי לנקות את האבק?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  15. Started by racheli,

שלום לכולם. אחרי כמעט חודש של קריאת דיונים בפורום כדי להבין יותר (אגב, דיון הטיפים לקניית מחשב נייד הציל אותי. הוא כתוב לעניין, מסביר את הסוגיות הראשוניות ומאד מסייע למי שניגש לנושא ללא כל ידע. תודה רבה-רבה למי שכתב אותו!). בהתחלה שקלתי בחיוב רב את ה INSPIRION 1550, של דל. אבל לאחר שבדקתי אותו במציאות הגעתי למסקנה שהייתי רוצה מחשב קטן יותר (14") ובעיקר בעל איכות בנייה גבוהה יותר. כאן בערך נאבדתי, ולאחר חיפושים רבים שלא הניבו תוצאות חשבתי לפרסם פה הודעה. הדרישות - המחשב יהיה מחשב סטודנטיאלי, אבל ישמש גם כמחשב היומיומי,משמע - מסך בגדול סביר, מקלדת נוחה (סוביטקטיבי, מן הסתם), איכות בנייה טובה. גיימרית של משחקים חלשים באופן יחסי (משחקים ישנים או משחקים גרפיים עם מנועים חלש…

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  16. היי. יש לי מחשב נייד Acer aspire. האחריות עומדת להגמר בעוד מספר ימים, הייתי רוצה לדעת אם קיימת אפשרות להאריך אחריות? (אם זה אפשרי בכלל) תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  17. הי, אני מעוניין במחשב שבעיקר יהיה לאינטרנט ואופיס, עם קצת photoshop ועריכת וידאו קלילה (סרטים ביתיים). לא חשוב שקט ולא יהיה OC. תקציב בסביבות 2000-2500. לא זקוק למסך. חבר הציע לי את המפרט המצורף ורציתי לשמוע את דעתכם, ובמיוחד - האם לוותר על כרטיס מסך (המחשב לא לגיימינג לחלוטין) או שעדיף להשאיר? מבחינת ההרד דיסק, הנפח (1TB) אכן נחוץ... בתודה מראש, איתי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by E_XeQuit,

שלום, אני מחפש מחשב נייד עם מסך בגודל 15 אינץ' עד סכום של 3500 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. בעתיד אני רוצה להשתמש בו גם ללימודים. אשמח לקבל המלצות תודה

19. המפרט הנוכחי מופיע בחתימה בצד. שמתי לב למחירים מאוד נמוכים של החומרה, וחשבתי שאולי זה זמן טוב לשדרג את המחשב. השאלה היא, אם הוא צריך שדרוג בכלל? אני לא גיימר כבד, המשחק היחידי שאני משחק בו הוא WOW. המשחק הבא יהיה ב-100% Call of Duty 4: Modern Warfare, שאני אחרוש עליו שנה כמו כל הקודמים בסדרה שלו , ואולי עוד משחק או שניים חדשים שאמורים לצאת בקרוב. מבחינת זיכרון, אני משדרג ל-2GB השבוע, אז מהבחינה הזאת מסודר. מבחינת השאר, זה יחזיק מעמד או שכל ההגדרות יהיו על נמוך ברזו' 800*600?

• 12 תגובות
    • 705 צפיות
  20. שלום רב המחשב אמור לשבת בסלון וישמש לסרטים ולמשחקים בעיקר ולכן חשוב מאוד שיהיה שקט ואסטטי. התקציב כולל אל-פסק וכולל מערכת הפעלה חוקית. לגביי המסך, התקציב גדול בגלל שמדובר במסך טלוויזיה LCD לכל דבר שמתחבר למחשב בשאיפה ל-32". ככל הנראה אני יקנה את המחשב בחנות שעושה OC אז קחו בחשבון. (אם זה לא הפורום הנכון לגביי מסך,סליחה, אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון). התפריט שבניתי הוא כדלקמן ואבקש את חוות דעתכם לגביי אי התאמה של הרכיבים או שיפורם. מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-G33-DS3R Conroe Support GG33DS3R ¤ 657 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ 517 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 122 1 ספקי כוח…

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by shai265,

1 Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box 855 ש"ח 1 Asus P5ND2-SLI - Nvidia Nforce4 SLI Intel Edition 749 ש"ח 1 GEIL 2GB (2X1GB) PC2-5300 667MHz DDR2 Dual Channel 1,548 ש"ח 1 Hitachi Deskstar 250GB 7.2K 8MB Buffer 540 ש"ח 1 LEADTEK WinFast PX7600GT eXtreme TDH PCIe 256MB 1,448 ש"ח 1 CoolerMaster Praetorian 730 (black) 972 ש"ח 1 TAGAN 2FORCE TG530-U22 530Watt Active PFC 670 ש"ח 1 ViewSonic 17 CRT E70FSB 630 ש"ח 1 Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan 373 ש"ח 1 Zalman Vga Cooler VF900-Cu 235 ש"ח 8,019 ש"ח מחשב למשחקים + אינטרנט מוזיקה וסרטים. מה אתם אומרים שווה משהו??

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  22. אני מחפש מחשב נייד לשימושים שהוזכרו בכותרת ואולי טיפה משחקים. בגדול אין לי העדפות מיוחדות, רק כדאי שהוא לא ישקול מעל 3 ק"ג ועדיף עם צורב DVD. בנוסף, אני רוצה שהמחשב יבוא עם windows vista. הציעו לי את המחשב ‎Acer Aspire 5520-5a2g16 ב-4,400 ש"ח בעוד שראיתי שהוא בד"כ עולה 5,000 ש"ח ויותר? מה אתם אומרים על ההצעה הזאת? ואיך היא ביחס למעבדי אינטל?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by shlosi,

שלום לכולם, חפשתי במפרטים המוכנים וראיתי שאין שם אפילו לא מפרט עריכת וידאו אחד לרפואה אז אני מציק לכם פה: אני רוצה לרכוש מחשב חזק מאוד שמיועד לעריכת וידאו HD-אוויד ופרימייר, כולל אפטר אפקטס, ואולי גם תלת בעתיד הלא רחוק. התקציב יכול להגיע גם עד 8000, והדברים החשובים הם: מעבד i7 זכרון אני לא יודע כמה, אבל אני מניח ש12 או 16 ג'יגה כרטיס מסך חזק במיוחד הארד דיסק פנימי של 2 טרה הבנתי שכונן SSD הוא די נחוץ, אז אחד של לא פחות מ120 ג'יגה זהו פחות או יותר. כמובן הדברים הרגילים- צורב, חיבור usb3, מערכות קירור וכו'. חוץ מהמפרט עצמו אני לא מחפש ציוד היקפי. תודה רבה לכולם!

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  24. אני מבקש המלצה למחשב נייד בעל מסך 12.1 או 13.3 מחברה אמינה בתקציב של 6000 ש"ח פלוס מינוס. חשוב לי מאוד שזמן הסוללה יהיה ארוך והצרכים הם בעיקר גלישה מייל איסי כתיבת מיסמכים טיפה מישחקים זהו בערך תודה על ההיתיחסות הקודמת ושוב עיזרו לי בבקשה.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש ביתי,כגון סרטים/עבודה/אינטרנט, שכולל גם משחקים לפעמים, זאת אומרת שאני צריך עם כרטיס מסך לא משולב, אני יכול לחרוג קצת, מה בטווחים האלו אפשר להשיג? תודה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים