ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
אשמח אם תקראו את ההודעה לפני הצעת מפרטים, למרות האורך שלה. אז, הייתי אמור לקנות מחשב, אבל בגלל שגיליתי לאחרונה שדוד שלי בארה"ב (יש לו בית שם), אני מעדיף לקנות את החלקים שם ולהרכיב בארץ. את המארז, המסך וכנראה גם רמקולים אני קונה בארץ, כי אלה חלקים גדולים מדי שאי אפשר להביא לכאן. הנה ההודעה שפירסמתי בעבר לגבי שימושים וצרכים מהמחשב. אני קונה מסך 24 כדי שישמש גם כטלוויזיה, וגם כמסך מחשב, ובחרתי ב24 בגלל התמיכה בFHD. המסך והמארז לא נכנסים בתקציב הרכישה. השימושים שלי הם גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, כולל HD, צפייה בטלוויזיה, משחקים (מדי פעם, אני לא גיימר, אבל אולי אתפתה להיות אחד), שמיעת מוזיקה ועריכת תמונות מדי פעם. הדרישות הן (לא לפי סדר עדיפות): יוכל להפעיל מקור אודיו שיכנס …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כפי שצוין בכותרת התקציב נמצא בסביבות 4000 ש"ח , המכונה תשמש למשחקים כבדים (אני מניח שהכוונה בזה היא לFPSים) , אני לא דורש יותר מדי מבחינת ביצועים - החלום הרטוב שלי מסתכם בהגדרות גבוהות על רזולוציה של 1280X1024 ואין לי שום בעיה לרדת עם הזמן ל 1024X768 בהגדרות בינוניות כול עוד זה ירוץ חלק. אני שואף לשמור על מה שהגדרתי כביצועים סבירים ללא השקעה נוספת ללפחות שנה וחצי , לאחר מכן אני מקווה להאריך את תוחלת החיים של המכונה בעוד כשנה וחצי ובסופו של דבר להוציא אותה לגמלאות כDESKTOP שיריץ ויסטה. חשוב לציין שאין לי שום בעיה עם לעשות אוברקלוקינג , אני עובד עם קירור אוויר. המארז הוא לא חלק מהתקציב , בנוסף אני לא צריך מסך או אביזרים נלווים. אני כנראה אקח דיסק קשיח בנפח של 320GB וי…
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום הגעתי למסקנה אחרונה בקשר לחלקים.. אז ככה.. מארז: THERMALTAKE ARMOR JUNIOR BLACK + WINDOW ATX + BTX מזה הBTX הזה? ומה ההבדל בינו לבין הATX? בגלל שאין לו את ה APPLO אני לוקח אותו.. מעבד: E6750 זכרונות: GEIL 2GB 1GBX2 DDR2 800MHZ CL5 PC6400 כולל גוף קירור (KIT) סוג אריזה (הם נחשבים לחברה טובה)? תכנני תקלחת כאמור את ה PQI אבל האו גם איתם לא מתעסק.. אבל המחיר אותו מחיר כמעט..) הכול ב2850 ש"ח כולל הרכבה וכמובן אחריות? ויש לי 8800GTS 320 GIGA. HD 200 גיגה סמסונג.. הבחירה טובה? מה יש להוסיף להחסיר.. תודה למי שמגיב.. אתם עוזרים לי..
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה: המפרט הוא DELL Inspiron 1501 15.4 Wide, 1.6GHz (Turion 64 X2 TL50), 512mb(1X), 80GB, DVD/rw, Vista Home שנה אחריות מטרת המחשב: גלישה ,אימיילים,צפייה בסרטים,הורדה מאמיול פה ושם,עבודה עם וורד ואקסל,עבודה עם SOLIDWORKS ,בלי משחקים ובלי מסיבות רשת. נדרש זמן עבודה סביר בין 3-4 שעות (נראה לי סביר) לגבי המשקל הבנתי שהוא שוקל 2.8 ק"ג לא נדרשת אחריות בינלאומית שאלותי הן: 1. המחיר תואם את המוצר ? 2. המפרט מיושן ? סטנדרטים ישנים ? 3. המעבד טוב לצורך הפעולות הנ"ל? הוא כמו הסלרון או שונה ? 4. כמות הזיכרון מספקת לצורך עבודה עם ויסטה לצרכים הנ"ל ? 5. אחריות רק שנה בדר"כ נותנים יותר ? 6. המשקל מעיד על מחשב כבד ומסורבל או לא כל כך ? 7. מה לגבי תחנת עגינה לדגם הזה מומלץ לרכוש? 8. …
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום , אני חדש בפורום ואפתח את הודעתי הראשונה בבקשה למפרט. אני מחפש מחשב למשחקים כבדים לא כולל ציוד היקפי ב 1500 ש"ח אבל אני מוכן לחרוג ב 20 ש"ח אני רוצה את כל הרכיבים לתפעול מחשב לא כולל עכבר מקלדת רמקולים וכו... אבל אני כן צריך מסך ואני רוצה להפעיל משחק כמו OBLIVION חלק על הגרפיקה הכי גבוהה על מסך 24 אינץ תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי להגיע להחלטה, אומנם בסוף העלתי קצת את התקציב אבל ייצא לי סך הכל מחשב טוב מאוד. באמת תודה לכל מי שעזר, ייעץ והסביר, אתם מאוד מקצועיים ועוזרים ותמשיכו בעבודה הטובה. איתי. :yelclap:
-
- 13 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנטית שמחפשת מחשב לעבודה עם תוכנות גרפיות (כמו למשל SOLIDWORKS , MATLAB וכו'). מעדיפה אינטל
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ללא מסך עם מקלדת רמקולים ועכבר פשוטים ושיהיה למשחקים
-
- 11 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני צריך מחשב ב1500-2000 שקל לא צריך: צורב, מסך ,רמקולים, מקלדת, עכבר וכרטיס רשת. יש לי עכשיו 512 מגה (2X256) של זיכרון DDR מהמחשב הקודם אז נראה לי שלהוסיף ג'יגה 1 יספיק. (צריך לוח אם שיתמוך ביותר מ2 סלוטים של זיכרון) לא צריך להיתפרע עם המארז כי גם ככה הוא מתחת לשולחן ואף אחד לא רואה אותו. תודה למגיבים!
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט הכולל: מחשב INTEL + מסך 19" (שלא יהיה WIDE), כמו שמצויין בכותרת הסכום הוא עד 5700 ש"ח. השימושים שלי הם גלישה באינטרנט, הורדות, צפייה בסרטים וקצת משחקים (אני לא גיימר כבד). חשוב לי שהHD יהיה בנפח גדול, כמו-כן הRAM, ושהכ. מסך לא יהיה SHARED. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כמובן שהמחשב משמש גם למוזיקה סרטים ותוכנות אבל בעיקר למשחקים. אני צריך במפרט: מעבד מעדיף אינטל (למרות שאני לא ממש מבין לפי הכתבות אינטל לוח אם כרטיס מסך שיהיה כרטיס מאוד חזק! דיסק קשיח מעדיף 250G פלוס מינוס צורב DVD זיכרון (2 ג'יגה לא פחות) מארז שיהיה מארז ממש טוב מסך LCD --- למשחקים חדשים רזולוציות גבוהות והגדרות הכי גבוהות. (Directx 10)
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב בעיקר למשחקים ועבודה גרפית.... הוא צריך לכלול כמעט הכל (מקלדת יש לי ) התקציב מסתובב סביב ה3500 -4000 אני יודע שהתקציב קטן יחסית והדרישות גבוהות אבל אם זה באמת יהיה בעיה אני בשמחה יקח Crt ובאמת שלא אכפת לי על החברות ...אולי חוץ מהכרטיס מסך שאני יעדיף את geforce בהרבה על השאר... תודה מראש לכל מי שיעזור !!
-
- 14 תגובות
- 665 צפיות
-
-
http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=469961 Inspiron 6400 15.4" 2.0 Ghz 120GBוDellו נראה לי כמו עסק ממש טוב ב-4200 שקל. מה אתם אומרים? יש לכם המלצה אחרת בשבילי? אני הולך להיות סטודנט למדעי המחשב ולכלכלה באוקטובר, אשמח לדעותיכם. המחשב ישמש אותי ללימודים, כמובן. תודה!
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
היי אני צריך מפרט למחשב חדש בלי מסך (בלי מקלדת עכבר רמקולים) המחשב הוא מחשב משחקים הוא יותר בשביל הורדות סרטים ומשחקים פה ושם תודה מראש התקציב הוא 3500 שקל (+ -)
-
- 13 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב פשוט (אינטרנט, אופיס, סרטים) בתקציב 2500. נקודות מנחות למפרט: 1. תמיכה בלוח האם ב- IDE ו- SATA יחד 2. 2GB זיכרון 3. 250GB דיסק קשיח 4. אופציה להרחבת כרטיס מסך בעתיד 5. אין צורך בצורב, מקלדת ועכבר הבקשה הזו אינה קשורה לבקשה הקודמת שלי מאתמול (שם המחשב עבורי). תודה רבה ניסים.
-
- 14 תגובות
- 681 צפיות
-
-
בבאג יש מבצע לסטודנטים על מחשב נייד toshiba satellite a200 1mb להלן המפרט כפי שמתואר באתר: מעבד 1.73GHz Intel® Core 2 Duo Processor T5300 זיכרון 667mhz 1GB DDR2 maximum expandability: 4 GB מסך 15.4 Toshiba TruBrite® WXGA TFT display, resolution 1,280 x 800 דיסק קשיח 120GB (5400rpm), Serial ATA כונן DVD Super Multi (Double Layer) drive כרטיס מסך Intel 950 up too 256mb תקשורת Ethernet LAN, international V.90 modem תקשורת אלחוטי Wireless LAN (802.11a/b/g), Bluetooth® 2.0 with EDR נתוני שמע Toshiba Bass Enhanced Sound System, built-in stereo speakers מצלמת רשת מובנית 1.3 מגה פיקסל משקל weight: 2.5 kg מערכת הפעלה Microsoft® Windows® Vista 32bit Home Premium המחיר - 51…
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
זה המפרט http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=5B23431F-5220-4F96-85FC-68EFD0B9230E אני מציין שאין זכרונות שם מכיוון שיש לי 4 סטיקים של 4 גיגה, כל סטיק הוא גיגה במהירות של 667 MHZ - ובנוסף זה DDR2 כמובן. מה אתם אומרים ?
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז עיקר השימוש שלי במחשב הוא לראות סדרות טלוויזיה,לשמוע מוזיקה,להוריד את הנ"ל,ובתיכנון להקליט מוזיקה גם. חשוב לי שהמעבד יהיה חזק,עדיפות לAMD,אלא אם כן בתקציב הזה אינטל משתלמים יותר. אני לא הכי מבין בלוחות אם,העיקר שיהיה בו הרבה סלוטים לדברים שבאמת צריך,עדיפות לג'יגהבייט או אסוס. מעדיף זיכרון פנימי של 2 ג'יגה,דגש על הכרטיס קול,שיתמוך ב4 ערוצים לפחות ושיהיה איכותי. לגבי הכרטיס מסך,אני בכלל לא משחק במחשב,לפחות לא במשחקים שדורשים כרטיסים איכותיים במיוחד (Doom 2,מישהו זוכר?), אז אני אסתפק בכרטיס ממוצע,העיקר שיוכל להריץ בצורה חלקה את רוב הדרישות של היום (הכוונה לתוכנות גרפיות,windows aero,כד') אני צריך הארד דיסק בין 250-400 ג'יגה,עדיפות לזכרון 16mb,ושיהיה SATA II . זה פחו…
-
- 16 תגובות
- 921 צפיות
-
-
חבר שלי קנה את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=313&CatCode= אני אמרתי לו שעבדו עליו, אבל הוא לא מוכן להאמין ולא הצלחתי לשכנע אותו שמה שהוא רואה על המסך זה לא בדיוק מה שהולך בפנים. לפי המחיר המחשב שלו אמור לעלות בסביות ה2300 שקל שזה מחיר זול בטירוף למחשב כזה. איךם אני יכול להוכיח לו שהוא טועה?
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤ 418 1 לוחות אם Gigabyte M52S-S3P AM2 GM52SS3P ¤ 388 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤421 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 399 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤ 304 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1576 1 צורבים Samsung DVD-RW S183A Sata Black Dual Layer X18 S183A ¤ 169 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1 מחיר לתשלום בכרטיס אשראי עד 2 תשלומים ללא ריבית, תשלום מזומן שטרות או העברה בנקאית 2% הנחה : ¤ 3667 תתחדשו ! ותשמעו לי לא תמצאו משהו יותר טוב ! כי אני אחרי הרבה שאלות , כולם אמר…
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
האממ אני מקווה שזה אפשרי.. מולטימדיה זה כולל משחקים (רמה בינונית גבוהה), סרטים (HD) ושירים כמובן. שיהיה כרטיס מסך טוב, כרטיס קול (של קריאטיב אודיג'י אני חושב) ו-2 ג'יגה זיכרון וכמובן מעבד מהיר אם יש חריגה, אז שלא יהיה משמעותי..
-
- 11 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מעבד כפול ליבה לHDTV. כרטיס מסך למשחקים על המסך Dell2407WFP וספק שיחזיק את כל זה. תקציב 0 2K+-. תלוי בכמה אני אמכור את הלוח והמעבד הנוכחי- במפרט. מי שמעוניןן שיצור איתי קשר. זכרונות מה שיש לי עכשיו. אחליף בעתיד. אופציית אוברקלוק.
-
- 12 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם! אני מעוניין לקבל המלצה על מחשב נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח שימושי המחשב הם אינטרנט סרטים ומולטימדיה ללא הרצה של משחקים כבדים חשוב לי שיהיה מסך 17 אינטצ' וכרטיס קול ברמה גבוהה שאני יוכל לחבר את המחשב למערכת קולנוע ביתית. תודה רבה לכל העוזרים :-*
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום , אני מעונין לקרות מחשב לילד בן 13 שמיועד למשחקים ואינטרנט וכן לחבר ממיר YES לצפיה בטלויזיה דרך מסך המחשב, המפרט שחשבתי עליו הוא : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 800MHz/FSB 2MB- BOX ¤672 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤664 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8500GT TDH 512MB GDDR2 - DX10 - HEATPIPE - RETAIL ¤510 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤380 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤189 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤463 מארז: JSP-TECH H-550D - MID TOWER - BLACK + EZCOOL 400W PSU ¤254 וידאו וטלוויזיה: HAUPPAUGE PVR-150 MCE KIT ¤452 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-