עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה המחשב מיועד לחברה שלי ושהיא משתמשת בעיקר לעבודה משרדית ואינטרנט, אולי פה ושם סרט או סדרה. מעדיף מחשב שיהיה כמה שיותר קטן, ואם יש אפשרות לצבע אז אדום ;-) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),, צפיה בסרטים, * גודל המסך? עדיפות למחשב קטן סגנון notebook? * משקל רצוי? לא כלכך רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות שיהיה לפחות HDMI אחד. * בלוטות? לא מחייב. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משהו מטורף. 250 נשמע בסדר. * כונן CD/DVD? צורב? לא מחייב, אבל אפשרי ביותר. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחר…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא צריך להשתמש בכל התקציב זה גם טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מומלץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, WATCHDOGS, GTA5. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כיום. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by mark s,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב אבקש את עזרת המומחית בבחירה נכונה ומפרט התקציב שלי הוא עד 6 אלף אני רוצה לקנות מחשב חזק וטוב בנוסף גם שישרת אותי במקצוע התחלתי ללמוד סייבר (מערכות הגנה ) וכמובן תכנות בבקשה ממכם תמליצו לי על מחשב חזק וטוב תודה מראש יום טוב

4. Started by turvx,

אני רוצה מחשב עד 1800 שנועד למישחקים קלים כמו LOL והציאו לי את המפרט הבא מעבד: AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAY - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למעבד: בקניית מעבד בלבד- Cooler For AMD Original כמות: 1 - מחיר: ₪18 לוח אם: Gigabyte GA-M68MT-S2P כמות: 1 - מחיר: ₪239 מארז: Ippon A6 120mm x 2 + 450W PFC כמות: 1 - מחיר: ₪228 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 1 - מחיר: ₪21 זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 1 - מחיר: ₪106 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪429 כרטיס מסך: Ninja GT220 1GB…

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  5. Started by omrygal,

זה המפרט שאני מחפש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המשחקים החדשים ביותר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  6. שימושים: עבודה בתוכנות שרטוט ותלת מימד כגון: Autocad/Revit/scatchup הזרמה של מוסיקה וסרטים כולל הורדה ומהירות הזרמה גבוהה מאוד. האפשרות ל תוכנות חיצוניות כגון madVR / Dirac מבחינת נפח זכרון ויכולת. כרטיס גראפי איכותי כרטיס קול איכותי מארז קומפקטי עם כל החיבורים הנדרשים אני רוצה לקבל הצעות מחיר. אשמח מי שיכול לעזור חושב לנסות ושיהיה כאופציה בנוסף לעבוד איתו כ HTPC עבור קולנוע וגם עבור עבודה כמובן. תקציב 10,000 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  7. Started by talisman,

מחפש לקנות לפטופ ואני לא ממש מבין בתחום הזה. אני מחפש מחשב שיעודו העיקרי הוא אינטרנט ו office ומחשקי פלאש קטנים. לא מיועד לגרפיקה כבדה או משחקים רציניים. תודה למי שייעזור

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by yogev70,

אני מחפש מחשב חדש....מעבד לבד בלי מסך ובלי שום תוספות חיצוניות להפקת מוזיקה בלבד, ככה שהוא צריך להיות כמה שיותר חזק כי התוכנות שאני משתמש בהם מעמיסות מאוד...ומהיר כמובן לא צריך שום כרטיס מסך חדיש.... רק מחשב חזק.... התקציב שלי הוא 1500 שקל תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  9. אני רוצה מחשב סוס למשחקים עם כרטיס מסך של Geforce 7950 up to 512 mb זיכרון מחשב של ג'יגה לפחות ודיסק קשיח של 250 ג'יגה. כולל מסך. מישהו יכול לתת לי מפרט שכולל את מה שציינתי? תודה מראש gex

• 11 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by shuki7,

שלום רב קיבלתי הצעה למחשב חזק יחסית מאייבורי ו KSP אשמח להסבר איזה הצעה נראית יותר טובה ואם אפשר המלצה על שינוי רכיב כלשהו כדי לשפר את המערכת מיועד בעיקר לעבודה אינטרנטית עם תוכנות שקשורות לשוק ההון תודה מראש

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  11. שלום לכל חברי הפורום, 1. מה התקציב? כ 2.5K במזומן עם אפשרות לחריגה קלה 2. מטרות המחשב? השימוש ברובו הוא משרדי, אבל אני מעוניין לגמישות מירבית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב, פלופי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? עיצוב סולידי, יותר חשוב פונקציונליות 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? המחשב לא מיועד לחדר שבו ישנים, אבל המקסימום במסגרת התקציב, אני מעדיף לא לשמוע את המאווררים ו/או את הדיס…

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  12. מיועד בעיקרון לצרכים משרדיים, אינטרנט, ואולי קצת סרטים וכו'. מסך 15.4 לפחות. מדובר בקנייה של 2 או 3 מחשבים כאלה לאותם צרכים(דוד שלי ואולי אח שלי גם רוצים לקנות לפטופ, ובערך אותו תקציב ואותם צרכים), אז אפשר אולי לחרוג קצת מהתקציב כי בטח נשיג הנחה על זה שנקנה ביחד.. מה דעתכם על המפרט הזה? http://www.saleshop.co.il/Product.asp?PID=VF277EA&Cat2ID=&Cat2Cat1ID=1868 תודה

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  13. מעבד: AMD PHENOM X4 QUAD CORE 9950 (2.6GHz) BLACK EDITION - BOX ¤875 לוח אם: ASUS M3A78 PRO ¤579 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL ¤1247 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤295 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤121 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤238 מארז: COOLERMASTER CENTURION 590 (BLACK) : RC-590-KKN1-GP w/o PSU ¤330 ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET- OEM ¤340 מחיר סופי: ¤4025 ;D ;D ;D המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  14. שלום חבר'ה אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהיה לי גם למשחקים. כרגע אני מתלבט בין מספר דגמים ורציתי לדעת מהי המלצתכם ומדוע? תודה רבה לעוזרים! השוואה בין 3 הדגמים: http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=8409,8531,8477

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  15. Started by bugosdckh,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב למשחקים + שימוש ביתי. קיבלתי את ההצעה הבאה וברצוני שתחוו את דעתכם. מעבד e6400 asus p5b delux 2x1 gb 667 mhz צורב DVD כרטיס מסך 7600gt מארז ספק 400W (לא גנרי) 250 GB כל זה ב 5150 האם זה סביר? תודה.

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  16. Started by Fistukation,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 - קניה באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? קצת מהכול (מחשב תלמיד) בדגש על מסך מגע ועט לציור על המסך 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WIN10 …

17. Started by bartzi,

שלום רכשתי לפני שבוע מחשב n550jv של אסוס ואני מעוניין להחליף את הכונן הקשיח שבו לSSD. עד כמה מסובך להחליף במחשב הזה את הכונן הקשיח באופו עצמאי? האם כשאני מחליף את הכונן קשיח מתבטלת האחריות על המחשב? הדיסק קשיח שאני שוקל לקנות הוא Samsung Evo 256 GB הבנתי שהסדרה הזו מומלצת, האם יש המלצה על משהו אחר באותו טווח מחיר? שאלה נוספת, האם כשאני שם הssd במחשב ומתקין עליו windows 8 יש דרייברים מסוימים שאני צריך לשים לו על מנת שהמסך מגע וכל הקיצורים של המחשב יעבדו ? תודה מראש, בר

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by kobipp,

אני מחפש מחשב פשוט וקל להקלדה בלימודים וגלישה באינטרנט, התקציב הוא 2500 ש"ח 2000. חשוב שתהיה לו אחריות לפחות לשנה הראשונה. * גודל המסך? 15.6 אינץ' לפחות, המטרה היא שתהייה מקלדת עם מספרים בצד ימין * משקל רצוי? ברור שכמה שיותר קל, אני לא כל כך יודע מה קיים בשוק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 5-6 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו): לא. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? כונן+צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, בארץ מספיק. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Acer תודה! קובי

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by אריק9,

היי אנשים, אשמח למחשב נייד חדש. אני אעבוד לפי הטופס הדרוש: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעל 17 אינץ. אין לי מושג מה ההבדלים ביניהם. * רזולוציית המסך? המקסימום הוא FHD 1920x1080, אך אפשר גם נמוך יותר, אין לי ממש עדיפות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? אין. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) ארוך ככל הניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) …

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  20. מחשב האם מומלץ לקנות את החלקים האלה או שיש באתו מחיר או קרוב למחיר חלקים יותר טובים? מארז: ESTAR MIDI ATX P4 500W 1-FAN 2XUSB לוח אם: GIGABYTE 8I945PLGE RH INTEL 945 מעבד: INTEL DUAL CORE 3.4GHZ (945) זיכרון: 2 G.B DDR II 533 MHZ KINGSTON(2 X 1GB ) כרטיס מסך: GEFORCE PCX 7300gt 256MB דיסק קשיח: 250GB 7200RPM 8MB SATA II

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  21. בלי מסך...חשוב לי זיכרון ג'יגה או 2 סטיקים של 512 מחשב טוב שגם הויסטה יעבוד טוב אבל בסביבות ה3000

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  22. שלום לכולם,אשמח מאוד לעזרתכם כי אני ממש לא מבינה במחשבים ,אבל מה שכן אני רוצה לעצור בבחירה נכונה . אם יש מחשבים שאתם ממליצים שיש ברשותכם או שמעתם עליהם ולא רשומים בבחירה שלי כמובן אשמח שתרשמו.. בחרתי כמה מחשבים מתוך בחירה של מחיר פחות או יותר(עדיף עד 4500) ,חנויות שנוח לי לרכוש בהם את המחשב וכמובן אחריות (גם מבחינת שנים וגם עם לקיחה והחזרה על ידי החברה ) דברים שמאוד חשובים לי זה : 1.שיעבוד למשתמש רגיל כי לא תמיד ארצה לקחת ללימודים רוצה שישמש כמחשב נייח מבחינת האופציות 2.רוצה שלא יתחמם המקלדת והעכבר 3. רוצה לראות על המחשב סרטים באיכות נורמלית + 4.וסוללה שתחזיק יותר זמן ואלה המועמדים :אשמח אם תרשמו למה המחשב הספציפי שבחרתם עדיף על השני שאדע מה הסיבה http://www.o…

23. השאלה שלי היא לאיזה מעבד לשדרג והאם יהיה צוואר בקבוק והאם חייב שתדר הזכרון יהיה 1066 מגה הרץ (דידיאר2)(שיט האנגלית והעברית ממש חרא) AMD Phenom II X3 720 Black Edition AMD Phenom II X3 710 AMD Phenom II X4 805 AMD Phenom II X4 810 עלפי הביקורת http://www.bit-tech.net/hardware/cpus/2009/02/11/amd-phenom-820-810-720-710-am3-cpus/13 התרשמתי מאוד מהAMD Phenom X3 720 Black Edition השאלה אם זה משתלם כמו שמסתמן..

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  24. Started by bogy65,

יש לי תקציב של עד 5500 שקל עם חריגה של עד500 שקל לכרטיס מסך אם אפשר להכין לי שיהיה גם מארז יפה... לא צריך ציוד הקפי יש כבר.. הדיסק הקשיח שלי הוא לא SETA הוא IDE אז אם צריך חדש אז תגידו... חנות מועדפת זה SKYPC

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  25. שלום רב, אני מתחיל ללמוד הנדסת ביו טכנולוגיה בב"ש. אני לא צריך כרטיס מסך, רק מחשב שיכול לעבד המון נתונים מתמטיים. חשבתי להשקיע עד 1800 ש"ח, אבל אני יכול למתוח את זה עד 2000. חשוב לי גם הקירור כי הוא יעבוד כל היום.

• 7 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.