עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חבר'ה, בזמן הקרוב אני רוצה להביא מחשב נייד מיני מ 10" עד 12" ומצאתי שני דגמים באינטרנט שמאוד עניינו אותי אחד HP Mini 110-1033CL http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=1789 והשני Acer Aspire One AOD150-1462 http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=1796 שני המחשבים נמכרים במחיר דומה של 1455 שקל, לשניהם הנתונים ממש דומים. אבל אני רוצה לקבל השוואה מה היתרונות שלהם שהרצת סרטים, טווח ה WIFI, תוך כמה זמן ה windows עולה, וכמה זמן הסוללה מחזיקה מעמד בגלישה רגילה באינטרנט ובמאמץ מלא. תודה רבה ושבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  2. Started by urich,

טוב אני רוצה לעשות סקר עם ציונים שלכם על פי חוות דעתכם האישית לגבי האמינות של המחשבים של היצרנים השונים. הסקר כמובן אינו משקף עד כמה מחשב זה או אחר הוא אמין אלא את התרשמותכם מהאמינות ואיכות הבנייה של המחשבים השונים אם אין לכם חוות דעת על פירמה מסוימת תשאירו ריק. השאר ציונים 1-10. חברה אמינות שירות בארץ איכות בנייה Hp (+Compaq) Dell Acer Lenovo (thinkpad) Lenovo (N Series) Toshiba Sony Asus …

• 10 תגובות
    • 5.6k צפיות
  3. Started by yakar,

שלום לכם. אני מחפש מחשב במחיר זול יחסית . אני מתכוון לחברו למכשיר הlcd שברשותי. המטרה של המחשב תהיה שמיעת מוזיקה , קצת אינטרנט וקצת משחקים . ( לא משהו כבד אלא משהו כמו GTA , Fifa וכדומה) מצאתי את המפרט הזה באינטרנט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=459&CatCode= שניתן לרכישה עם ATI RX1550 256MB בתוספת 190 ש"ח שיצא ביחד 1350 ככה שזה די מתאים לתקציב שלי. האם המחשב ישרת בצורה ראויה את המטרות שלשמם קניתי אותו? תודה לעוזרים, יקיר.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by gman27,

שלום רב נתבקשתי ע"י אבא שלי לחפש מחשב נייד חדש אחרי שהאחינית שלי החליטה לשפוך מי סבון על ה HP PAVILLION 4000 טווח המחירים הוא בין 4 ל 5 אלף . השימוש הוא לרוב אינטרנט תוכנות אופיס . VB וסרטים המחשב לרוב הוא נמצא בבית וכמעט אינו מוצא או מנוייד. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  5. Started by avram,

אשמח להערותכם על המפרט הזה https://tms.co.il/builds/405003 מה הייתם משנים\משדרגים בלא עוד הרבה כסף ?

6. Started by sasonhaim,

מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם ASUS P5Q PRO כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD מארז ללא ספק NZXT Apollo Black ספק כח Enermax Pro82+ 525W קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme מאורר למארז Antec TriCool 120mm בכמה אפשר להביא את המפרט הזה ואם יש חלקים לא טובים שאתם חושבים תגידו בבקשה ותודה מראש יש לי מסך 22 אינ'ט של LG האם המפרט הזה טוב ??? חשוב לציין המחשב למטרת משחקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by leon2810,

אז כך יש לי את המפרט הבא שהוא מאוד טוב והוא מתוכנן להרבה זמן (עד שיתישן לגמרי) +I7 920 שאותו אני משיג בנפרד אבל מה שכמו אתם רואים את המחיר הוא לא מתאים לכול כיס ויש את זה +I5 750/I7860/I7920 שאותם משיג בפרד עכשיו השאלה על מה ללכת? כמה זמן יחזיק כול אחד?עד שממש יתישן הכוחות יחסית למחיר(כי ברור שהראשון פי כמה יותר טוב) והערות נוספות תודה רבה

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9500 - 10000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (למשל סייברפאנק בהגדרות גבוהות), תכנות (אז גם המעבד צריך להיות חזק בשביל לקמפל ושאר חישובים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט ואם אפשר גם לא חם מדי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה הגו…

9. Started by galai198777,

שלום אני מחפש מחשב נייד עם מסך מתהפך מעבד חזק תקציב 9000 שקל

10. Started by shafankis,

שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש אותי לעריכת וידאו. יש לציין כי אני מצלם במצלמת וידאו אנלוגית, ולא ניתן לחבר אותה למחשב דרך ה- USB ישירות, כמו במצלמה דיגיטלית. אני זקוק למחשב טוב, מהיר וחזק, ומוכן להוציא עד כ- 7000 ש"ח (על המחשב בלבד, לא כולל מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים ומדפסת, שכבר יש ברשותי). קיבלתי את המפרט הטכני הבא: מארז MIDI TOWER P-4 לוח DFI - P4 - כ.רשת + כ.קול מעבד PIN 478 2G.B TRAY P4/478 CPU COOLER 2.4 MGHZ זכרון DDR 512/266 GFORCE4 MX440 - 64MB + TV OUT דיסק 80GB 7200 IDE כרטיס קול AUDIGY SE 5.1 הייתי רוצה לקבל המלצות לגבי כרטיסי עריכת וידאו ומחיריהם בשוק. אני זקוק לכרטיס סמי-מקצועי, שיוכל לעבוד עם תוכנות כגון Premier ו- AVID. האם רכישת הכרטיס אמורה ל…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי?1000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אין בעיה לנצל הכל , אך אם ניתן להגיע לתוצאה מספקת בפחות אני אשמח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא חשבתי על זה עדיין , תלוי בצורך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.solid,autocad,matlab ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1680*1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו?RTS * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מקווה לכמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם. הבן שלי בן 11 ומבקש לשדרג את המחשב שהוא משתמש בו כדי שיהיה לו מחשב שיאפשר לו לשחק משחקים ולערוך סרטונים ליוטיוב. כרגע הנוא משחק בעיקר מיינקראפט, שרץ על המחשב הנוכחי אבל מתחיל לעשות לאגים כשמפעילים מודים. הוא רוצה לשחק פורטנייט אבל המחשב הנוכחי לא מריץ אותו בצורה חלקה גם בהגדרות גרפיות חלשות. אני רוצה לשדרג לו את המחשב למחשב שיאפשר לו לשחק במשחקים האלה. אני לא מצרף סכום כי אני לא יודע למה לכוון בכלל ואני רוצה מחשב שיאפשר לו לשחק בכיף בהוצאה מינימלית יחסית. שאלה נוספת - בהתאם למפרט מומלץ, האם כדאי לרכוש מחשב יד שניה? ואם כן, מה צריך לבדוק? תודה רבה.

13. Started by popko,

שלום לכולם, קיבלתי הצעת מחיר למחשב חדש: מעבד: Intel Core i5-2320 + מאורר לוח אם: ASRock Z68 Pro3 זכרון: G.Skill DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz 9-9-9-24 1.25V Sniper כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD6850 TOXIC 1GB DDR5 256BIT - RETAIL - S6851GD5T דיסק קשיח: Western Digital Caviar Blue WD10EALX 3.5" 1TB 32MB SATA3 ספק כח: Antec EarthWatts EA-500 500W מארז: Antec Two Hundred מסך: Dell U2312HM UltraSharp With LED IPS 23'' DVI DP VGA WideScreen Black זה המפרט, המחשב (ללא מערכת הפעלה) עולה 5400 שקלים !!! אני אוהב לשחק במחשב וזו מטרתו העיקרית אבל המחשב יקר לי מידימה אני יכול לשנות על מנת להפחית במחיר אבל לא להפחית יותר מידי בחוויה תודה רב…

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  14. שלום לכולם, אשמח לקבל ייעוץ לרכישת מחשב נייד. ברשותי מחשב נייד מסוג Lenovo Thinkpad בערך בן 7. יש לו מעבד Core i5 דור 8, עם 12GB זיכרון ואחסון של 256GB. המחשב הזה עמד בגבורה בכל משימה שנתתי לו, זה סוס עבודה ואני מאוד מרוצה ממנו. הוא עלה לי בזמנו סביב 3,500 שקל ובבחינת Value for money הוא מצויין. אף תלונה. עם זאת הגיע זמן להחליף. אני לא משחק במחשב, ולא עושה בינג’ לסדרות. אני עובד. מעבר לעבודה משרדית בסיסית, אני מנתח נתונים (Python, R ועוד) ומתכנת. משתמש בעיקר בתוכנות סטטיסטיות ומתמטיות. אני מתלבט כבר זמן רב מה לקנות. מקריאה הבנתי שמעבדי Lunar Lake מצויינים, אבל המגוון שיש בשוק קטן, והמחירים של המחשבים שמבוססים עליהם הוא לא סביר. המחשב הכי זול הוא סביב 6500 ש”ח. אני מבין…

15. נחמד לי להשאר עם אותו מחשב 5 שנים עכשיו.

16. שלום לכולם! יש לי מחשב אסוס 100HE ואני רוצה לפצל את המסך שלו. תיאור הפיצול: משמאל מסך חיצוני. במרכז: המחשב עם המסך המקורי שלו. מימין: מסך חיצוני שני. נכון לעכשיו אני יכול לחבר רק מסך חיצוני אחד דרך הVGA שיש למחשב. איך אני יכול להוסיף עוד מסך אחד? שמעתי על ממירי USB ל VGA השאלה שלי היא האם הם יוצריך תוספת למסך אם שהם מפצלים אותו(שאני רואה את אותו המסך פעמיים)? מה אפשר לעשות?? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 3550, לא גמיש, קיבלנו תקציב מההנהלה וזה מה יש. ייתכן ואת המעבד נוכל להשיג ישירות מאינטל, וזה יסייע אולי לקחת מעבד טוב יותר בתוך התקציב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הכנת חומרי שיווק בחברה. עריכה של תמונות בתוכנות ADOBE (פוטושופ, לייטרום...) ויצירת סרטונים קצרים ב- PREMIERE, אבל חלקם יתבסס על חומר גלם 4K, כדי לאפשר סלו-מושן למשל, או צילומי רחפן. הפלט בכל מקרה לא יהיה 4K...אין צורך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. (המסך לא מדהים, נקווה להשתדרג בעתיד... כרגע ממשיכים עם מה שיש) 4. האם יש רכיב ב…

18. Started by JonyPony,

המחשב הנ"ל מיועד לגיימינג בעיקר, למערכת יתווסף כונן HDD 500GB (שכבר יש לי). [table][tr][td]מעבדי אינטל‏ [/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td][td]1010[/td][td]1[/td][td]1010[/td][/tr][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]Z68X-UD5-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 3xPCI-E[/td][td]1215[/td][td]1[/td][td]1215[/td][/tr][tr][td]זכרונות‏ DDR3 1600Mhz[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 (Low Voltage)[/td][td]320[/td][td]1[/td][td]320[/td][/tr][tr][td]כרטיס…

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  19. שלום שכן שלי מעוניין לקנות מחשב עד 6K עדיף שלא יגיע ל 6K כולל מסך דק שטוח 17. (בבקשה הציאו לי מKSP כי אחרת הוא לא יוכל לקנות אותו) יעוד המחשב: מחשב ביתי למשפחה, עריכת וידאו ( לא רצינית ביותר), משחקים קלים, כל שאר הפעולות. תודה מראש לעוזרים!!!

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  20. יש לי שאלה אם מחשב נייד יוצר בחודש אוגוסט זה אומר שהלוח אם יוצר בחודש זה(בחודש אוגוסט)?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by NadavP,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אבל לא אם זה יעלה לי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 ש"ח אם זה ממש שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, Watchdogs וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי כבר מסך Dell U2414, רזולוציה 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by shablull,

יש לי את האפשרות לקבל מחשב נייד מארה"ב , הסכום שאני משקיע זה עד 1000$ , יש למישהו המלצה על דגם/חברה , שימוש המחשב הוא בעיקר יהיה לשימוש של תוכנות גרפיקה (אוטוקאד,פוטושופ),אופיס וכדומה ,

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  23. Started by e_type,

באג מציאים את הדגם הבא של HP שיש אותו רק אצלהם השימוש המיועד הוא בעיקר ללימודים כלומר אופיס ואינטרנט, מחשב חזק כבר יש לי בבית. אני רוצה שלא יזחל אבל לא צריך משהו יותר מידי תותחי. במחשב הזה אני חייב לציין שהמחיר מאוד קורץ. אשמח לשמוע את דעתכם HP Pavilion dv5105EU 1.8GHz 512MB מפרט: מפרט טכני: מעבד Mobile AMD Sempron Processor +3000 עם PowerNow! Technology? Level 2 cache 128 KB, אפיק מערכת עד 1,600 מגה הרץ זיכרון: 512 MB מערך הזיכרון ?(?1 x 512 MB?) סוג הזיכרון DDR 333 MHz זיכרון מרבי תומך בזיכרון DDR של עד ?2GB מסך ?15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen רזולוציית תצוגה ?1,280 x 800 כרטיס מסך : ATI RADEON® XPRESS 200M Up to 128 MB (dedicated) כונן דיסק קשיח פנימ…

• 35 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. אני צריך המלצה למחשב נייד לאחותי שהיא סטודנטית לצרכים די מינימליים כמו אינטרנט, מצגות, אופיס וכדומה. התקציב הוא 3.5-4k. אם אפשר שהאחריות תהיה לשנתיים לפחות. מחכה להמלצות תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  25. אהלן אני מעוניין במחשב VOSTRO 1320 , והעניין הוא שבזמן הקרוב המחליף שלו ה3300 אמור להכנס. האם יש סיבה לחכות? אני יודע שהמעבד עובר לI5 הזכרון לDDR3 וכו.. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.