עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה כבר יש: - מעבד C2D E4400 - לוח אם MSI מבוסס צ'יפסט 945 - צורב DVD של LG מה דרוש: - מארז - ספק - זיכרון - כ.מסך - דיסק קשיח המעבד והלוח עדיין באריזה המקורית ומעולם לא נעשה בהם שימוש. אני רוצה להשלים את המפרט ולבנות מחשב ביתי פשוט וזול שיוכל להריץ משחקים קלים ובינוניים וליישומים משרדיים שונים. הנה המפרט שהרכבתי ואני מבקש הערות והצעות. תודה ---- כונן קשיח Samsung HD321KJ 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤222 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD321KJ זיכרון Mushkin DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 SP ¤119 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=991558 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe ¤432 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4672DDM…

2. Started by FeedMe,

צריך מחשב נייד! פירמה ידועה, 12" ומשקל קטן שימושים: office ומשחקים קלים תקציב עד 5K המלצות ASAP.

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  3. Started by noamh2000,

. מה התקציב המקסימאלי? 2400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייבים 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים בHD וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. וורלד אוף וורקראפט, assassin's creed, COD, C&C, Splinter cell וכאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 - 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עד…

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  4. Started by Itshak Kohen,

אני רוצה לקנות את הדגם הזה אבל בגלל שהמקלדת שחורה ואני נוהג לגלוש בחושך בעיקר, חשוב לי שהמקלדת תהיה מוארת. איך אפשר לדעת אם זה ככה או לא? http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=6290 תודה לעוזר.

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  5. שלום לכולם,אשמח מאוד לעזרתכם כי אני ממש לא מבינה במחשבים ,אבל מה שכן אני רוצה לעצור בבחירה נכונה . אם יש מחשבים שאתם ממליצים שיש ברשותכם או שמעתם עליהם ולא רשומים בבחירה שלי כמובן אשמח שתרשמו.. בחרתי כמה מחשבים מתוך בחירה של מחיר פחות או יותר(עדיף עד 4500) ,חנויות שנוח לי לרכוש בהם את המחשב וכמובן אחריות (גם מבחינת שנים וגם עם לקיחה והחזרה על ידי החברה ) דברים שמאוד חשובים לי זה : 1.שיעבוד למשתמש רגיל כי לא תמיד ארצה לקחת ללימודים רוצה שישמש כמחשב נייח מבחינת האופציות 2.רוצה שלא יתחמם המקלדת והעכבר 3. רוצה לראות על המחשב סרטים באיכות נורמלית + 4.וסוללה שתחזיק יותר זמן ואלה המועמדים :אשמח אם תרשמו למה המחשב הספציפי שבחרתם עדיף על השני שאדע מה הסיבה http://www.o…

6. שלום לכם. אני מחפש נייד שיהיה נייד כלומר משקל נמוך איך לי בעיה לקחת 14 אינץ' ולא 15 או 17 שהמשקל שלן יהיה קטן. המחשב ישמש לעבודה אקסל תיכנות גלישה ומשחקים קלילים 3D ממש קלילים התמכיה למשחקים היא שולית אבל שיהיה משהו מינמלי.

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  7. Started by Game5,

הי , אני מחפש נייד לצרכים: office , אינטרנט וחיבור למקרן לצורך הצגת מצגות המחיר: עד 5000 ש"ח , אפשר לחרוג רק אם צריך. (הצרכים שלי נמוכים במיוחד , אז אם תגיעו למחשב שעולה יותר מ4000 ש"ח אני צריך הסבר מדוע) כמה נקודות: 1. עדיפות ל DELL , אלה אם כן תגידו אחרת. 2. משקל סביר (סביבות 2.5 ק"ג) 3. לא חובה: עיצוב שלא מבריק ומפריע לעיניים. 4. מקשים נוחים במיוחד לשעות רבות של הקלדה. 5. אחריות של יותר משנה. תודה

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  8. שלום, מעוניין במפרט לשימוש ביתי - הרכבתי אחד כאן: http://www.tms.co.il/preview/spec/tnb4mz2l אשמח לחוות דעתכם לאור הצרכים כאן למטה: להלן הצרכים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים, עבודה משרדית, HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. ה…

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  9. יש לי רעש מוזר גם אצלכם?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  10. Started by X-striker,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט למשחקים בכ2000 ש"ח, אני צריך: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך ספק+מארז (ללא ארד דיסק וצורב) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  11. מחפש מחשב טוב I5 או I7 8gb לצורכי אודיו אשמח להמלצות על מיפרטים - תקציב עד 3500

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  12. Started by JackBauer,

לא צריך מסך , רמקולים, מקלדת , עכבר , כוננים , צורב , - לא חייב הארדיסק צריך : כרטיס מסך חייתי. זיכרון חייתי. תודה

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  13. Started by ben_sh090,

שלום אני צריך מפרט מחשב עד המחיר 6 אלף שקל המחשב מיועד בעיקר למשחקים סרטים וגלישה באינטרנט אני רוצה שהמשב יהיה מהיר זה מאוד חשוב וישיהיה כרטיס מסך חזק ומספיק מקום 200 ג'יגה ומסך דק 19 לא צריך צורבים תודה

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  14. אשמח לשמוע הצעות. חג שמח.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  15. להלן מפרט מחשב שלי: לוח אם : ASUS M2N –E מעבד: AMD ATHLON 64X2 DUAL CORE PROCESSOR 4600 2.41 MHZ זכרון: 2 GB 800MHZ כ. מסך: NVIDIA GEFORCE 900 GT דיסק: WD 250 GB מסך: DELL 2209WA DIGITAL ספק: ENERMAX LIBERTY ELT400AWT 400W ACTIVE PFC מ. הפעלה : WIN 7 ULTIMATE 32 BIT אני מבקש לקבל הצעות לשידרוג : איזה רכיבים לשדרג על מנת להשיג ביצועים גבוהים במשחקים כבדים כמו BLACK OPS

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  16. Started by Radiant,

מחשב נייד - למה לא לקנות את אחד הדגמים הבאים https://www.newegg.com/Product/Product.aspx… https://www.newegg.com/Product/Product.aspx… ב-1500 ש"ח? ואם לדייק - לפי אתרי benchmark אין באמת הבדל גדול בתוצאות של מעבדי דור 2 ו--3 (ספציפית ה3720QM או ה3320M) לעומת ה6300U וכו'. ואז, אני יכול להשיג ממש בזול מחשב עם מעבד טוב, 8 ג'יגה זכרון ו128 SSDD. איפה החסרון? מה הקאצ' במעבדים הישנים (מלבד צריכת חשמל שהיא לא מעניינת אותי - המחשב יהיה מחובר לחשמל רוב הזמן) look at this https://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=100006740%20600423157%20601283907%20601283906%20601283903%20600003982%20601283905%20601283909%2060…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ExAlpha,

אוקי, אז בטיול השנתי (אתמול חזרתי) המורה שלי באה ואומרת: תגיד, אתה יודע איפה למצוא מחשב במחיר טוב, ושיהיה כאילו טוב לי ולילדים, אבל לא מחשב על, בתקציב של בערך 3000 שקל? אז מצאתי את זה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1174832 3287 שקל,נראה מבצע אחלה. בExcelnet זה עולה איזה 4400 שקל.... תבדקו, תגידו מה אתם חושבים.

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  18. לאחר שביצעתי עדכון לכרטיס מסך ואני מחבר מסך למחשב נייד בחיבור vga המסך עובד אבל אני רואה מסך שחור תעזרו לי בבקשה.. הכרטיס מסך הוא mobile intel® 4 series express chipset family

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום רב, שלום רב, זו הפעם הראשונה שאני מנסה לכתוב בפורום, אז אשמח להצעות שיפור בדרך העברת המסרים שלי ! העיקר - הנני מעוניין לרכוש מערכת רמקולים בסך 400 ש"ח, חלקן עם דרייבר וחלקן ללא. דוגמא זה רמקולים של מיקרולב. איך אוכל לנצל את המירב מכרטיס הקול שלי? האם דרייבר של רמקולים ב- 400 ש"ח טובים יותר/ פחות מכרטיס הקול שלי? האם זה מתנגש/ מחליף אחד את השני ? בתודה מראש,

20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל,עבודה משרדית -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fornite ,pugb -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 14-15.6 fullhd 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  21. Started by enter,

הבנתי שהספק כוח יותר מידיי ואפשר להוריד קצת וולט ולחסוך כסף... חוץ מזה הכל טוב?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by rince,

שלום, מבקש חוות דעת למפרט הבא עבור מחשב משחקים (gaming בינוני), ללא OC. רצוי שיהיה שקט באופן יחסי. התקציב הוא עד 3.5K , אם ניתן לחסוך אז רצוי. התלבטויות - מארז וקירור, i3 מול i5. תודה מראש. מעבד:Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Trayכמות: 1מחיר: ₪826קירור למעבד:Intel Original for 1156כמות: 1מחיר: ₪37לוח אם:Gigabyte GA-H67MA-D2H-B3 for socket 1155כמות: 1מחיר: ₪549מארז:Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Includedכמות: 1מחיר: ₪314ספק כוח:Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪392זיכרון:Corsair 4G DDR3-1066 NB/SODIMMכמות: 1מחיר: ₪242קשיח למחשב שולחני:Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3כמות:…

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  23. דרישות: 1. דק ביותר 2. קל משקל 3. 14 אינץ' 4. כונן SSD בנפח 250GB 5. לא חייב מערכת הפעלה 6. מעבד Haswell 7. זמן סוללה של לפחות 4 שעות 8. 8GB RAM 9. אין צורך ב CD ROM אם זה חוסך משקל + עובי. 10. כניסות הכרחיות USB לפחות 3 כניסות RJ45 HDMI קורא זיכרונות לא הכרחי. אין לי בעיה להזמין מחו"ל לא מפריע לי מקלדת באנגלית בלבד ואין בעיה עם הזמנות דרך BUY2USA וכו. השימושים יהיו ללימודים נטו שזה אומר לימודי הנדסת תוכנה והמשתמע מכך. אולי אולי לפעמים לחבר אותו לטלויזיה כדי לראות סדרה או סרט. אז אם יש חיבור HDMI זה יתרון. עוד התלבטות שלי אם יש למישהו ניסיון עם זה זה לקנות מחשב עם מסך מגע ועט ולכתוב על המחשב במקום מחברת מנייר. אשמח לשמוע דעתך והשגות שלהם אם יש לכם בנושא.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה בעוד כחודש... והחלטתי להשתדרג ולקנות מחשב נייד חדש. Asus UX32VD-R4013H אשמח לקבל חוות דעת

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. נראה לי שאפשר גם להכליל את השאלה האם שיא הטכנולוגיה כיום, שאפשר להרכיב מחשב כזה ב20 אלף שקל נגיד, יריצו טוב משחקים גם בעוד 4 שנים? אם נקנה היום מחשב ב10 אלף ובעוד 4 שנים בעוד 10 אלף, האם נקבל אותה תוצאה מבחינת ביצועים? אני לא מבין גדול בחומרה אבל לפי מה שנראה לי, ההתקדמות היום היא לא מטאורית כמו שהיה אפשר להגיד לפני כמה שנים זה נראה כאילו החומרה, כפי שאנחנו מכירים אותה היום, מתאמצת המון בשביל להוסיף אחוזים בודדים בביצועים ורואה שהכף נוטה לכיוון זה עם ה5-6 יותר FPS במשחק או העוד 5% במהירות. קשה לומר שיש באופק איזו טכנולוגיה מהפכנית מעבר לפינה. מה אתם חושבים?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים