ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,449 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניינת לקנות נייד וכבר נסגרתי על שני דגמים כעת אני רק צריכה מישהו שמבין: 1. msi ex600 מפרטו: מעבד ליבה כפולה INTEL CORE 2 DUO T7250 2.0GHZ ליבה כפולה chipset intel 965PM מסך וכרטיס מסך "15.4 רחב כרטיס NVIDIA Geforce 8400MG 256MB זיכרון פנימי 2048MB DDRII 667MHz זכרון דיסק קשיח Fujitsu/TOSHIBA 120GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב DUAL LAYER SUPER MULTI DVD יציאות כרטיסרשת אלחוטי WIFI כולל BLUETOOTH כרטיס רשת 1G,מודם פקס, USB2 X 4, TVOUTקורא כרטיסים, FIREWIRE, VGA,SPDIF PCMCIA 2. הדגם השני הוא hp dv6510 מעבד Intel® Core 2 Duo Processor 2.0GHz (T7300) ~, 800MHz FSB, 4MB L2 64bit (Santa Rosa) מסך 15.4" WXGA Widescreen (1280x800) זיכרון 1,024MB / 667Mz (2 DIMM)…
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מטרות המחשב - מחשב סטודנט נייד לעבודה שוטפת, גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים. גודל המסך:13" (אפשר גם יותר, אך מעדיף 13 אינץ) * רזולוציית המסך? שתתאים למטרות, שלא תיהיה נמוכה מדיי. מסך מבריק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? חשוב שיהיה קל משקל/ כמו macbook air. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 - 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? היציאות הסטנדרטיות שיש היום(hdmi,usb03) * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני חושב שכדי שהמחשב יהייה דק אני חייב SSD לא? + זה ישפר את הביצועים נכון? 128 GB יספיק, אני אעדיף יותר, אם ניתן. …
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
גיסי זקוק למחשב לצרכים משרדיים נטו (מעט מאוד פוטושופ לעיתים נדירות, זה הגג) - חשובה לו מאוד הרזולוציה, שיהיה שטח עבודה כמה שיותר גדול. יש אמזון פריים אז עדיף שם המלצה למפרט ספציפי? תודה רבה רבה אני יכול להרכיב את החלקים אני אצלו כרגע * מערכת הפעלה גם נחוצה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל שני מפרטים לHTPC, בתקציב של עד 3000 ש"ח ללא ציוד היקפי מלבד מקלדת-משולבת עם עכבר. שימושים עיקריים: 1. צפייה בשידורים חיים מהאינטרנט 2. חיבור במקביל גם למסך מחשב רגיל לצורך עבודה משרדית הבדל בין מפרטים: האחד, לטלוויזיה רגילה (CRT) - עם חיבורי RCA ו-S-Video (שימוש ברמקולים של הטלוויזיה) השני, לטלוויזיית LCD עם חיבור HDMI ו-RGB תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בחברה הבאה שמתחילה להיות משווקת בארץ. http://www.olidata.co.il/ המחיר של המחשב הנייד 7600 כפי שפורסם בעיתון היום הוא סיבובת ה 2500. מישהו התנסה עם המחשב הזה? המלצות?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
זו ההודעה השנייה שלי בקשר למחשב הזה (פעם קודמת הייתה לפני חודש). רציתי רק לוודא שהמחשב שאני קונה הוא טוב. קודם כל הדרישות: 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך, למה לא P: במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני מתכנן לקנות איתו את Dell 23" U2311H * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מרוצים, יריות (Crysis)…
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש ואחד הדברים שאני רוצה שיהיה בו זה עכבר נקודה כזה כמו בתמונה: יש לי 2 שאלות: 1. קודם כל, איך קוראים לעכבר מהסוג הזה? כדי שאם אני אחפש אני אדע איך לקרוא לזה... 2. יש לכם מושג באיזה מחשבים ניידים יש את עכבר כזה? (חוץ מהסדרה ThinkPad של Lenovo, כמו שמופיע בתמונה). תודה רבה ושבוע טוב!!!
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
בעקרון אני סומך על המלצות האתר והייתי קונה את זה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135008§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 הבעיה היא שבעל המחשב העתידי רוצה את הI5 ולא I3, וגם מעדיף את לוח האם INTEL H67-B3. 1. האם לוח האם הזה עדיף על מה שמומלץ, בהנחה שיש עוד מעט תקציב? 2. אני צריך חברה אמינה וטובה באזור תל אביב שתמכור לי את המערכת הזאת, יש המלצות אולי? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני חייל משוחרר (מפקד טנק) שפעם היה מבין משהו מהחיים שלו במחשבים אבל בצבא שכח הכל. הגעתי לפורום בעקבות בניית מפרט מחשב לבן דוד שלי שרוצה לקנות מחשב חדש. התקציב כפי שכבר רשמתי הוא בסביבות ה3000 ש"ח. שימושי המחשב שלו הם בעיקר משרדיים (למרות שזה מחשב ביתי) אך כפי שהוא אמר לי למרות שזו לא מכונת משחקים אני רוצה מחשב חזק. המפרט שהגעתי אליו הוא: מעבד : AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core לוח אם: GIGABYTE GA-M57SLI-S4 (nForce 570) ATX זיכרון: 512MB Samsung DDR II - 800 דיסק קשיח: WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II צורב: LG DVD-RW GSA-H10A x16 DUAL LAYER (White) - bulk כ.מסך: GIGABYTE Geforce 7300 128MB מארז: COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI יצא לי בערך 3,400 (באתר של זיגזג) ו…
-
- 11 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למפרט htpc עד 3500 ש"ח אבל לא לחרוג בבקשה מהסכום שיהיה עם מארז של htpc ועם הכרטיס טלוויזיה הזה Hauppauge WinTV-PVR-150 או אחד אחר אם אתם חושבים שהוא יותר טוב.. בלי מסך ושיהיה אם אפשר בחנות באיזור פ"ת..אפשר גם ת"א רמת גן וכו'. תודה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם - יש לי מחשב נייח שנרכש בשנת 2011 עם המפרט הבא : מעבד CORE I5-2500 3.3GHZ זכרון 8 GB במהירות 1333 ( 4*2) בעבר היה מותקן במחשב כרטיס מסך ייעודי ששבק חיים. כיום אם מריצים סרטי 4K המחשב למעשה לא מסוגל להריץ אותם בלי לגמגם. בהנחה שזה הדבר היחיד שאני רוצה לעשות האם כרטיס מסך GT 1030 יספיק ? (אין שו צורך בגיימינג וכו). שימו בצד שאת העובדה שאי יודע שכדי להנות מסרטי 4K צריך גם מסך ייעודי.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מחשב נייד לאדריכל לא לתלת- מיימד אבל בעל יכולות מולטימידיה אחריות חשובה.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אין צורך בציוד היקפי חוץ מאשר מסך 22" תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב נייד של MSI לפני חצי שנה בערך. רציתי לדעת מה שווי המחשב כרגע במידה ואני רוצה למכור אותו, המחשב כמובן שמור, כולל כל הדרייברים בדיסק והתיק וכ'ו וכ'ו המפרט : http://ufu.co.il/files/gh591i3dvgnlvbf73w69.png
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
שלום הינה מפרט של מחשב נייד http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=7198 רציתי שתתנו לי חוות דעת על המחשב והמחיר שלו אם הוא שווה ואני רוצה שהמחשב יהיה חזק למשחקים
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
התקציב שלי בכלליות הוא 5000 שקל, ניתן לחרוג מעט מהתקציב אם זה ישפר את המערכת ואת הביצועים, גם לטווח ארוך. המחשב מיועד בעיקר למשחקים חדשים שהם דיי כבדים מבחינה גרפית, ואני רוצה שישאר לטווח ארוך, ולא אחרי חצי שנה -שנה להחליף אותו :-\ מעבד - עדיין לא הגעתי להחלטה איזה עדיף למשחקים, לגרפיקה ויכול להחזיק ולהיות שימושי לטווח הארוך, אינטל או AMD. דיסק קשיח - אני לא צריך יותר מ 80 גיגה, אם זו תוספת של כסף שאפשר לנצל למשהו אחר, זה יהיה הרבה יותר שימושי. מסך - אני מעוניין לקנות מסך 17" lcd שמתאים למשחקים מבחינת איכות ונתונים. אני לא צריך ציוד נלווה (מקלדת, עכבר, רמקולים, מארז, כוננים אופטיים וכו'). אשמח לקבל את עצתכם בנוגע למפרט מתאים וטוב תודה.
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שאלה.. יש ברשותי מחשב נייד מדגם Dell , סדרה Inspiron 1525. מותקן עליו Windows Xp Sp3 . שאני מבצע שיחות עם סקייפ, הצד השני נשמע מאוד חלש. זה קורה לי עם כמה חברים. אציין שבמחשב הביתי (שולחני) שלי, אני שומע מצויין מישהו יודע אם יש אופציה להגביר את הווליום בנייד ? (יותר מהכי גבוהה כמובן.. ) אולי הדרייברים לא מתאימים ? יש גם דבר כזה שנקרא שם בדרייברים UAA , אולי זו הסיבה ?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב בעיקר לשימושים הבאים: עריכת וידאו בסיסית (הורדת סרטי וידאו ממצלמה ביתית של הילדה ועריכתם ל דיוידי), שיחות טלפון ווידאו עם אחותי בארה"ב ,ישומיי אופיס .הייתי גם שמח להשאיר את המוכר והנוח חלונות 98 אבל לא יודע אם יכול לעבוד במקביל לאקס פי אין לי תקציב מדוייק, אין לי בעייה של כסף אבל לא צריך לזרוק סתם כסף. על איזה מפרט הייתם ממליצים ? איזו תצורה היית קובע לחלוקת הדיסק מה הדרך הטובה להתגונן בפני קריסות - ברמת השחזור? ועוד משהו - בהנחה שאת המחשב החדש אמקם בחדר העבודה, האם כדאי ואם כן איך, לחבר את הישן (סלרון 1000) לפלזמה בסלון ברשת כך שגם יהיה אפשר לגלוש בסלון או לראות סרטים דרך המחשב בחדר אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב נייד כל שהוא להעברת הזמן בצבא מחשב נייד שמחירו בין 3000-4000 שמסוגל להריץ משחקים חדשים ורציו עם סוללה מעל יותר מ 6 תאים של חברה טובה כל שהיא עזרה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
במפרטים המומלצים באתר כתוב שכדאי לקנות את המפרט הבא: מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 4800 2.5GHz Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty גוף קירור למעבד Arctic Cooling Freezer AM2 64 PRO לוח אם SocketAM2 - NVIDIA nForce® 570 Ultra- ASUS M2N-E - Heatpipes - 3Y Warranty זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500AAKS - 3Y Warranty צורב DVDRW BLACK LG H62N OEM DVD-RAM 2 YEAR WARRANTY כרטיס מסך PCX - Radeon X1950 Pro 256MB - Sapphire, Gecube, Gigabyte... מארז Compucase CI-6A19 BLACK + Heroichi 400TR-T ATX 2.0 - 24pin - B…
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות דעת למפרט שהרכבתי, אין לי ניסיון בתחום כך שמקווה שאין צווארי בקבוק והחלקים יודעים לדבר אחד עם השני. השימושים העיקריים יהיו עבודה משרדית, ניגון סרטים ועריכת סרטוני גופרו מידי פעם ולכן נדרש כרטיס מסך. אין כוונה להשתמש במחשב להריץ משחקים כבדים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,200 אפשר לחרוג עד 3,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, ניגון סרטים, עריכת סרטוני גו פרו ב- full HD לפחות (כנראה גם 4K בעתיד) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול …
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 שקל 2. מה שימושי המחשב: משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל המשחקים החדשים שיצאו ושייצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): זו רזולוצייה של 4:3, גודל 19", לא יודע מה הרזולוציה במדוייק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: הכי גבוה שאפשר בכסף הזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך 4. האם יש רכיב…
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
להתעסק עם קבצי DVD \ גדולים לקודד סרטים להעביר למחשב לערוך לחתוך עשיית אפקטים קליפים וכדומה \ עבודה בפוטו שופ שזה לא קשור.. ובפנאי משחקקים לא גיימר לא מתכנן OC וזהו ..~! מסך לא צריך ומקלדת וציוד הקפי לא צריך לקנות כרגע רציתי לדעת אם הלוח מומלץ למעבד ולכרטיס מסך השילוב שלהם או לקחת משו אחר INTEL P-4 LGA775 3.00GHZ 530 800MHZ 1MB 1100 ¤ 1 ABIT LGA775 AG8-V 705 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 2 WD 160/7200 SATA 8MB 585 ¤ 2 FX6600 128MB PCI-EXPRESS 825 ¤ 1 LG GSA-4161B DVDRW 460 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A21 400W 495 ¤ 1 ZALMAN CNPS7000A-Cu 250 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 6185 תגובה עצה עזרה שינוי ? יתקבלו בברכה תודה
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב בעיקר לצורך של לימודים. יש כמה דברים בסיסיים שחשובים לי: (1) סוללה שמחזיקה זמן סביר+ (2) שהמחשב לא ישרוף לי את הברכיים (3) לראות סרטים בצורה יפה (4) הכנה לאינטרנט אלחוטי (5) שמערכת ההפעלה VISTA תעלה עליו אודה למי שיוכל לעזור לי למצוא מחשב עם הנתונים הנ"ל בטווח של 5,000-5,500 ש"ח. יש שני מחשבים (של חברת LG ושל חברת HP) שמצאתי באינטרנט ונראה לי שהם מתאימים, מה אתם חושבים? הנה הלינק: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=204&CatCode=132 http://www.gamaoffice.co.il/products/64651 תודה לכולם חג שמח
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-