ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 20 אינץ אבל אולי אחליף בעתיד * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? המשחקים הכי כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמק…
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי כבדים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר לגיימרים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך ב…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכנס ציטוט http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-380m.htm מעוניין לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל, מבחינת הצרכים שלי הוא נראה מתאים. מחיפושים שערכתי עולה כי המחשב נוטה להתחמם בלשון המעטה, האם למישהו יש ניסיון עם הדגם הנ"ל? האם המחשב הנ"ל מומלץ לשימושים ולדרישות שלי, האם מישהו חווה בעיות או תקלות עימו? תודה רבה. ---------------------------------------------------------------------------------- תקציב - 2500-3000 ש"ח, אפשר לחרוג מטרות המחשב - המטרה המרכזית ביותר היא שימוש משרדי (אינטרנט ואופיס), המחשב נקנה לצורך לימודים/פסיכומטרי. מטרה משנית היא צפייה בסרטים. אין לי כוונה להפעיל משחקי מחשב כבדים על המחשב אם יהיה ניתן להפעיל לדוג' Counter strike 1.6 ומשחקים ברמתו - …
-
- 17 תגובות
- 6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 שקלים . עדיף לא לחרוג. עדיף מעבד אינטל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה/צפייה בסרטים, משחקים (דרוש כרטיס גרפי ממוצע-עדיף לא ONBOARD), עריכת מולטימדיה, עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך,עדיף 22 אינצ' , רמקולים מקלדת ועכבר ממוצעים. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? על כונן כונן דיסקטים אפשר לוותר כמובן... 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריט…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז אחרי שהבנתי שהלפטופ שלי לא נהרג בסופו של דבר, אי הבנה קטנה... חשבתי קצת והגעתי למסקנה שאין לי ממש צורך בנייד מכיוון שאני לא מנייד אותו. ובמחיר יחסית נמוך אני יכול לרכוש נייח שיהיה יותר טוב מהנייד הנוכחי שלי. אז, אני מוכר את הנייד, והקציב החדש שלי עומד על: 3000 ש"ח. מאוד חשוב שהמפרט החדש יתן ביצועים טובים יותר מהנייד הנוכחי שלי: Lenovo ThinkPad T400 2764CTO Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T9400 @ 2.53GHz L2 8Mb Cache 4Gb Ram DDR3 1066 MHz בנוגע לצרכים שלי, די פירטתי עליהם אתמול: אני צריך מעבד, לוח אם וזיכרונות אני צריך הרבה כוח עיבוד והרבה זיכרון שהכרטיס מסך יהיה מובנה, ממש לא חשוב לי. לא מעניין אותי רעש, מבחינתי, מטוס סילון בחדר ליד המיטה זה בסדר גמור. אני …
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקנות את המחשב הזה מחנות מחשבים אמינה ליד הבית במחיר 5500 ש"ח כולל אחריות 3 שנים vip איסוף והחזרה מבית הלקוח כולל מתנה עכבר ותיק מפרט: https://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1SWLXBTA02011 יש לי כמה שאלות: 1. זה המעבד שלו, איך הוא? http://ark.intel.com/Product.aspx?id=52219 2. האם החברה הזו אמינה Packard Bell היא לא כל כך מוכרת בשנים האחרונות לפחות לי? מישהו היתנסה איתה? 3. האם בתקציב עד 5.5k יש מחשב עדיף או יותר טוב? תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכם. החלטתי שהגיע הזמן לרכוש מחשב HTPC לסלון. המחשב הנ"ל יחובר לטלויזיה 40 אינץ' עכשיו ו-55 אינץ' בהמשך (לא יודע אם זה פרט חשוב). בנוסף, המחשב יחובר למערכת קולנוע ביתית - מגבר ורמקולים (של Onkyo). המערכת שתהיה מותקנת הינה Windows 7 x64. המחשב נועד בעיקר לצפייה בסרטים באיכות הטובה ביותר שקיימת (Bluray Remux למיניהם, בגודל 20-40GB לסרט), אך גם לקצת משחקים, לא כבדים במיוחד, בסגנון PES2011 על הגדרות מקסימליות. מאוד חשוב השקט של המערכת, וכמובן שתיראה טוב באמצע הסלון. רצוי מאוד USB3. מבקש שהמערכת תהיה מבוססת על מעבד INTEL. ובכן, לאחר קריאה רבה ומעמיקה בניתי לעצמי את המפרט הבא, אני מבקש את דעתכם על המפרט, האם יש משהו שהייתם משנים, האם כל החלקים תואמים? מעבד: Intel Sandy Bri…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
העדפת ל I7, מארז סגור, משחק בעיקר במשחקים כמו oblivion , גם The Elder Scrolls V: Skyrim, dragon age 2 ודומים. העדפה לקנייה באזור ר"ג ת"א. אשמח להצעות מפרטים תודה ושבוע טוב !
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד הנדסת מכונות ואני מבקש המלצות למחשב נייד שילווה אותי לאורך התואר (שמאד מקווה שזה יהיה 4 שנים) שיתפקד גם בתור המחשב הראשי שלי ככה שגם יריץ סרטים בHD ועם איכות קול סבירה בתקציב של בערך 4000 ש"ח (אבל כמובן אם יש בפחות אז בהחלט עדיף) * מטרות המחשב? לצורך לימודים, כל התוכנות אופיס למינהם וגם כמה תוכנות גרפיקה כבדות. וגם לצורך שימוש ביתי, אינטרנט סרטים בHD מוזיקה אינטרנט * גודל המסך? רצוי 14/15" אבל פתוח להצעות * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק את השלוש שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI וUSB הכי חשוב * בלוטות? מומלץ שיהיה * גודל מינימלי של כ…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, שותף שלי לדירה עוסק בין השאר בעריכת וידאו, בעיקר בפריימר. כרגע המפרט שלו הוא: Intel core 2 duo e4600 2GB DDR2 1066 nvidia 8500 GT עכשיו אין שום ספק שהדבר העיקרי שמגביל אותו זה הזכרון, 2 גיגה זה מעט, בטח שבטח לעריכת וידאו. ישנן 3 אופציות לשדרוג שאני חשבתי עליהם. 1) שדרוג ל4 גיגה זכרון מאותו סוג (זה המקסימום שהלוח אם תומך) - בערך 300 שקל. 2) שדרוג לוח אם לאחד יותר רציני שתומך בDDR3 - בערך 650 שקל ל4 גיגה ו900 שקל ל8 גיגה. 3) שדרוג מעבד, לוח אם וזכרון - הרבה יותר יקר, לפחות 1300 שקל לi3 550 ו4 גיגה זכרון. להערכתי שדרוג כרטיס המסך מיותר (?) ושדרוג הזכרון הוא מספק. אשמח לשמוע פידבקים לגבי מחשבותיכם, האם בכלל שדרוג מעבד לi3 ישפר בצורה משמעותית משהו? האם שדרוג ל4 גיגה מ…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות בבקשה לא לחרוג - אבל אם יש חריגה מומלצת אז לציין אם אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (משחקים קלים, משחקי רשת בעיקר או משחקים ישנים, מכיוון שיש לי קונסולה שעליה אני מריץ את החדשים), עבודה יומיומית (אופיס, אינטרנט, מוזיקה וכד'). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Team Fortress 2, Counter Strike: Source, Football Manager וכו…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היום הגיע אלי הלפטופ החדש vostro 3550 hd6630m לאחר שהתעקשתי שיהיה בו את הכרטיס מסך החיצוני. אך מה גדולה הפתעתי, תחילה חשבתי שהכרטיס אינו עובד כי אני רץ על לינוקס אבל אחרי יום שלם של חפירה ברשת גיליתי שכולם סובלים מזה ודל יודעים מכך, כל סדרת המעבדים הגרפיים הדיסקרטיים שאמורים לפעול תחת מאמץ מחברת AMD כושלים פה ואינם פועלים או שפועלים ולא מתפקדים טוב ב OPENGL. כרגע דל מבטיחים שהם יודעים לגבי הבעיה ושהיא בטיפול אבל אינם נותנים תאריך- הפיתרון יהיה כנראה עידכון ביוס. לפרטים נוספים והתייחסות של דל לנושא: http://www.ideastorm.com/ideaView?id=087700000008XjiAAE&p=6
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקציב בסביבות 2500 שקל - עדיף לא לנצל את כולו אבל אפשר גם לגלוש מעבר אליו בכמה מאות שקלים שימוש המחשב הוא למספר דברים: עבודה משרדית - גלישה אופיס וכד' - אני רוצה שיהיה מהיר וטוב בתחום הזה, שיהיה אפשר לראות בו סרטים טוב ובנוסף לזה - שיעבוד טוב למשחקי מחשב (לא חזקים במיוחד אבל יחסית כן) כמו קאונטר סטרייק וכד' ככה שטוב שיעבוד גם לגיימינג אין צורך בציוד היקפי המפרט צריך לכלול את כל הרכיבים חשוב שהמחשב יהיה שקט - בסלום בערך 7.5 לא מתוכנן אוברקלוק OC אין צורך לכלול מערכת הפעלה אבל יש צורך בהרכבת מחשב בחנות אין העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית אבל חשוב שתהיה אמינה ובת"א והסביבה - גבעתיים, ר"ג אין בקשות מיוחדות כלשהן ואין תכנון כלשהו לשדרוג המחשב אבל יהיה טוב אם יהיה אפשרי לש…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש המלצה למפרט טוב ואיכותי שישמש לגלישה באינטרנט די אינטנסיבית, צפייה בסרטים ותוכנות אופיס ושאר תוכנות שוליות (לא זוללות אנרגיה). אשמח למפרט איכותי וחזק באזור המחיר שרשמתי. אשמח אם תכללו בו 4 ג'יגה זיכרון וגם כרטיס מסך סביר ולא מובנה. תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, מסמכי אופיס, צפייה בסרטים ועריכת תמונות "קלה" (עיבוד RAW בתוכנות של ניקון, בעתיד אולי גם פוטושופ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Nikon View + Capture NX2 - שימוש ביתי תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לשדרג את המחשב שלי (בן 3 בערך) מכיוון שהוא מתחיל לקרטע לי במשחקים שאני משחק (פיפא, פרו אבולושן, קאונטר סטרייק סורס) וגם כי הגיע הזמן לחדש קצת 1. מה התקציב המקסימאלי? מאמין ש-3000 ש"ח יענה על הצרכים שלי, אבל אם ייצא יותר וזה יצדיק את זה אז סבבה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה ממש ממש מצדיק - 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים (HD), משחקים (פרו אבולושן, פיפא, קאונטר סטרייק סורס), אינטרנט ואופיס בקטנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, מבקש עזרה במפרט מחשב 1. התקציב עד 3000 מה שראיתי נראה שגם 2500 זה תקציב הגיוני 2. ישמש ל MATLAB PYTON מעט פוטושופ ותכנות וכמובן אופיס ואינטרנט - מתוכננים גם משחקים כמו CIV4 או STARCRAFT2 שירוצו בהגדרות בינוניות. 3. אין צורך בציוד היקפי 5. חשוב שהמחשב יהיה שקט משום שהמחשב יהיה דלוק בחדר השינה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש לקנות מחשב לשימושים משרדיים (אופיס, אינטרנט, סרטים, מוזיקה). חשוב לי שיהיו לו יציאות HDMI ותמיכה ב-USB3 ו-SATA3 (אם אפשר במסגרת התקציב גם FireWire מה טוב, אבל לא קריטי). כמו כן חשוב שלספק הכח יהיו 3 שנים אחריות. מבחינת שקט - בינוני (שלא ירעיש כמו טרקטור אבל גם שקט מוחלט לא נדרש). חשבתי על המפרט הבא (שאלה לגביו - האם יהיו לו יציאות USB3 מקדימה). האם יש המלצות ? מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - BOX - זמין במלאי ₪553 לוח אם: [..] ASROCK H61M/U3S3 - זמין במלאי ₪365 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪100 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪112 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 34…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים! רכשתי מק-בוק אייר לפני שבועיים. אפשר להגיד שהייתי ממש בשמים עד הרגע שגיליתי שבתקופה הקרובה (לפחות) אין באפשרותי להתקין אופיס על המחשב - כי הרי אין תמיכה עברית באופיס למק. אני סטודנטית לתואר ראשון ואופיס היא אחת התוכנות העקריות עבורי. ולכן אני צריכה את עצתכם: האם להתקין ווינדאוס + אופיס המקביל למערכת ההפעלה LION על המק? או האם כדאי לי כבר לרכוש איזה נט-בוק הכי פשוט ולהשתמש בו לשימושי האופיס בלבד? ואם אתם ממליצים על האפשרות השניה, האם יש לכם נט-בוק מועדף? רעיון לאיזה מחשב זול בעל תמורה גבוהה יחסית? רק אציין שבשני המקרים אני חוששת שעלי לרכוש את האופיס כי אין לי אופיס לווינדאוס בבית, אבל יש לי דיסק של ווינדאוס 7. תודה לעונים!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS -ים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? רצוי כמה שיותר שק…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? זה התקציב כעיקרון. אולי חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3, mw2, וכל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב למשחקים, כולל ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים DVD) מה אתם אומרים? מסך- האם כדאי מה שרשמתי או דגם אחר? מקלדת ועכבר - הכי פשוט שיש. (לא אלחוטי) רמקולים - איכות טובה אך לא במחיר גבוהה מדי (עד200) מתלבט בין מעבד אינטל ל AMD? (אני מעוניין ב אינטל אבל האם זה שווה לי מבחינת כבך מול תמורה). קונה ב IQPC לכן אם יש לכם הצעות לשיפור תרכיבו בבקשה באתר שלהם http://www.iqpc.co.il/Home/BuildComputer.asp מסך: [..] SAMSUNG LCD 23" 2333T WIDE C-PVA PANEL - זמין במלאי ₪827 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - TRAY - זמין במלאי ₪1029 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P67A-UD3-B3 - זמין במלאי ₪729 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במל…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב נייד בשביל ילד בן 15 שמתכנן לקחת אותו ללימודים. צרכים: בית ספר, משחקים לא כבדים, וורד, אינטרנט וכו'. גודל המסך: 13-16 אינץ'. משקל רצוי: עד 2.5 ק"ג. זמן סוללה: 3-4 שעות. כונן DVD: כן. תודה!
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 4000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ פה ושם, משחקים מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה - 8.3 PostgreSQL ברמה די כבדה בשיתוף עם Poker Tracker 3 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במקולים פשוטים וצורב. ישנו כבר מסך E2350T של LG 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8/10 6. האם מ…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום עדכנתי את ההודעה תקציב 5500ש"ח א) לנצל את הכל. ב) ניתן לחרוג ב:500 ₪ שימושי המחשב עבודה משרדית (תוכנות כמו ArcGis), עריכת וידאו (לא יודע באיזה תוכנה), HD, חיבור עתידי לTV, לא משחקים. צריך מסך u2311 בעל רזולוציה 1920/1080 (איך ישפיע חיבור עתידי ל LCD?). אין צורך בציוד הקיפי מלבד מסך. שקט 8+ OC לא מתוכנן צריך מערכת הפעלה עדיפות לחנות באזור ראשון לציון ומעט צפונה, ודרומה עד ליבנה. חיבורים מיוחדים: USB3, חיבור עתידי ל LCD, צריך שיתאים לכרטיס TV Hauppauge WinTV HVR-1700 רצוי מארז שחור בעל קווים חלקים (רגוע בלי פיתוחים). אין צורך בשמירה על יכולת שידרוג מלבד אולי כרטיס TV.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-