ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,392 דיונים בפורום זה
-
אני אשתמש במחשב הזה למשחקים כבדים וקידודים כולל ציוד היקפי ומבחינת כרטיס מסך שלא יהיה ATI יש לי ניסיון רע איתם.... תודה מראש לעונים
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה למפרט בסביביות 4,000 (ניתן לחרוג אם יש הצדקה). המפרט ישמש בעיקר לצפיה בסרטים\סדרות, לכן חשוב לי הארד דיסק גדול. שימוש נוסף זה תכנות (ב-JAVA בעיקר אם זה משנה..). אני לא גיימר גדול אבל לפעמים בא לי ככה לשחק באיזה COD חדש אז אשמח אם הוא יוכל להריץ אותו טוב. אין צורך בציוד היקפי\מסך. תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, וואו איזה שינוי עבר על הפורום.. לחשוב שפעם ניהלתי אותו ועכשיו אני לא מוצא את עצמי אני מניח שזה המקום לשאול על ניידים אבל לא מוצא את השאלון שהיה פעם. אנחנו מתכוונים לקנות מחר מחשב נייד באילת לאישתי. דרישות: עבודה באינטרנט באופיס בעיקר. לא צריך נפח אחסון מרובה לכן קורץ לי אולי ללכת על דגם עם כונן SSD של 128GB בלבד. האם מחשבים ניידים עם SSD נחשבים יותר עמידים כי המדיה המכנית לא בסכנת כישלון? אין שימוש כבד. גודל מסך 15.6 או אולי 14". תקציב 1500-2000 שח. תנאי בסיס: מעבד Core i3 כולל DVD, יציאת HDMI ורצוי גם VGA, כולל ווינדוס, רצוי 3 שנים אחריות או אופציית שדרוג. זיכרון אני בסדר עם 4 ג"ב ולשדרג עצמאית ל-8 ג"ב בעו…
-
- 17 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 1300 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה ביוטיוב, שימוש אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקי דפדפן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא …
-
- 17 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי חרישה קלה בשבוע אחרון על מפרטי ניידים. הגעתי למסקנה שיש הפרש די גדול במחיר בין הארץ לחול. לדוגמא: מחשב נייד dell latitude d505 בארץ עולה 6.5K בממוצע אותו מחשב עולה באתר של Dell כ 1100$ שהם 4700 שקל. הבדל ש 2000 שקל כמעט. מה שאומר שכדאי מאוד לקנות מחשב נייד בחול. (יש לי עוד דוגמאות גם לגבי ניידים של HP ) את כל זה עשיתי כי אני מחפש נייד לחברה שלי שהיא סטודנטית. אני מחפש נייד עם משקל נמוך וזמן סוללה ארוך. (תקציב 6000 שקל) כמה שאלות: 1. האם כדאי להביא מחו"ל נייד ? 2. האם הסלרון M מספיק חזק לצפייה בסרטים והאם הוא כמו ה pentium M מבחינת חיי סוללה. 3. האם כדאי לחכות להוזלת המחירים המתוכננת ? תודה נ.ב עברתי על ההודעות מהחודש לגבי מחשבים ניידים וראיתי שהמון א…
-
- 17 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה למחשב נייד לסטודנטית. מגבלה 5K אבל אפשר חריגה קלה בלבד אם יש שדרוג משמעותי ומוצדק. הדרישות כפי שמסתמנות כרגע: - גודל מסך 13-14 בערך - משקל יחסית נמוך, למטה מ-2.5 ק"ג - זמן סוללה ארוך ככל האפשר - מטרות עיקריות, אופיס, גלישה ופוטושופ - bluetooth ורצוי גם עיצוב אם אפשר וזה לא פוגע בשאר הדרישות.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך מפרט ב-5500 שקל כולל מסך למשחקים. צריך 2 הארדיסקים (אחד של 500 ג'יגה ועוד אחד קטן יותר, ממה שראיתי ה-500 ג'יגה מסתובבים סביב ה-300 וכל השאר באזור ה-200 אם אין אחד שעולה 150 שקל או פחות אז פשוט אפשר לשים 2 דיסקים של 500). צריך רמקולים (הכי פשוטים ב-50 שקל) מקלדת ועכבר (רצוי סט אלחוטי אם זה עולה בסביבות ה-150-200 שקל אם לא אז עזבו). מארז הכי זול שיש. רצוי שהמפרט יהיה מKSP אבל אם יש איזו חנות שהרבה יותר משתלמת מבחינה כלכלית אז גם הולך... וצריך גם מסך LCD 19 אינצ'. לא יעשה על המחשב שום OC ככה שאין צורך לדאוג לקירור מיוחד. תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב htpc שיעבוד עם מדיה סנטר... ולפעמים לשחק איתו גם משחקים נחמדים לא חזקים במיוחד פיפא וכאלה. שיעבוד בו ויסטה בלי בעיה. מארז קטן ככל האפשר. אין צורך בציוד הקפי. תודה (:
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
לוח אם במחשב פנטיום 4 שקניתי לפני 5 שנים שבק חיים. להחלפה בלוח אם אחר רוצים כמעט 500 שח. לא יודע אם כדאי. השימוש היה רק לאינטרנט ומעט מאד וורד/אקסל. שוקל לרכוש מחשב חדש. יש מסך LCD. אני חושב שיספיק 1000 עד 1200 ש"ח. מבקש את דעתכם ואם חדש מבקש מפרט. תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב לא כל כך טוב עם חלקים טיפה ישנים קניתי אותי לפני חצי שנה הוא עלה לי 5000 וקצת כולל מסך 17 אינט'ץ אך שלא כותבים את זה בכל מקרה אני רוצה מפרט למחשב חדש אחרי שאני ימכור את שלי בסביבות ה 4000 אני רוצה לקנות מחשב ב 6000 המלצות יתקבלו בברכה תודה לעוזרים :yelclap:
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום פעם שעברה שמתי פה מפרט של AMD שזהו היה מפרט שהוצע לי על ידי חבר בפורום כאן. החלטתי בסוף ללכת על אינטל ולקחתי את המפרט הבא אחרי שעשיתי השוואה בכמה חנויות בגלל המחיר התקציב הוא כעיקרון 3000 פשוט זה היה הכי זול מכולם והכי משתלם, אני צריך חוות דעת על המפרט שהכל מתואם עם השאר החלקים ולא משהו דפוק כאן אני רוצה מחשב למשחקים שיספיק גם לשנים הבאות אני משחק על רזולוציה די נמוכה לדעתי.. 1280x920 על מסך של 19" לא רחב זהו המפרט : Intel Core i3 540 Socket 1156 3.06Ghz 4MB Tray, יחידות 1 ₪570 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2009 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪119 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-H55M-S2…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, התקציב הוא בעיקרון 6, 6 וחצי אפשר לחרוג מעט, לא להגזים :} אני רוצה מחשב שיהיה חזק כמה שאפשר במסגרת התקציב, שישמש בעיקר למשחקים כבדים וסרטים.. להשאיר אופציה לOC קירור חשוב. לא קריטי שיהיה שקט אבל לא גנרטור כמובן. 500 ג"ב לפחות אם יש אפשרות להכניס איזה כרטיס קול טוב אז אחלה. אם לא אז לא. אממ.. זהו בעיקרון..הבמה שלכם חברה תודה
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Computer: Processor: 670, 90nm, 2M L2, NA, 3.80 GHz, 800 MHz FSB, HTI, EM64T, FC-LGA. Motherboard: Asus P5WD2 Premium Memory: Two of: Kingston DDR2 512MB PC4200 533Mhz, on Dual channel Graphic card: Gainward 2400PCX GeForce 6800GT 256MB PCI-E DVI H.D: WD 250GB SATA 7200 RPM 8MB Buffer-WD2500JD DVD-RW: SUPER MULTI DVD REWRITER GSA4165B LG Floppy: Sony Floppy 1.44MB Package: JNC BOND H7650 תודה מראש לעונים נ.ב: אני לא רוצה AMD רק אינטל
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לשדרג את המחשב שלי (בן 3 בערך) מכיוון שהוא מתחיל לקרטע לי במשחקים שאני משחק (פיפא, פרו אבולושן, קאונטר סטרייק סורס) וגם כי הגיע הזמן לחדש קצת 1. מה התקציב המקסימאלי? מאמין ש-3000 ש"ח יענה על הצרכים שלי, אבל אם ייצא יותר וזה יצדיק את זה אז סבבה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה ממש ממש מצדיק - 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים (HD), משחקים (פרו אבולושן, פיפא, קאונטר סטרייק סורס), אינטרנט ואופיס בקטנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Processor:Intel Core i5 650. Motherboard:AsusTek--Model:P7P55-M Memory;4 Gb..---Type:DDR3 GPU:NVIDIA GeForce GTX 650 רוב המשחקים לא כלכך רצים על המחשב ואם כן אז בתקיעות המחשב אצלי דיי הרבה זמן אני מודע לזה שהוא לא חדש.. אז הייתי רוצה המלצה של איזה חלקים כדי לי לקנות תודה. : )
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה (פיתוח ווב ותכנות), ושימוש כללי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ספציפי לתכנה מסויימת. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Star Citizen, Planet side 2, מיינקראפט עם מודים וshaders. והרבה אמולטורים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות…
-
- 17 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=548f443663152 יעוד: גימינג כבד מאוד. תקציב: 5000 למפרט עצמו. שווה?
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום. כרגע המפרט שלי הוא : q6600 2.40GHz 4g ram 64bit gtx260 הלוח אם שלי אני לא יודע אבל הוא ישן(ממתי שקניתי את המשחב-ארבע שנים ככה) עכשיו, מאז ששידרגתי לוינדוס 7 הביצועים שלי(FPS) ירדו בלפחות חצי. אני ככה קרוב לשנה ונשבר לי מזה..אני חייב לשדרג מעבד ואולי לוח אם גם. אמרו לי פעם שבגלל שהלוח אם שלי ישן אני לא יוכל להשים את המעבדים החדשים כמו i5 וAMD ואלה. אז המליצו לי על Q9400 אם אני לא טועה שהוא ה Q הכי חדש. אבל הוא דיי יקר,הוא עולה יותר מכל i5 והביצועים שלו פחות טובים. מה עדיף ? לשדרג לוח אם כדי שאני יוכל להשים i5?(צריך המלצות ללוח אם ומעבד טוב) או שפוט יותר משתלם לי להשאיר את הלוח אם הישן ולהביא q9400 שעולה בערך 1000 שקל. התקציב שלי הוא 1200 כולל חריגה. תודה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי נייד HP 2130ej, מחשב נייד מעולה וחזק. מסיבות כאלו ואחרות הוא ישב במגירה הרבה זמן ועכשיו יש לי צורך בו. הסוללה כבר זמן רב הייתה ידועה כבעייתית. האם יהיה הבדל משמעותי בין סוללה מקורית שאני אקנה לבין חלופית? לדוגמה באתר סולן אני מוצא סוללה מקוריות במחיר של 500 ש"ח בערך ( אני רק אציין שלא מצאתי את הדגם שלי ) וב EBAY ידידנו הטוב ב 25$ http://www.ebay.com/bhp/hp-replacement-battery-484170-001 כאן מדובר באותו מספר דגם חלופי שרשום על הסוללה שלי ( רשום REPLACE WITH HP SPARE 484170-001 ) במחיר טוב בחיפוש הדגם המקורי של הסוללה ( HP PART NUMBER 462890-142 ) מוצאים את האפשרות הזו באמאזון: http://www.amazon.com/HP-Compaq-462890-142-Laptop-Battery/dp/B005G8G8ZC אז השא…
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המפרט מיועד למשחקים והוא לאחיינית שלי.. הלכתי למרדנית הציעו לי מפרט ב 3490 ש"ח מה אתם אומרים עליו ואיך ניתן לשפר? מעבד מעבד AMD Athlon 64 3200+ Venice S-939 לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 939 זיכרון זיכרון Kingston 512M Kingston DDR 512MB PC3200 400Mhz דיסק קשיח Western Digital 80GB 7200RPM 8MB S-ATA 2 כרטיס מסך LEADTEK GeForce 6600 PCX 256MB +TVD צורב DVD DVD צורב ND-3550A DVD ±R/RW x16 (Dual Layer) כונן 1.44 כונן 1.44 Mitsumi 1.44 מארז ג'נרי רגיל... FRONTIER/ 009-12CM 500W בקשר למארז והספק לא רוצה משהו שהוא יקר... שישאר ג'נרי... נתנו לי את ההצעזה הזו במרדנית ב 3490 ש"ח מה אתם אומרים? ומה צריך לשפר? תודה
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
AMD64 3500+ 90nm Winchester DFI nF4 LANParty UT Ultra-D Gigabyte Radeon X850 XT PE A-DATA 512x2mb PC3200 400Mhz Seagate 120gb, 7200rpm, 8mb SATA NCQ CoolerMaster Wavemaster Silver Aluminium MAG 786 PF Microsoft Multimedia Keyboard Black Logitech MX510 Thermaltake 480W W0010+PFC ANTEC Ultra-Violet Internal LED Light Tube מישהו פה בא ללאן פארטי של 3DV בסוף החודש??
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש מחשב למסעדה שלי שישמש להשמעת מוזיקה בעיקר ובעתיד יחוברו מלצמות אבטחה ואולי גם הקרנת סרטים . התקציב הוא עד 2000 שקלים בשאיפה , אני צריך מסך כמה שיותר קטן שלא יפריע בבר וזהו , עכשיו הדילמה העיקרית היא האם צריך כרטיס קול יותר טוב מכרטיס מובנה או לא ? יש לנו מערכת בייתית במסעדה עם 2 מגברים , שומעים כרגע ממש נחמד אנחנו מנגנים מ די וי די . אז אני צריך מפרט נכון לסיפור הזה ותשובה לגבי הכרטיס קול , תודה !
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: KSP או IVORY אבל אם ממליצים משהו אחר אפשר .. מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: שבועות קרובים תקציב:5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: אין עדיפות אבל הבנתי שעדיף ASUS או DELL מערכת הפעלה מועדפת: לא ממש מעניין גודל כונן קשיח מועדף: לא קריטי משקל הנייד המועדף: משהו נוח ללימודים.. גודל הצג: חובה 15.6 לדעתי יתאים זמן סוללה רצוי: כמה שיותר צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה עם 8G ראם , יציאת HDMI וחיבור USB 3, שיהיה גם כרטיס מסך חזק יחסית. תודה
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-