עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by lulash,

שלום... אני מעונינת לקנות מחשב חזק וכרטיס מסך מקצועי לעריכה ותלת מימד אשמח לפירוט.. נ.ב חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מאוד שקט ויש לי מארז של antec p182 , אבל אין לי ספק ואם אפשר בפירוט שיהיה לי ספק שיהיה כמה שיותר שקט. תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם אני חדש באתר אם טעיתי בפורום נא לא לכעוס ! לוח gigabyte ga-8n-sli pro מעבד p4 3.2ghz 800mhz 2m cache lga 775 64BIT זיכרון geil value series 512MB DDR2 pc5300 667mhz x2 כרטיס מסך leadtek pcx winfast fx6200tc 128MB דיסק קשיח WD WD2500KS SE16 250GB Buffer 16MB צורב LG combo 52x/32x/52x/16x gcc-4521b צורב DVD LG GSA4167B x16 DUAL LAYER מארז Thermaltake VB6000BWS Swing+ Window Black כרטיס וידאו Leadtek WinFast TV USB II Deluxe מסך PROVIEW DX997M 19" Black Silver התקציב הוא 8000 ומטה כמו כן צריך לקחת בחשבון המחשב יעבוד שעות על גבי שעות והעריכות אלו עריכות שיופצו לציבור הרחב

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  3. שלום אני צריך בבקשה מפרט מחשב בתקציב של עד 3500 שקל לגיימיניג עריכה גרפית 3D. אני רוצה שהוא יהיה מבוסס מעבד של אינטל וכרטיס מסך של nvidia לוח של ASUS או GIGABYET או INTEL. מה המחשב צריך לכלול: 1.מעבד. 2.זכרות. 3.כרטיס מסך. 4.לוח אם. 5.מארז+ספק. 6.אמצעי איחסון של עד 1.5 טרה אפשר גם 1 טרה אין בעיה. 7.כונן צורב DVD- לא חייב אבל אם נכנס אז להכניס. [glow=red,2,300]אין צורך בקירור מיוחד אני אסתפק בזה שמגיע עם המעבד תודה![/glow] אני יודע להרכיב את המחשב ככה שאין לי בעיה לקנות הכל כחלקים ולהרכיב בעצמי. תודה שגב.

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב . עבודה עם תוכנות הפקה ויצירת מוזיקה (קיובייס ,אבלטון ,פרוטולס וכו..) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות מינוס .אין צורך בציוד הקפי 6. לא מתוכנן oc 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיף ksp כי הם זולים יחסיתו וצמוד לבית לכל מקרה (: 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).usb 3 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  5. שלום. אח שלי מתכנן לקנות מחשב חדש לעריכת אודיו עם תקציב של כ-7000 ש"ח. הוא ביקש ממני לחפש לו מפרט נאה שיענה לדרישותיו. הוא צריך מחשב יציב ומהיר בעל כרטיס אודיו טוב מאוד. הוא אמר לי שהוא גם רוצה תמיכה ל-pro tools, ואני לא ממש יודע מה זה. הבנתי שיש צורך בכרטיס מסויים שיושב על סלוט PCIE, אבל אין לי מושג אם זה במקום כרטיס קול או בנוסף? בכללי, הוא מתכנן לעבוד בעיקר עם pro tools ו-cubase, אם זה בכלל אמור להשפיע על המפרט. הו, ואין צורך ב-OC. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). pinnacle studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22, 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? • עריכת ווידאו • עריכת תמונות • עריכת מוזיקה • בניית אתרי אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות העיקריות שבהן יעשה שימוש בתדירות גבוהה הן: • After Effects, Premiere, Photoshop, Cubase, Dreamweaver, Flash ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  8. היי אשמח לקבל הצעה למפרט מחשב שייעודו העיקרי הוא עריכת ווידאו אבל גם שיוכל להפעיל משחקים.. התקציב בסביבות ה, לא כולל מסך, 5000, אבל גמיש ... תודה!

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  9. Started by Marianim,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב עבור עריכת ווידאו וגרפיקה. הרכבתי לי את המפרט המצורף, אשמח לקבל כל הערה ו/או הארה שלכם תודה מראש מעבד אינטל Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray קירור למעבד Noctua NH-D14 CPU Cooler לוח אם Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x8GB DDR3 1600MHz CL9 Kit כרטיס מסך Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E דיסק Intel 120GB SSD 520 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CW120A3K5 Retail צורב פנימי Samsung SH-224BB DVD±RW x24 Black Sata ספק כח Corsair TX550M 550W Modular Active PFC 14cm Fan מארז Thermaltake Element T Midi Tow…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שישמש בעיקר לעריכת ווידאו cyberLink power director , AVID משחקים בעיקר FPS וספורט כרגע לא מתכוון לבצע OC אבל חשוב לי היכולת העתידית התקציב המקסימלי הוא 6.5K אבל אשמח לעזרה להגיע ל - 5.5K לא צריך ציוד היקפי חשוב תמיכה ב - USB3 גם במארז הרכבתי את המערכת הבאה : אשמח להצעות לשיפור בעיקר תחום המארז והקירור גם לגבי כרטיס המסך אני מתלבט האם לחסוך וללכת על כרטיס מבוסס 650 ולא 660 דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: מאורר למעבד Arctic Freezer 13 Pro 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPC…

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  11. Started by shtrum,

שלום חברים.אני עורך וידאו והחלטתי לקנות מחשב חדש. באתר החברה של התוכנה שעימה אני עובד (AVID), יש מפרט מומלץ לעריכה עם הגרסה האחרונה של התוכנה (גרסה 7): Computer: Avid-qualified Windows-based computer1 OS:Windows 7 Professional SP1 (64-bit), Windows 8 Professional or Enterprise (64-bit) Processor: Intel Quad Core i7 or Quad Core Xeon processor Memory: 4 GB RAM minimum (6+ GB recommended) 8 GB RAM minimum required to support Interplay Sphere 2, background transcoding, and Dynamic Media Folders 16+ GB RAM recommended to support full-frame stereoscopic 3D, simultaneous background transcoding, Dynamic Media Folders, FrameFlex 4K workflows, Raw format AMA plug-ins, Long GOP me…

• 5 תגובות
    • 6.6k צפיות
  12. Started by urieln1,

שלום, אני עורך סרטים חובב. משתמש לעריכת הסרטים ב VEGAS PRO 8, מתכנן לעבור ל9(בנוסף ליישומים אחרים כמו אופיס ואינטרנט), ואחרי העריכה לDVD עם DVD ARCHITEC. אשמח לקבל הצעה למפרט כאשר התקציב בסביבות 5000 ש"ח. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by jobazuka,

מבקש המלצות למפרט לעריכת וידאו ביתית עם תוכנת STUDIO 14 תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by bugosdckh,

אני קונה כרטיס עריכה mtrox rtx 100 pro רציתי לדעת על איזה מפרט אתם ממליצים

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  15. אהלן חברים! אני רוצה לבנות מחשב לעריכת וידאו 1. מה התקציב המקסימאלי? סדר גודל של עד 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ותוספת של עד 500 שקל תשפר את המפרט משמעותית אשמח לדעת על כך (במיוחד מכיוון המעבד) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לעריכת סרטים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב יהיה מחובר למסך 24'' ברזולוציה של 1920X1080- -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות- עיבוד מידע 2D 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K מירבי. ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו 4K, תיב"מ (אוטוקאד, רויט), עיבודים מתמטיים (Matlab, neural nets) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש מארז של המחשב הקיים. אם אפשר להשתמש בו, מה טוב. הדגם: ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + Led VL80001W2Z 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא צריך לחרוג מהתקציב בשביל זה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם…

• 16 תגובות
    • 6.5k צפיות
  17. Started by itzikhen,

מארז- card reader ezcool מאוורר 25cm+לד ספק כח- a/pfc 550w fan 12 ci-power cwt לוח אם-p7p55 delx p55 asus מעבד- אינטל 2.8ghz 8mb core i5 1156 quad 760 מאוורר למעבד- 775/1156 cold bit זיכרון- kvr kingston 2 gb ddr3 X2 כרטיס מסך- nvidia geforce 450gts 1g- ddr5 cyclone msi דיסק קשיח -500gb sata2 32mb c/g wd דיסק קשיח- 1tera sata2 64mb c/d wd צורב- gh24ns50 שחור SATA LG DVDX24 DL כרטיס-3ext+1 int firewire pci מערכת הפעלה-win7 home premium heb 64bit הצורך שלי הוא לערוך וידאו בפרימייר cs5 או באדיוס, משחקים לא מעניינים אותי סך הכל 5,470 באייבורי. המערכת טובה? מספיק חזקה לעריכת וידאו? תעבוד בצורה שקטה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  18. Started by Moshe Saidian,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית 4K. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVID, PREMIER, AFTER EFFECTS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מעדיף לא להתעסק עם זה 7. …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by lyzer,

אשמח לשמוע איזה מפרט ממומלץ לעריכת וידאו ומכיוון שהתקציב שלי מוגבל רציתי לדעת מה חשוב ומה לא האם להשקיע במעבד או בכרטיס מסך או זיכרון [מדובר לצרכי פרנסה ]תודה מראש

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שמיועד לעריכת וידאו בלבד בתוכנה Premiere CS5. מבחינת שקט - לא מאוד קריטי, אבל שלא יהיה רועש מאוד. אני צריך ייעוץ על החלקים שבחרתי (נעזרתי הרבה בשרשור על מפרטים לגרפיקה. תודה רבה!), המלצה ללוח אם מתאים (אין לי דרישות מיוחדות חוץ מתמיכה בFireWire), וקירורים אם צריך. לדעתכם כדאי להחליף את אחד מכונני הF3 בכונן SSD עליו תותקן מערכת ההפעלה? ההבדלים יהיו משמעותיים בעריכה עצמה? זה המפרט שהרכבתי (לא כולל קירורים ולוח אם). כמו שציינתי, התקציב הוא סביב ה-5000 ש"ח (אפשר לחרוג קצת אם זה נחוץ): מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪796 מארז: …

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  21. אמא שלי החליטה שהיא זקוקה למחשב חדש A-SAP ! רוב הדברים שהיא עושה על המחשב הם ערכית וידאו ...וזהו . התקציב הוא 4 אלף אבל היא מעונינת לראות גם מפרט ב- 3 אלף . ( רק בשביל לראות אם אולי אפשר לחסוף קצת ?) הדרישות : מעבד חזק מארז שקט + ספק שקט לא צריך כרטיס מסך חזק...אבל עם זה טוב לעריכה אז תפדל .... הרבה זיכרון ( רצוי 4GB אבל לא חובה... ) לא צריך מקלדת , עכבר , מסך , רמקולים ושטויות אחרות... תודה רבה לעוזרים !

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, אני מחפש מפרט בתקציב לוחץ למחשב שישמש אותי לעריכת וידאו. התקציב הינו 3-4K עדיפות לכמה שפחות מצלצלים.. המחשב ללא ציוד הקיפי ומסך. תודה.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  23. אני קונה מחשב חדש. בעיקר עבודה ב PREMIERE, AFTER EFFECTS, PHOTOSHOP ותוכנות אנימציה קלאסית. מציאים לי מפרט הבא: לוח אם: Asus P5GDC DELUXE Chipset 915 או Asus P5AD2 DELUXE Chipset 925 מעבד: ( P4 3.0Ghz LGA775 800fsb 2M 64bit BOX (630 series זיכרון: KVR533D22N4/512 240pin DDR2 533Mhz 512 MB retail X2 כרטיס וידאו: Matrox Parhellia APVe דיסקים קשיח: 1) 100/120GB 7200RPM IDE/150 sata I/II (8mb) WD 2) 250GB 7200RPM IDE/150 sata I/II (16mb) WD מארז:ATX MIDDLE TOWER 520W with A/C & T/C & 105C + 2FAN כל השאר (כוננים,עכברים וכ') לא משנה....

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  24. שלום לכולם! ברצוני לקנות מחשב לעריכת וידאו DV/HD, משחקים וחיבור קבוע לטלויזיה בסלון (FHD 1080P) חיבורי חובה בלוח - esata,firewire, optical spdif וחיבור HDMI בכרטיס מסך (עדיף ללא מתאם DVI). המסך הרגיל יחובר בDVI. המפרט שלי הוא: מעבד Intel Core i5 750 2.66GHZ 8MB LGA1156 BOX - מחיר 1100 לוח אם ASUS P7P55D Intel P55 LGA1156 - מחיר 965 זיכרון G.SKILL Ripjaws 4GB 1600MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL7 - מחיר 650 כרטיס מסך FORCE3D RADEON HD5770 1GB GDDR5 Dual DVI/DP/HDMI - מחיר 780 דיסק קשיח WD 1TB 7200RPM 64MB GREEN SATA2 - מחיר 470 ספק HEC 550TEWX 550W PSU 12CM FAN - מחיר 315 קירור למעבד Scythe ZIPANG 6 Heat Pipes 140mm CPU Cooler - מחיר 185 צורב NEC DVDRW AD5240S BLACK X24 D…

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  25. שלום לכולם! אפשר בבקשה המלצה למחשב? אני משתמשת במצלמת PANASONIC HDC-5D60 ומעוניינת לערוך בתוכנת פרמיאר! [CS3 או 5. איזה שנראה לכם שעדיף לי להשתמש בו עם המצלמה הספציפית הזו] 1. מה התקציב המקסימלי? ♥ 4,500 - ללא חריגה מהתקציב ובהחלט אשמח לאף פחות ממנו! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ♥ בעקר עריכת וידאו בתוכנת Premiere! ♥ מחשב שיהיה גם לא רע למשחקים 3. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? ♥ אין צורך ב: - רמקולים - מסך - כרטיס קול - מקלדת, עכבר - ווינדאוס - יש לי XP 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? ♥ חשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית כי אני גם מקליטה בבית והרבה. 6. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים