עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by idan003,

הי חברים, המחשב שלי בזמן האחרון מתחיל לעשות בעיות (המעבד מים שלי קצת סדוק + אחרי הרבה זמן של אוברקלוק למעבד גם קצת ירדו הביצועים) ואני מחפש להחליף לוח מעבד זיכרון (לDDR4) וכרטיס מסך. המחשב הנוכחי שלי הוא: לוח: G.sniper M3 מעבד Intel i5 3570K ivy bridge - חשוב לציין כי הוא על AC על 4.5 מאוור למעבד: Corsair Hydro H80i ספק: SeaSonic 860W Platinum-Series כרטיס מסך: Rendon r9 290oc 4GB מחפש לדרג לi7 . תקציב 7000 ש״ח עם חריגה 7500 ש״ח תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  2. Started by EDT,

שלום! אני קונה מחשב נייד HP Pavilion DV6515. http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12802 המפרט של המחשב הוא: מעבד: T7300 2.0GHz זכרונות: 2X512MB 667MHz אני רוצה להחליף את הזכרונות של המחשב ב-2X1GB, ואשמח לקבל המלצות לזכרונות. איזה זכרונות עדיף לקנות OCZ או G.Skill? האם המעבד והלוח-אם תומכים בזכרונות של 800MHz? כדאי לי לקנות זכרונות של 800MHz, או שאני אקבל את אותם הביצועים עם זכרונות של 667MHz? ההבדל במחיר ל-2GB הוא 100 ש"ח. תודה מראש, EDT

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  3. המחשב ישמש לעבודה בתוכנות Solidworks וPhotoshop (ברמה הלימודית), אינטרנט+אופיס, צפיה בתכני HD ומשחקים כשימוש משני. בעתיד הקרוב הוא יחובר למסך 24". המפרט לא צריך לכלול מארז, דיסק קשיח או ציוד הקפי, אבל יש צורך בספק כוח. כמו כן אין צורך במערכת הפעלה או בהרכבת המחשב. אני לא מתכוון לעשות OC בשלב הראשוני, אבל אין לי בעיה אם יהיה אפשר "לסחוט" מהמפרט עוד קצת ביצועים בעתיד.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  4. אורח
    Started by אורח,

ברצוני לקנות את המחשב הבא ויש לי כמה שאלות. http://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..211.&list=1&sort=3&glist=1&uin=16793&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= האם הרזולוציה של המסך (1366x768) לא קטנה מדי בשביל 15.6 אינץ'? לכמה זמן מספיקה הסוללה שלו? איך הכרטיס מסך שלו בהרצת משחקים? המחשב מיועד ללימודים ולשימושים כלליים.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  5. שלום, יש כמה רכיבים שאני לא סגור עליהם, המחשב בגדול מיועד לקולנוע בייתי ותוכנות אודיו עם אופציה לאוברקלוק. אשמח לעצות, דיעות ותיקונים. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤954 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R ¤639 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39218 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤546 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זכרון (אין לסקייפיסי אך הוספתי במחיר הכולל את האחר) OCZ DDR2 800MHZ ReaperX HPC Enhanced Bandwidth 4GB Dual Channel CL 4-4-3-15 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9411, גם אם אני לא אתקין 64 ביט עדיף 3+ על 2, והטימינג חזק גם כן. כרטיס מסך, מתלבט מה לקחת, …

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  6. Started by aga123,

אהלן,אחרי כמעט חודשיים נזכרתי לראות את החוברת הדרכה(מי באמת צריך חוברת הדרכה להתקנת וינדוס LOL) אז פתאום אני רואה שבחוברת כתוב שיש יציאת HDMI,חריץ זיכרון,כפתורי שמע ולי אצלי אין.. למרות שבפירוש שקניתי את הLENOVO המוכר אמר שמגיע עם הHDMI(קניתי LCD אז חפשתי לדעת אם יש לי יציאת HDMI שאוכל לחבר לLCD....) גם בסרטונים בYOUTUBE עם אותו דגם,יש להם את מה שאין לי... אז מה צריך לעשות? שלחתי מייל לחנות שקניתי ממנה(לא אנקוט בשמות שלא יצא שם רע לחנות) האם יחליפו לי את המחשב? אני שלמתי מחיר מלא והHDMI מאוד חשוב לי.......

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  7. Started by CJohnny,

שלום, אבא שלי החליט שהוא רוצה להתחיל להתעסק עם עולם המחשבים וביקש ממני לברר עבורו מחירים לחמשבים. שימושיו יהיו יומיומיים לחלוטין - אופיס אינטרנט סקייפ סרטים וומזיקה יש לציין, שמכיוון שאני "אחראי המחשבים" בבית, סביר להניח שאגנוב לו אותו לשימוש שוטף. חשוב ! WINDOWS 7 ירוץ חלק. רצוי שיהיה HDMI שנוכל לחבר לטלוויזיה בסלון. לא יודע כמה חשוב המשקל וכו', הרי שזה יהיה מחשב נייד בייתי. כל המהות הוא שיהיה אפשר להשתמש בו בכל רחבי הבית. התקציב במקור הוא 3500+- ראיתי את הנייד הבא: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1340 ממש התלהבתי. נתונים טכניים מאוד גבוהיים, מתאים בול, ובנוסף לכך - בעל מקשים גדולים ומסך גדול (אבא שלי כבר די מבוגר). מה יש לכם להציע ?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  8. שלום כולם! יש לי מחשב ניד של HP/COMPAQ דגם: NX9030 מפרט: מעבד: INTEL PENTIUM M 1.6 זיכרון: 1 ג'יגה ועוד הרבה... המחשב מריץ ויסטה אולטימייט ככה שאיכשהו הוא חזק, מריץ את הויסטה מדהים.. בקיצור רציתי לדעת בכמה כדאי לי למכור את המחשב הזה כי אומנם הוא נהדר אך אין לי צורך בו.. היה של העבודה של אבי עד פחות מחודשיים.. תודה מראש, אם משהו רוצה שיפנה תודה מראש ברק גונן

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  9. שלום חבר'ה אני צריך מפרט למחשב נייד בתקציב של עד 3500 ש"ח הכי הרבה המחשב מיועד למוזיקה קליפים וסרטים... במחשב צריך שיהיה מינימום זיכרון : 256 מ"ב ומינימום דיסק קשיח: 40 ג'יגה בייט תודה לכל מי שיעזור!!!

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  10. Started by dors,

מטרות המחשב? אופיס, משחקים כבדים, סרטים, גלישה נוחה * גודל המסך? 15.6 , לא משנה מבריק או מט * רזולוציית המסך? 768X1366 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? העדפה למקלדת מוארת * משקל רצוי? בסביבות 2 ק"ג - חשוב שלא יהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, זמן עבודה כ-5 שעות ברצף. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כדאי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell , אך לא מחייב * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- עדיפות לחומרה המיטבית ביותר, כדי שיעבוד מהר וחזק. תודה רבה! דור.

11. 1. תקציב - 4000 - 4500 שקלים 1/א. רצוי לשאוף ל-4000, אבל לא להתפשר אם יש דברים שיועילו. 1/ב. לא לחרוג. -- 2. משחקים בעיקר. 2/א. אין. 2/ב. פרו 2012/פיפא 2012/COD החדש, BATTLEFIELD החדש, F1 2011 וכו'.. גודל המסך הוא 20 אינץ', רזולוציה 1280X1024.. חשוב לציין כי המסך מעט מיושן ביחס להיום, והכוונה היא לשדרג אותו תוך חודשיים-שלושה למשהו יותר רציני (כולל חיבור HD). -- 3. אין צורך בציוד היקפי. -- 4. אין צורך לכלול כונן אופטי במפרט. -- 5. המחשב לא בחדר שלי, אבל כמובן שאני לא רוצה רעשים של טרקטור, שיהיה שקט.. 6-7.. -- 6. לא מתוכנן OC. -- 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופס/הרכבת מחשב. -- 8. ככל הנראה הרכישה תתבצע ב-TMS. אך גם KSP יתקבל. -- 9. חשוב - חיבורים ל-USB3, ו-8GB ראם (מסיבות…

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  12. כאן יש כתובת בו יש המפרט שהרכבתי ותגידו לי מה דעתכם עליו מה אפשר לשפר או להחליף במקום - אם את יכולים להרכיב לי מפרט אחר יותר טוב אשמח אני מוכן להשקיע ב -3500 , אני גם מתלבט בין אינטל או AMD במפרט שיש יש את AMD המעבדים האלו לא עושים בעיות?? אם יש לכם אתר יותר זול ואמין שאני יוכל לקנות שהמחשב יהיה למשחקים, ללא ציוד הקפי, http://tms.co.il/preview/spec/mupc2a9h

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by goniak,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות net. , צפיה בסרטים, הורדות ואולי קצת משחקים קלים(הגדרות נמוכות) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך DVD , צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. יש דרישה למחשב שקט במיוחד - שקט חשוב (אני רגיל לשקט של מחשב נייד) אבל לא צריך להשתגע 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? כרטיס מסך עם יציאות dvi, vga, hdmi. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני…

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 200 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן אתה משתמש?סרטים בHD,מוזיקה,אינטרנט,משחקים כמו MF2,DIABLO 3 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) שום דבר ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?מסך LCD 32 אינץ,רזולוציה גבוהה. * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (…

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by triton,

שלום לכולם, היום בוקר קמתי והחלטתי לקנות מחשב. בדקתי את האמצעים העומדים לרשותי והחלטתי על 6000 לטובת המטרה. כעקרון השימוש של המחשב יהיה בעיקר אינטרנט, אופיס, ותכנות, אבל מפעם לפעם (וזה ממש לא מטרה עיקרית של המחשב) משחקים. וגם לא מתוכנן Overclock אין צורך בציוד היקפי, ואם יהיה הוא ירכש לאחר מכן ובנפרד. המפרט שחשבתי עליו בינתים הוא כזה: Item Price Units Total Athlon" 64 3500+ (S-939) 1650 1 1650 AV8 (s939) sata,GBL 540 1 540 512MB Kingston CL2.5 400 MHZ 580 2 1160 XFX FX5500 256MB TV ,DVI (128bit) 510 1 510 74 GB 10000rpm SATA 1080 1 1080 NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 370 1 370 Evercool for AMD, heatpipe 160 1 160 HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 Total price 5860 תודה …

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  16. אני בקרוב רוצה לקנות מחשב בסביבות המחיר הזה. במקרה מומלץ אני אהיה מוכן לחרוג קצת במחיר. המחשב מיועד גם למשחקים ולאינטרנט ולא צריך אותו לתוכנות כבדות במיוחד או למשחקים כבדים.רק העיקר שהמחשב יפעיל את pes09 במצב טוב ברזולוציה גבוהה במסך 24 אינץ {ועל איזה רזלוציה בדיוק זה לא משנה כלכך לא מתפנק שיראו מיוחד. רק מה שחשוב שיראו טוב ברמה בינונית ויותר} אני מוכן להשקיע בכרטיס מסך עד 300 ש"ח כי בקרוב שיצא pes10 אני רוצה להחליף אותו ולקנות שוב כרטיס זול ב300 ש"ח שיפעיל את ה pes10 במצב טוב{תקנו אותי אם אני טועה} אז תנו מפרט

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  17. המפרט הסופי שלי Tongue מעבד - INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB לוח אם - GIGABYTE GA-965G-DS3 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרון - Kingston 2GB DDR2 667 או Gskill כרטיס מסך - GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII מארז - COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN צורב DVD כונן 1.44 סט מקלדת ועכבר MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 תגובות בבקשה ???

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  18. שלום לכולם! החברה שבה אבא שלי עובד החליטה לתת לו חשבון הוצאות למחשב- הוא טס הרבה וכאלה, ולא צריך הרבה יישומים בתכלס (אבל אני אשמח לגנוב לו את המחשב...), המחשב יהיה בעיקר לישומי אופיס ואינטרנט, ואולי צפיה בסרטים מדי פעם. התקציב מאוד גמיש- שוב על חשבון החברה... וזה לא בעיה לקנות בארה"ב או באירופה (גרמניה בעיקר) בקיצור, מה שהוא צריך (לפי סדר חשיבות): 1. משקל הכי קל שאפשר 2. בטריה ארווווכה שתחזיק לו לטיסות ונסיעות 3. כונן dvd פנימי 4. אמינות- לא צריך איזה אחריות מטורפת, אבל שלא יתפרק אחרי שבועיים 5. אם אפשר- שיראה נורמלי (בכל זאת, הוא מסתובב עם זה...) בינתיים רק ראיתי איזה מחשב של סוני שנראה נחמד וזה שעובד איתו מנסה כל הזמן לשכנע אותו לקחת MacBook, מה אתם אומרים? תודה מראש לכ…

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  19. אז חזרתי מחו"ל אחרי 7 חודשים, והמחשב הישן שלי פג תוקפו. אני מעוניין לקנות מחשב חדש. המטרה העיקרית של המחשב הוא לעבוד טוב תחת תוכנות גרפיות ועיבוד תמונה. וכמובן אני אשמח אם המחשב יריץ משחקים חדשים יחסית ברמה טובה. בנוסף אני צריך מחשב עם יכולת קירור טובה, האזור עבודה חם! מחיר המחשב יצטרך לנוע עד ה 4000-5000 כולל הכרטיס מסך. צריך כרטיס מסך בעל כניסה ויציאה לטלויזיה, גם שאני אוכל לראות טלוויזיה במחשב וההפך. מסך מחשב אני אקנה בנפרד, אז אין צורך בו כעט. אשמח לראות כמה סוגי מפרטים שונים, והסברון קטן על המפרט. כמו כן אם אתם חושבים שהסכום כסף נמוך מדי למחשב חדש וחזק מבחינה גרפית, גם אשמח לשמוע. תודה מראש רון

• 13 תגובות
    • 681 צפיות
  20. Started by La Or,

AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition BOX , יחידות 1 ₪1006 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1118 Gigabyte MA74GM-S2H AMD740 CHIPSET, יחידות 1 ₪300 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=228 זיכרון Kingston 2GB DDR2 800Mhz CL6 , יחידות 2 ₪446 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=297 WD 500GB 7200RPM 16MB IDE, יחידות 1 ₪429 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=162 GigaByte ATI Radeon 4870 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪993 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=733 צורב Samsung SHS222 x 22 IDE - Pata Black, יחידות 1 ₪130 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=834 Cooler Master Centurion 590 Black, יחידות 1 ₪369 http://www.…

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Started by kobipp,

אני מחפש מחשב פשוט וקל להקלדה בלימודים וגלישה באינטרנט, התקציב הוא 2500 ש"ח 2000. חשוב שתהיה לו אחריות לפחות לשנה הראשונה. * גודל המסך? 15.6 אינץ' לפחות, המטרה היא שתהייה מקלדת עם מספרים בצד ימין * משקל רצוי? ברור שכמה שיותר קל, אני לא כל כך יודע מה קיים בשוק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 5-6 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו): לא. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? כונן+צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, בארץ מספיק. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Acer תודה! קובי

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  22. Started by shacharoren,

אהלן, שאלה פשוטה, אני מחפש נייד של DELL ואני עדיין לא יודע מה מי ומו, איפה המקום האמין והטוב ביותר לרכוש DELL??? תודה.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by nattti,

שלום לכל העוסקים בעבודת קודש אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בבחירת מחשב נייד עבור אחותי * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אופיס), גלישה באינטרנט, תכנות, משחקים קלים, צפיה בסרטי HD * גודל המסך?15.6" ושלא יהיה מבריק.(ע"פ הרוב עדיף מט). * משקל רצוי? המשקל לא כל כך משנה. עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי זמן סוללה כמה שיותר ארוך ( עדיפות ל - 6 תאים ע"מ לא ליצור בליטה של הסוללה), אבל לא על חשבון התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ורצוי גם eSata * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. עדיף יותר * צורב DVD? כן * אחראיות? רצוי אחראיות של לפחות שנתיים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין לי העדפה. אבל חברה שנחשבת אמינה בתחום הניידים * מערכת הפעלה? WINDOWS 7 כמ…

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  24. מה אתם אומרים על המפרט הזה? (בלי מסך וכרטיס מסך כרגע) (אבל איזה מסך וכרטיס מסך מומלצים בעתיד) הכרטיס מסך של הלוח תומך במשחקים של גיימר בינוני? פריט מפרט מחשב מחיר מעבד Core 2 Duo E6600 Box Intel 1,298 זכרון TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 686 לוח אם GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 (כרטיס מסך O.B) 641 כרטיס גרפי ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL 1735 ¤ (מתכון לקנות בעתיד) כונן קשיח 320 GB 16 (Buffer) ST3320620AS Seagate 483 צורב DVD GSA H30N LG 18X(בצבע שחור) 218 מסך מחשב 931BF Samsung (בצבע שחור) 1459 ¤ (מתכון לקנות בעתיד) מודם + פקס V92 56K PCI FaxModem 50 רמקולים למחשב X230 Logitech 294 מקלדת+ עכבר Wireless Optic…

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  25. שלום... באופן עקרוני יש לי מחשב חזק בבית שנועד בעיקר למשחקים אך אחותי צריכה מחשב נוסף לעבודה... התקציב היא 2200 ש"ח ועיקר השימוש יהיה לעבודות שונות...חשוב לציין שיש צורך בכוח עיבוד יחסית חזק כי חלק מהתוכנות שיהיו בשימוש הן כבדות [כולל כמה תוכנות גראפיות...לא כבדות,אך דורשות כרטיס מסך סביר],לכן זה די הכרחי שיהיה 512MB DDR RAM וכרטיס גראפי R9250SE או GF5200 FX. אני מקווה שמישהו יצליח להרכיב מחשב בהתאם לתקציב והדרישות,ועדיף שיהיה פחות מ2200...[אם בכלל אפשרי] תודה רבה לכל מי שיעזור. אין צורך בציוד היקפי או במסך

• 7 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים