עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, מעדיף שלא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לתכונות כמו פוטושופ ופרמייר, וקצת אפטר אפקטס (חובבני, לא מקצועי). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מסך 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בח…

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by Yapy_,

רכשתי מחשב, או יותר נכון כמה רכיבים בכדי לבנות לעצמי מחשב, המיועד לקצת גיימניג סרטים וחיבור אינטנסיבי לאינטרט. SSD 545S SERIES (256GB, 2.5IN SATA ASUS STRIX-GTX1070-8G-GAMING BOXED INTEL? CORE? I7-7820X X-SERIES PROCESSOR GIGABYTE X299 AORUS GAMING 3 אני אשמח המלצה על זכרונות (16G 2400Mhz) מארז, קירור (נוזלי?) וספק. את הזכרונות אני יכול לקנות בארה"ב את כל השאר מעדיף בארץ. מחפש מוצרים אמינים ושקטים. מארז - אלגנטי ועיצוב נקי. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by mitlabet,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1200$ (קונה בארה״ב) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה, אבל מדי פעם פיתוח כבד. בלי גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סביבת פיתוח (פייתון, visual studio וכו׳) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ממש לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  4. Started by ח ר,

מעונינת לקנות את המחשב הזה https://www.amazon.com/-/he/gp/product/B0C8S8FF5K/ref=ox_sc_act_image_2?smid=A30EPR1Q8JVZG5&th=1 לכאורה אחריות שנה בינלאומית- אני מבינה שזה אחריות חלקית האפשרות השניה לרכוש PROBOOK ב3300 בלי כרטיס מסך 16GB עם אחריות 5 שנים באתר הלקוח על מה הייתם הולכים?

5. שלום, מתחילה ללמוד עיצוב חזותי בשנקר ונדרש מחשב נייד שיתמודד בעיקר עם תוכנות לעיצוב גרפי (בעיקר photoshop ו-Illustrator). המחשב הנבחר הינו Macbook pro 14 וההתלבטות הינה בין 2 דגמים בעלי מפרט זהה (16GB RAM, 512GB SSD) למעט המעבד - מודל 2021 עם מעבד M1 pro במחיר 5,554 ש"ח לעומת מודל 2023 עם מעבד M2 pro במחיר 7,862 ש"ח (מחירי KSP אילת). מצרף קישור למפרט המלא: https://ksp.co.il/web/item/243469 https://ksp.co.il/web/item/175999 אשמח לעצתכם.

6. Started by string,

שלום לכל מכובדי . לאחר שה HP שלי שבק חיים לאחר 3 שנים החלטתי לרכוש לי "חבר" חדש ..בדמות LAPTOP של DELL (כי אמרו שהם הכי טובים ). התקציב - 5000 שח (מעדיף מתחת אבל אפשרי בהחלט) היישומים - גלישה באינטרנט , אופיס ויישומים קטנים פה ושם שעושים עם כל נייד , צפיה בתמונות , האזנה למוסיקה וצפיה בסרטים (אין צורך במשהו BIG DEAL בצורך הזה מכיוון שהוא יהיה שולי) המחשב אמור לעבוד ב 85 % מהזמן בבית על הברכיים שלי וב 15% הנותרים הוא "יטייל" איתי באופן שולי ביותר לעבודה (בית קפה השכונתי וכיוצא בזה) כמה אופציות שחשבתי עליהן הם - DELL STUDIO 1537 T5800 (האם אני צריך יותר מבחינת ה T5800 או שאפילו אפשר פחות ? מה זה נותן לי בסופו של דבר ?) 2 DELL INSPIRON 1525 (איזה T ? ) 3 V…

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  7. שלום לכולם. בניתי לי מפרט שבעיקר נועד למשחקים ולצורכים בסיסיים כמו אינטרנט סרטים וכו. יש לי מסך של 20 אינצ קיים וכל שאר הציוד העקפי. אני קונה אך ורק מהחנות KSP כי היא קרובה אלי אז אין אפשרות לקנות במקום אחר. מעבדי אינטל Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB כרטיסי מסך ASUS 9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארזים CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) ספקי כוח Enermax Tomaha…

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  8. שלום, אני בהונג קונג ואני מעוניינת לקנות מחשב נייד בעיקר לצורכי לימודים באוניבסיטה (והצרכים הרגילים של צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט וכד') האם יש דגמים מומלצים וזולים יחסית? טיפים נוספים? תודה רבה שני

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by wooper,

היי אני מתלבט בין http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400.htm לבין מחשב נייד מ ‎RD510-K.AD24E T5800 2.0GHz ksp CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5800, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots)‎ ‎ HD‎ ‎250GB (SATA) 5400rpm ‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA® GeForce® 9300M GS (DDR2 256MB VRAM, *TurboCache Support)‎ ‎ Optical Device‎ ‎SATA DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM)‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel® Pro/Wireless 3945BG(802.11b/g/n)‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes (BlueCoreTM4 v2.0+EDR)‎ ‎ Webcam‎ ‎Yes (1.3 Mega Pixel)‎ ‎ Card Reader‎ ‎6-in-1 (xD/SD/MMC/MMC Plu…

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  10. שלום לכולם רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט הזה שמבוסס על CI7, או שעדיף לשימושים שציינתי ללכת על מפרט המבוסס על Q9550 / PHENOM II? יש לי מסך '20 רחב שכנראה לא אחליף בשנה הקרובה... מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1552 לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-UD5 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1434 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 - SAPPHIRE DESIGN - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤769 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500410AS אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤300 זיכרון: OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1333 CL 7-7-7-20 - PLATINUM EDITION : OCZ3P1333LV6GK אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤977 מא…

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  11. פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. התקציב שלי הוא 3300 כולל מסך 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בתלת מימד, צפיה בסרטים, הורדות, בעתיד עבודה עם תלת מימד 4. אין לי צורך בכרטיס קול איכותי 6. עיצוב לא חשוב לי. לא מבין את נושא הקירור!? כמה מחשב כבר יכול להרעיש??? 7. אין לי צורך בתוכנות 8. אין צרכים מיוחדים 9. שקט לא חשוב כל כך 10. האם מתוכנן OC? מה זה OC? 11. לא עקרוני זהו מפרט לדוגמה שמצאתי ונראה לי שעונה על הדרישות, אשמח לחוות דעתכם: מעבד אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warra…

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  12. 1.מארז אם ידית + ספק EZCOOL450 W 12C, 2.מעבד intel core 2 quad q8200 2.33 ghz 3.לוח אם gigabyte ga-ep43-ds3l 4.כרטיס מסך gigabyte ati raedoen 4650 1024mb pcie 5.דיסק קשיח 500 gb sata 2 7200 16 mb western digital 6.זיכרון kingston 2 gb ddr2 800 mhz 7. צורב דיוידי סאטא 22X LG בחנות אמרו 2390 שקל האם זה שווה?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  13. מחשב נייד בגודל 15.4" אפשר גם 14" מחשב נייד בסיסי 1.8GHZ לא צריך יותר 1-2 ג'יגה ראם איכות בניה מעל למומצע נוח לנסיעות וכו' הדגש פה יותר פחות על המפרט המחשב מקסימום יריץ פוטושופ בעיקר תמונות אינטרנט ומיילים תודה.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  14. Started by avilev,

בסימניות שלי ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  15. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3196&CatCode=315 כרטיס מסך טוב מאד מסך גדול 2 ג'יגה 250 זיכרון ליבה כפולה 2.0

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  16. פשוט הגשתי את המחשב הנייד שלי לתיקון (LG סדרה LE50) בטענה שהמחשב לא מזהה את הכונן הקשיח לפעמים. והם טוענים שהאחריות לא מכסה את התיקון מכיוון שהתקלה נובעת מקצר שעושה יציאת האוזניות הרופפת, ויציאת האוזניות הרופפת הינה שבר. לי זה לא נשמע כל כך הגיוני, אך מצד שני אני איני ממוחה בתחום. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. (יש לציין שיציאת האוזניות רופפת אך עדיין עובדת)

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  17. Started by yairl,

שלום אנשים, ברשותי מחשב ישן של דל - Inspiron 6000 לאחרונה הוא החל להשמיע רעש ממש חזק בזמן שהוא פועל. אני בטוח כמעט ב-100 אחוז שהרעש מגיע מהמאוורר, שכנראה מלא אבק או מקולקל. כאשר ניסיתי לפתוח את המכסה האחורי של המחשב, נתקלתי בבעיה: למרות שהברגתי החוצה את כל הברגים (ויש הרבה), עדיין אני לא מצליח לשחרר את המכסה (הוא תקוע באיזור של היציאת כרטיס מסך מאחורה) - כאילו יש איזה בורג נסתר או משהו... האם מישהו מכיר את המארז של המחשב הזה ויודע כיצד ניתן לפתוח את המכסה האחורי שלו? רוב תודות, יאיר.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  18. מה דעתכם על המפרט שלהלן? הגיע הזמן שנחליף את המחשב שלנו הקשיש (בן כ- 5..). אנחנו משחקים עליו בעיקר משחקי רשת (WOW לדוגמא), שלא דורשים אמנם מנוע גרפי חזק במיוחד, אולם יש לנו חיבה גם למשחקים כאלו ואחרים כך שהוא צריך להיות מותאם למשחקים באופן כללי (גם כאלו שעתידים לבוא). מעבר לכך - צפייה בסרטים, אינטרנט וכו'. אין שימוש בתוכנות תלת מימד וכיו"ב. לא הרגשנו צורך לשדרג את כונן הדיסקים לטרה מכיוון ויש לנו בנוסף גם כונן דיסקים חיצוני של 500G. לוח האם הוא של אינטל מתוך התעקשות של בן הזוג שלי, אלא אם כן זה קריטי, אין צורך להעיר על כך האם יש משמעות לספק הכוח ? (בחרתי ממש כמו אנדנדינו..). האם כדאי להחליף משהו אחר? האם המחיר (5500) טוב? תודה! העניין דחוף (המחשב שלי לא סוחב כב…

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  19. דגם toshiba satellite p300-133 כמה שיותר גדולה.... כמה שיותר חזקה..... למישהו יש מקום לקנות? (רצוי בארץ)

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  20. לחברי הפורום שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט לשימוש אינטרנט וצפיה בתכני 720P עד 1300 שקל עם דגש שלא צריך כונן אופטי מקלדת עכבר רמקולים מסך כונן קשיח וספק (יש לי CORSAIR 550 VX) זאת אומרת שאשמח אם תרכיבו לי מפרט של מעבד + לוח אם + זכרון + מארז אפשרי שהמחשב יהיה גם HTCP זה יותר יפה לעין לדעתי והאם יש לי צורך בכרטיס מסך או אפשר להסתפק במובנה בשביל פענוח 720P ועוד שאלונת אם אפשר שהלוח יכלול יציאה אופטית ו HDMI דיי חשוב לי כך שלא חשוב אם זה יבנה על INTEL או AMD. המון תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  21. שלום לכולם לאחר דיונים ארוכים בפורום אני מתלבטת בין שני המחשבים המוזכרים בכותרת. הסיבות שבעטיין אני נוטה ל-latitude - משקלו הקל חיי הסוללה הארוכים גודל המסך והעובדה שלמיטב הבנתי מדובר במחשב "חזק" יותר. מדובר במחשב שהולך להיות המחשב העיקרי שלי. כמו כן, אני מבלה זמן רב בנסיעות באוטובוסים / העתקת מקום מגורים. ולכן חשוב לי משקלו של המחשב ושאוכל לסמוך עליו. אני עובדת מול האינטרנט (מעלה תכנים לאתרים) וסטודנטית במשרה מלאה. כמובן שהחסרון היחיד הוא מחירו היקר של ה- latitude לעצתכם הטובה אודה עינת

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by SciFi7,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2.5K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים (כבדים, כמה שאפשר),עבודה משרדית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.שום דבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותיזיכרון ודיסק קשיח 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא 7. האם אתם צריכים …

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by mescalin,

היי בחיפוש אחר מחשב נייד שהדרישות ממנו הנם: תקציב עד 4000,משקל עד 2.5 ק"ג (ישמש ללימודים,דברים סטדנרטיים לחלוטין כגון אופיס אינטרנט הורדות ,סרטים) נתקלתי במודעה הזו: http://www.lenovo-israel.co.il/pl_product~6370W48~2~10.htm את הדגם אני מכיר ולדעתי משלל החלופות שמצאתי הוא עונה לצרכים,האם מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת החנות\אתר? האם יש משהו שאני "מפספס" במודעה?לפי מה שצויין המחשב חדש ולא מחודש אשמח גם להצעות על ניידים אחרים אם יש משהו מומלץ יותר במסגרת הדרישות תודה

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  24. שלום לכולם, אח של חברה שלי ביקש ממני לבנות / לרכוש לו מחשב חדש. המחשב שלו הולך לשמש אותו לגלישה באינטרנט, מעבד תמלילים, ומשחקים של הילידים שלו (גילאים: 7,4), (עד היום הוא השתמש במחשב סלרון 800 והוא מחליף רק בגלל שהוא התקלקל ולכן אני אומר הכי בסיסי) והוא מוכן להשקיע עד 2300 ש"ח, אני בניתי לו את המפרט הזה : מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box ¤627 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4400 לוח אם ASUS P5LD2-X ¤377 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31052 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤265 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון OCZ DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤259 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ26671024V כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 7300GS 25…

25. אוקי לאחר שסרקתי את הפורום - קראתי את ההודעות - נכנסתי לאתרים - השוואתי מחירים - הגעתי למסקנה ואני רוצה את העזרה שלכם לפני הקנייה הסופית (אפשר בבקשה למחוק את הנושא הקודם שלי) נתונים ראשוניים שאני עבדתי לפיהם: -מחשב ללא : מסך \ עכבר \ מקדלדת \ רמקולים -ללא OC -זיכרון 2 גיגה -קירור למעבד חובה -לוח אם ללא כרטיס מסך מובנה - מישהו יכול להסביר לי בבקשה למה אנשים ממליצים כרטיס מסך מובנה על הלוח אם כשהם ממליצים כרטיס מסך טוב? -כולל הרכבה ובדיקה -המחשב מיועד למשפחה הכוונה : עבודה\שירים\משחקים\תוכנות - קצת מכל דבר - ממוצע ושיעבוד טוב -לוח אם של GIGABYE או ASUS מעבד : AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX ¤ 476 לוח אם : GIGABYTE G…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.