ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי amd 3200+ s-939 512mb ddr לוח של ג'יגה בייט k8nf-9 הארד דיסק 80 ג'יגה של wd צורבי דיוידי...זה כבר לא כל כך משנה... 6600gt 128 mb כרטיס מסך אז ככה חשבתי להחליף את המעבד ואם אני מחליף מעבד כמובן שאני צריך להחליף גם לוח ולהוסיף עוד זיכרון לא סגור אם ג'יגה או עוד 512 מה אתם ממליצים?אני לא רוצה משהו יקר מדי אבל גם עם ביצועים יותר גבוהים. המעבד שלי הוא לא כפול ליבה שזה בזבוז, היום הכפולי ליבה הם זולים מאוד ואפשר למצוא במחיר סביר לפי דעתי משהו טוב מיכוון שאני כבר לא כל כך בענינים כמו פעם אני מבקש ממי שמבין שיענה לי מה כדאי לי והאם עומדת לצאת סדרה חדשה של מעבדים ככה שכדאי לי לחכות קצת עם זה שירדו המחירים תודהההה רבה אריהה!!!
-
- 14 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן אנשים, נראה שהספק של המחשב הנוכחי נשרף מה שמהווה תירוץ למחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת האפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, גג 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים, גיימינג, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Borderlands 2, SW:Old republic -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי כרגע מסך NEC 20WGX2 שרץ על 1680…
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני צריך מפרט הכי טוב שיכול להיות למשחקים כבדים ב5300 אשמח גם שיהיה קירור במפרט כי אני עושה OC למעבד ללא מסך ושום ציוד הקפי אחר.
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הי, אני מחפשת מחשב נייד לעבודה עם תוכנת אוטוקאד (אדריכלית). התקציב הוא כ- 4,000- 5,000 ש"ח. המסך הדרוש הוא לפחות 17". (ברור לי גם שהמחשב יהיה כבד, באזור ה-3 ק"ג...) ראיתי את המחשב הזה: Dell Vostro 3750 i7-2630QM Nvidia Geforce GT525M http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791199 אבל אני לא יודעת אם כרטיס המסך מספיק טוב. בנוסף, אני לא יודעת לגבי המעבד- הבנתי שעדיף i5 על i7... אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה נעה
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
היי, הדרישות ממנה עד עכשיו שהוא יהיה כמה שיותר מהיר בתקציב הזה עם VS2010 ו SQL2008R2 ומסך 15.6 תודה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אז ככה, המערכת חייבת להיות טובה לאוברקלוק אז לקחת את זה בחשבון מעבד, לא החלטתי ( תעזרו לי ) אם כפול ליבה או מרובע ליבה, מרובע ליבתי מגיע פחות רחוק ב OC ? לוח אם, [glow=red,2,300]אין צורך [/glow] בשום פיצ'רים מיוחדים... כמו כרטיס מסך מובנה או אפילו FIREWIRE וכאלה, שיהיה צ'יפסט/לוח איכותיים לאוברקלוק ( לא DFI והגזמה אחרת ) זכרונות 4 ג'יגה כמובן, שגם, יהיו טובים ל OC, אם ההבדל במחיר לא גדול אז אוליי ניקח 1066MHZ במקום 800 ?! ספק כוח, לא יהיה מחובר למחשב הנ"ל, אבל המחיר צריך לכלול אותו, הוא יפעיל מעבד E4500, כרטיס מסך 8800GT ולוח של ג'יגה בייט... אני לא צריך/רוצה ספק במאות שקלים, משהו במחיר כמה שיותר נמוך שיעשה את העבודה בצורה טובה... אני מתכוון לקנות את כל העסק כב…
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי מגיעה לארץ הסידרה החדשה של DELL XPS 16 עם ווינדוס 7 למה אני ממש מחכה למחשבים תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
האם ישנה אופצייה בניידים לכיוון רגישות משטח העכבר? לתותחי הניידים שבחבורה כל הזמן קורה לי מצב שבו עצם העברת הסמן/העברת האצבעות על משטח העכבר גורמת לסימון כל הדף או עמוד האינטרנט או גוררת פרטים משולחן העבודה ממש כאילו לחצתי על הכפתור השמאלי באופן קבוע.... למה זה קורה ? איך פותרים את הבעיה המרגיזה הזו? THX
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הרכבתי לעצמי מפרט לפני מספר חודשים אבל מאז לא קניתי מחשב ורציתי לדעת עם בחודשים שעברו יש משהו במפרט שאפשר לחדש במשהו אחר. יש לי כבר כונן SSD+כונן קשיח, צורב וכ.מ שאני הולך להתקין. אין לי בעיה להוציא יותר כסף עם יש לכם המלצה למשהו טוב. כרגע העלות היא 3150, אני מוכן להוציא עד 4000. ועוד משהו, אני לא חושב שאני הולך להמהיר משהו אז קחו את זה בחשבון. Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray Zalman SZ CC92HS CPU Cooler Gigabyte GA-Z87-HD3 LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI Thermaltake Litepower 650W Active PFC 12cm Fan (Retail) מארז ללא ספק CoolerMaster CM Storm Scout 2 Advanced Window ATX תודה, דימה. - - - תגובה אוחדה: - - - שחכתי לציין …
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הי אני צריך מפרט למחשב לעריכה גרפית מה עדיף : pentium d 3.4 או core 2 duo e6300 עד כמה חשוב 2 ג'יגה זיכרון לעומת 1 ג'יגה
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תכינו לי מפרט למחשב חזק ויציב לצרכים העיקריים: * אינטרנט - משתמש הרבה באינטרנט ותוכנות שקשורות לאינטרנט. * עבודה - אני אשתמש במחשב לצורכי עבודה ולכן רצוי שיהיה מהיר. * בניית אתרים - אני הולך לעבוד עם בניית אתרים ברוב הזמן. את האמת שעד עכשיו הסתדרתי עם 256MB זיכרון ומעבד 2.66, שזה עלוב! נראה לי שאני צריך פי כמה יותר מזה לפחות בזיכרון. בקיצור מחשב סוס עבודה לאינטרנט, תוכנות וניהול אתרים. מה צריך? * כרטיס מסך - לא משחק במשחקים, רואה סרטים פעם בחודש. לא צריך משהו טוב. * כרטיס קול - שומע מוזיקה לפעמים אבל לא צריך משהו רציני גם. * צורב - לא צורב הרבה אבל עדיף שיהיה משהו שאם אני אצטרך מתישהו, אם יש אפשרות שהצורב יקרא DVD זה יהיה נחמד. * תקליטור - פעם בחצ…
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב (ואני די בטוח שגם אתם שמתם לב) שפורמט השאלה הבא חוזר על עצמו: אני מחפש מחשב נייד בתקציב של XXX (בדרך כלל נע בין ה3.5-6 אלפים) שיבצע XXX (לרוב מדובר באינטרנט, OFFICE, יוכל להריץ משחקים לא מאד כבדים, WINSOWS, ויקרין סרטים ברמה טובה. לפעמים יש תוספות כמו HTPC, גרפיקה). זכרון בגודל XXX סוללה שתחזיק כמה שיותר זמן. מדוע שלא תכינו טבלה (שתתעדכן מדי פעם) ובו תתאימו דרישות מהמחשב לסוג חומרה מסויים, תציינו את ההבדלים העיקריים בין סוגי המעבדים, כרטיסי מסך וכו' וכו' (תהיו יצירתיים). תחום החומרה בעולם הניידים הרבה פחות מוכר מאשר בנייחים. כך שמה שישאר לאנשים לשאול הוא בתחום של איזו חברה עדיפה ועוד פרטים קטניים שעודפי התקציב מאפשרים, ואתם לא תצטרכו כל פעם להגות מפרט חדש. א…
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, אני במפרט שיריץ משחקים בצורה מעולה, ויספיק לי לטווח ארוך. כמו כן, עבודה שוטפת וניגון סרטים ב HD. לא מתוכנן OC. אין צורך בהארד דיסק. יש צורך בצורב. עוד דגש שחשוב לי מאוד הוא שהמחשב יהיה שקט, ושלא יפלוט חום. התקציב שלי הוא 4000-5000 שקלים. מעדיף שהמפרט יורכב בפנדה/נעה, כי אני מאיזור חיפה. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
טוב שלום ותודה מראש ככה המפרט לפי מה שאני יודע הוא לעסקים, קניתי מסך היום לאחר עיון פתחתי בLCD זה פה -http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=300522.0 בינתיים מרוצה. טוב עכשיו הגיע הזמן להחליף גם את המחשב אז זה מה שהוצע לי: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/1090265-1139375-1139375-1139375-13069126-13069590-80155205.html חוץ משינוי ב"זיכרון סטנדרטי"1024MB (לא כמו שרשום) את האמת הפסקתי לעקוב אחרי הפנטיום 4 ככה שאני לא מבין במעבדים החדשים ויש היום כל-כך הרבה. הייתי רוצה לשמוע חוות דעת מה צריך לשנות או להוסיף או בכלל אם זה משתלם? בטח אני יעביר את הכרטיס טלויזיה אני מקווה שהוא יעבוד עכשיו הוא עובד על XP , אבל בשידרוג הקודם הייתי צריך להחליף כי הכרטיס לא נתמך …
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קניתי את המפרט הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1510 לפני חודש ועכשיו אני מרגיש שאני לא ממש מרוצה ממנו יחסית לסכום ששילמתי (כי יש משחקים שהוא לא מריץ על הכי גבוה כמו קרייסיס פר קריי GTA כמובן וסיינטייס רוי) עכשיו מה אתם חושבים על המפרט הוא טוב? האם הייתם יכולים להרכיב לי באותו סכום מחשב חזק יותר? והאם הספק כוח שהוא 400 של סיסוניק יוכל להחזיק לי בעתיד שאני ישדרג כרטיס מסך או אפילו יוסיף אחד?
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
תכינו לי מפרט ב5 אלף כולל מסך בלי ציוד הקפי מעבד 6300 כרטיס מסך x1950 זכרונות 512*2 מעבד 945-3s מארז הסמוראי דיסק קשיח 160gb מסך פשוט לא lcd
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
יש לי: מסך 22" וציוד הקפי מעוניין בחוות דעת על מפרט זה: (נבנה ב ksp) ------------------------------------ Core i5 750, s1156, 8MB Box 1030 GIGABYTE P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 700 DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 630 Western Digital 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS 285 GIGABYTE GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E 440 LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 125 Gigabyte 3D Mars Aluminum Full Tower Black 470 Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin) 190 total:3870 NIS תקציב מקסימלי: 4K+- שימושים: תכני HD , משחקים אין צורך באפקטים מלאים , מעט אופיס , לא עריכת וידאו , לא לעבודה דוגמאות למשחקים: force unleashed , COD mf2 , רזו…
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכם. המטרה שלי היא להרכיב מחשב שיוכל להריץ תוכנות שדורשות זכרון ומשאבים רבים ויעבוד בצורה המהירה ביותר. אני רוצה שתהיה לי אפשרות להריץ לדוגמא Visual Studio 2005 נוסף ל Photoshop תוכנות נוספות ואף תוכנות שיתוף בבת אחת כן שהם יעבדו בקצב מאוד מהיר. כעיקרון אני צריך מחשב "סוס". עכשיו התקציב שרשמתי פה הוא 3000 אבל אני מבקש שאם אתם רואים משהו שהוא פשוט מתבקש אל תהססו ותכתבו אותו גם במידה והתקציב יחרוג ויגיע ל 3600. עכשיו אני לא אידיוט, ואני בעיקר רוצה את חוות דעתם של המומחים פה. אני כמובן לא דורש מחשב עם הכל ב 3000 שקל. כרגע יש לי כרטיס מסך Radeon 9800 pro אני לא ממש מעוניין להחליף אותו כי אני לא זקוק למחשב בשביל משחקים ולכן אני אסתפק בו ולכן אני צריך לוחם אם שתומך ב A…
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
לכולם שלום! אני מבקש סיוע בהגדרת דרישות למחשב חדש בלי ציוד נלווה בלי מסך בלי O.C בלי משחקי מחשב שימוש באופיס, אינטרנט, ועריכת וידאו פרטית עם פרמיאר, כרטיס מסך לשני מסכים, וכרטיס עריכה. איזו מע' הפעלה מומלצת? עלות מוערכת 5-6K תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש נטבוק לשימושי אינטרנט ומסנג'ר פשוטים. יש באפשרותי לרכוש אותו באילת מאופיס דיפו במחיר של 1300 שח. האם יש אלטרנטיבות טובות יותר במחיר? *אני מודע לכך שהסוללה בעלת שלוש תאים אך אין צורך ביותר מכך. *אני מודע לכך שהHDD עובד על 4200RPM אך מכיוון שהשימושים הם בסיסיים ביותר אין הבדל לעומת RPM גבוה יותר.
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שאנשים יעזרו לי פה למה פעם שעברה לא היתה שום תגובה באשכול הנה 3 מיפרטים הראשון מאייבורי השני מFOXPC השלישי מSKYPC מעבד:Intel Pentium Dual-Core E5200 לוח אם:Gigabyte GA-G31M-S2L/Asus P5KPLCM G31 דיסק קשיח:320GB SATA II 7200 RPM 16MB Hitachi/Western Digital/Seagate זיכרון:2048MB (2GB) DDR II 800MHz צורב:LG X22 SATA DVD Asus/Optiarc/Pioneer כרטיס מסך:Intel GMA 3100 UPTO 384MB מובנה על הלוח ספק:EZCOOL 450W 12CM FAN מארז:Raidmax Sagitta II מאוררים:שני מאוררים 12CM מוארים ועוד אחד 8CM מואר השני מFOXPC הGAMER BASIC 100 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1358 השלישי http://skypc.co.il/pl_product~sky099~88~0.htm מה עדיף לי לקחת מהשלושה ה…
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק למחשב בעלות של 3.5K-.3K כולל מסך. (לא צריך רמקולים/מקלדת/עכבר וכו'). המחשב בעקרון מיועד למשחקים/עבודה משרדית. אני מבקש לתת מפרטים מהאתר שלSKYPC /KSP אם אפשר. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן, אחרי שהלך לי המחשב שהיה מחובר לטלויזיה ושימש לצפיית סרטים וסדרות (מבוסס על הסדרות הישנות של הספרון, סביבות ה1.7GHZ) אני מעוניין במחשב שהשימוש שלו הוא נטו להיות מחובר לטלויזיה ולעבוד לי דרך השלט. התקציב הוא סביבות ה1000 עד 1500, עם נטיה לכמה שפחות. אני באמת חושב שאם הסתדרתי עם מחשב שהיה תחילה Athlon XP 1.6GHZ (אחרי זה שודרג מחוסר ברירה), אז אין סיבה שאני אצטרך לקפוץ עכשיו מעבר לתקציב הזה. מה שאני צריך במפרט זה ככה: 1. מעבד 2. לוח אם 3. זכרון 4. כרטיס מסך עם SVIDEO (עדיפות למובנה בלוח, בתנאי שיעשה את העבודה) 5. דיסק קשיח 5. מארז קטן וקומפקטי. אם ניתן אני מעדיף שהלוח יהיה יותר קטן מATX ובהתאמה גם המארז, כמה שיותר קטן. (האם יש על מה לדבר על מחשבי Barebone למינהם? בתקציב…
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אז החלטתי לקחת את המערכת הזו: http://www.skypc.co.il/pl_product~sky110~88~0.htm, ולהוסיף לה עוד סטיק של שני ג'יגה. המסך שלי הוא 19 אינץ' ואני סומך על הכרטיס שיריץ הכל בשנתיים הקרובות - אני לא מכור לפילטרים, אז אני מניח שהכל יסתדר. אני מעדיף אנוידיה על ATI. אין לי סיבה מיוחדת למה. אם אתם יכולים לבדוק את הלינק כדי להגיד אם שווה בכל זאת להרכיב מפרט בעצמי, אני אודה לכם ממש ולא לשכוח להגיד מזל טוב, מחשב נייח ראשון מאז 2001 :]
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-