עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eey,

שלום, אני סטודנט למדעי המחשב בת"א. אני מחשב מחשב נייח חדש. אני צריך אותו לעבודה משרדית וללימודים. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט, אני מוכן להוסיף עוד כסף כדי שהוא יענה לדרישה זו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, MATLAB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. הרכבה בחנות. ראיתי מחשבים שאני חושב שהם נחמדים בערך ב2000 ש"ח, הנה קישורים: https://www.…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Morfium,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לחברה שלי עד 1500 שח (כמובן רצוי פחות) אם זאת המחשב אמור להיות להרבה שנים, כמו המחשב הקודם שלה ז"ל שפעל ללא דופי משהו כמו 6 שנים . הדרישות הם בעיקר : * עבודה משרדית * סרטים (לא אמור להיות HD למרות שבטח כל מעבד מריץ את זה בקלות) * מוזיקה. רצוי שהמחשב יהיה חסכוני בחשמל ושקט .... אין צורך בציוד היקפי. חשבתי על Intel עם Core I3 (שכולל כרטיס מסך בפנים) או כמובן AMD (שגם יכלול כרטיס מסך בפנים) אודה מאד לעוזרים .

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by nvered,

שלום רב, מעוניין לקנות מחשב עד 2500 ש"ח במזומן (מוכן לחריגה של 200 ש"ח). המחשב הוא לסטודנט שימושים עיקריים הם אינטרנט ואופיס . אין צורך בציוד הקפי (מסך ,מקלדת, עכבר ורמקולים). להלן הצעה שקיבלתי: מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤611 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ¤465 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤379 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤187 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤356 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤382 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD S754/939/AM2 ¤115 הרכבת מחשב: הרכב…

• 13 תגובות
    • 741 צפיות
  4. שלום, אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט בתקציב הזה (אפשר לחרוג ב200-300 ש"ח). המחשב חייב להריץ סרטי HD בצורה חלקה, כמו כן ישמש גם לכלי פיתוח, גרפיקה וכל מיני חישובים (photoshop, matlab). המחשב כמעט ולא ישמש למשחקי מחשב. הרדיסק 500GB, בכונן דיוידי, לפחות 4GB זכרון. אין עדיפות לאינטל או AMD, תבחרו מה שאתם רואים לנכון, מה שחשוב הוא שהמחשב יתאים לצרכים וייתן ביצועים אופטימליים למחיר שלו. תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  5. שלום, הייתי שמח לעזרתכם בבחירת מחשב לסטודנט, שבעיקר מוריד שירים, הרבה אינטרנט, תוכנות גרפיות ומידי פעם גם משחקים, רצוי עם יציאת טלוויזיה ל-Divx. קיבלנו מחברת "שממ" הירושלמית את המפרט הבא, שימו לב שמדובר על מחירים של 2 מערכות, כלומר אותו מפרט אבל 2 קניות. לוח אם: Intel Rock Lake Dm865PERLX מעבד: Intel P4 3.0gz 800FSB 1MB Prescott HT מארז: ATX Midi-Tower 400W זכרון: 512MB DDR 400Mhz קשיח: WD 120 Ata133\8B\7200 RPM כ.מסך: Gainward FX5200/128NB/X8/TV Chipset Geforce 5 צורב: LG IDE 52/52/32 מה דעתכם עליו? - אינני מכיר את הדגם הזה של הלוח אם, למישהו יש ניסיון? המלצות על לוח אחר? - זיכרון: לא כתבו איזה חברה, בטח הכי ג'נרי שאפשר. האם לבקש משהו מיוחד? האם הבאסים של הזיכרון\לוח א…

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  6. אני רוצה לקנות מחשב למטרות לימודים, לא לא מעונין להריץ משחקים וצריך לכלול מסך 22 לפחות. התקציב 4000 ש"ח. תודה

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  7. Started by asilic,

היי, אני מחפש מפרט מחשב לחברה שלי היא הולכת להיות סטודנטית.. חשוב לציין שהמחשב לא מיועד למשחקים כבדים אולי למשחקים אבל ממש פשוטים.. מסך 17 אינץ אם אפשרות לשטוח תלוי מה ההבדל במחיר צורב מדפסת+סורק אם אפשרות למשולב. תודה אסי

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by מרתה,

היי לכולם, אני סטודנטית בטכניון וזקוקה למחשב חדש. הדרישות: להריץ אופיס ושאר ירקות, מטלאב, וגם קצת משחקים (מכורה לסימס2). מצאתי את המפרט הזה באינטרנט ולא כל כך ברור לי איפה הקאטצ'... אני אשמח אם תענו לי בהקדם - תודה רבה!!! (המחיר - רק 3000 ש"ח...) לוח אם: דגם: INTEL SORENTO 945P BLKD945GNTL מהירות FSB 1066 MHz כרטיס קול משולב: 6 ערוצים 5.1 Intel® High efinition Audio כרטיס רשת: משולב Intel 10/100 4 יציאות 2 S.ATA יציאת PCI Express X16 3 יציאות PCI 8 יציאות USB 2.0 תמיכה ב- Hyper-Threading תמיכה ב-667 Mhz Dual channel DDR2 תמיכה בדיסקים 2 S.ATA תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit תמיכה במעבדי Intel Dual Cure כרטיס מסך משולב: Intel® GMA950 onb…

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  9. הדבר הכי חשוב הוא המחיר, אין צורך במחשב יותר מידי חזק, ולכן אם נצליח להרכיב מפרט בפחות מה טוב... הכל כלול במחשב! - מסך, רמקולים פשוטים, מקלדת ועכבר וכמובן המחשב עצמו. הכל במסגרת הנורמל, לא יוקרתי ומפואר- אבל גם לא באייכות ירודה. כעקרון המפרט שאני חשבתי עליו הוא: מארז Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤404 1 זיכרון Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz ¤122 2 קשיח למחשב שולחני WD 160GB SATA II 8MB ¤269 1 כרטיס מסך Palit Nvidia Geforce 8400GS 512MB Retail ¤285 1 כונן אופטי LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤189 1 סה"כ מוצרים: 6 סה"כ: ¤1391 כמו שבטח שמתם לב, אין כאן מעבד ולוח אם... אותם אני משאיר באחריותכם אני חשבתי על משהו בסגנון 1000 שקל למסך, עוד 900 למעבד + לו…

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  10. Started by Oliakarlov,

היי חברים, קניתי בעבר מחשב מחודש של dell latitude מעבד i5 2520M 2.50GHz, זיכרון RAM של 8 ג'יגה. כונן של 500 ג'יגה. אם נתעלם רגע מהעובדה שהוא גדול וכבד יחסית לשאר המחשבים שיש כיום בשוק עם המפרט הזה, כשהתקנתי וויז'ואל סטודיו הוא עוד עבד לי סבבה, אבל מהרגע שהוספתי גם מטלב לעניין המחשב פשוט התחיל לקרטע, נתקע המון ולוקח לו המון זמן להגיב. הייתי בטוחה שהמפרט שיש לי יהיה מספיק כדי שהמחשב ירוץ סבבה אבל מסתבר שזה לא נכון.. מישהו עם נסיון וידע לגבי 2 התוכנות האלה (וייתכן שאיאלץ להתקין עוד כמה בעתיד) יכול לייעץ לי איזה מפרט יעבוד טוב? בתודה, סטודנטית מתוסכלת להנדסת חשמל.

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  11. היי לכולם. קודם כל אני לא רושם תקציב מכיוון שאני קונה את החלקים דרך מקום העבודה לכן המחירים שונים לגמרי. (סתם להערכה, כל מה שרשמתי פה יוצא בסביבות ה2400 ש״ח) בכל מקרה, אני חושב להשתדרג וזה המחשב שהרכבתי... חסר לי כמה דברים וגם חוות דעת שלכם. המחשב מיועד בעיקר לסטרימינג, עריכת וידיאו ותמונות... מעבד: i7-4790K Quad core CPU לוח אם - Gigabyte - GA-H97M-D3H זכרון: Crucial Ballistix 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) כונן קשיח: Intel® SSD 535 Series (480GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 16nm, MLC) מבחינת ספק כוח, מארז וכרטיס מסך אני נשאר עם מה שיש לי כרגע... מה דעתכם על המפרט? …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לגמרי אחרי שלא שדרגתי את שלי משנת 2002, בערך. התקציב של המחשב הוא כ-5000 ש"ח, עם אפשרות לחריגה של כמה מאות שקלים בכדי לשפר פיצ'ר קריטי כזה או אחר. במידה ואתם מתרשמים שאין צורך לנצל את כל התקציב בשביל מה שאני דורש מהמחשב- אז כמובן שעדיף לחסוך . המחשב ישמש בין השאר לצפייה בסרטי HD וגם להרצת תוכנות חישוביות "כבדות" יחסית כמו P-Spice או מאטלב, לצרכי לימודים. הייעוד העיקרי של המחשב יהיה משחקים, וספציפית : Starcraft II, Dragon Age ו- Diablo III (בעתיד). מה שחשוב לי בעיקר הוא היכולת של המחשב להריץ את Starcraft II ו- Dragon Age בהגדרות גראפיות מקסימליות, וכן היכולת שלו להתמודד בכבוד עם משחקי אסטרטגיה ו- RPG עתידיים (עד כמה שניתן לחזות א…

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  13. זה המפרט מגיבור.נט http://www.gibornet.co.il/ ANTEC SONATA-III 500W 805.00 GIGABYTE GA-P35-DS3R (S775) INTEL P35 SOUND LAN SATA 815.00 INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX 1558.00 OCZ OCZ2N800SR2GK 2GB (1GBX2) DDR2 800MHZ CL4 DUAL KIT 635.00 LEADTEK PX8800 GTS TDH GEFORCE 8800GTS 640MB DUAL DVI PCI-E 2092.00 W.D WD3200AAKS 320GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER 439.00 ASUS DVDRW X18 DRW-1814BLT DUAL LAYER LIHGTSCRIBE SATA BLACK 249.00 THERMALTAKE BIG TYPHOON 120 VX CL-P0310 266.00 הרכבת מחשב חדש 120.00 ¤ סה''כ 6979.00 כמה דברים שאני לא סגור עליהם: לא סגור על הלוח אם, האם לקחת משהו יותר זול ולחסוך 200 ש"ח? לא סגור על הקיר…

14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו FIFA ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: חובב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA - NFS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על …

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  15. חבר שלי רוצה לקנות מחשב שישמש אותו בעיקר לצפייה בסרטים ולעבודה משרדית, עם אפשרות כמובן לשחק במשחקים סבירים. בגלל שהמחשב יהיה מיועד בעיקר לסרטים-רצוי שיהיה כונן HDD גדול - משהו כמו 320 ג'יגה(אם אפשרי בלי פגיעה במעבד/לוח אם - 500 ג'יגה), ושהכרטיס מסך (המובנה?) על הלוח אם יתמוך בסרטים באיכות גבוהה,וכמובן שיהיו לו אופציות עתידיות. אני חושב שעדיף ללכת על מערכת INTEL כי היא פשוט יותר חזקה- אבל תקנו אותי אם אני טועה. בקיצור - לתכלס-מה צריך: מעבד. לוח אם תומך HD ואפשרויות עתידיות. זיכרון 2 ג'יגה תואם כמובן ל לוח אם... HDD 320-500 ג'יגה. צורב DVD אמין וטוב. מארז + ספק תואמים. עדיף מ TMS כי הוא גר בצפון. תודה רבה לכל העונים...

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מחשב שתכליתו העיקרית היא - סרטים באיכות גבוהה (HD) - תוכנות כבדות (Illustrator,Photoshop,Autocad וכו') - הרבה מאוד גלישה - מעט משחקים הרכיבים אותם אני צריך - מארז [שחור ולא צעקני - עדיפות ל-Thermaltake או CoolerMaster] - לוח אם - מעבד - ספק - זכרון - כרטיס מסך - כרטיס קול* הרכיבים אותם יש לי - כונן קשיח 1TB בחיבור SATA + כונן נוסף 250GB בחיבור SATA - צורב DVD LG - IDE - מסך Philips 32" HDready - מקלדת + עכבר אלחוטי Logitech - כרטיס PVR - רמקולים Logitech Z-5500 - לא מתכנן לעשות OverClock או שדרוגים מיוחדים - שקט של המערכת חשוב מכיוון שהמחשב יהיה בחדר שאני ישן בו. - אני גר באיזור המרכז אז העדיפות כמובן על חנות במרכז, ומומלץ שתהיה עם ותק כל…

17. אוקיי אנשים, יש לי את המפרט הבא ב-3700ש"ח, כרטיס מסך אני הולך להחליף למשהו פשוט יותר, מה ה-PCIe הזול ביותר עם V-OUT? איך כל שאר הרכיבים, איך המחיר ואיפה אפשר לחתוך? מעבד: AMD Athlon 64 3000 (939-pin) לוח אם: Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 זיכרון: Micron PC3200 DDR 400 Dual DDR 512MB(2x256) כונן קשיח: WD 80GB 8MB 7200RPM SATA כרטיס מסך: Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 128MB PCI-E צורב: LG 52X32X52 מארז: RAIDMAX Scorpio 868 ספק כוח: RAIDMAX 420Watt

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח כולל מסך 22 אינץ' 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: עבודה משרדית, תכני HD, וקצת תלת מימד א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. 3d studio max ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לרינדור ולא לפרנסה. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. מסך : 22 אינץ', רמקולים: אני מתכנן לקנות בתקציב נפרד רמקולים באיכות גבוהה שישמשו אותי לראות סרטים, מכאן אני מגיע לשאלה: האם צריך כרטיס קול בנפרד לסאונד …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, ידידה שלי מעוניינת לקנות מחשב ללימודים ולא רוצה שהוא יקרוס לה באמצע התואר לכן אמינות חלקים מעל לכל! חשבתי על המפרט הבא ורציתי לדעת מה דעתכם: Athlon II x2 250 3.0Ghz Socket AM3 Tray - 390 NIS MA785GM-US2H AM2+, AM3, 785G, DDR2 800, VGA ATI HD4200, HDMI - 450 NIS 2x2GB Patriot Signature - 310 NIS 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS - 270 NIS DVD±RW GH22NS x22 Black SATA - 120 NIS Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3) - 115 NIS Compucase 6C28 Midi Tower (No PSU) - 175 NIS TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) - 225 NIS Total: 2055 NIS תודה מראש לכולכם!

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  20. שלום חברה! את המחשב האחרון (והפעם האחרונה שעשיתי סקר שוק והייתי ממוחה במפרטים) סיימתי לפני איזה 3 שנים הרבה דברים השתנו (בערך הכל) אזי אני צריך המלצה למחשב שישמש אותי ל: הרצת XP מהירה ביותר (+חובה שידרוג לVISTA בעתיד) + הרצת תוכנות OFFICE 2007 במקביל (הכוונה כל התוכנות במקביל) בנוסף איזה תוכנת P2P ברקע ןעוד איזה 2-3 תוכנות בסגנון PHOTOSHOP, ADOBE FLASH ודומיו (לא דברים ממש כבדים כמו 3DMAX) דרישות שאני יודע ורוצה מבחינת חומרה: לפחות 1G זכרון, רצוי מהיר כרטיס מסך לא קריטי אך כזה שיוכל לסחוב VISTA בקלות + כל מה שפירטתי (המשחק האחרון ששיחקתי היה NFS UNDERGROUND, אין זמן) כרטיס קול לא קריטי (אפשר BUILT IN) כרטיסי רשת סטנדרטיים ספק חזק ואיכותי מארז עם אפשרות 3+ דיסקים, עם הרבה…

• 13 תגובות
    • 888 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה מקסימלית של 500 שקלים(עם העדפה ברורה שלא לחרוג). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירה/הקלטת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס, אבלטון, ריפר, פרוטולס, לוג'יק. ב)-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בס…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by b00h,

שלום לכולם, וחג שמח. דודה שלי ביקשה ממני עזרה בהרכבת מחשב, אבל אני לא מעודכן, לא עוקב, ולא מבין גדול, אז חשבתי שאבקש מכם עזרה, כאן. התקציב המקסימלי הוא 6,000 ש"ח, היא מתכוונת לעשות במחשב שימוש בתוכנות כדוגמאת Photoshop ו-Autocad. המחשב צריך לכלול הכל כולל הכל (מסך, מקלדת, רמקולים, וכו'). חשבתי אולי לבנות לה מחשב שיתאים לגיימר, עם מעבד חזק וקירור, שכן אולי מדי פעם תרצה לשחק במשחק כזה או אחר. אם האיזור חשוב, אז איזור המרכז. מחכה להמלצות שלכם, תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by royiz,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב ברמה גבוהה בתקציב של עד 10,000 ש"ח, בעיקר לעריכת סאונד - עבודה על Cubase. אשמח למפרטים שונים, ולהסבר על היתרונות והחסרונות של כל מפרט. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי?3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר פחות תמיד טוב, בלי לרדת ברמת ביצועים באחוז גבוה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית וגרפיקה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. 90% מהזמן עבודה באוטוקאד 2010 2D ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). המחשב לשם פרנסה, שימוש כבד באוטוקאד בדו מימד בלבד ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? לא בטוח לגבי הרזולוציה של המסך, ASUS 22 אינץ' * באיזה סו…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב לעבודה בבורסה ז"א לראות הרבה גרפים בזמן אמת עבור חבר שגם התחיל לעבוד בתחום אני כבר אומר מראש אני צריך מערכת חזקה משום שאני עובד עם מספר תוכנות מסחר במקביל והרבה חלונות פתוחים של גרפים וכן אני יודע שגרפים לא צריכים אותו כח כמו משחקים אבל מוכן לשלם עוד 500 או 1000 ש"ח עבור מערכת חזקה יותר שתעמוד בעומס ולא תקרוס או תעבוד לאט דבר שיכול לעלות פי כמה יותר. למחשב יחוברו בשלב ראשון 4 מסכים ככל הנראה AOC דגם 2436 משום שיש להם PIVOT במחיר שפוי וירכשו בנפרד. ממה שאני מבין וביררתי כדאי ללכת על מעבד CORE I5 זכרון לפחות 4GB לוח אם עם לפחות שני חריצים של PCI-E שיכולים לטפל במערך של CF יציאת ESATA עדיפות ללוח אם עם USB3 2 כרטיסי מסך ככל הנראה ATI 5770 (צר…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים