עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dovik,

להלן רשימת פריטים. מבקש לדעת את דעתכם המקצוענים, מה אפשר לשפר, לשדרג, להחליף? האם המחיר סביר? מוכן להוציא עד 4700 ₪ תודה מעבד אינטל :[/r][table][tr][td]Intel Core i5 3570 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table]1מאוורר למעבד :[table][tr][td]Arctic Freezer Xtreme Rev.2[/td][/tr][/table]1לוחות אם למעבדי אינטל :[table][tr][td]Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI[/td][/tr][/table]1זכרונות :[table][tr][td]G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9[/td][/tr][/table]1כרטיסי מסך :[table][tr][td]Zotac GTX660 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E[/td][/tr][/table]1דיסקים קשיחים :[table][tr][td]Western Digital Caviar B…

2. Started by davidreznic,

אהלן, אני עומד בפני רכישת מחשב נייד, ואני מתלבט בין שני מחשבים ניידים של לנובו - IDEAPAD 510 לעומת YOGA510. אני מתלבט בין שני דגמים עם מפרט זהה -מעבד U6200, RAM 8GB, SSD 256GB, כרטיס מסך של אינטל HD520, מסך 14". לא הצלחתי למצוא יותר מדי ביקורות מעמיקות על שני הדגמים, אבל ממה שראיתי בנתיים: יתרונות לטובת ה IDEAPAD - מסך מט. יתרונות לטובת ה YOGA - סוללה מעט יותר חזקה (53 WH/H לעומת 45), מסך מסתובב (לא ייתרון כשלעצמו אך גם לא מזיק). ההפרש במחיר בין שני הדגמים לא רלוונטי להשוואה לצורך העניין. אשמח אם מישהו יוכל לשפוך יותר אור ולהכריע ביניהם, או לחלופין להציע מחשב אחר מאותו סדר גודל של מחירים (3500+-) המחשב מיועד לסטודנט תודה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by inter95,

התמונה נקטעת במחשב הנייד שלי שאני רואה סרטים וסדרות במחשב הנה הוכחה :

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  4. יש דרך לקרר אותו?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  5. Started by omri2050,

שבוע טוב! אחרי שעזרו לי פה להבין קצת לגבי מפרטים, אשמח להמלצות על מחשב נייד בסדר גודל של 5500 שקל פחות או יותר המטרה היא משחקים בעיקר ותוכנות כמו פוטושופ דגש על אחריות ל 3 שנים ומסך 15.6 וכרטיס מסך סבבה + לגבי ה i7 הבנתי שהוא לא נחוץ כל כך וה i5 יספק עבודה טובה ל 3 שנים קדימה. תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  6. אני צריך את המחשב לסרטים...אינטרנט מהיר מאווד..!!!ולהוריד סרטים.....מחשב מהיר בגדול...

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K, א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח - ממש עדיף לחסוך אבל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD החדש, DIABLO 3, TOTAL WAR, כך מיני דברים בסגנון, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המטרה שהוא יהיה FULL HD, 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכם. היום לקחתי מפרט מ OMC, ורציתי לשמוע את דעתכם עליו. המחשב מיועד לעבודה משרדית (סטודנט), לשימוש חובבני ב PHOTOSHOP ולמוזיקה / גרפיקה ותמונות. מפרט ראשון intel dual core E2180 2.0 GHz Gigabyte 945 GCM2L זכרון kingstone ddr2 667MHz cl5 1gb X2 הארדיסק WD SATAII 250g 7200rpm 16m Buffer מארז EZCool K880B 400W 8CM midi צורב DVD samsung SH203B עכבר אופטי גלגלת logitech (עכבר פשוט) תשלום מזומן מחיר 1283 מפרט שני : אותה מערכת מלבד המעבד : intel core 2 duo 2.4GHz 800FSB E4600 מחיר - 1468 אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט הנוכחי, והאם שינוי המעבד (המפרט השני) נחוץ או מיותר

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. יש לי מחשב נייד של LG T1-7DUKE ואני רוצה להחליף לו את המעבד ולהוסיף זכרונות רציתי לדעת עם אני יכול לשים את המעבד הזה: Intel T7250 Mobile CPU פלוס איזה זכרונות אני יכול לשים עליו?? עד כמה GB וכמה Mhz????

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. שלום ! בני דודים שלי מחפשים מחשב שיהיה טוב למשחקים טובים , יש לציין כי הידע במחשבים שלהם מצומצם ויש להם העדפה לקנות בפנדה (סיבות אישיות) , אכשיו פנדה פירסמו את המחשב הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5180 ורציתי לשאול אותכם מה צריך להוסיף למפרט הנ"ל (או להחסיר) בכדי לקבל מערכת משחקים טובה .. התקציב הוא עד 5,500 ויש לציין כי הם צריכים את כל הציוד ההקפי (מסך מקלדת ועכבר) והכי חשוב הם לא יודעים כיצד להרכיב מחשב ובגלל זה המחשב שצויין בפנדה חוסך להם 200 ש"ח .. בתודה מראש .

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  11. היי אני חדש בפורום ואני כבר המון זמן קורא את הביקורות והחדשות בעולם המחשבים. לכבוד החופש הגדול אני קונה מחשב עם תקציב של עד 8 אלף. בעצם 6 אלף עם חריגה של עד אלפיים חח.. בכל מצב המחשב מיועד למשחקים כמו CRYSIS, COD4, BISHOCK, MASS EFFECT ובכלל כל משחק חדש שכמעט יוצא וכולל פעולה (יריות).. אני משלם במזומן.. ציוד היקפי: מקלדת ועכבר לגיימרים, רמקולים עם סאונד מעולה אבל לא יותר מ500 ש"ח, ומסך (מרחק הצפייה הוא בין 55 ל70 ס"מ) עד 1500 ש"ח. אני לא צריך צורב, כונן דיסקים וכרטיס רשת. אני מעדיף את החברות אינטל וNvidia. המארז לא צריך להיות יפה במיוחד אל כ"כ משנה לי רק שיתאים לכל החומר ולא יהיה גדול במיוחד. אני מעדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט ועם קירור מאסיבי אך שלא יצריך תחזוקה רבה. הי…

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  12. בס"ד שלום ברצוני לקנות רק מחשב (את הקופסא) במחיר שלא יעלה על 2300 שקל מאקסימום חשוב לי שיהיה כמה שיותר שקט, ועם זאת לקבל ביצועים טובים ושיוכל להריץ משחקים חדשים. זה מאוד דחוף לי אני מתכוון לקנות אותו בימים הקרובים. תודה רבה לילה טוב

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  13. Started by נתינתינתי,

היי אני צריך המלצות למחשב נייד עד 7,000-7,500 ש"ח לגיימרים. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  14. Started by tototo,

compaq presario cq61-140 ‎Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4200 2.0GHz, 1MB Cache, 800 MHz FSB‎ ‎‎ ‎250 GB (5400 rpm)‎ ‎ זה כרטיס טוב?‎ ‎NVIDIA GeForce G 103M המטרה העיקרית היא שימוש יום יומי אופיס,אינטרנט. קצת משחקים.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  15. Started by yarin153,

יש לי מסר חלקים בבית שאני מעדיף להשאיר כמו דיסק קשיח (500GB ) וכ מסך (רק לבנתיים : HD5670) מארז : NZXT APOLLO וגם ספק כוח : COOLER MASTER EXTREME POWER PLUS 460W עכשיו החלטתי להחליף את השילוש במחשב כי הם באמת כבר ישנים ... התקציב שלי הוא 2000 שקל בדיוק אין לי שקל יותר מלבד קירור מעבד שאני כבר משיג אחכ אז מה אתם אומרים על החלקים הללו: I5 3470 Asus P8H77-V LE Corsair 2x8GB Vengeance DDR3 1600MHZ כ.מסך אני ישדרג בהמשך סה"כ זה יוצא לי במזומן : 1977 ואני יביא מאייבורי את הקירור של Zalman CNPS5X כי בKSP האחריות שלהם עד חודש על מאווררים על הלוח אני סגור כי אני רוצה רק ASUS אפילו שGIGABYTE זה מעולה ושיהיה ATX עם כל מיני דברים שיש בו אז אני סגור. אז מה אתם אומרים על…

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית כבדה, סטודנטית לעיצוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Rhino3d, autocad , illustrator , indesign, 3Dmax, revit , כולן בשימוש תדיר או יותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך (פאנל ips או איכותי אחר, אני כבר לא מתמצא בעניין) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Daedalus,

שלום לכולם אני צריך עזרה בבניית מפרט חדש למטרת משחקים : 1. מה התקציב המקסימלי? - התקציב הוא 4500 ש"ח ללא חריגה בבקשה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? - השימוש העיקרי יהיה משחקים \ המסך שלי הוא 22 אינץ ברזולוציה של 1680X1050 והמשחקים שאני מתכנן לשחק בהם הם המשחקים שיצאו לאחרונה כמו COD black Ops , Star Wars , Gothic 4 וכו' 3. האם יש צורך בציוד היקפי? - אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? - צריך הכל 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? - לא מפריע לי מחשב מרעיש כל עוד זה לא ברמות מוגזמות 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? - לא יודע איך לבצע אוברקלול ולא מתכנן 8.…

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  18. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1585 לוח אם: ASUS P5B ¤679 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH EXTREME 256MB GDDR3 128 BIT TV/O HDTV DVI - DX10 - RETAIL ¤856 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤376 זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 675 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-5400C4 ¤523 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤405 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤79 מחיר סופי: ¤4503 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  19. אהלן! היום קיבלתי את המענק שיחרור שלי, וישר רצתי לקנות את המחשב שכל כך חשקתי בו! אז רציתי לקבל אישור ממקצועים כמוכם, ולדעת אם העיסקה הייתה שווה ואם המחשב מספיק חזק.. למישחקים חזקים כמובן! Intel Core I5 760 2.8GHz 8MB LGA1156 - TRAY Arctic-Cooling Freezer 7 Pro - 1366 / 1156 / 775 / AM2 / AM3- Rev GIGABYTE GA-P55A-UD3 (P55) LGA1156 I5 - ATX 2 X 2GB KINGSTON DDR 3 - 1333 - I5- KINGSTON Original SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 PowerColor ATI Radeon HD6870 1GB DDR5 256BIT - RETAIL NZXT Guardian 921 3X12cm - WINDOW - NO PSU seasonic s12ii 620w psu 4300 ש''ח

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום, קניתי לפני שבוע מחשב ונעזרתי בפורום מפרטי מחשב לפני הקנייה (המפרט רשום בצד ימין). יש לי את כל המשחקים הכי חדשים ועם הגרפיקה הכי טובה ויש משהו מוזר מאוד, יש לי כרטיס מסך GTX 680, והתקנתי את הדרייבר האחרון של NVIDIA (גרסא 310.70), יש לי את המשחקים Far Cry 3 ו-Battlefield 3, ואת שניהם אני מצליח להריץ על ULTRA וה-AA עד הסוף, בקיצור הכל על מקסימום ואני מצליח להריץ אותם על 60 FPS בלי דרופ אחד אפילו, עובדים מצוין וזה משחקים עם גרפיקה מצוינת. הורדתי את המשחק Batman Arkham City ואת Sleeping Dogs, שניהם גם על מקסימום (הבטמן כולל PhsyX עד הסוף גם) ואת שניהם אני לא מצליח להריץ על 60 FPS , יש המון דרופים וה-Sleeping dogs בקושי מצליח להגיע ל-60 גם שאי…

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? -4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקי HTC VIVE בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - גיימינג קל עד כבד למשקפי HTC VIVE -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080 מסך טלוויזיה + המשקפיים (שניהם ברזולוציה הזו) שישדרו בו זמנית …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by tal daniel,

שלום, רציתי לשאול אם בעתיד אני יוכל לשדרג את המחשב בתקציב של בערך 700 שקל ולעשות אותו טוב מאוד למשחקים. זה בערך המפרט שלי: מעבד: Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz )לוח אם: ASRock G41M-LE (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN זכרונות: יש לי 4 גיגה של סמסונג ואני לא יודע כמה MHZ כי דרך החלון השקוף של המארז רשום לי 1066 ודרך אברסט רשום ככה DIMM1: Samsung M3 78T5663QZ3-CF7 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) סליחה שזה מבולגן. כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850 512 זיכרון מארז: GAMER - AVR006 משהו כזה.. ספק כח: smart com 500W טוב אז אני יודע שהספק ומארז לא איכותיים בכלל אז אני חשבתי…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Started by below_z,

אני בודק את האופציה להשתמש בנייד עם תחנת עגינה, בתור מחשב שנועד בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה ביוטיוב (אין דרישה לרזולוציה גבוהה) הרעיון הוא להחליף את הנייח שעומד בסלון (לא HTPC) במחשב נייד שאפשר להזיז אותו ברחבי הבית, אך עדיין לאפשר עבודה נוחה ע"י חיבור למסך מקלדת ועכבר. חשוב שהחיבור יעשה בצורה נוחה כמו תחנת עגינה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/…

24. חברים אני זקוק למפרט למחשב לעבודה גרפית - PHOTOSHOP , FREEHAND + מערכת עריכת וידאו מקצועית (AVID) עד 5000 ש"ח (גמיש). אם העלות למחשב איכותי גבוהה יותר, אין בעיה - יתקבל (רק שלהערכתי כיום אין צורך במחשב יקר מאד למטרות הנ"ל) המחשב צריך לאפשר שעות עבודה רבות של עיבודים ורינדורים (שקט!!!, קירור טוב, מעבד חזק, כרטיס מסך מתאים) כמובן שעדיף לוח אם אינטל (עדיף לעריכת וידאו) וכרטיס מסך שיתאים למסך גדול (?DELL 2407WFP-HC) - עדיף מסוג Quadro. כמו כן כניסות FIREWIRE -400/800 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  25. שלום רב, ברצוני לקנות מחשב+מסך איכותי שישמש לי לעבודה משרדית בעיקר, אולם ברצוני גם לראות בו סרטים ושיעבוד בצורה די מהירה, הסכום שאני יכול להשקיע הוא עד 3K ואין אפשרות לחריגה בכלל ואם אפשר לחסוך זה יהיה מעולה. את המפרט הבא אני הרכבתי אם הןא טוב אשמח לקבל אישור ואם לא אשמח גם כן לקבל מפרט יעיל יותר: מעבד:Intel i3 2130 3.4GHz 1155 3MB with graphics Tray קירור למעבד:ZALMAN 7000V Al SI EDITION לוח אם:Biostar H67MH for socket 1155 SATA 3 VGA/DVI/HDMI מארז:Case Thermaltake SIDE PANEL WITH 23CM FAN BLACK (For Soprano, Armor JR, Tsunami קירור למארז: EVERCOOL Value Series 120mm ספק: Seasonic ECO 500W Active PFC, 2X PCI-E 6/8, 34A / 12V Single Rail 220V Only זיכרון: C…

• 1 תגובה
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.