ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני סטודנט שנה שניה לתקשורת חזותית (עיצוב גרפי) ואני מעוניין להתחדש במחשב חדש רוב העבודה שלי תעשה על תוכנות גרפיות כגון פוטושופ , אילוסטרייטור, פלאש ומידי פעם גם עריכת סרטים בפרימייר ועבודה עם תוכנות תלת מימד (מאיה, 3DMAX) אם ישנה אפשרות יש לי צורך ביציאה שלFireWire מקדימה. מלבד המחשב עצמו יש לי צורך גם במסך,מקלדת, עכבר, ורמקולים. הדברים שחשוב לי להשקיע בהם בעיקר - מסך טוב וכרטיס מסך חזק. מודה לכם על העזרה (אני מניח שבהמשך יהיו לי שאלות לגבי המפרטים מכיוון שאין לי הרבה מושג בחומרה) שבת שלום,עמית
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב בתקציב של עד 5000-5500 שקל(בעדיפות לחסוך). השימוש העיקרי הוא עבודה כוללת במחשב: תוכנות , אינטנרט , סרטי hd וגם כן קצת משחקים. יש לי מסך 32 hd ready כך שהרזולוציה המקסימלית 1336X720 , כך שלטעמי אין צורך ביותר מ5770 ואפילו זה יותר מדי. אני עדיין מתלבט אם לקנות פנום 2 לשימושים האלו (965-955) או שכבר ללכת על האטלון 630 , או בכלל ללכת בכיוון של 1055T. אני רוצה מחשב שיחזיק לי להרבה זמן , ויריץ הכל בצורה טובה , עם אפשרות פתוחה לאוברקלוק ושדרוגים עתידיים. מה אתם אומרים על זה: סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר ₪550 ₪550 1 מעבד AMD Athlon II X4 635 Box ₪298 ₪298 1 לוח אם Asus M4N68T-M ₪825 ₪825 1 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪420 …
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
איך המחשב הזה ?אם יש משהוא יותר טוב ממנו בזיגזג עד 3K תגידו לי תודה רבה AMD Athlon 64 (4200+) (65W) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 316.62 ש"ח ASUS M2A-VM HDMI (AMD 690G) (AM2+) - mATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 397.03 ש"ח PQI DDR2 2048MB 800Mhz לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 239.28 ש"ח WD 160GB-8MB AAJS - 7200RPM S-ATA II לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 258.24 ש"ח PIONEER DVR-212BKx18 (BLACK) DUAL LAYER -SATA- BULK לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 169.19 ש"ח COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 282.16 ש"ח HANNs LCD 19" - NEW YORK - 5ms - Wide …
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. העדפה למחיר בין 6K ל- 7K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, וירטואליזציה (VMWare) , תכנות Visual Studio, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2012 - כבד, VMWare - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק כבד שעולה על דעתכם, למשל Crysis 3, Assassin's Creed Black Flag, Battlefield , Call of…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מפרט מחשב לעבודה משרדי+קצת סטודיו מקס ועריכת וידאו עד 4500 ש"ח כולל מסך דק 17 אינצ' (מצאתי מסך דק 17 אינצ' של LG). עוד לא החלטתי מה יותר טוב עבורי אינטל או AMD אז אני פתוח להצעות מה שאני כן רוצה זה: 1. שתי זכרונות 512MB DDR2 שיעבדו במקביל. 2. לוח אם איכותי שתומך ב PCIEXPRESS, ובדיול או דאבל DDR (אני לא בטוח מה ההבדל). 3. מעבד 64 ביט (כי אומרים שזו הטכנולוגיה החדשה (גם צריך את זה לווינדוס החדש לא?!). 4. צורב דיוידי. אחרי מסך של 1500 זה משאיר לנו 3000 לעבוד איתם... אני מצאתי משהו מתאים ב-3500 (מצורף המ]רט) תגידו מה אתם חושבים בקשה. אם אתם יכולים לנסות לעזור לי ליצור מפרט מספק... תודה רבה!!! [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השימושים יהיו לעבודה משרדית - וורד -איסיקיו - אינטרנט - שירים.... זה הדיון השני שאני פותח וזהו המפרט הסופי כרגע. מה דעתכם ? מעבד : Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore - ש"ח780 לוח אם : M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E - ש"ח510 זכרון : - 270"שח- 512MB TwinMOS דיסק קשיח : Hitach Deskstar 80GB SATA11 - ש"ח230 מארז : HEC compucase CI-GA21 - ש"ח240 ספק כוח : HEC 450TD -TF 450w 2x8cm fan - ש"ח 220 סה"כ : 2250 ש"ח , המחירים מ ksp . מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני חושב שנסגרתי על מפרט, עם כמה נקודות שאני לא בטוח בהן. אשמח אם תגידו לי מה דעתכם: [TABLE=width: 407] [TR] [TD]רכיב[/TD] [TD]סוג[/TD] [TD]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם[/TD] [TD]Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3[/TD] [TD]290[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD=align: left]Processor Intel Core i3 4160 LGA 1150 Tray[/TD] [TD]536[/TD] [/TR] [TR] [TD]קירור למעבד[/TD] [TD]Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 [/TD] [TD]57[/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרון[/TD] [TD]Hynix Original 8GB DDR3 1600[/TD] [TD]350[/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיס מסך[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]כונן קשיח ראשי[/TD] [TD]Samsung SSD 120G 840 EVO[/TD] [TD]399[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] …
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני צריך את העזרה שלכם בבניית מפרט בתקציב של 3500 ש"ח, יש אפשרות למשחק בתקציב, בעדיפות שלא. אין צורך בכרטיס מסך, אפשר ללכת גם על אונבורד. המחשב צריך להיות מעל הממוצע לשימוש משרדי (שהכל ירוץ פיקס... הכוונה לאופיס ושאר ישומים בשימוש מצוי). חשוב לציין שהמפרט מיועד לאדם מבוגר, לכן המסך צריך להיות קל על העיניים.... למחשב לא צפויים שדרוגים, ועדיף שיכלול גם צורב DVD אם אפשר שיהיה שקט בלי לחרוג יותר מדי מהתקציב - עדיף האם לתת עדיפות בתקציב לזכרון או למעבד? תודה! (המטרה היא להכניס ב3500 גם את המסך....)
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות מחשב ב KSP בגלל שזה המקום הזול הקרוב אלי (אל IVORY אני לא מתקרב). איזה מבין שני המפרטים חזק יותר? המחשב צריך לשמש אותי לצורך תיכנות ועבודה משרדית. (מצ"ב SCREENSHOTS של מפרטים מ KSP). האם יש משהו שכדאי לשנות? גבול עליון סופי 1800 ש"ח. אם כן , אשמח לקבל מפרטים עפ"י תמחור של KSP. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
פרטים על תקציב הקונה : תקציב: 2000 חריגה מקסימלית: 500 מה השימושים של המחשב העתידי (הדגש בצבע אדום את מה שנכון לגביך) משחקי רשת, משחקים כבדים, עבודה משרדית, עבודה גראפית, עריכת מוסיקה, קידוד וידאו, מערכת HTPC, אחר (נא לציין) - במקרה של גיימינג יש לציין אילו משחקים ברצונך לשחק. - במקרה של עבודה גראפית או עריכה כלשהי יש לציין באילו תוכנות הינך משתמש. (OC = OverClock) האם לקונה יש ידע בביצוע OC או שהוא מעונין ב OC מהחנות למחשב החדש? **למי שלא יודע מזה או מעוניין בהרחבה על העניין יש מדריך למטה** אם אתם מבצעים OC: על איזה חלקים תרצו לעשות את ה-OC? ציוד היקפי : האם ברשותך ציוד היקפי שיעבור למחשב החדש?אם כן אנא ציין דגמים, אם יועבר מסך למחשב החדש או שתקנו בנפרד מומלץ לציין את ה…
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
המפרט: מעבד AMD Athlon64x2 (AM2) 3600+ *Windsor* 64bit 2000MHz, 256kb(x2) Cache- Box - לוח אם SocketAM2 - ?Gigabyte GA- ?M51GM-S2G 500 זיכרון פנימי DDR-2 - 1024mb PC4300 - 533mhz - דיסק קשיח 80GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - SAMSUNG צורב DVDRW BLACK LG H10N OEM DVD-RAM מארז Foxconn TLA-436 Black/Silver+ FSP 350W + 92mm Fan כמה שאלות: 1. באתר KSP מופיע הערה OVERCLOCKED - מה המשמעות?האם יש המלצה ללוח אחר במקום באותה רמת מחיר וביצועים? 2.מארז+ספק- מה הספק הבסיסי ביותר (לא כזה שמאוורר כיס שווה יותר.... אלא סביר) והאם כל מארז יתאים (או האם יש המלצות לדגם אחר) 3. יש למישהו המלצה על מקום לקניית מחשב במפרט זה? תודה רבה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
צריך ציוד היקפי (מקלדת, עכבר) ומסך לפחות 22 שימוש עיקרי עבודה משרדית, אבל ייתכן והמחשב יעבור אליי אז שיהיה שם גם כרטיס מסך חזק... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך לאמי מחשב חדש, היא עובדת בהנהלת חשבונות. אני צריך 2 דיסקים קשיחים של 160GB, ספק שיחזיק את המערכת לאורך של יותר מ5 שנים, קחו בחשבון את זה, אל פסק (חובה, ומשהו טוב, עם עדיפות שיהיה ניתן להגדיר לו כיבוי מסודר במקרה של הפסקת חשמל), ואת הלוח אם M2A-VM (מעבד AMD 4000/4200 בלבד), אה ווינדוס XP HOME 32BIT מקורי כמו שאמרתי, 2500 ש"ח, ואני רוצה ללכת עם זה לחנות ליד הבית שיציעו הצעה דומה. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
בכל שלוש שנים המחשב של המשרד שובק וקונים חדש, אז הגיע הזמן. מעדיף לרכוש בחנות באיזור ראשל״צ (KSP לדוגמא). הייתי רוצה להרכיב מפרט שיחזיק יפה windows 7, בעיקרון כל מה שעושים עם המחשב הזה הוא office/browsing. אני רוצה לנצל את התקציב כדי לקבל את הרכיבים הטובים ביותר שיחזיקו לאורך זמן, חשוב לי מאוד שהמחשב יריץ בקלות דפדפן עם 10-15 טאבים במקביל, word, excel וכו׳. אני מעדיף לא להשתמש ברכיבים מהמחשב הישן ולרכוש רכיבים חדשים, יש לי בעיקרון ספק בן שנתיים של seasonic ואולי כדאי לחסוך בעלות של הספק, בכל מקרה כדאי להכניס ספק למפרט ואני במקרה הצורך אשקול אם לרכוש או לא. יש צורך בציוד היקפי, מקלדת ועכבר, כדאי שהמחשב יהיה שקט, המחשב ישאר דלוק ברוב הזמן ויכנס לעיתים ל-hibernate. חשוב שנוכ…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנסות לחסוך, אך לא קריטי. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר דברים פשוטים כמו אינטרנט, אופיס וסרטים. אבל גם קצת משחקים לפעמים, בסופי שבוע, חופשים וכאלה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה, אך רצוי. 8. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כן, KSP. 9. האם יש בקשות מיוחדות …
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום רב! אודה לכם אם תוכלו לעזור להרכיב מפרט תחת הדרישות הבאות: 1. ריבוי משימות (מולטי טסקינג). 2. מתוכנן OC (לא ברמות מטורפות) 3. לא גיימר! לא ממש מעניין כ. מסך טוב.. בייחוד שמחירי התומכים בDX10 קצת גבוה עכשיו... לכן מספיק כרטיס מסך שיעשה את העבודה וזהו. 4. חשוב שהוא לא ירעיש. 5. כרטיס טלויזיה (עם שלט ויכולות הקלטה מתקדמות) 6. VOICE MODEM+FAX 7. מסך LCD לפחות 20" עם אפשרות סיבוב 90 מעלות (לא יותר מ1890 ש"ח) לגבי מארז, היופי לא ממש מעניין. לא אוהב את כל האולטרה סגול והעיצובים המוזרים... משהו פשוט ולא יקר. תקציב: 7500 ש"ח (אפשר לחרוג קצת אם זה קריטי). אני הרכבתי את המפרט הבא: מעבד 1200 ש"ח E6600 כונן קשיח 420 ש"ח WD3200KS לוח אם 580 ש"ח GIGABYTE GA-965P-S3 זיכרון 800 ש"ח…
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
לאחר ההוזלה החלטתי לשנות את המפרט. אודה לכם אם תוכלו לעזור להרכיב מפרט תחת הדרישות הבאות: 1. ריבוי משימות (מולטי טסקינג). 2. מתוכנן OC (לא ברמות מטורפות) 3. תמיכה בוידאו וHD! לא גיימר! לא ממש מעניין כ. מסך טוב.. בייחוד שמחירי התומכים בDX10 קצת גבוה עכשיו... לכן מספיק כרטיס מסך שיעשה את העבודה וזהו. 4. חשוב שהוא לא ירעיש. 5. כונן קשיח 500GB. 6. צורב. תקציב: 6500 ש"ח (אפשר לחרוג קצת אם זה קריטי). אני הרכבתי את המפרט הבא: א. מעבד 1600 ש"ח Q6600 ב. בעבר חשבתי על לוח אם 580 ש"ח GIGABYTE GA-965P-S3. עכשיו יש את הערכה החדשה P35, האם שווה להחליף? ג. לגבי כרטיס מסך חשבתי על 2600PRO או 2400PRO או 8500GT, מה אתם אומרים? ד. זיכרון 800 ש"ח OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - P…
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל הצעה למחשב לעבודה משרדית, הכוללת עבודה על גרפיקה בתוכנות כגון Photoshop ו-Freehand. הדגש צריך להיות על נוחות עבודה, ועם זאת תקציב מינימאלי. שימו לב כי במחיר יש גם לכלול מסך (17, או 19, לפי המלצתכם) CRT טוב. בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שישמש בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט ואופיס) ומעט משחקים (משחקי אסטרטגיה, לא הכי חדשים בשוק למשל StarCraft או Microsoft age of Empire I) בתקציב של כ 2000 ש"ח למחשב ובערך 1000 ש"ח למסך. אני לא מתכנן OC. אני מעוניין להעביר מהמחשב הישן שלי את הרמקולים, המקלדת, העכבר, כונן תקליטונים, צורב CD או כונן ה DVD ואת הדיסק הקשיח (להעברת הקבצים הקיימים) שאלותי הן: מה דעתכם על המפרט הבא? האם לוח האם והמארז תומכים בכונן תקליטונים, שני דיסקים קשיחים ושני כונני CD? איזה מסך מחשב מומלץ (אני רוצה מסך שטוח / דק בגודל ''19 ומעלה)? על מש חשוב להתמקד בבחירת מסך מחשב? בתודה מראש. מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 5000+ 2.6GHz Dual Core גוף קירור למעבד Glacialtech Igloo 7310 Light AMD AM2 Coo…
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
ובכן, עבר זמן רב מאז הפסקתי להתעדכן עם מה שקורה בעולם החומרה, ועכשיו אני מבקש את עזרתכם בבניית מפרט. הוא צריך לכלול מארז - לא משהו מיוחד, מידי ממוצע וזול. ספק כוח - Enermax/Antec, או שהצטרפו בינתיים עוד חברות? 350W יספיקו? מעבד - של AMD לוח אם - רצוי מאד שיכלול כרטיס קול, רשת ואולי גם כרטיס מסך, תלוי אם צריך אחד חזק למטלות שמצויינות למטה (אני חושב שלא). זכרון וכרטיס מסך - אם אני טועה, ואחד על הלוח אם לא יספיק, אז צריך אחד (עדיף של נוידיה). המחשב הוא למטרות משרדיות רגילות (אופיס, אינטרנט...) ו יישמוים כבדים יותר כגון פוטושופ, אווטלוק (עם מאות אימיילים, ככה שהוא תופס די הרבה בזכרון) סריקות וכו'...). הקטע הוא שגם אם הפוטושופ נגיד, עובד ברקע על תמונות (ללא התערבותי)…
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לקבל הצעה למפרט למחשב משרדי בתקציב עד 3000 שח (התקציב לא מוגבל). חשוב שהמחשב יהיה ממש חזק וממש שקט! השימוש העיקרי הוא אינטרנט ואופיס. מבקש לבנות מפרט על 4 G זיכרון לפחות. תודה, נמרוד.[br]פורסם בתאריך: 12.03.2011 בשעה 15:53:46 הי ,זה מפרט שאני בניתי - אשמח להתייחסויות: AMD Phenom 2 X6 1055T 2.8Ghz 125W6Core AM3 Box, יחידות 1 ₪957 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1823 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-880GM-D2H AMD880G CHIPSET, יחידות 1 ₪348 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2346 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9 , יחיד…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כבדה מאוד, חפירה מקבילה בהרבה אתרים עם CRAWLERS, קבצי נתונים ענקיים, הרבה מאוד תוכנות פועלות בו זמנית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש מיועד לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1900X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות, הדבר הויזואלי ה…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - מזדמן, עריכה גרפית - מזדמן, תכנות - פרנסה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-