ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לגמרי אחרי שלא שדרגתי את שלי משנת 2002, בערך. התקציב של המחשב הוא כ-5000 ש"ח, עם אפשרות לחריגה של כמה מאות שקלים בכדי לשפר פיצ'ר קריטי כזה או אחר. במידה ואתם מתרשמים שאין צורך לנצל את כל התקציב בשביל מה שאני דורש מהמחשב- אז כמובן שעדיף לחסוך . המחשב ישמש בין השאר לצפייה בסרטי HD וגם להרצת תוכנות חישוביות "כבדות" יחסית כמו P-Spice או מאטלב, לצרכי לימודים. הייעוד העיקרי של המחשב יהיה משחקים, וספציפית : Starcraft II, Dragon Age ו- Diablo III (בעתיד). מה שחשוב לי בעיקר הוא היכולת של המחשב להריץ את Starcraft II ו- Dragon Age בהגדרות גראפיות מקסימליות, וכן היכולת שלו להתמודד בכבוד עם משחקי אסטרטגיה ו- RPG עתידיים (עד כמה שניתן לחזות א…
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
זה המפרט מגיבור.נט http://www.gibornet.co.il/ ANTEC SONATA-III 500W 805.00 GIGABYTE GA-P35-DS3R (S775) INTEL P35 SOUND LAN SATA 815.00 INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX 1558.00 OCZ OCZ2N800SR2GK 2GB (1GBX2) DDR2 800MHZ CL4 DUAL KIT 635.00 LEADTEK PX8800 GTS TDH GEFORCE 8800GTS 640MB DUAL DVI PCI-E 2092.00 W.D WD3200AAKS 320GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER 439.00 ASUS DVDRW X18 DRW-1814BLT DUAL LAYER LIHGTSCRIBE SATA BLACK 249.00 THERMALTAKE BIG TYPHOON 120 VX CL-P0310 266.00 הרכבת מחשב חדש 120.00 ¤ סה''כ 6979.00 כמה דברים שאני לא סגור עליהם: לא סגור על הלוח אם, האם לקחת משהו יותר זול ולחסוך 200 ש"ח? לא סגור על הקיר…
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו FIFA ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: חובב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA - NFS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על …
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב שישמש אותו בעיקר לצפייה בסרטים ולעבודה משרדית, עם אפשרות כמובן לשחק במשחקים סבירים. בגלל שהמחשב יהיה מיועד בעיקר לסרטים-רצוי שיהיה כונן HDD גדול - משהו כמו 320 ג'יגה(אם אפשרי בלי פגיעה במעבד/לוח אם - 500 ג'יגה), ושהכרטיס מסך (המובנה?) על הלוח אם יתמוך בסרטים באיכות גבוהה,וכמובן שיהיו לו אופציות עתידיות. אני חושב שעדיף ללכת על מערכת INTEL כי היא פשוט יותר חזקה- אבל תקנו אותי אם אני טועה. בקיצור - לתכלס-מה צריך: מעבד. לוח אם תומך HD ואפשרויות עתידיות. זיכרון 2 ג'יגה תואם כמובן ל לוח אם... HDD 320-500 ג'יגה. צורב DVD אמין וטוב. מארז + ספק תואמים. עדיף מ TMS כי הוא גר בצפון. תודה רבה לכל העונים...
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מחשב שתכליתו העיקרית היא - סרטים באיכות גבוהה (HD) - תוכנות כבדות (Illustrator,Photoshop,Autocad וכו') - הרבה מאוד גלישה - מעט משחקים הרכיבים אותם אני צריך - מארז [שחור ולא צעקני - עדיפות ל-Thermaltake או CoolerMaster] - לוח אם - מעבד - ספק - זכרון - כרטיס מסך - כרטיס קול* הרכיבים אותם יש לי - כונן קשיח 1TB בחיבור SATA + כונן נוסף 250GB בחיבור SATA - צורב DVD LG - IDE - מסך Philips 32" HDready - מקלדת + עכבר אלחוטי Logitech - כרטיס PVR - רמקולים Logitech Z-5500 - לא מתכנן לעשות OverClock או שדרוגים מיוחדים - שקט של המערכת חשוב מכיוון שהמחשב יהיה בחדר שאני ישן בו. - אני גר באיזור המרכז אז העדיפות כמובן על חנות במרכז, ומומלץ שתהיה עם ותק כל…
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אוקיי אנשים, יש לי את המפרט הבא ב-3700ש"ח, כרטיס מסך אני הולך להחליף למשהו פשוט יותר, מה ה-PCIe הזול ביותר עם V-OUT? איך כל שאר הרכיבים, איך המחיר ואיפה אפשר לחתוך? מעבד: AMD Athlon 64 3000 (939-pin) לוח אם: Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 זיכרון: Micron PC3200 DDR 400 Dual DDR 512MB(2x256) כונן קשיח: WD 80GB 8MB 7200RPM SATA כרטיס מסך: Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 128MB PCI-E צורב: LG 52X32X52 מארז: RAIDMAX Scorpio 868 ספק כוח: RAIDMAX 420Watt
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח כולל מסך 22 אינץ' 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: עבודה משרדית, תכני HD, וקצת תלת מימד א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. 3d studio max ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לרינדור ולא לפרנסה. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. מסך : 22 אינץ', רמקולים: אני מתכנן לקנות בתקציב נפרד רמקולים באיכות גבוהה שישמשו אותי לראות סרטים, מכאן אני מגיע לשאלה: האם צריך כרטיס קול בנפרד לסאונד …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי מעוניינת לקנות מחשב ללימודים ולא רוצה שהוא יקרוס לה באמצע התואר לכן אמינות חלקים מעל לכל! חשבתי על המפרט הבא ורציתי לדעת מה דעתכם: Athlon II x2 250 3.0Ghz Socket AM3 Tray - 390 NIS MA785GM-US2H AM2+, AM3, 785G, DDR2 800, VGA ATI HD4200, HDMI - 450 NIS 2x2GB Patriot Signature - 310 NIS 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS - 270 NIS DVD±RW GH22NS x22 Black SATA - 120 NIS Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3) - 115 NIS Compucase 6C28 Midi Tower (No PSU) - 175 NIS TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) - 225 NIS Total: 2055 NIS תודה מראש לכולכם!
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום חברה! את המחשב האחרון (והפעם האחרונה שעשיתי סקר שוק והייתי ממוחה במפרטים) סיימתי לפני איזה 3 שנים הרבה דברים השתנו (בערך הכל) אזי אני צריך המלצה למחשב שישמש אותי ל: הרצת XP מהירה ביותר (+חובה שידרוג לVISTA בעתיד) + הרצת תוכנות OFFICE 2007 במקביל (הכוונה כל התוכנות במקביל) בנוסף איזה תוכנת P2P ברקע ןעוד איזה 2-3 תוכנות בסגנון PHOTOSHOP, ADOBE FLASH ודומיו (לא דברים ממש כבדים כמו 3DMAX) דרישות שאני יודע ורוצה מבחינת חומרה: לפחות 1G זכרון, רצוי מהיר כרטיס מסך לא קריטי אך כזה שיוכל לסחוב VISTA בקלות + כל מה שפירטתי (המשחק האחרון ששיחקתי היה NFS UNDERGROUND, אין זמן) כרטיס קול לא קריטי (אפשר BUILT IN) כרטיסי רשת סטנדרטיים ספק חזק ואיכותי מארז עם אפשרות 3+ דיסקים, עם הרבה…
-
- 13 תגובות
- 842 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה מקסימלית של 500 שקלים(עם העדפה ברורה שלא לחרוג). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירה/הקלטת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס, אבלטון, ריפר, פרוטולס, לוג'יק. ב)-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בס…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, וחג שמח. דודה שלי ביקשה ממני עזרה בהרכבת מחשב, אבל אני לא מעודכן, לא עוקב, ולא מבין גדול, אז חשבתי שאבקש מכם עזרה, כאן. התקציב המקסימלי הוא 6,000 ש"ח, היא מתכוונת לעשות במחשב שימוש בתוכנות כדוגמאת Photoshop ו-Autocad. המחשב צריך לכלול הכל כולל הכל (מסך, מקלדת, רמקולים, וכו'). חשבתי אולי לבנות לה מחשב שיתאים לגיימר, עם מעבד חזק וקירור, שכן אולי מדי פעם תרצה לשחק במשחק כזה או אחר. אם האיזור חשוב, אז איזור המרכז. מחכה להמלצות שלכם, תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב ברמה גבוהה בתקציב של עד 10,000 ש"ח, בעיקר לעריכת סאונד - עבודה על Cubase. אשמח למפרטים שונים, ולהסבר על היתרונות והחסרונות של כל מפרט. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר פחות תמיד טוב, בלי לרדת ברמת ביצועים באחוז גבוה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית וגרפיקה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. 90% מהזמן עבודה באוטוקאד 2010 2D ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). המחשב לשם פרנסה, שימוש כבד באוטוקאד בדו מימד בלבד ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? לא בטוח לגבי הרזולוציה של המסך, ASUS 22 אינץ' * באיזה סו…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב לעבודה בבורסה ז"א לראות הרבה גרפים בזמן אמת עבור חבר שגם התחיל לעבוד בתחום אני כבר אומר מראש אני צריך מערכת חזקה משום שאני עובד עם מספר תוכנות מסחר במקביל והרבה חלונות פתוחים של גרפים וכן אני יודע שגרפים לא צריכים אותו כח כמו משחקים אבל מוכן לשלם עוד 500 או 1000 ש"ח עבור מערכת חזקה יותר שתעמוד בעומס ולא תקרוס או תעבוד לאט דבר שיכול לעלות פי כמה יותר. למחשב יחוברו בשלב ראשון 4 מסכים ככל הנראה AOC דגם 2436 משום שיש להם PIVOT במחיר שפוי וירכשו בנפרד. ממה שאני מבין וביררתי כדאי ללכת על מעבד CORE I5 זכרון לפחות 4GB לוח אם עם לפחות שני חריצים של PCI-E שיכולים לטפל במערך של CF יציאת ESATA עדיפות ללוח אם עם USB3 2 כרטיסי מסך ככל הנראה ATI 5770 (צר…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי, אני צריך מחשב ממוצע +, כזה שיאפשר להריץ עליו משחקים חדשים, קצת אופיס, אינטרנט, גרפיקה (רינדורים בסדר גודל פשוט) וכו... האמת שאין לי ממש תקציב ,זה יכול לנוע מ3 עד 6 אלף. מה אתם אומרים על המפרט הזה: מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤ 864 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤ 443 דיסק קשיח : SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤ 372 זיכרון : KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤ 230 כרטיס מסך : ASUS PCI-EX GeForce 8600GT SILENT 512MB DDR3 : EN8600GT SILENT/HTDP/512M - RETAIL ¤ 574 ספק כוח : THERMALTAKE TR2 RX 550W - W0134RI ¤ 407 מארז : THERMALTAKE M9D ( BLACK+WINDOW) VI4000BWS w/o PSU ¤ 436 מסך : L…
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מפרט מחשב לעבודה בין היתר עם תוכנת MAYA 2009 כמו כן עבודה משרדית תקציב 2500 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות מחשב עבורי לעבודה בבית. בדרך כלל שימושי משרד ואינטרנט, אך גם עבודה על Photoshop ו- Adobe Premiere Pro לעריכת HD . חשוב לי שיהיה שקט - מסך וציוד הקפי אקנה בנפרד. דרך אגב, לא ברור לי מה ההבדל בין מערכת 64 ל - 32 bit - מה המשמעות עבור עריכה גרפית ווידאו. תודה מראש על כל עזרה. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000-3500K במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה ביתית + עריכת וידאו HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בין 4.5 - 5 אלף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לפי מידת הצורך, כמה מאות שקלים אם זה שווה 2. מה שימושי המחשב - הפקה מוזיקלית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (כבד/פרנסה). Ableton Live בעיקר המחשב בעיקרו להפקת מוזיקה, אך שיוכל להריץ כמה משחקים מהשנים שעברו (אין צורך בכרטיס חזק) 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - אין צורך בכונן דיסקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא ממש 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת …
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אתם אומרים על המפרט שכתבתי אציין שהשימוש בו הוא פחות או יותר גישה לאינטרנט עריכת מוזיקה עם תוכנות כמו קיובייס צפיה בסרטים וקצת משחקים (לא רציניים, לא דורשים כרטיסי מסך וכו') המחיר הוא בערך עד 1500 שקל בררתי עם מעבדי core i3 אבל חשוב לי שהתדר בו יהיה מעל 3 ghz ולא ראיתי הרבה הבדל במחיר בינו לבין אחיו הגדול core i5 אז העדפתי ללכת על core i5 שזה 4 ליבות הנה המפרט: אבקש עזרה מה חוות דעתכם מה להוריד ומה להוסיף והאם המפרט מתאים לי מעבד: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, מאוורר: Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוח אם: ASUS P7H55-M LX s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1333, VGA, DVI, PCI-E זכרונות: 2GB Samsung 1333MHZ DDR3 דיסק קשיח: Western Digital Caviar Blu…
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מחפש בשביל בני דודים שלי מערכת מחשב. עכשיו כמה פרטים חשובים. לא מתכונן OC, לא יריצו על המחשב משחקים כבדים. המחשב בעיקר ישומש להדפסת עבודות וכו'. אבל אני עדיין מבקש כרטיס מסך סביר, בוא נגיד G4 MX 460 או אולי אפילו TI כדי שמשחקים כמו של היום, יעבדו גם אם לא בביצועים הגבוהים ביותר. מה שאני צריך זה : *מעבד (AMD בוא נאמר משהו בסביבות ה(1700-1800) *לוח אם *זכרון *כונן קשיח *סידירום (אולי גם דיוידי) *כרטיס קול (נסתפק במובנה) *כונן תקליטונים *מארז *כרטיס מסך *מדפסת *מסך *מקלדת + עכבר בבקשה להצמד לדרישות שרשמתי. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!! אני זקוק למפרט מחשב לעבודה עם קבצים גדולים בפוטושופ, ועבודה עם 2 מסכים - תחת סביבת עבודה של מע' הפעלה של לינוקס. תודה מראש על העזרה....
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום!!! המחשב נועד לעבוד בתוכנה גרפית...(casmate)ועוד... Intel Pentium 4 2.8 Ghz Prescott 1M Cache HT FSB 800 Asus P4P800 (i865PE) +SB +LAN +S-ATA HT FSB800 256MB A-DATA 400mhz *2 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) RADEON 9600Pro TV,DVI 128MB ATX MIDI 400W usb,p.stab.,silver תודה...
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייח שמיועד בעיקר לעבודות בתלת (Cinema 4d), רנדור באוקטן, אפטר וקצת יוניטי. קיבלתי הצעה למפרט הבא, על פניו נראה אחלה, אבל בכל זאת רציתי לשאול האם לשנות משהו…מדגיש שזה אמור להיות מחשב העבודה העיקרי, ואני רוצה מחשב שיוכל להתמודד בקלות עם רנדורים כבדים יחסית… תודה Intel Core i9-10900F 10 cores 20 Threads 10th Gen CPU - 2.8 GHz Max Turbo Frequency 5.2 GHz - No GPU Included Z490-A-PRO - MSI Z490 - LGA1200 10th Gen Intel - ATX ZT-A30700H-10P-PC - ZOTAC GeForce RTX3070 8GB Twin Edge OC - With New PC Only - Boost: 1755 MHz ASX8200PNP-512GT-C - XPG X8200 Pro 512GB SSD PCIe Gen3x4 M.2 2280 - 3500…
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום האם המפרט הזה יכול להספיק לעבודה גראפית מאומצת יחסית( רינדור סירטונים / פוטושופ - גם במקביל )לא למשחקים. אשמח לשידרוגים עד 3500 ש"ח . מארז מארז איכותי ביותר עם פח עבה אחריות לספק הכח (450W) ל-3 שנים מעבד Intel® Core2 Duo E6550 לוח אם אינטל מקורי P35 Dragontail Peak כולל כרטיס קול 5.1 ( 6 ערוצים) כולל כרטיס רשת 10/100 דיסק קשיח 320GB SATAII זיכרון פנימי 2048MB MB DDR II 667Mhz צורב LG X 20 SATA DVD Dual layer כרטיס מסך Nvidia GeForce 8600GT 512MB ASUS תודה אביב
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני לומד עיצוב גרפי עריכת וידאו ואנימציה אני זקוק למחשב עבודה בבית, שיוכל לעמוד בתוכנות שאני משתמש בהם אך ישמש אותי גם לשימוש הביתי הרגיל של המדיות למיהנן ולא למשחקים אני דיי מבין בכל הטכנולוגיות הקיימות, אך לא בטוח כל-כך מה מתאים לי, כייון שבלימודים אנו עובדים עם מקינטוש ואני לא רוצה כזה בבית אני משתמש בתוכנות: פוטושופ, פרי-הנד, אילוזטרייטר, אין-דיזיין והכי חשוב מאיה. אני מתכנן אוברקלוקינג אז ככה שהמחשב צריך להיות בנוי גם לזה. חשוב לציין שאני עובד עם כמה תוכנות במקביל. אהה ודבר אחרון יש לי את כל הציוד ההיקפי הדרוש חדיש ביותר הכולל: מסך עכבר מקלדת מארז ורמקולים תודה לכל העוזרים.. שלומי
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-