עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, יש לי נייד dell inspiron 1520 לאחר שניסיתי לעשות Partition עם Partition Magic 8 - המחשב פשוט קרס ואי אפשר להעלות את הווינדוס (VISTA) ניסיתי לפרמט את מחשב אך זה בלתי אפשרי בגלל שהשגיאה הנ"ל מופיעה, ניסיתי לפרמט את C אבל זה גם לא עזר. למישהו יש רעיונות? תודה.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by redti,

אהלן חברה, אבי החליט לשפר את המחשב של אחותי במחיר המצחיק הזה בלבד.. אני צריך : לוח אם מעבד כרטיס מסך וג'יגה זיכרון פנימי המחשב לא לגיימרים.. אז לא צריך כרטיס מסך בשמיים אני יודע שזה קשה עם הסכום הזה אבל תנסו תודה אני מאוד אשמח אם המפרט יהיה נגיש לקנייה מKSP כי אני קרוב אליהם וזה הכי נוח

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  3. Started by AlbertG,

אני מחפש להחליף סוף סוף את המכונה הישנה שלי (אינטל 3.0, 6800GT, קקי של לוח אם ו2 ג'יגה זכרון שלמרבה ההפתעה סחב לא רע במשך כמה שנים). בכל אופן אני מחפש מפרט בסביבות ה3 וחצי עד 4 וקצת אלף, מחשב שבנוי בעיקר למשחקים. אני עובד גם הרבה עם הפוטושופ אבל לא רואה סיבה לבנות מחשב ספציפית לעניין. המכשול העיקרי שנתקלתי בו בנסיון להחליט על מפרט זה אם ללכת על מעבד 4 ליבות או 2 ליבות. בסך הכל אני רוצה מחשב שיחזיק כמה שנים ולא לרוץ ולשדרג אותו כל חצי שנה. או להסתכל שנה אחורה ולהצטער על זה שלא לקחתי את ה4 ליבות... אבל לפי הרבה מאמרים שקראתי אני לא באמת רואה הרבה הבדל בינהם בתחום הגיימינג וגם לא הבדל גדול במחיר (בטווח הסביר). ומשהו אחרון זה שאני רוצה מחשב שקט עד כמה שאפשר, הנוכחי שלי יכו…

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by yar9013,

היי למבינים מחפש מחשב נייד להודו. רוצה לדעת את ההבדלים או הדירוג בין הגרסאות: x,t,l,v,e כלומר מי יותר טוב או יותר רכיבים טובים X480 T480 L480 E480

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  5. אני רוצה לקנות לאחי הקטן מחשב לא רציני כולה הוא כולה עלה עכשיו לכתה ד'...כבר יש לי איזה מישהו שנתן לי מפרט הנה אני שם אותו פה. המחשב עצמו לא צריך שיהיה מי יודע מה...רק שיעבוד חלק באינטרנט ובמשחקים קלילים כאלה... רק תגידו לי אם שווה כל זה ב-1550. אין לי יותר תקציב. תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by Mantis,

שלום דוד שלי בא לבקר עוד שבועיים-שלושה והציע להביא לי מחשב נייד. אני הייתי שמח לאיזה אחד עם כרטיס משחק נורמלי שיריץ משחקים בצורה סבירה ואם אפשר גם עם אחריות בין-לאומית וצורב DVD, כל זאת בתקציב של 1000$ פחות או יותר (אפשר קצת לחרוג...), אז האם יש חיה כזאת? תודה!

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by rofben,

היי אני מחפש מחשב למשחקים וצפייה בתכני HD ללא דק"ש וללא צורב. תקציב עד 3K עם עדיפות לחסוך. OC רק מהחנות. לגבי רזולוצייה: אני אשמח להמלצה על מסך FHD בתקציב של +-800 שקל.. תודה מראש מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2310 Quad Core 2.8GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪804 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪115 לוח אם: Gigabyte GA-HA65M-D2H-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪406 מארז: Antec Sonata 2 + FSP 500-60GHN PSU - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪471 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 2 - מחיר: ₪112 כרטיס מסך: Sapphire ATI Rade…

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  8. קודם כל מדובר על המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/view/64/ במפרט הראשון הכרטיס הוא לא מובנה אבל למרות זאת לוקח 256 מגה מהזיכרון? אם כן, אז מה היתרון בכרטיס כזה לעומת כרטיס מובנה? במפרט השני יש מעבד יותר חזק, כרטיס מסך מובנה, והרד דיסק יותר קטן. לגביי הכרטיס מסך, כרטיס מסך מובנה כמו זה שבמפרט יהיה מספיק בשביל להריץ בעתיד הקרוב ויסטה? יש אפשרות בעתיד לבטל את הכרטיס מסך המובנה ולהוסיף כרטיס מסך? השימוש יהיה לעבודה משרדית אינטנסיבית והרד דיסק של 80 ג'יגה מספיק לי, אז איזה מפרט כדאי לקנות? תודה אור

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by נועם אבוטובול,

שלום לכולם אני מעונין במחשב ASUS M580VD-EB54 VivoBook 15.6" FHD thin and light Gaming Laptop (Intel Core i5-7300HQ, GTX 1050 2GB, 8GB DDR4, 256GB SSD), backlit keyboard קישור למי שמעוניין https://www.amazon.com/dp/B072C7TNBZ/ref=twister_B073WXB41S?_encoding=UTF8&th=1 חיפשתי בהמון מקומות ביקירות על המחשב ולא מצאתי כמעט כלום לדגם שאני מחפש הזול יותר ,אפילו בפורומים שונים ,אומנם יש דברים חופפים בניו לבין הדגם היקר יותר ,אבל יש דברים שונים . אשמח לשמוע את דעתכם האליו או אפילו להביא לי ביקורות ? בכללי אני תלמיד ומריץ משחקים קלים תודה מראש

10. הנה מפרט שמצאתי בKSP - מה דעתכם? כמובן לשדרג את הכרטיס מסך (לאיזה בדיוק?). Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (915) Frequency (MHz): 2.8 לוחות אם למעבדי אינטל ABIT IP-95 s775, VIA P4M890, VGA, PCI-E Model IP-95 זכרונות DDR II 533 1GB (512MBx2) דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II Capacity 160GB כרטיסי מסך 64MB Shared DDR כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Sony DVD±R AW-G170A x18 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HJA-70 MIDI Beige מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מחיר - 1690 שקלים.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  11. הי חברים. במידה ושאני לא מעוניין לעשות OC (מעולם לא עשיתי ואני לא בטוח שאני מעוניין להיכנס לנושא) האם יש מקום לערוך שינוים במפרט הנ"ל? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  12. היי חבר'ה! כבר פתחתי דיון לגבי שידרוג לQ9650 אבל מסתבר שאין אותו במלאי. אז...יש לי אפשרות לשדרג את המעבד הקיים שלי (E6420) למעבד Q9550S. עברתי על הרשימה של המעבדים הנתמכים של הלוח ואני לא מוצא ברשימה את המעבד עם גירסת הS שיותר חסכונית. רק הQ9550 הרגיל נמצא שם ונתמך. האם הלוח בכל זאת יתמוך במעבד? ניסיתי לחפש בגוגל ולא ממש מצאתי תשובה לעניין...שלחתי גם מייל לGIGABYTE ולא ממש ענו לי אשמח אם תוכלו לעזור...

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by e-r-a-n,

אני מנסה להרכיב מפרט למחשב עבור שימוש בסיסי כמחשב ובעיקר כתחנת עבודה לאוטוקאד. אני מעוניין בתחנת עבודה קומפקטית ולכן מעוניין במיקרו ATX. בינתיים מה שעלה בחכתי זה המעבד והלוח הבאים Intel Pentium Dual Core - E6300- 2.8GHz450 - כ-390שקל GIGABYTE GA-EG41MF-US2H - כ-370שקל 2x1GB Corsair Dominator TwinX CL5 Dual Channel, כ-320 שקל 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS , כ-240שקל. צורב - כ-120שקל. לגבי המארז, אני מתלבט לגבי האנרמקס לגונה, שמחירו נע בסביבות ה-370~שקלים. מלבד זאת, אני מתכנן על מסך 22" מבית LG, שמחירו כ-1000שקלים - הדגם הוא W2261V. ------------------------סה"כ הקנייה כ-3,000 שקלים (כולל עכבד ומקלדת שלא מופיעים) כרטיס מסך וכ.קול מובנים ואין צורך ביותר מזה. לגבי ה…

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,500 -7000 פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית עם המון טאבים פתוחים בכרום, תוכנות אופיס, רוצה להתנסות בעולם הבינה מלאכותית ולהריץ מודלים במחשב בתוכנות מקומיות (לא בענן) ואולי קצת תוכנות גרפיות אבל לא משהו קריטי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי שיהיה בסביבות 14’ כי אני עובד מסביב …

15. שלום דרוש מפרט : 1.שקט 2.האם זה כדאי ? כי יש מעבד חדש אולי יפתחו משחקים בשבילולכן בחריתי בראייה לעתיד- QUAD 3.כרטיס מסך חזק 4.O.C בעתיד 5.משחקים- הכבדים ביותר תודה לכל המגיבים נ.ב יש לי מסך 22 ' 226PF SAMSUNG

16. אין דרייוור מתאים ל WINDOWS XP לא מצליח להכנס ל BIOS אולי לשנות ל ENABLE את התקן ה SOUND כל הדריוורים שניסיתי(בעיקר מ DRIVERGUIDE) - אף אחד לא עובד השתמשתי בדיסקים לדיאגנוסטיקה ושינוי הגדרות-לא עזר מישהוא יודע עם יש דרייור לנייד הזה ל- WINDOWS XP ? מישהוא יש לא רעיון כלשהו ? או שנגזר על הנייד הזה להיות בשקט לנצח! תודה רבה מראש TANGUSH

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by amitiamit,

שלום ! (אם טעיתי בפורום אז סליחה , זהו ביקור ראשון שלי באתר) יש לי אופציה לקניית מחשב משומש בן שנתיים בערך , המחשב אמור לשמש בעיקר לאינטרנט , צפייה בסרטים ( כולל HD - MKV ושאר הפורמטים המתקדמים) וקצת עבודה על תוכנות ( לא כבדות) הפרטים שאני יודע על המחשב שמוצע הם : מעבד- אינטל CORE 2 DOU , שתי גיגה RAM הרד דיסק - 230 גיגה כרטיס מסך - NIVIDIA GFORCE 8500 GT דורשים עבורו 1500 שח , אולי אצליח להוריד את המחיר לסביבות 1000. נ.ב אני כרגע משתמש במחשב פנטיום 4 שאומנם עובד אבל "נחנק" מהר מאוד בריבוי מסימות ולא ממש מצליח להציג סרטח HD. אז אשמח לדעת אם כדאי לקנות אותו או ששוה לקנות מחשב חדש ?? תודה מראש עמית נ.ב 2 אם יש עוד פרטים שצריך לברר על המחשב שלא ביררתי אשמח לדעת.. יום טוב עמ…

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  18. להלן מפרט המחשב. Intel Core i7 8700 3.2Ghz 12MB Cache s1151v2 - Tray Processor Intel 47225 1 Antec Mercury 360 RGB All-In-One Performance Liquid CPU Cooler CPU Cooler 55801 1 Gigabyte Z370 HD3 LGA1151v2, Intel Z370, DDR4, 3xPCI-E, DVI, HDMI Motherboards for Intel 47235 1 G.Skill Trident Z RGB 2x8GB DDR4 3000Mhz CL14 Kit Memory 49413 1 Asus GTX 1070 ROG Strix 8GB OC GDDR5 DVI 2xHDMI 2xDP PCI-E VGA Cards 39849 1 Western Digital Caviar Black WD2003FZEX 2TB Sata III Hard Disk 29074 1 Kingston A1000 M.2 SA1000M8/240G 240GB SSD PCIe NVMe Solid-State Drives (SSD) 51072 1 Asus DRW-24D5MT DVD±RW x24 Black Sata Optical Writer 40303 1 Kingston HyperX Amp USB Vi…

19. Started by אחלה,

שלום יש לי מחשב אם 4 ליבות ו4 זיכרונות איך אני בודק האם זה X64 ביט או X32 ביט תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  20. Started by ranrt,

היי לכם, מבקשה המלצתכם למחשב נייד לעבודה, מסך מבוקש 13.3 מעבד I5, מינימום 4 גיגה זיכרון ורצוי כונן SSD 128 גיגה. המליצו לי על טושיבה PORTAGE דגם R830-112 מחיר 5150 עם כונן 500 גיגה רגיל ועם שדרוג ל 128 SSD עוד כ 600 ש"ח. כמו כן גם המליצו לי על ASUS דגם מה דעתכם ? [table] [tr] [td] 3Model Name‎ [/td][/tr][/table] ‎UX31E-RY009V‎ [/t][/t] [table][tr] [td][/td][td][/td] [/tr] [tr][td] ‎ Color‎ [/t] ‎כסוף בגימור אלומיניום‎ [table][tr] [td][/td][td][/td] [/tr] [tr][td] ‎ CPU‎ [/t] ‎Intel® Core i5-2557M Processor, 1.7GHz, 3MB Cache‎ [table][tr] [td][/td][td][/td] [/tr] [tr][td] ‎ Memory‎ [/t] ‎4GB (1 x 4096MB) DDR3 1333MHz, OnBoard Memory ‎ …

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  21. שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בהרכבת מפרט למחשב בסיסי בלבד, כאשר התקציב.. העליון הוא 1200ש"ח, עם העדפה לכמה שפחות. הבעיה המרכזית שלי היא על איזה מעבד ולוח להתבסס, מה יהיה נכון יותר בסיס AMD או אינטל למערכת נמוכת תקציב. אני אשמח לעזרה, תודה ושבוע רגוע לכולנו..

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  22. יש לי מפרט שבניתי ואני חייב לקבל חוות דעת מקצועית רכיב נתונים intel ספק כוח+מארז Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB מקלדת עכבר צורב DVD לוח אם Gigabyte GAP35CDS3 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb-Stepping G0 דיסק קשיח Western Digital 500GB 7200 rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD זיכרון מחשב OCZ GOLD 667Mhz 4x1GB DDR II כרטיס מסך קניתי כבר QUADRO FX 1400 כרטיס קול קירור ARCTING COOLING- 775 FREEZER-7-PRO יש לי כמה שאלות האם Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt הוא ספק כוח ריל או לא כי אני יודע שממליצים עליו ואיני יודע אם הוא אמיתי????.. האם ספקי כוח של EZ COOL 400W הם REAL והאם הוא שווה משהו ????? והאם יש עוד מארז וספק 400W במ…

• 14 תגובות
    • 681 צפיות
  23. בן דוד שלי רוצה לקנות מחשב והוא רוצה שיהיה בו את הדברים הבאים ב6 - 5 אלף שקל.. [כמעט בלתי אפשרי אבל אפשרי ] בנוסף לכל החומרה הרגילה הוא רוצה גם: מדפסת משולבת, מצלמת אינטרנט, ציוד היקפי, מטרת המחשב: הורדות, אינטרנט, דגש מיוחד על סרטים ושירים [מסך דק באיכות וכ' מסך אני מניח שגם [לא ניראה לי שהוא הולך לשחק משחקים.. הוא תכף מסיים צבא אבל בטח הוא יכנס למשחקים אז שיהנה ביינתים בשנה הראשונה ככה.], וגם שירים צריכים להיות באיכות.. אה וגם הוא רוצה רמקולים איכותיים ודי חזקים!] וכל שאר המחשב. שיהיה שקט, המארז אמור להיות נחמד - יפה אבל בלי צד שקוף אורות וזה. יאללה פנק אותה! [חח לא סתם קראתי לזה אתגר ] ד"א אובר קלוק ממש לא בתכנון! - ושהמחשב יחזיק מעמד כמה שנים טובות. אה ועוד …

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  24. חנות מחשבים מומלצת באזור הקריות/עפולה?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  25. Started by amobi,

7התקציב המקסימאלי? 5300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג אלא אם כן מדובר במשהו חשוב שישפר ביצועי מחשב (כ.מסך, מעב,לוח,מסך..) 2. מה שימושי המחשב: משחקי מחשב וצפייה בסרטים למיניהם. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל משחק חדש ואיכותי ומקווה שגם משחקים שיצאו ב2-3 שנים הבאים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) המסך שאני נוטה אליו הוא DELL 2312HM לכן הרזולוצייה המקסימלית שלו היא 1920x1080 אבל אין לי מושג באיזה רזולוציה אני אמור לשחק כי לא שיחקתי משחקי מחשב רציניים כבר שנים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כל …

• 0 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים