עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by imac,

לא משנה לי אינטל או AMD, אני פשוט רוצה שיהיו ביצועים טובים... וזיכרון לפחות ג'יגה... חשוב שהמארז יהיה שחור, יש עדיפות לשאטל אבל גם אחרים זה בסדר.. לא צריך שום ציוד היקפי, רק את הברבון עצמו מעבד וזיכרון.. ושאלה לגבי ההארדיסק, אני מבין שכבר היום רוב לוחות האם תומכים ב SATA אז אם ההארדיסק שלי ATA אני יצתרך לקנות הארדיסק חדש?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  2. Started by Msys,

אהלן, אני זקוק למחשב נייד בתקציב הנ"ל, עם 3 שנות אחריות או יותר,דגש על איכות בניה ועמידות, 2+ ג'יגה זיכרון, ו160+GB דיסק קשיח. רצוי 12<מסך<15 אינצ'. אני לא בטוח לגבי הההתניידות עם המחשב, אבל כן, רצוי שיהיה קל להתנייד, אך לא חשוב כמו הקריטריונים שלפני. השימושים העיקריים יהיו צפייה בPDF, שימוש בפוטושופ, Solidworks, Matlab גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים פה ושם(לא עקרוני). אני נוטה לכיוון חברת דל, אבל מעוניין בחברה אמינה בכלל. אני יודע שלא כול הקריטריונים יתמלאו לכן ישנה אפשרות לחריגה קלה מהתקציב לטובת השקעה לעתיד, אשמח להמלצות תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  3. Started by aga123,

אהלן,אחרי כמעט חודשיים נזכרתי לראות את החוברת הדרכה(מי באמת צריך חוברת הדרכה להתקנת וינדוס LOL) אז פתאום אני רואה שבחוברת כתוב שיש יציאת HDMI,חריץ זיכרון,כפתורי שמע ולי אצלי אין.. למרות שבפירוש שקניתי את הLENOVO המוכר אמר שמגיע עם הHDMI(קניתי LCD אז חפשתי לדעת אם יש לי יציאת HDMI שאוכל לחבר לLCD....) גם בסרטונים בYOUTUBE עם אותו דגם,יש להם את מה שאין לי... אז מה צריך לעשות? שלחתי מייל לחנות שקניתי ממנה(לא אנקוט בשמות שלא יצא שם רע לחנות) האם יחליפו לי את המחשב? אני שלמתי מחיר מלא והHDMI מאוד חשוב לי.......

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים (BBC, COD וכדומה) כמו כן שימוש כללי. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 21 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? BBC, COD * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אי…

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  5. Started by Ashand,

אהלן חברים אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל זה הפורום למפרטי מחשב יש לי מחשב חדש עם המפרט הבא: (אין בכוונתי להשוויץ) לוח אם : ASUS P6T WS PRO Intel X58 Chipset LGA 1366 Model ספק: Seasonic X-750 750W Active PFC Retail Modular מעבד : Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache Tray LGA 1366 זכרונות :OCZ Reaper DDR3 6Gb Triple Kit 1600MHZ CL7 OCZ3RPR1600LV6GK Model OCZ3605K 2 קיטים סך הכל 12 גיגה קירור למעבד : Arctic-Cooling Freezer XTREME (775) Extremely Quiet Twin Tower Solution כרטיס מסך : יחסית ישן 8800GT 512MB מארז : Silverstone Raven 2 black בקר SAS : LSI SAS9260-4I Kit Raid 4PORT Int 6GB Sas/sata Pcie 2.0 512MB בקר שני בתצורת PCI-X : LSI SAS3041X-R SGL - PCI-X, 3Gb/s…

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by CJohnny,

שלום, אבא שלי החליט שהוא רוצה להתחיל להתעסק עם עולם המחשבים וביקש ממני לברר עבורו מחירים לחמשבים. שימושיו יהיו יומיומיים לחלוטין - אופיס אינטרנט סקייפ סרטים וומזיקה יש לציין, שמכיוון שאני "אחראי המחשבים" בבית, סביר להניח שאגנוב לו אותו לשימוש שוטף. חשוב ! WINDOWS 7 ירוץ חלק. רצוי שיהיה HDMI שנוכל לחבר לטלוויזיה בסלון. לא יודע כמה חשוב המשקל וכו', הרי שזה יהיה מחשב נייד בייתי. כל המהות הוא שיהיה אפשר להשתמש בו בכל רחבי הבית. התקציב במקור הוא 3500+- ראיתי את הנייד הבא: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1340 ממש התלהבתי. נתונים טכניים מאוד גבוהיים, מתאים בול, ובנוסף לכך - בעל מקשים גדולים ומסך גדול (אבא שלי כבר די מבוגר). מה יש לכם להציע ?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by Lior Armon,

1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג ועריכת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3, Fallout 4, GTA 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות …

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by Avi Levin,

אני קונה מחשב חדש ככל הנראה בעוד שבוע, אני ניסיתי לבנות מפרט כזה: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1542 לוח אם ASUS P5K ¤868 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤363 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤488 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8400GT 256MB PCIe ¤294 (כרטיס המסך זמני!!!) מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W ¤832 מסך מחשב רחב LG 20" L206WTQ WIDE ¤1632 סה"כ מחיר לכל המוצרים:6246¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il שוב, כרטיס המסך זמני, אני אשדרג בעוד כמה חודשים לכרטיס מהדור החדש שיצא (92G או 650R, אני כבר לא מעודכן לגביי ATI) האם זה אפשרי? -אני נעול על המסך...המחשב כולו בלי המסך עולה 4600 ש"ח.

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  9. שלום אני מעוניין במחשב בעל התכונות הבאות: 1) מעבד CONROE E6300 2) דיסק קשיח עם 80GB ( (SATA2 8MB 3)אני רוצה שהמחשב יוכל להפעיל כמעט כל משחק בלי חשיבות רבה לגרפיקה של המשחק (ז"א אני מעדיף שאוכל להפעיל את המשחק עם גרפיקה דלה מאשר לא להפעילו כלל). כמו"כ, אני אשמח ליציאה לטלוויזיה ו- HDTV (לא יותא מ550 ש"ח לכרטיס) 4)זיכרון פנימי DDR2 667MHZ 512MBX2 5)שיהיה מוכן (מבחינה גרפית וביצועים) לויסטה. 6)מארז עם ספק 500W וזול. אני לא מעוניין במארז יפה וחדשני - אני מעדיף יעילות מאשר יופי. 7)לוח אם עם אופציה לשדרוגים בעתיד(כ.מסך יותר טוב, הוספת זיכרון, כ.רשת אלחוטית וכו') וכל זה בלי לעבור (לפחות תנסו לא לעבור) את ה-3500. אגב: המחשב ברשותי בן 4 שנים, ואני לא יודע אם אני יכול להשתמש בו…

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  10. חוץ מהשימושים הבסיסים אני משחק במחשב עוד 2 -3 משחקים רציניים. ורואה סרטים וכו'. על איזה מחשב אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  11. בכותרת בלי מסך, למטרת גיימינג, עם הביצועים הכי גבוהים במחיר הזה והחידושים הטכנולוגים. בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by omahgawd,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed 3, Hitman: Absolution, Max Payne 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by דידוש,

לשימוש בסיסי אינטרנט אלחוטי . מה אתם אומרים על זה http://www.getit.co.il/Prod/49694/12

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  14. http://www.tarnegol.co.il/product.asp?productid=1396&CatCode=101 שווה? המחשב נועד לאינטרנט והורדות .. לא יותר מזה.. (לכן הארד דיסק בגודל של 200 ג'יגה זה טוב) מחיר 1400 ש"ח.. שווה? אני יודע שלקנות מעיתונים או ממחשבים מורכבים באינטרנט זה לא הדבר הכי טוב, הרבה זמן אני לא בעיניניים של מפרטים אז הבאתי את זה.. אין תקציב מוגדר .. פשוט רוצה מחשב שיעבוד טוב והמחשב הנ"ל מתאים לשימושים.

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  15. המפרט הוא שם מחיר כמות סה''כ GIGABYTE GV-NX85T256H GEFORCE 8500GT 256MB DUAL DVI PCI-E 493.00 493.00 GIGABYTE GA-M52S-S3P(AM2) NFORCE 520 DDR2 800MHZ (REV 2.0) 405.00 405.00 HEC COMUCASE 6A19B-400 400W 120MM X1 FAN USB X2 + AUDIO BLACK 455.00 455.00 KINGSTON 1024MB DDR2 667MHZ PC2 5300 CL5 164.00 164.00 DVDRW LG H42BK X18 DUAL LAYER BLACK 189.00 189.00 AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4000+ 65W 512KB X2 BOX 416.00 416.00 W.D WD3200AAKS 320GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER 439.00 439.00 הרכבת מחשב חדש 120.00 120.00 ¤ סה''כ 2681.00 האם לשנות משהו? איך הצורב הזה? אני צורב המון חשוב לי יותר אמינות מאשר מהירות. מה אומרים על הכרטיס מסך? הזמנתי אותו היום יש לי…

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  16. [מחפש] כמה יעלה לי ואיפה לקנות מקשים ל LG LS40 http://www.firingsquad.com/hw/2092/LG_LS40/ בתודה, טל

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by balon007,

חשוב שיריץ משחקים וסרטי HD... I5 יספיק או שכדאי I7? ההבדל בביצועים הוא משמעותי? איך המחשב הזה של DELL? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=9434 שווה את המחיר? תודה

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  18. שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב עריכת וידאו שיהיה עד 20 אלף ש"ח כולל 2 מסכים אני עובד עם תוכנות של אדובי אז אני חושב לקנות כרטיס עריכה MATROX RT.X2 שהוא לבד עולה 7 אלף ש"ח המחשב צריך לעמוד בעומס לאורך זמן תודה מראש

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by ReflexHD,

שלום, אני צריך מפרט איכותי למחשב גיימינג יציב למהלך 3-4 השנים הבאות חריגה מהתקציב: עד 5000 אלף בקשות מיוחדות: המעבד יהיה : intel core i5 2600 איני חושב שאצטרף לבצע OC לצרכים שלי ללא ציוד נלווה מחשב נטו בנוסף מחשב שאם הרצה לשדרג חלקים בעתיד אני תמיד יוכל תודה מראש, RefleX נ.ב: עדיפות רצינית לקנייה בKSP

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by DeadByDawn,

אוקי הוטלה עלי משימה : להרכיב לדודה שלי מפרט מחשב. נוסף. אז ככה,אני מחפש מחשב עד 3000 ש"ח (כולל מסך) או עד 1800 לא כולל מסך. לא דרוש מחשב על (כמובן שזה גם לא אפשרי במסגרת התקציב הנ"ל) אבל שיהיה אפשר להריץ עליו משחקים,ושלא יהיה עם מעבד INTEL או מעבד מוחלש כלשהו (דהיינו Celeron אבל בגירסת AMD,לא יודע איך הם נקראים) תודה מראש

21. Started by d1v,

אז לפי הכותרת אני מחפש משחב חזק שיריץ את המשחקים הכבדים ביותר,מעוניין לקנות ב TMS בשביל ה OC. יופע המארז לא חשוב,העיקר שיהיה כמה שיותר טוב. יש לי בבית 2GB RAM GSKILL 800MHZ PK אז אם אפשר לכלול אותם במחשב יהיה ממש טוב. המחיר המקסימלי הוא 5K אבל אפשר לעלות טיפה אם זה משמעותי. קניית המחשב תתבצע עוד היות,בתקווה ויבנה המפרט. משחק בעיקר על מחשב 15",אשר ישודרג ל 19" ממש בקרוב. בעיקר שיהיה בנוי מQUAD וכמה שיותר חזק,תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  22. שלום, אני מחפש מחשב נייד לעבודה עם תוכנות דו-מימד. זאת אומרת שאני רוצה להריץ בעיקר פוטושופ, אילוסטרייטור ופלאש אפילו במקביל ושהמחשב לא ימצמץ. אני רוצה רזולוציה גבוהה. שהאיכות מסך תהיה חדה כמה שניתן. 15.4". ובעיקר בעיקר שיעבוד מהר. כמה שיותר מהר. המחיר הוא עד 5500, אפשר אולי טיפה להתגמש למעלה. כמובן שהאידיאל הוא פחות מהמחיר שנקבתי.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  23. שלום לכולם! לפני כמה ימים המחשב (בן הרק שנתיים) שבק חיים באמצע העבודה עליו. מדובר על מחשב acer aspire 5700g i5 שלחתי אותו למעבדה ובמעבדה אמרו שנשרף הספק של הלוח אם (לא הספק כוח של המחשב) ומה שאפשר לעשות הוא או להחליף את כל הלוח (1700 שח) או להלחים רק את הספק מחדש (800 שח), עכשיו הם לא הסכימו לקחת שום אחריות על התיקון גם לא לשעה אחרי התיקון. הטכנאי שלהם אמר שהוא מציע לא לעשות את התיקון ולא להחליף את הלוח כי הם לא נותנים על זה שום אחריות ודברים יכולים להשתבש. מצד שני אין לי כרגע 3000 שח +- לבזבז על מחשב חדש שאני לא אתבאס ממנו.. האם באמת זה כל כך מסוכן להחליף את הספק הזה ? או את הלוח ? הייתי מאוד מרוצה מהמחשב שלי ולאחר בדיקה אותו מחשב רק חדש היום עולה 2900 ש"ח מה את…

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  24. Started by BlueRa1n,

הודעה נמחקה מחוסר עניין הציבור... :-(

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by Chaosruler,

1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים ועבודות משרדיות א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Skype, Microsoft office access, Xchat ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). אם משחקים כמו Quake4 או Unreal 2004 זה כבד אז כן ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1366x768 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא, אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? כונן דיסקטים (נו באמת?) 5. במידה …

• 2 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים