ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,449 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים (BBC, COD וכדומה) כמו כן שימוש כללי. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 21 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? BBC, COD * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אי…
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מטרות המחשב? אופיס, משחקים כבדים, סרטים, גלישה נוחה * גודל המסך? 15.6 , לא משנה מבריק או מט * רזולוציית המסך? 768X1366 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? העדפה למקלדת מוארת * משקל רצוי? בסביבות 2 ק"ג - חשוב שלא יהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, זמן עבודה כ-5 שעות ברצף. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כדאי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell , אך לא מחייב * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- עדיפות לחומרה המיטבית ביותר, כדי שיעבוד מהר וחזק. תודה רבה! דור.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה שאני מחבר את המחשב הנייד שלי (studio xps 16) לטלויזיה בעזרת חיבור HDMI אז רואים את המסך גדול מדיי כאילו יש דברים שפשוט מחוץ לגבולות המסך ולא רואים אותם, עכשיו אני יודע שבעבר סידרתי את זה אבל אני פשוט לא זוכר איך עשיתי את זה וזה משדע אותי אני יושב על זה כבר כמה שעות ולא מצליח למצוא את זה..אני עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ואני חודש שהאופציה לשחק עם הגודל נעלם לי אבל אני לא בטוח. אם אני משחק עם הרזולוציה אז יש רזולוציה שבאמת מקטינה את המסך אבל אז יש רווחים שחורים בצדדים וזה לא טוב אני יודע בודאות שבפעם הצלחתי לעשות שהמסך יהיה בדיוק על הגודל של המסך טלויזיה. אני שוקל לעשות שחזור מערכת אבל לפני זה אני רוצה לברר האם אני מפספס משהו. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אי צריך עזרה בקשר למפרט הטכני שלי. אני אספתי מיידע וקבעתי את המפרט שיהיה לי, אבל יש לי בעייה קטנה, אני לא יודע מה המכיר הכולל של המפרט שאני רוצה. אז אם אפשר מהמבינם למיניהם (ויש פה בטח מלא) הייתי רוצה שתנסו לקבוע בערך מהו המכיר של המחשב שאני רוצה בבקשה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 - 2.4GHz 1066MHz גוף קירור למעבד Big Typhoon Thermaltake לוח אם Intel Desktop Board D975XBX זכרון פנימי 667Mhz DDR-2 - 512mb זכרון פנימי- מודול שני DDR-2 - 512mb דיסק קשיח GB 160 - SATA-II - 7200RPM - 16MB צורב DVDRW BLACK LG H10N OEM DVD-RAM כ. מסך GTX 512MB DDR-III - 7900 PCX GeForce כ. קול Onboard כ. רשת Onboard מארז- עדיין לא הוחלט (אשמח לקבל עזרה בקשר לזה) ספק כוח 400W DUAL RAIL E…
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
רוצה להשתמש בvr. בנוסף. המחשב לצורך הדמיות כרפיות ולכן הכרטיס מסף משחק פה לדעתי. תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10k. יכול לקנות כרטיס גראפי באמריקה ככה שאם הכרטיס גראפי מעלה מחיר אז אפשרי לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הדמיות אדריכליות, עריכה גרפית וכול׳ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במיוחד. נמצא בחדר עבודה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא י…
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב סוס למשחקים עם כרטיס מסך של Geforce 7950 up to 512 mb זיכרון מחשב של ג'יגה לפחות ודיסק קשיח של 250 ג'יגה. כולל מסך. מישהו יכול לתת לי מפרט שכולל את מה שציינתי? תודה מראש gex
-
- 11 תגובות
- 675 צפיות
-
-
רקע: מדובר במחשב לאמא שלי היא תשתמש בו בעיקר לאינטרנט (מייל), אופיס ובהמשך גם עריכה גרפית פשוטה. הייתי מעדיף שהמשקל יהיה כמה שיותר נמוך, כי היא תיקח אותו איתה למקומות שונים מטרות המחשב: אינטרנט ואופיס, סרטי HD, מוזיקה, עריכה גרפית דו מימדית. גודל המסך: 15 משקל רצוי: לא יותר מ-3 ועדיף כמובן כמה שפחות. האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, רצוי 6-8 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI בלוטות:כן. גודל מינימלי של כונן קשיח: 500. כונן CD/DVD/צורב: נדרש. כונן Bluray: לא נדרש. האם נדרשת אחריות בינלאומית: כן. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא המון המון תודה
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
אני צריך לקנות מחשב חדש להורים לצרכי אינטרנט (גלישה + SKYPE), ישומי אופיס ואולי סרטים התקציב הוא עד 2,500 ש"ח וצריך לכלול מחשב (כולל צורב DVD ) + מסך + מקלדת (שתכלול רוסית) ועכבר + רמקולים + WEBCAM לגבי המסך ראיתי שיש כאלו עם מצלה ורמקולים מובנים, גם כזה יספיק. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מוכן להשקיע 5 אלף במחשב נייד ומצאתי את המחשב הזה: היתרונות לפי מה שאני רואה כ.מסך 9300,מעבד פנירן,4 ג'יגה זכרון.. האם מחשב זה יפעיל משחקים בצורה טובה? והאם כדאי לרכוש אותו.. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NJPI35401
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
יש כמה דברים שחייבים להיות במפרט 1. intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM. 8800GT Overclocked edition 2. ו2GB זיכרון לגבי כל השאר אין לי כל כך העדפות אבל אני רוצה מחשב חזק שיחזיק לי כמה שנים כי אני בצבא ולא יהיה לי כסף לעוד אחד לגבי האו סי אם קירור מעבד לא נכנס בתקציב אז אפשר לוותר וחשוב לי שהמארז יהיה איכותי עם זרימת אויר טובה ושקט [ מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤549 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤257 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL…
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
חשוב שיריץ משחקים וסרטי HD... I5 יספיק או שכדאי I7? ההבדל בביצועים הוא משמעותי? איך המחשב הזה של DELL? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=9434 שווה את המחיר? תודה
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב למשחקים עד 5000 שקל ללא מסך אני רוצה שהמחשב יחזיק לי משחקים שיוצאים עכשיו (COD,CRYSIS..) יש לי מסך 17 אינץ' LCD תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב עריכת וידאו שיהיה עד 20 אלף ש"ח כולל 2 מסכים אני עובד עם תוכנות של אדובי אז אני חושב לקנות כרטיס עריכה MATROX RT.X2 שהוא לבד עולה 7 אלף ש"ח המחשב צריך לעמוד בעומס לאורך זמן תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט איכותי למחשב גיימינג יציב למהלך 3-4 השנים הבאות חריגה מהתקציב: עד 5000 אלף בקשות מיוחדות: המעבד יהיה : intel core i5 2600 איני חושב שאצטרף לבצע OC לצרכים שלי ללא ציוד נלווה מחשב נטו בנוסף מחשב שאם הרצה לשדרג חלקים בעתיד אני תמיד יוכל תודה מראש, RefleX נ.ב: עדיפות רצינית לקנייה בKSP
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אז חזרתי מחו"ל אחרי 7 חודשים, והמחשב הישן שלי פג תוקפו. אני מעוניין לקנות מחשב חדש. המטרה העיקרית של המחשב הוא לעבוד טוב תחת תוכנות גרפיות ועיבוד תמונה. וכמובן אני אשמח אם המחשב יריץ משחקים חדשים יחסית ברמה טובה. בנוסף אני צריך מחשב עם יכולת קירור טובה, האזור עבודה חם! מחיר המחשב יצטרך לנוע עד ה 4000-5000 כולל הכרטיס מסך. צריך כרטיס מסך בעל כניסה ויציאה לטלויזיה, גם שאני אוכל לראות טלוויזיה במחשב וההפך. מסך מחשב אני אקנה בנפרד, אז אין צורך בו כעט. אשמח לראות כמה סוגי מפרטים שונים, והסברון קטן על המפרט. כמו כן אם אתם חושבים שהסכום כסף נמוך מדי למחשב חדש וחזק מבחינה גרפית, גם אשמח לשמוע. תודה מראש רון
-
- 13 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש חוות דעת על מפרט שבניתי למשחקים, סרטים , תכנות והדגש הוא בעיקר על המשחקים. אשמח אם תציעו מה אפשר לשפר ואם אפשר תביאו ראיות לעיניין(כלומר באנצ'מארק). אני צריך עזרה בעיקר בנושא הזכרונות, הצורב וכרטיס המסך ואולי הלוח. אהההה ושכחתי, כמובן שמחשב אמור לעבור אוברקלוק ל 3 GHZ כשלב ראשון, ואולי בעוד כמה שנים המהרה נוספת. המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 Box ¤1610 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9450 לוח אם ASUS P5Q Deluxe ¤866 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31206 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 XP REDLINE ¤487 כמ…
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כמה זמן יחיז מפרט של בערך 5000 ש"ח? הוא יחזיק עד שיצא GTA SUN ANDREAS? :
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אהלן. מחפש נייד חדש. האמת שאין ממש צורך שאפרט יותר מדי - הדגם שהכי מדבר אליי זה הלנובו P40 החדש. אתמצת: מחפש נייד קל משקל ושימושי. אציין שאני לא באמת צריך כרטיס גרפי חזק (לא משחק במחשב וגם לא עורך גרפי) חומרים איכותיים מסך טוב שכיף ונוח לעבוד איתו http://www.gadgety.co.il/145195/lenovo-thinkpad-p40-yoga/ יש בו גם מסך מגע וגם את הטאצ'פאד הידוע של לנובו + טראקפד. זה מבחינתי ממש קריטי. העניין של טאצ'פד איכותי וגדול + טראקפד הוא ממש קריטי בשבילי. אני כרגע עם דל אינספירון 5000 שכולל מסך מגע; אם לא היה לו מסך מגע כנראה שהייתי דופק אותו בקיר כי הטאצ'פד שלו פשוט מעפן ולא מתפקד. ה'בעיה' היחידה מבחינתי בלנובו היא גודל המסך. אני רוצה 15.6-14 אינטש. עוד ד…
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק חדש למחשב הנייד שלי קומפק פרסריו C700 אחרי שהתקנתי את הווינדוס פניתי לאתר של קומפק כדי להוריד את הדריברים הצלחתי להתקין את כולם חוץ מהכרטיס האלחוטי חיפשי לפי הדגם המדויק (PRODUCT NUMBER) והורדתי את כל 3 האופציות של האלחוטי אבל אף אחד מהם לא עוזר האלחוטי נשאר כבוי (הנורה כתומה מה שמעיד על כבוי) ובNETWORK CONECTION יש רק LAN אין אלחוטי בDEVICE MANAGER רק הLAN מזוהה ויש ETHERNET CONTROLLER לא מזוהה אחד בצהוב איך אני יכול לסדר את זה? חוץ מלפתוח פיזית את המכסה ולראות איזה חברה ודגם הכרטיס רשת הזה ולהוריד את הדרייבר משם, ניסיתי הכל אפילו התקשרתי לתמיכה של HP כדי לשאול אותם מה לעשות והם נתנו לי את 2 האופציות שכבר ניסיתי להתקין ללא הצלחה
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מעוניין במפרט מחשב לשכן שלי .. דרישות : אופיס , אינטרנט , סרטים ומוסיקה מתכוון לקנות מ-KSP ( סניף שקרוב אלי ) תקציב 2500 .. 3000 בלחץ ! תוספת : מסך LCD 17" צורב DVD וציוד היקפי המחשב הוא לשכן שלי בן 35 שלא ממש מתמצא בתחום ( מחשב ראשון שלו ) תודה רבה לכולם חג שמח ושנה טובה
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
Albatron Geforce FX6800 DDR 128Mb 256Bit Video Card 1800 ש''ח Samsung 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 410 ש''ח ב: LogicPC , הסיבה שאני קונה שם זו המלצות מכמה אנשים וגם כי היא במרחק 30 דקות מהבית שלי ואני מעדיף לקנות פיזית בחנות. אוקי, למישהו יש מילה אחרונה בשבילי עד מחר (כנראה מחר אני מזמין..)
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מחפש להחליף סוף סוף את המכונה הישנה שלי (אינטל 3.0, 6800GT, קקי של לוח אם ו2 ג'יגה זכרון שלמרבה ההפתעה סחב לא רע במשך כמה שנים). בכל אופן אני מחפש מפרט בסביבות ה3 וחצי עד 4 וקצת אלף, מחשב שבנוי בעיקר למשחקים. אני עובד גם הרבה עם הפוטושופ אבל לא רואה סיבה לבנות מחשב ספציפית לעניין. המכשול העיקרי שנתקלתי בו בנסיון להחליט על מפרט זה אם ללכת על מעבד 4 ליבות או 2 ליבות. בסך הכל אני רוצה מחשב שיחזיק כמה שנים ולא לרוץ ולשדרג אותו כל חצי שנה. או להסתכל שנה אחורה ולהצטער על זה שלא לקחתי את ה4 ליבות... אבל לפי הרבה מאמרים שקראתי אני לא באמת רואה הרבה הבדל בינהם בתחום הגיימינג וגם לא הבדל גדול במחיר (בטווח הסביר). ומשהו אחרון זה שאני רוצה מחשב שקט עד כמה שאפשר, הנוכחי שלי יכו…
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
קודם כל שלום אני מחפש מחשב מKSP כי זה ממש מתחת לבית שלי ואין לי בעיה איתם יש לי כבר מחשב אחד שלהם והוא עובד סבבה לגמרי אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כמו PES 2010 נגיד שייצא בקרוב פחות או יותר על MED-HIGH ומשחקי ספורט בעיקר.. שיהיה מעבד טוב עם קירור טוב אני מעדיף על בסיס INTEL אבל אם אתם חושבים ש AMD יותר יתאים פה אז אין בעיה אם אפשר גם כונן קשיח גדול לא יודע בערך כמה יש אם יש משהו יותר מ500 והוא במחיר סביר אז למה לא כמה שיותר יותר טוב כל עוד המחיר טוב ובלי ציוד היקפי תודה מראש לעוזריםם!! נ.ב שהכרטיס מסך יהיה תומך HDMI + HDTV שוב תודה
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מחשב האם מומלץ לקנות את החלקים האלה או שיש באתו מחיר או קרוב למחיר חלקים יותר טובים? מארז: ESTAR MIDI ATX P4 500W 1-FAN 2XUSB לוח אם: GIGABYTE 8I945PLGE RH INTEL 945 מעבד: INTEL DUAL CORE 3.4GHZ (945) זיכרון: 2 G.B DDR II 533 MHZ KINGSTON(2 X 1GB ) כרטיס מסך: GEFORCE PCX 7300gt 256MB דיסק קשיח: 250GB 7200RPM 8MB SATA II
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-