עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ido-nava,

ברציני לרכוש מחשב חדש למשחקים הכולל: מסך LCD 19", ציוד היקפי (מקלדת,עכבר לא חובה אלחוטים) ורמקולים. ויש לי 2 שאלות: האם מעבד+לוח אם קונרו יכנסו במחיר שלי ? והאם צפוייה ירידת מחירים גדולה של מעבדי אינטל/AMD הישנים ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  2. 5 דברים חשובים: א.לא מתוכנן OC ב.הדילמה שלי היא בעיקר לגבי הספק שיותאם ל4890 ושיהיה שקט אם אפשר ג.זיכרון סביב מחיר של 300+- ד.אין לי צורך בשאר הציוד (HD,מארז,צורב וכו') ה.מארז נוכחי Thermaltake XASER Intel Core 2 Duo E8400 (S775) 3GHz 1333MHz FSB 6MB Cache arctic Cooling Freezer 7 PRO Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard Radeon HD4890 1GB 256bit (למעשה ראיתי פה ושם שיש כאלה שמעדיפים את ה-Phenom של AMD על פני ה E8400 אבל אני צריך את המחשב בעיקר למשחקים ומעט לקידוד/גרפיקה מה גם שאני זורק מעבד של 3200+ של AMD כך שבא לי לעשות את המעבר לאינטל - אני מקווה שזה לא קריטי)

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  3. אהלן, אני מחפש לרכוש מחשב נייד שמותאם בעיקר לצורכי לימודים (שימוש בסיסי ביותר), אך ישמש אותי גם בבית לגלישה, שמיעת מוסיקה, צפייה בתכני HD, ומדי פעם למשחק מזדמן. אני מחפש נייד עם מסך בגודל 13.3 אינץ' במשקל של 1.5 (לערך). כמובן שבראש סדר העדיפויות ממוקמים ניידות וחיי סוללה גבוהים. רצוי שיהיה שקט מן הסתם. נפח כונן קשיח מינימלי: 512GB. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיקר השימוש הוא עבודה משרדית: שימוש בתוכנות Office, תוכנות קלות לצורכי לימודים (Math…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני רוצה להרכיב שרת ביתי אבל אני חושב שבכל מה שנוגע לדגמים של חלקי מחשב היום אני קצת לא מעודכן ולכן חשבתי שתוכלו לעזור לי קצת בנושא =] השרת שאני רוצה להרכיב אמור לשמש כשרת אחסון ו-WEB. חשבתי שיהיה נחמד שהמארז יהיה מאלה החדשים שאת הברגים שבהם אפשר לפתוח ביד ובמקום להבריג כוננים למקום יש להם קליפסים עם מסילות. לדעתי זיכרון של בין 4-8GB של DDR3 או אפילו DDR2 יספיק לוח האם צריך להיות עם לפחות 6-8 יציאות SATA2 כדי לתמוך בהרבה דיסקים קשיחים וכונן DVD ולהכיל כרטיס מסך מובנה. לגבי המעבד אני חושב שכל מעבד DUAL CORE של INTEL או AMD יעשה את העבודה אני מתכוון לקנות 3 כוננים קשיחים של 2TB ולהקים RAID 5 אני לא בטוח אם כדאי לשים גם בקר RAID או לעשות אותו בתוכנה, אם יש בקר במחיר סביר זה …

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  5. Started by shemiraz,

מעונין למכור את המחשב שלי כמה בערך לבקש עליו? לוח אם: ASUS ‏P8P67-M B3 מעבד: core i5 2500k זכרונות : 4 giga כרטיס מסך: Sapphire ‏HD 7950 OC 3GB SSD : ‏G.Skill Phoenix Evo Series 115GB ספק כוח: chieftec ‏750W Modular מארז : coolermaster cm690

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by M7a,

חברה שלי רוצה מחשב... אז קניתי את כל מה שצריך מסך מארז ארד דיסק מקלדת עכבר וכו'... את הלוח INTEL 845, מעבדPENTIUM 4 2.66, זכרונות 512MB וכרטיס מסך MX440 נתתי לה מהמחשב שלי... (בעיני מחשב מעולה לצרכים שלה שהם אופיס ואינטרנט) עכשיו כל שנותר לי הוא לקנות לי את 4 הרכיבים האלו (שהם בעיני בעצם המחשב). המפרט הקיים (שנותר לי) הוא: Western Digital 80GB x3 = 240GB (ATA133) 2MB CD ASUS X52 DVD ASUS X16X48 CDRW ASUS X40X12X48 FLOOPY 1.44 MODEN 56.6 (FAX) BIT LAN 10\100 ThermalTake VB9000 Kandalf Black ThermalTake Hardcano 13 אז אני מחפש לוח - מעדיף ASUS - חשוב לי שיהיה מלא פיצ'רים (חיבורי יואסבי פנימי רבים, אסאטא (שאני מבין שזה חיבור IDE חדש) וכו') מעבד - מעדיף אינטל זכרונות (1GB) …

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  7. Started by mderazon,

שלום לכולם יש לי מחשב HP ישן dv5000 שאני עדיין לא מוכן להחליף מאחר והוא נותן תפוקה מעולה לאחרונה התקנתי עליו תוכנת וירטואליזציה להריץ מערכות הפעלה שונות וזה קצת כבד עליו. יש לו כרגע 2 מדולים של 512, ואני רוצה לשדרג ל 2 GB. CPU-Z מראה לי Channels#= Single כלומר אני מניח שאין לו Dual Channel מנ עדיף לקנות ? 2 מדולים של גיגה כל אחד או אחד של 2 גיגה ? או אולי בכלל כדאי יותר ? לכיוון ה 4 GB ? כל תשובה תתקבל בברכה, תודה

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  8. Started by oriel10,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2.8-2.7. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לראות סרטים, גלישה באינטרנט וגימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: אני רוצה שהמחשב יריץ לי את המשחקים בצורה טובה גם בעוד כמה שנים, בגלל זה אני פונה אליכם כדי שתפנו אותי למפרט טוב: Far Cry 3, Call Of duty. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1…

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  9. Started by askme,

היי למרות הציפיות, המבחר כאן בארץ לא משהו. טוב, גם בחו"ל הוא לא, אבל יש אי אילו דגמים נוספים, כך שמי שידו / רצונו משגת בחו"ל, אולי יגלה בזה עניין - https://gizmodo.com/here-are-the-coolest-laptops-getting-new-intel-8th-gen-1798671205

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  10. Started by Aceman,

היי אני מחפש מחשב נייד שיוכל להריץ גם משחקים בתקציב 4-5K המפרט עצמו יכול להיות די סטנדרטי, עדיף מסך של כ15 אינץ' ואם ניתן אז מסדרת i של אינטל 4GB זכרון כמינימום גם כן תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  11. Started by AleXarcasM,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3, FatCry 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full Hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לשימוש משרדי - אינטרנט ואופיס בעיקר,קצת מוסיקה וסרטים און ליין. תקציב של 3K כמה דברים עיקריים: 1. מעבד אינטל - כפול ליבה מהדור החדש (i3,i5). 2. מסך 22" LED. 3. זכרון של 2 GB לפחות. כל השאר לא ממש משנה. אין צורך בציוד היקפי . אשמח לקבל מפרט שיעמוד בדרישות הנ"ל גם אם יחרוג מעט מהתקציב... תודה, חיים

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  13. זיכרון כבר החלפתי לו ל 2GB של OCZ שזה המקסימום שאפשר לשים לו וגם 2 כונני HD אפשר להחליף אבל ראיתי באיזה פורום שמישהו החליף לו מעבד מישהו ניסה כזה דבר? תודה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by Omeroo,

רציתי מחשב למשחקים בסביבות ה4000, וזה המפרט שבחרתי: Intel Core i5-2400 Box Gigabyte GA-880GMA-UD2H Samsung EcoGreen F3 HD153WI 3.5" 1500GB SATA2 32MB Corsair DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333MHz CL 9-9-9-27 Value Leadtek nVIDIA GeForce GTX 460 OC 1024MB DDR5 PCIe LG GSA-GH22N X22 SATA DVD CoolerMaster CM 690 II Seasonic S12II 520W Arctic Freezer 7 Pro Rev. 2 מה דעתכם? עצות, שיפורים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  15. היי אלה הגדרות המחשב. נקנה לפני כ-5 שנים: Operating System Windows XP Professional 32-bit SP3 CPU Intel Core 2 Duo E6300 @ 1.86GHz 65 °C Conroe 65nm Technology RAM ‎2.00GB Single-Channel DDR2 @ 266MHz (4-4-4-12) Motherboard ASUSTeK Computer INC. P5VD2-MX (Socket 775) 40 °C Graphics W2042 (1280x960@60Hz) 512MB ATI Radeon X1950 Pro (C.P. Technology) 512MB ATI Radeon X1950 Pro Secondary (C.P. Technology) CrossFire Disabled Hard Drives 298GB MAXTOR STM3320820AS (SATA) 47 °C Optical Drives TSSTcorp CD/DVDW SH-S182D …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, המחשב שהזמנתי כבר אצלי. הוא הורכב במעבדה אז קיבלתי רק את הקופסא של הלוח אם, המארז והכרטיס מסך עכשיו שמו לי את הדברים של כל בחלקים בלוח אם עכשיו אני פותח את הלוח אם ואני רואה שנגיד המתאם הזה : http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_powerstream_power_supply-sli_ready_ עכשיו תסתכלו על התמונה הרביעית מצד ימין יש את המתאם הוא באמצא התמונה, יש לו חוטים כאלה והקצוות הם מפלסטיק עכשיו האם זה מחובר כבר למחשב? יש לי את הלוח אם dfi lanparty sli-dr וכרטיס מסך evga 7800gtx ko האם זה מחובר או שהייתי אמור לקבל את זה בנפרד למקרה שאני יצטרך את זה? פשוט אני לא יכול לבדוק אם זה מחובר כי אני לא יכול להוציא את המחשב הקופסא תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  17. Started by osagron,

שלום אני מעונין לרכוש נייד עם כרטיס מסך nVidia N10M-GE1 512MB אני משתמש במחשב בעיקר למנגר של EA SPORT שנחשב בעל דרישות גבוהות מהמנגר השניים איך נחשב כרטיס המסך והאם ניתן להשוות לדגם של נייח חג שמח

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  18. Started by Raz the king,

שלום אני סטודנט ואני צריך לקנות לפטופ, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגם וחברה מעדיף קל ודק(ככל הניתן) 15.6 אינצ', משחק cs go, rainbow six sage ומשחקי סטים בעיקר שלא יהיה עם RGB ושיראה לפטופ רגיל ומינימליסטי. מתכנן להזמין אותו מחו"ל התקציב שלי 700$-900$(כמובן שמחפש את היחס הטוב ביותר בין תמורה לכסף) תודה מראש נ.ב - הלפטופ יקנה כחדש ולכן אל תציעו יד 2 אשמח להצעות מחנויות/לינקים מאמזון ו-ebay

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. המחשב חדש . 3:30 שעות בהירות נמוכה גלישה בלבד איזה 10 כרטיסיות של אקספלורר , בלי תוכנות 3:50 שעות ב10 אחוז.. הדיסק קשיח הוא 7200 סל"ד תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by NDickler,

שלום לכולם, התקנתי windows 7 היו, הוא מאוד מוצא חן בעיניי אבל באתי להוריד דרייברים להאתר של Asus ומצאתי אותם, יש שם רשימה של 20 דברים שאני כמעט בטוח שאני לא צריך אותם - בכל זאת ואני לא רוצה להעמיס עליו דברים שירוצו בהדלקה לכן אם תוכלו להגיד לי מה כדי לי להתקין כדי שאני לא אסתבך ואתקין שטויות בנוסף - אין איזו שהיא רשימה של תוכנות שמתאימות במיוחד לנטבוקים?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  21. Started by Chaosruler,

1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים ועבודות משרדיות א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Skype, Microsoft office access, Xchat ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). אם משחקים כמו Quake4 או Unreal 2004 זה כבד אז כן ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1366x768 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא, אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? כונן דיסקטים (נו באמת?) 5. במידה …

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב רצוי 7000. ניתן לחרוג מהתקציב עד 1000 שקל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימוד מכונה ברמת POC - בעיקר Deep Learning וdatasets שבמקסימום יגיעו לחצי טרה. במידת הצורך אעבור לענן כשהאלגוריתם יבשיל. בנוסף יש מצב להתעסקות בסיסית בסאונד ושימוש במנוע unreal לכל מיני סימולציות / דמוים וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעול…

23. Started by iDrA,

תנו חוות דעת.. מחר אני קונה, ככה שזאת ההזדמנות האחרונה שלי לשנות כמה דברים.. תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  24. היי, החלטתי להפתר מהLENOVO 3000 N100- שגרם לי רק צרות ב3 שנים האחרונות. מחפש מחשב שיהיה בעצם תחליף למחשב שולחני, ניידות נדרשת אבל לא שיקול משמעותי ( כלומר המשקל...). העבודה תהיה בעיקר לגלישה , יישומי אופיס, סרטים HD וכ'ו. יודע שבLENOVO לא נוגע יותר . מתלבט לגבי DELL HP . אמרו לי בDELL המקלדת לא נוחה בהשוואה לHP. בחיפושים התוודעתי לזה שיש מעבדים חדשים I7. אני לא יודע איך בעצם לבחור לפעמים המעבד חזק יותר ולפעמים יש יתרון לזכרון או כרטיס מסך וכ'ו. אני ארשום מספר דגמים רק לצורך השוואה - אני אשמח לתובנות ועזרה בהחלטה HP PAVILLON DV6 1340EJ HP PAVILON DM3-1010EJ DELL STUDIO 1555 DELL STUDIO 1557 (I7( אולי חברה אחרת טושיבה או LG...? תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. ערב טוב לכולם אני מחפש מחשב נייד חדש ואשמח להמלצתכם! 1. מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים בינוניים, צפייה בסרטים ואולי קצת תכנות (לא משהו קיצוני). 2. גודל המסך? 15 יהיה טוב, לא משנה מבריק\מאט 3. רזולוציית המסך? 1366X768 אמור להספיק 4. משקל רצוי? שלא ישקול טון 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן מחובר לחשמל, 4-5 שעות יהיה אדיר 6. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ו-VGA 7. Bluetooth? צריך 8. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא יודע כל כך מה ההבדל בין הסוגים, אבל 500GB ומעלה זה טוב 9. כונן אופטי? צריך 10. האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, ואני מעדיף Windows 7 בגדול ובנימה אישית יותר - מחפש מחשב שאוכל לצפות בו בסדרות וסרטים בHD, לשחק במש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.