עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MoDaN,

כולל טכנולוגיית HyperTransport Technology NVIDIA nForce4 4X CHIPSET כרטיס קול 8 ערוצים לוח אם תוצרת Gigabyte עבור מעבדי939 AMD Athlon 64 תמיכה בזכרונות +DDR 400 עד לנפח של 4GB מפרט המוצר: # לוח אם # דגם: GIGABYTE GA-K8NF-939 # כרטיס קול משולב: 8 ערוצים DOLBY DIGITAL # כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 # יציאת S.ATA: ארבע יציאות # יציאת PCI Express X16: כלול # יציאת PCI: 3 סה"כ # יציאת USB 2.0: 8 סה"כ # תמיכה ב- Dual channel DDR: כלול # תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול # תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול # דיסק קשיח # יצרן: W.D/HITACHI # טכנולוגיה: S.ATA # נפח איחסון: 160 GB # מהירות: 7200 RPM # זכרון מטמון cache: 8 MB # אחריות: 3 שנים # מעבד # סוג מעבד: AMD Athl…

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  2. שלום לכולם. זה המחשב שאני מתכנן לקנות. הוא מיועד למשחקים ועבודה, והכי חשוב שיחזיק מעמד כמה שיותר שנים. מבחינת מסך אני אדבוק בינתיים ב-17 CRT בגלל מגבלות משקל/מקום והתקציב יהיה בסביבות ה-4000 שקל. אשמח לקבל כל תגובה/הערה והארה למפרט הזה. אני עדיין מתלבט לגביי ספק ומארז, אבל מקווה לפתור את הדילמה בהקדם (באמצעות הודעה בפורום המתאים אצלכם): Athlon 64 3000+ 939 Whinchester (או ליבת Venice אם אני אמצא במחיר זול) לוח אם: Gigabyte GA-K8NF-9 512 מגה זיכרון (כנראה בשני דימים, ככל הנראה של Geil) כרטיס מסך: Leadtek 6600GT Winfast Extreme מסך: Samsung 793DF בנוסף יהיה בפנים דיסק PATA ישן שיש שלי, וצורב DVD שאני אקנה יותר מאוחר. בעתיד אולי נחליף/נוסיף עוד דיסק קשיח (שמן הסתם יהיה SATA)…

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  3. Started by AdonLeon,

שלום,אני צריך קצת עזרה עם הרכבת מחשב חדש,המטרה היא בעיקר משחקים,רצוי שהוא יהיה מבוסס על מעבד של amd עם כרטיס מסך בשווי כ1300-1500 ש"ח ללא ציוד הקפי,ללא מסך,רצוי צורב די.וי.די ולפחות 512 מגה זיכרון,לא צריך הארד דיסק גדול במיוחד 80 ג'יגה בהחלט יספיקו תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  4. שלום חברים, אני מחפש מחשב בתקציב הנ"ל בעיקר לשימוש ביתי אינטרנט אופיס ועריכת סרטים (עריכה בסיסית ממצלמת וידאו דיגיטלית) המחשב צריך לכלול כרטיס FIREWIRE, צורב DVD כמו כן הבנתי שרצוי 512 MB זיכרון ודיסק של 80 GB האלטרנטיבות שמצאתי היו בין מחשב זול של AMD SEMPRON או אינטל 2.4 CELLRON או קצת יותר יקר אינטל 3.0 לא 775 השאלה האם לצרכים שציינתי קודם ה- AMD או ה-CELLRON יספיקו ובמה יתבטא ההבדל בין האופציות השונות ברמת היום יום?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by moshe_ha,

צריך מפרט למשחקים מ-www.lamir.co.il פשוט החנות ליד הבית והיא אמינה אז אני יקנה ממנה! אני חשבתי על דבר כזה: AMD Athlon 64 BIT 3000+/1.8 GHz 512KB Socket 939 BOX Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard MUSHKIN DDR 512MB SP3200 400Mhz X 2 = 1024MB LEADTEK WINFAST PX6600GT THD EXTREME GF FX6600GT PCI-E 128MB DDR3 3Y COMPUCASE HEC CI-6A19 W/2* FANS WHITE MIDI ATX 300W WD 160GB S-ATA II 7200RPM 8MB BUFFER WD1600JS 3Y NEC ND-3540 DUAL LAYER DVD WRITER WHITE OEM 2Y מה אתם אומרים והאם יש פה במה לחסוך?

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by caster,

מה קורה כולם אני חדש פה? אני מחפ]ש מפרט של מחשב עד 2700 ללא ציוד היקפי שקל אני רוצה מחשב שהיה מתאים למשחקים חזקים במיוחד למשחקים עם זיכרון גבוהה וכרטיס מסך טוב שיגיע עד 2700 . עם מישהו יוכל לתת לי מפרט אני אשמח בתודה נועם..

• 11 תגובות
    • 652 צפיות
  7. שלום אני צריך מפרט של עד 5500 שקל המחשב הוא רק הקופסה (בלי רמקולים מסך וכו) וגם לא כולל סידירום צורב או דיוידי. הרד דיסק של 40 או 60 גיגה לא צריך יור (יש לי כבר 80) בנוסף הכרטיס צריך להיות של נווידיה הדור החדש (אני משנה הרבה פעמיים פורמטיים ורק בנווידיה יש את האפשרות לעשות את זה על הכרטיס מסך). אני צריך את המחשב למשחקים ולא לoc עכשיו אם אתם נותנים מפרט של amd תיקחו בחשבון שהמחשב בתוך שולחן שמסביבו רק עץ ורק חור בינוני לאוויר אז צריך ציוד קירור לא רגיל (אבל לא מים) כי עכשיו אינטל אם קירור רגיל והמחשב לא מתאמץ זה 45 מעלות אם מזגן אז גם אני מעדיף אינטל אבל זה לא כל כך משנה לי אבל אם אתם יכול לעשות מפרט של אינטל נגד amd זה יעזור הרבה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  8. שלום רב, התקציב עד 3000שח.אני מתכוון לעשות OVERCLOCK AMD לא בא בחשבון בכלל. תודה מה דעתכם על המפרט הבא. INTEL Pentium 4 - 2.8 - 512K Cache, 800Mhz FSB - RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,180.08 ש"ח ABIT IC7 (875P) - ATX 724.14 ש"ח A-DATA 512MB DDR PC4000/500 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,600.26 ש"ח סך הכל לתשלום: 3,504.48

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  9. שלום למומחים (ואני מקווה שאני בפורום הנכון) התקציב שלי לכל המפרט (ללא מסכים וציוד היקפי) הינו 3000 ש"ח מקסימום. אני רוצה לחבר ללוח האם (בנוסף למעבדים המצויינים בכותרת) גם זיכרון RAM קינגסטון של עד 32G כמו כן אשמח להמלצה על קירור למעבד (אם צריך) ומארז עם ספק כח טוב השימוש העיקרי שלי הולך להיות מסחר מהיר בבורסה (כולל מולטיטסקינג של שלוש תוכנות בינוניות + דפדפן + שידור ל4 מסכים) בלבד (שום גיימינג) שאלה נוספת: האם יש הבדל משמעותי (לצרכים שלי) בין שני המעבדים שציינתי בכותרת? בכלל אשמח לכל עצה שתעזור לי להפחית הוצאות תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  10. Started by ozba77,

שלום, אני מחפש מחשב נייד קל עבור עבודה משרדית בעיקר (אקסל ו-SAP) מטרות המחשב? עבודות משרדיות כבדות מאוד (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15, נדרש לנסוע איתו לחו"ל * משקל רצוי? מינימלי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סוללה מעל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? נדרש HDMI + USB3 * בלוטות? לא רלוונטי * גודל מינימלי של כונן קשיח אין מגבלה * כונן CD/DVD? צורב? לא רלונטי (עדיף בלי בשביל לחסוך במשקל) * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בעיקרון LENOVO אבל אפשרי גם DELL / HP - אי אפשר חברות אחרות חוץ מ-3…

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by joelittle,

שלום רב , - במחשב הנייח שלי יש לי כרטיס מסך GTX460 . איזה כרטיס מסך של מחשב נייד יכול לתת לי ביצועים הדומים לכרטיס מסך זה ? האם יש לוח שוואות לביצועים של כרטיסים ניידים.נייחים שהייתם יכולים להמליץ לי עליו ? כמו כן , האם יש מחשב נייד לגיימינג שניתן לרכוש היום בארץ שתוכלו להמליץ לי ? תודה מראש , ג'ו

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  12. מחשב נייד ללימודים ושימוש כללי, צריך להחזיק זמן בלי טעינה, מסך 15.6 שלא יהיה גדול מידי ולא כבד מידי. סביבות ה2,000- שקל. תודה! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? שלא יהיה כבד, מחשב ללימודים אחרי הכל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר, אין העדפה לכמות זמן ספציפית פשוט שתהיה סוללה חזקה שתחזיק מעמד. שוב: מחשב ללימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI סטנדרטי * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא משהו מטורף, גודל דיסק מינימום 500GB כמובן שמומלץ יותר אבל גם 500 זה בס…

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  13. אורח
    Started by אורח,

ברצוני לקנות את המחשב הבא ויש לי כמה שאלות. http://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..211.&list=1&sort=3&glist=1&uin=16793&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= האם הרזולוציה של המסך (1366x768) לא קטנה מדי בשביל 15.6 אינץ'? לכמה זמן מספיקה הסוללה שלו? איך הכרטיס מסך שלו בהרצת משחקים? המחשב מיועד ללימודים ולשימושים כלליים.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  14. Started by פתח הדביר,

Thinkpad Edge E430-3254-GLU Vostro 3460 inspiron 14Z 5423 Latitude E5430 ideapad U310 UltraBook 4375 כולם 14 אינץ' i5-3210M עם מעבד , פרט לאחרון שהוא 13.3 שנמצא ברשימה בגלל המחיר המפתה שלו וגם מעבד 3317. אז....את מי לקחת??

15. שלום רב. אחי מחפש מחשב קטן בכמה שפחות בוצאה לצורך ניגון סרטים ב-1080P תלת מימד, תקציב דיי נמוך. בניתי לו את המפרט הבא, ורציתי לדעת אם הוא יענה לדרישות: מעבד: INTEL G640 לוח: H61 זיכרון: 4GB 1333 כרטיס מסך: RADEON HD6450 מארז אני כבר ימצא משהו ודיסק קשיח כבר יש לו המחשב יענה לדרישות ויוכל לעמוד בסרטי 1080P ותלת מימד? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  16. Started by amobi,

7התקציב המקסימאלי? 5300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג אלא אם כן מדובר במשהו חשוב שישפר ביצועי מחשב (כ.מסך, מעב,לוח,מסך..) 2. מה שימושי המחשב: משחקי מחשב וצפייה בסרטים למיניהם. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל משחק חדש ואיכותי ומקווה שגם משחקים שיצאו ב2-3 שנים הבאים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) המסך שאני נוטה אליו הוא DELL 2312HM לכן הרזולוצייה המקסימלית שלו היא 1920x1080 אבל אין לי מושג באיזה רזולוציה אני אמור לשחק כי לא שיחקתי משחקי מחשב רציניים כבר שנים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כל …

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by blindhorse,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. max payne 3, battlefield 3 וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050- 22 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  18. אהלן, התכנון שלי לקנות מספר דברים עבור המארז הנוכחי שלי+ספק+הארדיסק SSD+כרטיס קול. המארז הנוכחי הוא אנטק sonata 2. ספק הכוח שיש ברשותי הוא של אנטק גם ANTEC NEO 430W(אני שרופה על הספק הזה) הארדיסק SSD 256 ג'יגה של סמסונג. וכרטיס קול AUDIGY של CREATIVE המתחבר בPCIE X16. עיקר השימוש הוא צפייה בסרטים 720P ו1080P אני צריכה כרטיס מסך שתומך בשלושה מסכים. מדובר בשני מסכים דל U2312HM. ומסך טלויזיה סוני לד 46". החשיבות הגבוה היא תמיכה ב3 מסכים ואיכות צפיה גבוהה ללא דיליי. לוח אם עדיפות לאסוס מעדיפה שיהיה יציאות של ESATA ,HDMI, DP כמה שיותר חיבורי USB 3 כמובן כרטיס רשת. כמו כן זיכרון 4 ג'יגה יספיק תכלס חשבתי ללכת על קינגסטון בחירת הזיכרון זה עניין שולי, כמובן תמיכה בDDR3. מעבד מעדי…

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  19. Started by ItayG,

אהלן חברים. מחשב נייד חדש, הדגם שבכותרת. נקנה לפני 3 חודשים. חלונות 8. חרשתי את ההגדרות של סמסונג (כולל פונקציית שינוי עוצמת המאוורר), המחשב מוגדר לעידכוני ווינדוס אוטומטיים. המאוורר מרעיש נורא באופן קבוע, לפעמים משתתק לדקה וחוזר לעבוד ולהרעיש. רמת הרעש היא כזו שמפריעה לריכוז ולשקט בספרייה למשל. אשמח להצעות, תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by tenana,

אני שוקל האם לשדרג את המחשב שלי, זו מחשבה עדיין מאוד ראשונית, ואולי היא תתפוס תאוצה בזמן הקרוב.. לכן ניסיתי להרכיב מחשב יחסית שיתאים לתקופה עכשיו אבל שיתאים גם למשחקים, וקצת הסתבכתי עם העניין. המפרט שקיים כרגע הוא AMD Athlon 64 3000 Socket 754 Abit NF8 (אני חושב) Maxtor 160GB Hec 6A21 + HEC 400W (לא סגור בקשר לספק באיזה דגם מדובר אבל הוא בהחלט של HEC). צורב דיוידי - לטעמי כדאי להחליף אם ייכנס בתקציב. כרטיס מסך 6800 רגיל זיכרון A-Data 512*2 DDR וזהו אני חושב.. עוד משהו שצריך לפרט? חשבתי להשאיר בעצם את הכונן קשיח (רצוי שיהיה גם עוד כונן כי הנפח לחוץ מאוד), מארז וספק, ואולי גם צורב.. משחקים עכשווים, לא גיימר מטורף אלא לעיתים משחק באיזשהו משחק.. אם יש צורך במידע הזה (אולי יה…

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  21. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2188&products_id=22566&PHPSESSID=5459d909c00105312d5cafe5d5483c8a אשמח לביקורות עליו

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  22. Started by dancer,

שלום, יש לי מחשב נייד של lg וכאשר אני מחבר התקן של pcmcia אני מקבל את השגיאה הבאה בהתקן : standard openHCD usb host controller This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12). ניסתי להוריד את ההתקנה של ההתקן והתקין מחדש ולא עזר. עשיתי את כל הידכונים של windows ועדיין לא עזר. מה ניתן לעשות חוץ מלשנות resources של ההתקן,כי משום מה ה-windows לא נותן לי את האופציה של שינוי resources ? אנא מכל מי שניתקל בבעיה והצליח לפתור אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by izikd,

אהלן, אחרי שהלך לי המחשב שהיה מחובר לטלויזיה ושימש לצפיית סרטים וסדרות (מבוסס על הסדרות הישנות של הספרון, סביבות ה1.7GHZ) אני מעוניין במחשב שהשימוש שלו הוא נטו להיות מחובר לטלויזיה ולעבוד לי דרך השלט. התקציב הוא סביבות ה1000 עד 1500, עם נטיה לכמה שפחות. אני באמת חושב שאם הסתדרתי עם מחשב שהיה תחילה Athlon XP 1.6GHZ (אחרי זה שודרג מחוסר ברירה), אז אין סיבה שאני אצטרך לקפוץ עכשיו מעבר לתקציב הזה. מה שאני צריך במפרט זה ככה: 1. מעבד 2. לוח אם 3. זכרון 4. כרטיס מסך עם SVIDEO (עדיפות למובנה בלוח, בתנאי שיעשה את העבודה) 5. דיסק קשיח 5. מארז קטן וקומפקטי. אם ניתן אני מעדיף שהלוח יהיה יותר קטן מATX ובהתאמה גם המארז, כמה שיותר קטן. (האם יש על מה לדבר על מחשבי Barebone למינהם? בתקציב…

24. חלום. מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 (S775) - 2.83GHz 1333MHz 12MB Shared Cache 64bit Box 1580 גוף קירור למעבד Thermalright Ultra 120 Extreme + Silent 120mm fan 350 לוח אם ASUS P5Q PRO Intel Socket 775 ATX - P45 Chipset (RAID) 720 זיכרון פנימי DDR2 8GB Dual Channel kit 4X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill Life Time Warranty CL5 900 דיסק קשיח Silent 500GB-SATA-II-7200RPM-16MB - Western Digital WD5000AACS 400 דיסק קשיח שני Silent 500GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD5000AACS 400 צורב Pioneer Combo DVD-RW and Blu-Ray Reader BDC-S02BK 850 כרטיס מסך Radeon HD…

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  25. Started by shai432,

Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 6Mb 1333mhz BOX ‏P5QC s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2, 2xDDR3, PCI-E 2.0‎ Kingston DDR2 2GB 800MHZ CL5 X 2 WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2 WD5000AAKS GIGABYTE Geforce 9600GT 512MB DDR3 + ZALMAN COOLING PCI-E מסגרת תקציב של בערך 3000 ש"ח, המחשב הוא מחשב ביתי אבל משמש גם לעריכת וידאו.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.