עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ניסיתי להרכיב מפרט ב-Newegg, אבל אני לא בטוח לגבי כמה דברים: ספק הכוח שבחרתי מספיק טוב? שווה להשקיע בזכרונות 1066MHz? יכול להיות שעדיף להחליף את המארז והספק הנוכחיים ב-Antec Sonata III שכולל ספק 500W? המחיר זהה [table] [tr][td]מעבד[/td][td]Intel Core 2 Duo E8400 Wolfdale 3.0GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor Model BX80570E8400 - Retail[/td][td]$164.99[/td][/tr] [tr][td]לוח אם[/td][td]GIGABYTE GA-EP43-DS3L LGA 775 Intel P43 ATX Intel Motherboard - Retail[/td][td]$79.99[/td][/tr] [tr][td]מארז[/td][td]Antec Three Hundred Black Steel ATX Mid Tower Computer Case - Retail[/td][td]$59.95[/td][/tr] [tr][td]כונן קשיח[/td][td]Seagate Barracuda 7200.11 ST3500320AS…

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by maor-a-,

שלום בקרוב מאוד אני מתכוון לקנות מחשב חדש אחרי שעקבתי והתייעצתי בפורום הגעתי למפרט הבא התקציב הוא 6500 אם אפשרות ל 6800 אבל זהו! המחשב יהיה למשחקים , לא OC וזהו יש לי התלבטות לגבי המארז אשמח אם תציעו אחרים ( אבל רק מ KSP) או שתבנו לי מפרט אחר מאתר אחר ( אני מעוניין לקנות הכל מאותה חנות) תודה

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  3. Started by שי סימוני,

מפרט ב25,000

4. Started by SensatioN,

שלום, אחותי מתחילה ללמוד עוד כחודש והיא צריכה מחשב נייד. התקציב הוא כ4000-4500. לא יהיו משחקים בכלל (אולי שולה המקושים), רק Office וגלישה באינטרנט. עדיף שיהיה יפה ולא שחור מגעיל כמו ה-IBM הישנים האלה. פישפשתי בפורום שניהיה לי סלט בראש, נראה לי עדיף 13.3 ושהיה קל וגם אחריות לפחות 3 שנים. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  5. 1)האם יש ניידים שיותר מותאמים לפעולה רציפה 24/7 (תחליף שולחני) ואם כן איזה מאפיינים/תכונות יש להם? 2)האם יש ניידים עם מסכים קצת יותר טובים מאלה שמקבלים בדרך כלל או שהכל אותה ג'יפה עם פאנלים נחותים? 3)האם יש ניידים בלי מאווררים, עם קירור פסיבי בלבד? 4)האם מסכי הלד שאני רואה בחלק מהניידים עדיפים על ה-LCD? ועוד באותו נושא, האם מסך מט (לא מבריק) עדיף ולמה? 4) איזה חברות נחשבות כנותנות אחריות טובה בארץ? האם לדעתכם כדאי מאוד להקפיד לקבל מינימום 3 שנים? 5) רוב המפרטים שאני רואה מאוד דומים. עד כמה ההבדלים בין מעבדי ה- i3 גדולים למשתמש ממוצע (אינטרנט,סרטים) לדוגמא i3 350 מול i3 380? *לגביי HD , עד כמה ההבדלים בין 5400rpm ל-7200 יורגשו ?(שוב למשתמש ממוצע) המון תודה למי שיענה.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  6. אני חייב לדעת מה עדיף מבין הלקים הבאים, מאוד דחוף: אני לא מתכוון לעשות OC כרטיס מסך GF 7950GT או X1950XT ? לוח אם MSI 965 NeoF או GIGABYTE GA-945P-S3-RH ? זכרונות 800MHZ או 667 MHZ ? לא מרגישים הבדל ? מעבד E6300 או E6400 ? לא מרגישים הבדל ? תודה לכולם, תשובות מהר בבקשה.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  7. Started by higuygonen,

שלום, אני בונה מפרט לשימוש גלישה, אופיס וקצת תמונות ב light room הדרישה היא למארז קטן. מה אתם אומרים על המפרט הזה: תודה מחשבים קטנים במיוחד - מחשבי Barebone DeskMini-310 - ASRock - DeskMini 310 Barebone (No memory, CPU, Storage) - H310M-STX - LGA1151 v2 (Coffee Lake) Up to 65w CPU - 2x SODIMM DDR4 2666Mhz Up to 32GB - VGA, DVI, HDMI (supports up to 2 displays simultaneously) - 1... שלוש שנים אחריות, שנה אחריות לספק הכוח כמות: - 1 - 799/783 ₪</i> זכרונות - DDR4 - לנייד HX426S15IB2-8 - HyperX - 8GB (1x8GB) 2666MHz DDR4 CL15 SODIMM HyperX Impact - HX426S15IB2/8... אחריות לכל החיים כמות: - 1 - 302/296 ₪</i&…

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  8. שלום רציתי לדעת אם ניתן להפעיל תוכנות שפועלות על חלונות על מערכת ההפעלה של ה MAC BOOK כלומר אופיס למינהן וכאלו... הבנתי שבניידים החדשים המעבדים הם של אינטל ולא IBM אז ישנה איזשהי אפשרות לבצע אינטגרציה בין תוכנות של חלונות למערכת ההפעלה של MAC

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  9. * מטרות המחשב? הרצת תוכנות כבדות כגון מאטלאב, orcad. חישובים מהירים. * גודל המסך? 13~14 אינץ' * רזולוציית המסך? לא כל כך מבין, שיהיה HD. * משקל רצוי? אפשרי ultrabook אבל לא על חשבון המהירות. עדיפות ראשונה זו המהירות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DB9-serial port. * Bluetooth? אפשרי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 128GB * כונן אופטי? לא מחייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Asus * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שלא יהיה מסך מגע. בתכלס, מה שחשוב לי זה מהירות המחשב. שיהיה cache memory גדול. תודה לעוזרים,

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  10. שווה לקנות אותו? מה כדאי לשנות בו? איך זה שהמאוורים עולים רק 50? כמה מאוורים צריכים לעלות כדי שהמחשב יהיה שקט לגמרי? איך אני מזהה בAMD כמה מגה הרץ זה כל מעבד? למה המארז שמציון כזה מעאפן? מה אתם אומרים על המארז בפנדה השחור?(נראה לי סופרנוס), הוא כולל ספק כוח בתוכו? תגובות ושינוייים לחבילה בבקשה-מחשב AMD למשחקים ב-5000 ש"ח בלי מסך ובלי מערכת הפעלה.... מה אתם אומרים על המערכת שיניר המליץ(תודה)... 1 x Thermaltake SOPRANO BLACK +Dual 12mm FAN +400W TT PSU 657.80 ¤ מארז+ספק 1 x AMD Athlon 64bit 3000+ 512KB 1800Mhz S939, Tray + TT TR2 FAN 846.45 ¤ מעבד+מאוורר 1 x GA-K8NF-9 S939 4DualDDR SATA 3PCI PCI-E S+L+1394 616.40 ¤ לוח אם 1 x GEIL 1GB (2x512MB) DDR 400Mhz Value Seri…

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  11. אני רוצה לקנות מחשב נייד במחיר 3000-4200 שקל.. עכשיו אני משתמש במחשב לצורך.. יאייסיקיו,פייסבוק,לראות סרטים באיכות.. משחקים פה ושם לא משו מיוחד.. אממ ומוזיקה.. שיהיה כרטיס קול טוב.. כי יש לי מערכת סאב+מגבר שמחוברים ל-5 רמקולים ואני רוצה לחבר למחשב.. מצאתי 4 מחשבים ואני לא ממש מבין.. תוכלו למצוא לי מחשב כזה בערך? מצאתי 4 מחשבים שנראים לי סבבה.. תגידו לי מה הכי טוב מביניהם? מבחינת כרטיס מסך וזיכרון וזה.. - תודה- מחשב-1 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2557&CatCode=315 מחשב-2 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2734&CatCode=315 מחשב-3 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2725&CatCode=315 מחשב-4 http://www.olsale.co.il/olsale/heb/item…

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by APT,

זו ההודעה השנייה שלי בקשר למחשב הזה (פעם קודמת הייתה לפני חודש). רציתי רק לוודא שהמחשב שאני קונה הוא טוב. קודם כל הדרישות: 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך, למה לא P: במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני מתכנן לקנות איתו את Dell 23" U2311H * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מרוצים, יריות (Crysis)…

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  13. שלום במידה ואני קונה מחשב בעוד חודש וחצי ולא היום יש סיבה צפויה להתייקרות או הוזלת מחירים (במחשב משחקים). אם אני כרטיס מסך בארה״ב אני יכול לממש את האחריות בארץ אצל חברת המחשבים שבה קניתי את שאר המחשב?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  14. Started by ysp5417,

אני מחפש לקנות מחשב נייד להדמיות אני צריך שיהיה בו מעבד I7, כרטיס מסך טוב, 8 GB מה ההמלצה איזה חברה? ואיזה סוג?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  15. Started by Mike_M16,

סליחה, התבלבלתי בפורום, ניתן למחוק את הנושא, פרסמתי כעת במקום המתאים.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by Shasoosh,

שלום לכולם, לאחרונה הסוללה של ה HP Pavilion DV6160ea שלי הלכה לעולמה. ממה שראיתי המחירים נעים בין 700 ל 800 שקל לסוללה מקורית, רציתי לדעת אם מישהו בפורום התנסה בחברה אחרת של סוללות (ולא של חברת הנייד) ויכול להמליץ על חנות לרכוש סוללה חדשה. תודה

17. אמרו לי שהתקציב יכול לא להספיק למחשב טוב למשחקים(שיוכל להריץ את COD5 בהיי או במדיום) אין בעיה לשינוי קל בתקציב. אני רוצה(צריך) הרבה RAM, אחלה מעבד ואחלה כ"מ. חשוב שיהיה כ. רשת אלחוטית. אני כבר שלחתי את ההודעה הזאת ואף אחד לא הגיב. נא הזדרזו. נ.ב.:חשוב אחריות בי"ל. תודה רבה מראש על התגובות העתידיות. ??? ;D 8) ??? : :-[ :-X :-\ :-*

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  18. אין צורך בציוד היקפי חוץ מאשר מסך 22" תודה מראש

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  19. Started by OmerBenayon,

טוב אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי שיש לי בתקציב של עד 1500 ש"ח. אני מביא תמונה מהאוורסט כדי להראות לכם את המפרט שלי וכדי שתגידו לי מה לשפר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  20. Started by talelisapov,

אהלן, קניתי מחשב נייד של MSI לפני חצי שנה בערך. רציתי לדעת מה שווי המחשב כרגע במידה ואני רוצה למכור אותו, המחשב כמובן שמור, כולל כל הדרייברים בדיסק והתיק וכ'ו וכ'ו המפרט : http://ufu.co.il/files/gh591i3dvgnlvbf73w69.png

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  21. צרפתי תמונה של הפרט (צריך לזוז קצת ימינה לראות את המחירים) רציתי לדעת אם עשיתי בחירה טובה...מחשב לפוטושופ פלאש קצת וידאו וקצת תלת מימד רציתי לדעת אם שווה להשקיע עוד 300 שח במעבד יותר חזק או שלא יהיה לי כזה הבדל משמעותי ואם בחרתי את המערכת קירור הנכונה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by djass,

אני רוצה לכנות מחשב לא יותר מ3000 שקל לא כולל מסך מקלדת... אני צריך עזרה שתעזרו לי עם המפרט. המחשב הזה יהיה הרוב למשחקים!!! תודה לעוזרים! אני יכול לחרוג קצת עד 3500 גג!

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  23. הבנתי שלמעבד I7 של טייגר ליק דור 11 יש את אותם ביצועים +- ל MAX 330, יש סיבה ששמו את שניהם באותו מחשב?

24. Started by guyby,

חבר שלי בניו יורק חוזר עוד שבוע. אני צריך המלצה לקניית מחשב נייד - אני יודע שההבדלים במחיר גדולים ולכן אני יכול לקחת משהו טוב. תקציב כ-2400 עם אפשרות לחריגה של 200 - 300 ש"ח חברות: לנובו / דל / HP גודל: 13.3 - 15.6 מעבד: i3 / i5 זיכרון: לפחות 3GB דיסק קשיח: לפחות 320GB חשוב: חיבור HDMI, תקן N בכרטיס רשת אלחוטי, מצלמה+מיקרופון מובנה השימושים שלי הם בעיקר, גלישה, חיבור ל TV לצפיה בסרטים. אני יודע שמחשב שתמליצו יהיה חזק בשביל זה אבל אני כנראה אלמד קצת תכנות C# ויהיה צורך בתוכנה יעודית לזה. תודה לממליצים.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  25. Started by ring_c,

אני ממש לא יודע מה לעשות. מה שבטוח הוא שאני לא רוצה להוציא הרבה כסף. אז ככה. יש לי היום פנטיום3 800MHZ עם כרטיס מסך GeForce4 MX440 (זה חשוב להמשך), שטוב לי מאד היום. אני לא גיימר רציני. אולי משחק מדי פעם איזה משחק חדש שהורדתי, אבל לא באופן קבוע (אני אבא לשני תינוקות!). אז ככה. אני צריך את עזרתכם בהחלטה על איזו טכנולוגיה ללכת. האם ללכת על ה-PCI-E במפרט הזה: CPU: Intel P4 LGA775 3GHZ FSB HT 1MB Board: Avalon BLKD915GAVL DDR 100Mbps Screen card: GeForce 5300 PCI-E*16 128MB שימו לב שבתצורה הזו אני חייב להחליף כרטיס מסך בגלל ששלי לא מתאים לPCI-E. עלות: 2435 ש"ח או ללכת על תצורת AMD בכלל, זולה בהרבה במפרט הזה: Athlon XP 3000+ FSB400 Asus A7N8X-X NForce2 400 פה אני אשתמש ב…

• 7 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.