עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ashkenazone,

אוקיי, אני מבקש שאנשים פשוט יכניסו מפרט שבו יש רק ציוד היקפי במחיר נמוך למשחקים, שזה כולל הכל, יאנו עכברים, מקלדות, פדים לעכבר, רמקולים, אוזניות, מסכים, כל ציוד היקפי זול טוב שאתם יודעים עליו... 10X לכל העונים, באמת.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by mitlabet,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1200$ (קונה בארה״ב) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה, אבל מדי פעם פיתוח כבד. בלי גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סביבת פיתוח (פייתון, visual studio וכו׳) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ממש לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  3. אורח Nir
    Started by אורח Nir,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב Gameing חדש בתקציב של 5000 ש"ח יש לי גם כמה שאלות בעקבות המעבדים החדשים שיצאו השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? overwatch א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך 23״ …

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  4. קודם כל תודה למי שעזר לי להרכיב מפרט למשחקים בהודעה הקודמת שלי :-), המפרט שמצויין באותה הודעה בסוף העמוד הוא מה שאני הולך עליו (כנראה בשבוע הבא). לנושא דומה, בן דוד שלי (סטודנט תפרן עם רבע משרה ) רוצה להתחיל ולשחק WOW גם כן, רק שמסיבות מובנות אין לו אפשרות להשקיע בתקציב נורמלי אפילו. לבנתיים הוא משתמש בנייד שבקושי מריץ סרטים :-\. במזל, המשחק WOW לא דורש יותר מדי, אז חשבתי להרכיב לו מפרט בעצמי ולראות אם זה ילך או לא. זה המפרט הכי זול שהצלחתי למצוא, שכולל בתוכו רק 1GB זיכרון וכרטיס מסך שמובנה על לוח האם. אין ספק כוח כי אני מתכוון לתת לו את שלי שזרוק בצד, HEC 300W (אני משער שהוואט יספיק למפרט חלש כזה). AMD Sempron (LE-1100) 1.9GHz (45W) 256KB Cache - [AM2]- RETAIL - קי…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  5. אהלן אנשים, נראה שהספק של המחשב הנוכחי נשרף מה שמהווה תירוץ למחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת האפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, גג 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים, גיימינג, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Borderlands 2, SW:Old republic -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי כרגע מסך NEC 20WGX2 שרץ על 1680…

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  6. Started by roy_4,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ( משחקים כמו Generals , Counter-Strike לא מחפש למשחקים כבדים CRysis 2 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Counter-Strike ,Generals -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניו…

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  7. היי..החלטתי שאוליי הגיע הזמן למכור את הפנטיום 4 שלי לאחר המעבר לC2D... כמה לדעתכם המפרט הבא שווה: מעבד: P.4 3.0GHZ 800MHZ FSB 1M (קירור מקורי) לוח אם: P4I65G Asrock עם שני סלוטים לזיכרון קירור פאסיבי טוב לצ'יפסט (גשר צפוני) AGP וסלוט אחד של PCI-1X ושלוש סלוטים של PCI רגיל זיכרון: 768MB-סטיק של 512MB KINGSTON ואחד של Infineon 256MB כרטיס מסך: חחח קצת מצחיק אבל זה ATI Radeon 9250 דיסק קשיח: 80GB של WD בתקן של IDE 7200RPM כללי: צורב CD-RW של SONY. כונן CD של טושיבה. כונן פלופי. ספק 400W קירור: קירור מקורי של המעבד..(מחזיק את הפרסקוט הזה ב40 מעלות במנוחה). 3 מאווררים+אחד בדלת.. מארז: MIDI TOWER ג'נרי... כמה לדעתכם המחשב הזה יהיה שווה?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  8. שלום לכולם, רצתי לבקש חוות דעת על המחשב Acer Aspire 5730ZI , מפרט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2224&CatCode=315 משמש לתוכנת וורד אקסל ולראות סרטים וגלישה באינטרנט שאלות נוספות למי שיש אותו האם המחשב מתחמם או עושה רעש והאם הגלישה באינטרנט תהיה איטית איתו. תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  9. שלום, הרכבתי לעצמי מפרט מחשב ואשמח לדעת את דעתכם עליו. מה לא מסתדר, במה אפשר לחסוך (מוגבל ל4000 שקל אבל רוצה שיהיה כמה שפחות יקר) המארז לפי מה שאמרתם לי באשכול הקודם די שקט לא שזה חשוב לי כי גם ככה אני הולך לישון עם טרקטור באוזן שלי (המחשב שלי ישן מאד) נתוני גיימינג? GTA IV . שירוץ בגרפיקה גבוהה. כמו כן , לא מצאתי כרטיס מסך 1GB שתומך בHDTV אז אשמח לדעת על אחד כזה (שוב במינימום כסף.. מעדיף ג'יפורס) וכמובן גם מסך תואם HDTV 22 אינץ' עם 2MS שוב במינימום כסף.. אשמח גם לשאר הארות או הערות (אני לא סגור על המפרט הזה בכלל..) תודה מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.6GHz E5300 : "SLAY7" - BOX ₪488 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43C-DS3 ₪634 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 GeForce 9800GTX+ 1024…

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by lowlow1001,

שלום אני מעוניין לשדרג מחשב שלא עובד כבר 3 חודשים (כנראה לוח אם+זכרון) המטרה רגיל משחקים+אינטרנט+סרטים המסך 1280X1024 ספק ENERMAX 420W NOISETAKER מארז ANTEC 1050 כמובן שיש לי HDD 2X250GB +DVD מה שאני מחפש זה לוח אם+זכרונות+מעבד+כרטיס מסך+קירור למעבד מעבד AMD Phenom X4 9950 Black Edition Box ¤927 לוח אם GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 ¤536 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤348 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 PCIe ¤867 סה"כ 2678 ש"ח הסיבה שהלכתי על המפרט הזה כי בלוחות אם של AMD יש ESATA וFIREWIRE במחיר הגיוני השאלה האם יש מפרט של אינטל משתלם יותר בתודה מראש נ.ב. אני צריך גם קירור

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by AiXC,

הועבר לפורום רשתות ואינטרנט.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  12. Started by can_not_lose,

יש לי : e6600 כרטיס קול HD230 GB מסך צורב DVD אין לי: זיכרון כרטיס מסך לוח אמא קופסה בדיל (מארז) משהו שאשפר לשדרג בעתיד ...אני בכיוון לא לקנות כרטיס מסך יקר (איפילו שבנתיים שהיה על לוח האם) בגלל שכאשר DX10 ימכר היה נפילת מחירים

13. Started by IlanF,

אני מקווה ששמתי את זה במקום הנכון... אני רוצה לשדרג קצת את המחשב שיתאים יותר למשחקים. המפרט בצד <-- איזה רעיונות יש לכם לגבי השדרוג? *אני צריך להחליף גם ספק, אז תמליצו לי גם על איזה ספק נחמד ולא יקר... תודה

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  14. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

חובה במערכת: * מסך דק לפחות 17 אינטש * מעבד אינטל בתצורת LGA775 לפחות 1 מגה קאש * לפחות 1 ג'יגה זיכרון DDR2 * קירור אוויר שקט אבל יעיל (חשבתי למשל על שני סיילנטקט ואיזה קירור למעבד) * יציאת פיירוויל ויציאת רשת על הלוח - חובה * כרטיס מסך PCIe * SATA II X2 וPATA X 1 תקציב בסביבות ה...6000 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by pet4a,

אשמח אם משהו יפנה אותי למקום המתאים באתר של לנובו לא מצאתי כלום... אולי יש כלי שיכול בדוק את תאימות החומרה לחלונות 7? תודה

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  16. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש באייבורי, הנה המפרט שלו: מעבד: Intel E6320 CORE2DUE CONROE לוח אם: MSI P965 NEO-F 7.1 1GLAN זכרון: 2x1GB DDR-2 800MHZ מסך: AOC SPK19" LCD 2MS DVI 196V+ כרטיס מסך: GF8600GT 256DDR3 HDTV PCIE דיסק קשיח: 250GB 16MB SATA2 WD ספק: LED 12CMF400W REAL EZCOOL מארז: LED+25CM FAN BLACK SILVER הכל יצא 4675 שקל - נראה לי ממש זול יחסית... מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by Feynman,

עקב מעבר למחשב נייד, מעוניין למכור את הנייח, אשמח לקבל חוות דעתכם על מחיר סביר: I5-760 Gigabyte GA-H55M-UD2H G.Skill DDR3 4096 (2048*2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 500GB SATA2 16MB * 2 LG-GSA-GH24N DVD CoolerMaster CM 690 SS S12II 430W Artic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 המחשב נקנה ב skypc ראשון לציון ב 11/2010 נ.ב כפי שניתן לראות, לא מצוין כרטיס מסך משום שנראה שהוא לקראת סיום חייו (GT-220). תודה מראש

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  18. מה דעתכם...אני באמת חייב כבר להחליט כי מחר בבוקר זה מוזמן... אנא תעזרו לי להחליט פירוט מוצרים כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 3000 CPU Box 1,080 ש"ח 1 EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 619 ש"ח 1 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 610 ש"ח 1 WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM - קירור לכונן קשיח : SPIRE HD05040B FlowCooler 545 ש"ח + 71 ש"ח 1 Club3D ATI Radeon 9800Pro 128MB 1,395 ש"ח 1 NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 482 …

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  19. ראיתי באתר במפרטים מומלצים הצעה שקצת ישנה והיא 2500 ש"ח - אני מאמין שהיום זה כבר יותר זול http://hwzone.co.il/specslist/view/115/ איך ההצעה הבאה - לגרפיקה: פוטו שופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור. עריכת סרטים עם מובי מייקר, פינקל מעבד: Pentium E6300 קירור למעבד: Arctic Cooling Arctic Cooling Freezer 7 לוח אם: GIGABYTE EG43M-S2H דיסק קשיח: WD 500GB זיכרון: DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value X 2 סה"כ 4 ג'יגה כונן אופטי: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9500GT מארז: מידי ATX ספק כח: Thermaltake TR2 Power 450W Silent המחיר 2500 ש"ח

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  20. Started by kop,

ערב טוב ושבוע טוב לכולם.. אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואני צריך את עזרתכם.. ההבנה שלי במחשבים לא גבוהה במיוחד לכן יכול להיות שאשאל שאלות בסיסיות כדי להבין ולעשות את הרכישה הטובה ביותר עבורי.. אני מעוניין במחשב בעיקר לשימושים בסיסיים כמו WORD, אינטרנט, הורדות, צפייה בסרטים מוזיקה. אבל אני רוצה שהוא יהיה מספיק חזק ומספיק איכותי כדי שתהיה לי האפשרות לשחק במשחקים ברמה טובה ומהנה. הגודל הרצוי הוא סביב ה-13-14 אינ'צ משקל- כמובן שהייתי שמח שישקול כמה שפחות אבל אם זה משקל קטן יותר בצורה לא משמעותית מעלה בצורה משמעותית את המחיר אז אפשר להתפשר. קישוריות- אני צריך חיבור אינטרנט סביר, לא חייב משהו מדהים, משהו שיספיק לשימושים יומיומיים רגילים. כמובן שאחריות היא דבר חשוב ועליו אי אפשר …

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  21. שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד של MSI, דגם PR600. לאחרונה פירמטתי את מחיצה C והתקנתי Windows XP SP3. כמו תמיד, לפני שאני מתחיל להתקין מחדש תוכנות שונות, אני מכניס את דיסק ההתקנה של המחשב הנייד (שהגיע יחד איתו) ומתקין דרייברים של ישומים שונים (מסך, לוח אם, חיבור אינטרנט, אודיו... ). הפעם, מסיבה לא ברורה, האודיו של המחשב אינו עובד. הצצה בלוח הבקרה באפשרויות האודיו (Sound and Audio Devices) מאשרת את תמונת המצב: "No Audio Device". הצצה בלוח הבקרה בתוכניות המותקנות במחשב (Add or Remove Programs) מאשרת, שהדרייברים אכן מותקנים במחשב. הצצה ב- Device Manager חושפת מספר התקנים עם סימן קריאה צהוב, אך אף אחד מהם אינו קשור לאודיו. ניתן גם לראות, שכל רכיבי האודיו מותקנים שם כראוי. ראוי…

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  22. Started by guylederer0,

זהו המפרט מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤924 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤486 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤330 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤326 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤885 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4852DDF צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤128 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA II ¤…

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by cybermoron,

שלום, הייתי מעוניין בחוות דעת על המפרט הבא; מיועד כשרת VM שיריץ כ-3 מחשבים. עבודה ע"י חיבור מרחוק. רוב הזמן המערכת במצב IDLE, ולפעמים זקוקים לכוח מחשוב גדול (fast cores, at least 3gb ram) אני מעוניין לבצע OC, ל- 4ghz, ואם אפשר יותר, מה טוב. אם יש הצעה בנוגע לקירור מים, שיכולה לסחוט עוד מה-OC, אשמח לשמוע. אין צורך בציוד היקפי. מכיוון שמתחברים למחשב מרחוק, אין צורך בכ. מסך מעבר לבסיסי ביותר. אין צורך במחשב שקט. תודה רבה! WD Caviar BLACK 1 TB-SATA-3Gb/s-64 MB Cache-SATA 3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12410 כמות: 2 מחיר: 1,180ש"ח Intel Core I7 930 2.8 GHz 45nm 8mb - BOX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?p…

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לנסות אז למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקל גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים שישוחקו הם כמו BATTLEFIELD 3, MASS EFFECT 2 ועוד... רזולוציה מקסימאלית 1920 על 1080. הגדרות גרפיות ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרט…

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by roadkill15,

שלום! אבקש דגם של מחשב נייד שעונה על הדרישות שלי, לפי הסדר הבא, מהחשוב לפחות חשוב: 1) עד 5000 ש"ח 2) מסך 17 אינצ' לפחות 3) עד 3 קילו 4) יוכל להריץ AUTOCAD בצורה חלקה לגמרי. 5) שלא יהיה לו בעיה בפעולות רגילות של גלישה ושימוש רגיל במחשב. 6) שיוכל להריץ סרטים של 720P לפחות חלק לגמרי. 7) עדיפות של DELL (אוהב את האחריות שלהם). 8) עדיפות לקנייה מחנות http://www.mds.co.il (קרוב למקום עבודתי, ונוח לי משם). אני לא מבין מספיק במחשבים ניידים כדי לדעת אם הדרישות שלי הם ריאליסטיות או לא. אם אין כזה נייד, אשמח לדעת איזה דרישה היא זאת שלא ברת ביצוע. תודה מראש! דניאל

• 0 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים