עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by The-Devil,

צרכים: מחשב למשחקים שיחזיק כמה שיותר CPU AMD AMD Athlon64 3000 (Box) Socket 754 944 Mainboard for AMD Gigabyte GA-K8NS 468 Hard disk Western Digital 120 GB / Buffer 8 MB 490 Floppy disk Mitsumi FDD 3,5 inch 46 Memory A-Data DDR 512 MB 400 MHz PC 3200 881 DVD-RW NEC DVD RW 3500A 449 Video Card - nVIDIA Club-3D GeForce FX6800 128 MB 1767 Case Compucase 6A19 340 Keyboard Microsoft Wireless Optical Desktop 300 Speaker Winner HN-21 79 מה אתם לדעתכם צריך להוסיף / להוריד / לשנות? לקוח מהאתר www.isracomp.com

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  2. התקציב הוא 3000 ש"ח למארז ורכיבים בלבד. אין צורך בציוד היקפי. מארז: חייב להיות ה- Antec NSK1380, כי אני מוגבל מאוד מבחינת עומק. לינק: http://www.antec.com/usa/productDetails.php?lan=us&id=91380 חוץ מזה - השקט חשוב מאוד, הארדיסק 1 טרה בייט, כרטיס להקלטה מהטלויזיה. הוצע לי המפרט הבא - מה אתם אומרים? AMD Phenom X4 9150E (1.8Ghz Quad Core, 65W Energy Efficient) Scythe Shuriken Low Profile CPU Cooler ASUS M3N78-EM (Geforce 8300, HDMI, SPDIF, FireWire, eSATA, mATX) 2xOCZ 1024MB DDR2 800Mhz CL5 Samsung SpinPoint F1 1TB SATA-II 32MB Buffer 7200RPM HD103UJ LG GH-22NS30 DVDRW X20 SATA Black Antec NSK1380 (Antec 380W PSU included) סה"כ - 3,050 ש"ח. תודה

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  3. שלום לכולם. אני מחפש מחשב לפתח אפליקציות בעיקר בעולם של ה .net מה שאומר visual studio הכבדה + התקנה של ה orcas ופיתוח ב WPF המחשב הולך להריץ 1 . visual sudio 2005 + ms sql 2005 2 . התקנות של BLEND ( WPF( 3 . אני נכנס בקרוב גם לעולם של ruby אז שיריץ טוב Notepad , לא סתם שיצליח לעמוד גם במעבר לתוכנות יותר כבדות 4. אני מעדיף מערכת הפעלה 2003 אבל XP ו VISTA אפשריים. דרישות חובה: 1. זכרון 2 GB איכותי 2. דיסק קשיח 320 SATA II יש לי אכבר חד בבית ואני רוצה RAID 3. לוח אם בן ז##ה משהוא איכותי שאני יכול בעתיד לשדרג למעבר יותר חזק. 4. מעבד לא סופי אבל כזה עם 4MB CAHCE ומצטער רק INTEL INSIDE 5. כרטיס מסך לא היסטרי אבל שיהיה מהסדרה 8 אבל לא המכוחניים אלא אחד שאני אשדרג בעתיד. 6. ס…

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  4. Started by shaysakazi,

אני צריך מחשב למשחקים עד 5K מוכן לחרוג צריך שהדרישות שלו יתאימו בערך לדרישות של CRYSIS מודה מראש לכל מי שיעזור לי

• 11 תגובות
    • 669 צפיות
  5. אין דרייוור מתאים ל WINDOWS XP לא מצליח להכנס ל BIOS אולי לשנות ל ENABLE את התקן ה SOUND כל הדריוורים שניסיתי(בעיקר מ DRIVERGUIDE) - אף אחד לא עובד השתמשתי בדיסקים לדיאגנוסטיקה ושינוי הגדרות-לא עזר מישהוא יודע עם יש דרייור לנייד הזה ל- WINDOWS XP ? מישהוא יש לא רעיון כלשהו ? או שנגזר על הנייד הזה להיות בשקט לנצח! תודה רבה מראש TANGUSH

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by amitiamit,

שלום ! (אם טעיתי בפורום אז סליחה , זהו ביקור ראשון שלי באתר) יש לי אופציה לקניית מחשב משומש בן שנתיים בערך , המחשב אמור לשמש בעיקר לאינטרנט , צפייה בסרטים ( כולל HD - MKV ושאר הפורמטים המתקדמים) וקצת עבודה על תוכנות ( לא כבדות) הפרטים שאני יודע על המחשב שמוצע הם : מעבד- אינטל CORE 2 DOU , שתי גיגה RAM הרד דיסק - 230 גיגה כרטיס מסך - NIVIDIA GFORCE 8500 GT דורשים עבורו 1500 שח , אולי אצליח להוריד את המחיר לסביבות 1000. נ.ב אני כרגע משתמש במחשב פנטיום 4 שאומנם עובד אבל "נחנק" מהר מאוד בריבוי מסימות ולא ממש מצליח להציג סרטח HD. אז אשמח לדעת אם כדאי לקנות אותו או ששוה לקנות מחשב חדש ?? תודה מראש עמית נ.ב 2 אם יש עוד פרטים שצריך לברר על המחשב שלא ביררתי אשמח לדעת.. יום טוב עמ…

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by liron_s,

היי כולם, אני קונה בעוד כמה ימים מחשב חדש (מלבד כמה חלקים מהישן) ואשמח לחוות דעתכם. התקציב הוא 5000 ש"ח עבור מעבד,לוח אם,זכרונות,כרטיס גרפי ודיסק קשיח. יש לי כבר צורב DVD וגם DVD ROM. השימושים העיקריים שלי במחשב הם לקידוד וידאו,משחקים,אינטרנט, Photoshop ובעקרון המון מולטי טאסקינג. אני קונה אינטל כי הספק שאני עובד איתו (כבר מעל 8 שנים) לא עובד עם AMD, וחשובה לי התמיכה המעולה שלו והקרבה הגאוגרפית. אותו כנ"ל לגבי לוח אם- אם אפשר המלצות על לוחות של אינטל אני מאוד אעריך זאת. המפרט: 2 * 512MB Kingston DDR PC3200/400 - Kingston Original 715.82 ש"ח 1 * INTEL Pentium 4 - 3.2 (540) - 1MB Cache, 800Mhz FSB 775PIN - RE 1,439.05 ש"ח 1 INTEL AVALON (915G) Lan DDR400 - ATX …

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  8. Started by ranrt,

היי לכם, מבקשה המלצתכם למחשב נייד לעבודה, מסך מבוקש 13.3 מעבד I5, מינימום 4 גיגה זיכרון ורצוי כונן SSD 128 גיגה. המליצו לי על טושיבה PORTAGE דגם R830-112 מחיר 5150 עם כונן 500 גיגה רגיל ועם שדרוג ל 128 SSD עוד כ 600 ש"ח. כמו כן גם המליצו לי על ASUS דגם מה דעתכם ? [table] [tr] [td] 3Model Name‎ [/td][/tr][/table] ‎UX31E-RY009V‎ [/t][/t] [table][tr] [td][/td][td][/td] [/tr] [tr][td] ‎ Color‎ [/t] ‎כסוף בגימור אלומיניום‎ [table][tr] [td][/td][td][/td] [/tr] [tr][td] ‎ CPU‎ [/t] ‎Intel® Core i5-2557M Processor, 1.7GHz, 3MB Cache‎ [table][tr] [td][/td][td][/td] [/tr] [tr][td] ‎ Memory‎ [/t] ‎4GB (1 x 4096MB) DDR3 1333MHz, OnBoard Memory ‎ …

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  9. Started by davenos,

התקנתי XP על המחשב שלי לאחר מכן התקנתי את כל הדרייברים הנצרכים , ורציתי להתקין גם את דרייבר ה-SATA , בדקתי מדריכים באינטרנט איך עושים זאת וכך עשיתי - הוספתי את הדרייבר למנהל ההתקנים , שיניתי BIOS , אבל המחשב לא עולה(מסך כחול לשנייה ואז ריסט , וחוזר חלילה ) , שחזרתי את ההפעלה האחרונה ועכשיו הכל בסדר , אבל זאת אומרת שאני לא על SATA , מישהו יכול לעזור לי ?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  10. שלום לכולם. אני חדש כאן. ואשמח אם תוכלו לסייע לי. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד קטן מיימדים. שישמש אותי בעיקר ל: 1. לצורך הרצת תוכנת ניוט שטח בג'יפ. תוכנה לא כבד במיוחד שדורשת חיבור GPS למחשב - עדיף מסך טוב לתנאי ראות גרועים, עדיפות ברורה גם למסך מגע. 2. אינטרנט וכו' בעת נסיעות מחוץ לבית - לא משהו כבד או בעייתי. 3. הקרנת סרטים בחיבור למסך גדול. איני מכיר את השוק של המחשבים הניידים, לכן חיפשתי באינטרנט. ראיתי שהנטבוקים למניהם עשויים להתאים מאוד לשימושים שלי. שני דגמים צדו את עיניי, במחירים די דומים: Dell Latitude 2100 GIGABYTE מדגם M912. אני נוטל לDELL כי המסך טיפה יותר גדול מסוג LED. ונראה לי שהמחשבים שלהם טיפה יותר טובים. אשמח אם תוכלו לעזור לי בשאלות הבאות: 1. האם מישהו ה…

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  11. היי חברים! אבא שלי רוצה לרכוש מחשב נייד שישמש אותו לגלישה באינטרנט ועבודה ביישומים כמו אופיס. הדגש הוא על אחריות המחשב, לפי מה שהבנתי גם אחריות מייקרת את העסק. לא חובה ווינדוס ויסטה, אך מצד שני- אני חושב שכבר לא נמכרים ניידים ללא ויסטה. התקציב: 3,500 עם גמישות עד 4,000 שקל.

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by amobi,

7התקציב המקסימאלי? 5300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג אלא אם כן מדובר במשהו חשוב שישפר ביצועי מחשב (כ.מסך, מעב,לוח,מסך..) 2. מה שימושי המחשב: משחקי מחשב וצפייה בסרטים למיניהם. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל משחק חדש ואיכותי ומקווה שגם משחקים שיצאו ב2-3 שנים הבאים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) המסך שאני נוטה אליו הוא DELL 2312HM לכן הרזולוצייה המקסימלית שלו היא 1920x1080 אבל אין לי מושג באיזה רזולוציה אני אמור לשחק כי לא שיחקתי משחקי מחשב רציניים כבר שנים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כל …

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  13. אני מדבר על הT60. המעבד הוא T5600 1.83 ghz. האם אני יכול לשנות את התדר שלו (ההפך מ OC)כדי לחסוך קצת בסוללה ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  14. Started by joker2511,

היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב. השימושים שלי הם הכי פשוטים בעולם, גלישה והורדות ומשחק יחיד - FM2014. אני רוצה לקנות i5, וחשוב לי שיהיה לי מספיק כניסות USB 2 ו-3, וכמו כן גם יציאת HDMI. ראיתי שלשדרג מ500 GB ל1T זה בסביבות ה50-60 שקל אז אני מעדיף 1T. לגבי כל השאר - אני פנוי להצעות.. כמובן שאתם לא חייבים להגיע עד 2300, אני מעדיף להוציא כמה שפחות, רק שכרטיס המסך יצליח להעלות את המשחק כמו שצריך ושאני לא אצטרך להחליף אותו גם בשנה הבאה.. לא ציינתי - אין צורך בציוד היקפי או מערכת הפעלה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  15. יש לי כבר : Motherboard Name MSI 865PE Neo2-S (MS-6728) צריך לשדרגCPU Type Intel Pentium 4, 2600 MHz (20 x 133) צריך לשדרג System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) צריך לשדרגVideo Adapter NVIDIA GeForce 6600 (128 MB) צריך לשדרג Audio Adapter Creative SB Live! 5.1 Digital (SB0220) Sound Card שיהיה משולב בלוח אם החדש חשוב שיהיה אופטי Disk Drive Maxtor 6L250R0 (250 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) לא צריך לשדרג ?Liberty ELT620AWT 620W? לא צריך לשדרג Optical Drive LITE-ON DVDRW SOHW-1673S לא צריך לשדרג קרור מעבד ביג טיפון …

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by Daedalus,

שלום לכולם אני צריך המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 2000 ש"ח ( אי אפשר לעבור אפילו בשקל ) המחשב יהיה לגלישה באיטרנט ו Office - שימוש ביתי - מסך 10 אינץ * מטרות המחשב? גלישה באיטרנט , יישומי אופיס - שימוש ביתי * גודל המסך? 10 אינץ * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות?רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח?160 גיגה * צורב DVD?לא חושב שמחשבים כאלה יש כוננים * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by MatiP,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1602 שווה את הכסף? איך הספק שלו? תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  18. אז לזה מה שהגעתי עד עכשיו חסר לי ספק כוח ואני לא בטוח לגבי הכרטיס מסך. מארז, מקלדת עכבר וכל אלה לא צריך. תודה! מעבד: Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤334 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-S2H כמות: 1 - מחיר: ¤436 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤286 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤367 כרטיס מסך: Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤714 כונן אופטי: LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black כמות: 1 - מחיר: ¤125 סה"כ: ¤2367 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזו…

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  19. Started by T.r.D,

http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 נראה לכם שאפשר לסמוך על חנות כזאת?

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  20. אז האמת היא, מאז שסיימתי את אובליביון לפני שנה וקצת- אני עדיין מפנטז על לקנות מחשב חזק מספיק בשביל גרפיקה מלאה עם ביצועים מהירים (בפעם האחרונה ממש שיחקתי בהילוך איטי..) אז עכשיו, כשיש לי איזה חודש זמן פנוי יחסית, וקצת כסף - אני הולך על זה ובגדול!!! חשבתי על המפרט הבא: amd athlon 4600 am2 dual core M2N-E AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 667mhz 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II של WD מה אתם אומרים על הRAID X1950 Pro 512MB, GDDR3, TV, 2xDVI, PCI-E כמו כן אני צריך מארז עם קירור טוב ... יוצא לי בKSP קצת יותר מ4000 ש"ח אז דבר ראשון- מה תגידו על המפרט הזה (אני מעדיף AMD כי הם יותר זולים ולא מתחממים כמו אינטל) דבר שני- כמה זה כבר משנה לקנות זכרון של 800 m…

• 10 תגובות
    • 669 צפיות
  21. Started by XpR,

* מטרות המחשב? לעבודה, משחקים * גודל המסך? 15.6-14 * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD עד 512GB * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? שהמחשב יריץ משחקים חדשים(fallout / the wicher 3) לא חייב להיות על הגדרות מקסימליות.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  22. Started by 00Amir,
    • 0 תגובות
    • 669 צפיות
  23. Started by Yoava333,

אני רוצה לקנות מחשב, התקציב שלי עומד על 6500 ש"ח ומצאתי שני מפרטים מאוד מעניינים בהפרש מחירים לא גדול, מבחינת ביצועים נטו ללא שום דעה על המחיר הייתי רוצה לדעת איזה מפרט הוא יותר טוב. מפרט ראשון: אינטל P4, 3GH 64bit זכרון ocz 512 X 2 MSI 945PL דיסק 250GB SATA2 כ. מסך Radeon rx1300 pro 256MB צורב DVD X 16 מקלדת + עכבר לוגיטק מסך AOC 17 LM7658 כרטיס רשת אלחוטי PCI רמקולים מפרט שני: מעבד פנטיום 4 775 3GHz לוח אם Gigabyte 945 זיכרון DDRII 2 X 512MB דיסק קשיח 250 GB צורב DVD X 16 כרטיס מסך Gigabyte RX600 pro מסך proview 17 LCD v712 מקלדת + עכבר MS אלחוטי רמקולים + sub כרטיס רשת אלחוטי PCI

• 9 תגובות
    • 669 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends ועוד משחקי רשת וגם משחקים שאמורים לצאת בקרוב שהם לא רשת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x…

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  25. Started by can_not_lose,

יש לי : e6600 כרטיס קול HD230 GB מסך צורב DVD אין לי: זיכרון כרטיס מסך לוח אמא קופסה בדיל (מארז) משהו שאשפר לשדרג בעתיד ...אני בכיוון לא לקנות כרטיס מסך יקר (איפילו שבנתיים שהיה על לוח האם) בגלל שכאשר DX10 ימכר היה נפילת מחירים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.