ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם הייתי מעוניין בעצתכם לגבי מפרט ב2000 ש"ח לעריכת מוזיקה והקלטות (כבר יש כרטיס קול איכותי) צריך רק את המחשב עצמו ללא ציוד היקפי עדיפות למעבדי AMD תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
באתי להזמין לנובו T400,160G,2G וביקשתי לשדרג ל4G והבחור אמר לי שגם אם אשדרג,מערכת ההפעלה תזהה ותתן לי להשתמש רק עם 4G אם אני זוכר נכון המערכת היא ויסטה הום פרמיום,יש משהו בדבריו? יש איזו מערכת שאני יוכל להתקין והיא תזהה לי את ה4G? תודה (:[br]פורסם בתאריך: 2.08.2009 בשעה 22:21:36 התכוונתי שהיא תזהה לי רק 2G...
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של חברת DELL מסדרת XPS 1530 וכפי שבטח שמעתם הוא, כמו גם מחשבים נוספים של DELL, מרבים להתחמם יתר על המידה. ברצוני לדעת האם זה אפשרי לשלוט במאוורר של הנייד, כלומר, לקבוע מתי יחל לפעול? אם כן, כיצד עושים זאת? תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון אני מתלבט בין כמה מחשבים ניידים. הדרישה העיקרית היא שהמחשב יעבוד בצורה חלקה עם linux (הדיסטרו שאני משתמש בו הוא Arch Linux). זה פחות קל עם מחשבים ניידים בגלל החומרה והדברים המולבשים עליה, אז חיפשתי במקומות המציעים התקנת linux במקום windows. לפני כן, הציפייה הכללית: * מטרות המחשב: בעיקר תכנות. אני לא משתמש ב-IDEs כבדים או במערכות גרפיות מתוחכמות, אז מעבד כמו i5 וכ- 6gb זיכרון יספיקו בהחלט. חוץ מזה, הדברים הרגילים - גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, אבל לא אריץ עליו משחקים גדולים. * גודל המסך: כ-15 אינץ' יהיה נהדר, אבל גם 13 יהיה בסדר. אם יש למסך IPS, מה טוב. * רזולוציית המסך: 1366x768 יתקבל, אך עדיף 1920x1080.* משקל רצוי: עד כ-3 ק"ג, אבל יש לי קצת סי…
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את הנייד שקניתי לפני 6 שנים. מחפש משהו עם נתונים סטנדרטיים להיום. גודל מסך 15.6, כונן SSD, צורב DVD (כן, אני יודע...), יציאות סטנדרטיות, סוללה איכותית ושלא יהיה כבד מדי. האחריות כאן חשובה. שתהיה ל 3 שנים מחברה עם שירות לקוחות מוכח. זה מה שאני מחפש: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח... חריגה של 100-200 שקל תבוא בחשבון במקרה הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים ביתיים: עבודה משרדית, עריכת תמונות (לא בפוטושופ), גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכי…
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
השימושים הם: משחקים, סרטי FHD על מסך LCD 42 אינץ', עריכה גראפית ברמת הפוטושופ, עבודה יומיומית. studio 15: Intel® Core 2 Duo T9600 (2.8GHz/1066Mhz FSB/6MB cache) 15.6 Full High Definition (1080p) High Brightness LED Display with TrueLife and Camera 6GB Shared Dual Channel DDR2 at 800MHz Speed: 500GB SATA Hard Drive (7200RPM) with Free Fall Sensor 512MB ATI Mobility Radeon HD 4570 8X Slot Load Super Multi (DL DVD+/-R Drive + RAM support) 85 WHr Lithium Ion Battery (9 cell) Dell Wireless 1397 802.11g Half Mini-Card Dell Wireless 370 Bluetooth Internal (2.1) High Definition Audio 2.0 Back-lit Keyboard או studio XPS 16 Intel® Core 2 Duo T9600 (6MB cache/2.8GHz/1066Mhz FSB) Edg…
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
קודם כל לפני שאני יתחיל לעבור את ה-4800 זה במקרה של סוף כאילו של גיימרים בלבד (ואני לא כזה). טוב אני הולך ללמוד בקרוב באילת (לא בטוח אולי) ואני צריך מחשב כי אני לא יהיה בבית למחשב ושיהיה לי גישה לדברים שלי. או במקרה שלי יותר לעומק: אני בעצמי טכנאי מחשבים שצריך לעבוד עם Vmware או לפתוח 2 מערכות הפעלה בו זמנית ומידיי פעם צריך את ה-64BIT שאני יכול לעשות ניסויים על מערכות הפעלה שאני יוצר לשימוש אישי ותוכנות. המחשב שאני רוצה שהוא יהיה חזק בתפעול שלו יעבוד עליו Windows 7 Ultimate שאני יוכל לתת תמיכה למי שצריך למערכת הזאת שכבר את XP אני יודע בעל פה. הדגם של המחשב שאני רוצה להזמין מחר או יום שלישי זה: HP Pavilion dv6-1260ej NZ350EA http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?product…
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום מחפש מפרט לגיימינג בסכום של 3500 ש"ח, ללא מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, מארז וכו'. מה שאני צריך זה ספק, מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, דיסק קשיח, זכרונות. אני רוצה שמחשב יחזיק מעמד כמה שנים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
הי, אני סטודנטית לארכיטקטורה שמתעסקת בעיקר עם תוכנות תלת מימד כבדות כגון RHINO, REVIT, OUTOCAD ותוכנות רנדור כמו MAXWELL, VERAY ובנוסף תוכנות גרפיות של אדובי: פוטושופ, אילוסטריטור, אינדיזיין וכו'.. לשם כך אני זקוקה למחשב חזק, התקציב שלי הוא 6000 שקלים בערך. צמצמתי את האפשרויות לשני מחשבים של דל: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12030 http://www.notebookclub.co.il/products/vostro%20/vostro-3460-n3632qm.htm (באופציה הזאת הוספה של SSD128G M SATA בתוספת של 980 ש"ח) אני לא יודעת מה כדאי יותר-את vostro עם כל התוספות של הSSD והמעבד הטוב אך להתפשר מארז שהוא פחות חזק, או לבחורLATITUDE שהוא מחשב יותר טוב ויותר חזק עם כרטיס מסך מצויין אך בליSSD ועם I5 . בבק…
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים כבדים ולפוטושופ בתקציב של 6000 וחריגה עד500שח ללא ציוד הקפי למערכת 64ביט ווינדוס 7 אני רוצה זכרונות 1600MHZ וכרטיס גרפי סוס תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
לא בהכרח "ראה וקדש ", אבל כאמור שווה הצצה ... https://he.americanexpress.co.il/Magazine-amex/articles1/laptop/?dicbo=v1-6c38285c60b71f994107366796af0617-00b88840951043be3d0c581bb814dc0aeb-ha3gkyjyme3tkljtgm2gmljume4wellbhe4weljvgi2wizrqhezwcmrrha
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 7-8 אלף ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, בידור, לימודים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אפשר מסך, לא מעבר. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בHDD, אך ורק SSD. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף כמה שיותר שקט כמובן. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? עדיפות למחשב חזק OUT OF THE BOX בלי צורך בOC. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום , מטרת המחשב היא בעיקר משחקים אך כמובן גם עבודה שוטפת. המסך יהיה כנראה 22 של DELL , הנושא בבירורים ( Dell 2209WA ). המפרט: core i5 750 ( Core i5 750, s1156, 8MB Box ) Gigabyte P55-UD3R 4GB DDR3 1333 (כנראה Kingston) WD640GB ( 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD6400AAKS ) מארז soprano של כ300 ש"ח , אין לי באמת מושג מה זה ספק PRO82+ 525W של Enermax. כרטיס מסך HD4890 VAPOR-X ( כ1200 ש"ח) סה"כ זה מגיע לכ6000 ש"ח פחות או יותר... המפרט הוא מ KSP , מי שהרכיב אותו הוא חבר שלי שלא קשור ל ksp ומבין בחומרה בצורה שקשה לתאר... אם אין פירוט על רכיב מסוים , תגידו ואני אנסה לברר בדיוק למה הוא התכוון. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש את סבתא שלי לנושאים כמו אינטרנט ומשחקי קלפים. אני האמת מתלבט בין מחשב נייד למחשב נייח ולכן פתחתי פוסט דומה בפורום המקביל. אין לי דרישות גדולות מדי, רק שיגיע גם עם חלונות 7 בעברית. אני מניח שאצטרך גם מסך ומקלדת ועכבר חיצוניים. התקצוב כפי שרשמתי הוא עד 2000 ש"ח (ללא מסך), וחשוב שיהיה אמין (יחסית, שלא יהיו תקלות חומרה מפגרות) ויעמוד בגבורה בדרישות הנ"ל.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום וחג שמח... מבקש הצעה למפרט בתקציב של עד 2500 שקל למטרות אינטנרט ואופיס (בלי מסך)... לגבי ציוד הקפי אני צריך מקלדת ועכבר- רצוי אלחוטים. וגם במסגרת התקציב כרטיס רשת אלחוטי בתקן G (לא USB). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אחותי צריכה מחשב נייד הכי זול שיש לאוניברסיטה...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. בן דודי לומד ניהול רשתות, והוא מחפש נייד מומלץ. אני מאמין שהוא קצת ישתמש במכונות וירטואליות, אך לא יודע כמה כמה. מחפש בשבילו מפרט לנייד מומלץ עד 4000 עם עדיפות ללנובו. חוץ מזה אין לו שימושים נוספים מיוחדים. אשמח לקבל מפרט מומלץ. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום חברים, פתחתי דיון לא ממזמן אך לצערי לא היה ביכולתי לקנות\ לממש את המפרט בגלל סיבות שונות. לצורך העניין יש לי מסך 4K 144HZ. אני לא סגור לפגבי המפרט- דברים כמו מארז ופוטנציאל\השפעת OC על כרטיסי מסך והמעבד ברזולוציה שלי(כמו כן האם שווב לקחת קירור מים?) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 9000, אם אפשר לחסוך אז לחסוך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק את הרמקולים של EDIFIER שכבר בחרתי 4. האם יש רכיב בסיסי …
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד התקציב שלי הוא 3000-4000 שקלים היעוד של המחשב הוא ללימודים וגיימינג קל עד בינוני. אני יכול לקנות מאמזון אבל רק אם יש למחשב אחריות בינלאומית שתתפוס גם בארץ בינתיים חשבתי על המחשב הזה https://www.amazon.com/-/he/dp/B0865THZCL אשמח לעוד המלצות על מחשבים ואם למישהו יש את המחשב הנ"ל אשמח לחוות דעת תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
הי, מחפש לקנות מחשב נייח שישמש לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח עדיף שלא לחרוג, במידת הצורך אפשר עוד 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך ,רמקולים מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה או אופיס. יש צורך בהרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
לא מבקש כלום מהמחשב פרט לישומים הנ"ל.. הצפיה סרטים תעשה במחשב עצמו, ואיכות הצג חשובה לי. לא למשחקים, לא לעריכה גרפית, לא לקידודי סרטים וכו'.. אם יש כזה מחשב שהוא מתחת לתקציב ועושה את העבודה טוב באותה מידה אז כמובן שזה רצוי. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, אשמח להמלצה מכם על מחשב שייעודו אך ורק שימוש במרפאה- דהיינו,בעיקר יישומי office קלילים וגלישה באינטרנט,לא הרבה מעבר. ההעדפה של הבעלים היא למחשב NUC עבור חיסכון במקום,אך מגישוש קצר ב-KSP לדוגמא שמתי לב שקיים למעשה רק דגם אחד,האם הסקשן הזה מת? אין שום דרישות מיוחדות מעבר,באמת,פשוט הכי בייסיק שיש. המון תודה לעוזרים.
-
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש ומכיוון שאין לי מושג בנושא פניתי לפורום. התקציב הוא בעיקרון לא הכי מוגדר כי אני לא הכי מבין בנושא.. 3K זה הבסיסי, אם אפשר משהו שעונה לדרישות ב2000 אז בכיף, אם זה גולש עד 4000 גם סבבה. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפיה בסרטים ומדי פעם אולי גם משחקים.. עיקר עבודת המחשב היא ללימודים כך שלא צריך משהו מטורף אבל שיהיה מסוגל להריץ משחקים לא הכי כבדים בהגדרות טובות... * גודל המסך? עד 15".. שלא יהיה ענק * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? יכול להיות נחמד אם לא מייקר את העניין * גודל מינימלי של כונן קשיח? אם יש אפשרות לחצי טרה מעולה. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית…
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תקופה ארוכה מחשב שידע להתמודד היטב עם משחקים די כבדים וגרפיקה.. התקציב במקסימום שלי זה 4.5K.. מה אתם אומרים על המפרט הזה: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11846 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12803 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB Patriot Signature Heatshield Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12140 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB EcoGreen F3 32MB SATA II HD105SI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10092 כרטיסי מסך: ASUS - nVidia GTX560 Ti 1GB DDR5 DX11 2xDVI Mini H…
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (שיריץ משחקים חדשים ברמה בינונית-גבוהה), צפיה בסרטים ותיכנות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15"~ עדיפות למסך IPS. * רזולוציית המסך? לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא קריטי. * משקל רצוי? כמה שיותר קל אבל לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא יותר מידי אבל שיהיה סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות להיברידי אם כי לא קריטי. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם הקנייה מחו"ל. בכל מקרה אחריות לשלוש שנים לפחות. * האם…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-