עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מחפש לרכוש מחשב נייד במהירות האפשרית ועם המלצה טובה כרגע התקציב שלי הוא 2,500 ש"ח תודה רבה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by iDolL,

1. תקציב - 2000 שקל 2. למטרת משחקים 3. אין צורך בציוד הקיפי 4. אין לי רחיב שאני יכול לשמור 5. למרת החשיבות של השקט - 5 6. הצורך במערכת הפעלה תלוי במחיר [אם יקחו ממני מחיר נוסף על ההתקנה אני יעשה לבד] מחשב ראשון שאני בוחר וקונה אז אני לא יודע בידיוק איך זה עובד כל העניין הזה =/

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  3. שלום, לאחר חמש שנים של חוויות המחשב הקודם שלי נפטר מזקנה ולכן אני מעוניין לרכוש מחשב חדש. המחשב בעיקרו מיועד למשחקים, כי יש לי הרבה מה להלשלים. התקציב הוא עד 4500-5000 שקלים באשראי, פחות או יותר באזור הזה. אין צורך בציוד היקפי כגון מסך, מקלדת וכ'ו. כונן DVD יש לי, אך מדובר באחד מלפני 3 שנים ככה שאני לא יודע אם יש צורך להחליף. לגבי העדפה לחברה באמת שאין לי מושג, לכן אני שואל כאן. כמו כן, דברים כמו עיצוב המחשב חשובים לי פחות, העיקר הביצועים. התקנה והרכבה כל עוד היא לא חורגת מהתקציב למה לא? יחסוך לי כאב ראש, כי אני לא מבין כלכך בעניין. כל עוד המחשב חזק OC לא מתוכנן. חשוב לי, שהמחשב יריץ לי משחקים כמו שצריך גם בעוד שנה +. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by Ronen Mars,

לפני שנה קניתי את המחשב ב4800 בMCS בב"ש, מה שהסתבר לאחר מכן כמחיר דיי יקר למחשב. בכל מקרה, במשך השנה שעברה, המחשב היה מספר חודשים בתיקון בגלל סידירום, כרטיס רשת אלחוטי, סוללה שלא עבדו\נשרפו. דיי נמאס לי, שמעתי הרבה טובות על מותגים כמו DELL, HP, TOSHIBA.. יש לי אופציה למכור את המחשב ב2150 ש"ח, ואז אני רוצה לחפש משהו בסביבות ה3000 ש"ח. דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by yarl,

שלום לכולם ברשותי מ.נייד לנובו עם ויסטה אולטימט 32 ביט לאחר ההתקנה רציתי להתקין את הדרייבר של כ.המסך NVIDIA מהאתר של לנובו הורדתי את הדרייבר אבל המחשב לא מתעדכן ואין לי אפשרות להשתמש בכרטיס מה אני עושה יש לציין שהורדתי את הדרייבר הנכון לפי כל מה שאתר דרש כדי לקבל את הדרייבר הנכון למי שהיה בעיה דומה בבקשה פיתרון תודה מראש

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  6. שלום לכולם ! הבת שלי עומדת לגשת למכינה ולאחריה ללמוד עיצוב פנים , אני זקוק לעזרתכם בנוגע למפרט שמתאים לתוכנות בנושא .אני אישית לא יודע על איזה תוכנות מדובר להערכתי תהיה זקוקה בעיקר לכרטיס מסך טוב . אשמח ואודה לכל מי שמתמצא בתחום ויכול להמליץ על מפרט או מחשב שיתאים . תקציב אני מניח סביב ה3000 ש"ח יש אפשרות להוספה בתקציב .

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  7. אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב לעריכת מוסיקה בעיקר וקצת משחקים, בתקציב של עד 5500. מדובר בעבודה מרובה עם CUBASE בשילוב עם פלאגינים רבים, כאשר חשוב לי מאוד השקט מכיוון שאני מקליט באותו חדר שבו נמצא המחשב. אין צורך בציוד היקפי. יש לי מסך dell 2209wa אם זה רלוונטי לבחירת כרטיס המסך. חשוב לי שיהיו במפרט שני הארדיסקים (אחד בשביל מערכת ההפעלה, והשני בשביל החומר המוקלט) - עדיפות לכמה שיותר שקטים. הוספתי מפרט שהרכבתי ב- KSP, אשמח להערות והמלצות. תודה. מעבד: Core i7 920, s1366, 8MB Tray - 1290 לוח אם: GIGABYTE - EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E - 890 זכרונות: DDR3 1866MHZ - 3x2GB G.Skill Trident Edition Triple Channel - 840 כרטיס מסך: ASUS - HD 5670 1GB GDDR5…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  8. Started by ravid1234,

כמו שכתבתי למעלה אחרי 4 שנים יותר מדיי עם המחשב הישן הגיע הזמן לשדרג. אני מעונין לקנות מחשב חזק לצורך משחקים ועבודות למינהם (פוטושופ, cubase, ועוד.. ) . המחשב יפעל כמעט כל היום (אם זה משנה משהו חח) התקציב הוא עד 4000 ש"ח לא כולל מסך אני מעוניין להוציא מהמחשב את הביצועים הכי טובים שאפשר במחיר הזה, הבעיה היא שאני לא מבין גדול המחשבים לכן אני צריך את העזרה שלכם בבניית מפרט טוב. בגדול זה המפרט שאני רוצה ותגידי לי מה עדיף לשנות.... מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 לוח אם: GIGABYTE GA-P55M-UD2 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1066 CL7 - GOLD כרטיס מסך: אני לא כל כך בטוח nvidia gts250 1gb או HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe צורב DVD מארז: ANTEC TWO HUNDRED w/o…

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי חבר בעל תקציב של 5000 שקלים, מעוניין לקנות מחשב פלוס ציוד הקפי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים). המחשב אמור לעשות הכל טוב אבל צריך להיות עם נטייה לגרפיקה ברמה טובה (להפעיל מאיה, פוטושופ וכו..), הבנאדם רוצה ללמוד גרפיקה אבל לא בשנתיים הקרובות (הוא חייל), בינתיים הוא רוצה להתעסק עם גרפיקה אבל לא ברמה של עבודה מקצועית. השאיפה היא גם לשחק במשחב ולראות סרטים. הוא רוצה מסך טוב בגודל שבין 20-23, שיהיה טוב מאוד אבל גם זול, לא חובה 23 ולא חובה הכי יקר, הכי משתלם מבחינת גודל/מחיר/איכות (כמובן full hd). העכבר והמקלדת שיהיהו טובים ולא יותר. כונן קשיח של 1 טרה, מעבד מבוסס core i5/7, ולפחות 4 ג'יגה זיכרון. מארז איכותי ושימושי יופי לא קריטי. בכלליות עדיף להשקיע על חלקים איכו…

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  10. שלום רב!! קיבלתי הצעה ל 2 מחשבים. האחד לשימוש משפחתי- אופיס, אינטרנט וכו'. השני לגיימר מתחיל בן 13 שכולל מסך. התקציב הוא 5000-+. ההצעות מצורפות בשני קבצים, אשמח לשמוע את חוות דעתכם! [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by M.o.D,

לאיזה מחשב ביצועים יותר טובים : זה DELL XPS 13 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1797 או DELL VOSTRO 3300 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-n520m.htm חוץ מהביצועים אשמח גם לשמוע על איכות בניית המחשבים וחיי סוללה , תודה.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  12. היי חברים. יש לי מחשב נייד R60e. זה הזכרון הקיים בתוכו http://img25.imageshack.us/i/dsc03935h.jpg/ http://img99.imageshack.us/i/dsc03934.jpg/ איזה זכרון זה? איזה זכרון אני יכול להוסיף שיעבוד ביחד עם זה? או לחילופין להוציא את זה ולשים אחד אחר יותר טוב? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  13. אני וחבר שלי בנינו שני מפרטים לשימושים שלי ורציתי שאתם תיעצו לי איזה מפרט לבחור או שתבנו לי מפרט בתקציב זהה עד 2.6K. בחרנו את המעבד E6300 כי אני מתכוון לעשות OC ל 3.5Ghz והבנתי שזה מעבד טוב לאוברקלוק ואני מתלבט גם במעבד Athlon 2 x3 425 ורציתי לדעת לאיזה מכפלה אפשר להגיע איתו אם הקירור המקורי של AMD וגם רציתי לדעת אם יהיה הבדל משמעותי בזיכרונות DDR2 או DDR3. אני לא ישדרג את המחשב בעתיד. אני ישמח לעזרה המפרט הראשון: מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Box, יחידות 1 ₪335 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=931 Gigabyte GA-EP41-UD3L P41 CHIPSET, יחידות 1 ₪346 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1045 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחיד…

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by orenmj23,

בוקר טוב לכולם, לפני כמה שבועות נשענתי על כבל ההטענה של ה-X60 שלי (בנקודת החיבור עצמה למחשב), ונשמע "קנאק", מאז הוא המשיך לעבוד, רק שהחיבור היה מתנתק לפעמים (ומתחבר מיידית לאחר שנייה), היום הכבל התחיל להוציא עשן והוצאתי אותו באופן מיידי. השאלה שלי איפה ניתן לרכוש כבל כזה כזה חדש, מי שמכיר הרי לכבל יש למעשה שני חלקים, אחד שהוא הספק כוח, והשני שמתחבר מהספק כוח למחשב, הבעיה היא עם החלק שמתחבר למחשב, השאלה אם שווה להחליף גם את הספק כוח? מה סדר הגודל של המחיר בכל מקרה, ואיפה ניתן לרכוש כבל שכזה, כי אני צריך את המחשב ללימודים. תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  15. בס"ד כרגע מותקן לי במחשב נייד WINDOWS 7, והוא יחסית דיי איטי. אם אני יתקיןWINDOWS XP המחשב יעבוד יותר מהר? תודה!

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  16. אורח
    Started by אורח,

המחשב הוא בעיקר לתוכנות גראפיות כמו פוטושופ ועוד כל מיני תוכנות של שירטוטים וכד'.. אך גם למטרות כלליות. תקציב: 4000, אם אפשר אז עדיף מפרט מIQPC. דיסק קשיח 1 טרה. ללא ציוד היקפי.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  17. Started by Alter,

אהלן, בעקבות הטיפים בנושא הקודם שפתחתי הלכתי היום לKSP עם קצת יותר הבנה וידע לקראת סוג המחשב אותו אני מעוניין לרכוש. יצאתי משם עם 2 אופציות למפרטים, אשמח אם תוכלו להביע את דעתכם. אז שוב רק בשביל לחדד את השאלות המתבקשות: 1. התקציב המקסימלי הוא 3000שקלים. עדיפות לנסות לחסוך כי הכוונה היא גם לרכוש מסך בנפרד מתקציב זה. 2. השימוש העיקרי הוא גלישה באיטרנט, המשני הוא משחקים - לא ברמת מחשב גיימרים! מבחינת משחקים - הכוונה היא לרכוש מסך סאמסונג 24 אינץ' עם חיבור HDMI 3. מסך לא נכלל במפרט, מקלדת ועכבר כן. 4. המחשב צריך להיות שקט יחסית - משמע זה לא עומד על 10 בסולם הקריטיות אך כן על 5. אופציה א' מעבד ‏AMD: Athlon II x4 Quad Core 630 Socket AM3 2.8Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.p…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  18. Started by naoriko,

אני צריך דרייבר לכרטיס אלחוטי (wirless) של מחשב נייד מסוג clevo דגם : M540G

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  19. אחרי שקראתי לא מעט בפורום המעולה הזה בניתי לי שני מפרטים באתר של TMS אחד מבוסס על אינטל I3 והשני על AMD אתלון X3 ועולה כמעט 300 ש"ח פחות. הצרכים שלי הם : מחשב חזק ומהיר - לא למשחקים רק לגלישה כבדה באינטרנט, וצפייה בסרטים על ידי חיבור המחשב לטלוויזיה. אשמח לדעתכם מהו המפרט העדיף ואם יש המלצות לשיפור דברים ספציפים |(אני בעיקר לא בטוח לגבי מארז וקירור למאורר), אני אשמח. תודה מראש מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 540 3.06Ghz 4MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪584 קירור למעבד: ZALMAN 7000C AlCu System Integration EDITION כמות: 1 - מחיר: ₪68 לוח אם: Gigabyte GA-H55M-UD2H כמות: 1 - מחיר: ₪509 מארז: Mutsiff M102 (CA…

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by itaysk,

היי, קניתי מחשב עבור סרטים שמכיל Core I3 530 + 2GB DDR2 + Chipset H55. אני משתמש בכ. מסך שמגיע עם הלוח. אני משחק באקסבוקס היום ב 2 משחקים בלבד: PES ו Guitar Hero. אתם חושבים המדיה סנטר שלי יוכל לסחוב אותם? (השאיפה היא ב HD, אבל אם לא אז לא נורא) אם לא, האם שדרוג של כ מסך יספיק? תודה

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by שי סימוני,

מפרט ב25,000

22. Started by מiכaל,

כפי שציינתי למעלה ברשותי מחשב קיים שברצוני לשדרג כ.מסך - gts450 זכרון - 3GB מעבד - q6600 לוח אם - p5k se (של asus) ספק - zeus 520 *לא רשמתי דיסק קשיח - יש צורך בחדש (עם עדיפות לשניים - אחד SSD והשני רגיל) *לא רשמתי כונן דיסקים - יש. *נא לציין בבקשה אם צריך להוסיף מידע. מצטער שאין פירוט של חברות וחומרה, הסיבה היא שבגלל שהמחשב כבר בן 7 שנים ואין לי גישה אליו כרגע. תקציב -אני לא יודע בדיוק מה אני צריך לשדרג בשביל שזה יתאים לדרישות שלי כך שאני מניח בין 1500 (אם אפשר אז פחות אבל אני בספק) עד 2500 בערך שימוש עיקרי -משחקים (cod:aw וכיו"ב), אופיס, סרטים. (אין תוכנות ספציפיות) רזולוציה - 1920*1080 גרפיקה - אני לא אחד שמשחק על רזולוציות והגדרות גבוהות אבל כמובן שעדיף לשאוף אלי…

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  23. Started by talvi8942,

[TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]31382[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]31691[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏CoolerMaster V8 GTS CPU Cooler‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]30889[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colsp…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  24. * מטרות המחשב? הרצת תוכנות כבדות כגון מאטלאב, orcad. חישובים מהירים. * גודל המסך? 13~14 אינץ' * רזולוציית המסך? לא כל כך מבין, שיהיה HD. * משקל רצוי? אפשרי ultrabook אבל לא על חשבון המהירות. עדיפות ראשונה זו המהירות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DB9-serial port. * Bluetooth? אפשרי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 128GB * כונן אופטי? לא מחייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Asus * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שלא יהיה מסך מגע. בתכלס, מה שחשוב לי זה מהירות המחשב. שיהיה cache memory גדול. תודה לעוזרים,

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  25. Started by snizel,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה, אפשר להגיע עד הסוף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית - אינטרנט, סרטים וכו', משחקי דפדפן. עבודה כבדה במסמכים וכאלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. ה…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.