ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניינת לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי תקציב : עד 3000 ש"ח המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ותוכנת האופיס בעיקר בשימוש תדיר ולא למשחקים ציוד היקפי: מדפסת , מקלדת ועכבר. רצוי שהמחשב יהיה שקט אין העדפה לחנות ספציפית תודה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
לשימוש :סטודנט בעיקר (הרצה של משחקים סבבה כמו pes ) בחרתי בדגם הזה מכיוון שאני מחפש מסך מגע עם מחשב שהוא דיי חזק שיכול להחזיק לי לאורך זמן דעתכם בנושא התקציב הוא עד 4600 +- אשמח גם לעוד הצעות . Asus VivoBook S550CM-CJ072H [table][tr][td]מחשב ניידAsus[/td][/tr][/table][table][tr][td]דגםS550CM-CJ072H[/td][/tr][tr][td]מעבדIntel® Core™ i7-3517U Processor 1.9GHz[/td][/tr][tr][td]מסך"15.6 LED 1366x768 Touch Screen[/td][/tr][tr][td]מצלמהיש[/td][/tr][tr][td]מאיץ גרפי - VideoNVIDIA® GeForce® GT 635M 2GB[/td][/tr][tr][td]זכרון4GB DDR3[/td][/tr][tr][td]דיסק קשיח500GB 5400RM + 24GB SSD[/td][/tr][tr][td]מערכת הפעלהWindows 8[/td][/tr][tr][td]שפת ממשקעברית או אנגלית[/td][/tr][tr][td]חי…
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בין 3500 ל- 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך אבל גם לא לזרוק כסף לאוויר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? העיקר לעמוד ביעדי השימוש במחשב, ניתן לחרוג במידה וזה משתלם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב מיועד לשימושים כלליים ובעיקר משחקים - GW2, LOL, Hitman, CIV, Diablo III...השאיפה שיריץ משחקים באיכות בינונית גבוה כיום. הכי חשוב שיחזיק כמה שיותר שנים (במידת יכולת הניבוי המוגבלת שלנו), ייעד אופטימלי - הרצת משחקים חדשים בעוד 3-5 שנים באיכות נמוכה-בינונית. קיים מסך עם רזולוציה של 1900x1650 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אם מישו ממכם מוכר מעבד inte l דואל קור מגרסא t אני מחפש אימייל klemberg@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם,אשמח מאוד לעזרתכם כי אני ממש לא מבינה במחשבים ,אבל מה שכן אני רוצה לעצור בבחירה נכונה . אם יש מחשבים שאתם ממליצים שיש ברשותכם או שמעתם עליהם ולא רשומים בבחירה שלי כמובן אשמח שתרשמו.. בחרתי כמה מחשבים מתוך בחירה של מחיר פחות או יותר(עדיף עד 4500) ,חנויות שנוח לי לרכוש בהם את המחשב וכמובן אחריות (גם מבחינת שנים וגם עם לקיחה והחזרה על ידי החברה ) דברים שמאוד חשובים לי זה : 1.שיעבוד למשתמש רגיל כי לא תמיד ארצה לקחת ללימודים רוצה שישמש כמחשב נייח מבחינת האופציות 2.רוצה שלא יתחמם המקלדת והעכבר 3. רוצה לראות על המחשב סרטים באיכות נורמלית + 4.וסוללה שתחזיק יותר זמן ואלה המועמדים :אשמח אם תרשמו למה המחשב הספציפי שבחרתם עדיף על השני שאדע מה הסיבה http://www.o…
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל אבל רצוי לחסוך בהתאם אם יש במה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב כבדים, ורצוי שהוא יריץ משחקים שיצאו עוד כמה שנים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא .. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO BF3 וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה שאני קונה את ה DELL 2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
הנייד לא צריך להיות קל במיוחד כי היא לא מתכננת לטייל איתו ממש, וטווח המחיר הוא 2000-3000 כשעדיף לכיוון ה 2500. ראיתי שi5 עולה רק 300 שקל יותר מi3 אז זה הדגם שמצאתי נכון לעכשיו: http://ksp.co.il/?uin=16364 מה אתם אומרים? ממליצים על משהו אחר עדיף? מחר היא רוצה כבר לקנות. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים לא כל כך כבדים אני לא גיימר משהו ממוצע , סרטים, שירים, אינטרנט... * גודל המסך? 15 * משקל רצוי?לא קריטי 2 או 2 וחצי קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא רלוונטי כי אני מתכנן לקנות סוללה עם 9 תאים.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMI וכו) \: כן hdmi dvi בקשר לesata לא כל כך משנה * בלוטות?עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח 750 * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?עדיף אחריות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?בעיקרון hp אבל אני לא כל כך מבין בזה אז אני פתוח להצעות..…
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי לכם, מבקשה המלצתכם למחשב נייד לעבודה, מסך מבוקש 13.3 מעבד I5, מינימום 4 גיגה זיכרון ורצוי כונן SSD 128 גיגה. המליצו לי על טושיבה PORTAGE דגם R830-112 מחיר 5150 עם כונן 500 גיגה רגיל ועם שדרוג ל 128 SSD עוד כ 600 ש"ח. כמו כן גם המליצו לי על ASUS דגם מה דעתכם ? [table] [tr] [td] 3Model Name [/td][/tr][/table] UX31E-RY009V [/t][/t] [table][tr] [td][/td][td][/td] [/tr] [tr][td] Color [/t] כסוף בגימור אלומיניום [table][tr] [td][/td][td][/td] [/tr] [tr][td] CPU [/t] Intel® Core i5-2557M Processor, 1.7GHz, 3MB Cache [table][tr] [td][/td][td][/td] [/tr] [tr][td] Memory [/t] 4GB (1 x 4096MB) DDR3 1333MHz, OnBoard Memory …
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אהלן, בחמש השנים האחרונות שירת אותי נאמנה מקבוק סטנדרטי של אפל, אך לצערי גם אותו תפסו מחוגי הזמן והחבר מתחיל לזייף ולהתנשף כל אימת והוא נאלץ להתמודד עם שתי תוכנות כבדות. הייתי שמח להמשיך ולשרג עצמי למקבוק פרו חדש, אך משכורת הסטודנט מתנגדת לכך בתוקף. דרישותי מהמחשב החדש אינן תובעניות - בסופו של יום עיקר עיסוקי הוא בעיבוד תמלילים, פעולות אינטרנט שיגרתיות, צפייה בסרטים ועבודת פוטו-שופ לעיתים. יחד עם זאת, חשוב לי כי המחשב יהיה חזק (ואמין) מספיק כך שאוכל לסמוך על השארותו בסביבה למשך מספר שנים. גודל המסך הרצוי הוא 13-"-14", דיסק קשיח בגודל מינימלי של 500 ג"ב. כיוון והמחשב הנוכחי שלי הוא למעשה מוצג ארכיאולוגי, הוא לא התהדר בסוללה מרשימה במיוחד. לכן, אשמח למחשב שביכולתו לסחוב כ-…
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר STARCRAFT 2 זה היעוד העיקרי הכי חשוב שהמשחק ירוץ מושלם בלי שום נפילות בFPS על הגדרות גרפיקה בינוניות (אם אפשרי בגדר התקציב אם לא אשמח אם תוכלו להסביר כמה צריך להוסיף בשביל לממש את זה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש …
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
היי חברים מחפש מחשב טוב ללימודים. למה אני מתכוון בטוב? שהוא לא יגביל אותי בגלישה באינרנט בטאבים מרובים ובמקביל עבודה במס' מסמכים באופיס. בנוסף אני מעוניין לראות סרטים בצורה חלקה גם בחיבור לטלויזיה. בנושא גודל המסך יש לי דילמה שכן שיחקתי ועבדתי קצת עם מחשבים של אנשים בגודל של 15' והיה לי ממש ממש נוח. השאלה היא האם יש הבדל משמעותי בין 15 ל14 מבחינת צריכה סוללה, כי אני רוצה שהסוללה תעבוד איזה 4-5 שעות רצוף בלי למות. אם ניתן יהיה להכניס במסגרת התקציב והדרישות כרטיס מסך שהוא לא מובנה, מבורך. * גודל המסך? לא קטן מ-14. כזה שישתה פחות סוללה. * משקל רצוי? לא רלוונטי, שיהיה נייד יחסית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות. * בלוטות? מומלץ. לא חובה. *…
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של HP Pavilion dv5 1115ej Entertainment Notebook PC המחשב שלי מאוד תקין ללא שום תקלות ולא ווירוסים ואליפו אין בו חומר ולא תוכנות, אני עוסקת בגרפיקה בתוכנת הפוטושופ תמיד, ואני מרגישה שיש איטיות חבל על הזמן, אז אני חושבת על להוסיף חלקים חשובים שיעשרו לי בעניין, מה צריך להחליף? מעבד ? מעבד גרפי ? מה בדיוק תרין על מנת שזה יזרז ויעזור לי בגרפיקה אלו התנאים של הנייד שלי, אם צריך לדעת עוד משהו אני אשמח להעלות
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי כבר מעבד חזק (i73770), והמטרה להרכיב מחשב שיהיה future proof ויחזיק כמה שנים טובות ללא צורך בשדרוג, ושיהיה כמה שיותר אמין (גם אם צריך לשלם קצת יותר בשביל זה) המחשב לשימוש משרדי/ביתי ללא משחקי תלת ממד או גרפיקה כבדה (גם בעתיד לא ישמש למשחקים) לא ישמש לתוכנות כבדות במיוחד, אבל המהירות חשובה - זמן הדלקה, פתיחת חלונות חדשים וכד' מהיר כמה שיותר גם בריבוי משימות. לא מתוכנן שום OC שקט חשוב, אבל לא קריטי. אני רוצה מחשב קטן, והחלטתי להשקיע לא מעט במארז בשביל זה, אבל אני לא בטוח אם המארז לא קטן מידי , ביחוד בקשר לאוורור והתחממות (שעלולה לקצר את אורך החיים של המערכת). מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל קירור למעבד: Shythe Big Shuriken…
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות לפטופ בארה"ב, ואני הייתי רוצה לדעת לאיזו חברה יש תמיכה הכי טובה בארץ ללפטופים שנקנו בחו"ל תודה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהספק שלי Antec Earthwatts ea-500 שבק חייו, רצתי ל-KSP וקניתי ספק Seasonic M12II-620W (למזלי הגעתי 2 דק' לפני הסגירה). כרגע יש לי מארז Sonata Designer 500 ובשביל להחליף ספק צריך לפרק את הלוח אם וגם את קירור המעבד אז מצאתי את עצמי עם מחשב פתוח והספק החדש מונח עליו. נראה לי שאני מעדיף לא להתעסק עם לפרק הכל ואז להרכיב מחדש אז החלטתי להחליף את החלקים הראשיים (בגלל שגם הגיע הזמן להחליף, ה-Q9300 כבר לא סוחב). אני מתכנן לקנות (ואליהם לשדך את הספק החדש): i7 3770k GA-Z77X-D3H זכרונות 2*8GB Crucial M4 128GB Fractal Design R4 אני רוצה להביא מהמחשב הישן שלי: Geforce 8800GT (עם ה-Accelero S1 המעולה והמאווררים שלו) 2 דיסקים קשיחים אשר נמצאים ב-RAID 1 דיסק קשיח רגיל מאווררי N…
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בעלות של 4.5K כולל מסך LCD עדיף 22 INCH מטרות המחשב? משחקים, סרטים אינטרנט.. הכל מהכל אבל הכי חשוב משחקים כבדים אין צורך להכליל ציוד הייקיפי חוץ ממסך כפי שאמרתי עדיף 22' העיצוב לא חשוב מיצידי שיראה כמו תחת אבל שיעבוד כמו ראש (איזה משחק מילים אה ) . אני רוצה מחשב שקט עד כמה שניתן ברמת החריש(שאני לא ישמע אותו בכלל) OC אולי רק לכ.מ אבל ממש לא ברמה גבוה.. עד כמה שניתן עם קירור סטוק (אני גר בבאר שבע אז לא להרכיב לי מפרטים מחנויות בחיפה :\ )
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
זקוק למפרט לגיימר, התקציב הוא 4K. ללא מסך, רק מעאכת עצמה, ללא ציוד היקפי. תודה. ד.א המחשב מיועד לבן דוד שלי.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי ללמודים ולמשחקים.... עכשיו יש לי כמה דרישות שהייתי רוצה לראות בו... קודם כל שהמשקל הכולל שלו לא יהיה כבד מדיי סביב ה3 קילו... כרטיס מסך- הייתי שמח למצוא אחד של geforce 9600 או יותר טוב גודל מסך עדיפות ל 15.6 כמובן שיהיה לו wifi ואם אפשר גם bluetooth זה בגדול הדברים היותר חשובים לי שיהיו.... וכמובן של חברה אמינה שיש לה אבא ואמא פה בארץ... התקציב הוא סביב ה4500 אבל אפשר להתגמש אם צריך.... תודה רבה רבה לעזורים....
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
תודה מראש ???
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
(Intel Celeron T3000 (1.80GHz, 800MHz, 1Mb 1.80ghz, 800MHz, 2MB) Core2 Duo Mobile Processor T7100) איזה מהשניים יותר טוב... ואני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איזה משני הניידים הבאים יותר טוב: Amilo Pi 2530 Amilo Li 3710 זה די דחוף אז כל תשובה תעזור. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
קודם כל שלום אני מחפש מחשב מKSP כי זה ממש מתחת לבית שלי ואין לי בעיה איתם יש לי כבר מחשב אחד שלהם והוא עובד סבבה לגמרי אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כמו PES 2010 נגיד שייצא בקרוב פחות או יותר על MED-HIGH ומשחקי ספורט בעיקר.. שיהיה מעבד טוב עם קירור טוב אני מעדיף על בסיס INTEL אבל אם אתם חושבים ש AMD יותר יתאים פה אז אין בעיה אם אפשר גם כונן קשיח גדול לא יודע בערך כמה יש אם יש משהו יותר מ500 והוא במחיר סביר אז למה לא כמה שיותר יותר טוב כל עוד המחיר טוב ובלי ציוד היקפי תודה מראש לעוזריםם!! נ.ב שהכרטיס מסך יהיה תומך HDMI + HDTV שוב תודה
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום ! אני לקראת קניה של מחשב והרכבתי את המפרט הבא ואני רוצה המלצות לפני הקניה , ואם יש דברים שאינכם מסכימים במפרט זה אשמח לראות את דתעכם בנושא אז ככה החלק היחד שאני לא צריך זה דיסק קשיח יש לי 320 gb וזה מספיק לי ולא צריך יותר מזה: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪922 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪592 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪266 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBNT כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ₪886 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C3D-HD4870-1GD5E-HDMI צורב LG GSA-GH22N …
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
מה קורה אנשים? אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של בין 5,000-6,000 ש"ח. המחשב בעיקר למטרות של גרפיקה בתוכנת SOLIDWORKS וגם משחקים, ז"א מסך גדול 17'' חשוב שיהיו בו רמקולים טובים ולפחות 400 GB. יש למישהו המלצה בשבילי? ??? תודה!
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים ועבודות משרדיות א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Skype, Microsoft office access, Xchat ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). אם משחקים כמו Quake4 או Unreal 2004 זה כבד אז כן ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1366x768 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא, אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? כונן דיסקטים (נו באמת?) 5. במידה …
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-