עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by broller,

מבקש מפרט ל7 אלף גג לא כולל מסך בעל צורב dvd

2. Started by shlosi,

שלום לכולם, חפשתי במפרטים המוכנים וראיתי שאין שם אפילו לא מפרט עריכת וידאו אחד לרפואה אז אני מציק לכם פה: אני רוצה לרכוש מחשב חזק מאוד שמיועד לעריכת וידאו HD-אוויד ופרימייר, כולל אפטר אפקטס, ואולי גם תלת בעתיד הלא רחוק. התקציב יכול להגיע גם עד 8000, והדברים החשובים הם: מעבד i7 זכרון אני לא יודע כמה, אבל אני מניח ש12 או 16 ג'יגה כרטיס מסך חזק במיוחד הארד דיסק פנימי של 2 טרה הבנתי שכונן SSD הוא די נחוץ, אז אחד של לא פחות מ120 ג'יגה זהו פחות או יותר. כמובן הדברים הרגילים- צורב, חיבור usb3, מערכות קירור וכו'. חוץ מהמפרט עצמו אני לא מחפש ציוד היקפי. תודה רבה לכולם!

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  3. שלום לכם. אני רוצה את עצתכם בקשר למפרט התחלתי שהכנתי + השלמה של הציוד שחסר. התקציב 7K +-1K. המחשב משמש בעיקר לעיבודי תמונות של 7MB כל תמונה. ואני מעוניין כי כל תמונה תפתח, תעובד ותשמר בקצב מיידי. כמן כן הוא משמש לעבודה על תוכנות CAD למינהן מידי פעם וכן לעבודה רגילה באופיס ,אינטרנט וכו', בעתיד ישמש גם לעריכת וידאו. OC יבוצע אולי בעתיד על מנת לסחוב עוד עם המחשב. המחשב אמור לתפקד טוב כ 5 שנים לפחות. כרגע אני יקח HD יחיד ובעתיד אני יוסף עוד אחד על מנת לעבוד במערך RAID שיתן עוד קצת מהירות וכמו כן במידת הצורך אני יוסיף כרטיס מסך נוסף. לוח אם : ASUS P5W DH DELUXE מעבד : E6300 לפי המלצתכם (היה מתוכנן P.D עם שדרוג) דיסק קשיח : WD 250GB 16MB BUFFER )WD 2500YS( כ. מסך: ATI X1800GTO…

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  4. היי, יש לי נייד dell inspiron 1520 לאחר שניסיתי לעשות Partition עם Partition Magic 8 - המחשב פשוט קרס ואי אפשר להעלות את הווינדוס (VISTA) ניסיתי לפרמט את מחשב אך זה בלתי אפשרי בגלל שהשגיאה הנ"ל מופיעה, ניסיתי לפרמט את C אבל זה גם לא עזר. למישהו יש רעיונות? תודה.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  5. Started by redti,

אהלן חברה, אבי החליט לשפר את המחשב של אחותי במחיר המצחיק הזה בלבד.. אני צריך : לוח אם מעבד כרטיס מסך וג'יגה זיכרון פנימי המחשב לא לגיימרים.. אז לא צריך כרטיס מסך בשמיים אני יודע שזה קשה עם הסכום הזה אבל תנסו תודה אני מאוד אשמח אם המפרט יהיה נגיש לקנייה מKSP כי אני קרוב אליהם וזה הכי נוח

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by Albetron,

מה הם Pci serial port וknown device במנהל ההתקנים? לא מצאתי דרייברים שלהם. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  7. שבוע טוב לכולם. אוקיי אז מאחר והבנתי שאין לי יכולות בהכנת מפרטים חח אני צריך הכי מהר שאפשר מפרט למחשב שיהיה יציב בעניני המשחקים והגראפיקה אני צריך מפרט בלי מסך ולא לשכוח צורב וכונן DVD ועוד משהו שמבחנתי הוא חשוב אני רוצה מארז מיוחד עוד משהו שיהיו בו גם מאוררים טובים אני רוצה שבכללי הוא יהיה משחב חזק. התקציב שיש לי הוא: 7,000 שלפי מה שהבנתי אפשר לבנות בו מחשב מכובד מאוד . אוקיי אז זהו זה תודה רבה מראש לעוזרים,ושוב שבוע טוב.

• 13 תגובות
    • 677 צפיות
  8. נראה לי שאפשר גם להכליל את השאלה האם שיא הטכנולוגיה כיום, שאפשר להרכיב מחשב כזה ב20 אלף שקל נגיד, יריצו טוב משחקים גם בעוד 4 שנים? אם נקנה היום מחשב ב10 אלף ובעוד 4 שנים בעוד 10 אלף, האם נקבל אותה תוצאה מבחינת ביצועים? אני לא מבין גדול בחומרה אבל לפי מה שנראה לי, ההתקדמות היום היא לא מטאורית כמו שהיה אפשר להגיד לפני כמה שנים זה נראה כאילו החומרה, כפי שאנחנו מכירים אותה היום, מתאמצת המון בשביל להוסיף אחוזים בודדים בביצועים ורואה שהכף נוטה לכיוון זה עם ה5-6 יותר FPS במשחק או העוד 5% במהירות. קשה לומר שיש באופק איזו טכנולוגיה מהפכנית מעבר לפינה. מה אתם חושבים?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by sixth,

שלום, אני מחפש מחשב בשביל אינטרנט, סרטים, ושאר הדברים, בלי צורך למשחקים. הציעו לי את ההצעה הבאה: מארז P-4 ATX USB שחור 755 לוח אינטל מקורי 946G מעבד CORE 2 DUO E6300 זכרון KINGBOX DDR2 1024MB 667MHZ דיסק קשיח SATA 7200 120GB צורב NEC DVD כונן דיסקטים 1.44 כ.מסך NX7300GS 256MB PCX משותף 2 3,400 ש"ח --------------- עכשיו, רציתי לדעת, האם יש מפרטים טובים יותר? ראיתי מפרט שנדמה לי היה בבערך אותו מחיר, פלוס מסך 17 אינץ LCD בIVORY, אבל אמרו לי שלא אמין לקנות שם? מישהו יכול לעזור לי למצוא מפרט במחיר טוב עד כ4 אלף שקל? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  10. אני זקוק לחוות דעת על המחשב הנייד של DELL ‎Dell Studio 1535 IN-RD09-2568 המטרות שלו הם בעבודות משרדיות(אופיס, וורד ותיכנות) אני משער שאם הוא יצליח להריץ אופיס הוא יצליח להריץ תוכנות אחרות שאני צריך http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6985 מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Started by doronb,

שלום לכולם ! אבקש מפרט למחשב שימןש עיקרי למשחקים מחיר 3000-3500 ללא מסך יש ברשותי כרטים מסך 8900 pro כך שלוח האם חייב להיות agp בתודה מראש דורון :s05: :s05:

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  12. שלום, לאחר קריאה רבה בפורום על הרבה מפרטים והתייעציות רבות, התגבשתי על המפרט הבא, אשמח לשמוע דעתכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).י; פוטושופ אילוסטרייטור אינדיזיין (פרנסה) אוטוקאד דו מימד (כבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות…

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by AzurA,

[table][tr] [td]Intel Core i7 3930K / 2011 Box - no fan[/td][/tr][/table] ASUS RAMPAGE 4 EXTREME Seasonic PSU 620W A.PFC Modular 80+ Retail DVDRW PIONEER DVR-S19LBK x24 Black SATA[table][tr] [td]Scythe Cooler MUGEN 3 Rev B [table][tr] [td]Microsoft Keyboard Natural 4000 Retail [table][tr] [td]Microsoft Mouse Comfort 4500 Retail [table][tr] [td]AGESTAR Dock Station 2.5"/3.5" Card Reader USB3.0 [table][tr] [td]Cable SATA II 90-180 Degree 50cm [table][tr] [td]Arctic Silver 5 3.5g Tube[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] לגבי זכרונות ו SSD אני לא סגור בכלל זכרונות אני בטוח ילך על 2133, השאלה היא של איזו חברה כרגע מה שיש …

14. מהאתר SKYPC 1,101 מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box INT-CP-E6750 1,001 לוח אם ASUS P5KC 31102 433 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS 428 ספק כח HEC ACE580 580W ACE580 194 צורב Pioneer DVR-212 X18 DVD PDVR-212BK מהאתר www.gibornet.co.il OCZ OCZ2N800SR2GK 2GB (1GBX2) DDR2 800MHZ CL4 DUAL KIT 635.00 HEC COMUCASE 6919B-NPS 120MM X2 FANS FRONT USB X2 + AUDIO BLACK 266.00 סה"כ: 4058 ש"ח הערה: המחשב בעיקר למישחקים אבל לא רק והכרטיס מסך כבר מחכה בבית אשמח לכל הערה או תגובה תודה

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by metarika,

קצת הלכתי לאיבוד באשכול לעורכים הגרפיים, מקווה לקצת הכוונה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ 4000 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solidworks ו-AutoCAD לצורכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 אינץ' , לא WIDESCREEN. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by artv8,

שלום לכם. אני סטודנט להנדסה ואני מחפש מחשב. הדרישות: 1. עובד בלי בעיות בתוכנות של גרפיקה הנדסית כמו SolidWorks. 2. עובד בלי בעיות בתוכנות מתמטיקה כמו Matlab. 3. גלישה ואופיס. 4. שקט ככל האפשר. מה קיים? כלום. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי.

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by eurekas300,

שלום חברים ! אני כבר עם המחשב הישן שלי קרוב ל-8 שנים. Q6600 4GB RAM לוח ב-2 שקל. גם לאחר פירמוט המחשב לא מסתדר על מולטיטסקינג והוא דיי איטי.אני משתמש בהרבה תוכנות יחד, לא כבדות אומנם.חשוב שיחזיק טוב ומהר. אשמח להמלצה לשילוש ב1500-2000 שיהיה חזק ואיכותי! חשוב לוח אם איכותי לא חייב שיהיה יקר רק שלא יהיה זול ואיכותי.אפשר חריגה קטנה אם זה משתלם. אשמח גם להמלצה לSSD בנפרד בסביבות 300 שח. תודה רבה חברים יקרים!

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  18. שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב בשביל משחקים ואינטרנט... התקציב למפרט הוא 4K גג!!!! המפרט לא יכלול כרטיס מסך שאותו כבר יש לי 7800 GT .... לא יכולל מסך ושאר הציוד ההקיפי רצוי זכרון פנימי של 1G תודה רבה...

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by henz12345,

שימו לב למה רשמתי הכי זול , זה מחשב שלא למשחקים \ גראפיקה \ כל דבר כבד. זה מחשב ל: "בורסה , אתרי אינטרנט , מוזיקה פה ושם , סרט פה ושם" , אפילו לא מחשב להורדות אבל רצוי הארד דיסק נחמד ככה לכו תדעו אם בן דוד שלי יתחיל להיות מבין פעם :-). אז ככה : דבר חשוב מאוד שהוא רוצה! חדות ויופי של תמונה, אחריות , מהירות [שלא יתקע בדברים שפרסמתי למעלה חחחחחח] . תודה לעוזרים =) . שלא יעבור ת3000 בבקשה =].

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  20. Started by e-r-a-n,

אני מנסה להרכיב מפרט למחשב עבור שימוש בסיסי כמחשב ובעיקר כתחנת עבודה לאוטוקאד. אני מעוניין בתחנת עבודה קומפקטית ולכן מעוניין במיקרו ATX. בינתיים מה שעלה בחכתי זה המעבד והלוח הבאים Intel Pentium Dual Core - E6300- 2.8GHz450 - כ-390שקל GIGABYTE GA-EG41MF-US2H - כ-370שקל 2x1GB Corsair Dominator TwinX CL5 Dual Channel, כ-320 שקל 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS , כ-240שקל. צורב - כ-120שקל. לגבי המארז, אני מתלבט לגבי האנרמקס לגונה, שמחירו נע בסביבות ה-370~שקלים. מלבד זאת, אני מתכנן על מסך 22" מבית LG, שמחירו כ-1000שקלים - הדגם הוא W2261V. ------------------------סה"כ הקנייה כ-3,000 שקלים (כולל עכבד ומקלדת שלא מופיעים) כרטיס מסך וכ.קול מובנים ואין צורך ביותר מזה. לגבי ה…

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  21. אין דרייוור מתאים ל WINDOWS XP לא מצליח להכנס ל BIOS אולי לשנות ל ENABLE את התקן ה SOUND כל הדריוורים שניסיתי(בעיקר מ DRIVERGUIDE) - אף אחד לא עובד השתמשתי בדיסקים לדיאגנוסטיקה ושינוי הגדרות-לא עזר מישהוא יודע עם יש דרייור לנייד הזה ל- WINDOWS XP ? מישהוא יש לא רעיון כלשהו ? או שנגזר על הנייד הזה להיות בשקט לנצח! תודה רבה מראש TANGUSH

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  22. אהלן חברים, אני נועם. אני מתכנן לקנות בתחילת החודש הבא את המפרט הבא והייתי רוצה לשמוע את דעתכם בנוגע להתלבטויות שלי על מארז וספק. אני מבקש שגם אם אתם חושבים לגבי אחד החלקים שעדיף לי לקנות משהו אחר אז תביעו את דעתכם. המחשב מיועד למשחקים כבדים, כעיקרון אין לי תקציב מסוים אבל לא אכפת לי להשקיע כמה שצריך על גבול הטעם הטוב. MotherBoard: Asus Rampage Formula בחרתי דוקא את הלוח הזה כי הוא עם הצ'יפסט הכי חדש של אינטל (X48) ועדיין מותאם ל-DDR2. CPU: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX הלכתי על מעבד שנראה כחזק מאוד לטווח הארוך ועדיין במחיר הסביר. Mermories: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 הבנתי שזיכרון ב-CL4 הוא יעיל יותר מ-CL5, מתלבט בין OCZ ל-Cors…

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  23. הדבר הכי חשוב לי זה שהמחש יהיה אמין ומהיר בגלישה ובגלל זה צריך לדבוק בקירור אמין (שלא יהיה כיבוים כתוצאה של התחממות) ו2 ג'יגה ראם תודה רבה..

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by ozgilad,

היי כולם, אני חדש פה, אז קודם כל שלום כולם. אז ככה, אחרי הרבה זמן שלא הייתי בעניין, אני חוזר לתחום המשחקים, ומכיוון שהמחשב שלי הוא בן 8, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש. הבעיה היא שאינני כלכך מעודכן בהיצע של החומרה בימינו, וגם התקציב שלי לא גדול מידי. הרכבתי לעצמי מפרט, ואני רוצה לדעת את דעתכם לגביו. האם הוא טוב, מה כדאי לשנות, ושאר מחשבות. המפרט הזה הוא בדיוק לתקציב שלי, אז אם צריך רכיב יותר טוב, זה יהיה על חשבון רכיב אחר. אני מעוניין שהמערכת תפעיל בצורה טובה את כל המשחקים בשוק, אך גם תריץ את המשחקים בדור הבא(מנוע uneral3 ולדוגמא), בצורה סבירה בהחלט. ----------------- מעבד: 830 ש"ח (Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוח אם: 460 ש"ח K8NSC-939 (s939) nForce3 זיכרון: 250*3=750 51…

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by wooper,

היי אני מתלבט בין http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400.htm לבין מחשב נייד מ ‎RD510-K.AD24E T5800 2.0GHz ksp CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5800, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots)‎ ‎ HD‎ ‎250GB (SATA) 5400rpm ‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA® GeForce® 9300M GS (DDR2 256MB VRAM, *TurboCache Support)‎ ‎ Optical Device‎ ‎SATA DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM)‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel® Pro/Wireless 3945BG(802.11b/g/n)‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes (BlueCoreTM4 v2.0+EDR)‎ ‎ Webcam‎ ‎Yes (1.3 Mega Pixel)‎ ‎ Card Reader‎ ‎6-in-1 (xD/SD/MMC/MMC Plu…

• 1 תגובה
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים