עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הבנתי שלמעבד I7 של טייגר ליק דור 11 יש את אותם ביצועים +- ל MAX 330, יש סיבה ששמו את שניהם באותו מחשב?

2. אשמח לקבל חוות דעת על מפרט שהומלץ לי לצורך משחקים לא מתוחכמים, גלישה וכו': AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1 ASUS A8N-E - 939 (nForce4 Ultra) - ATX 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 - original C2.5 1 Gigabyte 6600GT SP 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - BULK 1 LG DVD-RW GSA4167 x16 DUAL LAYER (White) - bulk 1 COMPUCASE CI-6a21 400w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE 1 Thermaltake Thunderblade 80mm LED fan - BLUE 1 Microsoft - Multimedia Keyboard + Wheel Mouse Optical - PS2

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by Murmur,

שלום אני מרכיב מפרט שנועד לשימוש ביתי-משרדי בהתחלה, ותוך כמה חודשים אמור לשמש לפיתוח משחקים בתלת-מימד עם 3Ds MAX. חשבתי לנקוט בשיטה של הוזלת הקנייה הראשונית עם כרטיס מסך מובנה - שיסחוב כמה שיותר עד הצורך לקנות כרטיס נפרד (ואולי אפילו יריץ עבודות 3Ds MAX פשוטות). תקציב: 2500 ש"ח (אפשר חריגה מוצדקת של 100-200 ש"ח) חשיבות השקט: 8/10 במנוחה (בעבודה - שלא יהיה טרקטור אבל לא קריטי) ציוד היקפי: מקלדת ועכבר אוברקלוק: לא מתוכנן המחשב יחובר למסך 22" ב-FHD (לא כלול במפרט). הרכבתי את המפרט שלמטה. מעבר לחוות דעתכם - אשמח אם תוכלו לסייע בעצה בכמה נקודות ספציפיות (לא מוכרחים לענות על הכל בבת אחת): 1. האם הבחירה בלוח עם כרטיס מובנה חזק יחסית אכן תאפשר עבודה ב- 3Ds MAX עד רמה מסוימת? או …

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by ring_c,

אני ממש לא יודע מה לעשות. מה שבטוח הוא שאני לא רוצה להוציא הרבה כסף. אז ככה. יש לי היום פנטיום3 800MHZ עם כרטיס מסך GeForce4 MX440 (זה חשוב להמשך), שטוב לי מאד היום. אני לא גיימר רציני. אולי משחק מדי פעם איזה משחק חדש שהורדתי, אבל לא באופן קבוע (אני אבא לשני תינוקות!). אז ככה. אני צריך את עזרתכם בהחלטה על איזו טכנולוגיה ללכת. האם ללכת על ה-PCI-E במפרט הזה: CPU: Intel P4 LGA775 3GHZ FSB HT 1MB Board: Avalon BLKD915GAVL DDR 100Mbps Screen card: GeForce 5300 PCI-E*16 128MB שימו לב שבתצורה הזו אני חייב להחליף כרטיס מסך בגלל ששלי לא מתאים לPCI-E. עלות: 2435 ש"ח או ללכת על תצורת AMD בכלל, זולה בהרבה במפרט הזה: Athlon XP 3000+ FSB400 Asus A7N8X-X NForce2 400 פה אני אשתמש ב…

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  5. Started by Tbox27,

שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בקניית של נייד חדש. נתחיל מהשאלון: * מטרות המחשב? בעיקר ללימודים. (לימודי הנדסה) עבודה עם תוכנות כמו "מאטלב" "סולידוורקס" וכדומה. שימושים נוספים יהיו בעיקר אינטרנט, צפייה בסרטים (חיבור למסך LCD ) ומדי פעם משחקים (כשימוש משני לחלוטין אך שתהיה אפשרות להריץ משחקים). * גודל המסך? 14 אינץ. * משקל רצוי? לא מעבר ל 2.3 - 2.4 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? יכולת עבודה רצופה של 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? עדיפות. לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן לאחר חיפוש מעמיק בפורום. ה…

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by xfwind,

בתהליך איפיון מחשב חדש אני מקבל הצעות לתוכנות אופיס בפורמט של אופיס 365 או תחת שרת אקסצ'יינג' שמסופק על ידי ספק המחשבים/מעבדה שלי. אולי בגלל שמרנות יתר אני שואל האם אין חבילת תוכנות אופיס "כמו פעם" - שמותקנות על גבי המחשב וזהו ללא תלות בשרת חיצוני (למעט האימייל)? תודה

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  7. היי בשעה טובה התקנתי את ה8600M GT 512MB DDR II לנייד שלי,כרגע הוא על 55 מעלות במצב מנוחה במאמץ 73 החלפת משחה עושה פלאים מה שכן הבעיה העיקרית היא כשאני מפעיל משחק על רזולוציה מירבית הוא משאיר לי קוים שחורים בצדדים. זה קורה גם תחת WIN 7 וגם תחת VISTA דוגמא ניסיתי לשנות בדרייברים אפילו שהוא מראה על מצב מלא הוא משאיר את המשחק על קצוות מושחרים. שיניתי הגדרות בדרייברים אך הוא מחזיר אותם למצב ברירת מחדל "use my displays buit in scaling" [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  8. Started by edvin22,

1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך כמה מאות אני אשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by TomB,

אחרי הרבה חיפושים והשוואות צמצמתי את רשימת המחשבים שמוצאים חן בעיני לשתי סדרות - סדרת E6400 של דל וסדרת T400 של לנובו. המחשב ייועד לעבודת פיתוח על לינוקס ועבודת פוטושופ על וינדוס. המעבדים של הסדרות האלה הם בין 8400 ל-9600 גודל מסך 14.1 אינץ', לדל יש דגמים עם תאורת LED אחורית. ולשאלות: 1. יש איזה ידע נפוץ לגבי מי מהמחשבים/חברות האלה יותר אמין ולמי יש יבואן יותר אמין? 2. הפרש המחירים בין 8400, 8600, 9400 ו-9600 הוא לא קטן, עד כמה ישנה לי הפרש הביצועים בין המעבדים האלה לסוג העבודה שאני מייעד למחשב? 3. מישהו כאן יודע על בעיות עם תאימות עם המחשבים האלה ללינוקס? 4. בחיפושים שלי נתקלתי בהפרשי מחירים (בין zol.co.il ל - notebookclub.co.il למשל) די גדולים וטווח דגמים גדול גם כן, אנ…

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  10. Started by kashi,

היי, תעזרו לי בבקשה לבנות מפרט למחשב שיתאים למשחקים עד 4 אלף שקל בלי מסך, מקלדת, עכבר רמקולים בלי צורב תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  11. Started by Moshe132,

[table] [tr] [td] [table][tr] [td]מעבד[/td] [td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/td] [td]1[/td] [td]₪929[/td][/tr] [tr] [td]קירור למעבד[/td] [td]Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only[/td] [td]1[/td] [td]₪116[/td][/tr] [tr] [td]לוח אם[/td] [td]Gigabyte GA-H61M-USB3-B3[/td] [td]1[/td] [td]₪378[/td][/tr] [tr] [td]מארז[/td] [td]SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד[/td] [td]1[/td] [td]₪530[/td][/tr] [tr] [td]קירור למארז[/td] [td]Scythe 120mm Slip Stream 1200RPM 68.54CFM / 24.0dBA[/td] [td]1[/td] [td]₪40[/td][/tr] [tr] [td]זיכרון[/td] [td]Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333[/td] [td]2[/td]…

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by rockerr,

אוקיי,דבר ראשון,אני כבר ממש לא יודע מה לעשות וממש אודה למי שיוכל לעזור. דבר שני,אני אידיוט,למה?ככה... 1.קניתי לנובו S10E עם XP שמותקן עליו ועם כל הדרייברים,רציתי לנסות את WIN 7 אז פרמטתי את הכונן והתקנתי את 7. לפני הפרמוט,היתה אפשרות לrecover אוטומטי בלחיצת כפתור בהדלקת המחשב מבלי צורך בדיסקים (שחזור מחדש של כל ההתקנה של הווינדוס) עכשיו - לא פירמטתי את מחיצת הRecovery,היא מוסתרת ולא נגעתי בה. דבר נוסף - לפני שפרמטתי את הכונן עשיתי גיבוי גם בגוסט וגם בDrive image xml. 2.אחרי הפרמוט והתקנת WIN 7,נעלמה לה האופציה לRecovery. נסינות שחזור בגוסט ובDrive image xml לא צלחו. בDrive image xml אני לא מצליח לשחזר ומקבלת הודעת שגיאה "target partition must be at least the size of the o…

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  13. אני הולך לקנות מחשב נייד ב3000 שקל לשימושים קלים (office, אינטרנט , שיתוף הדפסה עם המחשב הרגיל ופשוט שיהיה נייד) יחסית אבל אני לא רוצה שיתקע אני אוהב הרבה זיכרון ולפי דעתי 2 GB מספיק(המחשב שלי בבית עובד בלי VM ופשוט לא ניגש לHD אין כמעט צוואר בקבוק של הHD) הרבה מציעים סביב המחיר הזה וMSI PR600R2 מושך לי את העיניים יש לי כמה שאלות: 1) MSI (אייבורי) כמעט כל מי שאני שואל אומר להתרחק כשאני שואל למה התשובה היא... ככה כי זה אייבורי\החלקים שלהם לא טובים רציתי לדעת מה לא טוב בשירות שלהם? קניתי אצלם כבר שני מחשבים במחיר טוב ותקלה שהיתה אחרי כמעט שנתיים נפתרה במקום(החליפו חלק) (ואני יודע שמי שלא מבין בכלל במחשבים מנסים לעבוד עליו(ניסיתי להיראות שאני לא מבין בכלל וניסו למכור לי …

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכי טוב לחסוך, אבל גם לנצל את הכל בא בחשבון במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שפחות, 100 שקל מקסימום 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר למשחקים, אבל המחשב יהיה לשימוש ביתי של כל המשפחה, זאת אומרת שהשימוש העיקרי הוא משחקים, אבל הוא צריך להיות גם מהיר וטוב באופן כללי א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני רוצה לקנות…

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  15. Started by sroolik,

שלום ! פעם הייתי פעיל בפורום ודי הבנתי מה הולך עם החומרות אבל מאז שאני בצבא (גבעתי...) אין לי זמן ולא התעדכנתי במחשבים כבר 9 חודשים אתם מוכנים להרכיב לחבר שלי מפרט עד 3500 בעיקר למשחקים ? הוא לא צריך ציוד היקפי כלל, וגם לא CD-ROM אם אתם מוכנים גם להסביר לי למה את רוב המפרטים מציעים עם AMD אני אשמח, כי כשעזבתי את התחום, הקונרו המיטו קלון על AMD תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  16. היי, אני מעוניין לקנות מחשב לפיתוח משחקים, וגם לגלישה ולצפייה בסרטים (לרוב פחות מאיכות HD..). אני לא צריך כרטיס גרפי מטורף (אני לא מפתח CRYSIS), זה לא הדבר החשוב אצלי. אני צריך ביצועים טובים ונוחות עבודה עם כתיבת קוד, ולכן: 1. מסך 15" וסביבותיו 2. סוללה שתחזיק מעל שלוש-ארבע שעות (ורצוי יותר) 3. הארד-דיסק מהיר. SSD זו אפשרות שאני מוכן להשקיע בה עוד כמה אלפים. אשמח לראות דגמים שמשלבים SSD למערכת הפעלה. 4. גם 60G SSD יהיה בסדר.. מקסימום אשים סרטים וכו על כונן רגיל ונפרד. 5. לפחות 4G זיכרון (אני אריץ כמה תוכנות כבדות כמו VisualStudio במקביל) 6. מעבד שיסחוב את התוכנות שכתבתי בסעיף הקודם. 7. טווח מחירים - עד 4000 בלי SSD. עד בערך 6000 עם. מחשב שיענה על רוב הסעיפים גם יהיה טוב..…

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  17. Started by d54,

שלום לכולם! אני חדש פה ואני רואה איך שאתם עוזרים לכולם אז יש לי גם בקשה... אני רוצה לקנות מחשב חדש בימים הקרובים עכשיו אני לא ממש יודע מה נחשב טוב מה פחות-אח שלי היה אחראי על הקטע של קניית מחשבים אבל עכשיו הוא בחו"ל- בכל מקרה אני מאוד יודה לכם אםתתנו לי מפרט למחשב בסכומים של 3000-3500 ש"ח למטרה עיקרית של משחקים אחרי שהבנתי שהרבה מהחדשים לא יעבדו אצלי...ולמהירות מחשב טובה שלא יהיו יותר מידי עומסים וניגודים אני מאוד יודה לכם אם תסבירו לי חוץ מהמפרט למה להשים לב ואת מה בחיים לא לקנות! ומה בכלליות עדיף פנטיום או amd athlon בתודה מראש!

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  18. Started by OmerNeu,

Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro ¤889 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12 ¤460 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=836 Connect3D Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤1360 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1262 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤325 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤370 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1267 PCP&COOLING Silencer 470W ATX ¤448 http://www.foxpc.co.i…

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  19. Started by genia,

אז כמו שהכותרת אומרת אני מחפש לקנות ASUS EEE 901 השאלה היא איפה בארץ מוכרים אותו ובכמה? בZAP מופיע רק 900

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Intel Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB GIGABYTE X38T-DQ6 s775 C2Q 1600Mhz, Intel X38, DDR3 1600, 2xPCI-E 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC DDR II 800Mhz Zotac 8800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II Thermaltake Soprano VB1000BWS HEC Zephyr HEC-650DR-AT 650W Silent 12cm & 8cm fan מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by avraham711,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא משנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים הכי כבדים שיש בשוק -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V BF3 crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). במפרט -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  22. התקציב הוא 2600 במקור. מה שחשוב לי זה שירוץ על המחשב הזה GTA IV, Assisan's Creed 1+2, Call of Duty Morden Walfrten 2 וכל המשחקים החדשים נאמר כך... מעבד AMD Athlon II X3 435 Box ₪388 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX435WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P ₪480 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38498 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪255 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪271 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBNT כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ₪593 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=…

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  23. Started by XLEE,

שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי?6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי(משחקים/ת.גרפיקה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ,פרימייר,אפטר אפקט וכו....(תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים עדכניים FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): הרעיון בכללי לעבוד איתו שצריך עם שני מסכי 24 אינצ במקביל! -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבו…

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מעוניין במפרט למחשב באזור ה-5K. לא יבוצע OC למחשב. שיהיה שקט יחסית. השימושים של המחשב הם למשחקים (כמו למשל משחקי רשת WOW), עיצוב גרפי - פוטושופ, אילוסטרייטור, דרים וויבר, וכדומה. מבחינת ציוד הקפי: מסך 22 אינץ (אני אוהב את הסדרות של סמסונג, טובות?), ראוטר אלחוטי+חוטי איכותי (יש עוד מחשב), עכבר ומקלדת חוטיים. אני מעוניין גם בלפחות 1TB של דיסק קשיח. מארז - אהבתי את הסדרה של CM690 או שמספיק פחות מזה? לגבי כרטיס מסך הבנתי שה-4850 הוא ברירת מחדל לגיימרים למשחקים כבדים (רק לא מאוד כבדים) ולגבי המעבד, הבנתי שצנחו קצת המחירים של המרובעי ליבה (לעיצוב גרפי צריך מעבד עם ליבה מרובעת?) וגם חשבתי להוסיף אל-פסק. התקציב יכול להתגמש בכמה מאות שקלים.. ואשמח מאוד אם החנות ת…

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  25. Started by SinfuL-,

אני אף פעם לא מגיב בפורום אלה רק מסתכל אבל עכשיו אני צריך עזרה אז פתחתי משתמש אני בדרך כלל פעיל בפורום חומרה של גיימר ואני רוצה את דעתכם על המפרט הזה המפרט מיועד ל-OC

• 3 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים