ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,396 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט שעשיתי בקי אס פי אבל אני צריך גם מסך 17 שטוח ואני לא יודע איזה לקנות... וגם רציתי לדעת אם עדיף להביא ספק כח מקורי של איזה חברה כי פה הספק מגיע עם המארז וזה כולה ב 160 שקל.... המפרט צריך להיות עד סביבות ה 5500 שקל וקצת... Athlon 64 2800+ (S-754) 970 1 970 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8HDA3J S-754 sata, gbl 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 490 1 490 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1330 1 1330 דיסקים קשיחים? MAX…
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כבר הרבה זמן מנסה להסיר את הויסטה בנייד החדש שלי ולהתקין XP אבל הבעיה היא ש-F6 לא מגיב, ניסיתי לחבר מקלדת רגילה וגם מקלדת סיליקון ושום דבר לא עוזר יצרתי דיסק מערכת הפעלה חדש עם NLITE ויש שם את הSATA אבל אני בכלל לא מצליחה לגרום לו לנסות לקרוא את הדיסק ולהבין שיש בו SATA כי ה-F6 לא עושה שום דבר הנייד הוא Toshiba A305-S6845 תודה לכל מי שיעזור מורן
-
- 30 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מחשב נייד רצוי מאוד מאוד מאוד של DELL שיהיה מהיר ויחזיק להרבה זמן לצורך לימודים אינטרנט ומשחקים נמוך-בינוני
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני כבר די משתגע בעקבות המבחר והמפרטים השונים, אלה הדרישות: * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים HD (כולל חיבור ל LCD), מולטי טאסקינג. * גודל המסך? 13.3 או 14.1 * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא באופן חריג. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI רצוי. * בלוטות? לא הכרחי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? לא הכרחי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? איכות. לגבי המסך, עדיפות למסך מט (לא מבריק) ורזולוציה גבוהה. תודה
-
- 35 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב שעיקר החשיבות שלו היא כמה שיותר זיכרון . ראיתי שניתן היום לבנות מחשב עם מפרט של 64GB, קודם כל האם ניתן במחירים סבירים ובחומרה ביתית לבנות משהו עם יותר זיכרון? בכל מקרה אשמח לקבל הצעות למפרט גם של 64GB, שזה בעיקר הלוח והזכרונות כל השאר אני אוסיף לבד. תודה!
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 עם חריגה של 750 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ותוכנות ADOBE פוטושופ פרמייר אפטר-אפקט וכו' ואולי משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך בלבד.. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך לכלול מערכת הפעלה והרכבת המחשב בח…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך "מחשב" ב 1000 שח שלא יכלול מסך, ציוד היקיפי או שום כונן ואם אפשר לסדר לי שני מפרטים אחד מבוסס INTEL והשני AMD אהיה אסיר תודה!! בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
1.התקציב המרבי הוא 3000,יש אפשרות חריגה. 2.שימוש המחשב הוא גלישה-אוהבת לפתוח המון טאבים במקביל, וצפייה בסרטים, ולימודים. 3.רצוי שיהיה 8 ram, וכונן ssd 7. שיגיע עם וינדוז 8. בעל של חברה יהיה בארהב, אז אני רוצה להזמין מהחנות של לנובו, יש מבצעים ביום הקרוב. 12. חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר עמיד, ברור לי שזו בקשה לא פשוטה כשמדובר במחשב נייד. היה לי לנובו יוגה 2, ששרד כמעט חמש שנים, ועבד ללא דופי, אוהבת את העיצוב של לנובו, וחשוב לי שהמחשב לא יראה כמו גוש מתכת, למשל מסדרת הthinkpad בלבד, שהם עמידים, אבל לא מעוררים שמחה בליבי. מצרפת את הקישורים למחשבים של לנובו שמצאתי, ואשמח להבין מה ההבדל ביניהם, על מנת להזמין. תודה רבה https://www.le…
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי ללמודים ולמשחקים.... עכשיו יש לי כמה דרישות שהייתי רוצה לראות בו... קודם כל שהמשקל הכולל שלו לא יהיה כבד מדיי סביב ה3 קילו... כרטיס מסך- הייתי שמח למצוא אחד של geforce 9600 או יותר טוב גודל מסך עדיפות ל 15.6 כמובן שיהיה לו wifi ואם אפשר גם bluetooth זה בגדול הדברים היותר חשובים לי שיהיו.... וכמובן של חברה אמינה שיש לה אבא ואמא פה בארץ... התקציב הוא סביב ה4500 אבל אפשר להתגמש אם צריך.... תודה רבה רבה לעזורים....
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אז ככה היום הזמנתי את המעבד החדש ביותר בשוק q9650 ממקום אחר....אמרו לי שהוא יגיע בערך עוד שבוע....אז אני חייב כבר להזמין את המחשב... אז ככה אני רוצה מחשב למשחקים שיהיה קריר ולא אכפת לי השקט...אני לא מתכוון לעשות oc...המחשב הוא למסך 2243 שאני קונה בניפרד... אז ככה אני כבר הרכבתי מפרט תגידו מה אתם חושבים....המחשב הוא מ foxpc אני גר בעפולה אז זה ממש קרוב לי.. GA-EP43-DS3L -505 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5-415 Western Digital WD5000AAKS 500GB -325 Pine - XFX nVIDIA GeForce GTX260 XXX 89-1475 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1261-זה הצורב חייב המלצה אני לא מבין בזה כלום..! NZXT Tempest -480 Thermaltake Toughpower 600W-499-המלאי מאוד קטן ב fox ARCT…
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
ברשותי דיסק קשיח חיצוני, WD My Passport ובו דיסק של 2TB . האם ניתן להחליף את הדיסק הקיים בדיסק פנימי אחר בעל קיבולת גבוהה יותר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש מחשבי נידיים לצפייה בסרטים באיכות HD עד 3500 שקל?!?! אם לא אז בכללי מחשב שאפשר לראות ולשמוע בא סרטים בלי בעיה וגלישה באיטנרנט
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום אודה למפרט מומלץ עבור מחשב נייד קטן (12.5'') רצוי מאוד לא יותר מכך. שימושים - באוטוקאד (לא תלת מימד), אופיס, פאואר פוינט, פוטושופ מידי פעם. מטרת המחשב בעיקר לצרכי ניידות לפגישות ולכן חייב להיות קליל 1.5 ק"ג ומטה! אין צורך ביציאות מיוחדות, אין צורך בכונן דיסק כן חשובה מהירות התגובה וגודל כונן שכן ניתן יהיה לעבוד עליו בלי בעיה (במחשב הקיים אצלי היום יש 2 ג'יגה רם) אין עדיפות לחברה ואין צורך באחריות בינלאומית תודה
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד ואני מחפש מחשב נייד טוב בטווח המחירים 2500 - 3500 ש"ח. הצרכים שלי הם: 1. תכנות עבודות לאוניברסיטה (לומד מדעי המחשב). 2. עבודה שוטפת (אופיס, סרטים, מוזיקה) 3. מסך גדול 15.4 4. חיי סוללה ארוכים ככל הניתן 5. עדיף כמה שפחות חום ורעש. 6. עדיף מסך לא מבריק. אשמח לפירוט של דגמים שיהיו טובים עבורי. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3,500 ש"ח ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה עם אופיס ושאר שימושים סטודנטיאלים במסגרת תואר במדעי המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף שיגיע עם מערכת הפעלה ואופיס, במידת הצורך אוכל ל…
-
- 18 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מחשב שיריץ משחקים סבבה (למרות שאין לי בתחום הזה דרישה כ"כ גבוהה) ויריץ אפליקציות מהר וטוב (גם אם אני פותח מלא חלונות ומריץ בוזמנית אפליקציות שונות). זה המפרט שחשבתי עליו: מעבד: AMD Athlon 64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore 650 ש"ח לוח אם: AMD ASUS M2N-E SLI AM2, 500SLI, DDRII 800, 2xPCI-E 560 ש"ח זכרונות: 1GB Kingston 667MHz x 2 400 ש"ח דיסק קשיח: Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII 430 ש"ח כרטיס מסך: GIGABYTE 8600GTS 256MB GDDR3, Silent-Pipe III, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1050 ש"ח כונן דיסקטים: 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY Teac/SONY 1.44 (Black) 45 ש"ח כרטיסי קול: onboard צורב: LG DVD±RW GSA-H55NK x20 Black 195 ש"ח מארז: Thermaltake Thermaltake Bac…
-
- 18 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היום הייתי בKSP וקניתי מחשב חדש, בין היתר רציתי לקנות כרטיס מסך מבית היוצר של MSI כי אנדע שאין הבדל חוץ מהסטיקר בין הפירמות השנות ושכרטיסי המסך הם כולם תוצרת ATI והשוני הוא בחבילה שבה מוכרים את הכרטיס. המוכר טען שזה לא נכון ושכרטיסי SAPPHIRE יותר טובים, ונכנסו לוויכוח הוא גייס את כל צוות העובדים בכדי לשכנע אותי, ואני טענתי שזה לא חוכמה כולם שם באים משטח אויב ;D. בקיצור החלטתי לקחת את זה פה אליכם (המומחים האמיתיים) האם יש שוני בין הכרטיסים עצמם?! g0vner_x3
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן מחשב נייד עכשיו הגיע dell vostro 5470 אבל אין עליו ביקורות אז רציתי לשאול אם למשהו יצאה להשתמש או פשוט חוות דעת על שהי עליו או לפחות על המפרט
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום המחירים את המחשבים הניידים מאוד זולים ועם תמורה לא רעה בכלל אני צריך מחשב נייד לצרכיי אינטרנט, לא יזיק גם שיוכל להפעיל משחקים אבל בעיקר לעבודה מול אינטרנט, סרטים, הרבה מוזיקה. המליצו לי בעיקר על מחשבים של IBM, LG, NEC, DELL יש מיליון ואחר דגמים וסוגים. טעיתי לעצמי מה לבחור מה כדאי.. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
חברה אני זקוק למפרט מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט מוסיקה סרטים וכו' וגם מעט למשחקים. המפרט אמור להיות עם ציוד הקפי מלא - עכבר, מקלדת, LCD 19, מדפסת, סורק ופקס (במכשיר אחד כמובן). התציב הוא 4000, אפשר לחרוג מעט (גג ל- 4500) אם זה ממש נחוץ. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 ללא חריגה (כולל מסך) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה, גיימינג,עריכת סאונד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה ווינדוס. לא צריך אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא …
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני צריך מפרט למחשב עד 4000 שקל, בלי ציוד היקפי, ואני מקווה להצליח לשלב בו את ה --GeForce 7900GS . אני לא אתפשר על רכיבים, ולכן, אם יש כרטיס מסך זול יותר שיספק לי צרכים דומים (משחקים לא מתקדמים במיוחד) אני אשמח המחשב בעיקרון לעבודה משרדית, אין צורך ביותר מ-80 giga לדיסק קשיח, ומספיק צורב דיוידי משולב חביב. בכל מקרה- בקשר לכרטיס מסך, כמו שאמרתי- אני מוכן להתפשר על כרטיס מסך פחות טוב, אבל על המחשב כן ירוצו משחקים מדי פעם, ולכן הוא לא יכול להיות כרטיס מסך משולב, וצריכה להיות בו יציאת dvi. תודה
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום שמי תמיר ואני סטודנט מתחיל. בגלל חזרה מאוחרת מדרום אמריקה, נותרו לי מספר ימים ספורים לרכוש מחשב ללימודים. אני מבין במחשבים, אבל לע עד כדי הבנה בדגמים של מעבדים וכדומה, את הדרישות שלי אני יודע, אבל איך מבינים מה קריטי לי ומה לא מכל המלל הרב וכל המפרטים האין סופיים 1. אשמח להכוונה בנושא העוגנים שעלי לשהחליט עלייהם במפרט 2. אשמח לקבל המלצות לדגמים/ חנויות שמומלץ לבקר בהם שמציעים כיום דילים טובים. להלן הנתונים: אני סטודנט להנדסת מחשבים, כך שאני בונה על שימוש ב C# וגם פוטושופ. אין ציפייה למשחקים על הנייד באופן גורף. יתכן שימוש רב בהורדות ואינטרנט. בכלל בדירה תקום מערכת אינטרנט אלחותית. אני גם צפוי להשתמש ולהעביר קבצים/תיקיות גדולות של מוזיקה תמונות וכו'. כמובן שע…
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייח זול לפרוייקטים צדדים שאני עושה (בעיקר תכנות חישובים וכו'). עד עכשיו עבדתי עם מחשב ישן בן 7 שקיבלתי מתנה וריעננתי אותו עם לינוקס וSSD. זה החיה אותו והוא עובד בסדר אבל לאחרונה זה לא מספיק ואני מחפש מחשב חזק יותר. אני חושב על i5 מלפני כמה דורות עם 8 או 16 גיגה זיכרון. SSD אוכל לקנות או להעביר מהמחשב הנוכחי. האם כדאי לקנות משומש? אם כן, מאיפה כדאי לקנות (אני מוכן לשלם קצת יותר בשביל אמינות בקניה)? איך אוכל לבדוק את המחשב? לאילו דברים כדאי לשים לב? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 שקל אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ו…
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-