ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
היי! האם ניתן למצוא לוח אם לפנטיום 3 בזאפ? להחליף לוח אם במחשב נייד זה סיפור?קיים מדריך כלשהו?המון תודה!
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
המפרט לאח שלי הוא גיימר בינוני-כבד... הוא צריך עם מסך LCD 17 אינץ'. מה הסיפור עם ה-DX10 צריך לחכות? התקציב גמיש אפשר לחרוג. תודה לעוזרים מראש
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב נייד שיריץ כמה שיותר טוב גם משחקים מה דעתכם על ACER Aspire 5104WLMi תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
זה המפרט שלי Mainboard : Intel DQ965MT Chipset : Intel Q963 Processor : Intel Core 2 Duo E6600 @ 2400MHz Physical Memory : 2048MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : Intel® Q965/Q963 Express Chipset Family Hard Disk : Hitachi HDS721050CLA362 (500GB) DVD-Rom Drive : Optiarc DVD RW AD-7240S Monitor Type : LG Electronics E2250 - 22 inches Network Card : Intel 82566DM Gigabit Network Connection Operating System : Windows 7 Ultimate Professional Media Center 6.01.7600 (32-bit) DirectX : Version 11.00 (בקשר לספק אין לי שמץ של מושג גם לא כתוב עליו כלום =\ ) אז ככה : אני צריך עוד 2 ג'יגה זיכרון תואם למה שיש לי כבר וכרטיס מסך שיכול לסחוב משחקים בינונים counter strike עד 5call of…
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
המחשב ישמש לעבודה בתוכנות Solidworks וPhotoshop (ברמה הלימודית), אינטרנט+אופיס, צפיה בתכני HD ומשחקים כשימוש משני. בעתיד הקרוב הוא יחובר למסך 24". המפרט לא צריך לכלול מארז, דיסק קשיח או ציוד הקפי, אבל יש צורך בספק כוח. כמו כן אין צורך במערכת הפעלה או בהרכבת המחשב. אני לא מתכוון לעשות OC בשלב הראשוני, אבל אין לי בעיה אם יהיה אפשר "לסחוט" מהמפרט עוד קצת ביצועים בעתיד.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט לחבר שלי, הבחור לא כל כך מעוניין לשמוע להצעתי ולוותר על מעבד מהדור החדש לטובת חיסכון לא קטן של כסף והפסדר לא כל כך משמעותי בביצועים, בגדול. 1) תקציב בערך 7000 שקל. 2)מטרות המחשב: משחקים כבדים, והרצת תוכנות כמו matlab, PSpice, orcad. 3)מעוניין רק ברכישת מסך עם המחשב ללא ציוד הקפי נוסף. 4)הבחור נעול על core I7. 5)עניין השקט הוא בגדר העדפה (כמובן שלא יעשה רעש של טרקטור). 6)מארז בעל סירקולציית אוויר טובה שתישמור על מחשב קריר יחיסית עד כמה שניתן. 7)הבחור לא מבין יותר מידי במחשבים לכן עניין OC יורד מהפרק לגמריי. 8 )האמת אני לא יודע על אילו רזולוציות הוא מתכוון לשחק ועם או בלי פילטרים, אבל אני די בטוח שהוא ישמח להוציא מהמשחקים החדשים ביותר את המקסימום האפשרי. המפרט ש…
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני צריך מפרט שישמש בעיקר לעבודה יום יומית (אינטרנט,אופיס וכו') אבל אני רוצה משהו שיחזיק כמה שנים טובות (עד כמה שאפשר) כמו שאמרתי ב3.5K ללא חריגות..ללא מסך..אבל אני כן צריך רמקולים פשוטים יחסית מקלדת פשוטה ועכבר פשוט (לא להגזים) הכי חשוב זה מעבד כפול ליבה (אני מניח 805) וכרטיס מסך חלש כי אין צורך בשחקים. שאלה אחרנה: כדאי לי לחכות עוד חודש לירידת המחירים גם אם אני קונה את ה805 שהוא זול ממילא? אתם חושבים שירידו לו מחירים עוד? ובצורה דרסטית יחסית?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק למחשב נייד בתקציב הנ"ל, עם 3 שנות אחריות או יותר,דגש על איכות בניה ועמידות, 2+ ג'יגה זיכרון, ו160+GB דיסק קשיח. רצוי 12<מסך<15 אינצ'. אני לא בטוח לגבי הההתניידות עם המחשב, אבל כן, רצוי שיהיה קל להתנייד, אך לא חשוב כמו הקריטריונים שלפני. השימושים העיקריים יהיו צפייה בPDF, שימוש בפוטושופ, Solidworks, Matlab גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים פה ושם(לא עקרוני). אני נוטה לכיוון חברת דל, אבל מעוניין בחברה אמינה בכלל. אני יודע שלא כול הקריטריונים יתמלאו לכן ישנה אפשרות לחריגה קלה מהתקציב לטובת השקעה לעתיד, אשמח להמלצות תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני סטודנט שצריך מחשב לצרכי לימודים בעיקר , קצת תכנות וגם להחלפת המחשב הביתי. תקציב 3500- 4500 הכי חשוב לי מסך מט , חיי סוללה , משקל ושלא ארגיש שהוא מיושן עוד שנה . מתלבט בין מספר אופציות אשמח לדעת על מה אתם צצליצים תודה * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), מעט תכנות , לא לגיימינג * גודל המסך? 14 נראה לי הכי עדיף אבל אולי אוכל להתפשר על 13.3 * משקל רצוי? חשוב - סטודנט לכן ניידות חשובה מקסימום 2.2 ק"ג עדיף פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נראה לי פרמטר חשוב 5-6 שעות נראה לי רצוי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) כן * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? לא נראה …
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מפרט ב8000 למשחקים כולל מסך וצורב DVD, לא צריך ציוד היקפי. תודה
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים (BBC, COD וכדומה) כמו כן שימוש כללי. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 21 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? BBC, COD * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אי…
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הי, מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית חשוב שיהיה שקט ומאוד מהיר. אשמח לקבל תגובות האם המחשב הנל יספק את הצורך. Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪519 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2522 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 ASRock Z68 Pro3-M Z68 Chipset, יחידות 1 ₪580 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2916 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪225 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2395 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257…
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) - 6000 אפשר לחרוג ב 100 200 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - הורדות,משחקים כבדים וקידוד סרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא אני לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - אני לא צריך לא ארד-דיסק ולא צורב/dvd 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן ל לוח אם של asus והמשך למטה 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צר…
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מטרות המחשב? אופיס, משחקים כבדים, סרטים, גלישה נוחה * גודל המסך? 15.6 , לא משנה מבריק או מט * רזולוציית המסך? 768X1366 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? העדפה למקלדת מוארת * משקל רצוי? בסביבות 2 ק"ג - חשוב שלא יהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, זמן עבודה כ-5 שעות ברצף. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כדאי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell , אך לא מחייב * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- עדיפות לחומרה המיטבית ביותר, כדי שיעבוד מהר וחזק. תודה רבה! דור.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
1. תקציב - 4000 - 4500 שקלים 1/א. רצוי לשאוף ל-4000, אבל לא להתפשר אם יש דברים שיועילו. 1/ב. לא לחרוג. -- 2. משחקים בעיקר. 2/א. אין. 2/ב. פרו 2012/פיפא 2012/COD החדש, BATTLEFIELD החדש, F1 2011 וכו'.. גודל המסך הוא 20 אינץ', רזולוציה 1280X1024.. חשוב לציין כי המסך מעט מיושן ביחס להיום, והכוונה היא לשדרג אותו תוך חודשיים-שלושה למשהו יותר רציני (כולל חיבור HD). -- 3. אין צורך בציוד היקפי. -- 4. אין צורך לכלול כונן אופטי במפרט. -- 5. המחשב לא בחדר שלי, אבל כמובן שאני לא רוצה רעשים של טרקטור, שיהיה שקט.. 6-7.. -- 6. לא מתוכנן OC. -- 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופס/הרכבת מחשב. -- 8. ככל הנראה הרכישה תתבצע ב-TMS. אך גם KSP יתקבל. -- 9. חשוב - חיבורים ל-USB3, ו-8GB ראם (מסיבות…
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב בעל התכונות הבאות: 1) מעבד CONROE E6300 2) דיסק קשיח עם 80GB ( (SATA2 8MB 3)אני רוצה שהמחשב יוכל להפעיל כמעט כל משחק בלי חשיבות רבה לגרפיקה של המשחק (ז"א אני מעדיף שאוכל להפעיל את המשחק עם גרפיקה דלה מאשר לא להפעילו כלל). כמו"כ, אני אשמח ליציאה לטלוויזיה ו- HDTV (לא יותא מ550 ש"ח לכרטיס) 4)זיכרון פנימי DDR2 667MHZ 512MBX2 5)שיהיה מוכן (מבחינה גרפית וביצועים) לויסטה. 6)מארז עם ספק 500W וזול. אני לא מעוניין במארז יפה וחדשני - אני מעדיף יעילות מאשר יופי. 7)לוח אם עם אופציה לשדרוגים בעתיד(כ.מסך יותר טוב, הוספת זיכרון, כ.רשת אלחוטית וכו') וכל זה בלי לעבור (לפחות תנסו לא לעבור) את ה-3500. אגב: המחשב ברשותי בן 4 שנים, ואני לא יודע אם אני יכול להשתמש בו…
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי , אני מחפש טבלט כדי לקחת אותי לימי צילום ולהציג תמונות , אני ממש ישמח שתהיה לו אפשרות לחבר לטלוויזיה ( MINI HDMI ) ואני לא רוצה לעבור את 2000 ש"ח עבורו . המליצו לי על SAMSUNG TAB 2 10.1 זה הגודל מסך שאני צריך פחות או יותר אבל המסך שם הוא TFT ולא IPS . משהוא יכול להמליץ על טבלט טוב שהיה לו ? אין משמעות למערכת הפעלה (IOS , WIN 8 .......) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד "15.6, שמיועד למסמכי אופיס ושימוש חובבני ב-Photoshop ו-Illustrator. ראיתי מחשב של ASUS, דגם K55A-1BSX-PB-R עם מסך LED 15.6'' HD, מעבד Intel Core i5-3210M, דיסק קשיח בנפח 500GB, זיכרון 4GB, ומערכת הפעלה Windows 8 Home Premium 64 Bi. ב-2000 ש"ח (מחודש עם אחריות) (ניתן לראות את כל הפרטים בקישור: http://group-e.buy2.co.il/group-e/DailyDeal/Offer/35372fd5-9d0c-4e21-9f57-61db6047cdb7) זה אמור להספיק או שאני צריך משהו יותר חזק? ולגבי המחיר, הוא סביר? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך המפרט שאני מתכוון לקנות (גם ביחס למחיר שלו). התקציב הוא המחיר של המפרט הזה (4450 ש"ח) בתוספת חריגה של עד 250 ש"ח, כולל המסך. חוץ ממסך 22" אני רוצה גם צורב DVD, רמקולים (לפחות 2.1), מקלדת ועכבר (לא צריך אלחוטיים). מטרות: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים וסדרות, הורדות, ומשחקים (כבדים עד לרמה של crysis), אבל גם קלים יותר (כמו CoD4:Modern Warfare). הנה המפרט שהציעו לי: מפרט המחשב: מארז: SilverStone דלת צד שקופה דגם SST-PS01B-W מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 לוח אם: Gigabyte P35-DS3L צ'יפסט אינטל P35 כ. קול 7.1 כ. רשת 10/100/1000 דיסק קשיח: 500GB SATA II 7200 RPM 32MB תוצרת Seagate זיכרון פנימי: 2048MB (2GB) DDR II 800MHz (תוצרת kingstone) צורב: …
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
רוצה להשתמש בvr. בנוסף. המחשב לצורך הדמיות כרפיות ולכן הכרטיס מסף משחק פה לדעתי. תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10k. יכול לקנות כרטיס גראפי באמריקה ככה שאם הכרטיס גראפי מעלה מחיר אז אפשרי לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הדמיות אדריכליות, עריכה גרפית וכול׳ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במיוחד. נמצא בחדר עבודה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא י…
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לשימוש בסיסי אינטרנט אלחוטי . מה אתם אומרים על זה http://www.getit.co.il/Prod/49694/12
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה למפרט / קישור למחשב מוכן עבור מחשב לסבא שלי שימוש בסיסי - גלישה באינטרנט, זום, תמונות, וואטסאפ... המחשב הנוכחי שלו עובד מאוד לאט והגיע הזמן מבחינתו להתחדש. תקציב - סביבות 3000
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
- 2 followers
-
-
Shuttle SB75G2 Intel 875P זה הדגם, אבא שלי רוצה להזמין אותו ובLOGICPC אמרו שאין להם אותו בחנות, היבואן הפסיק לייבא מSHUTTLE וכבר אי אפשר להשיג אף דגם שלהם יותר, חוץ מאחד מהישנים מבוסס 845 שאת זה בשום פנים ואופן אין מצב שנזמין. אז איפה לחפש ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב חדש להורים לצרכי אינטרנט (גלישה + SKYPE), ישומי אופיס ואולי סרטים התקציב הוא עד 2,500 ש"ח וצריך לכלול מחשב (כולל צורב DVD ) + מסך + מקלדת (שתכלול רוסית) ועכבר + רמקולים + WEBCAM לגבי המסך ראיתי שיש כאלו עם מצלה ורמקולים מובנים, גם כזה יספיק. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-