עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מפרט מחשב:מעבד:i5 2500 3.3 מאוורר מעבד:katana 3 לוח אם:GA-Z68MA-D2H-B3 זכרון ראם:kingston 2x4gb 1333 דיסק קשיח:samsung f3 1TB כרטיס מסך:Radeon HD 6870 OC ספק כוח:seasonic 620w bronze כונן: lg מערכת הפעלה:win 7 מארז:Armor A60 אני קונה את המחשב מאייבורי (ואל תגידו למה כי רק משם אני יכול) המחשב הוא בשביל משחקים (גיימינג) ואני לא מתכנן OC למעבד (הכרטיס בא מהחנות עם OC) תקציב 4500 וכולו מנוצל במפרט שלי....אי יש לכם משהו להגיד על המפרט טוב רע או לשפר אני ישמח תודה

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by FreezHer,

אהלן חברה, רכשתי מחשב לפני כשנתיים בערך, כעת חלק מהמשחקים החדשים כבר לא רצים על High ואני שוקל את האופציה לשדרג את המחשב במקום לקנות חדש. הנה פרטי המחשב שלי - Intel Core 2 Quad CPU Q8300 2.50Ghz Nvidia GeForce 9800GT 4GB Memory Gigabyte P43-ES3G המשחקים החדשים כגון באטלפילד 3 כבר לא רצים מספיק טוב..אשמח שתגידו לי מהם החלקים החלשים כאן שמומלץ לשדרג...אם צריך עוד פרטים אספק. אני מתכנן להשקיע עד כ 1000 שקל (מחשב חדש יעלה כ 3000 אז נשמע סביר..) לא מתוכנן OC, אין צורך בציוד היקפי - רק שדרוג הקיים. תודה!

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  3. שיהיה עם מסך 13 אינץ טווח מחירים 2000-3000 ש"ח

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  4. אני צריך המלצה לנייד פשוט עד 1500 שקל לאמא שלי שיהיה לה לגלישה באינטרנט וזהו . שיהיה מסך נורמלי ולא קטן מידיי . תודה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by aviad13,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 שקל 2. מה שימושי המחשב: משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל המשחקים החדשים שיצאו ושייצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): זו רזולוצייה של 4:3, גודל 19", לא יודע מה הרזולוציה במדוייק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: הכי גבוה שאפשר בכסף הזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך 4. האם יש רכיב…

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  6. היי! ארצה המלצה למפרט מחשב בתקציב של בין 1200 עד גג 1500 ש"ח(ללא מסך וציוד הקפי נוסף) שימושי המחשב יהיו בעיקר אינטרנט וסרטים. לפעמים לשימוש משחקים: לכן יש לי כרטיס מסך Gforce9500 שחשוב שיהיה סלוט בשבילו על הלוח אם וספק מספיק טוב בשביל להחזיק אותו. חשוב לי איוורור טוב, ושיהיה שקט. אני גר במרכז, ת"א. תודה רבה על עזרתכם!!! ;D

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  7. היי חבר'ה אני מחפש נטבוק לאינטרנט ושימושים משרדיים. מסך 10-13 עם עדיפות למעל 10 אין צורך ביציאות מיוחדות, אין חשיבות לגודל דיסק קשיח אחריות מעל 12 חודשים - יתרון אפשר לקחת בחשבון גם הזמנה מחול במידה ויש משהו משתלם עם אחריות בינלאומית (בהתחשב בעלות משלוח של 60-70 דולר) כמה דגמים אפשריים שאשמח לקבל אחחת דעת לגביהם : Asus 1215N http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16075 Dell Inspiron mini 1018http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-mini-1018.htm Dell Inspiron 1120 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1120.htm Lenovo IdeaPad S12 2959-JWG N270 http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=3493 בתודה מראש !

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  8. הי, מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית חשוב שיהיה שקט ומאוד מהיר. אשמח לקבל תגובות האם המחשב הנל יספק את הצורך. Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪519 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2522 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 ASRock Z68 Pro3-M Z68 Chipset, יחידות 1 ₪580 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2916 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪225 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2395 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257…

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by yuvalya,

שלום, לאחר קבלת הצעות וקריאה נוספת, מצ"ב מפרט שהרכבתי ואשמח לחוות דעתכם לגביו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך, תמיד טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בתוכנות אופיס, גלישה באינטרנט, עריכת סרטים מדי פעם לצורך ביתי (צולמו במצלמת FHD), משחקים מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יעשה שימוש מזדמן בתוכנת Pinnacle Studio. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי ספורט וכן יריות מדי פעם בפעם (לא סגור …

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  10. אין צורך במסך ואביזרים נלווים רק את המחשב תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  11. השבוע אני מתכנן להזמין משהו כזה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1125 לוח אם: Gigabyte GA-Z68AP-D3 כמות: 1 - מחיר: ₪573 מארז: Lancool Midi Tower PC-K63B Black - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪575 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪346 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪272 קשיח למחשב שולחני: Corsair 60GB SSD Nova 2 series 270-240 כמות: 1 - מחיר: ₪526 כרטיס מסך: G…

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by yuvalkosh,

רקע: מדובר במחשב לאמא שלי היא תשתמש בו בעיקר לאינטרנט (מייל), אופיס ובהמשך גם עריכה גרפית פשוטה. הייתי מעדיף שהמשקל יהיה כמה שיותר נמוך, כי היא תיקח אותו איתה למקומות שונים מטרות המחשב: אינטרנט ואופיס, סרטי HD, מוזיקה, עריכה גרפית דו מימדית. גודל המסך: 15 משקל רצוי: לא יותר מ-3 ועדיף כמובן כמה שפחות. האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, רצוי 6-8 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI בלוטות:כן. גודל מינימלי של כונן קשיח: 500. כונן CD/DVD/צורב: נדרש. כונן Bluray: לא נדרש. האם נדרשת אחריות בינלאומית: כן. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא המון המון תודה

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  13. היי, לפני חודש קניתי את ה Vostro 3550 אך עקב הבעיה עם הכרטיס מסך החזרתי אותו לחנות. עכשיו אני שוב במירוץ למחשב נייד. המטרה של המחשב - עבודה, לימודים, הרצת 2 מכונות וירטואליות , משחקים (כגון NBA,FIFA). גודל המסך בין 14-15.5. משקל רצוי - כמה שיותר קל.. הוא כל היום איתי. זמן סוללה - ארוך כמה שניתן(9 תאים יהיה מעולה!) יציאות - חשוב שיהיה HDMI, ESATA. בלוטוס - חשוב - לדעתי זה די בסיסי היום בניידים. גודל ארדיסק - 500GB כונן CD/DVD - אין חובה בכלל כאשר היום יש USB. מערכת הפעלה - ממש לא רצוי אחריות בבית הלקוחות וכמה שיותר עדיף (שקט נפשי) תודה רבה רבה משה

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  14. היי, הרכבתי את המפרט הבא, כשאני מנסה לענות על הנושאים הבאים: התקציב - כמה שיותר קרוב ל2000 ש"ח המעבד - חייב להיות i5, רצוי שיהיה כבר 2400 כי ההבדלים במחירים לא משמעותיים. חשוב 4 ג'יגה זכרון. השימוש - תוכנות עיצוב ופיתוח קוד (photoshop, visual studio). הארדיסק - לפי מה שהבנתי, שימוש בHD מסוג SSD ישפר את הביצועים בצורה משמעותית ביותר, אם אני אתקין עליו את הוינדוס, ואת תוכנות הנ"ל לוח אם - קיבלתי כאן בעבר המלצה ללוח אם הנ"ל עם מעבד i3.. לדעתכם הלוח אם הזה מספיק איכותי? יש בו כרטיס קול, ויציאת HDMI? לא רשום באתר.. כרטיס מסך - אני לא מבין בזה, אני תוהה האם אני צריך כרטיס מסך מלבד זה שמגיע עם הלוח אם? אשמח לדעת האם המפרט הזה אפשרי להרכבה, ומה הייתם מוסיפים\מורידים כדי לשפר\להו…

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by ransa,

שלום רב, אני מתחיל ללמוד בשנה הבאה ואני מעוניין לקנות לפטופ שישמש אותי לצורך הלימודים. אני מעדיף מחשב קטן יחסית שיהיה קל לנשיאה ובעל זמן סוללה ארוך יחסית, אבל לא נטבוק (לא רוצה 10'.. מעדיף 12-13', מטעמי נוחות), חשוב לי רק שיהיה בעל זכרון פנימי של 2GB (לא רוצה שיקרטע), ומעדיף שיתמוך ויגיע עם WIN7 כי זוהי המערכת שיש לי במחשב בבית ואז אוכל לסנכרן ביניהם בלי יותר מדי כאבי ראש. שאר הרכיבים פחות חשובים לי,אני הולך ללמוד כלכלה כך שאין לי צורך במחשב שיפעיל תוכנות כבדות, בעיקר אופיס וגלישה, אבל אני בכל זאת לא רוצה מחשב שיתקע כל שניה. לגבי תקציב- בסביבות ה1500-2000, אבל אני טס לארה"ב בקרוב אז אם יש לכם דגם טוב שעולה יותר יכול להיות שהוא כן יעמוד בתקציב שלי אם אני יקנה אותו שם. תודה…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  16. שלום השמח לאזרה אני קבר מתכנן 5 חודש לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה ממש על זה כי שלי לא גורף את המשחקים ועריכה הבסיסית שלי השמח נוראה לעזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדייף שלא אבל אם זה שיפור משמשעותי אז 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מישחקים בעיקר, תיכנות ,עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המישחקים בחדשים ואלה שיגיעו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  17. הי בגדול אלה הדרישות העיקריות - לא טאבלת, אלה מחשב עם מקלדת רצינית שבעיקר משמש לאופיס. מבחינת גודל - 11 אינץ עדיף. אני כל הזמן נתקע בזה שהקטנים מגיעים עם מסך מבריק - לפעמים כי הם כוללים טץ' - וזה משגע אותי. משהו מכיר חיה כזו? יש ללנובו את הקטנים - הx200 - אבל הם יותר מידי "עסקיים". רעיונות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  18. Started by haim.margolis,

אז עכשיו כשלפטופ הקודם שלי שבק חיים (השתמשתי בו כ3 שנים לפני שהוא הפסיק להידלק), החלטתי לקנות מחשב חדש. אני אהיה בארה"ב עוד חודש ולכן רציתי להתייעץ איתכם. פרטים: תקציב: בסביבות ה1000$ גודל: 13.3 - 14 אינץ' מותגים שאני מעדיף : לנובו, אסוס (אבל לא חובה כמובן) שימוש: אני אשתמש בלפטופ כמחשב עיקרי. זה כולל טיפה עריכת וידאו וגרפיקה, צפיה בסרטים בטלויזיה דרך HDMI ואולי ממש טיפה גיימינג (פיפא) ניידות: המחשב ישאר בבית רוב הזמן סוללה: אין לי דרישות מיוחדות אבל יהיה נחמד לפחות 5 שעות סוללה מערכת הפעלה: ווינדוס דיסק קשיח: SSD, אני לא אוגר מידע ואין לי דיסק חיצוני אז 128 אמור להספיק. סידי: אני מעדיף שכן יהיה כונן חיצוני כי זה המחשב הראשי שלי, אבל אם זה בעיה אפשר לקנות …

19. Started by אריק9,

היי אנשים, אשמח למחשב נייד חדש. אני אעבוד לפי הטופס הדרוש: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעל 17 אינץ. אין לי מושג מה ההבדלים ביניהם. * רזולוציית המסך? המקסימום הוא FHD 1920x1080, אך אפשר גם נמוך יותר, אין לי ממש עדיפות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? אין. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) ארוך ככל הניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) …

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  20. שלום לכולם! לאחרונה עשיתי פורמט למחשב ושמתי לב שהמאוורר פועל \ פועל חלש כי המחשב שלי ממש חם (מה שממש לא אופייני לו) אני עדיין בתקופת האחריות, מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  21. אני מעוניין במחשב נייח שישודך למסך HANS G בגודל 27 " ברזולציה 1080P. השימושים הם כללים : פוטושופ ,אינטרנט וגיימיניג (גם משחקים כבדים). אני טס שבוע הבא לארה"ב ואני מעוניין לרכוש שם את הרכיבים היקרים - כרטיס מסך,מעבד לוח קירור,זיכרונות ,כונן קשיח. אני משער שמארז כבר ארכוש כאן . מקריאה רחבה הבנתי שהכרטיס שאני צריך לכוון אליו הוא 7950 או 7870XT. 8GB RAM ואיזה SSD חמוד ל OS . אני מעוניין בכונן נוסף לDATA - 2 TB אודה לעצתכם בדחיפות

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by Ari1,

אשמח לקבל מפרט למחשב שמתאים לתוכנות אדריכלות: בעיקר אוטוקאד וסקצ'אפ ובתדירות יותר נמוכה הדמיות (VRAY). צריך גם כונן גדול לאחסון סרטים. תקציב 5000 ש"ח כולל ציוד הקפי (מסך, מקלדת, עכבר). במידת הצורך אפשר לחרוג מהתקציב עד 1000 ש"ח אבל עדיפות לחיסכון במידה וניתן (מעוניין לקבל את המינימום שיתן תוצאה טובה לדרישות אלו). בתודה מראש לכל המגיבים!

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  23. שלום חבר'ה אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהיה לי גם למשחקים. כרגע אני מתלבט בין מספר דגמים ורציתי לדעת מהי המלצתכם ומדוע? תודה רבה לעוזרים! השוואה בין 3 הדגמים: http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=8409,8531,8477

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by OranRoer,

אהלן,יש לי תקציב של 600 דולר למחשב חדש,אני מביא אותו מארצות הברית (לא משנה לי מאיזה חנות) גודל מסך 13-15.6 דיסק מעל 500 עדיפות ל750+ חשוב לי שיהיה לו מעבד חזק (אם אפשר לדחוף לו I7 זה יהיה מעולה-אבל מעדיף I5 עם כרטיס מסך נורמלי ולא המובנה של אינטל) המחשב בעיקרון לעבודה משרדית ולסרטים אבל אני רוצה שתהיה לו האפשרות להריץ משחקים על איכות סבירה למקרה שארצה. אשמח להמלצה ולינקים למחשבים מחנויות בארהב. תודה רבה רבה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  25. שלום, אני סטודנטית וצריכה עזרה למציאת מחשב נייד ללימודים. אני לא מבינה בזה הרבה ואשמח אם תעזרו לי. מטרות המחשב? לימודים ( מקלדת נוחה), גודל המסך: 13.3-14 לא קריטי, רק לא 15.6* משקל רצוי: בסביבות 1.7 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך: שיהיה חסכוני במצב חסכון בסוללה, אולי 6-7 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI* בלוטות: לא חובה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח : ממוצע 500GB כונן CD/DVD צורב: כן כונן Bluray: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא, אבל יש צורך ל-3 שנים אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: עדיף מערכת הפעלה כלולה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: Asus/Dell אני לא יודעת אם הדרישות תואמות …

• 0 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.