עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קריסטלי למסך מט ,אני מעוניין לקנות את הדגם הנוכחי של LENOVO ורציתי להזמין אותו דרך האתר של באג עם מסך מט אבל הם אמרו שלא מוכרים יותר מסכי מט ללנובו(נשמע תמוה) ,בגלל מה שקראתי בפורומים שונים על מסכי קריסטל אני מאוד מתלבט ,לא יודע מה לעשות,כבר הייתי בתוך החנות לפני קניה ? איך אני יודע איזה סוג מסך יש דגם אודה לכם על עזרתכם בנושא. המפרט: Lenovo 3000 N100 (TY0BLIZ) 1.66Ghz 1GB מחשב נייד מבית Lenovo. מחשב חזק במיוחד, כולל צורב DVD, דיסק קשיח גדול 100 גיגה, זיכרון 1 גיגה . מחשב שמתהדר במעבד הדור השני של אינטל בסדרת הCore 2 Duo תוספת של 20 אחוז בביצועים ו20 אחוז חיסכון בצריכת החשמל! כלל תמיכה ב 64bit ! ניתן לאסוף את ההזמנה מחנויות באג ללא דמי משלוח! בתאום עם מרכז …

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  2. מה דעתכם על המפרט? השימוש בעיקר למשחקים, קצת עריכות וידאו ותמונות. אני דיי נעול על הQ9550 הלוח אם כדי לתמוך גם ב DDR2 ו DDR3 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz BOX, יחידות 1 ¤1410 לוח אם Gigabyte GA EP45C DS3, יחידות 1 ¤677 כרטיס מסך Leadtek nVIDIA GeForce GTX 260 896MB PCIe, יחידות 1 ¤1138 מארז Antec Performance TX1050B , יחידות 1 ¤300 ספק VANTEC ION2+ 500W Noiseless VAN-500N ¤375 זכרון Kingston KHX8500D2K2/2G יחידות 2 ¤420 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤4320 תודה תותחים

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי בעיה ביחבור הנייד לטלוויזיה דרך הHDMI. דגם המחשב: LG-RD580 (T6600, GEFORCE GT130M) דגם הטלוויזיה: LG 47LD460 FULL HD הבעיה היא שלמרות שאני מכבה את מסך המחשב ומשאיר רק את מסך הטלויזיה עובד (ומגדיר רזולוציית 1920X1080), התמונה של שולחן העבודה חורגת משטח המסך, כלומר ההתחל מעט חתוך מלמטה ומהצדדים וגם מלמעלה לא רואים הכל. דרך הVGA משום מה זה עובד בסדר רק שהתמונה טיפה נוטה לצד. למישהו יש מושג מה ניתן לעשות? ניסיתי להוריד רזולוציה אחת לאזור ה1700X900 אבל אז התמונה הייתה קטנה משטח הטלוויזיה (משום מה זה לא מתאים את עצמו לגודל המסך). אשמח לכל עזרה - תודה, עידן. נ.ב: אם טעיתי בבחירת הפורום אבקש להעביר לפורום הנכון. שוב תודה.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  4. Started by Bypass,

אפשר עכשיו לרכוש אותו ב6000... http://zap.co.il/model.asp?model_id=377153 הHP DV5614 , שהמפרט שלו יותר מתקדם (כפול ליבה 1.66, 1G זיכרון וכ.מ. 6400 ) ב 6400 בערך... בין שניהם אני מהסס קשות... אשמח לשמוע המלצות, דיעות וכו'...

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  5. טוב השימושים שלא הם משחקים לא ממש כבדים מחשב שיפעיל ניד פור ספיד קארבון וGTA והאמת משחקים חדשים שיצאו כרטיס מסך לא 8800 הוא לא צריך את זה 2GB RAM דיסק קשיח 280GB ומעבד לא הכי חדיש אה תביאו לא מארז טוב אים שתי מאווררים וקרור למעבד ומארז מאוורר שיהיה בוא איוורור טוב ושהמחשב יהיה קריר שהטמפרטורות לא יעברו את ה 40 בהכל בכל החלקים שלא יעברו את ה 40 מעלות לדעתי מומלץ מאוורר קידמי מכניס אוויר ואחורי מוציא לגבי מעבד הוא רוצה של אינטל intel core 2 duo והוא אמר שאין מצב שהוא עושה OC ושאף חלק לא יגיעה אים OC אהה ודגש על שקט מארז שקט שבקושי שומעים אותו

• 9 תגובות
    • 709 צפיות
  6. היי, מקווה שתוכלו לעזור לי מהר ככל האפשר, אני מתכנן היום-מחר כבר לקנות אחד שימושים: עבודות משרדיות - אינטרנט, אופיס, מוזיקה. משחקים - FIFA ,PES וכד', לא משחקים כבדים במיוחד, אך חשוב שמשחקים ירוצו כמו שצריך. צפייה בסרטים ותכני HD. גודל המסך: 15" משקל רצוי: משקל סביר, לא כ"כ חשוב מכיוון שהמחשב לא הולך להיות נייד באופן יומיומי. זמן סוללה רצוי: שעה-שעה וחצי, רוב הזמן המחשב יחובר ישירות לחשמל. יציאות מיוחדות: HDMI חובה, במידה ואפשרי - eSATA. בלוטות': יש צורך. גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB לפחות, רצוי כמה שיותר. צורב DVD: יש צורך. העדפה לחברה: אך ורק HP. אחריות: חובה - מינימום שנה. במידה והאחריות שנה בלבד, ניתן להרחיב תוך חריגה מהתקציב. תקציב: מקסימום 4.5K…

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by Lmagus,

תראו את הכתבה זאת: http://www.gadgetim.co.il/contentItems.php?itemID=7991&sectionID=197&parentID=44 מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by yohai,

מה התקציב? בסביבות ה5000 עם מסך אני יכול לעלת ל5,500 2. מטרות המחשב? תיכנות ( תוכנות כמו C++ JAVA ECLIPSE MATLAB) תוכנת הורדות , משחקים לא כבדים ( NBA FIFA בהגדרות מינימליות) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר אלחוטיים רמקולים, - לגבי האל חוטי זה לא בעל חשיבות 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף אינטל אבל אני שומר על ראש פתוח 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מעדיף שכן 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? מעדיף שכן 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? ה…

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by rafiraf83,

היי חברים אני צריך חוות דעת לגבי מחשב Dell - N411z בעיקר לעבודה שותפת יום יום מעל 8 שעות עבודה בממוצע 4 שעות ללא טעינה עבודה עם מסמכים ותוכנות עריכת מוסיקה כגון Ableton / Traktor http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11226 דעות , המלצות ? עזרה? התקציב הוא עד 3000 ש"ח . תודה.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  10. Started by גד :),

אני אשמח מאוד אם מישהו יתן לי מפרט מלא של המיני מחשב L5100 ACER או לפחות את השם של לוח האם : או לוח אם אחר שתואם .

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by natu,

שלום לכולם, אז השימוש העיקרי במחשב יהיה כמדיה סנטר לסלון ולחדר משחקים. חשוב כמובן שיהיה נפח הארד דיסק גדול (עדיפות ל250 GB) יצאות דיגיטליות (HDMI,DVI) לחיבור ה-LCD, תמיכה ב Blue tooth אין חשיבות לגודל המסך ולחברה. תקציב: עד 4000 ש"ח תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  12. שלום חברים, אני שואל שאלה זו מתוך עניין ולא כי אני מעונין לקנות משהו חדש בזמן הקרוב. במדור המפרטים המומלצים, על כל המערכות שיצא לי להסתכל בהן, יש המלצה למעבדי AMD. אני מכיר שכיום עדיף לרכוש מעבדי אינטל, וגם חברי הפורום מודעים לכך כי כאשר אתם ממליצים על מפרט בורום אתם ממליצים לקנות מעבד אינטל. רציתי לדעת למה זה ככה? מדור המפרטים פשוט לא מעודכן ולא רלונטי או שיש סיבה אחרת שנסתרת מעיני. תודה, חן.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  13. אני זקוק למחשב שיריץ עליו אוטוקד ו solidworks העבודה היא בעיקר בתלת מימד. האם כדאי לקחת את המחשב עם מערכת הפעלה 64 ביט כדי שיתמוך ביותר מ 4 גיגה זיכרון או ללכת על 32 ביט? אני די חושש מה64 בגלל בעיות תאימות תוכנה שהבנתי שיש. אם אני הולך על 32 ביט איזה כרטיס מסך וכמה זיכרון כדאי? כמו כן אם בכל זאת 64 אז כמה זיכרון מומלץ? האם התוכנות האלו דורשות בכלל כמות זיכרון של מעל 4 גיגה? האם יש מפרטים זולים יותר מ 8k ? ועד כמה אני יכול לרדת במחיר? הדבר הכי חשוב לי זה שלא תהיה בעיה בהרצת התוכנות ושהן יעבדו חלק גם אם זה מצריך חריגה מהתקציב. כמו כן מצאתי קובץ באינטרנט שאולי יוכל לעזור . תודה ואשמח אם מישהו יוכל לעזור.... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  14. שלום לכם אני מעוניין בקניית מחשב בשבוע הקרוב והייתי רוצה לקבל ממכם עצה טובה לבחירת מחשב טוב אני מעוניין ב INTEL המחשב יהיה מיועד בעיכר לתוכנות וסרטי HD וקצת גם למשחקים הסכום שעומד לרשותי הוא בסביבות ה 2,300 שקל. השמח לקבל מפרט טוב במחיר הזה תודה רבה לכם.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  15. שלום לכולם , אני ידגיש בהודעה את החלקים החשובים. אני מחפש מחשב נייד בגודל מינימום 15.6 בעל פלסטיקה טובה (יש ילדים בבית) , יציאת HDMI , אם אפשר ESATA , bluethooth (בשביל לחבר עכבר אלחוטי כי אני מעדיף שלא יהיה צ'ופציק מחובר ל USB ) . מצלמה איכותית ומיקרופון איכותיים ככל האפשר,מומלץ גם רמקולים איכותיים. המשקל צריך להיות סטדנרטי. חובה , צורב והכל. הרד דיסק מינימום 320GB 4GB זיכרון מינימום. אין צורך במערכת הפעלה. זמן סוללה ארוך ככל האפשר. חובה אפשרות להרחבה האחריות ל3 שנים. חשוב שהמחשב יהיה נוח לשימוש ככל האפשר. וחשוב שיהיה מותג מוכר שיש לו יבואן טוב ואמין. תקציב גמיש ב100-150 ש"ח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by amobi,

7התקציב המקסימאלי? 5300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג אלא אם כן מדובר במשהו חשוב שישפר ביצועי מחשב (כ.מסך, מעב,לוח,מסך..) 2. מה שימושי המחשב: משחקי מחשב וצפייה בסרטים למיניהם. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל משחק חדש ואיכותי ומקווה שגם משחקים שיצאו ב2-3 שנים הבאים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) המסך שאני נוטה אליו הוא DELL 2312HM לכן הרזולוצייה המקסימלית שלו היא 1920x1080 אבל אין לי מושג באיזה רזולוציה אני אמור לשחק כי לא שיחקתי משחקי מחשב רציניים כבר שנים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כל …

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  17. אני מחליף מחשב אחרי בערך,8 שנים עם אותו מחשב ישן,ומקרטע (אבל עובד).אני לא מבין יותר מדי במחשבים ובמושגים,וניסיתי ללמוד מהודעות ומדריכים פה בפורום והרכבתי את המפרט הבא...התקציב הוא כאמור בסביבות ה4500,משחקים כמו COD,PESובכלל משחקים חדשים,כמו כן לסרטים HD (קבצי MKV). המחשב ישב בסלון,ויחובר לטלוויזית LCD (לא אכפת לי שהוא גדול ובולט ולא קטן) עדיפות שיהיה שקט,אבל קירור חשוב לי יותר.כמו כן הוא יחובר לרסיבר עם מערכת סראונד 5.1 (אולי בעתיד תשודרג ל7.1) לכן גם הסאונד מאוד חשוב לי.כמו כן אני לא בטוח מה זה אומר 4 ליבות ומה זה שש ולמה 6 ליבות חשוב יותר מ-4...אם זה קריטי אז אשמח לדעת אשמח לשמוע כל הצעה או הסבר לשינוי , או דרכים לניצול הכסף והרכיבים טוב יותר.... Kingston Hyper X 6GB K…

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  18. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב לסלון. חשוב לי שהוא יהיה קטן יחסית, שקט ושאוכל להקרין איתו סרטים ב-Full HD. מצאתי מיפרט לא יקר בחנות PC4U שאמור להתאים לצרכיי. מערכת מדיה סנטר HTPC Gigabyte E350N-USB3 2GB DDR3 500GB DVDRW מצורף לינק: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=2575&CatCode=242 אשמח לשמוע חוות דעת. תודה מראש! דודי.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  19. אשמח לקבל המלצות על מחשב נייד בתג מחיר של 3,000 ש"ח. ישמש בעיקר לכתיבת מסמכים וגלישה באינטרנט. המחשב מיועד לאמא שלי היקרה שאין לה כל כך ניסיון על מחשב ולכן צריך להיות ידידותי ונוח. זמן סוללה לא ממש משמעותי המחשב לרוב יהיה בבית ובקרבת חשמל. WIFI חובה! ומסך 15 אינץ' לא יותר לא פחות עדיפות למחשב לבן / מעוצב תודה לעונים שיהיה סוף שבוע נעים לכולנו

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  20. שלום, יש לי מחשב נייד Compaq presario 2100 עם USB 1.1 ובלי כרטיס רשת אלחוטי, ואני רוצה לקנות כרטיס PCMCIA של USB2, השאלה היא אם יש הבדלים? או פשוט לקנות את ההכי זול? ולגבי כרטיס רשת אלחוטי, מה עדיף USB? או PCMCIA? אני יותר נוטה לשני, השאלה היא אם יש כרטיסים שלא בולטים? או שכולם בולטים? תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by kissilev,

מחפש המלצה למחשב סלוני סדר גודל של 3000 ש"ח יחובר לרסיבר ONKYO , טלויזיית פנאסוניק 42 LED המלצות יתקבלו בשמחה , בגלישה ברשת הגעתי לאתר של PC-4u , מישהו מכיר , יש המלצות ? המחשב ישמש בעיקר לגלישה , סרטים בתקווה HD , אופיס , אולי מעט משחקים (תמיד כיף שיש אופציה , אך אין זמן) ישמש גם כנגן ו DVD ..... תודה שוב

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  22. אני רוצה בבקשה מפרט עד 5,000 ש''ח כולל LCD "19 בלי עכבר ומקלדת, 320 GB כרטיס מסך טוב במגבלת התקציב, ואם אפשר אז שיהיה שקט. תודה לכל מי שעוזר

• 10 תגובות
    • 709 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 עדיף אפילו פחות 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? בעיקר משחקים א) בעיקר משחקי חדשים,אינטרנט וכו'.. ב) לא בצרוה כבדה ג)1050x1680 3. אין צורך בציוד היקפי 4. לא צריך צורב,על כונן דיסקטים גם אפשר לוותר.. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים:צריך הכל 6.השקט לא הכי חשוב.. נגיד 6 7. לא יבוצע אוברקלוק 8.לא צריך מערכת ,הפעלה צריך הרכבה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? גר בירושלים, אם יש חנות אמינה וטובה בירושלים ותוכלו לבנות לי מפרט משם אז עדיף.. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? אין

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by eleran,

שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב שישמש כ - HTPC. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי המפרט הבא: מעבד: AMD ??Athlon64 3000+ (Socket AM2)? לוח אם: ASUS ?M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E? זיכרון: DDR II 533 ?256MB Starex? (x2 --> 512MB) דיסק קשיח: Western Digital ?160GB 7200RPM, 8MB? צורב: ?LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black??? מאוורר למעבד: Arctic Cooling ?Freezer 64 Pro (754, 939, AM2)? ספק כח: ?HEC 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin? מארז: ?Thermaltake Tenor Home Theater VB2000BNS? מחיר: 2630 ש"ח את המחשב אני אחבר לטלויזיה עם יציאת S-VIDEO שבלוח אם. כרטיס טלויזיה אקנה בזמן מאוחר יותר. תודה

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by Santa ^^,

היי יש לי מחשב: pentium 4 2.60GHZ 2.59 GHZ 512 MB RAM כרטיס מסך חדש מאורר חדש חוץ מזה הכל בן 5 שנים בערך... יש לי בעיה עם הwindows ואני רוצה לפרמט ולהתקין חדש כולל כל ההתקנות ההכרחיות המחשב משמש ללימודים, אינטרנט ומשחקים מידי פעם (לא חדישים במיוחד) האם אני צריך מחשב חדש או שכדאי לפרמט את הנוכחי ולעשות את ההתקנות? כמובן דרך טכנאי ולא לבד. כל תשובה תתקבל בברכה ניר

• 4 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים