ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד למטרות אינטרנט עבודות וסרטים. התקציב שלי הוא 4500 ואני מתלבט בעיקרון בין הדגמים האלו: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1520-x3100-t7250-120.htm אני מקווה להשיג אותו אם אין אותו במלאי אני אלך על זה: http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-t2130-120gb.htm או על זה: http://www.notebookclub.co.il/prod-ins6400-2.0-duo-120gb.htm או שבכלל אני אלך על ה Gigabyte: http://www.ksp.co.il/hlaptop.php?made=Giga (המחשב הראשון ברשימה) אז ההתלבטות היא האם ללכת על חברה אמינה ומוכרת יותר, (DELL) או ללכת על gigabyte עם שנה פחות באחריות אך עם מעבד טוב יותר ועם זיכרון 2gb, השאלה אם זה משמעותי לצרכים שלי. ומישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בין המעבדים dual cor…
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 10000ל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD,משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים, גרפיקה, סרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פוטושופ, פרימייר ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לצורך פרנסה אבל יהיה שימוש ניכר ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו?כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מסך, עכבר , מקלדת…
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי אשמח להמלצות למחשב נייד לצורכי גרפיקה, מתלבטת בין מסך 15.4 ל-17.. כי אני מעדיפה מקלדת מלאה. התקציב די גמיש.. הבנתי שרוב מחשבי הLG מגיעים עם מקלדת מלאה, אך השאלה היא מה לגבי שאר הביצועים? בעיקרון אני ממש פתוחה להצעות SONY, HP, DELL, TOSHIBA. אשמח לתגובות תודה... :-* :-*
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מעבד ?AMD? :Athlon 64 3500+ (S-939) 1 מחיר:1640 לוח אם :1 A8N-SLI Deluxe (s939) NF4, 2xPCI-E) מחיר:1170 זכרון :1 DDR 500 512MB A-DATA מחיר:580 כרטיס מסך? : xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 1 מחיר:1150 דיסק קשיח :1 WESTERN DIGITAL 200GB SATA מחיר:690 מארז :HEC Compucase CI-6A19 1 מחיר:420 סה"כ : 5650 ש"ח הצעת המחיר היא מ- KSP המחיר הוא למזומן התקציב שלי הוא עד 6000-6200 ש"ח תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש, עם דיסק קשיח רגיל, וקניתי בנפרד SSD mSATA של 256GB. עכשיו, אחרי שאני שם את הפלאש בתוך המחשב, איך אני מעביר את הווינדוס והכל מהרשיח הרגיל לפלאש החדש? או שזה לא מומלץ בכלל (יש סיבה לכך)? ובכל זאת לבצע התקנה מלאה מאפס עם כל ההתעסקות בהתקנת דרייברים מתאימים וכדו'. אם זה משנה, מדובר בDell Precision M4800, עם Windows 8.1 Pro, והמחשב עוד לא הופעל מעולם (אם זה משנה).
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי, אינני יודע אם זה המקום הנכון אז אם זה לא, תרגישו חופשי להזיז את ההודעה. קניתי לאחרונה את כל חלקי המחשב ואני לא יכול להרכיב אותם מפני שאינני מוצא את המארז שרציתי . אני מחפש Chenbro Xpider (Gaming Bomb) Silver. מישהו כאן נתקל בבעיה דומה ויכול אולי לעזור? מישהו יודע ויכול לתת רמז היכן ניתן למצוא אחד כזה בארץ? קיימים בצבעים אחרים אבל לאף אחד אין את הכסוף... אתם בטח יכולים לתאר לעצמכם כמה מתסכל המצב... תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב עד 3,500-3,000 ש"ח דרישות: - כרטיס טלווזיה - צורב DVD - אפשרות לתכונות גרפיות - אפשרות לפקסים - כניסות USB +2+4+6 - דיסק קשיח 80 GB - מחיר הרכבה המחשב משמש: ללמוד תוכנות חדשות לראות TV להתעסק בעסקים וחלקו לתכנות (לא רציני). אני לא צריך מסך ולא צריך מערכת הפעלה. תודה רבה.\ דרך אגב הציעו לי את זה: אם יש לכם משהו יותר טוב תכתבו. בכיף!
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, הגעתי למסקנה שיהיה יותר ברור ומסודר אם אשתמש בפורמט ההודעה שנכתב באשכול למעלה ואח"כ אוסיף הערות. 1. מה התקציב? עד 4500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות - כתיבה וקריאה של מסמכים, לעיתים די ארוכים. 3. גודל המסך? 15 אינץ' או 15.4 אינץ' 4. משקל רצוי? אין הגבלה 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן 6. יציאות מיוחדות? (רשמתי למטה) 7. בלוטות? עדיף אך לא הכרחי 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 40 GB 9. צורב DVD? כן 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? IBM בגלל האמינות (תקנו אותי אם אני טועה) הערות: קודם כל, אני אצטרך את המחשב בפועל רק בעוד כחמישה חודשים. התחלתי להתעניין כבר עכשיו כדי שאדע באילו דגם/דגמים אני אהיה מעוניין ואתחיל כבר לחפש אותם ב…
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב להקלטת אודיו. קיבלתי הצעת מחיר למחשב אבל אני לא ממש מבין בחומרה ובמה צריך להיות כדי להפוך מחשב למחשב אודיו טוב. ההצעת מחיר היא 3000 כולל הרכבה ומערכת הפעלה. אחרי שקיבלתי את ההצעה התחלתי לקרוא קצת באינטרנט על מה צריך להיות במחשב אודיו, לפני הנתונים שהם נתנו בכתבה http://www.lfo.co.il/pc.htm (למי שמתעניין) נראה לי שאולי יש דברים במפרט הזה שאני יכול לשנות ואולי להוזיל את כל העניין כמו למשל: הספק כח שהציעו לי הוא 600W אולי אני יכול להסתפק במשהו חלש יותר 450W, 500W? או הכוננים אחד של 1TB והשני 500GB אני רוצה שני כוננים אבל זה לא הרבה מידי? אז הנה המפרט אני אשמח אם תעזרו לי. מעבד CPU INTEL I5-2500 3.3G/6M L1155 BOX.2 לוח אם MB INTEL H67CLB…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח אם יצרן: GigaByte דגם: GA-K8NMF-9 צ'יפסט: nForce4 x4 סוקט: 939 טכנולוגיה: 64 Bit מהירות FSB: 1600 כרטיס רשת: כרטיס רשת Realtek 8201 10/100Mb LAN PHY chip : כרטיס קול: 8 Channel Realtek ALC850 Audio AC'97 Codec כולל כניסה ויציאה S/PDIF מפרט טכני לוח אם: תומך זיכרון Dual-Channel עד לנפח של 4GB 4 חיבורי Serial-ATA לדיסקים קשיחים במהירות של עד 150Mbps תמיכה ב Raid 1,0 לגיבוי בזמן אמת חיבור פנימי וחיצוני להתקנים מהירים בממשק Firewire IEEE1394 תומך כרטיסי מסך מתקדמים PCI-Express x16 תומך עד 8 חיבורי USB 2.0 טכנולוגיית NVIDIA Firewall להגנה מפני חדירות למחשב כ.מסך ATI RADEON 9550 256mb 128 bit יציאת TV : כלול יציאת DVI: כלול דיסק קשיח יצרן: Maxtor / W…
-
- 15 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום אני לקראת קנייה והיו החלטתי לעשות בחירה לקחתי מחירים ממוצעים של כל דבר שבחרתי וחישבתי. סה"כ הגעתי ל 4257. אבל אני קונה מאייבורי ככה שרוב הסיכויים וזה יהיה זול יותר. מעבד: Intel E6750 2.66GHZ 962 ש"ח. לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3 567 ש"ח. זיכרון: OCZ PLAT 800MHz CL4 2048MB (1GBx2) 275 ש"ח. כרטיס מסך: Palit GeForce 8800GT Sonic 512MB (OC VER) 1254 ש"ח. כונן קשיח: WD 3200AAKS 16MB 320GB SATA II 370 ש"ח. צורב דיוידי: LG GH20N S10 x20 SATA BLACK 139 ש"ח. ספק: Enermax Liberty 400W 400 ש"ח. מארז: AeroCool Masstige 290 ש"ח. (נכון לעכשיו אני לוקח אותו) סה"כ: 4257 ש"ח. מה דעתכם על המפרט. משחקים כבדים + אפשרות לOC (כשאני אתחיל אני גם אקנה גוף קירור בהתאם- …
-
- 11 תגובות
- 959 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=745658 מחשב נייד HP Compaq 610 VC266EA נתונים טכניים סוג מעבד Intel Core 2 Duo דגם מעבד T5870 נפח זכרון(RAM) (MB) 2048 MB סוג הזכרון DDR2 דיסק קשיח (GB) 320 GB מהירות דיסק קשיח (RPM) 7200 RPM בבאג הציעו עליו 3080 ש"ח. היעוד שלו זה מחשב ללימודים, אינטרנט , אופיס, תכנות בשפות שונות(דורש אקליפס ואפאצ'י), וגם איזה סרט פה ושם. כפול ליבה כבר טוב, 7200RPM זה אחלה. השאלה אם מישהו התנסה איתו? קצת מבאס אותי שהמסך שלו מבריק, המחשב טיפה גדול ומסורבל לסחוב אותו בתיק אני מניח. אבל הטווח הוא עד 3000 ש"ח.... :\ מה דעתכם? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שימוש כללי. חומרה שתאפשר לשחק במשחקים, עד כמה שניתן לדחוף בתקציב. המחשב ישמש בגדול כ- Desktop Replacement, אבל כן עדיף משהו שניתן יהיה לנייד בצורה סבירה במידת הצורך, אם יהיה כזה בעתיד. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6". אין חשיבות. * רזולוציית המסך? כמה שיותר, אבל רז' נמוכה תספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין כאלה * משקל רצוי? אין חשיבות מיוחדת. עדיפות למשקל לא גבוה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כמה שיש. אפשר לקנות חיצוני אם צריך. * כונן אופטי? לא צ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד- Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 6Mb 1333mhz BOX לוח אם- GIGABYTE GA-P35-DS3L דיסק קשיח- Seagate 500GB Sata II 32MB זכרון x2 - וDDR2 1024MB 800MHZ CL4וKingston x2 צלעות קירור לזכרון spire מארז עם חלון זכוכית כולל ידית צורב DVD- צורב NEC DVDRW 7200A IDE X20 BLACK כרטיס מסך: FX8600GT 512MB/DVI/HDTV ספק: EZcool 450W real power מסך : סמסונג 961BF מקלדת +עכבר+רמקולים+מצלמה+אנטיויר וס סה"כ : 4900 הצעות המלצות שינויים יתקבלו בברכה. ועוד משהו מה עדיף Q6600 או E8400???? אבל גם מבקש לשמוע תגובות עם זה שווה את המחיר ו האם צריך לשנות משהו?? ואין לי מטרות מיוחדות אני פשוט רוצה לדעת איך ההצעה הזו האם יש משהו שכדאי לשפר להוסיף האם עדיף לקחת E8400 או Q6600?? תודה על העזרה מחכה לתגובו…
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
רשמתי בכותבת 3000 אבל האמתי שאני מחפש ב-2000, אלא אם יש הצעות ממש ממש טובות בשביל עוד קצת כסף.. אז תאמרו או שהכי טוב, תביאו נניח אחד של מקסימום 2000 ואחד של 2500-3000.. ותציינו לי את ההבדלים והיחס של עלות-איכות.. ואני כבר אעשה החלטה עם עצמי תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
intel 1.6 256 RDRAM HD 40 mag 770fs מארז רגיל ספק 500 geforce 2 200mx MSI (לא ידוע ) וזהו נירא לי .... כמה אני יכול לקבל עליו .?? נ.ב אני מקווה יותר מ 1.90 אני רוצה לקנות גלידה במקדונלדס
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אודה לכם אם תבנו לי מפרט בסכום ש כ-4000-4200 ש"ח. כאמור המפרט יהיה מיועד למשחקים בסגנון של פיפא,NFS ואולי בעתיד משחקים כמו קריסייס. המחשב ישמש רבות לשמיעת מוזיקה ולכן חשוב שתהיה שמיעה טובה מהכרטיס קול המובנה/מוסף (איך שתבחרו לנכון). צורב DVD יספיק ולא יהיה צורך בעוד כונני דיסקים ושהכונן הקשיח יהיה של 160 ג'יגה לפחות. שהמחשב יפעל חלק וחלש ובלי בעיות. במסגרת התקציב נדרשים גם מקלדת ועכבר ושהחנות תבנה את המחשב. ככל הנראה במחשב לא יבוצע OC. עדיפות לחנויות: סקיפיסי ופוקספיסי. תודה רבה ונא לא לחרוג מהתקציב!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אשמח לקבל המלצות לקניית חלקי מחשב בתקציב של 600$ (אני גר בארה"ב ולכן המחירים ב $) המיועד בעיקר למשחקים עתירי גרפיקה (סימולטורי טיסה כגון FSX על הגדרות גבוהות, קרייסיס וכו'). זהו המחשב שיש לי היום: Base processor Athlon 64 X2 (T) 3800+ 2.0 GHz 2000 MT/s (mega transfers/second) Socket 939 Motherboard Manufacturer: Asus Motherboard Name: A8N-LA HP/Compaq motherboard name: Nagami2-GL8E Memory 3.5GB Hard drive 1 WD SATA 250GB, 1 SATA WD 500GB ספק כוח 650W של ANTEC כרטיס מסך: ATI RADEON 4870 1GB SAPHIR מסך: 22" של ACER X223W מערכת הפעלה: ווינדוז XP אני גר בארה"ב ולכן ככל הנראה אקנה את החלקים באתרים כגון NEWEGG וכד'. החלקים שאצטרך לשדרוג הם מעבד (העדיפות …
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
1. מה התקציב? - 2600 ש''ח 2. מטרות המחשב? - משחקים וסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? - לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? - לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?- לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? - הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? - לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? - דיי, שקט סביר 10. האם מתוכנן OC? - לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. - Gta Iv - Need for speed UC וכו' על מסך 17 ברזולוצייה: 800x600 \1024x768
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
באמת שאין לי זמן אני רוצה לבצע כבר את ההזמנה כי מחר אני לא יכול לקנות את המחשב וביום ראשון אני חזור לטכניון ובלי מחשב שם השבוע רציתי למות הכל זה על המחשב!! זה עניין רק תעזרו לי בין כמה דגמים זה הכל: פשוט תגידו A B C A: E230 B: ASUS U31SG/SD C: VOSTRO שאלה פשוטה. קחו דגם של אחד מהם, קחו את הדגם המקביל בחברה השנייה, ותגידו לי מה יותר טוב. עזבו מחיר, עזבו כל מיני פיצ'יפקס. רק איכות לפי הדגם המקביל. אני כמובן סטודנט אני רוצה חיי סוללה ארוכים. תודה ואני מתחנן לתשובה ב10 דקות הקרובות אולי אני אספיק להגיע לחנות שאני רוצה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, כיום המערכת שלי הינה E6600 2GB 667MHz Geforce 6600GT A-Bit AB9-Pro Motherboard חשבתי שהגיע הזמן לשדרג את הזיכרון / כרטיס מסך. שמתי את עיני על ה HD4670 512MB GDDR4, מה אתם חושבים עליו? ובמקביל אולי לקנות 4ג'יגה של DDR2 800... במקום ה 2 שיש לי היום (שאני אדחוף אותם לאיזה מחשב יותר ישן שיש לי) כעיקרון אני לא גיימר, אבל מפעם לפעם (האחרון היה RED ALERT 3), יוצא לי לשחק קצת. אני משתמש במסך 19 אינץ ככה שהרזולוציה כרגע היא 1280 על 1024. אם אני מסתכל על העתיד, האם הכרטיס מסך הזה יסחוב גם רזולוצית FULL HD? האם יש טעם בכלל לשדרג, או לחכות לקניית מחשב חדש, נניח בעוד שנה, כשאני אקנה מסך 24 אינץ. הצורך בזיכרון נובע מכיוון שבזמן האחרון אני מריץ את Oracle XE server על המחשב שלי, וה…
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק חדש שפועל היום ובעתיד. GTA V למשל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע חוו"ד לגבי COMPAQ 610. אני צריך בעיקר ליישומים של OFFICE וכו' ולא למשחקים וחשוב לי מחשב אמין.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום אני הזמנתי מהחנות TMS את המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 7500 ALCU כמות: 1 - מחיר: ¤1408 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤501 ספק כוח: FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤179 זיכרון: Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz כמות: 2 - מחיר: ¤123 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB KS כמות: 1 - מחיר: ¤347 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1170 סה"כ: ¤3851 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/m54w6lp9 אני מקווה שלא עשיתי איזה טעות במפרט.. אם כן אז אנא להעיר את תשומת ליבי לטעות.. ועכשיו לשאלות: 1.כרגע במחשב הישן יש לי XP ואני מעוניין אחרי ה…
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, זקוק לעזרה בבניית מפרט למחשב חזק שיריץ גם ויסטה אולטימייט ומשחקים חדשים כמו שצריך... כיוון כללי: מעבד - E6600 כרטיס מסך - GF 8800 GTS 320MB זיכרון - 1GB X 2 אחסון - 250GB X 2 מארז - Thermaltake Armor-Jr אם תוכלו לעזור לי לסדר את העסק עם דגמים מדוייקים וחברות אודה לכם מאוד, בעיקר עם לוח (אין לי מושג מה כדאי במיוחד שאני לא הולך לעשות SLI או אובר קלוקינג) וערכת קירור למעבד + סט מאווררים (אין צורך בקירור נוזלי). תודה לכל העוזרים נ.ב. אין לי בעיה שאם זה בעייתי, שהתקציב קצת יגלוש מ-7000 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-