ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו-פרימייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
רציתי לקחת מחשב נייד לעבודה בשביל כמה דברים, 1. בדיקת רשתות אלחוטיות. 2. תיעוד של עבודות בשטח. 3. גישה מהירה לאינטרנט אם צריך לחפש מידע מסויים. שמתי את העין על הEEE PC 901 אבל בארץ הוא נמכר רק בגרסת חלונות XP ואני דווקא רציתי את הגרסה של הSSD 20 ג'יגה שבאה עם לינוקס אבל שוב לא מצאתי. מצד שני במחיר של נטבוק מוצלח (בערך 2600/3200 ש"ח) אפשר לקבל מחשב נייד עם מסך 15.4 בלי מערכת הפעלה אבל עם חומרה מספקת בהחלט לדעתי בשביל המשימות שהצבתי. אז נטבוק או לא נטבוק? ואם מישהו יודע איפה יש את ה901 בגרסת SSD20 גיגה עם לינוקס תשתפו אותי.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אבל שיהיה של אינטל(לא AMD!)... רק הקופסא אם אפשר... כולל צורב dvd והרד דיסק 120 גיגה ואם אפשר אז שמפרט יבנה בחנות אמינה כמו זיגזג ולא בחנויות שקר כלשהם כמו ksp... תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב מאיביי עד 1500$ השימושים: משחקים, פה ושם פוטושופ מידי פעם לימודים- ז"א שיהיה מסך איכותי, בטרייה שתחזיק לאורך זמן, שקט, שלא יתחמם, אמין אחריות בינלאומית שיהיה מחשב חדש ולא משומש חשוב לי מאוד נושא העיצוב, שלא יראה כמו כרש גיהוץ חשבתי על- Dell XPS M1330 אהבתי את העיצוב אך בסה"כ הוא די מיושן, זה פחות או יותר הסיגנון שאני אוהב מודה לכל מי שיעזור [br]פורסם בתאריך: 11.11.2008 בשעה 00:00:25 ^הקפצה^זה דחוף לי, אפשר עזרה בבקשה... אודה לכם מאוד
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי, אבל אם אין צורך אז לא חובה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מידול בתלת מימד, עבודה עם תוכנות כבדות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Solidworks, Matlab וכו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא צ…
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה אני צריך המלצה לנייד באזור ה2200 שקל עם חריגה עד 200~300 שקל (די משמעותי בשבילי,חייל) רק אם זה ממש ממש משתלם . אז ככה מטרות המחשב בעקרון הם: 1.עבודה משרדית,גלישה. 2.עבודה בתיכנות ברמה של מתלמד בסביבת עבודה של Microsoft. (אם זה נחוץ c#) * גודל המסך 15.6 * משקל רצוי? לא מבין בזה. =[ * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה ממוצע במקומות שאני ישתמש בו יש חשמל אבל בכל זאת שהיה זמן ממוצע של כ3שעות+- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI מומלץ שהיה במחשב אבל לא חייב. * בלוטות? לא משמעותי בשבילי אבל אם יש..... * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ג'יגה +- אם יש יותר אחלה אם קצת פחות לא כל כך משמעותי. * צורב DVD? גם …
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי, יש לי DELL M1210 (מפרט בצד - התחתון מבינהם כמובן) בזמן האחרון אני חווה בעיה קטנה אבל בהחלט מעצבנת עם סמן העכבר. הוא עושה wrap לעצמו לתחתית המסך משום מה. העליתי וידאו קצר ליוטיוב שמדגים את הבעיה בצורה ברורה יותר זה קורה גם ב WIN7 שמותקן כמערכת ראשית כרגע. זה קרה לי גם ב ubuntu 9.04 שהיה מותקן זמן מה כמערכת משנית. רק בתחתית המסך, מתחת ל taskbar ולא בשום מקום אחר. (אני לא חושב שזה קרה כשויסטה הייתה מותקנת כמערכת ראשית, ואם זה קרה אז לא שמתי לב לזה בכלל) חפרתי בכל מקום שאני מכיר בהגדרות כ.מסך, דרייברים שונים, הגדרות בביוס ניסיתי למצוא מקום שבו אוכל להזיז את התצוגה של המסך עצמו פיקסל למעלה או למטה (במסכים של דסקטופים יש כפתורים ותפריט למסך שמאפשרים להזיז א…
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי שאלה פשוטה מכיוון שאני רוצ הלרכוש מחשב מחול איך בדיוק אני יכול להוסיף אותיות בעברת למקלדת אח"כ <
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
לא צריך צורב. הארדיסק 250 ג'יגה אם אפשר זיכרון 2 ג'יגה
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, מבקש את חוות דעתכם על מפרט לשימושים כלליים ומעט משחקים. ₪730 ₪730 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box ₪459 ₪459 1 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 ₪433 ₪433 1 כונן קשיח Westren Digital WD3200KS 320GB ₪687 ₪687 1 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe ₪176 ₪176 1 צורב LG GSA-H44N X18 DVD ₪93 ₪93 1 מקלדת Logitech Media Keyboard ₪149 ₪149 1 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ₪41 ₪41 1 מאוורר למארז Thermaltake Ultra UV Fan 120mm - BLUE ₪192 ₪192 1 מארז כולל ספק JSP-TECH N-880C 400W ₪415 ₪415 1 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1GBx2) 667Mhz CL5 ₪59 ₪59 1 עכבר ארגונומי אופטי גלילה Smart Com סה"כ 3433 ש"ח. מה דעתכם על…
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
דרושה עזרה חיצונית נגעו לי במחשב ומעל שולחן העבודה נעלמה לי תיקייה ואני לא מוצאת אותה אשמח לעזרה חיפשתי בתיקיות אחרות ובסל מיחזור
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי אני צריך מחשב חדש אז אני מחפש הצעות ללא מסך כי אני קונה 2 19" LCD (אם יש הצעות טובות אפשר לרשום) ללא מארז וללא צורב DVD כי יש לי חדש של LG אני צריך שני מפרטים אחד של INTEL ואחד של AMD מה יש לי ההעדפה לחלקים של ASUS (כן אני יודע שהם יקרים פשוט חבר שלי עובד אצל היבואן) הוא הציע לי כרגע שני סוגי כ.מסך שאמר שהוא יכול להזמין אותם מחו"ל NVIDIA http://ae.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=0&model=1350&modelmenu=1 http://ae.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=0&model=1062&modelmenu=1 ATI http://ae.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=8&l3=0&model=1335&modelmenu=1 http://ae.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=8&l3=0&mode…
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בוקר טוב , אני מעוניין לדעת האם ישנה אופצייה לבצע OC למחשב הזה או לניידים בכלל, אשמח לדעת איך אני עושה זאת כי בדרכים הרגילות זה לא עובד. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך כמה מאות אני אשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בתקציב בכוונה כתבתי עד 4K, אבל עדיף כמה שפחות... אוקי אז המחשב יהיה בעיקר לאינטרנט, מסמכים, אולי תוכנות עיבוד פשוטות יחסית.. לא יותר מזה... אני מעדיך שיהיה 2G, למרות שגם 1G מספיק... הגודל הוא קריטי... הוא צריך להיות דק יחסית, ורצוי עם זמן סוללה גדול. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות מחשב נייד במחיר מוזל, אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת על המוצרים : 1. LENOVO ThinkPad R400 7439-CTO CPU Intel® Core2 Duo processor P8400 (2.26GHz,1066Hz,3MB) Display 14.1" wide: WXGA (1280 x 800) CCFL Backlight Display Adapter Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD /1394(firewire) Camera Integrated 1.3MP camera with microphone for CCFL LCD Memory 2 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1067MHz SODIMM Memory (1 DIMM) Chipset Mobile Intel® GM45 Express CS/ICH 9M-E Hard Drive 250GB 5400rpm Hard drive With Active Protection and Shock-Mounted Communication Intel® Gigabit Ethernet, Bluetooth®, Modem, Intel® WiFi Link 5100 (1x2 AGN) Microsoft Operating System Genuine Wind…
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד שישרת אותי בזמן התואר באדריכלות. התקציב רשום כבר בכותרת. תוכנות שאני יודע שאצטרך להשתמש בהן במהלך התואר הן autocad revit sketch אולי solidworks ובאופן כללי תוכנות שרטוט ותלת מימד. לא צריכה להיות מערכת הפעלה ביחד עם המחשב, ובכלל לא חשובים דברים כמו מסך מגע שמסתובב או בכלל. זמן הסוללה צריך להספיק ליום לימודים~ תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
זה תפריט שלקחתי מ KSP תגידו מה אתם חושבים, מצורף בתפריט מערכת הפעלה אבל אני מוריד את הסכום הזה אני אשמח אם תעברו את על תפריט ותוכלו לשפר אותו או להמליץ לי על חלקים אחרים. אשפר במקום ה 480 שקל על המערכת הפעלה, להכניס רמקולים תודה לכולם Core i5 750, 2.66 GHz , s1156, 8MB Tray ----680---אינטל למעבד אם לוח GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7 , Intel P55 ,DDR3 2200 , 2xPCI-E ---935--זכרונות DDR III 1600 Mhz 3x2GB Kingston HyperX Triple Channel --1575--מסך כרטיסי Inno3D GTX470 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E --450--קשיחים דיסקים Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX --130--צורבים LG DVDRW GH24NS x24 Black SATA (Oem) --65--קירור וגופי מאוורר…
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג אלא אם כן זה ממש הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, שיריץ את המשחקים המודרניים (Crysis. BattleField על הגדרות גבוהות ככל האפשר בהתאם לתקציב הניתן לכרטיס מסך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC עדיפות למעבד תוצרת Intel, וכרטיס מסך מבית ATI. תודה ויום טוב!!
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
היי חברים . רציתי לדעת אם מישהו מכיר או יודע משהו על שיווק של סדרת alienware של דל בארץ ? או כל דבר ? אני מתעניין בסדרת ה13 שלהם ולא מוצא שום שיווק שלהם פה בישראל. ראיתי באתר העולמי שניתן לרכוש שם אבל לא מוסבר שם שום דבר על תמיכה ואחריות או אספקה לארץ. תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
המחשב צריך להיות חזק מאוד עבור עבודה בעיקר תוכנות גרפיות כגון אוטוקאד,פוטושופ,פריהנד,מקס ותוכנות אדריכלות נוספות רצוי שיהיה בו 4 גיגה זיכרון ומעלה אודה לתיקונים והמלצות נוספות. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מתכנן על מפרט חדש שישרת אותי, למרות שהSERVER OF NOD תם, אני זקוק למחשב נוסף בחדר , הP35 "נתרם" בכל מקרה, אני מתכנן על מחשב חזק ומהיר, ואודה לעזרתכם. נתחיל ממה שכבר יש לי מארז: LIAN LI V1010 ספק CORSAIR HW1KW. --- דברים ש"צריך לקנות", מעבד: I7 920, הבנתי שאין טעם להשקיע ב930. בשביל תוספת של X1 במכפלה. לוח : GIGABYTE UD7 , (ירדתי מהקלאספייד), הלוח הזה מציע לא מעט פיצ'רים בפחות כסף. זיכרון: דומינייטור 3X2 GB קשיחים: כמה שיותר יכנסו במארז, בשאיפה להכניס גם צמד SSD של אינטל כרטיסי מסך: אני לא יודע עדיין לאן ללכת, כרטיסים של ATI, או לחכות לחדשים של NVIDIA. דעתכם? תקציב של כ2.5K כמובן שכל הדרעק הזה יקורר עם מים, עבור השקט המופתי שאני צריך.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי, תעזרו לי בבקשה לבנות מפרט למחשב שיתאים למשחקים עד 4 אלף שקל בלי מסך, מקלדת, עכבר רמקולים בלי צורב תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
[table] [tr] [td] [table][tr] [td]מעבד[/td] [td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/td] [td]1[/td] [td]₪929[/td][/tr] [tr] [td]קירור למעבד[/td] [td]Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only[/td] [td]1[/td] [td]₪116[/td][/tr] [tr] [td]לוח אם[/td] [td]Gigabyte GA-H61M-USB3-B3[/td] [td]1[/td] [td]₪378[/td][/tr] [tr] [td]מארז[/td] [td]SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד[/td] [td]1[/td] [td]₪530[/td][/tr] [tr] [td]קירור למארז[/td] [td]Scythe 120mm Slip Stream 1200RPM 68.54CFM / 24.0dBA[/td] [td]1[/td] [td]₪40[/td][/tr] [tr] [td]זיכרון[/td] [td]Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333[/td] [td]2[/td]…
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בתקציב של 4700ש"ח. אני מחפש לקנות משהו באזור מרכז הארץ(אני גר בראשל"צ). ממש לא מתוכנן OC למחשב הזה. כעקרון המחשב מיועד לאינטרנט, הורדות,סרטים ומשחקים. כרגע יש לי מחשב p4 1.4ghz עם geforce 2 אז המשחקים היחידים שאני יכול לשחק זה fifa,nba,manager וכו' אבל אני רוצה שעם המחשב החדש אני יוכל לשחק ב C&C 3 וBF וכו'. אבל לא על מינימום אני רוצה שיעבוד חלק על בינוני לפחות.(יש לי מסך CRT 17' אבל עוד חודשיים שלושה אני קונה LCD 19') הצעה אחת שהרכבתי בiqpc: קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 160GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3160211AS מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.4…
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-