עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by 1liran1,

מישהו יודע מתי מגיעה לארץ הסידרה החדשה של DELL XPS 16 עם ווינדוס 7 למה אני ממש מחכה למחשבים תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 +/- 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג - dota/cs פיתוח תוכנה - python/js 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כלכך חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…

3. Started by eran256,

המלצה למפרט לחבר ב2800-3000 למשחקים לא רציניים שיהיה שקט לא משהו רציני אבל שקט, 500G, יעבוד על xp. ללא אוברקלוק ללא ציוד הקפי. תודה מראש ערן

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  4. זה המפרט האחרון שהגעתי אליו תגידו מה דעתכם כי אני קונה אוטוטו וכמה שאלות אחרונות ואני מזכיר כי המפרט שלי הוא בעיקר לשירים סרטים עבודות גלישה באינטרנט כמובן ומשחקים כמו cod 4,nfs,crysis השאלה הראשונה שלי היא על הכרטיס מסך? שווה לקחת אותו oc ? של asus? שאלה שניה זה על המארז מה אתם אומרים עליו? ורציתי לשאול אם מקדימה יש לו יציאה של מיקרופון ואוזניות ו וכמה יציאות?usb שאלה שלישי האם ה512 מגה בכרטיס מסך יהיה טוב לגודל של המסך 22 כי הבנתי שיש איכשהוא קשר! שאלה אחרונה זה מה היא החנות הכי זולה שיש? ? אני צריך להוציא הצעות ואני מחפש את החנות הכי זולה! מפרט: מעבד: box Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח אם: P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרון פנימי: D…

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לנסות אז למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקל גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים שישוחקו הם כמו BATTLEFIELD 3, MASS EFFECT 2 ועוד... רזולוציה מקסימאלית 1920 על 1080. הגדרות גרפיות ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרט…

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  6. Started by tomer512,

שלום, רציתh לדעת מהיא דעתכם בנוגע למפרט. המחשב ישמש אותי בעיקר למשחקים כבדים וגם אני יראה איתו סרטים.. הרזולוציה של המסך זה FHD. Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪865 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 Arctic Cooling Freezer 13 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪155 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2520 Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 ₪460 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2348 Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪219 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2466 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.r…

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  7. Started by adam_kfir,

שלום לכולם, אני יודע שכבר ביקשתי פה מפרט לא מזמן אך המצב השתנה ואני מחפש מפרט חדש אם תוכלו בבקשה לעזור לי, תודה לכולם מראש. אז ככה: אני מחפש מחשב לאח שלי בסכום כמו שנאמר לעיל עד 4.5K לא יותר. המחשב נועד להריץ משחקים בינוניים עד כבדים (AA3, UT3, GTA IV וכד'..) ומיותר לציין מן הסתם שיסחוב כמה שיותר זמן עד שהוא יצטרך להחליף אותו. ;D אין צורך במסך. כרגע הוא משתמש במסך "19 אך הוא מתכנן לקנות בעתיד הקרוב מסך "22 - יש לכלול בבקשה בתכנון הכרטיס מסך. המחשב אמור להיות שקט כמה שאפשר (הוא בחדר שלו). העדיפות היא לאינטל QUAD וכרטיס מסך טוב. אם יש עדיפות כלשהי ל-AMD כאן אני אשמח להסבר מדוע ומפרט מתאים. כמו כן 4GB זכרון. ספק 550W עדיף. אם תוכלו לתת גם המלצה על עכבר טוב לגיימינג ואוזניות …

• 10 תגובות
    • 685 צפיות
  8. אהלן, למען האמת אני לא יודעת לגמרי איזה מחשב אני מחפשת, אבל הדרישות הן כאלו: תקציב - סביבות 3000 ש"ח מסך - משהו באזור של 14" משקל - עדיף שיהיה כמה שיותר קל סוללה - שתחזיק לפחות 3/4 שעות. מניחה שיש עוד קריטריונים שיוכלו לעזור ואני פשוט לא מודעת אליהם.. פה אתם נכנסים לתמונה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by ChenZ2,

אז ככה...הזמנתי את הנייד החדש שלי, המפרט שלו: דגם W566N של ג'יגהבייט מעבד - Intel® Core 2 Duo 2.4GHz T8300 800MHz ערכת שבבים - Intel Crestline PM965 + ICH8M זיכרון - 4GB 800 כ. מסך - nVIDIA 8400GS 256MB מסך - 15.4 1280x800 TFT LCD Glare Type דיסק קשיח - 250GB (4500 ש"ח) מהי מערכת ההפעלה המתאימה ביותר למפרט המחשב? האם כל מערכת הפעלה שהיא 32BIT בהכרח לא תזהה את כל ה 4GB זכרון? כי משום מה אני זוכר שבמחשב הנייח שלי התקנתי XP של 64BIT, והוא עבד יותר לאט מה-32BIT הרגיל (מחשב לא חלש) האם יש תמיכה כיום לכל התוכנות גם במערכת הפעלה של 64BIT?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  10. Started by yaron6565,

זיכרון- שיהיה DDR3 1066 כרטיס מסך חזק ובסביבות מעבד T6600 פלוס מינוס 4000 ש"ח

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  11. Started by bg1987,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה לקנות נייד בארה"ב (בלי משלוח ומכס, מביאים לי אותו) בתקציב של 1K$. הדרישות, מסך באיזור ה15, שיהיה אפשרי לתכנת עליו (אני מתחיל ללמוד מדמ"ח, וגם תוכניתן במקצוע). אבל שלא יהיה כבד יותר מדי (עד 3קילו). עדיפות למקלדת מלאה. כ.מסך ייעודי, למשחקים ברמה בינונית. שיוכל לעמוד במולטיטסקינג. סוללה כמה שיותר חזקה. (שיוכל להחזיק 4-5 שעות של שימוש לא אינטנסיבי לפחות). אם הדרישות מוגזמות אני אשמח לקבל הצעות שעונות על חלקן (אפשר לוותר על יכולות גיימינג).

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by karbosilan,

היי, אני חדש בתחום המחשבים הניידים ולא יצא לי להכיר את השוק יותר מדי. אני מחפש מחשב נייד לצרכי לימודים בעיקר ( Office, VS אולי ו Acrobat) וגם לצפיה בסרטים ( שתהיה לי אפשרות גם להריץ סרטי HD 720p/1080p בצורה חלקה). ואני בונה על מחשב שיספק אותי בשנתיים הקרובות לפחות. התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח. אשמח לשמוע הצעות. תודה מראש, Karbosilan

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by ניק ויינר,

אני מחפש מחשב נייד גיימינג שיכול להריץ כל משחק לא על הגרפיקות הכי גבוהות אבל שירוץ סבבה בטווח מחירים של 1500-2500 3000 גג אשמח להצעות

14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מקסימום אפשרי בתקציב הנ"ל, עם דגש על מעבד+זכרון פנימי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי (גיימינג, אופיס, סרטים כולל בלו-ריי) ותוכנות הנדסיות כמו מטלב, תוכנות שרטוט ותוכנות אנליזה בסגנון ANSYS וכד', תכנות עצמי והרצה של הדברים האלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB, תכנות עצמי (הרצות כבדות וארוכות) - שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  15. שלום, אני מחפש מחשב לידידה שלי, הדברים שחשובים לי הם: זיכרון- 512 דיסק קשיח- 80 גיגה ומעלה צורב די וי די מעבד- אני ממליץ לה על amd אבל היא רוצה רק אינטל אז אם תתנו לי מפרט פעם עם האפשרות הראשונה ופעם השניה זה יהיה הכי טוב... מסך- lcd 17 אינץ... לא נראה לי שמשנה כמה מיליסקנד כי היא לא ממש גיימרית או משהו... ו... זהו, תודה על כל עזרה.. דרך אגב , כמה שיצא יותר זול זה יותר טוב כמובן אבל תביאו מפרט סביר... שיהיה משהו עד 4000 בערך... תודה!!!

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  16. שלום, זקוק למפרט מקצועי עבור עריכת וידאו, תקציב 4,700 ש"ח 1. מה התקציב המקסימלי? 4700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית, עריכת וידאו (עבודה בעיקר על תוכנת "AVID") 3. יש צורך במסך(רחב 16:9), רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה- אנא עזרתכם 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא יבוצע אוברקלוק. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין עדיפות 10. האם י…

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by kalda01,

מחפש נייד מיני לגלישה ואופיס. חשוב שיהיה מתאם אלחוטי תקן N ואחריות של יותר משנה אחת. תקציב עד 2K.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  18. מחשב נייח בסיסי ביותר לאינטרנט אופיס ומשחקים קלים תקציב עד 2000 ש"ח ללא מסך, ללא ציוד הקפי, ללא צורב, ללא התקנה, שיאפשר צפייה ב HD, הארד דיסק: 250GB+ רעש: שיהיה רועש כמה שבא לו

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  19. אני מתחיל ללמוד השנה באוניברסיטה ומחפש לקנות לפטופ שיתאים לעבודה שוטפת מול מסמכים, לצפייה בסרטי HD ולמשחקים בינוניים. * גודל המסך? מינימום 14 אינץ * משקל רצוי? לא ממש חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נראה לי, אני חושב שרוב הזן יחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) כן,HDMI ושיתאים לניגון סרטי HD. * בלוטות? לא יודע, כמה כבר צריך את זה? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עוד כמה שאלות: * האם כדאי לי להשקיע בכונן רשיח SSD 128GB ולקנות בנוסף כונן קשיח חיצוני 500GB שישמש לאיחסון שהם דיי זולים היום? * האם ישנם מחשבים שמתאימים לצרכי שהם בעלי מסך מאט? מה בכלל היתרונות של המסכ…

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  20. Started by imp,

שלום ! אני עומד לקנות את המפרט הבא וברצוני לדעת מה אתם חושבים עליו והאם יש לשנות אותו מעבד -intel E6300 לוח אם - Gigabyte 965p-DS3 זכרונות - 2X1GB DDR2 TWINMOS כרטיס מסך - sappihre X1900XT 512MB דיסק קשיח - western Digital 250GB 16MB SATA2 כונן 1.44 מארז HEC Compucase 6A21 או 6A19 ספק - Enermax liberty 500W יכול להיות שאני מוסיף מאוורר לDS3 (על הnorthbridge ?) ואני לא יכול לרדת לEnermax liberty 400W כולל הרכבה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  21. אהלן, אני מחפש מפרט למחשב שיהיה בבר, המחשב מחובר ל-2 מצלמות אבטחה דיגטליות שמקליטות על ההארד דיסק, אין צורך בכרטיסי דגימה כ'ו. בנוסף, השימוש העיקרי של המחשב זה כנגן המוסיקה של הבר. אני מחפש מחשב יציב - אסור שתפסק המוסיקה באמצע, עם הארדיסק של 1 טרה וכרטיס קול מעולה! לא צריך מסך או ציוד נלווה.. בטח בקשה לא שגרתית...תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  22. Started by Kalim3ro,

שלום לכולם, אני מדפדף פה מדי פעם וחיפשתי משהו שיתאים לי ונעזרתי בחיפוש ולא מצאתי...אז אני שואל אתכם... אני צריך מפרטים, לא משנה אם זה AMD או אינטל הדרישות של הן: מפרט 1: עד 4000 ש"ח- כולל מסך לא דק,אבל שטוח,אין צורך בפלופי,רמקולים וצורב דיסק קשיח-120/150 ג'יגה, וזיכרון פנימי 512-1024 מגה... מפרט 2: עד 6000 ש"ח- כולל מסך לא דק,אבל שטוח,אין צורך בפלופי,רמקולים וצורב דיסק קשיח-120/150 ג'יגה, וזיכרון פנימי 512-1024 מגה... תודה לכולם!!! :yelclap:

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  23. Started by Yakirlv29,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין אפשרות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.call of duty ומשחקים כאלו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  24. Started by orlyw,

היי, אני מחפשת מחשב Netbook לצרכים ביתיים, כגון: וידאו דרך הרשת ווידאו מקומי, אפשרות ל-HD, אופיס, גישה מהירה לאינטרנט. האם מישהו יכול להמליץ על דגם טוב במחיר של עד 2000 ש"ח? תודה רבה על העזרה, אורלי

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  25. Started by klayton,

http://www.firingsquad.com/hardware/asus_w90vp_review/

• 0 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים