עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אז ככה, לפני כחודש החלטתי, בעזרתכם, לקנות את הdell vostro v131. הזמנתי אותו והוא תקוע ביבוא כבר חודש שלם כשאין צפי שהוא יגיע לפני דצמבר. בינתיים אני בלי מחשב והתחילה השנה באוניברסיטה, ואני צריך אותו דחוף. לכן החלטתי לעבור לאופציה ב', לקנות לי מחשב של ASUS, שמעתי מספיק דברים טובים עליהם (אמנם הבנתי שהשירות שלהם הוא רע, אבל הבנתי שהאחרים לא הרבה יותר טובים מהם, אז זה פחות נורא). הדרישות מאוד פשוטות: תקציב סביב ה3k, שיהיה טוב לצרכי סטודנט קלאסים (אופיס ואינטרנט), מסך 13.3 אינץ' וסוללה חזקה יחסית (שבזה אסוס טובים). הקאץ': אני ירושלמי, ואני רוצה את המחשב הזה עוד השבוע, זאת אומרת שאני צריך דגם יחסית זמין שנמצא בירושלים (אופיס דיפו, באג, לא יודע מה). אם מישהו יכול לע…

2. Started by alergic,

מעבד: AMD Athlon II X4 630 לוח אם: GA-MA785GMT-UD2H זכרונות: Kingston DDR3 2048 MBytesX2 Ungaged PC3-10700 גרפיקה: DELL 2209WA on AMD Radeon HD 6700 Series הארד דיסק: SAMSUNG HD103SJ SATA Disk Device מערכת הפעלה: MS Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 תודה.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  3. היי, התקציב לא גבוה, אני יודע. המטרה היא להרכיב את מחשב הגיימינג הטוב ביותר שניתן בתקציב של 2.5K. לא מתוכנן OC, אין צורך בציוד היקפי, בהרדיסק, בכונן DVD או במארז. אפשרויות החריגה, רק אם זה ממש נדרש, הן של 200 ש"ח פלוס מינוס.. אך המטרה היא לחסוך. Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Box, יחידות 1 ₪943 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2327 ASROCK H61M-VS B3 H61 CHIPSET, יחידות 1 ₪300 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2948 Kingston Hyper X Blu 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL9, יחידות 1 ₪174 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2941 XFX ATI Radeon 6870 687A-ZDFC DualFan 1GB GDDR5, יחידות 1 ₪965 http://www.rsm.co.il/product.aspx?prod…

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by syclla,

בוקר טוב, אני מתכוון לרכוש מחשב נייד בתקופה הקרובה, רציתי לברר ולקבל המלצות מכם. תודה אז ככה, * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית - שולי), מוזיקה, ת.מסרים וכד' * גודל המסך - 13" * משקל רצוי - לא כ"כ חשוב רק שלא יהיה כבד מידי O= * האם נדרש זמן סוללה ארוך - שתהיה סוללה סטנדרטית לעבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- כן HDMI. * בלוטות - שן כחולה יכול להיות אחלה. * גודל מינימלי של כונן קשיח - 160/250 GB * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא. אסתפק בשלב זה באחריות רק בארץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - קראתי על DELL דברים טובים. מעדיף שלא Lenovo . *תקציב - 3000ש"ח

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by Iko89,

מעבדים INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 SLGU9 - BOX ¤466 לוחות אם Gigabyte GA-EP43C-DS3 ¤544 מארזים RAIDMAX APEX NO PSU ¤161 ספקי כח SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 ¤263 זיכרונות A-DATA 4GB DDR2 800 Gaming CL5 ¤322 כרטיסי מסך ATI Power Color ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤791 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤125 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤2672 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It איך יצא ? אני מרכיב לחבר אתם מוזמנים להציע ..

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  6. אני צריך לקנות מחשב חדש להורים לצרכי אינטרנט (גלישה + SKYPE), ישומי אופיס ואולי סרטים התקציב הוא עד 2,500 ש"ח וצריך לכלול מחשב (כולל צורב DVD ) + מסך + מקלדת (שתכלול רוסית) ועכבר + רמקולים + WEBCAM לגבי המסך ראיתי שיש כאלו עם מצלה ורמקולים מובנים, גם כזה יספיק. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  7. אני מחפש מפרט לעבודה משרדית ומשחקים ללא ציוד הקפי. הנה מפרט שהרכבתי, אני אשמח לחוות דעת: (בהנחה שהלוח הוא Rev2 עם sb710) AMD Phenom 2 X2 550 3.1Ghz Black Edition Dual Core AM3 Box, יחידות 1 ¤577 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1113 Gigabyte MA-770-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤411 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 A-DATA 2GB DDR2 800Mhz, יחידות 2 ¤298 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=471 Samsung 640GB 7200RPM 16MB Sata HD642JJ, יחידות 1 ¤338 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=501 Sapphire ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI ATI Orginal Board, יחידות 1 ¤577 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=275 צורב LG GH22NS30 SATA x 2…

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  8. Started by 1liran1,

מישהו יודע מתי מגיעה לארץ הסידרה החדשה של DELL XPS 16 עם ווינדוס 7 למה אני ממש מחכה למחשבים תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  9. אהלן יש את ה-EEE הזה (1201N) ב-2,001 ש"ח כולל משלוח בחנות B&H. אני רוצה מחשב נייד לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטי HD. (סה"כ כדי להעביר לי את הזמן בזמן נסיעות מטעם העבודה, לרוב כשאני נמצא במלונות משעממים בחו"ל.) משחקים אינם חשובים לי, אך אם על הדרך יהיה אפשר לשחק בכאלה ישנים יותר ברזולוציה נמוכה יותר - למה לא. למען האמת, החסרונות במחשב הנ"ל שמפריעים לי הם המסך, שהבנתי שהוא בעל זווית צפייה צרות מאוד, בעל בהירות נמוכה מאוד ומחזיר הרבה אור, כך שקשה מאוד לעבוד עליו בחוץ. נוסף לזה, יש את זמן הסוללה הקצר מאוד ביחס לאחיו האטומיים. העניין הוא - האם יש מחשב נייד טוב יותר בטווח המחירים הזה? :s05: כלומר, אני מניח שבקפיצה של 500-1,000 ש"ח יהיה מחשב נייד טוב / משתלם יותר, אבל…

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לאחי. השימושים שלו הם בעיקר לאינטרנט וצפייה בסרטים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 שח, ניתן לחרוג בכ 500 שח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים. א. אפליקציות בהם אשתמש: MATLAB, OFFICE וכן משחקים (Dragon Age origins לדוגמא) ב. לא לפרנסה ג. תלוי במסך. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. מסך 22", רמקולים פשוטים, מקלדת ועכבבר אלחוטיים. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? FLOPPY 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 6 7. ה…

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  11. שלום לכולם, מבקש המלצות לנייד בעיקר לצרכי פנאי כגון סרטים ואינטרנט, אבל שיכול להתמודד גם עם תוכנות תיכנות. גודל מסך מ-15 ומעלה. גודל מינימאלי של כונן קשיח - 320 ג'יגה. מינימום אחריות 3 שנים. השימוש במחשב יתבצע הרבה על הברכיים כך שחשוב פיזור טוב של החום לצדדים/אחורה. יש לי התלבטות גדולה לגבי כרטיס המסך, האם אפשר להסתפק בכרטיס שמשולב במעבדים החדשים או להתעקש על כרטיס מסך ייעודי? אני אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. מה אתם חושבים על המחשב הזה: http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=G77023502&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=76&aff=Zap〈=he גם עם הרחבת האחריות לשלוש שנים הוא עדיין עומד בתקציב. או על המחשב הזה: http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=2200 אני טס בקרוב לצרפת, אם מ…

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by bimbim,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אין משמעות רבה מידי לתוספת, אז לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, וירטואליציה, עריכת וידאו, פוטשופ וגיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ויזואל סטודיו (כבד), netbeans (כבד), virualbox (תדיר), פוטושופ + אפטר אפקסט(מזדמן). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד gta iv, minecraft, fifa 13, pes, left4dead, call of duty, the wicher, borderlands. -מהי הרזולוצ…

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by EpicShow,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 ש"ח, אבל רק אם ההבדל משנה ממש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר וגם מעט עריכת מוזיקה (לא קריטי) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. StarCraft 2, Alice: Madness Returns, TES V: Skyrim וכאלה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני חושב ש1248X1024, מסך 17" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  14. שלום! אני זקוק לעזרתכם בבניית מפרט למחשב. מה אני עושה איתו? בעיקר עריכה גרפית בתוכנות דו ותלת מימד, כולל מידול ורינדורים (אהם מעבד אהם). פעם הייתי גיימר כבד ועדיין בא לי לשחק מדי פעם במשחקים החדשים שיוצאים, ממש לא חייב על הגדרות אולטרא, אבל שירוץ טוב. בין היתר אני כמובן צופה בסרטים וסדרות HD כמו כולם, אבל נדמה לי שהמפרט שאני מבקש יריץ בלי בעיה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אפשר לחרוג ב- 200 שקל ולקבל עוד 20% ביצועים/אפשרות לשדרוג/משהו אחר שנראה לכם מספיק חשוב - לכו על זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה…

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by talelisapov,

אהלן, קניתי מחשב נייד של MSI לפני חצי שנה בערך. רציתי לדעת מה שווי המחשב כרגע במידה ואני רוצה למכור אותו, המחשב כמובן שמור, כולל כל הדרייברים בדיסק והתיק וכ'ו וכ'ו המפרט : http://ufu.co.il/files/gh591i3dvgnlvbf73w69.png

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  16. אז ככה המחשב מיועד לחברה שלי ושהיא משתמשת בעיקר לעבודה משרדית ואינטרנט, אולי פה ושם סרט או סדרה. מעדיף מחשב שיהיה כמה שיותר קטן, ואם יש אפשרות לצבע אז אדום ;-) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),, צפיה בסרטים, * גודל המסך? עדיפות למחשב קטן סגנון notebook? * משקל רצוי? לא כלכך רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות שיהיה לפחות HDMI אחד. * בלוטות? לא מחייב. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משהו מטורף. 250 נשמע בסדר. * כונן CD/DVD? צורב? לא מחייב, אבל אפשרי ביותר. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחר…

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by hage,

ברשותי מחשב: win7-32 bit מעבד- ו-3 HD-500G זיכרון של 4M-RAM עברתי לפוטושפ 6 ולא מצליח להפעיל את התוכנה כו שצריך(נתקע, חוסר זכרון, וכו) אשמח להמלצות לגבי שדרוג המחשב או לחילופין מחשב חדש

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, קריאת מסמסכים, שיחות וידאו בסקייפ וזהו בגדול (זה לפנסיונרית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרום ואופיס בעיקר. שימוש בינוני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ישומש למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש להם מסך סטנדרטי, אם זה חשוב אני אצייך בהמשך. בכל מקרה עדיף שתיהיה הכנה…

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by sagibd95,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? בסביבות 2 קילוגרמים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות ל-HDMI, לא חובה. * בלוטות? לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250. * כונן CD/DVD? צורב?- לא קריטי. * כונן Bluray? לא קריטי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo. חשוב לציין שהמחשב ישמש גם כתחליף זמני למחשב הנייח שהתקלקל לאחרונה, העבודה שתתבצע בעיקר משרדית בלי גיימינג בכלל.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  20. יש לי את המעבד (ללא קירור). מעוניין במחשב לצפייה בסרטי HD 1080 (מעדיף לוח אם עם כרטיס גרפי עליו) חיבור HDMI על לוח האם. זקוק להמלצה למארז בסיסי, קירור למעבד, כרטיס אם, צורב DVD, כונן קשיח קטן יחסית אך מהיר (יש לי בבית כונן גדול ירוק ואיטי) ,זכרונות וספק. השאיפה להוצאה נמוכה ככל האפשר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by phonix375,

היי , אני מחפש טבלט כדי לקחת אותי לימי צילום ולהציג תמונות , אני ממש ישמח שתהיה לו אפשרות לחבר לטלוויזיה ( MINI HDMI ) ואני לא רוצה לעבור את 2000 ש"ח עבורו . המליצו לי על SAMSUNG TAB 2 10.1 זה הגודל מסך שאני צריך פחות או יותר אבל המסך שם הוא TFT ולא IPS . משהוא יכול להמליץ על טבלט טוב שהיה לו ? אין משמעות למערכת הפעלה (IOS , WIN 8 .......) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  22. Started by joker2511,

היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב. השימושים שלי הם הכי פשוטים בעולם, גלישה והורדות ומשחק יחיד - FM2014. אני רוצה לקנות i5, וחשוב לי שיהיה לי מספיק כניסות USB 2 ו-3, וכמו כן גם יציאת HDMI. ראיתי שלשדרג מ500 GB ל1T זה בסביבות ה50-60 שקל אז אני מעדיף 1T. לגבי כל השאר - אני פנוי להצעות.. כמובן שאתם לא חייבים להגיע עד 2300, אני מעדיף להוציא כמה שפחות, רק שכרטיס המסך יצליח להעלות את המשחק כמו שצריך ושאני לא אצטרך להחליף אותו גם בשנה הבאה.. לא ציינתי - אין צורך בציוד היקפי או מערכת הפעלה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Started by dors,

מטרות המחשב? אופיס, משחקים כבדים, סרטים, גלישה נוחה * גודל המסך? 15.6 , לא משנה מבריק או מט * רזולוציית המסך? 768X1366 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? העדפה למקלדת מוארת * משקל רצוי? בסביבות 2 ק"ג - חשוב שלא יהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, זמן עבודה כ-5 שעות ברצף. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כדאי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell , אך לא מחייב * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- עדיפות לחומרה המיטבית ביותר, כדי שיעבוד מהר וחזק. תודה רבה! דור.

24. שלום לכולם מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט וסרטים בצפיה ישירה (משתמש המון ב-XBMC) * גודל המסך? לא קריטי (the bigger the better) * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעדיף מקלדת מלאה * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 250 GB רגיל * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בעיקר טושיבה , בשום אופן לא לנובו או אייסר ! * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: הכי חשוב: מתכוון לרכוש בעוד כחודש באילת ,מעוניין בחנות אייבורי או KSP בלבד או רשת שק…

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  25. אז לזה מה שהגעתי עד עכשיו חסר לי ספק כוח ואני לא בטוח לגבי הכרטיס מסך. מארז, מקלדת עכבר וכל אלה לא צריך. תודה! מעבד: Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤334 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-S2H כמות: 1 - מחיר: ¤436 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤286 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤367 כרטיס מסך: Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤714 כונן אופטי: LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black כמות: 1 - מחיר: ¤125 סה"כ: ¤2367 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזו…

• 8 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.