עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by WhiteLen,

היי, אני מחפש מחשב לגלישה באינטרנט ואופיס עם מסך דק. האם אפשר למצוא משהו נורמלי במחיר הזה? אפשר לעלות ל-3000 אבל רק אם זה ישפר משמעותית את הביצועים. תודה.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  2. הי, אני מעוניין לקנות מחשב לשימוש ביתי של כל המשפחה. להלן הפרטים לפי הסעיפים המומלצים: 1. תקציב מקסימלי: 2000 שח כולל מערכת ההפעלה. במידה ולדעתכם זה מחייב התפשרות קשה - אפשרי חריגה קלה (עד 10%-15%), רצוי מאד שלא 2. שימושים: אינטרנט - כולל סקייפ, מסנגר. אופיס, משחקים פשוטים (FIFA), צפיה בסרטים לילדים (לא HD), בניית ספרי תמונות אישיים (pixit). 3. ציוד הקפי - רמקולים בלבד (יש לי מקלדת, עכבר, מסך) 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - לא 5. מפרט חלקי - לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 - המחשב בחדר משחקים ולא בחדר שינה 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנ…

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  3. אני יכול להזמין ולקבל בעזרת קרוב משפחה מארצות הברית שמגיע ארצה לפטופ בעוד חודש+. הרכבתי באתר HP ארצות הברית מחשב Pavillion dv6. רציתי intel i5, כרטיס מסך יחסית טוב, מסך "15.6, בעיקר שימוש בייתי. מצאתי גם קופון הנחה למחשב מעל 1349$. בסוף המחשב נראה כך: HP Pavilion dv6t Select Edition customizable Notebook PC XC100AV * Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit * Intel® Core i5-520M Dual Core processor (2.40GHz, 3MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.93GHz * 1GB ATI Mobility Radeon HD 5650 switchable graphics [HDMI, VGA] * FREE Upgrade to 6GB DDR3 System Memory (2 Dimm) * FREE Upgrade to 500GB 7200RPM Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection * Micros…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ben060,

אהלן, רוצה לדעת אם שווה לי למכור את המחשב: בקצרה זה המפרט: Core 2 Duo E6320 1.86 MHz GB P35-DS3 OCZ 2GB 800 MHz XFX 8600GT 256MB COMPUCASE CA19 + HEC 400W זהו, אשמח לדעת כמה המערכת הזו שווה. מקווה שלא פספסתי כלום. תודה

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by Power_007,

שלום יש לי מחשב כרגע עם חלקים מסויימים. אני מתלבט אם לשדרג את המעבד, והכרטיס מסך בשביל עריכה כרגע יש לי מעבד E6750 ----- אני שוקל להחליף לE8400 לוח DFI P35 ------ להחליף ל GIGABYTE GA-P35-DS3L כרטיס מסך כרגע יש משהו פשוט 5300 אני שוקל להחליף ל9600 GT השאלה אם זה כזה חשוב?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  6. להלן המפרט: לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3l מעבד Intel E8400 זיכרון 2x1GB Transcend DDR2 800MHz כונן קשיח WD 320GB AAKS SATA2 7200 RPM כרטיס מסך Leadtek GeForce 8800 GTS 512MB כונן אופטי LG DVD-RW X20 GH20NS10 SATA מארז Thermaltake Soprano RS 101 + Window TT-VG7000BWS ספק Enermax Liberty 500W ELT500AWT מסך Samsung 22" 2243BW מחיר סופי: 6000 ש"ח עכשיו ענייני ההתייעצות... יש לי אפשרות לקנות במקום הסמסונג מסך: Xerox 22" XM7-22WF שניהם עולים לי 1350 ש"ח, אז אין הבדל מבחינת מחיר הבחור בחנות המליץ בחום על המסך, אבל קשה לדעת מכל הביקורות... בסה"כ המסכים נראים די דומים מבחינת יכולות, כל אחד והייחוד שלו אני אשמח אם יש אנשים בעלי המסכים הנ"ל שיכולים לחוות את דעתם מארז וספק- לקחתי ספק ב…

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  7. יש לי מחשב LG E310 עכשיו אני מגדיר בניהול צריכת חשמל שלאחר 5 דקות המסך יתכבה, ומה שקורה זה שהמסך בעצם "מתכבה" אבל הוא סתם בעצם הופך לשחור אבל דלוק במלוא מובן המילה רואים שהוא "צבע" את עצמו בשחור ולא כיבה אצ המסך. מוכרת התופעה?? ומה אפשר לעשות? תודה רן

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  8. Started by avih1994,

שלום, ברצוני לקנות מחשב למשפחה, כלומר מחשב שמתעסק יותר באשר בתוכנות(לא ישוחקו בו משחקים אלה אם כן איזה משהו קטן שלא דורש יותר מדי)ולכן אין צורך בכרטיס גרפי חזק וכו'. למחשב צריך להיות מעבד חזק יחסית בשביל תוכנה מסוימת ולכן אין לי בעיה עם amd אם זה יתן ביצועים גבוהים יותר במחיר מופחת . אין צורך בציוד היקפי או בתוכנה מסוימת . על המחשב יותקן windows 7 או ויסטה 32 ביט אם צריך עוד מידע או משהו רק תשאלו (: תודה,אבירם

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  9. כמו במחשב נייד או שמא שמוצע בחנויות השונות כמחשב שלם זוהי האופציה היחידה ופשוט צריך לבחור. פרט לכך, באופן כללי אני מעוניין במחשב לגלישה ולשימושי אופיס השונים. מבחינת חומרה, מעבד 3! זיכרון 2 גיגה עד 3000 שקלים. איזה כדאי, מבחינת החברות . תודה ???

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  10. שלום אני מתכנן להרכיב מחשב ואשמח לקבל קצת פידבקים ודעות לגבי הבחירות שעשיתי. *מעבד (Intel Core i7 7700 3.6Ghz 8MB Cache) התלבטתי בין 7700 לבין 7700K, שניהם 4 ליבות אבל ה7700k מגיע לביצועים של 4.2Ghz לעומת 3.6 ב7700 אבל מתחמם הרבה יותר ולכם בחרתי ב7700. *מאוורר למעבד (Noctua NH-D15 CPU Cooler) - לקחתי את הכי טוב שהצלחתי למצוא(שהוא לא קירור נוזלי) *לוח אם (Asus Strix Z270E) - מאפשר תקשורת WiFi וBluetooth(היה חשוב לי) עם 4 חריצי זיכרון (אני מתכנן להשתמש ב2 כרגע של 8 כל אחד ומשאיר מקום לשדרוג בעתיד) *זכרון (G.Skill Ripjaws-V 2x8GB DDR4 3000Mhz ) כרטיסים עם ביקורות מאוד טובות, היה חשוב לי 16GB כרגע אם אפשרות להרחיב בע…

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  11. Started by Yarin Cohen,

שלום. אשמח להמלצה למגדיל טווח תודה

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  12. קודם כל אני חדש פה, אז שלום לכולם ועכשיו לעניין... אני רוצה לקנות מחשב, כולל מסך, שיהיה יציב, יחזיק לכמה שיותר זמן (ומערכות הפעלה), ושיעלה עד 4500 ש"ח! חשבתי על המפרט הבא, שקצת חורג מהתקציב, וזה בגלל שהשקעתי במסך, אם למישהו יש הצעה למסך אחר שלא ייפול באיכות (אבל כן קצת במחיר) או למפרט שונה ממה שרשמתי למטה, אז הצעות יתקבלו בברכה. בנוסף הייתה לי בעיה להחליט איזה כרטיס מסך לקחת, לא נראה לי שאני צריך משהו יקר יותר מ-700 ש"ח, כי אני לא בהכרח גיימר כבד. וזה המפרט: CPU : AMD Athlon XP 2600+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 604.05 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2-400 Motherboard (Dual DDR400,AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133,1394, LAN,USB 2) [ ¤ 475.1…

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  13. Started by shimonsky,

ציפסט עדיף - G31 , P35, 945 או X38 ובמעבד מה עדיף - E6750 או Q6600 השימוש הוא ביתי - למשחקים ו- MULTY TASKING

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  14. Started by AreaDooM,

חשבתי על המפרט הזה : http://hwzone.co.il/specslist/view/56/ עם שינוי קטן של לקיחת 250 GB של WD במקום מה שיש פה מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  15. אני מחפש שדרוג בסביבות 2000 שקל, ללא HDD, ללא מסך וציוד היקפי, למטרת סרטים, אינטרנט ואולי Football Manager, וכמה משחקי אסטרטגיה במקסימום. מה שכן, חשוב לי שהלוח אם יגיע עם כמה שיותר חריצי PCI (רצוי 3), ולא יזיק חיבור ATA. כרטיס מסך לא חשוב לי כרגע, כי נראה לי שהמובנה בsandy bridge יחזיק אותי בינתיים לשימושים שלי, וזה לא בעיה להוסיף בשלב מאוחר יותר. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by yaronba,

i5 8G מסך 14 win10

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  17. [table] [tr] [td]מעבדי אינטל[/td] [td]Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td] [td][/td][/tr][/table] [table][tr][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][/tr][/table][/t] [table][tr] [td][/td] [td]מאווררים וגופי קירור[/td] [td]מאוררים למעבדים Scythe Yasya CPU Cooler [/td] [td][/td][/tr][/table] [table][tr][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]לוחות אם למעבדי אינטל[/td] [td]GIGABYTE P67A-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 2133, 2xPCI-E[/td] [td][/td][/tr][/table] [table][tr][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]זכרונות[/td] [td]DDR3 1600Mhz 1x4GB G.Skill RipJaw Edition CL9-9-9-24[/td] [td][/td][/tr][/tab…

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  18. שלום, רציתי להבין מה זה המחשב הזה? לפי המפרט שלו והמחיר שלו בזאפ הוא לא משהו בכלל. מחירו בזאפ 3000 שקל. החסרון הכי גדול שלו זה הרזולוציה המסכנה במסך 800X600 : (אני לא מעוניין בו, שואל בשביל אנשים אחרים) מה דעתכם עליו? האם הוא יספיק לצרכים בסיסיים של עבודה על מסמכים וגלישה בסיסית באינטרנט?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. המחשב מיועד להרצת סרטים וקצת 3D MAX כמובן שארצה שיריץ משחקים חדשים באיכות טובה אך זה פחות חשוב כי יש לי פלייסטיישן 3 בשביל זה המחשב מחובר למסך 22 אינץ כרגע ולטלויזיה 42 אינץ 1920X1080 אין לי בעיה עם I5 או Quad כלשהו ... לא מעוניין ב OC לא חושב על שידרוגים יותר מדי המחשב צריך בע"ה להספיק ל 3 4 שנים ... לא מאמין במושג FUTURE PROOF יותר מדי. יש לי את הכרטיס מסך הזה BFG 8800GT OC 512 MB http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=12084 ככה שאני לא חושב שאני צריך כרטיס מסך חדש, זה נראה לי מצויין לצרכים שלי. (או שלא ..?) (אולי אפשר להוסיף כרטיס בהמשך ולעשות SLI או למכור ולהחליף אשמח לשמוע דעות) חשוב שהמחשב יהיה שקט, אין צורך באביזרים היקפים )יכול מאוד להיות שהמסך ישתנה למס…

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  20. המטרה להיות מחשב משרדי נטו, אין שום כוונה להפעיל איתו משחקים. צריך שתהיה לו יכולת לעבוד עם מסדי נתונים קטנים. כולל ציוד היקפי, בלי מסך, התקציב הוא 1500 - 1800 גג. תודה.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  21. היי טוב, אז לקראת נסיעה לחו"ל אני צריך נייד טוב ובסיסי. קצת מיילים ומצלמה כדי ליצור קשר עם הארץ. משהו בסגנון ה- ASUS הקטן ההוא (אני חושב). בכל מקרה, התקציב הוא 2000 ש"ח ולא שקל יותר. אני מאוד אשמח להצעות כי אני טס בעוד שבוע. אה... וחנויות מנתניה, כי אני רוצה משהו קרוב לבית.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  22. שלום רב, הננו בעלי עסק לשירותי מחשוב ונהנים מרכישת חומרה ישירות מהיבואן של DELL, HP, LENOVO וכוללים אחריות מקורית (!!!). נשמח לייעץ ולעזור לכם בהתאמת מחשב נייד /נייח עפ"י צרכיכם. אנא פנו אלינו במייל : --לינק הוסר--

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  23. אני מתכוון לקנות כחלק ממחשב שאני אסיים לבנות בארץ את החלקים הבאים EVGA GeForce GTX 580 3072 MB GDDR5 PCB PCI Express 2.0 כרטיס מסך ASUS Rampage III Black Edition Intel X58 לוח אם Intel Core i7-990X Extreme Edition מעבד רציתי לדעת על החלקים עצמם ועל החיבור ביניהם ואם למישהו יש מושג באיזה צורה הם עוברים במכס יש? אין?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  24. Started by IceScream,

----- ניתן למחוק ----

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  25. אין לי מקום לגמישות, ואשמח שהמחשב יורכב בחנות ככה שזה מוסיף עוד 100 שקל ככה לא? אשמח אם מישהו מביא לי הצעה שיביא אותה מIQPC או מSKYPC המפרט שלי מצורף בקובץ תמונה להודעה. בתודה מראש, דור.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.