עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי לכולם אני מרכיב מחשב לחבר ויש לי כמה שאלות מכיוון שאני לא בדיו יודע מה ההבדלים בין דגמים מסויימים וקיוויתי לקבל תשובות דבר ראשון המחשב הוא בעיקר לגלישה וישומי אופיס כמו כן סרטים ותוכן HD הוא מעוניין גם במשחקים חדשים אך לא על הדרישות הגבוהות ביותר דרישות בינוניות יספיקו לו לגמרי השאלות שלי הן כאלה 1)ההם יש הבדל ביצועים בין ה E6300 ל E5200 יש בטוח הבדל השאלה עם הוא מורגש או הם שווה התוספת בדרישות האלה? 2)האם כרטיס מסך 4650 של ATI מסוגל להריץ משחקים חדשים ברמות הבינוניות או ששווה להשקיע בכרטיס יותר יקר על חשבון דברים אחרים? 3)במידה ואני בוחר ב 4650 איזה ספק כדי לקנות? אין שום דרישות OC או דרישות לרמת רעש נמוכה וכו כל הצעה תשובה ומידע יתקבלו בברכה ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  2. אהלן אני מחפש מחשב נייד בסכום של עד 700 דולר (מארה"ב, אפשר לבדוק מחירים באמזון). אחרי הרבה מאוד חיפושים, נראה לי שהכי יתאים לי הלנובו U310. הדברים החשובים לי במחשב: 1. משקל - פחות מ 2 קילו ורצוי כמה שפחות (אני סטודנט ואני סוחב כל היום את המחשב, אני עכשיו מסתובב עם מחשב ענק וישן וזה קשה ממש) 2. זיכרון פנימי- שיתמוך ב-8GB (אני בעצמי אשדרג אם הוא מגיע עם 4GB) 3. סוללה- שלא תגמר אחרי פחות מ 4-5 שעות 4. מסך נורמלי ולא כזה שמשתקף בקצת אור יום, כמו כן אני קורא הרבה על המחשב אז המסך צריך להיות ברמה טובה (כמו הMAC BOOK זה היה יכול להיות מעולה אבל אני חייב תמיכה באופיס ולא רוצה להריץ VMWARE) 5. עם כל שאר הדברים אני יכול טיפה להתפשר כמו מקום אחסון (אין לי בעייה עם 128GB או דברים כאל…

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  3. Started by Yellow,

ברצוני לשפץ את המחשב שלי כמה שיותר טוב,למטרות משחקים ואינטרנט (המשחקים בינוניים). אני לא רוצה לקנות מעבד חדש בגלל שהוא סבבה ואני לא ארגיש שום הבדל בינו לבין הAMD A64 3000+VENICE שמשפיע בצורה משמעותית. אני גם נשאר אם אותו לוח אם. הספק והמארז שלי ג'נריים אז להחליף דחוף! ד''א הכרטיס מסך והמעבד הולכים לעבור OC רציני,והתקציב שלי לשידרוג הוא 4,000 (גם ככה אני חורג ב500 ש''ח אז לא לחרוג בשקל!) חשבתי על לקנות לו את החלקים הבאים: PowerColor X800GT 256MB PCIE Samsung DDR 512MB 400Mhz X2 HD Maxtor 200GB 7200RPM SATA 8MB THERMALTAKE SOPRANO SILVER/WINDOW FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm הערות/הארות בנושא השידרוג,תודה.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  4. Started by Yarin1220,

שלום מעוניין במחשב נייד תקציב : 5 אלף + חריגה של 500 שימוש : גיימינג בינוני ( לא כל היום אבל כן מידי פעם ) , מלא אינטרנט , עבודות גודל מסך : 15.6 מעבד : i5 לפחות , שיהיה חזק חשוב : כרטיס מסך חזק למשחקים לגיימינג , מהיר , ללא תקלות , דק וקל. לעוד שאלות שיצוצו לגבי מפרט תשאלו תודה

5. Started by avraham711,

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: מחר תקציב: עד 3000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 100-200 בערך יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: לא משנה כל כך חברת המחשב הניד המועדפת: לא משנה שתהיה איכותית מערכת הפעלה מועדפת: WIN8 (מועדף לא חובה) גודל כונן קשיח מועדף: לא משנה מעדיף עם SSD אבל זה פחות חשוב משקל הנייד המועדף: עדיף פחות מ2 גודל הצג: לא משנה לא גדול מדי כי זה יבוא איתי כל יום לבית ספר זמן סוללה רצוי: כמה שיותר צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: מעדיף שיהיה טאץ בשביל הנוחות אך לא קריטי מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) - ללי…

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  6. אהלן כולם, נתחיל מהסוף כי אני בטח אשכח: אז תודה רבה וענקית על העזרה. עכשיו, אני מחפשת מחשב נייד ללימודים אקדמאיים עיוניים לגמרי - הרבה שימוש באופיס ואינטרנט, בלי תכנות, בלי גרפיקה, בלי משחקים, מקסימום סרטים ופוטושופ בקטנה (יש לי מחשב סבבה לגמרי בן שנה בבית). גודל המסך: חשבתי על 13 או 14 אינטש. 12 טיפה צפוף לי משקל רצוי: פחות מ-2 קילו. המחשב ירוץ איתי על הגב 4 ימים בשבוע מהלימודים לעבודה ללימודים, ואני די עצלנית. אז משקל נמוך זה אחד הקריטריונים הכי חשובים לי. נדרש זמן סוללה ארוך מאוד - 8 שעות לימודים כל יום, לא בטוחה איפה יש שקעים ואיפה אין. אשמח אם תציינו האם כדאי לקנות סוללה נוספת בחו"ל, או שאפשר לקנות בארץ אם אין הפרש משמעותי במחירים. בלוטות, יציאות מיוחדות: לא …

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  7. זה המפרט שכנראה ייקנה - אשמח לתגובות והצעות ייעול: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤849 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 SeaSonic M12-500 500W PSU, יחידות 1 ¤470 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=702 Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case , יחידות 1 ¤370 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1267 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit, יחידות 1 ¤390 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=12 Palit ATI Radeon HD4870 SONIC 512MB DDR5 PCIe, יחידות 1 ¤1350 http://www.foxpc.co.il/product.a…

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  8. Started by yoavva,

אוקיי, זו פעם ראשונה שאנחנו קונים מחשב נייד אז אני אישית לא מבין בזה כלום אז קיוויתי שתוכלו להמליץ לי על מחשב נייד שיהיה עם בטרייה כמה שיותר ארוכה לתקציב הזה, שיהיה עם חיבור לאינטרנט (אשמח להסבר על איך המחשב מתחבר לאינטרנט) ושיהיה מחשב שידוע כאחד שלא עושה יותר מדי בעיות... אגב אי אפשר להרכיב מחשבים ניידים נכון? זה לאבא שלי, הוא ישתמש בו בדרך כלל לנסיעות לאילת (עבודה) וכשהוא בעבודה בכללי... (הוא מטייל בכל הארץ במסגרת עבודתו...) מה גם אם יש איזשהוא כבל שמחבר אותו לאוטו (כדי שהוא יטען) וכמובן תיק למחשב... תודה על העזרה והוכחתם לי כבר שאתם יודעים מה אתם עושים אז.. תוכיחו לי שוב! שוב, תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  9. מצאתי מחשב שבערך עונה על הציפיות שלי (מחשב לגיימר ג'יגה זיכרון כרטיס מסך טוב ומעבד כפול)... אני צריך שתגידו לי אם המחשב בסדר... אני שם קישור אבל איפה שרשום שידרוגים שידרגתי לכרטיס מסך הכי טוב (7600GT)... http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IBINT640

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by R.E.A,

756 MB DDR Radeon 9800 Pro אבל Celeron 1.7GHZ אתם חושבים שהסלרון יהיה מגבלה רצינית למשחקים?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  11. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תיכנות רגיל (visual, cpp, sql,java...) * גודל המסך? 15'-14' * משקל רצוי? עד 3ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי! * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) DVI יהיה תוספת נחמדה אבל גם VGA יספיק! * בלוטות? חובה! * גודל מינימלי של כונן קשיח? גם 80GB יספיק! * צורב DVD? כן! * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. העיקר בארץ! * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? TOSHIBA, HP, DELL * אין צורך ב כ. מסך נפרד, יותר חשוב לי המעבד וכמות הזכרון!!! * חשוב לציין ש 4.5K הוא הסכום המקסימלי!!! מחיפוש שעשיתי בחניות בארץ, נעצרתי על TOSHIBA A-300 1MO שהוא בכללי עונה על כל הד…

12. Started by puhs,

היי אשמח לעזרתכם בבניית מפרט למחשב למשחקים בתקציב של 4000 ש"ח 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לניצול. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג יותר ממאות בודדות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? התחום הכבד - משחקים. סרטי HD מאמין שירוצו על כל מחשב דיי בקלות ואותו מטבע גם לגביי עבודה משרדית וקצת אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מכיוון שזה השימוש העיקרי של המחשב, השאיפה היא לשחק את המשחקים הכי חדשים בהגדרות הכי גבוהות שיש. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום אני מעוניין לרכוש מחשב חדש. ישמח אם תרכיבו לי את המחשב ב ksp.. אני מעדיף שיהיה אינטל! . השימושים העיקריים של המחשב הם: המחשב נועד בעיקר לאינטרנט, סרטים תוכנות( אולי גם פוטושופ) ואם אפשר להכניס בזה גם משחקים כמו gta אבל לא דברים משוגעים. עדיף שיפעל עליו משחקים אבל לא חייב ברמות הכי גבוהות. חשוב לי שירשמו אם המחשב יוכל להריץ משחקים, בתנאים שאפשר לשחק.(לא מצפה לרמות הכי גבוהות). 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך!. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקטים . 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריטי בכלל, כמובן שרצוי כמה שיותר שקט. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (ק…

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  14. האם ישנה תקלה באתר/ שדרוג? אני מגיע לעמוד החיפוש אך לא מצליח להציג מפרטים בכלל - לא ע"פ חיפוש ולא את כולם. אשמח לתשובה - תודה

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by Chica Loca,

שלום. אני צריך מחשב נייד עד 2000 שקל ... אני אעבוד איתו בעיקר בחוץ הוא ילך איתי כמעט לכל מקום... השימוש שלו יהיה בעיקר רק גלישה באינטרנט ולהראות מצגות שקשורות לפרוייקט שאני עושה... (חייב שיהיה לו חיבור לאוזניות,אינטרנט וUSB) תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. איכשהו למרות ההספק הנמוך יותר שהמעבדים דורשים ועם הזמן סוללה שהולך ועולה (באיטיות אבל עולה) עדיין יש תחושה שאנחנו תקועים בשנות ה90. אז לאיזה כיוון צפויות להתפתח הסוללות של הלפטופים בשנים הקרובות? אני יודע שלפני כמה שנים הייתה חברה בשם mPhase מתחום הננו טכנולוגיה שפיתחה אבטיפוס מסויים לטושיבה הסוללות שהם תיכננו היו מבוססות תאי דלק ומיועדות להיטען תוך מספר שניות במתח גבוה. אבל עברה שנה.. ועוד שנה.. ועוד אחת.. ונראה שכלום לא קורה.. אז אני שואל יש אופק ורוד? חוץ מזמן טעינה קצר ביותר (שזה חלום בפני עצמו), אולי סוללות קלות לשם שינוי? יש עוד טכנולוגיות מעניינות?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by marbarak,

שלום לחברי הפורום, לאחר מחקר מקיף, הגעתי למסקנה שזה הנייד בשבילי. המפרט: מסך מט, 13 עד 14 אינצ', HDMI, משקל עד 2.2 ק"ג, מעבד מסדרת i3\i5 ומחיר עד 5500. חשבתי גם על ה - Dell E6410 עם 14.1" אבל המשקל הסופי שלו הוא בסביבות 2.45 ק"ג (למרות מה שמפרסמים, המשקל הזה הוא עם סוללה 6 תאים, HD רגיל וכונן אופטי) וזה פוגע בניידות שלו עבורי. הבעיה לגבי ה - HP Probook 4320s זה שפשוט אין Reviews עליו, לא בעברית ולא באנגלית - יש משהו מאד קצר ב - http://forum.notebookreview.com/hp-compaq-voodoo-pc/476689-probook-4320s-reviews.html האם למישהו יש דעה\נסיון עם הנייד הזה? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אהלן, אני הולכת לקנות מחשב בארה"ב, מהאוטלט של דל, אני רוצה לקנות אינספירון 1440 (או 1464 אם לא יהיה יקר מדי), ואני מתלבטת בין כמה מפרטים שיש באתר. ה התלבטות העיקרית היא לכבי המעבד- יש קפיצות מחירים בין רוב הדגמים שהמעבר שלהם הוא T4400 לבין מעבדים אחרים של T6600 ו- I3-330M, ולכן אני מתלבטת האם אני יכול להסתפק בדגם הפשוט ביותר. אני משתמשת במחשב לשימוש די סטנדרטיים- אופיס, אינטרנט, וסרטים, אבל מה שכן זה שאני בד"כ עובדת על בערך 10 מסמכי וורד פתוחים בבת אחת.. בנוסף- אם אני קונה מעבר טוב יותר- האם אני יכול להסתפק בפחות RAM, למשל 3 במקום 4? כי אז זה קצת מקזז במחיר.. אשמח לשמוע עצות!

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  19. כאמור בכותרת, אני מחפש מחשב לפטופ, גודל לא חשוב (קטן, גדול, לא קריטי) מה שחשוב זה שיהיה בעל חיי בטריה מכובדים, כונן CD (צורב יהיה מבורך, אלא אם הדבר יקר) ודיסקטים (אם יש ללפטופים סטנדטים דיסקטים, אני לא הכי מבין בנוגע ללפטופים :\ ) כמובן שכונן DVD מבורך - אבל מייקר (אני מניח) את המחשב יתר על המידה התקציב הוא בגדר הסביר, מה הכוונה? אני בעצמי לא יודע, כי אני לא יודע מה הם מחירים של לפטופים בימינו, אבל כמו שאמרתי, מחיר לא משוגע, אין דרישות גבוהות, שיהיה מקביל אפילו לסלרון 2.4 עם 256DDR ו40 גיגה בייט תודה!

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  20. שלום לכולם, אתמול בזמן שהאתר לא היה פעיל, עזרו לי בפורום אחר לבנות מפרט למחשב נייח חדש המחשב אמור לשמש לגיימינג, צפייה בסרטים, שמיעת מוזיקה (איכותית!), ומולטיטאסקינג (משחק פוקר ולפעמים פותח גם תוכנות מעקב ומספר גדול של שולחנות בו זמנית) להלן המפרט שנבחר: מעבד: 1620 ₪ - * מבצע * - Quad Core i7 6700 Skylake 3.4Ghz S1151לוח אם: 410 ₪ - * חדש במלאי * - MSI B150M PRO-VDH S1151 זכרון: 438 ₪ - * מבצע חג חנוכה * - 8GB Transcend DDR4 2133Mh (כמות: 2)כרטיס מסך: 1670 ₪ - * מבצע * - Gigabyte R9 390 8G DDR5 G1 GAMING WindForce2 1025Mhzדיסק קשיח: 439 ₪ - * מבצע חג חנוכה * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA IIIדיסק קשיח: 510 ₪ - * מבצע * - Seagate …

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  21. שלום, אני זקוק להמלצה למפרט נוסף. אני אנסה לספק אינפורמציה בשיטה המומלצת ע"י הפורום. 1. מה התקציב המקסימלי? 2300 ש"ח, לא ניתן לחרוג, ועדיף לנצל את כל התקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? מחשב ביתי. גלישה באינטרנט, עבודה עם תמונות דיגיטליות, מוסיקה, סרטים (לא סרטים כבדים), אופיס, חיבור המחשב למחשב שבעבודה עם שליטה מרחוק. 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ? כמובן שלא צריך כונן דיסקטים. מלבד זה צריך הכל, כולל צורב DVD (רגיל, לא צריך Blue Ray). 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6-7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא מתוכנן אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  22. השימושים הם אינטרנט עבודה עם מסמכים סרטים (כוללHD) משחקים בקטנה (הירוס 5). יצאת HDMI חשובה.(אם לא עז SVIDIO) המחשב הוא רוב הזמן בבית לכן ניידות היא לא מרכיב חשוב אני חשבתי על מסך 15 אינצ' +-. יש לי הנחנה של 10% במחסני חשמל אם שווה לקנות דגם מסויים משם!? תודה רבה לעוזרים וחג שמח!!!

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  23. מעבד: Intel Core 2 Duo E8200 2.66Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤823 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤353 מארז: Compucase HEC 6A19 White NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤207 קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 800RPM 33.5CFM כמות: 1 - מחיר: ¤75 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤200 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 כמות: 1 - מחיר: ¤312 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤314 כרטיס מסך: TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail כמות: 1 - מחיר: ¤899 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Du…

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  24. Started by Mr.positive,

טוב יש לי תקציב של 5500 -6000 שקל ללא ציוד ואני צריך מחשב למשחקים אבל אני לא יודע אם לקנות כי בHWZONE רשום שבספטמבר צפויה ירידת מחירים והX1900X יהיה מתומחר ב299$ אז יש לי אפשרות לקנות מחשב היום אם כ.מסך מובנה על הלוח ובספטמבר לקנות את הX1900XT זה טוב יותר ?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  25. מחשב בעיקרון לאינטרנט איסיקיו וכו' אפשר לשים כרטיס מסך סביר 300 400 שקל היא לא גיימרית או משהו ... שיהיה 80 ג'יגה בדיסק קשיח כי זה מספיק היא לא צריכה יותר ובעיקרון אם אפשר שיהיה 2 GB זיכרון למה שהמחשב יעבוד חלק בויסטה לא צריך מסך וציוד הקפי ואם אפשר שהמחשב יהיה שקט

• 2 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.