עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Sorry for the english don't have hebrew where i'm staying. I will be in Hong Kong in a few weeks and I need a laptop for student life: Office movies(HD also), 15 inch wide screen+N draft reception(optional) the best laptop that 600$ can buy, I will also need a good place to buy it from in hong kong , recommendations are welcomed thanks in advance.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  2. אני צריך את המחשב לעבודה עם 3ds max וגם מעט למשחקים כבדים שיתמוך ב i7 אבל אם אתם חושבים ש quad עדיף אז לכו על זה שיהיה לו קירור טוב וכל השאר מה שאתם חושבים ;D תודה לעורים

3. Started by kobi_sion,

אני מעוניין במפרט למשחרים עם הדגשה על קרור שקט בעיון במפרטים הממולצים באתר ראתי המלצות על : Arctic Cooling Freezer AM2 64 PRO או Scythe Ninja Plus Rev. B AM2\S775 האם זה מספיק ? או שצריך לוסיף מאוורים נוספים / חלקים נוספים ? אור העובדה שאני קונה סוג של "תנור" בתודה מראש קובי

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  4. שלום לכולם. אני חדש כאן. ואשמח אם תוכלו לסייע לי. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד קטן מיימדים. שישמש אותי בעיקר ל: 1. לצורך הרצת תוכנת ניוט שטח בג'יפ. תוכנה לא כבד במיוחד שדורשת חיבור GPS למחשב - עדיף מסך טוב לתנאי ראות גרועים, עדיפות ברורה גם למסך מגע. 2. אינטרנט וכו' בעת נסיעות מחוץ לבית - לא משהו כבד או בעייתי. 3. הקרנת סרטים בחיבור למסך גדול. איני מכיר את השוק של המחשבים הניידים, לכן חיפשתי באינטרנט. ראיתי שהנטבוקים למניהם עשויים להתאים מאוד לשימושים שלי. שני דגמים צדו את עיניי, במחירים די דומים: Dell Latitude 2100 GIGABYTE מדגם M912. אני נוטל לDELL כי המסך טיפה יותר גדול מסוג LED. ונראה לי שהמחשבים שלהם טיפה יותר טובים. אשמח אם תוכלו לעזור לי בשאלות הבאות: 1. האם מישהו ה…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  5. שלום. אני רוצה לקנות מחשב לשימוש משרדי: אינטרנט, אופיס, שיתוף קבצים וצפיה בסרטי AVI. קונה כרגע רק מחשב, ללא מסך ונלווים. דרישות: חשוב מאד שיהיה שקט מאד. אני לא רוצה לשמוע אותו פועל. רוצה מארז קומפקטי (בינוני עד קטן) אך כן רוצה 6 יציאות USB, ומקום לשני דיסקים קשיחים. יהיה נחמד אם המארז גם יהיה לא מכוער. שיחזיק מעמד לעוד 4-5 שנים כולל win7. הנה הבסיס למפרט על פי הצעה שקיבלתי מאיבורי והמפרטים המומלצים כאן. אשמח לקבל חוות דעת ועזרה בהשלמת החוסרים. מעבד: בחירה בין: Intel® Core 2 Quad Q8200 2.33GHz או Intel® Core 2 Quad Q6700 2.66GHz מה עדיף והאם עדיף אחר? קירור למעבד: רוצה המלצה. שיהיה שקט ושיקרר טוב. מוכן להשקיע גם 100 ש"ח אם צריך. לוח אם: Gigabyte דגם GA-G31M-ES2L צ'יפסט G31…

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  6. שלום לכולם. אני נוסע לארה"ב הקיץ הזה ואבא שלי ממש רוצה לקנות שם לפטופ. עכשיו אני חושב שזה בזבוז כסף מוחלט אבל הוא מתעקש על כך. בכל מקרה אני צריך את העזרה שלכם בבחירה נכונה, הוא מוכן לשלם בין 500-700$ (כולל מיסים) על מחשב נייד ומה שחשוב לו זה: א. שיהיה קל יחסית (יש לדודה שלי מחשב נייד ששוקל 2.5 ק"ג והוא אומר שזה כבד..). ב. שימוש עיקרי-אנטרנט, ובנוסף הוא רוצה לקנות מכשיר GPS שמתחבר למחשב בUSB (הוא חשב על המכשיר Microsoft Streets&Trips שזה תוכנה לתכנון טיולים עם GPS...). חברים שנסעו לא מזמן וקנו שם מחשב נייד המליצו לו על זה - Dell Inspiron with Intel Core2 Duo Proccessor T6400 - Jet Black שעלה להם 650$. תודה על העזרה ושבוע טוב לכולם! *זה דיי דחוף....

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by Lior10,

ברצוני לרכוש נטבוק לשימושי אינטרנט ומסנג'ר פשוטים. יש באפשרותי לרכוש אותו באילת מאופיס דיפו במחיר של 1300 שח. האם יש אלטרנטיבות טובות יותר במחיר? *אני מודע לכך שהסוללה בעלת שלוש תאים אך אין צורך ביותר מכך. *אני מודע לכך שהHDD עובד על 4200RPM אך מכיוון שהשימושים הם בסיסיים ביותר אין הבדל לעומת RPM גבוה יותר.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by maoz888,

יש לי בעיה ברמקולים של הנייד. אני לא שומע כלום בהם.. גם כשאני מחבר אוזניות.. הנה תמונה: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=565249288.jpg זה קרה לי פתאום.. המחשב הוא HP DV-1140

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  9. שלום אנשים טובים, אשמח לעזרה בשדרוג מחשבי הקט, ולכן אני פונה לפורומכם ... (: אני מעוניין לשדרג את המחשב למוד הקרבות שלי, שמפרטו הוא מעבד P4 D , לוח 945 CHIPSET , זכרון 2GB 667MHZ, כ.מסך ATI 1800XT, לפני כ3 שנים כשהוא נקנה הוא היה מחשב STATE OF THE ART מה שנקרא, אך היום זמנו תם ואני מעוניין לשדרגו לקראת משחקים חדשים וטובים שעומדים לצאת, ומעט עבור תכנות, אבל אני מניח שנושא המשחקים יכסה את העניין גם ככה . בעקרון אין לי צורך בכונן קשיח, אין צורך במארז,אין צורך בצורב, יש לי ספק 400W לא ג'נרי שאני לא בטוח לחלוטין שהוא יספיק לכ.מסך חזק באמת ופה אשמח לשמוע את דעתכם גם כן. המסך שלי הוא 20' דרך אגב, כאשר אני מניח שזה תורם לבחירת הכ.מסך . אין צורך בציוד היקפי, אין מטרות OC,אין צורך…

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by ambc,

אני חושב שהגיע הזמן לשקול שדרוג המחשב שלי במידה וניתן. פרטי המפרט שלי מצויים בפרופיל אשמח להצעות כיצד אוכל להחיות מחדש את המחשב שלי. השימושים שלי כיום הם בעיקר: אינטרנט, אופיס ומשחק פיפ"א 10 בלבד. מעוניין שהמחשב ירוץ בצורה יפה ומהירה. תקציב- עד 2000 שקל, רצוי הרבה פחות. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 656 צפיות
  11. Started by aga123,

אהלן,אחרי כמעט חודשיים נזכרתי לראות את החוברת הדרכה(מי באמת צריך חוברת הדרכה להתקנת וינדוס LOL) אז פתאום אני רואה שבחוברת כתוב שיש יציאת HDMI,חריץ זיכרון,כפתורי שמע ולי אצלי אין.. למרות שבפירוש שקניתי את הLENOVO המוכר אמר שמגיע עם הHDMI(קניתי LCD אז חפשתי לדעת אם יש לי יציאת HDMI שאוכל לחבר לLCD....) גם בסרטונים בYOUTUBE עם אותו דגם,יש להם את מה שאין לי... אז מה צריך לעשות? שלחתי מייל לחנות שקניתי ממנה(לא אנקוט בשמות שלא יצא שם רע לחנות) האם יחליפו לי את המחשב? אני שלמתי מחיר מלא והHDMI מאוד חשוב לי.......

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  12. Started by eldadmo,

היום בוצעה אצלנו הזמנה ל CORE I3. רציתי להראות לכם ולשתף. תהנו ;D http://www.facebook.com/photo.php?pid=3068317&l=5ab72cc32a&id=585669517

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  13. Started by -Nataly-,

אני ממש צריכה המלצה למחשב נייד. השימוש העיקרי שלו יהיה מוזיקה, סרטים, אינטרנט, ומשחקים כמו GTA SAN ANDREAS אני אשמח אם הוא יהיה כמה שיותר זול, כי התקציב שלי בתור ילדה בתיכון לא גדול. ההבנה שלי די אפסית במחשבים, אז אין לי מידע להוסיף תודה רבה

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  14. יש לי מחשב נייד מסדרת טושיבה a300 20-f. עם מערכת הפעלה וינדוס ויסטה מובנה ומחיצה שניתן כל פעם לחזור למחשב חדש. הבעיה היא שהתקנתי ווינדוס 7 במחשב והכל היה בסדר עד לזה שרציתי לחזור חזרה למערכת ההפעלה הקודמת. ולא יכולתי כי הrecovery disk היה של וינדוס 7 ולא המובנה של המחשב. בקיצור היה נדמה לחי שנמחק לי מערכת ההפעלה ולכן התשמתי בשני דיסקי הrecovery disk של טושיבה שעשיתי בעצמי כדי שאם יהיה בעיה אוכל לחזור ללא בעיה. הבעיה היא שהוא לא הצליח לעלות כל מיני קבצי בוטים למיניהם ועוד כל מיני הן בדיסק השני והן בדיסק הראשון ולכן נתקעתי עם מסך שכתוב עליו miss bootmgr. חשבתי אולי ללכת למפעילת טושיבה שלהלן מחקתי את המחיצה עם ההתנה מחדש במחשבים ניידים אך השאלה היא אם יעשו כן ויתקינו לי מחדש…

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  15. שלום בניתי את המפרט הזה למשחקים בינוניים ועבודה שוטפת ואני מתעקש להשקיע סכום זה למרות שאין צורך. הרכיבים ישדרגו מערכת קודמת שחלק מהרכיבים שלה ישארו אשמח לחוות דעת על המפרט. מעבדים Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ¤1101 פתרונות קירור למעבד THERMALTAKE ISGC-300 ¤189 לוחות אם Intel BLKDP55WB Socket 1156 For Intel CPU ¤476 מאוררים למארז/גופי קירור Arctic Cooling Arctic 8L 80mm ¤20 ספקי כח SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 ¤348 זיכרונות DDR3 4096MB 1600MHZ Dual Channel 2GBX2 CL8 Adata/Gskill/Geil HS ¤465 כרטיסי מסך ATI PowerColor ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤556 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤3155 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי--4000 ש'ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף-בעיקר משחקים שיריץ את כולם גם בעתיד 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך -יש צורך בהכול אבל לא צריכים להשקיע -עדיף מסך 22 אינץ מקלדת +עכבר פשוטים 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)-צריך הכול 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי-- 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם-כרגע לא מתוכנן . 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/…

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  17. Started by yanro,

*לקנייה בארה"ב שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בקניית מחשב בסכום הנ"ל בארה"ב: לא בדיוק גיימר ולא משתמש בתוכנות תלת-מימד אבל משתמש במחשב שעות רבות כל יום. לדעתי בסכום המוצע ניתן למצוא מחשב חזק ביותר הצעות ? (בייחוד לגבי החברה, המעבד, כרטיס מסך וראם) תודה מראש יניב מפרט שמצעתי, מה דעתכם: Genuine Windows Vista® Home Premium Edition SP1, 64-bit Intel ® Core ™ i7 720QM 1.6GHz (2.8 GHz Turbo Mode, 6MB Cache) No Microsoft Office 1Yr Ltd Hardware Warranty, InHome Service after Remote Diagnosis McAfee SecurityCenter, 15-Months HD+ Widescreen 15.6 inch WLED LCD (1680x945) W/2.0 MP 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1333MHz 250GB 7200 RPM SATA Hard Drive Slot Load DVD+/-RW (DVD/CD read/writ…

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  18. המחשב ישמש לעבודה בתוכנות Solidworks וPhotoshop (ברמה הלימודית), אינטרנט+אופיס, צפיה בתכני HD ומשחקים כשימוש משני. בעתיד הקרוב הוא יחובר למסך 24". המפרט לא צריך לכלול מארז, דיסק קשיח או ציוד הקפי, אבל יש צורך בספק כוח. כמו כן אין צורך במערכת הפעלה או בהרכבת המחשב. אני לא מתכוון לעשות OC בשלב הראשוני, אבל אין לי בעיה אם יהיה אפשר "לסחוט" מהמפרט עוד קצת ביצועים בעתיד.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  19. מחפש מחשב לסטודנטית אין העדפות מיוחדות תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  20. Started by ac1240,

קצת משחקים וסרטים ואיך האיכות שמע שבו והאם היא גבוהה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61120ej#shidrug תודה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  21. איזה מפרט בין השניים עדיף? (בלי oc) מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box ¤627 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4500 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤481 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤398 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤343 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe ¤1365 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV386 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤180 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק HEC 6A19B ¤205 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19B-NPS ספק כח HEC 450TDT 450W ¤256 http://skypc.co…

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by T.r.D,

http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 נראה לכם שאפשר לסמוך על חנות כזאת?

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by broller,

מבקש מפרט ל7 אלף גג לא כולל מסך בעל צורב dvd

24. מספר הערות : *אני לא מהגיימרים הכבדים אבל מעוניין שהמחשב יוכל להריץ בצורה טובה את המשחקים החדשים והכבדים ביותר ובצורה סבירה את המשחקים שיצאו בשנתיים שלוש הקרובות *בנוסף למשחקים ישמש המחשב גם לתוכנות גרפיקה) כגון פוטושופ (לא תוכנות תלת מימד תוכנות אופיס ולגלישה באינטרנט *המחשב לא ישמש כמעט לצפיה בסרטים *ציוד היקפי כולל מסך) 19 אינצ 'לא רחב (רמקולים מקלדת ועכבר *לא מתוכנן OC לא בשעת הקניה ולא בעתיד *מעדיף איכות על יופי ולכן בציוד כמו מסך או מארז לא להתייחס למראה החיצוני תודה מראש לכל המיעצים

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  25. ברצוני לרכוש מחשב "משפחתי" לצורכי אינטרנט, אופיס, מוסיקה ואולי סרטים. עיקר ההתלבטות היא סביב הבחירה בין מעבד AMD 4800 לבין INTEL E4400 אודה למנהל הפורום על תשובתו בעניין ההשוואה בנוגע לאיכות הביצועים שניתן לקבל מהצירופים הר"מ כדי להגיע לרמה האופטימלית במסגרת הצרכים והתקציב תודה מראש על ההענות החיובית מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤544 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ¤459 מסך: SAMSUNG LCD 20.1" 206BW 2ms DVI ¤1532 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS ¤369 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤184 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE …

• 9 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.