עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך את המחשב לעבודה עם 3ds max וגם מעט למשחקים כבדים שיתמוך ב i7 אבל אם אתם חושבים ש quad עדיף אז לכו על זה שיהיה לו קירור טוב וכל השאר מה שאתם חושבים ;D תודה לעורים

2. אני רוצה לקנות מחשב ואני גר באיזור חיפה- דבר ראשון- אשמח להמלצה על חנות ולא רק על מפרט כי ראיתי שהרבה פעמים אנשים מקבלים מפרט טוב ובסוף קונים בחנות גרועה, ודי חבל, בינתיים חשבתי על מרדנית ובטוח שלא על KSP. לגבי המחשב- אני לא מבין ב OC ולא רוצה להתעסק בזה, אני לא צריך ציוד היקפי כמו מסך, מקלדת, רמקולים, עכבר וכו'. (פרסמתי לפני כמה זמן הודעה ועניתם לי אבל הדרישות טיפה השתנו אז אם למישהו יש דז'ה וו זה בסדר... ) אני רוצה בשלב הזה לקנות מחשב חזק יחסית ועם כרטיס מסך בינוני או אפילו חלש יחסית כי חוץ מלראות סרטים וכאלה- אני לא מריץ עליו משחקים. אבל- ממה שקראתי- יש טעם להשקיע במארז וספק כח כי זה נשאר איתך ולכן אני מוכן להשקיע בזה. אני מניח שעוד שנה וחצי כשאני אסיים ללמוד אנ…

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  3. הי, לא מזמן קיבלתי מחשב חדש, המפרט שלו : מעבד Intel Core i5-2310 2.90GHZ לוח אם Intel H61M-VS זכרון ( Kingston 2GB DDR3 1333 ( x2 הרדיסק WD 1T SATA3 1333 כרטיס מסך GeForce DDR3 GT 220 1GB HD ספק כח 520W כונן LG DVD-RW NS40 SATA X22 BLACK והמסך SENSE 22" LED התחלתי לשחק על המחשב, והמשחקים החזקים - CRYSIS2 , GTA IV , רצים רע מאוד, ואפילו במשחקים כמו TF2 אני מרגיש ששהמחשב לא מחזיק חלק לגמרי, כיאילו ברגע שיש יותר מידי פרטים במסך הוא מתחיל לקרטע. עכשיו אני לא מבין בזה כל כך אבל אני מרגיש שהכרטיס מסך מוריד מהפוטנציאל ביצועים של המחשב, אני רוצה לשדרג אותו בתקציב של 800 שקל גמיש. אני אשמח לדעת אם אני באמת צודק והכרטיס לא מתאים ברמה לשאר המפרט, אם לא למה, ומה כן משפיע, ואם כן אז…

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  4. שלום, מדובר במפרט: http://hwzone.co.il/specslist/view/143 האם כדאי להחליף אותו ? אם כן - לאיזה ? והאם זה מחייב שינויים אחרים במפרט ? תודה יוסי

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by Kuzum,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד (כל המשחקים החדשים) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3 mw3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by aad11,

אשמח מאד לקבל מפרט אופטימלי של רכיבים המתאימים בשים לב לפירוט ולפעילויות הבאות (הפעילויות העיקריות, מספרן הודגש): 1 - צפייה בסרטים - בתדירות גבוהה למדי (לפחות פעם ביום) 2 - שימוש בעריכת וידאו (לעתים - VIRTUALDUB בעיקר או DR.DIVX) 3 - שימוש תכוף באקסל ו-MULTITASK (שתי תוכנות או יותר עובדות או פתוחות במקביל) 4 - גלישה רציפה באינטרנט (רוב שעות היום) 5 - OC - בכלל לא. 6 - ציוד היקפי - אין צורך (גם לא מסך). 7 - AMD או אינטל - מה שיותר טוב למשימות הנ"ל. 8 - המחשב עובד באופן רציף, גם בלילה (אחת לשלוש יממות אני מאתחל אותו). 9 - משחקים - לא הרבה, אולי פעם בשבוע (בעיקר משחקי ספורט ואסטרטגיה). טווח מחיר: 5000-4500 שח (כולל הרכבה) ניתן לחרוג מהתקציב הנ"ל במקרה שבו קיים רכיב אשר משפ…

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  7. שלום חברים, אני מחפש מחשב בתקציב הנ"ל בעיקר לשימוש ביתי אינטרנט אופיס ועריכת סרטים (עריכה בסיסית ממצלמת וידאו דיגיטלית) המחשב צריך לכלול כרטיס FIREWIRE, צורב DVD כמו כן הבנתי שרצוי 512 MB זיכרון ודיסק של 80 GB האלטרנטיבות שמצאתי היו בין מחשב זול של AMD SEMPRON או אינטל 2.4 CELLRON או קצת יותר יקר אינטל 3.0 לא 775 השאלה האם לצרכים שציינתי קודם ה- AMD או ה-CELLRON יספיקו ובמה יתבטא ההבדל בין האופציות השונות ברמת היום יום?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  8. שלום, אני מחפש מפרט למחשב נייד לסטודנט. המחשב צריך להתמודד עם אוטוקד, מאטלב, אופיס אינטרנט לראות סרטים ושאר ירקות. תקציב נע בין 5000 - 6000 ש"ח. תודה

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  9. אני צריך קישורים לקניית Nvidia 8800 GT OC G92

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  10. Started by gurfi,

אני מחפש מפרט למחשב פשוט עד 1500 ש"ח. (לא כולל מסך) המחשב מיועד לאופיס וגלישה בלבד. תודה!

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  11. היי, אני אשמח לעזרה בהערכה של היכולות והעלות של המחשב- מחשב נייד HP - סדרת ProBook 450 G5 Notebook זה ה BASE MODEL בהתאמה אישית - 3 שאלות: 5000 שח שווי הגיוני? הכרטיס מסך- זה? :https://ark.intel.com/products/122589/Intel-Core-i7-8550U-Processor-8M-Cache-up-to-4_00-GHz 3) כן טוב לפוטושופ וסקאצ'אפ ואוטוקאד או לא? תודה רבה .... המפרט שיש לי עליו מצוין מטה... אין לו דגם ספציפי כאמור, מחשב שדומה לו מאוד (?) במפרט בקישור הבא : https://www.ebay.com.au/itm/401588659970 BU IDS DSC 2GB i7-8550U 450 G5 HDD 500GB 7200…

12. Started by MATTAN,

היי מה קורה אחים שלי אבא שלי הולך לקנות מחשב נייד לעצמו ורציתי לדעת עם המפרט הבא שווה את הכסף intel pentium m715 1.5 ghz (המעבד הוא דותן עם 2 מגה קאש) memory mb 256 h.d 40 gb ati mobility redeon 9200 64 mb ieee1394 interface combo dvd&cdrw קורא כרטיסים sd/mmc intel rp/wireless 2200 802.11 b/g פשוט רציתי לדעת האם זה שווה 7500 שח בבקשה תענו לי מהר כי מחר בצבריים אבא שלי הולך לקנות את המחשב

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by infernal goat,

קהל נכבד אני מבקש עזרה דחוף.. אני צריך מפרט מKSP בלבד ב1500 שקל לשימוש אינטרנטי בלבד. לא כולל מסך ורצוי מבוסס AMD. תודה!!

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  14. INTEL - מעבד INTEL CORE 2 DUO E6300 2MB FSB 1066MHZ INTEL - לוח האם INTEL DP965LT : דגם INTEL 965P : לוח עם מבוסס מעבד FSB 1066MHZ : מיהירות DDR2 DUAL 800MHZ X4 : יציאת SATA II RAID X4 : יציאת ATA133 X2 : יציאת FLOPY 1.44 X1 : יציאת PCI-Express x16 x1 : יציאת PCI-E X1 x3 : יציאת PCI X3 : יציאת USB 2.0 X10 : יציאת IEEE 1394A X2: יציאת CORE 2 DUO : תמיכה ב DUAL CHANNEL DDR2 800MHZ : תמיכה ב SATA II : תמיכה ב DUAL CORE תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64BIT תמיכה במעבדים בטכנולוגיית DUAL CHANNEL זיכרון DDR2 2GB (1GBX2) : נפח 667MHZ CL5 : מהירות W.D/SAMSUNG - דיסק קשיח SATA II : טכנולוגיה 160GB : נפח איחסון 7200RPM : מהירות 8MB Cashe : זכרון מטמון - כרטיס…

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  15. שלום , לחבר שלי יש מחשב ישן ואני רוצה להחליף לו את הלוח אם , מעבד , וכרטיס מסך הוא בעיקר משחק קאונטר סטרייק אבל ירצה להריץ גם משחקים הכי חדישים כיום . יש לו זכרון mb 256 (בעתיד הוא ירצה להוסיף זכרון) , הרד דיקס 80 gb , לוח אם אני רוצה של gigabyte בלבד . 64 ביט מעבד לא יתאים פה כי זה מעט כסף . אז או amd או פנטיום 4 כרטיס מסך רצוי שיהיה הכי חזק שאפשר כיוון שהמחשב בעיקר למשחקים. אני חשבתי על : AMD Sempron (S754) 2600+ *Palermo* 64bit 1600MHz , 128Kb 1600MHz HTB - BOX- 3Y Warranty Socket 754 nForce410 NVIDIA 6100 OB Albatron KM51G-754 (VGA, Micro.ATX לא מצאתי לוח של ג'יגה בייט מתאים . PCX - GeForce 6600 (300/550) 128MB DDR 128bit 8-Pipes - Gainward Ultra/1760 - 3Y Warrant…

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  16. שלום אנשים אני צריך המלצה על 13 אינצ בארה"ב שיהיה קל וקומפקטי לצורך עבודה משרדית ותכנות תודה

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  17. שלום רב המחשב אמור לשבת בסלון וישמש לסרטים ולמשחקים בעיקר ולכן חשוב מאוד שיהיה שקט ואסטטי. התקציב כולל אל-פסק וכולל מערכת הפעלה חוקית. לגביי המסך, התקציב גדול בגלל שמדובר במסך טלוויזיה LCD לכל דבר שמתחבר למחשב בשאיפה ל-32". ככל הנראה אני יקנה את המחשב בחנות שעושה OC אז קחו בחשבון. (אם זה לא הפורום הנכון לגביי מסך,סליחה, אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון). התפריט שבניתי הוא כדלקמן ואבקש את חוות דעתכם לגביי אי התאמה של הרכיבים או שיפורם. מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-G33-DS3R Conroe Support GG33DS3R ¤ 657 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ 517 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 122 1 ספקי כוח…

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by Baruh92,

היי.. אני צריך מפרט לילדות קטנות שלא יעבור את ה2000 שקל, עדיף אפילו שזה הילך יותר לכיוון של 1700 צריך גם עכבר ומקלדת פשוטים, ויהיה נחמד עם יהיה אפשר לשלב גם רמקולים פשוטים. שימושים? אתם יודעים אינטרנט ואופיס בעיקר ואולי משחקים קלילים [מספיק כרטיס מובנה] יש עדיפות לחנות TMS. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  19. Started by Zakash,

אהלן חברים, אני רוצה לקנות לחברה שלי מחשב נייד שישמש אותה בעיקר לתוכנות אופיס, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. התקציב הוא עד 3000 עם חריגה קלה (אפשר לחרוג קצת ממחיר אילת). אז כמה דברים שחושבים לי בסדר יורד: שיהיה ssd למערכת ההפעלה וhd רגיל לdata. רזולוציה 1920x1080 עוד פרטים: מינימום 4gb ram עד 15.6 אינץ׳ כמה שיותר קל... כמובן שלא חייב מערכת הפעלה והעדיפות האישית שלי היא dell למרות שמחיפוש באינטרנט אין משהו שלהם שעונה לדרישות שלי. רשמתי בסדר יורד כי מוכן להתפשר על הרזולוציה למשל. תודה מראש, אלכס.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by aracer,

Asus Eee PC 1201N לבין Lenovo G550 NTD92IV תודה.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  21. Started by BlueRa1n,

הודעה נמחקה מחוסר עניין הציבור... :-(

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by LinKinG,

אני צריך מפרט מבוסס INTEL64 בערך ל3500 בעיקר מלעובודת, אינטרנט, סרטים וקצת משחקים.. תודה מראש ובבקשה לא להציע AMD כי אני לא מעוניין

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  23. (אני מקווה שזה לא אומר להיות בלוח קונים מוכרים מכיון שאני לא ממש מוכר את זה ) סיפור מצחיק איך שהוא קבל אותו הוא עובד בחנות אלקטרוניה ברעננה ובא אליו איש (אני מניח הייטק)וקנה מחשב נייד חדש ואמר שאם הישן אין לו מה לעשות וחברה שלו אין מה לעשות אתו ,אז הוא נתן לו אותו בחינם(במקרים דומים הוא השיג טולייזה מקרן אחורי וטולזיה פנסוניק בערך 30אינץ 100 הרץ בחינם) הענייןו הוא שהוא רוצה למכור אותו לפי מה שאני ידוע זה נחשב לסדרה מאוד איכותית ובעצם לאנשי עסקים של המחשב הנייד אני יודע שזה מעבד ישן וקצת זכרון אבל אולי זה מספיק לסטודנט שמחפש לקנות מחשב נייד בזול(ומכיון שאני לומד בבר אילן אני יודע שתועלת זה כרטיס רשת אלחוטית היא לא בדיוק יעילה שם מכיון שברוב המקומות אין רשת וגם שיש צריך די…

24. Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤849 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤475 G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5, יחידות 1 ¤285 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive, יחידות 1 ¤259 SeaSonic M12II 430W Cabel Management A.PFC PSU, יחידות 1 ¤399 NZXT ALPHA NO PSU, יחידות 1 ¤298 Twintech nVidia GeForce 9800GT 512MB , יחידות 1 ¤670 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤3235 המפרט הורכב באתר:http://www.foxpc.co.il/ אם יש לכם הצעות איך להוריד במחיר זה יהיה נחמד מה שיש במפרט זה הדברים היחידים שאני צריך כל הנלווה יש לי. אשמח להתייחסות לגבי החברה שממנה נקנה הכרטיס מסך אני לא ממש סומך על חברות חוץ מסאפיר וג'יגהבייט אז ככה …

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  25. אני זקוק לחוות דעת על המחשב הנייד של DELL ‎Dell Studio 1535 IN-RD09-2568 המטרות שלו הם בעבודות משרדיות(אופיס, וורד ותיכנות) אני משער שאם הוא יצליח להריץ אופיס הוא יצליח להריץ תוכנות אחרות שאני צריך http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6985 מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.