עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים, עזרה שלכם בהרכבת מחשב עבור חבר (המחשב הנוכחי שלו מת). בקשה ל- 1TB ssd, 8TB hdd תודה רבה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 10,000 ש"ח אבל אפשרי לחרוג אם יש צורך וזה משתלם. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? PC for general purpose (Gaming, Video editing, 3D Modeling, Machine learning(Requires NVIDIA GPU) and Music production (requires a lot of USB3 ports)) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by NEUROMA,

מחשב מתוצרת L אסוס NJ20 מעבד ATOM 1.6GHz מסך מחשב בגודל מדהים של 10.2" 2 כרטיסי מסך כולל כרטיס מסך GeForce 9300GS למחשקים !! זיכרון ענק - 2048MB DDRII 667MHz דיסק קשיח ענק 250GB מערכת הפעלה Windows Vista Business משקל זעיר רק 1.4 KG כולל מצלמה מובנת + BLueTooth תקשורת - 10/100/1000 HDMI ! שנתיים אחריות או ACER 2930Z מעבד ליבה כפולה מתקדם Intel® T3200 Dual-Core 2.0Ghz נפח דיסק קשיח אדיר 250GB מהיר בטכנולוגיית SATA מסך 12.1 קריסטלי, CrystalBrite WXGA TFT display זיכרון מורחב ומהיר 4048MB בטכנולוגית DDR2 במהירות 667GHZ מצלמה מתקדמת ACER WebCam כולל תקשורת אלחוטית WI-FI + DRAFT N 10/100/1000 כולל תקשורת Bluetooth כונן צורב וקורא DVD superMult…

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  3. שלום רב. אני צריך מחשב נייד בשביל עבודות בגרפיקה בתוכנות של Adobe . מה התקציב המקסימאלי? 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם רלוונטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה,טיפה עריכת ווידאו. דגש על מהירות של עבודה עם התוכנות ויכולת לעבוד עם מספר תוכנות ברקע. וברינדורים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה,דגש על Adobe Flash Professional ועבודה במקצת על adobe premiere וקצת עבודה משאר התוכנות של ה Adobe -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  4. תקציב 3200 ¤ ללא ציוד הקפי מזומן. מטרות המחשב: אופיס (מצגות, וורד וכו') קישוריות רציפה לאינטרנט עבודה באתרים שונים הורדות, צפייה בסרטים (מעוניין לשדר דרך המחשב לפלזמה החדשה בסלון), משחקים קלים סגנון פוטבול מנג'ר, פרו אבולישן וכו'. (כמו כן במשחקים לא נדרש יותר מזה שירצו סבבה על 1024*768 בפירוטים הכי גדולים.) העיצוב חשוב המחשב יהיה בסלון וחשוב שיהיה שקט יחסית . ציוד הקפי נוסף: * בנפרד מן התקציב הזה נדרש מסך בן 19 22 אינץ' תקציב 1500 לא מבין בנושא ואשמח לשמוע המלצות. בדיוק כמו המחשב מיועד בעיקר לעבודה מאומצת מול יישומי האופיס השונים פחות לסרטים ומשחקים. * נדרשים עכבר ומקלדת נוחים להקלדה ממושכת ועבודה מאומצת. (תקציב 500 ש"ח)

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  5. אני עוד מתלבט בנוגע למחשב נייד 14' וזאת לאחר ששמעתי דברים לא מחמיאים על U430 ו-Flex 2 של לנובו והבנתי מפה שה-Dell Vostro עם בעיות Wifi ומה גם שהפסיקו לייצר את הסדרה ככה שזה מרתיע. רציתי בבקשה לשמוע חוות דעת על איכות המסך של המחשבים הניידים של dell בסדרת Inspiron ו-latitude. תודה.

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  6. Started by ychamp,

אני בונה מערכת שתשמש כמדיה סנטר ואני רוצה עליה דעה התקציב הוא עד 500$ כולל מערכת הפעלה וכרטיס טליוויזיה. אני לא צריך ספק, מסך או מארז הנה המפרט AMD Sempron 2200+ 1.5GHz, 333MHz FSB, 256KB L2 Processor PCCHIPS "M851G V1.5" VIA KM400 Chipset Motherboard SAMSUNG 40GB 7200RPM Light and Slim IDE Hard Drive, Model SP0411N, Hauppauge WinTV-PVR-150MCE WINTEC AMPO 184-pin 512MB DDR PC-2700, Model 35144588 בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  7. Started by omerpld,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, יש לי כרגע ATI REDAON 4850 ואני כבר שנתיים איתו. אני צריך משהו שהוא לא יותר מ450~500 שקל אני לא בטוח אבל נראה לי שהספק כוח שלי הוא 360W תודה!

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  8. סיימתי את התואר השני (חוץ מעבודה אחת), הגיע הזמן לשדרג. המחשב בא להחליף את המחשב הקיים שלי: E6600 עם OC ל 3Ghz, כרטיס מסך amd 4850, ו4 ג"ב זיכרון. התקווה היא לראות שיפור ביצועים של בערך פי 8 (המחשב כבר בן 5..) אלטרנטיבה אחרת היא לעבור ל ultrabook ולוותר על משחקים כמעט לגמרי (בערך המצב הנוכחי). במקרה הזה, הדגם המועדף הוא zenbook ux32vd + כונן חיצוני של 1Tb, או דגם מקביל עם פרופיל ביצועים דומה או טוב יותר. אלטרנטיבה נוספת היא לחכות לmacboor air עם retina display, ואז הקנייה תדחה לאוקטובר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שמשתפר את יחס העלות/ תועלת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1500 שקל 2.…

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  9. שלום רב, מחפש המלצה למחשב נייד, שאמור להחליף את המחשב השולחני שלי. אינני משחק משחקי מחשב לרוב, ואינני רואה עצמי כגיימר. ואולם, חשוב לי שיהיה למחשב מעבד חזק ובעל ביצועים מהירים. בנוסף למחשב חזק ואיכותי, אני מצפה ואשמח שיהיה מובנה במחשב: צורב, מצלמת וידאו, אפשרות לחבר אותו למערכת קולנוע ביתית ואם אפשר גם BlueThooth. התקציב שלי גמיש מאוד. אני מגדיר כרגע תקציב של 5000 - 7000 שקל אבל אם יהיו הפתעות שיצטרכו את פריצת מסגרת התקציב אעמוד בהם. תודה מראש לכל העוזרים והממליצים!

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  10. Started by ehudtr,

לאחרונה נתקלתי בכל מני פרסומים של מסכי מחשב הכוללים בתוכם הכל וכך לא צריך בכלל מארז . שאלתי היא האם כדאי לחשוב על כיוון כזה?מה קורה אם משהו מתקלקל?האם אפשר להחליף בכלל חלקים במחשב כזה?אשמח לשמוע את חוות דעתכם. תודה ושבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  11. שלום לכולם, אני לא הכי מבין במחשבים ולכן מאוד אעריך את תמיכת הכן מבינים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -משחקי מחשב עולם פתוח דוגמה Fallout 4 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).p1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  12. Started by yossi_s1,

היי, אני צריך עזרה לבנות מפרט (עבור חבר) שישמש בעיקר למשחקים, בכללי דרושה מערכת מחשב חזקה שתחזיק לאורך זמן. התקציב הוא 4K+- אין בעייה לחרוג אם זה שווה עד4.5K זה עוד סבבה לא דרוש ציוד היקפי/מערכת הפעלה לגבי OC, תמיד הייתי בעד זו אחלה דרך לקבל עוד עבור הכסף, לפי מה שהבנתי כיום החלקים האידיאליים לOC הם בעיקר מעבדי אינטל וכרטיסי NVIDIA אך אני לא הכי מועדכן. לא מתוכנן שידרוג בעתיד, סיכוי קלוש לתוספת זיכרון/החלפת כרטיס מסך, לא משהו שאמור לשנות. דבר אחרון, די התרשמתי מביצועים של SSD אבל זה עסק יקר ונראלי לא משתלם. אבל אני כן פתוח לפתרונות אחרים אני לא יודע עד כמה RAID הוא דבר כדאי, אבל ראיתי בכמה מפרטים פה בפורום את הכונן ההיברידי שאמרו שהוא לא רע, אשמח להתיחסות בנושא זה, דיסק ק…

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1.6 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח (מעדיף לחרוג כמה שפחות) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, מוזיקה באיכות גבוהה (שני רמקולים בלבד) , תכני HD, פוטושופ ואולי מעט עריכת ווידאו ברמה נמוכה (בלי התעסקות באפקטים גרפיים וכו') 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5, מוכן לחסוך בפרמטר הזה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכ…

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  14. Started by Ghosthunter,

האם יש מחשבון חדש, שכולל את הכמסך החדשים ואת הליבות החדשות והרבה סוגי חומרה(למשל כרטיסי קול למיניהם וכ.טלוויזיה) שיכול לחשב את ההספק של מפרט שאני בונה?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  15. Started by rasta22,

שלום אנשים יש לי שתי שאלות האם כדאי לקנות מסך 19 אינץ' רחב למשחקים או שעדיף לקנות רגיל ? האם המשחק לא מתעוות במסך רחב ? איזה כרטיס מסך הכי זול יכול להריץ משחקים כמו fear ו doom3 ו half life ומשחקים בסגנון ? ועוד שאלה קטנה האם אתם ממליצים לקנות עכבר אלחוטי או שעדיף ללכת על לוג'יטק G5 ? תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  16. Started by nokobik,

שלום, אני צריך המלצה למפרט עם הדרישות הבאות: מיועד עבודה משרדית בעיקר למשחקים לא כבדים (ישחקו עליו פה ושם) ללא ציוד היקפי עדיפות למפרט שקט מחיר עד 3.5K ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  17. שלום, אשמח לשמוע חוות דעת על המפרט הבא עבור אינטרנט, אופיס, עיבוד תמונות בפוטושופ ממצלמה דיגיטלית מקצועית, ואולי סרטים, בתקציב של בסביבות 4000 אפשר גם פחות המפרט מ: www.zigzag2000.co.il כך שאפשר להוסיף/לשנות רצוי ממה שיש להם אבל לא חובה, אשמח לכל הצעה. ** אנא ציינו מאיזו סיבה שינתם. ** המפרט(ללא מסך): 1 Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,177.60 ש"ח - מעבד 1 GIGABYTE Geforce 7300 128MB (128-256) DDR (64bit) TV OUT/DVI-bul 375.75 ש"ח - כרטיס מסך 1 NEC DVD-RW NEC ND 3570 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK 202.48 ש"ח - צורב 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE 329.19 ש"ח - מארז 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  18. שלום. הזמנתי מספר חלקים מפנדה לשדרוג, ובעקבות חוסר בלוח מסויים של גיג'ה בייט, בחרתי לוח שאני לא בטוח מה טיבו: החלקים : מעבד - 4000 AMD DUAL. זיכרון - גיג'ה לוח האם: בעיקרון הגעתי למסקנה שיש לי יותר מידי דרישות מלוח האם: 2 IDE , מבוסס NVIDIA בלבד , רצוי כרטיס מסך אינטגרלי על לוח האם עם יציאת TV. בסוף נבחר M2NPV-VM. שהוא היחיד בעצם שיש לו TVOUT ONBORD. עכשיו למספר שאלות: איך הלוח הזה באופן כללי? בשל בעיה מסויממת במסך שלי יכול להיות שאני אהיה חייב לחבר אותו ב VGA, ולא ב DVI, מה שיכריח אותי לקנות כרטיס מסך נוסף לכן אני מתלבט בינו לבין ה GA-M55plus-S3G בהנחנ שבשניהם אני אוסיף כרטיס מסך חיצוני, על מי מהם היתם הולכים ? (ללא היסתכלות על המחיר כרגע) http://www.gigabyte.com.tw/P…

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  19. היי, מחפשים לקנות מחשב לטובת גיימינג ללא כרטיס מסך עד 3500 אלף שקל. קיבלנו את ההצעת מחיר הבאה: https://imgur.com/8cZQkDt מה דעתכם? האם אפשר לנצל את התקציב בצורה יותר טובה? לצערי התצוגה מקדימה / העלאת תמונה לא עבד לי (כרום / אינטרנט אקספלורר) . תודה

20. שלום, היה לי מחשב רגיל עם מפרט שאני מיד אציג בפניכם, שביעודו למטרת משחקים. הייתה לי הזדמנות קטנה לשדרג אותו והחלטתי להיכנס קצת יותר לעניינים ולנסות להרכיב מפרט קצת יותר רציני. המפרט לפני השדרוג שעשיתי: מעבד: Intel Core 2 Duo E6400 - קירור סטוק רגיל (Alpine 7). מארז: ATX (עבר טיפה מודינג - הוספת מאווררים לשיפור הטמפרטורה). זיכרון: 2GB OCZ Platinum 800Mhz כרטיס מסך: MSI Geforce 9800GT 512MB OC לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS3 Rev 3.3 ספק כח: ספק לא של חברה מוכרת, 500 וואט. המפרט לאחר השדרוג שעשיתי: מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 - השדרוג ללא הוספת תשלום. מארז: CoolerMaster HAF 932 Full Tower - קניתי ב-400 ש"ח בלבד. זיכרון: 4GB OCZ Platinium 800Mhz - השדרוג ללא הוספת תשלום. כ…

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  21. שלום.. אני מבצע שידרוג ורציתי לדעת האם אתם ממליצים.. ( תודה רבה מראש..) זהו יהיה שדרוג זמני עד הQUAD SYSTEMS במחיר ההגיוני (אחרי תקופה קלה שבה המחירים ירדו) ומחכה גם לכרטיסי הDX10... כרגע יש לי : Radeon 9700 Pro (בלי OC.. לא מתעסק בזה..) Audigy 2 ZS (כרטיס סאונד.. לא עקרוני מדי) INTEL PENTIUM 2.41GHZ northwood PGA478 Asus mainboard - P4pe 512MB DDR-SDRAM המצב הנוכחי הוא שכדי להריץ משחקים כמו HALFLIFE 2 , אובליוויון ואפילו HEROES 5... אני צריך להוריד את ההגדרות למינימום ולא תמיד עוזר.. האם שידרוג של הכרטיס מסך לX850 XT PE AGP יפתור לי את זה ויתן לי להריץ את המשחקים הללו ברמה בינונית-גבוהה? או שמא אני צריך עוד רכיבים? מה המלצתכם..? הסכום שלי שאני יכול להשקיע הוא…

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  22. כותרת תודה

23. Started by גדעוןרז,

כמה שווה נייד LG 14 אינץ בן 5

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  24. דרושה הצעת מחיר למחשב desktop ללא ציוד היקפי לשימוש בסיסי: מיילים אופיס וכו'. עדיפות לחנויות בחיפה והסביבה תקציב: בין 1500 ל 2500 פחות חשוב שיהיה שקט וגם overclocking מערכת הפעלה כן (בינתיים) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם המחשב האחרון שהיה לי - P3 1000 שבק חיים לאחר שעשה את שירותו באמינות ובנאמנות. יש לי מחשב P4 שאול אני צריך להחזיר. הגיע הזמן לרכוש מחשב חדש, במחיר סביר - בסביבות 1400-1800 ש"ח (לא כולל מסך). להלן מפרט שהציעו לי בKSP, יש לי חבר שעובד שם: מעבד אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800, GF7100, PCI-E, HDMI זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB (Kingston דיסקים קשיחים WD 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך OnBoard GeForce 7100 HDMI כרטיסי קול 7.1 Channel Audio ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-6000 MIDI Black (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 450W, 12cm Fa…

• 2 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.