ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 15,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים על רזולוצית 4K , הגדרות ULTRA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
טוב הנה המפרט שאני עשיתי: http://tms.co.il/preview/spec/evqc8b7y/1 אפשרות ל-SLI עתידי של 9800GTX 4GB זכרון של Gskill וקירור טוניק... עכשיו מה אפשר לשפר? מה כדי לעשות בכלל עם תקציב כזה? כמובן שעדיף שהמחשב לא יעבור את הסף של ה-7K אבל יש אפשרות של חריגונת... תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי ברצוני לקנות מחשב בקרוב בסכום של 4 אלף. המחשב הוא למשחקים נטו,הכי כבדים שיוצאים ובלהבלהבלהקרייסיסבלהבלהבלה. מסך הוא 19" אבל אני לא רוצה פחות מ HD4850 מכיוון שאני שם פילטרים וכל ה EYE CANDY האלו,אז אני לא רוצה 9800GT או 4830. אני צריך רק מחשב ללא מסך. דבר נוסף הוא שאני מעוניין ב QUAD. מסדרת 9XXX. אני יודע שעדיף C2D אבל אני החלטתי כבר,מכוון שאני לא הולך לשדרג ב-6 שנים הבאות[רק כ.מ], ואני לא הולך לעבור מליבה אחת ל 2 אלא ישר ל4. אני מעוניין לקנות ב SKYPC או FOXPC. כרגע יש להם ממש מלאי נמוך[אין SEASONIC 500W,FREEZER7PRO ב FOXPC , ומבחר דל של ספקים בSKY] עריכה : הנה מפרט ראשוני.-חשבתי על משהו כזה מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9400 : "SLB6B" - BOX ¤1237 לוח אם: GIGAB…
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אמא שלי קנתה מחשב נייד מבלי להתייעץ איתי קודם, אבל בכל זאת יש לה אפשרות להחזיר אותו עד יום ראשון, כך שאני לא שואל לחינם. הנייד מיועד לשימוש בסיסי כמו צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט כו'. היא קנתה אותו ב-3100 שקלים כשכבר שמתי לב בזאפ שאפשר להשיג אותו ב-200 שקלים זול יותר :-\. מבחינת חומרת המחשב, היא שווה משהו? יש דגמים טובים בשוק, בדיוק באותו המחיר? דגם: Satellite L40-17T של חברת טושיבה. http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=EU&PRODUCT_ID=144972 http://zap.co.il/model.asp?model_id=688269
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, * מטרות המחשב? משחקים (אני יודע שזה לא התקציב אבל עד כמה שאפשר ואני מתכוון ל crysis וכו') סרטים תכנות ועבודה שוטפת * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא משנה * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, זרקו הצעות שמתי עין על המחשב הבא http://ksp.co.il/?uin=15811 מה אתם אומרים? תודה!
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
זה המפרט האם ה"RAID" של לוח האם אמין?? ואני רוצנ לדעת אם המערכת מנצלת את מלוא מהירות הכונן קשיח?? מעבד AMD Sempron 140 Box גוף קירור למעבד GlacialTech Igloo 7312L לוח אם Gigabyte GA-M85M-US2H ספק כח FSP Epsilon 450W זיכרון פנימי A-Data DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-18 /X2 דיסק קשיח W.D Western Digital Caviar Green 2000GB WD20EARS 64MB BUFF /X6 מארז HEC 6T10
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
צריך מחשב לעבודה עם מצגות ומעבד תמלילים וגם אינטרנט שיעבוד במהירות סבירה. עדיף שהמחשב יהיה מוכן לחיבור אינטרנט אלחוטי וגם קווי (חיבור RJ45) ועם מערכת הפעלה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי פווילון 14 אינץ מעבד t7500 2 גיגה זיכרון 250 הארד דיסק וכרטיס מסך gf 8400m הבעיה היא שלאחר כשעה וחצי מקסימום של שימוש אינטרנט בלבד הבטריה מתרוקנת מה לא בסדר כאן?? החלפתי בטריה עם חבר וגם בחדשה זמן העבודה דומה יש לציין שאני עובד עם ויסטה פרימיום חג שמח
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
נושא קצת שונה הפעם מחפש המלצה לתיק למחשב נייד, 14" תיק גב שלא יהיה יותר מידי מגושם, אבל עם ריפוד והגנה למחשב. ועם תא שאפשר לשים בו מטען ועכבר. תודה
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב עד 5000 ש"ח לשמוש בתוכנות לעיבוד גרפי ללא מסך
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים, אני מעוניין בלפטופ חדש, שכפי שנרמז בכותרת, יכול להירכש בארץ או בארה"ב. (התקציב לארה"ב עומד על 1000$ מכיוון שיש עלויות משלוח ומע"מ) דרישות - * מטרות המחשב - מחשב סטודנטים, שיידרש להריץ לעיתים תוכנות כבדות (Core I בלבד בבקשה) וכן משחקים ברמה סבירה (Starcraft 2 מקסימום) * גודל המסך - מינימום 13" * משקל רצוי - מקסימום 2KGs * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא. 3 שעות מינימום. ללא סוללה בולטת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא. אולם HDMI יהיה פלוס. * בלוטות' - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - 250 - 7200RPM (או SSD אם ייכנס בתקציב מה שלא נראה לי) * ללא כונן אופטי בעדיפות (אלא אם כן, עם הכונן המחשב פחות מ-2KG) * אחריות - 3 שנים * העדפה לחברה כלשהי - לא. * מצלמה משו…
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
לא משנה לי אינטל או AMD, אני פשוט רוצה שיהיו ביצועים טובים... וזיכרון לפחות ג'יגה... חשוב שהמארז יהיה שחור, יש עדיפות לשאטל אבל גם אחרים זה בסדר.. לא צריך שום ציוד היקפי, רק את הברבון עצמו מעבד וזיכרון.. ושאלה לגבי ההארדיסק, אני מבין שכבר היום רוב לוחות האם תומכים ב SATA אז אם ההארדיסק שלי ATA אני יצתרך לקנות הארדיסק חדש?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
כשמשתמש בנייד בבית, ברצוני לחבר לו עכבר, מקלדת ומסך רגילים ולהרגיש כמו שולחני. 1. חיברתי את המסך, רק שבהגדרות במחשב לא נתמכת הרזולוציה הטבעית של הצג השולחני - 1280*1024. יש לי קבצי driver של המסך וניסיתי להתקינם דרך לוח הבקרה, אבל כשאני עושה "עדכן מנהל התקן" ומפנה אותו לתיקיה עם הדרייבר הוא חושב כמה שניות, ואומר שלא נמצאו קבצים תואמים. הקיצר הוא לא מזהה את המסך השולחני, ונשאר על ברירה של "צג הכנס-הפעל". עדכון דרייבר של כרטיס המסך במחשב, קשור איכשהוא גם לרזולוציה ויוכל לעזור? 2. כל פעם שסוגרים למחשב הנייד את המסך, כי רוצים לעבוד רק עם המסך הרגיל, הוא אוטומטית נכנס למצב שינה.. מה עושים במצב כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. dota2 / csgo -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך שאחד התותחים פה יעזור לי להרכיב מפרט מיוחד למשחקים: Call of Duty 4 & Brothers in Arms - Hell's Highway הצרכים שלי הם: לשחק אותם על ההגדרות הכי גבוהות שיש! 125FPS ומעלה , ושהמחשב יהיה שקט כמו בייבי. מצפה למפרט סקסי (חברות מוכרות , איכותיות) המסך שהחלטתי לרכוש הוא: Samsung 23" 2333SW 5ms LCD התקציב: 3,000ש"ח (שקל לא יותר) אם יתאפשר לבנות מיפרט ביותר זול אז עדיף* תודה רבה , ושיהיה לכם בהצלחה .
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שיהיה מסוגל להריץ משחקים לא כבדים (בעיקר משחקי אסטרטגיה). אם יש צורך ניתן לחרוג מהתקציב עד 200 שקל אבל רצוי שלא. המחשב הוא מחשב בייתי ויהיה בשימוש בעיקר לעבודות משרדיות ומעט משחקים לא כבדים. הרזולוציה המקסימלית של המסך הקיים היא 1600X900. המחשב יהיה מיועד להריץ בעיקר משחקי אסטרטגיה בהגדרות גרפיות בינוניות. השקט של המפרט די חשוב. יש צורך להרכבת המחשב בחנות, אבל אני לא בטוח אם יש חובה של התקנת מערכת הפעלה (אשמח לדעת בכמה זה מיקר את המחשב). את המחשב אני אקנה מחנות KSP בחדרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל מפרט למחשב שצריך להריץ הרבה תוכנות כבדות לפיתוח חומרה. כגון: modelsim, xilinx ise, matlab ע"מ להוזיל את המחיר אני מוכן לעשות OC למעבד. לא איכפת לי איך ה-OC יתבצע - העיקר שהוא ישתלם במסגרת התקציב. אני מעוניין בזיכרון 16GB הארד-דיסק מעל 500G כדי לגבות הרבה חומר. לא מעוניין במסך, מקלדת, עכבר, כרטיס טלויזיה,רמקולים וצורב. מעוניין במארז ובתוכנו. חשוב שהמחשב יהיה שקט. התשלום יהיה במזומן בהנחה והחנות נמצאת באזור המרכז.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=769436 אני קונה אותו שבוע הבא ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו..הוא טוב ?? ד"א יש לו מסך HD ? יעני אם אני מוריד סרט בHD אז אני יכול לראות אותו במחשב הזה בHD ?? והאם אפשר להריץ עליו משחקים חדשים שיוצאים כמו נגיד מאפיה 2 או משהו כזה... ואם יש לכם עוד משהו להוסיף עליו אני ישמח לשמוע חוות דעת על המחשב הזה ואם למישהו מפה יש את המחשב הזה אז בכלל טוב..חח תודה !!
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים בעיקר, צפייה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6, לא יודע מה ההבדל ולא משנה לי * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר, יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI אני מאמין שיהיה לכל מחשב במחיר הזה * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1T * כונן אופטי? צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שכן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP,DELL,ASUS מה שאני מכיר, אם ידוע לכם על משהו טוב …
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש לקבל המלצות למפרט לפי הדרישות הבאות: תקציב: 3,500 ש"ח שימושים: עבודה משרדית, צפייה בסרטים, עריכת תמונות, משחקים בעלי גרפיקה פשוטה דרישות נוספות: עבודה אמינה למשך כמה שנים, ריבוי משימות, אין כוונה לבצע OverClock רכיבים דרושים: מארז צריך לכלול מספר גדול של יציאות USB, לא יזיק אם יהיה אסתטי ספק כוח מעבד זכרון פנימי קירור נוסף למעבד אם יש צורך לוח אם צריך לכלול: כרטיס רשת, מספר גדול של יציאות USB, כרטיס קול כרטיס מסך כונן קשיח צורב DVD התקציב יכול להתגמש לטובת שיפור משמעותי ביחס ביצועים/מחיר. האם יש טעם בהמתנה להמשך ירידת מחירי המעבדים בשוק הישראלי? האם צפוי עדכון של המפרטים המומלצים באתר בעקבות שינויי המחירים וכניסתם של המעבדים החדשים? תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Intel Core 2 Quad Q6600 (S775) - 2.4GHz 1066MHz 8MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty (G0 Stepping) ש"ח 1200 ניראלי Thermaltake MAX ORB 207 ש"ח Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard 460 בערך Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 190 ש"ח Hitachi 250GB Sata II 8MB 260 ש"ח ניראלי ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 170 ש"ח ניראלי Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail 800 ש"ח בערך Apevia X-Infinity 120mm Black כולל ספק כח 420W 288 ש"ח צריך חוות דעת + רעיונות לשיפורים + להוזיל כמה שיותר את הקנייה כי אני צריך את העודף לשפר את קניתת המסך שאני קונה
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני קצת חדש פה ולא בידיוק ידעתי איפה לפתוח את הדיון אז פתחתי בשתי מקומות 2 דברים : אני רוצה להוסיף 2 מאוורים למארז שלי, כרגע יש לי קירור למעבד, ועוד שתי מאוריים אחד בצד הקידמי( בפנים ) ואחד בצד האחורי. על המארז יש לי עוד 2 מקומות למאוורים ( בידיוק על החלון שלו ) רציתי לדעת איזה כדאי לי לשים ? עד גבול ה100 שקל למאוור ( 150 שניהם יהיה עדיף ) - הדבר השני, כרגע יש לי 2 גיגה של KINGSTONE, 800 MHZ מחולק ל 2 כרטיסים של 1 G, יש לי WINDOWS XP 32 BIT ( אני כמעט בטוח שזה 32 ), רציתי לדעת, אם אני יוסיף עוד גיגה אני ירגיש אותו ? המפרט שלי הוא כזה : INTEL QUAD EQ6600 2.4GHZ 8MB 1066MH לוח אם GYGABYTE GA-P35DS3L דיסק קשיח WD 320/7200RPM S.ATA זכרון KINGSTONE 1024MB 800MHZ …
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 3500-4000 איזה מפרט יהיה הכי טוב בתקציב הזה? מתקין עליו XP השימוש שלי הוא מחשב להכל כולל משחקים כבדים ביותר...ולהרצת תוכנות ..וגלישה .. לא כולל מסך... תודה למי שיכול לעזור לי
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום שלום וחתימה טובה יש לי מחשב hp pavilion dv5 1060ej הוא בן שנתיים והסוללה שלו החליטה למות אני רוצה לקנות סוללה חדשה אבל בארץ המחירים לא הגיוניים אני רוצה להזמין מחו"ל, הבעיה היא שאין לי כתובת להחזיר אז אני צריך להיות בטוח שקניתי את הבטריה הנכונה ולכן אני צריך לדעת עד כמה הדגם של הבטריה צריך להיות מדוייק אם אני מוצא בטריה שמתאימה ל hp pavilion dv5 1000 series זה יהיה לי בסדר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
ניסיתי בדובים,ניסיתי פנדס מה לא..לא הלך. אני מחפש להרכיב מפרט הכי זול שאפשר עד 1300 ש"ח (לא נראה לי אפשרי). שיהיה רק: מעבד + לוח + זיכרון (256) + כרטיס מסך (אין לי בעיה עם onboard) ומארז(+ספק). לא כולל סידירום,כונן דיסקטים,מקלדת,מסך וכו...ללא ציוד הקפי. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-