עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני חושב לקנות מחשב ב-3500 מקסימום ממש מקסימום 4000!! המחשב הינו למשחקים אבל גם לדברים כללים אינטרנט וכו'... הינה מה שחשבתי לקנות: לפי מה שהבנתי המאווררים של sunbeam רועשים האם זה נכון כי הציעו לי ללכת במקום על hec... מה אתם חושבים? לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3 דיסק קשיח: Westren Digital WD1600JS 160GB זיכרון: TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 X2 כרטיס מסך: WinFast PX7600 GT TDH Extreme TDV256MB מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 Box ספק: FSP 450W Global Win PFC FSP450-3GP01 Retail מארז: SunBeam Samurai Silver case לפי מה שהבנתי זה יצא מקסימום 4000+- מה אתם חושבים איך המפרט?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  2. שלום , אני צריך עזרה בייעוץ שדרוג המחשב ( ללא OC ) , יש לי כרגע ( לא מדובר על המחשב על שיש בצד יצין ) מעבד E6750 זכרון 1GB - היה 2 - השני נשרף - כרטיס מסך 8500GT לוח אם של ASUS - COMMANDO - S775 יש אוורור למעבד משהו של ZALMAN גדול יפה כזה - לא יודע איזה סוג בדיוק * אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך למשהו יותר טוב - מרמה התחלתית של GTX 260 - ואני חושב שאני רוצה GEFORCE * אני רוצה זכרון חדש - 4GB - ללא הכרטיס הישן - איך OCZ REAPER 44412 ? * בקשר למעבד - אני לא יודע אם להחליף - האם כדאי להישאר עדיין עם מה שיש או להחליף ב2 ליבות ושזה יהיה 8400 כמובן - או 4 ליבות שאני לא יודע איזה סוג - אשמח לקבל פה הצעות - האם המעבד שיש לי כרגע ישן מדיי והכדאי להחליך כדאי שלא יהיה צו…

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  3. תקציב 3000 גג 3900 לא חורג לכיוון ה 4 + הדרישות מהמחשב הם ללימודים כמו שציינתי איטרנאט , דברים צנועים כמו סרטים וסדרות . דברים חשובים זה חיי הבטריה , מסך שיהיה 15 , וכונן קשיח סטדרטי , לפחות 500 , 320 נראה לי דיי מעט בימנו . אממ זהו . חשבתי על כמה דגמים . Acer Aspire 5741G Acer Aspire 5740 3D אממ מה אתם אומרים ?

4. Started by klayton,

http://www.firingsquad.com/hardware/asus_w90vp_review/

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by haimn,

שלום ברשותי מחשב אינטל פנטיום 4 בן 4 שנים עם לוח אם MSI 865PE NEO2 וכרטיס מסך GeForceFX5200 זיכרון DDR כרטיס המסך שלי נשרף ולכן אני שוקל להחליף את הרכיבים הנ"ל ברכיבים חדשים יותר. ברשותי ספק כונן קשיח וצורב חדשים. אבקש לקבל את המלצתכם לרכיבים שווי ערך לרכיבים הנ"ל אך כמובן עדכניים. חשבתי על מעבד ליבה כפולה של אינטל אך איני יודע איזה לוח אם וכרטיס מסך ברור לי שאצטרך גם זיכרון DDR2 לפחות 1G. המחשב משמש לאופיס אינטרנט סרטים עריכת וידאו ביתי ומשחקים לא כבדים במיוחד, חשוב לציין שלפני שנשרף לוח האם המחשב למרות שהוא ישן ואיטי קצת ענה על הצרכים. התקציב סביב 1000-1200 ש"ח תודה חיים

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  6. Started by aviiel,

Dell Vostro 3500 ב4200 ש"ח ואחריות לחמש שנים באתר הלקוח. Toshiba SATELLITE L655-S5078 ב3800 ש"ח ושנתיים אחריות. Toshiba Satellie L650-10H ב4000 ש"ח ושנתיים אחריות. יצוין כי אנוכי סטודנט והדרישות שלי ממחשב לא גבוהות מדי, אולם אני רוצה מחשב עמיד ולכן אני מעדיף לקנות מעבד חדש וטוב.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  7. שלום לכולם אני מתכנן קנייה של מחשב ויש לי כמה בקשות לא צריך מסך(יש לי DELL 2007WFP) כן צריך מקלדת,עכבר,רמקולים ואת המחשב עצמו כמובן מעבד E6750 בבקשה כי אני מתכנן לשדרג לפנרין בעתיד ואני יודע שיש לי למי למכור את המעבד אחרי שהוא יצא מהשימוש שלי אם ב6500 שקלים יש משהו יותר משתלם ולא באחוזים בודדים אבקש לשמוע גם על זה המחשב יעבור OC ומשחה תרמית כבר יש לי AS5 מדוד שלי. אני יכול לקחת את OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - PLATINUM REVISION 2 ב515 שקלים ולכן אם אתם שמים אותם אז המחיר הוא 515 שקלים על המפרטים להבנות בIQPC בלבד תודה מראש

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  8. קודם כל, ראיתי הרבה אנשים שרושמים "אם לא לחוץ תחכה לאוקטובר", אבל לא הצלחתי למצוא מה קורה באוקטובר. העניין הוא שאני צריך את המחשב כבר באוקטובר אבל אם זה מספיק שווה את זה אני אולי יכול להסתדר שבוע\שבועיים בלעדיו. * מטרות המחשב? משרדי, משחקים קלים (SC2 ו-DOTA2 בעיקר אני מניח, עדיף מספיק חזק בשביל להריץ סקייפ במקביל), צפייה בסרטים ב-HD. * גודל המסך? פחות חשוב לי, יותר חשוב זמן סוללה. אבל לא פחות מ-13-14" * משקל רצוי? אין לי מושג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נדרש, אין לי מספרים כי אני לא יודע כמה שקעים יהיו זמינים, אבל זמן סוללה כמה שיותר ארוך יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ודי הרבה יציאות USB (נראה לי אני אצטרך 3-4) * ב…

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  9. Started by CoLDNs,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים קלים/אינטרנט/צפייה בסרטים/מוסיקה זכרון Ram- 8GB * גודל המסך? 15+ * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיוכל לעבוד כ3 שעות בלי חיבור לחשמל... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESAT/HDMI וכו.) VGA/USB/MICROFHON...... * בלוטות? לא חייב גודל מינימלי של כונן קשיח 500GB+(עדיף TB1) * כונן CD/DVD? צורב?DVD * כונן Bluray? לא יודע מה זה האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן Win 7/8 האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Asus/Hp/Acer/Dell/Msi תקצי…

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by jonathan.rottenberg,

שלום! יש לי מחשב 120gb,1.66gh, 1024 mb, lenovo 3000 n100 וכרטיס מסך ג'יפורס 256mb. המחשב נקנה לפני פחות משנה בדיוטי פרי ופועל קצת לאט עם ווינדוווס ויסטה שהגיע איתו. רציתי לקנות מחשב חדש בעל 2048MB זיכרון פנימי ואני רוצה לדעת כמה שווה המחשב שלי היום בשוק מחשבי היד שניה כי אני רוצה למכור אותו לפני קניית המחשב החדש. תודה רבה יונתן

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  11. מעוניין לקנות לפטופ לצורך שימוש יומיומי ובנוסף לתוכנות גראפיקה כגון: פוטושופ, פריהנד... 14"-15" מתלבט כמה להשקיע. תודה.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  12. Started by lioryb,

שלום, מחפש נייד לשימוש ביתי: * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים, בכל אופן, אני מעדיף מעבד Core 2 Duo, ולא מעבד ישן יותר. * גודל המסך? לא קטן. עדיף בעל רזולוציה גבוהה (צריך להתחבר למחשב מרחוק). חשוב שלא יהיה מהמסכים המבריקים. * משקל רצוי? עד 3K * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא פרמטר חשוב במיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - זה יכול להיות נחמד (בעיקר DVI). * בלוטות? גם יהיה נחמד. נראה לי שזה כבר די טרוויאלי, לא ? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש לי סימפטיה באופן כללי למוצרי LG, אבל זה לא קריטי. תודה.

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  13. היי לוכלם, התקציב שלי בערך 4500-4700 אלו מטרות המחשב : 1) שיפעיל לי סרטים hd בלי שיתקעו (לא שזה ואוו ,אבל עדיין). 2) יריץ לי משחקים ברמה גבוהה (חשוב חשוב). 3) שיהיה הארד דיסק של טרה לפחות . 4) כטריס מסך רציני בעל יציאת hd +dvi 5) שקט (ברמה של מ1- 10 לפחות 7) * אני לא מתכוון לשדרג בזמן הקרוב *כרגע יש לי מסך רגיל לא יודע בדיוק באיזה רוזולוציות הוא תומך (בעתיד יש מצב שאני החליף לפול hd) *ללא OC מה דעתכם על המפרט הבא : Arctic-Cooling Freezer 7 Pro - 1366 / 1156 / 775 / AM2 / AM3- Rev.2 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12237 Intel Core I5 750 2.66GHz 8MB LGA1156 - TRAY http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10854{…

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  14. מעבד Intel Core i5-650 Box ₪939 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80616I5650 לוח אם Intel BLKDH55TC Tom Cove ₪504 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDH55TC כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ₪227 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון G.Skill DDR3 3072MB (1024MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ₪352 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9T-3GBNQ צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪115 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק HEC 6C28 Black ₪143 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6C28B-NPS קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 ₪135 כמות:…

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by b_r0cK,

שלום רב! אשמח אם תרכיבו לי מפרט מחשב. הדרישות הם לעבודה משרדית וצפייה בסרטים. לגבי הארד דיסק - 60gb יספיקו מעל ומעבר יש לי מסך dell 2007 wfp, מבקש כרטיס מסך שיתמוך בו טוב (לא מעוניין ob) כמו כן מעבד כפול ליבה יתקבל בברכה צורב די וי די גם לא צריך תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  16. האם האופציה היחידה זה דרך הכרטיס מסך או שיש עוד אופציה? מדובר על דל 1564

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  17. שלום לכולם. אחרי התלבטות קשה מאוד, הזמנתי את החלקים הבאים של המחשב: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX • לוח אם INTEL 775- GIGABYTE GIGABYTE GA-P35-S3 • דיסקים קשיחים SATA WD WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS • צורבי DVD פנימיים ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - BLACK - RETAIL • זיכרונות DDR2 דגם KINGSTON KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 • מארזי NZXT NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU • ספקי כוח - JSP TECH JSP-TECH EZ-COOL 450W : PS-05 - RETAIL • מאווררים למעבד- ARCTIC COOLING ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 • מאווררים למארז- GLACIALTECH GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE ENTRY BEA…

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by Pavlik,

ברצוני לקנות מחשב טוב שיהיה להכל.. מעדיף מעבד אינטל כי זה מה שהיה לי תמיד ויש לי עכשיו. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? פוטושופ, אינטרנט ומשחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אין משהו ספציפי. תוכנות עריכה גרפית ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא בצורה כבדה במיוחד ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680X1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? אין משהו ספציפי…

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  19. הי, יש ברשותי מעבד Q6600 quad core LGA775 ואני רוצה את המלצתכם על: 1. לוח אם -- לוח טוב ואיכותי, אני תוהה איזו מהירות Bus ללכת, המעבד מתאים ל 1066mhz 2. כרטיס מסך -- גם איכותי, עם התחשבות במחיר 3. הרד דיסק -- זו נקודה רגישה. אני מודע לכך שלמרות שהלוח, מעבד וזכרון מהירים ההרד דיסק הוא המאט מחשב מס' 1. חשוב שכאן יהיה משהו שיתאים לי מבחינת המהירות. (חברה מומלצת יותר... כמה זכרון Cache? 4. זכרון -- כנראה אקח 2GB, תוהה לפי דעתכם איזה מהירות לקחת? 1066MHZ 5. מארז -- יש הרבה מאוד יקרים, אני לא מתלהב מאורות וצבעים... יש מטרה בלקנות אחד יקר יותר או שללכת על הרגילים. המחשב נחוץ למשחקים כבדים, הורדות בגיגות כל חודש (לכן מעדיף הרד דיסק מהיר), וחשוב מאוד שיהיה מקורר טוב, (היום יש לי ב…

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  20. אהלן! יש לי מחשב בן 3, שנבנה ע"פ הצעה למפרט שקיבלתי בפורום זה (תודה חבר'ה!) שברצוני לשדרג. המחשב כאמור יהיה מיועד למשחקים כבדים בקצב פריימים מצויין, קצת וירטואליזציה ופיתוח. ניתן לחרוג מהתקציב הנוכחי עד 4K אבל הייתי מעדיף שלא. הייתי רוצה לשמוע לדעתכם - המחשב הנוכחי מורכב בתוך מארז HEC 6A21B + ספק כח 500W של THERMALTAKE. האם כדאי לי להשאיר אותם, או להוסיף חדשים למפרט? כמו כן, איני זקוק לציוד הקיפי (כולל מסך) + כוננים קשיחים + צורב. רעש לא מוזיז לי, שישבור את החלונות ויפיל מטוסים מצידי. הייתי רוצה לשמור על אפיק שדרוג למעבד\זכרון. די חשוב לי שיהיה מספר רב של יציאות SATA ובקר RAID לא יזיק (אלא אם יש לוח טוב שלא מגיע עם בקר זה, אך מומלץ עקב הביצועים). אני גר ברחו…

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  21. שלום, אני מחפשת מחשב נייד ללימודים. חשוב לי שהמסך יהיה לפחות 15-16 אינץ ושהמחשב יהיה כמה שיותר קל, 2 קילו ומטה (אני לא יודעת עד כמה זה סותם...) מקווה שזו הייתה הכוונה של השאלה ובקשת העריכה.... אני לא צריכה זכרון רחב כי אני לא מתכוונת להעביר אליו את המוסיקה והסרטים אלא בעיקר לעבוד עם האופיס. אשמח להמלצה, תודה

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  22. שלום לכולם אני על סף קניית מחשב חדש. המפרט שכרגע אני הולך עליו הוא: מעבד: Q9300 או Q9450 (תלוי אם ארצה להשקיע עוד קצת כסף) כרטיס קול: SB X-Fi Xtreme Gamer כרטיס מסך: 8800GT או 9600GT או 3870 - תלוי בהצעות המחיר שאקבל זיכרון: 2x1gb 800MHZ Kingston בשלב הראשון לא מתוכנן OC, ורוב הסיכויים שאף פעם לא. אולי בעתיד, אם יהיה צורך, אעשה OC קטן בלבד. הבעיה היא שאין לי מושג לגבי השאר: לוח אם, ספק, מארז, האם לקנות את המאוורר שמגיע עם המעבד, או להחליף לאחד אחר, ואולי שכחתי עוד משהו חשוב. אודה לכל מי שיוכל לייעץ בנושא. תוספת (אולי חשוב לספק) - אני מתכנן לקנות 2 HD. אחד גדול - 320GB ואחד קטן (80GB). הסיבה לכך - אני מאמין שזה יאפשר לי להשתמש בקטן לצורך הורדות שותפות שלא יפריעו לעבודה (…

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  23. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤1447 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤469 כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1440 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤374 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤183 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤309 מארז: NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤524 ספק כוח: CORSAIR VX Series, 450W CMPSU-450V…

• 10 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by Dudis,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, בלי מסך, מקלדת, רמקולים, ושאר אביזרים. התקציב שלי כרגע הוא 2,000 ש"ח, אבל אני פתוח להצעות חורגות קצת. אני יודע שהתקציב לא גדול אבל אשמח לקבל מחשב חזק שיוכל להריץ משחקים ושאר יישומים כבדים. המחשב שיש לי כרגע; Intel Pentium E2180 2GHz 2GB DDR II WinFast PX8500GT ASUS VENTO A8 Chassis (תמונה) אשמח לקבל הצעות בעניין, תודה מראש. עריכה: בקשר לספק כח, אני לא בטוח איזה ספק כח יש לי, אבל השתמשתי ב-Everest Ultimate Edition, והוצאתי את קובץ המידע, העלתי אותו בתור קובץ טקסט, אולי יש משהו שיוכל לעזור לכם. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by Static,

שיכלול 4 USB לפחות חריצים לכרטיסי זכרון (SD MMC וכו'..) ג'יגה זכרון פנימי 80ג'יגה הרדיסק מסך רחב רוב השימוש במחשב הוא עבודה משרדית\אינטרנט.. לא יהיו בו משחקים עדיפות ל- HP או IBM תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים