ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, היום הזמנתי מחשב נייד של HP מארה"ב (את dv5t). לאחר ההזמנה נזכרתי שמתח החשמל שלהם שונה משלנו. השאלה היא לגבי המטען - איך הופכים אותו ל"ישראלי" ? יש מתאם שמולבש על התקע או משהו בסגנון? ועוד שאלה... יש עוד דברים שלא לקחתי בחשבון חוץ מהאחריות והמקלדת בעברית? הסוללות עצמן לא מושפעות מהמתח השונה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום רב, כפי שהכותרת אומרת. המחשב של המשפחה נהרס. בעיית לוח אם או מעבד, לא הצלחתי לסדר אותו . המחשב היה P4 2.4 GHZ עם 1.2GB זכרון וRADEON 9600XT. אני מבקש המלצה די דחופה בגלל שאין לי מחשב לעבור ולהשוות מפרטים. למחשב שישמש ליישומי OFFICE אינטרנט והורדות. ירוץ עליו XP. יש לי מארז ATX מלפני 4 שנים הוא יתאים אם שצריך לקנות גם מארז? אשמח להמלצה ל: לוחם אם עם כ.קול מובנה עם לפחות 3 יציאות (קדמי אחורי ומיקרופון). מעבד, כ.מסך, זכרון 2 GB. ספק כוח טוב. לא צריך מפרט מפוצץ (חיסכון בכסף) המפרט הקודם היה מספיק טוב גם לעוד 5 שנים. תודה מראש למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני צריך מחשב למשחקים עד 5K מוכן לחרוג צריך שהדרישות שלו יתאימו בערך לדרישות של CRYSIS מודה מראש לכל מי שיעזור לי
-
- 11 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך במחשב הנייד שלי .. מאייבורי הבנתי שזה לא אפשרי , אבל האם זה אפשרי בכל זאת ? האם יש כרטיסי מסך מתאימים למחשב שאני יכול לשדרג ? אשמח לעזרה מקצועית.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
מתברר שיש משהו שטס לארה"ב ויכול להביא לי מחשב נייד, ולפי מה שקראתי המגוון רחב יותר. אשמח לדגם טוב שיפיעיל Solidworks ומסך בגודל של 15.4 2 ג'יגה זכרון לפחות ו160 ג'יגה מספיקים לי כמו כן התאמה לרשת בייתית וזהו . אני מודעת לעזרה שקיבלתי לגבי מחשב נייד בארץ אך חבר טס לארה"ב ואני מעדיפה לקנות שם. תודה מראש ואשמח לעזרה שוב.. :
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בונה מחשב לאינטרנט ואופיס... תקציב עד 2000 ש"ח Albatron KM51G-754 SATA2 + VGA Socket 754 Motherboard AMD Sempron 64 Bit 2800+ Socket 754 Tray CPU Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19-2F BL Front USB 300W DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory LG GSA-4167B 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD הוצע לי המפרט הזה ב2025 שקלים. רציתי לשאול האם לשנות פה משהו או שהוא בסדר?
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
טוב השימושים שלא הם משחקים לא ממש כבדים מחשב שיפעיל ניד פור ספיד קארבון וGTA והאמת משחקים חדשים שיצאו כרטיס מסך לא 8800 הוא לא צריך את זה 2GB RAM דיסק קשיח 280GB ומעבד לא הכי חדיש אה תביאו לא מארז טוב אים שתי מאווררים וקרור למעבד ומארז מאוורר שיהיה בוא איוורור טוב ושהמחשב יהיה קריר שהטמפרטורות לא יעברו את ה 40 בהכל בכל החלקים שלא יעברו את ה 40 מעלות לדעתי מומלץ מאוורר קידמי מכניס אוויר ואחורי מוציא לגבי מעבד הוא רוצה של אינטל intel core 2 duo והוא אמר שאין מצב שהוא עושה OC ושאף חלק לא יגיעה אים OC אהה ודגש על שקט מארז שקט שבקושי שומעים אותו
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד עריכת ווידאו וגרפיקה במקביל,ואני לא יודע איזה נתונים אני צריך שיהיו למחשב הנייד שאקנה אשמח לעזרה ממישהו
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
הדבר הכי חשוב לי זה שהמחש יהיה אמין ומהיר בגלישה ובגלל זה צריך לדבוק בקירור אמין (שלא יהיה כיבוים כתוצאה של התחממות) ו2 ג'יגה ראם תודה רבה..
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום אחותי נמצאת בארצות הברית כרגע והיא רוצה שאני ימליץ לה על מחשב נייד בשבילה שתקנה שם. היא מעדפיה מחשב נייד במשקל קל עד בינוני. המחשב הוא לגלישה, לעבודות, ומולטימדיה ברמה נמוכה(שהיהה מצלמה מובנת, לא יותר מזה). עדיפות ל hp, אך לא בהכרח. תקציב- בין 600-900 דולר. אפשר לחרוג טיפה. מחשב כולל צורב DVD. אין חשיבות לגודל הדיסק הקשיח. מחשב מהיר, רצוי דגם חדש. צריך המלצות למחשב הכי כדאי לפרטים שציינתי. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
המחשב נועד לצורכי לימודים לא מבין בזה, בחיים לא היה לי מחשב נייד, אני אשמח אם תביאו לי גם חנויות שכדאי לקנות מהם הבנתי ש4000 זה קצת אז אם אפשר המלצות על מחשב נייד נורמלי כמה שיותר זול תודה:
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם. זה המחשב שאני מתכנן לקנות. הוא מיועד למשחקים ועבודה, והכי חשוב שיחזיק מעמד כמה שיותר שנים. מבחינת מסך אני אדבוק בינתיים ב-17 CRT בגלל מגבלות משקל/מקום והתקציב יהיה בסביבות ה-4000 שקל. אשמח לקבל כל תגובה/הערה והארה למפרט הזה. אני עדיין מתלבט לגביי ספק ומארז, אבל מקווה לפתור את הדילמה בהקדם (באמצעות הודעה בפורום המתאים אצלכם): Athlon 64 3000+ 939 Whinchester (או ליבת Venice אם אני אמצא במחיר זול) לוח אם: Gigabyte GA-K8NF-9 512 מגה זיכרון (כנראה בשני דימים, ככל הנראה של Geil) כרטיס מסך: Leadtek 6600GT Winfast Extreme מסך: Samsung 793DF בנוסף יהיה בפנים דיסק PATA ישן שיש שלי, וצורב DVD שאני אקנה יותר מאוחר. בעתיד אולי נחליף/נוסיף עוד דיסק קשיח (שמן הסתם יהיה SATA)…
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אני מדבר על הT60. המעבד הוא T5600 1.83 ghz. האם אני יכול לשנות את התדר שלו (ההפך מ OC)כדי לחסוך קצת בסוללה ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אוקי חברה הבנתי שבשביל לקבל בדיוק מה שאני רוצה אני צריך לעלות את התקציב בהמשך לאשכול הקודם: (הכל כתוב שם לפי חוקי הפורום). http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=557108.0 התקציב הועלה בשל הצורך של התוכנה שאני עובד איתה במעבד הi7, בנוסף לצורך בSSD איכותי עד כמה שניתן. אז בגדול התקציב הועלה ל6k. אז אחרי שהבטתם באשכול הקודם ובצרכים שלי לגבי המחשב קיבלתי את ההצעה הבאה מKSP : מעבד: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray קירור למעבד : Scythe Ninja 3 Rev.B CPU Cooler לוח אם : Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זיכרונות : G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיס מסך : Sapphi…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
של הגרסא ה ULTRALIGHT - X? עם CORE2DUO?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד ומתלבט בין כמה דגמים : Dell XPS1710 Dell Latitude D820 Precision M65 אני מעוניין במחשב חזק עם 2 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך עם זכרון ייעודי . אני עובד עם visual studio 2005 ,פוטושופ ותוכנות גרפיות למינהם שזוללים מספיק זיכרון ובנוסף אני צריך שהמחשב יותאם גם לויסטה . בנוסף לכך אני מתלבט האם לבצע את הרכישה כעת או לחכות לגירסאות הבאות של הניידים שצריכים לצאת בתקופה הקרובה ובהם תמיכה ב hybrid hdd , ssd, 802.11n ,turbo cache וכו', אני רק לא יודע מתי יצאו הגרסאות שתומכות בתכונות הנ"ל והאם שווה לחכות? האם יש מישהו שמבין בתחום ויכול לעזור ? תודה, דני.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
יש לי בתחנת עגינה יציאת S/PDIF אבל במחשב עצמו אין היציאה של התחנת עגינה עובדת או שהיא נועדה רק בשביל מחשבים שיש להם גם ככה יציאת S/PDIF?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
הי. אני צריך להזמין לאחד העובדים אצלנו מחשב נייד, אני רוצה להזמין LENOVO (עדיפות לTHINKPAD ולא לדגמים של לנובו החדשים). מחיר של 1200$. יש למישהו המלצה ?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ואפילו לחרוג אם זה משמעותי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 ש"ח. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ושרת וירטואלי (VirtualBox) - שגם ישמש לתכנות (תדירות גבוהה), שרת וירטואלי להרצת php\jsp (תדירות גבוהה), משחקים כבדים וmultiplayer (כבד מאוד). כרגע אני משתמש באובנטו במחשב הוירטואלי, אבל זה משתנה לפחות פעם בשבועיים בגלל צרכי עבודה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטפליד, Crysis …
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום הנתונים שלי E5800 FOXCONN G41MXE ATI READON 4350 קירור למעבד DEEP COOL ALFHA 7 4GB RAM מארז COOLERMASTER 690II אני משחק במחשב הרבה והוא עובד נחמד על רזולוציות נמוכות ורציתי ביצועים קצת יותר טובים אסביר רקע לדברים הבנתי שהE5800 שלי לא כזה גרוע וראיתי חברה עם כרטיס מסך חזק שמשחקים איתו חבל על הזמן בחנות שאני קונה כל הזמן טוענים שצריך להחליף מעבד!! חוץ מזה אם אני משדרג חקים מסביב הם תמיד יוכלו להתאים קדימה לאיזה I7 בעתיד הרחוק ?? לא?? רציתי לשדרג קצת ולשאול בעצם מה יהווה שינוי ומה לא א. כרגע אין ביכולתי להחליף מעבד אז חשבתי להחליף כרטיס מסך כי שלי באמת פשוט לרמת ה400-500 שקל אם אוסיף עוד 4 GB RAM ל 8GB RAM זה יעזור ? הספק שלי גנרי פשוט ללא שם להחליף למשהו רצ…
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על מחשב נייד, i7, זיכרון 8G\6G, דיסק קשיח 1T, עם כרטיס מסך הכי טוב. גודל מסך 14 או 15.6 אינץ (עדיף 15.6) אני צריכה את הנייד ללימודים שלי + לעבודה. אני רוצה נייד חזק שאוכל להתקין עליו כמה תוכניות תכנות (מטלאב, C++ ..) + שכמה תוכניות ירוצו עליו ברקע במקביל. אחריות עד 3 שנים ! התקציב 5000 - 4000 שח. (* מה דעתכם על מחשב fujitsu? ועל השירות שהחברה נותנת?) אודה לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
המפרט הוא למחשב משחקים ללא OC האם הספק טוב? האם בדגם כ.המסך הזה החברה שנבחרה נותנת מענה טוב? תודה, גיא [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב שיהיה סוס למשחקים וגם בכללי שיהיה אחלה לכל דבר, יעבוד חלק, יהיה שקט וחלקים של אינטל עדיף אני יודע שקשה להרכיב מפרט בסכום כזה אבל אני ממש מתחנן שתכינו לי מפרט חזק במחיר הזה. נ.ב. המפרט כולל את כל הציוד ההיקפי תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-
-
דודים שלי ביקשו ממני עזרה בקניית מחשב צריך ציוד הקפי [מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים] אפשר לחרוג ב200 [עד 2700] המחשב לדברים פשוטים ביותר כך שלא צריך להשקיע בדיסק קשיח יותר מ40 ג"ב וצורב DVD עדיפות לאינטל תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-