עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קודם כל, ראיתי הרבה אנשים שרושמים "אם לא לחוץ תחכה לאוקטובר", אבל לא הצלחתי למצוא מה קורה באוקטובר. העניין הוא שאני צריך את המחשב כבר באוקטובר אבל אם זה מספיק שווה את זה אני אולי יכול להסתדר שבוע\שבועיים בלעדיו. * מטרות המחשב? משרדי, משחקים קלים (SC2 ו-DOTA2 בעיקר אני מניח, עדיף מספיק חזק בשביל להריץ סקייפ במקביל), צפייה בסרטים ב-HD. * גודל המסך? פחות חשוב לי, יותר חשוב זמן סוללה. אבל לא פחות מ-13-14" * משקל רצוי? אין לי מושג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נדרש, אין לי מספרים כי אני לא יודע כמה שקעים יהיו זמינים, אבל זמן סוללה כמה שיותר ארוך יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ודי הרבה יציאות USB (נראה לי אני אצטרך 3-4) * ב…

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  2. Started by jonathan.rottenberg,

שלום! יש לי מחשב 120gb,1.66gh, 1024 mb, lenovo 3000 n100 וכרטיס מסך ג'יפורס 256mb. המחשב נקנה לפני פחות משנה בדיוטי פרי ופועל קצת לאט עם ווינדוווס ויסטה שהגיע איתו. רציתי לקנות מחשב חדש בעל 2048MB זיכרון פנימי ואני רוצה לדעת כמה שווה המחשב שלי היום בשוק מחשבי היד שניה כי אני רוצה למכור אותו לפני קניית המחשב החדש. תודה רבה יונתן

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  3. מעבד Intel Core i5-650 Box ₪939 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80616I5650 לוח אם Intel BLKDH55TC Tom Cove ₪504 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDH55TC כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ₪227 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון G.Skill DDR3 3072MB (1024MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ₪352 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9T-3GBNQ צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪115 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק HEC 6C28 Black ₪143 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6C28B-NPS קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 ₪135 כמות:…

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  4. היי שלום כולם, בשעה טובה הזמנתי מחשב למשרד ביתי - I5-10400 16gb ram 2600 xpg 512 go nvme m2 המחשב מיועד להחליף את המחשב שנמצא במשרד בבית (לא משתמשים בו יותר מידי- הוא משמש את כל בני המשפחה בעיקר למסמכים וכאלה, לפעמים למשחקים ומשימות עריכה וידאו או פוטשופ קלות) יש לי מהמחשב הקודם כרטיס מסך (ישן מאוד נראלי) שלא בשימוש - 512mb או 2gb של ניבדיה, משער משהו בין gtx300-700 לא הצלחתי למצוא דגם מדויק. השאלה בגדול היא האם עדיף להשתמש במאיץ הגרפי של המעבד (intel 630) או שמשתלם לחבר את הכרטיס מסך? לא כול כך מבין בזה - 1. האם הם עובדים ביחד המאיץ והכרטיס מסך או שברגע שמחברים כרטיס מסך הוא היחיד שקובע? 2. כדאי להתקין את הכרטיס מסך …

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  5. שלום לכולם. אחרי התלבטות קשה מאוד, הזמנתי את החלקים הבאים של המחשב: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX • לוח אם INTEL 775- GIGABYTE GIGABYTE GA-P35-S3 • דיסקים קשיחים SATA WD WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS • צורבי DVD פנימיים ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - BLACK - RETAIL • זיכרונות DDR2 דגם KINGSTON KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 • מארזי NZXT NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU • ספקי כוח - JSP TECH JSP-TECH EZ-COOL 450W : PS-05 - RETAIL • מאווררים למעבד- ARCTIC COOLING ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 • מאווררים למארז- GLACIALTECH GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE ENTRY BEA…

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by magus972,

לפי כמה ימים נשרף לי כרטיס הקול (CREATIVE X-FI Xtreamemusic) והתחלתי לחפש אחר כרטיסי קול חדישים עברתי פה על כל המפרטים המומלצים ואפילו באחד מהם אין המלצה על כרטיס קול אפילו לא במחשב החלומות אני שואל את עצמי, ואותכם, איך דבר כזה יכול להיות? תשובת כרטיס הקול על לוח האם מספק את הצרכים של המשתמש הביתי לא תופסת כאן. כרטיס קול על לוח האם צורך משאבים מהמעבד (טוב נו, כיום זה כבר מינורי) והוא מפיק רחשים כל הזמן. יש למישהו המלצות על כרטיסי קול?

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  7. שלום לכולם, מבקש המלצות לנייד בעיקר לצרכי פנאי כגון סרטים ואינטרנט, אבל שיכול להתמודד גם עם תוכנות תיכנות. גודל מסך מ-15 ומעלה. גודל מינימאלי של כונן קשיח - 320 ג'יגה. מינימום אחריות 3 שנים. השימוש במחשב יתבצע הרבה על הברכיים כך שחשוב פיזור טוב של החום לצדדים/אחורה. יש לי התלבטות גדולה לגבי כרטיס המסך, האם אפשר להסתפק בכרטיס שמשולב במעבדים החדשים או להתעקש על כרטיס מסך ייעודי? אני אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. מה אתם חושבים על המחשב הזה: http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=G77023502&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=76&aff=Zap〈=he גם עם הרחבת האחריות לשלוש שנים הוא עדיין עומד בתקציב. או על המחשב הזה: http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=2200 אני טס בקרוב לצרפת, אם מ…

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  8. Started by idanshir,

שלום רציתי לדעת האם יש הבדל משמעותי מבחינת ביצועים בין מעבד Intel Core 2 Duo T6400 2.0GHz לבין מעבד Intel Core 2 Duo T4200 2.0GHz והאם זה שווה תוספת של 300 ש"ח למעבד 6400 המחשב עם ה-T4200 מגיע עם זיכרון 4G המחשב עם T640 מגיע עם זיכרון 3G תודה

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  9. היי, במקום לקנות מחשב חדש (התקציב ~2.5K ועל זה נדבר בנושא אחר) אני מעונין אולי לשדרג את מחשבו הנוכחי של אחי המחשב נקנה באיבורי, לפני שנים הוא P4 2.8 עם 1ג'יגה זיכרון (כנראה DDR) וכרטיס גרפי FX5200 בעל 128 מגה הדרישות הנוכחיות לאחר השדרוג צריכות להיות, התמודדות עם תכני 1080P ועבודה אינטנסיבית באקסל / אינטרנט (הוא רוצה שהאתרים מפוצצי ה FLASH יסחבו כמו שצריך) יש בכלל על מה לדבר? או שכדאי לקנות מחשב חדש. תודה

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  10. -------------------------------------------------------------------------------- . מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש''ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? פיתוח תוכנות\אתרים, שימשו משרדי, עבודה עם תוכנות גרפיקה (לא בטירוף, פוטושופ ופלאש), מספר תוכנות כבדות יחסית שרצות בו זמנית, כמו גם 4 דפדפנים שונים עם לא מעט לשוניות פתוחות. ממה שאני מבין דרוש לא מעט זכרון למחשב א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:cod 7 , AVA ,Combat arms ,…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  11. Started by toledano,

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idProduct=499 שווה המחיר? עדיף מעבד AMD 64 BIT או סנטרינו בנייד?

12. Started by brum,

שלום. אני זכאי לקבל מהעבודה מחשב "בתקציב גבוה" כדבריהם. כתבתי 7000 ש"ח אבל אם יש אלמנט ממש קריטי לדעתכם אפשר גם לחרוג ממנו. ה"מגבלה" היחידה היא שאת המחשב הזה אני רשאי לקנות בחנות מאוד מסויימת שלצערי כלל אינה מרכיבה מחשבי AMD אז אסתפק באינטל . אז אבקש את דעתכם למפרט שיאפשר משחקים (לא שאני מכור אבל...) שיכלול 2 ג'יגה זיכרון , צורב DVD (יש את הדור החדש עם צריבת לייבל או משהו נכון ?) קראתי פה ביקורת די טובה על המעבד כפול ליבה 820 - מקווה שזה יכול להכנס בתקציב. עכבר מקלדת אלחוטי, רמקולים ברמה טובה פלוס ועוד מטעמים אם יש... תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  13. אורח Mr.student
    Started by אורח Mr.student,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב : וורד בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש קל - וורד בלבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב אינו מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא יחובר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין צורך ביכולות גרפיות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. הא…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by yanro,

*לקנייה בארה"ב שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בקניית מחשב בסכום הנ"ל בארה"ב: לא בדיוק גיימר ולא משתמש בתוכנות תלת-מימד אבל משתמש במחשב שעות רבות כל יום. לדעתי בסכום המוצע ניתן למצוא מחשב חזק ביותר הצעות ? (בייחוד לגבי החברה, המעבד, כרטיס מסך וראם) תודה מראש יניב מפרט שמצעתי, מה דעתכם: Genuine Windows Vista® Home Premium Edition SP1, 64-bit Intel ® Core ™ i7 720QM 1.6GHz (2.8 GHz Turbo Mode, 6MB Cache) No Microsoft Office 1Yr Ltd Hardware Warranty, InHome Service after Remote Diagnosis McAfee SecurityCenter, 15-Months HD+ Widescreen 15.6 inch WLED LCD (1680x945) W/2.0 MP 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1333MHz 250GB 7200 RPM SATA Hard Drive Slot Load DVD+/-RW (DVD/CD read/writ…

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  15. שלום. עד היום מעולם לא הרכבתי מחשב מחלקים, נכנס לי קצת כסף בפייפל ואני מעוניין להתחיל לקנות בכמה סבבים חלקים למחשב כך שאוכל להרכיב לבד אחד. איזה כללי בסיס עליי לדעת בעיקרון? אני יודע שלמעבדים של AMD צריך לוחות אם מסוימים בזמן של INTEL צריך סוג אחר, נכון? האם אותו הדבר נכון גם לגבי כרטיסי מסך (רק Readon וכאלה ל AMD והג'יפורסים ל INTEL?) אשמח לקבל פרטים שיעזרו לי. כמו כן, איזה מרכיבים אני חייב לקנות? עשיתי לי את הרשימה הבאה לוח אם + מעבד (אני קונה אותם ביחד Bundle) כרטיס מסך כרטיס קול דיסק קשיח ספק כוח כרטיס רשת אלחוטי מארז צורב כרטיסי זיכרון נלווים (עכבר, מקלדת, מיקרופון, רמקולים, מצלמה) מה שכחתי ברשימה? אני יודע שזה יכול לצאת לי יותר יקר מלקנות מחשב, ויכו…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  16. Started by פתח הדביר,

חבר מתלבט אם לקנות או לא הוא מוכן לשים בכללי על לפטופ עד 7K. הבו עיצה

17. מארז ARCTIC ספק Antec 550W VP POWER VP-550P לוח P8H77-V LE H77 ASUS מעבד אינטל 3.1GHz 6MB CORE i5 1155 QUAD 3450 מאוורר למעבד ALPINE 11 REV 2 AC זכרון KHX KINGSTON 2X4GB (8GB) DDR3 1333MHZ כ.מסך NVIDIA GeForce 560GTX TI 1G-5 Gigabyte צורב DVD... דיסק קשיח פנימי 2Y 500GB S2/S3 7200 16MB WD בעיקר למטרת משחקים (פחות ברשת) מה אתם אומרים? תודה למגיבים

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by shaharzz,

קיבלתי הצעה למחשב נייד בסך 3800 ואני רוצה שתגידו לי אם זה שווה דגם : extensa 5620z 1A1G12Mi מעבד : intel pentium core duo T22310 1.46Ghz זיכרון : 1gb ddrll 2*512 צורב :dvd multi burner דיסק קשיח:120 gb sata מסך : 15.4 1280*800 crystalbrite כרטיס גרפי: intel x3100 מצלמה :ללא תקשורת :lan+wireless סוללה:6 cell יציאות:4*usb vga, svideo , fireware win :י windows vista בעיברית משקל :2.79 Kg מחיר: 3800 שווה מה אתם אומרים ואם לא אולי תתנו מפרט שכן כדאי לי לקנות המחשב לא לצורך משחקים עבודה ואינטרנט אבל שיהיה טוב לא סתם כי אם כבר קונים

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by baruh443,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אבל אם אין הבדל משמעותי לנסות לחסוך טיפה... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר, אולי 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 MW3 וכל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות גבוהות, הכי טוב שאפשר בתקציב.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  20. המחשב מיועד למשחקים חדשים. התקציב המקסימלי הוא 7000 ש"ח. התקציב כולל ציוד הקיפי (מסך,רמקולים,עכבר ומקלדת). דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 3770 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 - Tray 1 מאוורר למעבד: מאורר למעבד Noctua NH-L12 CPU Cooler 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX660 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue 1TB 64MB 7200RPM Sata…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  21. Started by DoW,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500₪, אבל אני לא יודע אם זה ריאלי. אם צריך יותר, אז אני מוכן לעלות במידה ואין ברירה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים עם עבודה עם תוכנות כבדות, אז צריך 16gb זיכרון, ורצוי ssd בנפח גבוה. במידה ומעוניין בגיימנג קל (football manager, civilization), כמה זה ישפיע על התקציב? ברור לי שהמחיר יהיה גבוה יותר, השאלה בכמה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף …

22. Started by mardona,

שלום לכל חברי הפורום. לאחר בירורים במספר מקומות וקריאת סקירות קיבלתי הצעה על המחשב LG E500 בגרסה המשופרת+2 ג'יגה זיכרון+אחריות מורחבת ל 3 שנים במחיר של כ 5900 ש"ח מה אתם אומרים על זה? בדר"כ דל ו lenovo מומלצים ועכשיו זהו מחשב של LG אז אני לא כל כך בטוח אני ישמח אם תגיבו ותמליצו לי אולי על מחשבים אחרים בסכום מקסימלי של כ 6000 שקל בלי סטייה של שקל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by באתי ללמוד,

האם הכרטיס הזה יכול לסחוב (בקלות) תוכנות כמו פוטושופ, אינדיזיין, סקאטצאפ, אוטוקאד? נכנסתי לסטיקי של הגרפיקאים. מבקש עזרה ספציפית על הכרטיס הזה. תודה

24. שלום לכולם! אני זקוק להצעות שלכם לבחור אחד מה דגמים הנ"ל (נייד לטובת עבודות OFFICE,תכנות VISUAL STUDIO ,עריכת תסרטים וכ"ד לא למשחקים ) http://www.staples.com/webapp/wcs/stores/servlet/StaplesProductDisplay?&langId=-1&storeId=10001&splCatType=1&catalogId=10051&productId=195361&cmArea=SC3:CG71:CL161747 http://www.staples.com/webapp/wcs/stores/servlet/StaplesProductDisplay?&langId=-1&storeId=10001&splCatType=1&catalogId=10051&productId=207753&cmArea=SC3:CG71:CL161747 http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3523909&CatId=2289 http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpN…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  25. שלום! כרגע יש לי AMD athlon 64 3000 עם לוח אם MIS K8N Neo2 זיכרון 1 GB (יש לי עוד סטיק של 256) Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5700LE (Microsoft Corporation) (256 MB) אני רוצה לשדרג את המחשב בערך ב1000 שקל שאני אוכל להריץ משחקים כמו NEED FOR SPEED Pro evolution soccer, heroes of might and magic באיכות נורמלית והמחשב יצליח לשרוד עוד שנה כי בסביבות יולי אוגוסט אני מתכנן לקנות מחשב חדש לגמרי. יש משהו שאני יכול לעשות בכזה סכום או שזה יהיה כדאי בכלל? תודה

• 9 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.