עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by EpoXi,

שלום, אשמח לקבל מפרט למחשב ביתי, שימושים - גיימינג קל, כרגע למשל League of Legends אבל אולי גם יותר מזה בעתיד, עבודה עם אקסלים גדולים אם רלוונטי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אם מאד כדאי ניתן לחרוג מעט, עדיף שלא (מחיר כולל מסך). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל, אקסלים גדולים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - בגודל 24 בערך 1080P מספיק 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …

2. היי, הרכבתי את המפרט הבא אחרי קצת מחקר, אשמח לשמוע התייחסות כללית, וספציפית לנושאים הבאים: - האם יש צורך בזכרון יותר מ-2GB ומערכת הפעלה 64 ביט, או שכרטיס מסך חזק עם הרבה זכרון פנימי זה בעיקר מה שקובע? - האם צריך להוסיף קירור (מאווררים וגופי קירור) נוסף על מה שגם כך כלול עם המארז, מעבד וכרטיס מסך? - האם חשוב לקנות כונן קשיח יותר מהיר? - איזו חנות מומלצת לרכישה של מפרט שאני מביא מהבית? שלא יחליפו לי (בטעות או שלא) חלק מהרכיבים לדגם קצת פחות טוב וזול יותר... הנה המפרט: כרטיס מסך - ATI Radeon HD5970 מעבד - Intel Core 2 Quad Q9650 (Box, not Tray), 12MB L2 Cache, 3GHz, 1333MHz FSB מארז - Antec Twelve Hundred ספק כוח - Antec TruePower Quattro 1000W זכרון - 4GB, DDR3 1600MHz, CL7…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. השכלתי קצת ומקווה שלמדתי יותר איך להכין מפרט מחשב אני מעוניין לבנות מפרט סביבות ה6 אם ישלכם רעיונות איפה לשפר אז הציעו, דעתכם חשובה מאוד, הביאו אותה =] Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray - מעמד 1030 Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDM - לוח אם 525 Fractal Design Define R4 Mid-Tower Atx White Case - מארז 620 Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 - זיכרון 284 Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX - כונן קשיח 590 Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 - כונן SSD 520 Gigabyte GTX 670 WINDFORCE - כרטיס מסך 1820 LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black -…

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  4. אלהן חברים בקש את עזרתכם בבנית מפרט מחשב בתקציב סביבות ה7000 המחשב מיועד לחבר שלי ואני עוזר לו לבנות את כל זה היינה תשובתו לשאלון הנדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: אפשר לנצל אם זה הכרחי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: לא בהרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה(?: משחקי מחשב ואחסון מאסיבי של קבצים (מוזיקה, סרטים, סדרות, הופעות סטנד אפ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה :?( אין תוכנות מיוחדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מ…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by DivineTurtle,

טוב יש לי בלאגן עם כל מפרטי המחשב והסוגים ומעבד הכפול ליבה המשולש והמרובע וnvidia וATI והקירור והtray בקיצור, בלאגן. אני רוצה לרכוש מחשב ב3.5 אלף שקל כולל מסך. כשהדגשים הם כמובן הכ.מסך, הזיכרון והמעבד. (עדיפות לכ.מסך עם 1024MB, זיכרון 4096MB ומעבד טוב יותר מdual core) אני לא שיא המבין בכל מה שקשור למפרטים, כל החיים הייתי איש של Intel ובאמת לא משנה לי אם זה AMD או Intel, ת'כלס מה שחשוב זה מה יתן את הביצועים הטובים ביותר ביחס למחיר. ציוד היקפי: בנוגע למסך, לא חשוב הגודל העיקר שיהיה מעל 19". (20", 22", לא משנה) המסך שירכש יעבור למחשב אחר ובבית יש לי מסך שהוא 22" אני אשתמש בו למחשב החדש. וכונן DVD. אין צורך בהרכבה ברכישת המחשב (למרות שרוב החנויות נותנות הרכבה חינם ברכישת מחש…

6. אהלן אחים. נהרס לי המחשב [יש! 4 שנים אני סובל אותו כבר!!] והגיע הזמן להתחדש בחדש. אז ככה, ישלי מסך מחשב של PROVIEW שהוא 19 או 17 אינצ', ואין לי אפשרות להחליפו. אני כנראה אלך על מחשב ב4000, בתקווה שההורים יסכימו, אם לא, בסביבות ה3200. אלה המחשבים ששמתי עליהם עין, מה אתם אומרים? חשוב שמשחקים כמו GTA IV נגיד יעבדו חלק וטוב. http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1600 ו http://www.skypc.co.il/pl_product~Sky522~88~0.htm תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל עוד זה +- באותו איזור אז אין בעיה לחרוג קלות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 ש"ח - 3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב גיימינג, מעט עריכה גרפית\וידאו (על תוכנות של אדובי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי טריפל A למיניהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מניח ש1080P. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 13,000₪ ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג והמון חלוניות של כרום ותוספים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, צריך לכלול גם זכרון העדפה לm2 ssd 2tb 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב, הכי שקט שאפשר, העדפה לקירור מים. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משהו גדול, קטן אסטתי קומפקטי. …

9. 1. מה התקציב המקסימאלי?7,500- 7,800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לעשות משהו זול, למה לא? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ציינתי למעלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD,עבודה עם קיובייס וכרטיסי קול ועריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס-כבד גיטר ריג 5- כבד PHOTOSHOP-מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Batman Arkham Knight Crysis 3 Grand Theft Auto V Assassin's Creed Syndicate Star Wars Battlefront Shadow Of Mordor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Gtx970,

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4690K 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Mugen 4 SCMG-4000 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H97M-E LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Aegis 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata III 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III 1 צורבי DVD: צורב פנימי Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Sata - צבע שחור 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי ומו…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by moshiko_a10,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עריכה וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). sony vegas pro photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Bt4 - cod משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  12. Started by r.b.y24,

שלום מחפש מפרט מחשב עד 12000 שח לסימולטורי טיסה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12000, אפשרי לחרוג אם באמת שווה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג וסימולטור טיסה/נהיגה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 2 מסכים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורו…

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  13. Started by Lahad,

דרוש מפרט מחשב לגיימיניג + עבודה רצופה במחשב של תוכנות למידה וכו' ,עם זכרון RAM רציני של 4GB בוודאות בשביל זה. עד 5000 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  14. 1. 7000 א) לא ב) עד 8200 במידע ויש שיפור עצום 2. משחקים א) שום תוכנה ב) - כל המשחקים הכי חזקים וחדשים שיש היום אז אני מצפה למחשב מפחיד - 1920x1200 - הגדרות גבוהות 3. לא אין צורך בציוד הקפי 4. לא, אין רכיב שלא צריך לכלול במפרט 5. 8 6. אני לא מבין בOVERCLOCK אז אני מעדיף שלא לגעת בזה 7. לא 8. כן www.ksp.co.il 9. לא 10. כנראה שלא

• 48 תגובות
    • 5.9k צפיות
  15. Started by geentonic,

שלום אני מחפש מחשב שיעודו יהיה משחקים בתקציב עד 4000 ש"ח. נא תעזרו לי עם המפרט. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 973 צפיות
  16. אני צריך המלצה על מסך רחב, בשביל המסך אני ישלם עד 1500 ש"ח ואני גם צריך לדעת אם מה שבחרתי הוא טוב. אני גיימר בינוני, ואני הרבה פעמים מוריד משחקים וסרטים באימיול, אני צריך מחשב די שקט, מכיוון שהוא יהיה בחדר שינה שלי. אני משחק בדרך כלל בbattlefield 2142 Intel Pentium Dual-Core E2180 2GHz 800MHz 1MB LGA775 CPU BoX ¤534 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=680 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 ¤102 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=262 Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI Chipset 650SLI Socket 775 ¤579 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=133 OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel SLI-Ready CL4-4-4-15 ¤497 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=60 BFG …

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by boss,

רק לוח אם של אינטל ,מעבד אינטל ,כרטיס מסך ,זכרונות 4 גיגה ,קירור מעבד (Corsair Hydro H50) וספק זהו זה הכל השאר יש לי הכול... יש לי מחשב אמד בן 6 שנים כבר חלש ובקושי משחקים חלשים.. תקציב 5000 שקל. תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by popmart,

היי חברים. כעקרון אני צריך רק לוח אם, מעבד, זכרונות. הלוח שבחרתי הוא gigabyte GA-Z97X-Gaming 7 מעבד i7 4790 זכרונות של Corsair -DDR3 1600Mhz CL9-9-9-24 יוצא לי בערך 3400 אז השארתי קצת כסף לשינויים. כל שאר החלקים כבר יש לי. אשמח לחוות דעת. תודה.

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  19. Started by JackBauer,

מה שאני רוצה בטוח זה, זיכרון 1 GB . לא צריך הרבה מקום הארדיסק .. להפציץ כרטיס מסך . יש למישו רעיונות יצרתיים?

• 40 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by Yuron,

שלום לכולם. אני מחפש מפרט מחשב לצורך משחקים סרטים ואינטרנט ב4000 ש"ח משחקים אשר ירוצו על המחשב,משחקי סימולטור שיש כמו Flight Simulator, Stalker משחקי מרוצי מכוניות וכו'. המחשק יהיה מיועד גם ל צפיה בסרטים אז צריך מסך גדול 21"-22" אינץ' כולל מקלדת עכבר ורמקולים פשוטים. המחשב ירכש באיבורי באשדוד. תודה רבה מראש. בברכה.

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by havtzuel,

שלום אנשים, החלטתי לקנות מחשב חדש, אחרי הזלת ריר מתמשכת... לא מחפש מכונת משחקים אולטימטיבית, אך משהו שיעמוד בסטנדרטים. הנה המפרט: TITAN TTC-CU5TB/F FOR AMD & PIII ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE AMD Athlon XP (BARTON) 2500 Tray - No Fan - 1 year Warrenty SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI - Retail מה אתם אומרים?

22. רציתי לקבל חוות דעת על המפרט הבא - ומה דעתכם על AMD לעומת INTEL ? המפרט להלן: AMD PHENOM X3 845 2.1 GHZ 512 KB CACHE 3600 MHZ NAVIDIA NFORCE 9500 GS 512 MB CHIPSET NFORCE 430. מה דעתכם על המפרט ? האם הוא מספיר חזק למשחקים ולעבודה ביתית ? האם AMD מספיק חזק בתצורה הזו ביחס ל INTEL CORE2 QUAD 6600 ?. האם מיפרט כזה יאפשר לי למשוך עם המחשב כמה שנים, או שזה יחייב אותי שידרוג מהר מאוד ?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  23. Started by stomer,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CS5.5, Avid, Maya ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  24. שלום לכולם אני רוצה מחשב חדש והתקציב הוא 5000 מעבד חייב להיות core i7 920 לוח p6t se s1366 core i7 intel x58, ddr 3 1333, 3Xpcei-ASuse זיכרון 3 לפחות ddr3 tripple channel

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  25. בס"ד יש לי חבר שפיץ במחשבים אמרתי שיארגן לי מחשב, זה המפרט : לוח אם של GIGABYTE מעבד INTEL CORE 2 DUO E4500 כרטיס מסך GEFORCE7 מארז שחור עם ספק 500W זכרון DDR2 במהירות 800MHZ נפח 1GB ארד-דיסק 80GB צורב DVD של סמסונג במהירות 22X מסך 20" רחב של LG סט מקלדת + עכבר של GIGABYTE 2100 ש"ח שאלתי היא , האם יחסית למפרט מחשב המחיר הזה שווה ? נ.ב המחשב מיועד לילדה בת12 והחלקים חדשים.

• 12 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים